Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 513

Mitä ovatkaan Alankomaat?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 513

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Simpsakka ananas 2.9.2021 0:21
   Tulos: +491 (499 ääntä)
   Minna, mitä helvettiä 😲😳

   Lainaa

  2. Tulos: +468 (474 ääntä)
   Mitä ihmettä Minna kuvittelee Alankomaiden ja länsimaiden olevan?

   Lainaa

  3. Karoliina 2.9.2021 0:31
   Tulos: +315 (337 ääntä)
   Lauran supermallikaveri olisi muuten kyllä ihan varmasti heti lähdössä, jos kerrottaisi, että Nuasjärvellä on Ville yksin mökillään.

   Lainaa

  4. Varastettu alligaattori 2.9.2021 0:47
   Tulos: +321 (331 ääntä)
   Alankomaat vai enkö ala

   Lainaa

  5. traumcity 2.9.2021 1:06
   Tulos: -90 (232 ääntä)
   Supermalleilla ei ulkoiset muodot ole edes keskitasoa toisaalta, kovin laihoja tyttöjä pyörii siinä bisneksessä. Joten thanks for nothing Laura.

   Lainaa

  6. Tornipöllö 2.9.2021 1:07
   Tulos: +190 (206 ääntä)
   "Kultaa, ruoka on valmista! Tule syömään!" "Ei nyt ehdi, yritän just ottaa tarpeeksi hyvää kuvaa persvaostani että voin näyttää sitä apteekkarille."

   Lainaa

  7. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 2.9.2021 1:15
   Tulos: +181 (199 ääntä)
   Kaapo: Mitä ihmettä Minna kuvittelee Alankomaiden ja länsimaiden olevan?
   Sen ku tietäs, en keksi muuta selitystä kuin akselivallat ja liittoutuneet.

   Lainaa

  8. Apea mandariini 2.9.2021 2:04
   Tulos: +211 (229 ääntä)
   "Videolta voi tutustua sulkijalihastesi nerokkaaseen järjestelmään, jota avataan animaation avulla." Toivottavasti tämä animaatio ei avannut kovin monen katsojan sulkijalihasta, voi tekijä joutua korvaamaan parit istuimet ja housut. Fingerpori, ohoi!

   Lainaa

  9. Vetelä liitu 2.9.2021 4:24
   Tulos: +125 (143 ääntä)
   Minna, Länsimaat (tai joissain lehdissä saatetaan sanoa et Keskimaan läntiset osat, mut se on sama ku Länsimaat) on se jossa on Mordor. Eli Alankomaat on hyvis.

   Lainaa

  10. Järjestyksetön kenguru 2.9.2021 5:31
   Tulos: +177 (185 ääntä)
   Pakaravaon paise ei johdu ainakaan vain ja ainoastaan huonosta hygieniasta.. vatuttaa, kun tää on aina ensimmäisenä ihmisten mielessä, että hyi voisitko pestä perseesi paremmin. Varmaan joku pesee perseensä huonosti, mutta ei se ole se ainoa aiheuttaja. On todella vittumainen vaiva ja pahimmillaan on onkaloa onkalon perään vaikka mitenkä hinkkaat persettä kiillotusaineella, jonka jälkeen persettä höylätään lekurissa ja koko perse on auki lääkärin toimenpidehuoneessa ja sitten kuulet vuosien operaation jälkeen, että hyi etkö pese persettäsi kunnolla, argh. Toki sen uusimista voi yrittää ehkäistä tehostetulla hygienialla, mutta paise ei tule yksinomaan huonosta hygieniasta ja huolimatta hyvästä hygieniasta se voi uusia uusimisen perään ja tehdä fisteleitä. Yksi maailman kivuliaimpia tauteja ja pahimmillaan vuosikymmenien saatanallinen riesa. "Pakaravaon paiseessa on taustalla tautitila, jossa ihokarvoja, hilsettä ja vaatenöyhtää on joutunut ihonalaiseen kudokseen muodostaen onkalon, josta käytetään nimitystä sinus pilonidalis. Myötävaikuttavia tekijöitä ovat syvä pakaravako, runsas karvoitus, lihavuus, pitkä istuma-asento, tietyt ammatit (esimerkiksi kampaaja, lampaan keritsijä) ja huono hygienia."

   Lainaa

  11. Säädytön lehmä 2.9.2021 5:58
   Tulos: +132 (136 ääntä)
   Järjestyksetön kenguru: Pakaravaon paise ei johdu ainakaan vain ja ainoastaan huonosta hygieniasta.. vatuttaa, kun tää on aina ensimmäisenä ihmisten mielessä, että hyi voisitko pestä perseesi paremmin. Varmaan joku pesee perseensä huonosti, mutta ei se ole se ainoa aiheuttaja. On todella vittumainen vaiva ja pahimmillaan on [...]
   Ja näillä ”uutisilla” saadaan muutkin ns. paisetaudit ja niiden omaavat näyttämään likaisen saastaisen paskasilta ihmisiltä. Esimerkiksi hs-tautiin ei liity millään muotoa se kuinka hyvin pitää hygieniastaan huolta, tai jättää pitämättä.

   Lainaa

  12. Apinaattori 2.9.2021 8:04
   Tulos: +8 (26 ääntä)
   Savolaiset, 💀💀💀. Nimim Eteläpohjanmaan polka Iisalmessa puolivuotta.

   Lainaa

  13. Suojaton roska 2.9.2021 8:23
   Tulos: +101 (105 ääntä)
   Järjestyksetön kenguru: Pakaravaon paise ei johdu ainakaan vain ja ainoastaan huonosta hygieniasta.. vatuttaa, kun tää on aina ensimmäisenä ihmisten mielessä, että hyi voisitko pestä perseesi paremmin. Varmaan joku pesee perseensä huonosti, mutta ei se ole se ainoa aiheuttaja. On todella vittumainen vaiva ja pahimmillaan on [...]
   On julmaa, että näiden ajattelemattomien, asiasta tietämättömien ja melko tuomitsevien ihmisten takia jotkut vaivasta kärsivät pesevät takapuolensa jopa useamman kerran päivässä ja käyttävät turhan tehokkaita pesuaineita ja hoitokeinoja, kun pelkäävät muiden huomaavan. Sillä liiallisella pesulla saa tapettua huonojen bakteerien lisäksi myös ne hyvät bakteerit sieltä persvaosta ja loputon kierre on valmis.
   Eli kannattaa hakeutua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ammattilaisen luokse, koska paiseen tulehtumista voidaan ehkäistä lääkevoitein ja antibiootein hygienian tehostamisen ja kajoavien toimenpiteiden lisäksi.

   Lainaa

  14. Toj Karin 2.9.2021 8:44
   Tulos: -24 (62 ääntä)
   Säädytön lehmä: Ja näillä ”uutisilla” saadaan muutkin ns. paisetaudit ja niiden omaavat näyttämään likaisen saastaisen paskasilta ihmisiltä. Esimerkiksi hs-tautiin ei liity millään muotoa se kuinka hyvin pitää hygieniastaan huolta, tai jättää pitämättä.
   Mitä?! Miten kampaajan tai keritsijän persekarvat kasvaa sisään useammin kuin muilla?

   Lainaa

  15. Häikäilemätön hyönteinen 2.9.2021 8:48
   Tulos: +41 (51 ääntä)
   Vetelä liitu: Minna, Länsimaat (tai joissain lehdissä saatetaan sanoa et Keskimaan läntiset osat, mut se on sama ku Länsimaat) on se jossa on Mordor. Eli Alankomaat on hyvis.
   Olen tälleen hauska bilekaveri, niin oikeastaan Mordor sijaitsee Keskimaan länsiosissa. Yleensä näkemämme kartta Keskimaasta on vain pieni osa koko maanosaa.
   Keskimaasta länteen on Kuolemattomat maat, jonne haltiat purjehtivat saadessaan tarpeekseen Keskimaasta. Keskimaasta itään on Auringon maa, josta ei juurikaan mainita kirjoissa. 

   Lainaa

  16. Ovela töötti 2.9.2021 9:35
   Tulos: +109 (119 ääntä)
   Minulla on myös tapana näyttää aina apteekista lähikuvaa perssilimästä. Sen jälkeen kysyn missä päin löytyy yskänlääkkeitä.

   Lainaa

  17. Viehättävä lihapiirakka 2.9.2021 9:37
   Tulos: +51 (69 ääntä)
   Toj Karin: Mitä?! Miten kampaajan tai keritsijän persekarvat kasvaa sisään useammin kuin muilla?
   Tätä ihmettelin minäkin... kumpikaan ei taida tehdä istumatyötä, eikä kerittävän lampaan tai ihmisen karvat varmaankaan kovin helposti päädy keritsijän pakaravakoon. Riippuu tietysti käytetystä tekniikasta :D

   Lainaa

  18. Eksakti vesinokkaeläin 2.9.2021 9:41
   Tulos: +68 (68 ääntä)
   Johanna kun olisi saanut vielä vastauksen "En tiedä, käy katsomassa", niin savo-experience olisi ollut kutakuinkin täydellinen.

   Lainaa

  19. Liittoutumaton undulaatti 2.9.2021 9:45
   Tulos: +110 (114 ääntä)
   Kaikki Alankomaat ovat Länsimaita, mutta kaikki Länsimaat eivät ole Alankomaita.

   Lainaa

  20. Epäaito haltija 2.9.2021 10:26
   Tulos: +92 (94 ääntä)
   Toj Karin: Mitä?! Miten kampaajan tai keritsijän persekarvat kasvaa sisään useammin kuin muilla?
   Ei ne omat karvat, vaan asiakkaiden ja lampaiden karvat päätyy sinne omaan vakoon. Karvat, pöly ja kaiken maailman muut pienet materiaalit nyt vain kulkeutuvat aivan joka paikkaan. Itseltäni on joskus kaiveltu persposkesta metallilastua. Kävin silloin metallialan koulutusta, ja vaikka töitä tehdessä oli tietysti työvaatteet käytössä ja pidin vielä paidan helmaa aina housujen vyötärön päällä (vaikka se onkin pieni turvallisuusriski). Siitä huolimatta metallipölyä ja -lastuja päätyi vaatteiden alle. Voin myös pakaravaon paiseen kokeneena todeta saman kuin edelliset, että on todella inhottava vaiva. Paise itsessään on tosi kivulias, mutta sen tyhjennysoperaatio lääkärissä ja jälkihoito kotona on myös todella tuskaista. Eikä kerta tietenkään riittänyt, vaan uudestaanhan se piti vielä tyhjentää. Kun sen on kokenut, tekee kaikkensa, ettei se uusiutuisi.

   Lainaa

  21. Maailmankuulu marja 2.9.2021 12:11
   Tulos: +95 (113 ääntä)
   Uskon, että paiseelle on monia altistavia tekijöitä, eikä varmasti tunnu kivalta kun sairauden vuoksi syytetään huonosta hygieniasta. Voin kuitenkin sanoa, että yksittäisellä ajan hetkellä peniksen omistajista karkeasti neljällä kymmenestä on kakkaa housuissaan, joko siksi koska eivät hallitse suoltaan, tai koska eivät osaa pestä peppuaan oikein. Olen tehnyt seksityötä aikas pitkään, ja olen nähnyt paljon pyllyjä. Joillain on koko pakaraväli runsaasti kakassa, siis että on mennyt ihan kunnolla housuun kalsareista läpi farkkuihin asti, mutta suurimmalla osalla kakkahousuista on vain peräreiän ulkopuoli likaisena. Kalsareihin se jättää korkeintaan pienen jäljen, jos sitäkään, mutta palvelun yhteydessä minä huomaan sen kyllä. Ja tämä ei ole mikään spurgujen juttu (spurguilla harvemmin on palveluihini varaa), vaan kakkahousut sijoittuvat tasaisesti kaikkiin miesoletettujen sosioekonomisiin ryhmiin. Kakkahousu voi olla rekassa vuorokauden istunut duunari, tai kiireisellä lounastauollaan poikkeava, ulospäin siistin oloinen pukumies. Jotkut eivät tunnu välittävän siitä, että näen heidät vahingot housuissaan, kun eivät edes halua käydä pesulla ennen työhuoneeseeni siirtymistä. Toiset taas käyvät pesulla, mutta eivät ilmeisesti osaa peseytyä kunnolla, kun palaavat suihkusta edelleen kakkapyllyisinä. Sama koskee mahdollisesti myös vulvan omistajia, mutta heistä minulla ei ole dataa, kun palvelen ainoastaan miesoletettuja. Jos kuitenkin jotain olen tässä työssä oppinut, niin kuuraamaan oman perseeni hyvin huolellisesti, kun järkytyin niin kovasti siitä, miten yleistä kakkahousuisuus on.

   Lainaa

  22. Ufo sakaali 2.9.2021 13:07
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   Onkohan Minnalla Arabimaat ja Alankomaat sekaisin - noloa kyllä silloinkin, kenties vielä nolompaa.

   Lainaa

  23. Ruostunut valas 2.9.2021 14:07
   Tulos: +38 (64 ääntä)
   Maailmankuulu marja: Voin kuitenkin sanoa, että yksittäisellä ajan hetkellä peniksen omistajista karkeasti neljällä kymmenestä on kakkaa housuissaan
   Miesten kyvyttömyys pyyhkiä/pestä perseensä puhtaaksi on jo levinnyt yleiseen tietoon nuorten naisten keskuudessa. :) On jo aikakin, että muutkin saavat siitä tietää. :)
   Miehet, wtf. :) :) 

   Lainaa

  24. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Kaapo: Mitä ihmettä Minna kuvittelee Alankomaiden ja länsimaiden olevan?
   sodan osapuolia

   Lainaa

  25. jukkapalmu 2.9.2021 14:25
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Mä luulin aikoinani kauan että kun jossain TLC- paskakanavan ohjelmatiedoissa luki "Tohtori Paise" että se on sen lääkärin sukunimi. "Doctor Peis"

   Lainaa

  26. Epäaito haltija 2.9.2021 15:20
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   jukkapalmu: Mä luulin aikoinani kauan että kun jossain TLC- paskakanavan ohjelmatiedoissa luki "Tohtori Paise" että se on sen lääkärin sukunimi. "Doctor Peis"
   Tohtori Paise on tositv:tä parhaimmillaan. Paiseiden poksauttelu on kivaa niin kauan, kun paise ei ole omalla iholla. :D Muuten olen kyllä TLC:stä paljolti samaa mieltä.

   Lainaa

  27. Rutiköyhä soturi 2.9.2021 15:25
   Tulos: +22 (32 ääntä)
   Liittoutumaton undulaatti: Kaikki Alankomaat ovat Länsimaita, mutta kaikki Länsimaat eivät ole Alankomaita.
   Hmm... en ole varma onko ihan näinkään. Asiasta vähän lueskeltuani en enää edes luule tietäväni vastausta - eikä tiedä kukaan muukaan, sillä länsimaat on hyvin tulkinnanvarainen käsite. Riippuu täysin tulkinnasta, lasketaanko mm. Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius ja Saba länsimaiksi (kaikki osa Alankomaiden kuningaskuntaa, osa de facto itsenäisiä valtioitakin)? Lasketaanko samalla kaikki Karibian, Leeward-saarien ja Antillien valtiot länsimaiksi? Entäs entiset siirtomaat Surinam ja Indonesia? Samuel Huntingtonin näkemyksen mukaan näistä Amerikan saaret olisivat lähes kaikki puolilänsimaisia maita, Surinam olisi ihan oikea länsimaa ja Indonesia ei. Mutta mene ja tiedä...  https://en.wikipedia.org/wiki/Western_world Kiitos Liittoutumaton undulaatti tästä kaninkolosta. Oli antoisaa :)

   Lainaa

  28. Sateeton hyttynen 2.9.2021 15:46
   Tulos: +9 (43 ääntä)
   Ruostunut valas: Miesten kyvyttömyys pyyhkiä/pestä perseensä puhtaaksi on jo levinnyt yleiseen tietoon nuorten naisten keskuudessa. 😊 On jo aikakin, että muutkin saavat siitä tietää. :) Miehet, wtf. 😊 :) 
   Uuh mitä hittoa. Melkein kaikissa suomalaisissa vessoissa on bideesuihku, joten miksi sitä ei käytetä??? Pelkkä kuiva paperi ei riitä, se vain raapii vaikka olisi kuinka pehmeää emboa ja jättää kakkaa jälkeensä.

   Lainaa

  29. Pulmaton taistelija 2.9.2021 16:30
   Tulos: +44 (58 ääntä)
   Ruostunut valas: Miesten kyvyttömyys pyyhkiä/pestä perseensä puhtaaksi on jo levinnyt yleiseen tietoon nuorten naisten keskuudessa. 😊 On jo aikakin, että muutkin saavat siitä tietää. :) Miehet, wtf. 😊 :) 
   Olisihan se nyt homoa hinkata miehen peräreikää, vaikka se olisi oma.

   Lainaa

  30. Tulos: +54 (56 ääntä)
   Austraalia, tuo pakaravako paiseitten luvattu maa! Ja sit asiaan. Paiseen voi saada berberiinsä ihan muistakin syistä kuin väärästä ammatinvalinnasta, puutteellisesti hygieniasta tai armottomasta karvan kasvusta johtuen. Ihan niin kun sokeritautikin voi tulla hoikalle urheilijalle. Tollanen syyllistäminen on ehkä noloin tapa yrittää buustata omaa mitätöntä egoa. "Itselläni ei ole pakaravako paisetta, olen siis parempi ihminen."

   Lainaa

  31. Ruostunut valas 2.9.2021 16:50
   Tulos: +58 (60 ääntä)
   Pulmaton taistelija: Olisihan se nyt homoa hinkata miehen peräreikää, vaikka se olisi oma.
   Siis minimivaatimus aikuisen ihmisen pyllyn puhtaudelle on, että alushousuihin ei tule ikinä mitään "jarruraitoja". Sen verran vois heterokin oppia pyyhkimään.

   Lainaa

  32. Maailmankuulu marja 2.9.2021 18:02
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Ruostunut valas: Miesten kyvyttömyys pyyhkiä/pestä perseensä puhtaaksi on jo levinnyt yleiseen tietoon nuorten naisten keskuudessa. 😊 On jo aikakin, että muutkin saavat siitä tietää. :) Miehet, wtf. 😊 :) 
   Sori, painoin vahingossa vihapeukkua. Piti painaa tykkäyspeukkua. 
   Tämä siis ei ole kritiikkiä ketään yksittäistä henkilöä kohtaan, mutta tosiaan kun hygienian taso on näin suurella väestönosalla näin karsean matala, niin lehtiartikkelin kirjoittaminen hygienian tärkeydestä on ihan aiheellista. Olisi kuitenkin aiheetonta leimata paiseet vain kakkahousujen ongelmaksi. 

   Lainaa

  33. Hinnakas kesyaasi 2.9.2021 18:30
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Säädytön lehmä: Ja näillä ”uutisilla” saadaan muutkin ns. paisetaudit ja niiden omaavat näyttämään likaisen saastaisen paskasilta ihmisiltä. Esimerkiksi hs-tautiin ei liity millään muotoa se kuinka hyvin pitää hygieniastaan huolta, tai jättää pitämättä.
   Pahoittelut pitkästä paisekommentistani te kaikki asiasta tietämättömät, mutta oletko Säädytön lehmä kenties kotalotoveri? Oli jokseenkin "ihanaa" lukea, että joku toinenkin tietää ja tuntee HS-taudin! :)
   Itse olen jonkun matkaa yli kolmekymppinen nainen ja kärsin sekä HS-taudista että SP:stä, tai luulen että SP varmaan HS:n innostamana aina välillä vaivaa. Pidän huolta hygieniasta, en ole ylipainoinen, liikun paljon ja teen liikkuvaa fyysistä ulkotyötä. Olen huomannut jo nuoresta saakka ko. sairauksia sairastaneena, että mitä enemmän "hinkkaa ja puuna" sitä enemmän vaivaavat, joten en enää aikuisena ylläpidä tehostettua hygieniaa. Nuorena sitä puhkoi paiseita heti, kun olivat puhkaisukelpoisia ja peseytyi koko ajan ja mietti mikä vittu mua vaivaa. Ei kukaan perus tk-lääkäri silloin tuntenut kyseistä tautia, nykyäänkin harvempi ja yhtä harvempi tavan pulliainen tietää mitään oikeista paiseista ja niiden aiheuttamasta helvetistä.
   Pahimmillaan, joskus parikymppisenä, mulla saatto olla viittä vaille puhkaisuvalmiita kananmunan kokoisia paiseita sisäreisissä ja kainaloissa sekä pakarassa yhtä aikaa jopa yli kymmenen. Koita siinä sitten tehdä mitään, kun joka paikkaa kuumottaa ja aina sai pelätä, koska puhkeaa ja kaikki mädässä. Oli siinä itkussa monesti pitelemistä, kun yhtä aikaa joka paise helotti ja jos ei meinannut puhjeta, piti puhkaista lääkärissä. Kipu itsessään loppuu heti puhkaisun (joka muuten sattuu aivan saatanallisesti!) jälkeen, mutta se 2-4vkon aika ennen puhkeamisvalmiutta on yhtä tuskaa.
   Onneksi olen oppinut elämään taudin kanssa. Päivittäinen vartalon ja intiimipaikkojen pesu vedellä tai miedolla mahdollisimman luonnollisella pesuaineella, päivittäinen vaatteiden vaihto, keliin sopivat kuteet (luonnonkuidut) sekä hiilihydraattien välttäminen niin pystyy elämään jokseenkin tavallista elämää ja paiseet vaivaavat enää lähinnä kesäkuumilla tai sellaisten vaatteiden johdosta, joissa saumat osuu paiseiden arpiin. Muistelen lukeneeni, että hormoneilla on paljon vaikutusta esim juuri HS-tautiin ja siitä syystä se on naisilla yleisempää kuin miehillä. Mulla raskaus- sekä imetysaika pahenti selkeästi HS:tautia (silloin myös bartholinin rauhasetkin tulehtui ja vaati puhkaisun - ai saatana se kipu se vasta ylitti kaikki tähän asti kokemani!).
   Varmasti myös jonkun mainitsemilla kakkapyllyillä on sp:n oma osuutensa, mutta on varmasti muullakin asian kanssa tekemistä. Ei jokainen kakkapylly saa sp:tä (ja huomautan, että HS-taudin kanssa sillä kakkapyllyisyydellähän ei tosiaan ole mitään tekemistä), ei edes joka toinen. Sp:stä muistan joskus puhuttaneen "rekkamiehen tautina", liittyen ylipainoon ja istumiseen. 

   Lainaa

  34. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Ovela töötti: Minulla on myös tapana näyttää aina apteekista lähikuvaa perssilimästä. Sen jälkeen kysyn missä päin löytyy yskänlääkkeitä.
   Olisipa vaan apteekissa niin hyvää asiakaspalvelua että farmaseutti näyttäisi kuvaa omasta perssilmästään. Näkisi millainen sen oikeasti kuuluisi olla. Tosi vaikea arvioida onko omassa jotakin vikaa kun ei pääse näkemään millainen se on terveperseisellä ihmisellä. Että kannattaako enää ostaa yskänlääkettä.

   Lainaa

  35. Sitkas karjalanpiirakka 2.9.2021 23:24
   Tulos: -23 (35 ääntä)
   Konteksti tietenkin puuttuu mutta noin yleisesti sanoisin että jos ihmisten vaivojen näkeminen ahdistaa, terveydenhoitoala ei ole sinua varten.

   Lainaa

  36. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: Konteksti tietenkin puuttuu mutta noin yleisesti sanoisin että jos ihmisten vaivojen näkeminen ahdistaa, terveydenhoitoala ei ole sinua varten.
   Olihan tuossa aika paljon kontekstia. Kyseessä on farmaseutti, joiden tehtävänä ei ole katsella persreikiä.
   Sitä paitsi; luuletko että hoitajatkaan automaattisesti haluaa nähdä jotain persreikäkuvia missä tahansa tilanteessa yhtäkkiä? :) 

   Lainaa

  37. Ovela töötti 3.9.2021 9:59
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Tylsimys: Olisipa vaan apteekissa niin hyvää asiakaspalvelua että farmaseutti näyttäisi kuvaa omasta perssilmästään. Näkisi millainen sen oikeasti kuuluisi olla. Tosi vaikea arvioida onko omassa jotakin vikaa kun ei pääse näkemään millainen se on terveperseisellä ihmisellä. Että kannattaako enää ostaa yskänlääkettä.
   Niin niin. Mutta kun minä juuri haluan auttaa apteekin työntekijöitä. Tietävät näet sitten onko heidän omat perseet ihan kunnossa. Minulla nimittäin on.

   Lainaa

  38. Rottanpää 3.9.2021 12:43
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   "Kumpi oli se hyvä?" Jaa-a, nyt pisti kyllä pahan. 🤔

   Lainaa

  39. Harmittava hamsteri 3.9.2021 21:12
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Sateeton hyttynen: Uuh mitä hittoa. Melkein kaikissa suomalaisissa vessoissa on bideesuihku, joten miksi sitä ei käytetä??? Pelkkä kuiva paperi ei riitä, se vain raapii vaikka olisi kuinka pehmeää emboa ja jättää kakkaa jälkeensä.
   Suomessa ehkä joo. Ei tarvitse mennä kuin pohjoiseen manner Eurooppaan niin bidee on tuntematon käsite. 
   Eli jos suomalaiset on kakkapyllyjä niin mitä muu eurooppa tai maailma on?

   Lainaa

  40. Särkemätön nektariini 3.9.2021 21:45
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Harmittava hamsteri: Suomessa ehkä joo. Ei tarvitse mennä kuin pohjoiseen manner Eurooppaan niin bidee on tuntematon käsite.  Eli jos suomalaiset on kakkapyllyjä niin mitä muu eurooppa tai maailma on?
   Onko miestenkin vessoissa bidee-suihkut? Mä aina kuvittelin, että se on naistenvessojen luksus! Ei oo paljon tullut kurkittua miesten puolelle.

   Lainaa

  41. Oikukas manaatti 4.9.2021 22:09
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Harmittava hamsteri: Suomessa ehkä joo. Ei tarvitse mennä kuin pohjoiseen manner Eurooppaan niin bidee on tuntematon käsite.  Eli jos suomalaiset on kakkapyllyjä niin mitä muu eurooppa tai maailma on?
   Höpö höpö, puol maailmaa pesee pyllynsä kakkakikkareen jälkeen. Vessapaperi on tuntematon käsite esim arabimaissa ja suuressa osaa Kaukoitää.

   Lainaa

  42. Vaiheikas sohvaperuna 5.9.2021 23:33
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Harmittava hamsteri: Suomessa ehkä joo. Ei tarvitse mennä kuin pohjoiseen manner Eurooppaan niin bidee on tuntematon käsite.  Eli jos suomalaiset on kakkapyllyjä niin mitä muu eurooppa tai maailma on?
   Eikös Suomi juuri kuulukin pohjoiseen Manner-Eurooppaan? Ainakin mun mielestä. Vai tarkoitatko Keski-Euroopan pohjoisosia tai Itä-Eurooppaa?

   Lainaa

  43. Itseasiassa 6.9.2021 16:26
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Vuosia sitten kävin näyttämässä mun kahta peräpukamaa lääkärille, olivat nimittäin kipeitä ja vuotivat verta säännöllisesti. Lääkäri oli sitä mieltä, etteivät ne voi vielä mitään häiritä ja näytti pyytämättä kuvaa, jossa käytännössä koko peräreijän ympärystä oli täynnä sellaisia punaisia viinirypäleitä. Varasi mulle kuitenkin poistoon ajan näihin mun "harmittomiin" pukamiin. Oli kyllä erikoinen lähestymistapa.

   Lainaa

  44. Nukkanen maahinen 7.9.2021 4:02
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ei se ole mies eikä mikään, jos ei pakaroidensa välissä pyörittele rekkamiehen pastillia.

   Lainaa

  45. Kernas tohtori 7.9.2021 9:57
   Tulos: -38 (44 ääntä)
   Maailmankuulu marja: Olen tehnyt seksityötä aikas pitkään, ja olen nähnyt paljon pyllyjä.
   No lämmittääpä sydäntä, että täällä laitetaan kymmenittäin tykkäyksiä tuollaiselle hu#ralle, joka oikein ylpeilee "asiakas" määrillään ja samalla haukkuu miehet epähygieenisiksi pikkuvauvoiksi.

   Lainaa

  46. Kernas tohtori 7.9.2021 14:52
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Kuuntelisitte mieluummin lääkäreitä ja lastenhoitajia, joilla on asiasta oikeaa tietoa!

   Lainaa

  47. Tiheä viikuna 7.9.2021 15:27
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Iina: sodan osapuolia
   Villi veikkaukseni on, että Minnalla meni tuossa jotenkin sekaisin Alankomaat ja Akselivallat.

   Lainaa

  48. Voimaton sarvikuono 7.9.2021 17:45
   Tulos: -23 (29 ääntä)
   Maailmankuulu marja: Uskon, että paiseelle on monia altistavia tekijöitä, eikä varmasti tunnu kivalta kun sairauden vuoksi syytetään huonosta hygieniasta. Voin kuitenkin sanoa, että yksittäisellä ajan hetkellä peniksen omistajista karkeasti neljällä kymmenestä on kakkaa housuissaan, joko siksi koska eivät hallitse [...]
   Feminismin riemuvoitto: karseaa dystopia-newspeakia vääntävä prostituoitu kertomassa asiakkaidensa paskaisista perseistä. Kiitos intersektionaalinen feminismi, sinä misogynistisen miesasialiikkeen suurin tykki!

   Lainaa

  49. Maailmankuulu marja 7.9.2021 18:30
   Tulos: +19 (27 ääntä)
   Voimaton sarvikuono: Feminismin riemuvoitto: karseaa dystopia-newspeakia vääntävä prostituoitu kertomassa asiakkaidensa paskaisista perseistä. Kiitos intersektionaalinen feminismi, sinä misogynistisen miesasialiikkeen suurin tykki!
   Minua ei ole paritettu, eli en ole prostituoitu, vaan itsenäinen huora. Artikkeli käsitteli hygieniaa ja pakarapaiseita, ja minulla oli asiasta käytännön faktatietoa, koska varmaan kovin moni ei ole nähnyt yhtä kattavaa kuvaa siitä, millä tasolla terveiden aikuisten intiimihygienia on tavallisena päivänä.
   Toisia ei voi pakottaa muuttumaan, mutta itsensä voi. Jos siis häiritsee tietää, että karkeasti 40 %:lla ympärilläsi olevista ihmisistä (tai ainakin peniksen omistajista) on kakat housussa, niin tiedon aiheuttamaa ahdistusta voi helpottaa pesemällä oman takapuolensa. 

   Lainaa

  50. Voimaton sarvikuono 7.9.2021 21:27
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Maailmankuulu marja: Minua ei ole paritettu, eli en ole prostituoitu, vaan itsenäinen huora. Artikkeli käsitteli hygieniaa ja pakarapaiseita, ja minulla oli asiasta käytännön faktatietoa, koska varmaan kovin moni ei ole nähnyt yhtä kattavaa kuvaa siitä, millä tasolla terveiden aikuisten intiimihygienia on tavallisena [...]
   Ei minua häiritse sellaisten ihmisten intiimihygienia joiden kanssa mun ei tarvitse olla intiimissä kanssakäymisessä. Häiritsee tuo karmea kielenkäyttö jonka intersektionaalinen feminismi on juurruttanut osaksi turhan monen kielenkäyttöä. Ihan mielenkiinnosta. Sanoit, että palvelet vain miesoletettuja ja sulla ei ole dataa vulvan omistajista. Entä jos asiakkaaksesi tulisi läpimenevä transmies (joka siis olisi ilmeisesti feministisen logiikan mukaan miesoletettu, sillä muut ihmiset tulkitsisivat hänet mieheksi) mutta jolla olisi vulva, niin palvelisitko häntä? Jos et, niin miksi? Ja jos palvelisit, niin miksi et palvelisi jotain muuta vulvan omaavaa henkilöä? 
   Niin ja itseäni häiritsee myös se, että intersektionaaliset feministit haluavat pitää prostituutiota jonain voimaantuneena vaihtoehtona. Ja kyllä, seksin myymistä sanotaan prostituutioksi ja seksiä myyjä henkilö on prostituoitu. Parituksen uhri on ihan vain parituksen uhri ja ihmiskaupan uhri on ihmiskaupan uhri, tässä yhteydessä prostituutioperustaisen ihmiskaupan. Ymmärrän toki että toiminnasta halutaan yrittää antaa sanaleikeillä voimaantuneempaa ja normalisoituu kuvaa, mutta prostituutiota se seksin myynti on aina.

   Lainaa

  51. Maailmankuulu marja 7.9.2021 22:53
   Tulos: +18 (24 ääntä)
   Voimaton sarvikuono: Ei minua häiritse sellaisten ihmisten intiimihygienia joiden kanssa mun ei tarvitse olla intiimissä kanssakäymisessä. Häiritsee tuo karmea kielenkäyttö jonka intersektionaalinen feminismi on juurruttanut osaksi turhan monen kielenkäyttöä. Ihan mielenkiinnosta. Sanoit, että palvelet vain [...]
   Sinulla on nyt termit sotkussa. Prostituutio kirjaimellisesti tarkoittaa paritusta eli sitä, että seksiä harrastavien osapuolten lisäksi kauppaan osallistuu myös vähintään yksi muu osapuoli. Kaikki juridisesti paritetut eivät ole sosiaalisesti uhriasemassa, vaikka laindäädännön mukaan paritus onkin rikos (ja monissa tapauksissa sen kuuluukin olla). Tämä on todella yleinen sekaannus, monet asiallisenkin oloiset lähteet käyttävät näitä sanoja ristiin, mutta kun tämä tarkka ja oikeaoppinen kielenkäyttö ei sinua kiinnostanut, niin jätetään se asia siihen. 
   Muuhun kuulusteluusi en lähde mukaan, koska jos olisit oikeasti kiinnostunut oppimaan jotain, niin hakeutuisit etsimään sitä paremmasta paikasta ystävällisemmällä asenteella, etkä yrittäisi "ansastaa" toisia puhumaan itseään pussiin johdattelevilla ja väärien ennakko-oletusten varaan rakennetuilla kysymyksillä heti, kun havaitset ihmisen, josta et pidä.
   Minä en sanonut seksin myymisen olevan voimaannuttavaa tai feminististä, minulle se on vain työ, mutta olen kieltämättä ilahtunut huomatessani, että käsite "seksin myynti" tuo sinulle ensimmäisenä mieleen sanat "voimaannuttava" ja "feminismi". Anteeksi, että oletin sinun ahdistuneen housuun kakkaamisesta ja kiitos, että selvensit ahdistuneesi oikeasti vain seksityöstä. Ehkä ensi kerralla voisit jättää hygieniakeskustelusta valittamisen väliin ja siirtyä suoraan mieltäsi painavaan aiheeseen, jotta väärinkäsityksiä ei syntyisi yhtä helposti? 

   Lainaa

  52. Epämiehekäs mansikka 8.9.2021 17:24
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Järjestyksetön kenguru: Pakaravaon paise ei johdu ainakaan vain ja ainoastaan huonosta hygieniasta.. vatuttaa, kun tää on aina ensimmäisenä ihmisten mielessä, että hyi voisitko pestä perseesi paremmin. Varmaan joku pesee perseensä huonosti, mutta ei se ole se ainoa aiheuttaja. On todella vittumainen vaiva ja pahimmillaan on [...]
   Jep, erittäin tuskallisesta ja vittumaisesta vaivasta kysymys. Itseltä leikattu kahdesti ja nyt vaikuttaisi viimeinkin pysyvän poissa. Ja ei todellakaan huono hygienia yksin syynä, mulla alkoi ensi kerran 17 vuotiaana, kun olin nuori, notkea ja hoikka ja suihkuttelin varmasti kolmesti päivässä.
   Leikkausarvion tehnyt kirurgi selitti, että tulehduksen aiheuttava ihonalainen onkalo voi olla myös jäänne sikiöaikaisesta kaksosesta, jokin sikiöpussi tai kidusrakkula tms. Että ei pelkällä berberin pesulla todellakaan vältettävissä.
   Sopii yökötellä ja naureskella niiden, joilla ei kyseinen vaiva ole osunut omalle kohdalle, mutta vielä on omassa muistissa, kun sattui niin paljon, ettei kivulta pystynyt lopulta kävelemään. Syvin myötätuntoni kaikille samasta vaivasta kärsiville.

   Lainaa

  53. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Maailmankuulu marja: Uskon, että paiseelle on monia altistavia tekijöitä, eikä varmasti tunnu kivalta kun sairauden vuoksi syytetään huonosta hygieniasta. Voin kuitenkin sanoa, että yksittäisellä ajan hetkellä peniksen omistajista karkeasti neljällä kymmenestä on kakkaa housuissaan, joko siksi koska eivät hallitse [...]
   Seksityöläisenä näkee kyllä paljon ja voi tehdä kattaviakin analyysejä.
   Itse väittäisin, että kyse on puhtaasti sosiaaliluokasta, eikä sukupuolesta. Raksatyöläiset ovat likaisia, aivan kuten alemman luokan pulskemmat (naispuoliset) toimistotyöntekijät. Puritaaneille news flash, molemmat sukupuolet käyttävät nykyaikana seksityöläisten palveluja.
   Parempaan sosiaaliluokkaan kuuluvat ihmiset ovat yleensä aina nuoltavan puhtaita myös pepusta.

   Lainaa

  54. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Särkemätön nektariini: Onko miestenkin vessoissa bidee-suihkut? Mä aina kuvittelin, että se on naistenvessojen luksus! Ei oo paljon tullut kurkittua miesten puolelle.
   Onhan niitä. Ei ehkä niin monessa kuin naisten mutta eivät mitenkään harvinaisia varsinaisesti ole.

   Lainaa

  55. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Maailmankuulu marja: Sinulla on nyt termit sotkussa. Prostituutio kirjaimellisesti tarkoittaa paritusta eli sitä, että seksiä harrastavien osapuolten lisäksi kauppaan osallistuu myös vähintään yksi muu osapuoli. Kaikki juridisesti paritetut eivät ole sosiaalisesti uhriasemassa, vaikka laindäädännön mukaan paritus onkin [...]
   "Prostituutio kirjaimellisesti tarkoittaa paritusta eli sitä, että seksiä harrastavien osapuolten lisäksi kauppaan osallistuu myös vähintään yksi muu osapuoli."
   Tuo on kyllä omaa keksimääsi. Prostituution määritelmä on Kielitoimiston sanakirjan mukaan "tulojen hankkiminen seksisuhteiden avulla". Sanan "prostitute" määritelmä Cambridge English Dictionaryn mukaan on "the business of having sex for money", ja Merriam-Websterin sanakirjan mukaan "the act or practice of engaging in promiscuous sexual relations especially for money". 
   Missään näistä virallisista määritelmistä ei mainita vaatimusta parittajan mukanaolemisesta; itse asiassa en lyhyellä Google-haulla hakusanoilla "prostituutio määritelmä" tai "prostitution definition" löytänyt yhtäkään määritelmää joka vastaisi sinun sanomaasi. Ehkä jossain feministipiireissä tms prostituutio määritellään noin, mutta on aika paksua sanoa että "monet asiallisen oloisetkin lähteet" käyttävät sanaa "väärin" kun käyttävät sanaa sen virallisen määritelmän mukaisesti

   Lainaa

  56. Uneton hedelmä 12.12.2021 13:24
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Prostituutio tulee joko sanoista "pro stituere" (asettaa myytäväksi) tai "pro statuere" (asettaa näytille). Ja tällä ei tarkoiteta, että ihminen kuvaannollisesti asettaa seksin esille myytäväksi, vaan tällä tarkoitetaan kirjaimellisesti, että joku ihminen asetetaan esille myytäväksi, tai tässä tapauksessa vuokrattavaksi. Sana on lähtöisin yhteiskunnasta, jossa seksin myyminen tapahtui julkisesti juuri parituksen kautta, minkä vuoksi tällainen meille outo sanavalinta oli heille normaali. Jostain syystä sanavalinta vain pysyy samana, vaikka myyntikulttuuri vaihtaakin paikoittain luonnettaan. Mutta mahdotonhan sitä on muuttaakaan. Jos yrittää selittää, että tuo sana ei kuvaa nyky-Suomessa vallalla olevaa myyntikulttuuria, niin sanan etymologiaa tuntemattomat henkilöt päättävät tulkita, että seksipalveluiden myyjät yrittävät vain kaunistella omaa nimitystään, koska haluavat kutsua itseään "huoran" sijaan "sokeritytöiksi". Oikeasti huorat, siis ammattimaiset sellaiset, haluavat vain tulla nähdyiksi asiakaspalvelijoina, eivätkä myytävinä lihakimpaleina.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alankomaat, apteekki, bussi, farmaseutti, huippumallit, länsimaat, mökki, pakaravaon paise, supermallit, ulkonäkö