Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 520

Oletko aina leikannut hiukset väärään aikaan?
Sekalaisia, osa 520

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +459 (577 ääntä)
   Johanna on hyvä ja ostaa oman asunnon, jos on noin vaikeet asiat mielessä vuokramarkkinoilla. Vitun aasi.

   Lainaa

  2. Tulos: +446 (458 ääntä)
   Jahas: Johanna on hyvä ja ostaa oman asunnon, jos on noin vaikeet asiat mielessä vuokramarkkinoilla. Vitun aasi.
   Ei ku se koira oli se aasi tos aiemmassa mokassa.

   Lainaa

  3. Tahokas hyttynen 30.9.2021 0:42
   Tulos: +359 (565 ääntä)
   Jotenkin veikkaan, että nämä nousevan ja laskevan kuun huuhaa-porukka kuuluu rokottamattomaan kansanosaan. Noiden oikeaan aikaan parturoituun päähän uppoaa salaliittoteoria kuin kuuma veitsi voihin.

   Lainaa

  4. Tulos: +405 (453 ääntä)
   Moikka, huomasin että sulla oli kaksio vuokrattavana. Mahtaako olla vielä vapaana? Mä olen Johanna nimeltäni, ja olen nainen ja yksinhuoltaja. Mä huollan yksikseni sellaista vajaata 4-v lasta, varmaan isältään perinyt sen koska minä olen yksinhuoltaja ja nainen ja ihan täysjärkinen. Se on sitten parempi aika nopeasti kirjoitella vuokrasoppari kuntoon tai saatan vähän vihjailla syrjinnästä tuolla kylillä ja facebookissa. Yksinhuoltajaa syrjit jolla on vajaa lapsi! Kulje sä päivä mun kengissä ja tuu sitten sanoo että vituttaax. En nyt haluaisi alkaa kiristelemään sua mutta et paljon vaihtoehtoja jättänyt, sanotaanko vaikka niin että jos haluat että ei tuu syrjinnästä rikosilmoitusta niin kämppä on varmaan mun? Yst terv yh-Johanna ja sen idiootti kakara.

   Lainaa

  5. Massiton orava 30.9.2021 0:52
   Tulos: +214 (240 ääntä)
   Johanna, jos olet koditon, pääset etusijalle. Muuten jonotat kuten muutkin. Erittäin yksinkertaista ja oikeudenmukaista.

   Lainaa

  6. Erisuuri kirahvi 30.9.2021 0:54
   Tulos: +520 (532 ääntä)
   Pitikö kaupungin vuokra-asuntoa hakiessa laittaa hakemus nousevan vai laskevan kuun aikaan? Kummalla pääsee etusijalle?

   Lainaa

  7. Tulos: -74 (132 ääntä)
   Massiton orava: Johanna, jos olet koditon, pääset etusijalle. Muuten jonotat kuten muutkin. Erittäin yksinkertaista ja oikeudenmukaista.
   No eikä pääse koditon mihinkään etusijalle, listan perälle pääsee.

   Lainaa

  8. Tulos: +229 (245 ääntä)
   Olen suorastaan pöyristynyt, että joku ensinnäkin ajattelee tuolla tavalla kuin Johanna ja toisekseen kehtaa vielä julkaista sen omalla naamallaan/nimellään. Ihan uskomattoman röyhkeää ja törkeää, että tuollaisella hevonp*skalla yrittää kiilata muita jonossa. ";)"

   Lainaa

  9. Hinnakas tonttu 30.9.2021 1:23
   Tulos: -49 (127 ääntä)
   Tahokas hyttynen: Jotenkin veikkaan, että nämä nousevan ja laskevan kuun huuhaa-porukka kuuluu rokottamattomaan kansanosaan. Noiden oikeaan aikaan parturoituun päähän uppoaa salaliittoteoria kuin kuuma veitsi voihin.
   Jaa a. Vasta yliopistoon mentyään kaverin tyttöystävä hurahti parannuskristalleihin.

   Lainaa

  10. Kykenemätön peura 30.9.2021 1:23
   Tulos: +236 (242 ääntä)
   Erisuuri kirahvi: Pitikö kaupungin vuokra-asuntoa hakiessa laittaa hakemus nousevan vai laskevan kuun aikaan? Kummalla pääsee etusijalle?
   Nousevan kuun, jos olet muuttamassa suurempaan ja laskevan, jos pienempään. Leijonanpäivänä tehdyillä saa kolmella sadalla neliön Ullanlinnasta ensi kuun alusta, mutta tämä on sitten salaisuus.

   Lainaa

  11. Huoleton varis 30.9.2021 3:43
   Tulos: -126 (232 ääntä)
   Hinnakas tonttu: Jaa a. Vasta yliopistoon mentyään kaverin tyttöystävä hurahti parannuskristalleihin.
   Ei tainnut mennä teknilliseen yliopistoon?
   Olisiko humanistisia ”tieteitä” lukenut?

   Lainaa

  12. Tiheähkö hai 30.9.2021 3:47
   Tulos: +99 (113 ääntä)
   Pääkaupunkiseudulla vuokra-asuntoa pienellä budjetilla etsinenä valitettavasti ymmärrän, mitä Johanna ajaa takaa, vaikka onkin harvinaisen tökerösti ilmaistu. Vaikka on luottotietoinen, halvemmat asunnot on aivan mahdottomia saada yksityisiltäkin. Toivottavasti ei Johanna oikeasti ole vuokranantajaa kiristämässä. Kaupungin asuntoja hakiessa valitusvirsi on tarpeen, sillä asunnot jaetaan tarpeiden mukaan eikä ns. jonoa ole, vaan paras valittaja saa kämpän. Hain viimeksi asuntoa todella pitkään, laitoin parikymmentä vuokrahakemusta kuussa, enkä todellakaan ollut nirso hakemusten suhteen, vain pienituloinen. Meni silti yli vuosi, että pääsin edes tapaamaan vuokranantajaa potentiaalisena ehdokkaana.

   Lainaa

  13. Intressitön lihapulla 30.9.2021 3:52
   Tulos: +130 (142 ääntä)
   Hinnakas tonttu: Jaa a. Vasta yliopistoon mentyään kaverin tyttöystävä hurahti parannuskristalleihin.
   Kyllä niitä kilareita on ihan yliopisto-opistelijoinakin ja jokaisella tieteenalalla. Eikä tuossa lainaamassasi kommentissa edes viitattu mitenkään siihen, että rokotevastaiset kajahtaneet olisivat elämämkoululaisia tai muuten kouluttamattomia.

   Lainaa

  14. Tulos: +33 (61 ääntä)
   Useimmissa kaupungeissa saa yksityiseltä heti asunnon, jos siis haluaa vain kodin perheelleen ja on luottotiedot kunnossa. Näin ainakin Helsingin alueella, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa. Asunnot eivät toki ole kylien keskustassa tai muutenkaan mitään erikoisia.

   Lainaa

  15. Vikuri karpalo 30.9.2021 7:38
   Tulos: -131 (187 ääntä)
   Hinnakas tonttu: Jaa a. Vasta yliopistoon mentyään kaverin tyttöystävä hurahti parannuskristalleihin.
   Luultavasti naistutkimusta opiskeli.

   Lainaa

  16. Mukava raparperi 30.9.2021 7:41
   Tulos: -95 (157 ääntä)
   Tahokas hyttynen: Jotenkin veikkaan, että nämä nousevan ja laskevan kuun huuhaa-porukka kuuluu rokottamattomaan kansanosaan. Noiden oikeaan aikaan parturoituun päähän uppoaa salaliittoteoria kuin kuuma veitsi voihin.
   Tää sun kommenttisi kyllä kertoo minkälainen ihminen sinä olet.

   Lainaa

  17. Musta krokotiili 30.9.2021 8:18
   Tulos: -57 (157 ääntä)
   Tahokas hyttynen: Jotenkin veikkaan, että nämä nousevan ja laskevan kuun huuhaa-porukka kuuluu rokottamattomaan kansanosaan. Noiden oikeaan aikaan parturoituun päähän uppoaa salaliittoteoria kuin kuuma veitsi voihin.
   Kun on muita parempi ihminen, voi niputtaa kaikki toisinajattelijat samaan porukkaan. Saa silloin mollata useampaa ihmistä samaan aikaan ja tuntea miten henkinen tasapaino vahvistuu. Kai muistat katsoa aina peiliin tämän jälkeen että näät miten mahtava yksilö sieltä katsoo takaisin?

   Lainaa

  18. Tulos: +68 (114 ääntä)
   Musta krokotiili: Kun on muita parempi ihminen, voi niputtaa kaikki toisinajattelijat samaan porukkaan. Saa silloin mollata useampaa ihmistä samaan aikaan ja tuntea miten henkinen tasapaino vahvistuu. Kai muistat katsoa aina peiliin tämän jälkeen että näät miten mahtava yksilö sieltä katsoo takaisin?
   Kalikka...

   Lainaa

  19. Vallitseva matelija 30.9.2021 9:06
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Eero! Mun idoli.

   Lainaa

  20. Vakavarainen kenguru 30.9.2021 9:28
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Ei irronnut minullekaan kaupungeilta asuntoa. Onneksi ARA-kämppiä on muillakin, eikä kaikkien algoritmit ole rikki. ARA:n kriteerien mukaan olen erittäin kiireellisessä asunnontarpeessa, mutta silti puolen vuoden haku kaupungeille ei tuottanut tulosta. Kannattaa vilkaista muutkin säänneltyä asumista tarjoavat tahot, jos asuu kunnissa, joissa yleinen vuokrataso on korkea.

   Lainaa

  21. Tulos: +69 (71 ääntä)
   Massiton orava: Johanna, jos olet koditon, pääset etusijalle. Muuten jonotat kuten muutkin. Erittäin yksinkertaista ja oikeudenmukaista.
   Minä jonotin Kuopiossa 3 vuotta kaupungilta asuntoa ollessani koditon. En saanut. Lopulta löysin yksityisen joka suostui vuokraamaan luottotiedottomalle.

   Lainaa

  22. Rakastettu kalkkuna 30.9.2021 11:28
   Tulos: +16 (40 ääntä)
   Tahokas hyttynen: Jotenkin veikkaan, että nämä nousevan ja laskevan kuun huuhaa-porukka kuuluu rokottamattomaan kansanosaan. Noiden oikeaan aikaan parturoituun päähän uppoaa salaliittoteoria kuin kuuma veitsi voihin.
   Olet oikeassa.

   Lainaa

  23. Masentunut kukka (Pluri) 30.9.2021 11:49
   Tulos: +50 (74 ääntä)
   Mukava raparperi: Tää sun kommenttisi kyllä kertoo minkälainen ihminen sinä olet.
   Osuiko liiankin hyvin kohdilleen? Minkälainen ihminen hän on? Hyvä päättelijä?

   Lainaa

  24. Yritteliäs majava 30.9.2021 12:57
   Tulos: +78 (80 ääntä)
   Paluumuuttajana palasin Tampereelle, kävelin kaupungin vuokra-asuntoja hoitavan firman tiskille, täytin laput ja kun olin asunnoton niin seuraavana päivänä sain avaimet uuteen kotiin. Joutui siinä yhden yön olemaan kaverin sohvalla, tosin siitäkin se tiskin toisella puolella ollut henkilö oli huolissaan, että onhan minulla joku paikka mihin mennä yöksi. 10+ palvelua mielestäni!

   Lainaa

  25. Tulos: +56 (62 ääntä)
   Hinnakas tonttu: Jaa a. Vasta yliopistoon mentyään kaverin tyttöystävä hurahti parannuskristalleihin.
   Yliopisto ei tee maagisesti ihmisistä älykkäitä tai että sinne jotenkin menisi vain älykkäitä joita ei saa hurahtamaan kaiken maailman humputuksiin. Opinnot yliopistossa tuskin saavat ihmisiä hurahtamaan, mutta jos uskoo jo valmiiksi voimakkaasti pseudotieteisiin, henkilö helposti vääristelee fysiikkaa ja maailman realiteetteja jotta saa sovitettua oikean tietee ntukemaan pseudotieteitä. En tiedä miten se kristallihoitoihin ja energioihin uskovilla tapahtuu mutta esim. fundamentalistikristityillä järkeily menee usein Gof of the gaps argumentin kautta; koska tiede ei tiedä syytä jollekin ilmiölle, Jumala on ilmiön aiheuttaja.

   Lainaa

  26. Viiksekäs ahma 30.9.2021 14:14
   Tulos: +32 (40 ääntä)
   Massiton orava: Johanna, jos olet koditon, pääset etusijalle. Muuten jonotat kuten muutkin. Erittäin yksinkertaista ja oikeudenmukaista.
   Yksinhuoltajana varmaan pääseekin. Ei auttanut mulla n. 10 vuotta sitten. Olin 9kk. asunnottamana, eikä asuntoa saanut mistään. Yksin asuva, työtön ja luottotiedoton mies. Eli kaikkein alinta kastia vuokramarkkinoilla. Todella monessa paikassa oli hakemukset vetämässä. Eikä loppua kohden ollut mitään vaatimuksiakaan asunnon suhteen. Hain jo yli vuoden ennen asunnottomaksi jääntiä. Yhteensä n.2 vuotta. Asuin nuorisosäätiön kämpässä, ja ikä tuli täyteen. Eli pakko lähteä pois. Aluksi oli vaatimuksia paikan ja muun suhteen, koska jostain syystä luulin saavani asunnon suht nopeasti. (aiemmin sujunut aika kivuttomasti) Asunnottomana ollessani kysyin sossulta, oisko niillä jotain, koska olin kuullut jonkun saavan sossun kautta kämpän. Mutta mulla oli kuulemma asiat LIIAN HYVIN! Olisi pitänyt olla joku päihdeongelma, että olisi sitä kautta kämpän saanut.

   Lainaa

  27. Tulos: -5 (45 ääntä)
   Viiksekäs ahma: Yksinhuoltajana varmaan pääseekin. Ei auttanut mulla n. 10 vuotta sitten. Olin 9kk. asunnottamana, eikä asuntoa saanut mistään. Yksin asuva, työtön ja luottotiedoton mies. Eli kaikkein alinta kastia vuokramarkkinoilla. Todella monessa paikassa oli hakemukset vetämässä. Eikä loppua kohden ollut [...]
   Ei pääse yksinhuoltaja eikä koditon jonon kärkeen, miksi kuvittelette että pääsisi? Yksityinen vuokranantaja vuokraa just sille kenelle haluaa, ja joku kodittomuus tai pieni lapsi ei nyt varsinaisesti nosta sun pisteitä.

   Lainaa

  28. Etäämpi lisko 30.9.2021 14:48
   Tulos: -20 (56 ääntä)
   Massiton orava: Johanna, jos olet koditon, pääset etusijalle. Muuten jonotat kuten muutkin. Erittäin yksinkertaista ja oikeudenmukaista.
   Mä olen vuokranantaja ja kodittomille ei edes asuntoa näytetä! Valitsen just kenet haluan ja tarkistan taustat.

   Lainaa

  29. Punahilkka paprika 30.9.2021 15:42
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Johanna, lakkaa olemasta raskas ja vaikea ihminen, ehkä sitten joku uskaltaa vuokrata sinulle asunnon. Toinen vaihtoehto:osta oma.

   Lainaa

  30. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Massiton orava: Johanna, jos olet koditon, pääset etusijalle. Muuten jonotat kuten muutkin. Erittäin yksinkertaista ja oikeudenmukaista.
   Jep. Siis kaupungin asuntoihin. Ja se jono on vuosia, ainakin pk-seudulla.
   Mitä taas tulee yksityisiin vuokranantajiin tai esim lumo, sato yms vuokrakoteihin, niin yleensä asunnon saa helpommin jos on luottotiedot kunnossa/pystyy osoittamaan että on maksukykyinen. Myös tupakoimattomuus ja se ettei ole lemmikkejä voi auttaa yksityisen vuokraajan kanssa. 
   Mut jos on maksu ongelmia tai rahat tiukoilla ja koittaa vielä pk-seudulta kämpän löytää halvalla niin onnea vaan. Silloin kannattaa hakea huonetta kimppakämpästä. 

   Lainaa

  31. Tulos: -15 (31 ääntä)
   Johanna, "lapsen ikä" jne, eli... olet äiti? mitä aktuaalista vittua, voi vaan kuvitella millanen kasvatus jälkipolvelle tulee.. ps: olet ämmä

   Lainaa

  32. Ikivihreä eläin 30.9.2021 17:20
   Tulos: +29 (41 ääntä)
   Musta krokotiili: Kun on muita parempi ihminen, voi niputtaa kaikki toisinajattelijat samaan porukkaan. Saa silloin mollata useampaa ihmistä samaan aikaan ja tuntea miten henkinen tasapaino vahvistuu. Kai muistat katsoa aina peiliin tämän jälkeen että näät miten mahtava yksilö sieltä katsoo takaisin?
   Olisiko parempi termi vaikka toisinkuvittelijat? Toisinluulijat? Toisinhourijat?
   Kun ainakin minä miellän toisinajattelijan sankariksi, joka kritisoi esim. kahjojen johtamaa järjestelmää... 

   Lainaa

  33. Pelokas ampiainen 30.9.2021 17:31
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Toj Karin: Yliopisto ei tee maagisesti ihmisistä älykkäitä tai että sinne jotenkin menisi vain älykkäitä joita ei saa hurahtamaan kaiken maailman humputuksiin. Opinnot yliopistossa tuskin saavat ihmisiä hurahtamaan, mutta jos uskoo jo valmiiksi voimakkaasti pseudotieteisiin, henkilö helposti vääristelee [...]
   Kyllä niitä hörhöjä valitettavasti luonnontieteistäkin löytyy. Humanistisella ja yhteiskuntatieteellisellä näitä näkemyksiä on jopa vaikeampi ylläpitää, kun koulutus lähtökohtaisesti kannustaa lähdekritiikkiin ja kyseenalaistamaan "totuuksien" takaisia ajatusmalleja. (Tähän väliin voisin pitää pitkän saarnan vaikkapa lääketieteeteen pitkästä hoitovirheiden historiasta, johtuen puhtaasti lääkäreiden ennakkoasenteista esim. naisia ja tummaihoisia kohtaan. Näitä ongelmia on nyttemmin hitaasti ryhdytty purkamaan kun humanistiselta ja yhteiskuntatieteelliseltä pohjalta on herätelty kiinnittämään huomiota näihin ennakkoasenteisiin. Mutta asiasta kiinnostuneethan varmasti osaavat itsekin etsiä lähteensä.) Fundamentalistiuskovaisethan usein lähtevät teologisesta tiedekunnasta kauhusta kirkuen, kun yhtäkkiä Raamattua pitääkin tarkastella kriittisesti.

   Lainaa

  34. Ihailtava laama 30.9.2021 18:15
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Eero

   Lainaa

  35. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Olis ihana saada Johanna naapuriksi.

   Lainaa

  36. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Pelokas ampiainen: Kyllä niitä hörhöjä valitettavasti luonnontieteistäkin löytyy. Humanistisella ja yhteiskuntatieteellisellä näitä näkemyksiä on jopa vaikeampi ylläpitää, kun koulutus lähtökohtaisesti kannustaa lähdekritiikkiin ja kyseenalaistamaan "totuuksien" takaisia ajatusmalleja. (Tähän väliin voisin pitää [...]
   Enkös minä juuri noin sanonutkin? Ja vertaukseni kristittyihin ei verrannut teologiaa muihin tieteen aloihin vaan erilaisia tapoja tieteellisten teorioiden ja faktojen sovittamiseksi omiin uskomuksiin sen sijaan että muokkaisi omia uskomuksiaan tieteen raamien sisällä.

   Lainaa

  37. Itseasiassa 30.9.2021 21:44
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Massiton orava: Johanna, jos olet koditon, pääset etusijalle. Muuten jonotat kuten muutkin. Erittäin yksinkertaista ja oikeudenmukaista.
   Meillä on päässyt kaupungin kämppiin jono ohi, ihan syynä just yksinhuoltajuus ja useampi lapsi, entinen asunto huonolla sijainnilla tai rauhattomassa talossa. Tietysti ei ihan Suomen isoimpia kaupunkeja, joten asuntoja saattaa olla suhtessa enemmän kuin jossain pääkaupunkiseudulla. Muta siis säälitarinoilla voi päästä kiilaamaan.

   Lainaa

  38. Itseasiassa 30.9.2021 21:55
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Jos epäilee jonkun sanan oikeinkirjoitusta, niin eikö se ole nykyään ihan helppoa tarkistaa internetin sanakirjoista? Tietysti ihailtavaa itseluottamusta Ilonalta.

   Lainaa

  39. Limetinvihreä lihapiirakka 30.9.2021 22:53
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Huoleton varis: Ei tainnut mennä teknilliseen yliopistoon?Olisiko humanistisia ”tieteitä” lukenut?
   Mites se yks arkkitehti, monien palvoma suurhörhö, jonka toimiin on viranomaisetkin joutunu uhkasakoin puuttumaan?

   Lainaa

  40. Tulos: -21 (35 ääntä)
   Kyllä kokemuksen syvällä äänellä voin kertoa, ettei kuun vaiheisiin perustuva kansanperinne mitään humpuukia ole! Perustuu kuun vetovoimaan. Kyllähän kuu liikuttaa kokonaisia meriäkin vuorovesi-ilmiöllään. Myös ihminen on suurksi osaksi vettä, myös kasvit.

   Lainaa

  41. Ymmärretty kenguru 30.9.2021 23:28
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   traumcity: Ei pääse yksinhuoltaja eikä koditon jonon kärkeen, miksi kuvittelette että pääsisi? Yksityinen vuokranantaja vuokraa just sille kenelle haluaa, ja joku kodittomuus tai pieni lapsi ei nyt varsinaisesti nosta sun pisteitä.
   Näissä säälitarinoissa on kysymys sellaisista asunnontarjoajista, joilla jonotus perustuu tarveharkintaan, esim. Helsingin kaupungin omistamat vuokra-asunnot. Silloin perhetilanne tai akuutti asunnottomuus ihan konkreettisesti vaikuttavat mahdollisuuteen saada asunto (tosin ei mitenkään takuuvarmasti, olen itsekin ollut kiireluokituksella "erittäin kiireellinen" jonossa aikanaan kun erehdyin Helsingissä asumaan, enkä koskaan kaupungin asuntoa nähnyt).
   Tietenkään yksityisillä vuokranantajilla ei ole mitään velvollisuutta hyväntekeväisyyteen, eikä kukaan ole niin väittänytkään.

   Lainaa

  42. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Moonwater: Kyllä kokemuksen syvällä äänellä voin kertoa, ettei kuun vaiheisiin perustuva kansanperinne mitään humpuukia ole! Perustuu kuun vetovoimaan. Kyllähän kuu liikuttaa kokonaisia meriäkin vuorovesi-ilmiöllään. Myös ihminen on suurksi osaksi vettä, myös kasvit.
   On ihan täyttä humpuukia. Vuorovesivoima liikuttaa vesistöjä joo, kyseessä on jopa uusiutuva energiamuoto, mutta jos vielä kertoisit että mitä tekemistä vuorovesivoimalla on hiustenleikkuun kanssa?
   Kokemuksen syvä ääni on nolo argumentti kun puhutaan ihan perusfysiikasta. Kuun vetovoima ei ole mikään mystinen kuuhulluus ja ihmissudet-pähkinä, vaan tutkittua tietoa.

   Lainaa

  43. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Eeron kärsivällisyys on legendaarista.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Ymmärretty kenguru: Näissä säälitarinoissa on kysymys sellaisista asunnontarjoajista, joilla jonotus perustuu tarveharkintaan, esim. Helsingin kaupungin omistamat vuokra-asunnot. Silloin perhetilanne tai akuutti asunnottomuus ihan konkreettisesti vaikuttavat mahdollisuuteen saada asunto (tosin ei mitenkään [...]
   Yksityisistä vuokranantajista tässä on alusta asti ollut kyse, näiden huijaamiseen myös Johanna vinkkejä kyseli.

   Lainaa

  45. Sisin maahinen 1.10.2021 8:49
   Tulos: -18 (28 ääntä)
   Mun mielestä Johannaan suhtauduttiin täällä perusteettoman ilkeästi. Etenkin pääkaupunkiseudulla asuminen on kohtuuttoman kallista ja esimerkiksi yksinhuoltajan ollessa kyseessä on ihan oikein, että yhteiskunta ojentaa kättä. Asuminen on sen verran tärkeä asia elämänlaadun kannalta myös sille lapselle. Pointtina siis se, että vaikka jonkin kylpylälahjakortin lahjoittajalle nyyhkytarinoiden satuilu tai rehellinen kertominenkin on kliseistä ja noloa, niin asunnon hankkimisessa puhutaan sen verran tärkeästä asiasta, että ok korostaa esim. yksinhuoltajuutta ja "lapsen parasta", tietenkin rehellisesti silti.

   Lainaa

  46. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Sisin maahinen: Mun mielestä Johannaan suhtauduttiin täällä perusteettoman ilkeästi. Etenkin pääkaupunkiseudulla asuminen on kohtuuttoman kallista ja esimerkiksi yksinhuoltajan ollessa kyseessä on ihan oikein, että yhteiskunta ojentaa kättä. Asuminen on sen verran tärkeä asia elämänlaadun kannalta myös sille [...]
   Yhteiskunta saisi ojentaa kättä avarilla naamaan Johannalle. Nyyhkytarinoita on ihan OK käyttää, ei mitään vikaa siinä. Syyttömän ihmisen kiristäminen ja syyttäminen syrjinnästä jonkun verran vähemmän OK.

   Lainaa

  47. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Moonwater: Kyllä kokemuksen syvällä äänellä voin kertoa, ettei kuun vaiheisiin perustuva kansanperinne mitään humpuukia ole! Perustuu kuun vetovoimaan. Kyllähän kuu liikuttaa kokonaisia meriäkin vuorovesi-ilmiöllään. Myös ihminen on suurksi osaksi vettä, myös kasvit.
   Miten ihmeessä se silti vaikuttaa kasvunopeuteen? Ei se hiustuppi tiedä onko siellä minkä verran hiusta jäljellä tai koska sitä mahdollisesti on saksittu, tai onko käytetty kampaa vai harjaa. Jos hiukset kasvaa nopeammin nousevan kuun aikana eikö se kasva kaikilla silloin ja riippumatta onko niitä leikattu vai ei? Kerro ihmeessä lisää jos osaat selittää paremmin kuin että kokemusta on. Sitä paitsi lyhyet hiukset saattavat näyttää kasvavan nopeammin koska jos 3cm pitkään hiukseen tule cm lisää se näyttää/on suhteessa enemmän kuin 1cm lisää 70cm hiuksiin samassa ajassa ja sit jengi on ihan pähkinöinä kun moisen hackin keksivät et hiukset "tykkää" leikkauksesta.

   Lainaa

  48. Väsy jänis 1.10.2021 12:02
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Musta krokotiili: Kun on muita parempi ihminen, voi niputtaa kaikki toisinajattelijat samaan porukkaan. Saa silloin mollata useampaa ihmistä samaan aikaan ja tuntea miten henkinen tasapaino vahvistuu. Kai muistat katsoa aina peiliin tämän jälkeen että näät miten mahtava yksilö sieltä katsoo takaisin?
   Salaliittoteoreetikot ja ne joiden mielestä hiusten kasvu on riippuvainen astronomiasta, ja yksisarvishoitoihin ja enkeliterapiaan uskovat menevät kyllä vähän toiseen laariin kuin ne perinteiset "toisinajattelijat". Ei ole kyllä ihan kaikki muumit laaksossa näillä tyypeillä.

   Lainaa

  49. Uimataidoton haisunäätä 1.10.2021 13:31
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Intressitön lihapulla: Kyllä niitä kilareita on ihan yliopisto-opistelijoinakin ja jokaisella tieteenalalla. Eikä tuossa lainaamassasi kommentissa edes viitattu mitenkään siihen, että rokotevastaiset kajahtaneet olisivat elämämkoululaisia tai muuten kouluttamattomia.
   Näin on. Pahin tuntemani rokotekriittinen on teknilliseltä alalta yliopistokoulutettu ihminen. Poimii hörhösivuilta pseudotieteellisiä todisteita rokotteiden vaarallisuudesta. Pahinta on, että on ihan älykäs, joten pystyy ihan koherentisti perustelemaan sopivasti valikoidulla aineistolla omat hörhöytensä.
   Aika monia muitakin hörhöuskomuksia kannattaa ihan älykkäät ihmiset.

   Lainaa

  50. Sisin maahinen 1.10.2021 20:04
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   traumcity: Yhteiskunta saisi ojentaa kättä avarilla naamaan Johannalle. Nyyhkytarinoita on ihan OK käyttää, ei mitään vikaa siinä. Syyttömän ihmisen kiristäminen ja syyttäminen syrjinnästä jonkun verran vähemmän OK.
   Toki näin, mutta itse luin kiristysaikeen lähinnä alleviivaamassa tilanteensa epätoivoisuutta. Käytännössähän hän saa kämpän joko yhteiskunnan avustuksella tarpeesta tai jos löytää jonkun vuokranantajan, joka tarpeeksi symppaa.

   Lainaa

  51. Kesy viikuna 2.10.2021 0:03
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Jahas: Johanna on hyvä ja ostaa oman asunnon, jos on noin vaikeet asiat mielessä vuokramarkkinoilla. Vitun aasi.
   Johanna lienee vilpillisesti liikenteessä, mutta totta kai yksityisillä markkinoilla voi vuokranantajasta riippuen vaikuttaa tulokseen painottamalla eri asioita itsessään. Ihan ihmisluontoa että toinen vuokranantaja saattaa sääliä YH-mammaa, ja toinen taas ajattelee että yksin asuva uraan keskittyvä mies olisi luotettavampi.

   Lainaa

  52. Lapseton lörtsy 2.10.2021 15:27
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Tahokas hyttynen: Jotenkin veikkaan, että nämä nousevan ja laskevan kuun huuhaa-porukka kuuluu rokottamattomaan kansanosaan. Noiden oikeaan aikaan parturoituun päähän uppoaa salaliittoteoria kuin kuuma veitsi voihin.
   Voin vahvistaa että ainakaan kaikki ei kuulu 🙂 T. "Tuota porukkaa", rokotettu korkeakoulutettu jonka mielestä Maria Nordinin jengeineen saisi heittää mieluusti Itämereen betonipossujen kanssa uiskentelemaan

   Lainaa

  53. Todisteeton kauris 3.10.2021 10:28
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Suomeksi "uskomatonta".

   Lainaa

  54. Kepeä simpanssi 3.10.2021 23:22
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Todisteeton kauris: Suomeksi "uskomatonta".
   Oleto varma, ettei se ole geellä? Usgomatonta?

   Lainaa

  55. Etäämpi lisko 4.10.2021 7:35
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   traumcity: Ei pääse yksinhuoltaja eikä koditon jonon kärkeen, miksi kuvittelette että pääsisi? Yksityinen vuokranantaja vuokraa just sille kenelle haluaa, ja joku kodittomuus tai pieni lapsi ei nyt varsinaisesti nosta sun pisteitä.
   Miten tää on saanu alapeukkuja? Asia on just näin, kodittomuudesta kertoo elämänhallinnan ongelmista, vuokranantajana en todellakaan vuokraisi omaa asuntoani tälläiselle.
   Yrittäkää ymmärtää myös se, että suurin osa yksityisistä omistaa vain sen yhden asunnon minkä on omalla työllään maksanut 15v lainalla. Ethän sä huijaa keltään muutakaan sen omaisuutta!

   Lainaa

  56. Julmettu panda 4.10.2021 15:04
   Tulos: -14 (18 ääntä)
   Tahokas hyttynen: Jotenkin veikkaan, että nämä nousevan ja laskevan kuun huuhaa-porukka kuuluu rokottamattomaan kansanosaan. Noiden oikeaan aikaan parturoituun päähän uppoaa salaliittoteoria kuin kuuma veitsi voihin.
   Tulihan se sieltä, moni ei sairauden takia aio ottaa rokotetta, mutta kunhan päästään haukkumaan.

   Lainaa

  57. Aistikas manaatti 9.10.2021 20:18
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kerran asuntonäytöllä toinen katsoja alkoi syyllistää välittäjää siitä että ihmiset kiristetään vähintään vuoden kestävään vuokrasuhteeseen. Tähän väliin heitin että otan tämän asunnon jos saan ja sain.

   Lainaa

  58. Käyrä vesimeloni 16.10.2021 12:43
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   "Ei haluta että pojan hiukset kasvaa enempää, siispä jätämme niiden leikkaamisen toiseen kertaan." Äly hoi

   Lainaa

  59. Säkkipimeä siili 2.10.2022 2:15
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mulla ei oo luottotietoja edunvalvonnan takia. Sain yksityiseltä asunnon (ei ees tarkistanut luottiksia) ja vielä roiman alennuksen vuokraan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asunto, englanti, hiukset, incredible, jono, kuu, laskeva, lausua, leikata, naapuri, nouseva, painostus, vuokra, vuokranhaku, vuokrata