Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mitä tänään syötäisiin? Osa 32

Eettisempi tapa metsästää.
Suurenna näkymä
Mitä tänään syötäisiin? Osa 32

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kankea sarvikuono 28.10.2021 0:07
   Tulos: -97 (183 ääntä)
   En nyt ihan ymmärrä, miksi tuo "kakanmakuinen" tuli tännekin. Ei tunnu ihan Feissarimokien laadulta jakaa jo kymmeniä kertoja nähtyä fotaroitua kylttiä.

   Lainaa

  2. Elävä taistelija 28.10.2021 0:13
   Tulos: +376 (398 ääntä)
   Sähkö tulee pistorasiasta, raha seinästä ja liha kaupasta.

   Lainaa

  3. Limetinvihreä lihapiirakka 28.10.2021 0:15
   Tulos: +71 (81 ääntä)
   Kakanmakuinen, madon näköinen. Hyvää ruokahalua!

   Lainaa

  4. Tulos: -175 (197 ääntä)
   Tosi pähee22 tuli joo. Paketillinen palanutta pekonia mytyssä yhden? tomaatin ja muutaman kuivan valkosipulin kanssa. Avuttoman & Kotiäidin

   Lainaa

  5. Apinaattori 28.10.2021 2:33
   Tulos: -47 (93 ääntä)
   Mua epäilyttää nää kakanmakuset ym muka hauskat kuvat aina et liekö ovat kuitenki jonku pohotosoppailun tuloksia liki kaikki. Olen hiukan epäilvä luonne mut uskoisin kauppojen myyjissä olevan enemmistö lukutaitoisia niin et joku heistä huomais tuollaisenkin "vahingon" tapahtuneen. Eikä niille kuville e

   Lainaa

  6. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Iron Maidenin Powerslave

   Lainaa

  7. Roteva tiikeri 28.10.2021 4:35
   Tulos: +151 (163 ääntä)
   Apinaattori: Mua epäilyttää nää kakanmakuset ym muka hauskat kuvat aina et liekö ovat kuitenki jonku pohotosoppailun tuloksia liki kaikki. Olen hiukan epäilvä luonne mut uskoisin kauppojen myyjissä olevan enemmistö lukutaitoisia niin et joku heistä huomais tuollaisenkin "vahingon" tapahtuneen. Eikä niille kuville e
   Lukaiseppa oma tekstisi muutaman kerran.. siinä kun on kirjoitusvirheitä ja pilkutkin puuttuvat. Itsehän kirjoitin viralliseen sähköpostiin etunimekseni "Lauta", enkä huomannut asiaa (ei muuten huomannut sähköpostin vastaanottajakaan).

   Lainaa

  8. Lihakas päärynä 28.10.2021 5:13
   Tulos: -50 (58 ääntä)
   Roteva tiikeri: Lukaiseppa oma tekstisi muutaman kerran.. siinä kun on kirjoitusvirheitä ja pilkutkin puuttuvat. Itsehän kirjoitin viralliseen sähköpostiin etunimekseni "Lauta", enkä huomannut asiaa (ei muuten huomannut sähköpostin vastaanottajakaan).
   Kyllä Apinaattori osaa kirjoittaa oikeinkin, mutta nyt ei jaksa, eikä viitsi.

   Lainaa

  9. Tulos: -20 (34 ääntä)
   Kyllä nuo Kimin leivät on varmasti hyvän makuisia, mutta saattaa olla aika tuhtia tavaraa pureskella alas.

   Lainaa

  10. Räkäpää 28.10.2021 6:29
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Luoja siunatkoon noita Liljoja.

   Lainaa

  11. Tulos: +61 (67 ääntä)
   Roteva tiikeri: Lukaiseppa oma tekstisi muutaman kerran.. siinä kun on kirjoitusvirheitä ja pilkutkin puuttuvat. Itsehän kirjoitin viralliseen sähköpostiin etunimekseni "Lauta", enkä huomannut asiaa (ei muuten huomannut sähköpostin vastaanottajakaan).
   Aivot lukee automaatilla, väärä kirjain keskel sanaa jää huamaamatta.

   Lainaa

  12. Huoleton hauki 28.10.2021 7:27
   Tulos: +58 (58 ääntä)
   Jostain syystä tuli tuosta Halloween-sapuskasta mieleen Iron Maiden ja "Eddie".

   Lainaa

  13. Paheksuttava jääkarhu 28.10.2021 7:37
   Tulos: +58 (62 ääntä)
   Elävä taistelija: Sähkö tulee pistorasiasta, raha seinästä ja liha kaupasta.
   Unohdit vielä maidon, joka tehdään meijerissä.

   Lainaa

  14. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Maidon tekeminen meijerissä vielä unohtui.

   Lainaa

  15. Nuori haukka 28.10.2021 8:13
   Tulos: -15 (83 ääntä)
   Olen monesti miettinyt näin metsästäjänä, että onko tosiaan ihmiset noin urveloita, että senkus ostaa lihan kaupasta ja Riemurasian ajoilta kiersi se lukijatekstari, jossa pyydettiin ottamaan jänikset kiinni tms. ku syö lumiukkojen porkkananenät. Kunnes oikeasti törmäsin oikein ilmeisen vihreähenkiseen ihmislaumaan Lapin metsässä. Ripittivät, miksen käy kaupasta lihaani.

   Lainaa

  16. Tulos: -20 (36 ääntä)
   Apinaattori: Mua epäilyttää nää kakanmakuset ym muka hauskat kuvat aina et liekö ovat kuitenki jonku pohotosoppailun tuloksia liki kaikki. Olen hiukan epäilvä luonne mut uskoisin kauppojen myyjissä olevan enemmistö lukutaitoisia niin et joku heistä huomais tuollaisenkin "vahingon" tapahtuneen. Eikä niille kuville e
   Minuakin epäilyttää. Ei tollasia hintalappuja kirjoitella läppärillä wordiin vaan niihin tulee tietokannassa oleva teksti, joka tulee tavarantoimittajan tietokannasta tai erilaisista tietopankeista. Tietenkin lappuja voi tehdä ohi järjestelmän, mutta kuka niitä ehtisi tekemään tai viitsisikään kun ne saa tietokoneelta automaattisesti samalla kun muuttaa tarjoushinnan kassakoneisiin. Tuollaiset "mokat" on todennäköisimmin photoshopattuja.

   Lainaa

  17. Tulos: +80 (80 ääntä)
   Niin ne hirvet ja peurat yleensä päättää, että isona musta tulee pihvi ja sitten vaan pomppaavat lihatiskille. (Valmiiksi fileinä vielä) Silleen liha tulee kauppoihin.

   Lainaa

  18. Tulos: +50 (72 ääntä)
   Jotkut eivät vissiin voi käsittää, että muiden touhut eivät välttämättä liity mielikuvitusolentojen palvontaan... :/

   Lainaa

  19. It's a deal 28.10.2021 10:42
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   Moni heittää järjettömiä provoja nähdäkseen "Tekstiviestipalstojen helmet"-palstalla viestinsä ja siitä roihuavan kommentoinnin. Aiheina kasvissyönti, lihansyönti, sukupuolet, seksuaaliset suuntautumiset, uskonto, politiikka, maahanmuutto jne. Graalin maljahan trollaamisessa on se, että sen viestin saa tännekin kommentoitavaksi.

   Lainaa

  20. Kuuro karpalo 28.10.2021 11:48
   Tulos: -46 (78 ääntä)
   Ottamatta kantaa paholaisen palvontoihin ym, niin on aika erikoista, että vähävaraisten ryhmässä kehuskellaan harrastuksella, jossa valtavat möntit punaista lihaa toimivat askartelumateriaaleina. Muutenkin nykyaikana sitä uskoisi ja toivoisi ihmisten olevan jo vähän valveutuneempia juuri ruoan ja etenkin elävien eläinten ruumiiden kunnioittamisessa.

   Lainaa

  21. Läpäisemätön piikkisika 28.10.2021 12:15
   Tulos: +92 (92 ääntä)
   Kuuro karpalo: Ottamatta kantaa paholaisen palvontoihin ym, niin on aika erikoista, että vähävaraisten ryhmässä kehuskellaan harrastuksella, jossa valtavat möntit punaista lihaa toimivat askartelumateriaaleina. Muutenkin nykyaikana sitä uskoisi ja toivoisi ihmisten olevan jo vähän valveutuneempia juuri ruoan ja etenkin elävien eläinten ruumiiden kunnioittamisessa.
   Eiköhän tuo ihan syötäväksi mennyt. Ei ole mitään syytä, miksei ruoan kanssa saisi olla luova ja pitää hauskaa, jos se kuitenkin syödään eikä heitetä roskikseen.

   Lainaa

  22. Kravatiton papukaija 28.10.2021 12:15
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Mitä ovat Ukin kaupat?

   Lainaa

  23. Varpaaton taistelija 28.10.2021 12:19
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Kravatiton papukaija: Mitä ovat Ukin kaupat?
   Uki on Uusikaupunki.

   Lainaa

  24. Koemaistettu marsu 28.10.2021 14:13
   Tulos: +66 (70 ääntä)
   Kuuro karpalo: Ottamatta kantaa paholaisen palvontoihin ym, niin on aika erikoista, että vähävaraisten ryhmässä kehuskellaan harrastuksella, jossa valtavat möntit punaista lihaa toimivat askartelumateriaaleina. Muutenkin nykyaikana sitä uskoisi ja toivoisi ihmisten olevan jo vähän valveutuneempia juuri ruoan ja etenkin elävien eläinten ruumiiden kunnioittamisessa.
   Minusta on kiva leikkiä ruualla sen suhteen, että siitä voi tehdä kaunista. Lapsille upposi kasvikset kun laittoi ne kauniisti tai joskus vaikka hassusti johonkin muotoon. Hymynaama-salaatti, kalan muotoinen kala-annos jne. Puhumattakaan täytekakuista ja muista joista voidaan tehdä mitä mielikuvituksellisimpia luomuksia. Miten joku pekonihässäkkä tässä olisi eri asia?
   Kunnioitan kyllä makkarani alkuperää. Pyrin eettisyyteen ja lähituotannon suosimiseen ja hävikin välttämiseen. Se on kunnioittamista, ei se, että jättää hassuttelut pois ruuan valmistuksessa.

   Lainaa

  25. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Tosta kuvasta kun katsoo anti alias- häivytyksen pikselit niin eipä sitä k- kirjainta ole kopioitu mistään muusta kuvan k- kirjaimesta ja k ja n on kuitenkin sen verran lähellä toisiaan näppäimistössä, että näin "Photoshop"- pro:na sanoisin että on ihan aito kirjoitusvirhe. Onko ne nyt sitten hauskoja on eri asia. Ainakaan ne "Ennen" ja "Nyt"- hintojen väärinpäin menemiset eivät ole.

   Lainaa

  26. Tulos: +12 (12 ääntä)
   It's a deal: Moni heittää järjettömiä provoja nähdäkseen "Tekstiviestipalstojen helmet"-palstalla viestinsä ja siitä roihuavan kommentoinnin. Aiheina kasvissyönti, lihansyönti, sukupuolet, seksuaaliset suuntautumiset, uskonto, politiikka, maahanmuutto jne. Graalin maljahan trollaamisessa on se, että sen viestin saa tännekin kommentoitavaksi.
   Joo, ihan klassinen on laittaa sinne jotain kuraa ja katsoa, kun alkaa sota. Niistä voi lukea ties minkälaisia draamoja, jos jaksaa seurata.

   Lainaa

  27. Pienennettävä gerbiili 28.10.2021 16:43
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Ruuasta pitää kiittää. Kiitos jeesus ruuasta. https://www.kuvaton.com/kuvei/jeesus.jpg

   Lainaa

  28. Näppärä harakka 28.10.2021 19:09
   Tulos: -12 (20 ääntä)
   jukkapalmu: Tosta kuvasta kun katsoo anti alias- häivytyksen pikselit niin eipä sitä k- kirjainta ole kopioitu mistään muusta kuvan k- kirjaimesta ja k ja n on kuitenkin sen verran lähellä toisiaan näppäimistössä, että näin "Photoshop"- pro:na sanoisin että on ihan aito kirjoitusvirhe. Onko ne nyt sitten [...]
   Photoshop-pro:na tietäisit että se vie n. kaksi sekuntia kun noin pieni ja helppo osa kuvasta on muokattu niin, että vaikka se olisi kopio, niin sitä ei ole millään tavalla mahdollista nähdä. Siihen en ota kantaa onko kyseisessä kuvassa niin tehty. Ihan niin paljoa ei asia kiinnosta. Kyseinen kuva on silti satavarmasti photoshopattu. Asia on tuossa jo selitettykin muiden toimesta.

   Lainaa

  29. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Tylsimys: Minuakin epäilyttää. Ei tollasia hintalappuja kirjoitella läppärillä wordiin vaan niihin tulee tietokannassa oleva teksti, joka tulee tavarantoimittajan tietokannasta tai erilaisista tietopankeista. Tietenkin lappuja voi tehdä ohi järjestelmän, mutta kuka niitä ehtisi tekemään tai viitsisikään [...]
   Meillä ainakin kaupassa oli erikseen ketjun valmiit kampanjat ja kaupan omat kampanjat. Niihin omiin kampanjoihin tehtiin nimenomaan itse kampanja sekä nämä hintajulisteet. Ei tietty millään Wordilla vaan sillä hintaohjelmalla, mutta tekstit joutui monesti kirjoittamaan itse.
   Näitä kun enemmän teki, niin en ihmettele, jos tuollainen virhe oikeasti on sattunut. K ja N on aika lähellä toisiaan näppäimistölläkin. Eikä siellä kaupassa kukaan käy toisten hintajulisteita oikolukemassa, vaikka monta työntekijää onkin. On tärkeämpääkin tekemistä.

   Lainaa

  30. Aineeton karpalo 29.10.2021 1:20
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Varpaaton taistelija: Uki on Uusikaupunki.
   Nyt täytyy sanoa, että jopa näin syntyperäisenä ukilaisena kompastuin tähän klassikkoon ja tajusin vasta kommentteja lukiessa... Aattelin vaan, että on astetta äveriäämpi ukki kyseessä :D

   Lainaa

  31. Mielipuoli piikkisika 29.10.2021 2:33
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Kyllä monissa kaupoissa tehdään ja tulostetaan varsinkin tarjouksia koskevat laput ihan itse. Ja vaikka tulisikin valmiina, ei sitä virhettä ainakaan se aamupöhnässä niitä kiinnittelevä työntekijä huomaa.

   Lainaa

  32. Itseasiassa 29.10.2021 13:20
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Osaako joku sanoa, mitä noille Kimin leiville on tapahtunut? Siinä kun on ympärilläkin joku kuori, joka nyt ei näytä mitään vuualta.

   Lainaa

  33. Pyörimätön preeriasusi 30.10.2021 8:04
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Elävä taistelija: Sähkö tulee pistorasiasta, raha seinästä ja liha kaupasta.
   Ja hillo tolpasta. Mikähän taho tätä tolloutta oikein työkseen keksii? Eikö samat tyypit jotka keksivät räjähtävät lepakotkin

   Lainaa

  34. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Te, jotka ette usko kirjoitusvirheeseen, niin kirjoitatteko itse mitään? Me olemme hämmästyttävän sokeita omille virheillemme (ja istun toistenkin). Olen itse laatinut konserttiohjelmia enkä kertaakaan ole vielä saanut sellaista kokonaan oikein. Kerran oli kannessa esiintyjän nimessä virhe vielä kahden oikoluvun jälkeen - ja siihen jäi. Olen nähnyt myös kustannetun kirjan, jonka selkämyksessä oli väärin kyseisen kirjan nimi (vaikka etukannessa se oli oikein). Minusta k ja n eivät kyllä ole kovin lähellä toisiaan (kännykässä ovat allekkain, läppärissä eivät). En silti epäile, etteikö tuo voisi tapahtua.

   Lainaa

  35. Kaveriton karpalo 1.11.2021 17:12
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Kyöpeli: Te, jotka ette usko kirjoitusvirheeseen, niin kirjoitatteko itse mitään? Me olemme hämmästyttävän sokeita omille virheillemme (ja istun toistenkin). Olen itse laatinut konserttiohjelmia enkä kertaakaan ole vielä saanut sellaista kokonaan oikein. Kerran oli kannessa esiintyjän nimessä virhe vielä [...]
   Kirjoitetaan. Jos sattumus on liian hauska ollakseen totta, niin se ei ole.

   Lainaa

  36. Karski lepakko 6.11.2021 18:47
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kuuro karpalo: Ottamatta kantaa paholaisen palvontoihin ym, niin on aika erikoista, että vähävaraisten ryhmässä kehuskellaan harrastuksella, jossa valtavat möntit punaista lihaa toimivat askartelumateriaaleina. Muutenkin nykyaikana sitä uskoisi ja toivoisi ihmisten olevan jo vähän valveutuneempia juuri ruoan ja etenkin elävien eläinten ruumiiden kunnioittamisessa.
   Niin. Kyllähän se kuuluisi vain varakkaille tuo lihansyönti muutenkin.

   Lainaa

  37. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tylsimys: Minuakin epäilyttää. Ei tollasia hintalappuja kirjoitella läppärillä wordiin vaan niihin tulee tietokannassa oleva teksti, joka tulee tavarantoimittajan tietokannasta tai erilaisista tietopankeista. Tietenkin lappuja voi tehdä ohi järjestelmän, mutta kuka niitä ehtisi tekemään tai viitsisikään [...]
   Tehtiin joka päivä. Itse olin tarkka oikeinkirjoituksesta, mutta vahinkoja sattuu.

   Lainaa

  38. Metsätön hanki 1.12.2021 9:50
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   traumcity: Tosi pähee22 tuli joo. Paketillinen palanutta pekonia mytyssä yhden? tomaatin ja muutaman kuivan valkosipulin kanssa. Avuttoman & Kotiäidin
   Olet vain kateellinen kun et itse keksinyt 🤷🏼‍♂️

   Lainaa

  39. Metsätön hanki 1.12.2021 9:54
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Itseasiassa: Osaako joku sanoa, mitä noille Kimin leiville on tapahtunut? Siinä kun on ympärilläkin joku kuori, joka nyt ei näytä mitään vuualta.
   Uuni on ainakin ollut tosi kuuma kun leivinpaperikin on noin tummunut. Olisiko palanut pinnasta ja jäänyt sisältä täysin raa'aksi?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kengät, kirjoitusvirhe, kuva, lapset, leipä, liha, maku, mama, metsästää, nuudelit, paholainen, pikku myy, ruoka