Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 66

Kaikkien aikojen uskomattomin taloyhtiö on löytynyt.
Rakkaat naapurit, osa 66

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 71 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +829 (847 ääntä)
   Huoli-ilmoitus kai tuosta hamstraajasta kannattaisi tehdä.

   Lainaa

  2. Tulos: +1711 (1723 ääntä)
   Soita palotarkastajalle niin häviää tavarat rappukäytävästä.

   Lainaa

  3. Moona Bling 21.9.2021 0:11
   Tulos: +1013 (1017 ääntä)
   Paloturvallisuusriskihän tuo on. Valvovalle palotarkastajalle ilmoitusta vaan, niin kyllä kamat katoaa alta aikayksikön.

   Lainaa

  4. Tulos: +561 (563 ääntä)
   Ottaisin itse hamstraajan naapurina vaikka sähköpostitse yhteyttä johonkin palotarkastajaan. Eiköhän kys. taho saisi isännöitsijään liikettä.

   Lainaa

  5. Tulos: -101 (137 ääntä)
   Mitäs erikoista tuossa ensimmäisessä oli?

   Lainaa

  6. Tulos: +174 (188 ääntä)
   Ville: Mitäs erikoista tuossa ensimmäisessä oli?
   Varmaankin tuo poraaminen =/= itkeminen. Kommentti pienellä tekstin alla. "Hehe ei saa itkeä viikonloppuisin"

   Lainaa

  7. Mistr Mistrsss 21.9.2021 0:28
   Tulos: -142 (254 ääntä)
   Itsehän poraan ja kairaan erityisesti lauantaisin kello 18 jälkeen. Slurps slurps.

   Lainaa

  8. Tornipöllö 21.9.2021 1:16
   Tulos: +342 (348 ääntä)
   Kuinkahan julmettu siivo siellä asunnossa on, jos joitain kamoja on täytynyt alkaa säilyttää rappukäytävässä? 😬 Ainakin olen sellaisen käsityksen saanut, että hamstraajat osaavat aika taidokkaasti löytää kotoaan tilaa kamppeilleen, vaikka sitten niin että 90% kämpän lattiasta on puolimetrisen rojukerroksen peitossa. Onkohan kyseessä joku astetta siivompi hamstraaja vai onko asunto oikeasti niin tupaten täynnä tavaraa, ettei sinne oikeasti mahdu enää mitään?

   Lainaa

  9. Halpa keiju 21.9.2021 1:24
   Tulos: +131 (135 ääntä)
   Meidän taloyhtiön hallituksen jäsenellä oli naulakko, kynnysmatto ja sateenvarjoteline rapun puolella. Puheenjohtajan seinänaapuri vieläpä, joten siinä oli ja pysyi.

   Lainaa

  10. Karvas makkara 21.9.2021 2:00
   Tulos: +496 (496 ääntä)
   Palotarkastaja ei ole ”ehtinyt” vielä tekemään mitään tuolle, melkein kuukauden jo tätä jännityksellä seurailtu naistenhuoneella, ja tavaramäärä vaan lisääntynyt noista kuvista.😁

   Lainaa

  11. Tulos: +194 (194 ääntä)
   Mammutti: Soita palotarkastajalle niin häviää tavarat rappukäytävästä.
   Kristina ottikin tuon julkaisun myötä yhteyttä palotarkastajalle, joka sanoi tulevansa muutaman päivän päästä katsomaan. Ilmeisesti hän oli käynyt ja mitään ei vain seurannut tästä, tai sitten käynti oli unohtunut, koska tavarat eivät poistuneet.

   Lainaa

  12. Tulos: +356 (356 ääntä)
   Pari tuntia sitten Kristina kertoi näin: "Mutta tosiaan tilanne edelleen on sama. Palotarkastaja sano että viimeistään kuun lopussa tavarat pitää olla pois tai tulee ongelmia puheenjohtajalle. Kun hänen tavarat ovat."

   Lainaa

  13. Niinsanottu peura 21.9.2021 2:29
   Tulos: +282 (334 ääntä)
   Sunnuntain poraamiskielto on hassu koska useimmat ovat viikonloppuna vapaalla ja ehtivät porailla vain silloin. Me epäsäännöllistä kolmevuorotyötä tekevät käytämme korvatulppia emmekä vaadi että muu maailma pysähtyy silloin kun me nukumme.

   Lainaa

  14. Ihmeellinen lihapiirakka 21.9.2021 5:04
   Tulos: +187 (239 ääntä)
   Niinsanottu peura: Sunnuntain poraamiskielto on hassu koska useimmat ovat viikonloppuna vapaalla ja ehtivät porailla vain silloin. Me epäsäännöllistä kolmevuorotyötä tekevät käytämme korvatulppia emmekä vaadi että muu maailma pysähtyy silloin kun me nukumme.
   Sunnuntain poraamiskielto on todellakin joku kummallinen reliikki menneisyydestä, jolle ei pitäisi olla mitään perustetta enää, mutta joka silti joissain taloyhtiöissä pitää pintansa. Jäänne joltain ajalta kun kaupatkin piti olla sunnuntaisin kiinni ja korkeintaan kirkossa sai käydä. Kuka oikeasti nykypäivänä istuu sunnuntaisin hartaassa rauhassaan kotonaan odottaen täyttä hiljaisuutta jopa kerrostaloympäristössä? Lähinnä kai ne valittamisen ilosta valittavat naapurikyttääjät.

   Lainaa

  15. King Arthur 21.9.2021 5:54
   Tulos: +132 (140 ääntä)
   Puluparka: Pari tuntia sitten Kristina kertoi näin: "Mutta tosiaan tilanne edelleen on sama. Palotarkastaja sano että viimeistään kuun lopussa tavarat pitää olla pois tai tulee ongelmia puheenjohtajalle. Kun hänen tavarat ovat."
   Jahaa, että sellaista tilankäyttöä. Ollaan osakasta ja puheenjohtajaa niin sitten saa tehdä mitä huvittaa. Tulee mieleen se yksi Frasierin jakso. :D

   Lainaa

  16. Ministeri Nieminen 21.9.2021 6:19
   Tulos: +106 (124 ääntä)
   Voi ei. Jos oikeasti on niin, että taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii hamstraaja, voi vain kuvitella, miten hoidetaan korjauksia: ei mitenkään, koska mieluummin hamstrataan rahaa taloyhtiön pankkitilille. Isännöitsijä kokouksissa mutisee jotakin vuotavasta katosta ja hamstraajapuheenjohtaja örähtää ja hakkaa nyrkkiä pöytään. Uhkaa laittavansa isännöitsijän vaihtoon, jos ei tämän kitinä lopu. Toivottavasti yhtiökokous jättää valitsemasta tuon hamstraajan hallitukseen seuraavassa yhtiökokouksessa. Sääliksi käy tuollaista taloyhtiötä.

   Lainaa

  17. Ruutukartta 21.9.2021 6:37
   Tulos: +173 (175 ääntä)
   Muutin hiljattain okt:sta kerrostaloon ja pienessä omakotitalossa asuessa tuntui aina sille että säilytystilaa on liian vähän. Onneksi nyt voi laajentaa rappukäytävään 😍

   Lainaa

  18. Sulkijaton kantojuhta 21.9.2021 6:42
   Tulos: -73 (105 ääntä)
   Niinsanottu peura: Me epäsäännöllistä kolmevuorotyötä tekevät käytämme korvatulppia emmekä vaadi että muu maailma pysähtyy silloin kun me nukumme.
   Ette käytä. Jotkut teistä ehkä käyttävät.

   Lainaa

  19. Tulos: -73 (121 ääntä)
   Vihreä Otalampelainen luulee että pihan saa ajettua yhdella kierroksella. Kuule.. niin pientä pihaa ei olekaan että yhdellä ajolla saisi sen ajettua kokonaan.

   Lainaa

  20. Universaali lehmä 21.9.2021 7:11
   Tulos: -71 (73 ääntä)
   Ville: Mitäs erikoista tuossa ensimmäisessä oli?
   Varmaan se, että molemmat tekstit vaikuttivat olevan saman henkilön kirjoittamia, eli ns. feikkilappu.

   Lainaa

  21. Leppoisa mäyrä 21.9.2021 7:53
   Tulos: -38 (72 ääntä)
   Ville: Mitäs erikoista tuossa ensimmäisessä oli?
   1 Poraaminen ei ole kielletty viikonloppuisin.
   2 Poraajan kommentti valittajalle (älä itke turhasta). 

   Lainaa

  22. Sisempi delfiini 21.9.2021 8:02
   Tulos: -25 (45 ääntä)
   Mistr Mistrsss: Itsehän poraan ja kairaan erityisesti lauantaisin kello 18 jälkeen. Slurps slurps.
   Nolo konservatiivi.

   Lainaa

  23. jukkapalmu 21.9.2021 8:59
   Tulos: -47 (103 ääntä)
   No joo.... ei tunnu enää missään kun itteäni vituttaa yläkerrassa asuva kuka pitää parveketta varastona. Suht uusi talo ja parveke lasia kokonaan. Helvetin ruman näköstä. Tosin en joudu kattelemaan sitä kun joskus pihalla ollessani, mutta silti ärsyttää. Vois olla pahemminkin

   Lainaa

  24. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 21.9.2021 9:04
   Tulos: +87 (89 ääntä)
   Entisellä naapurilla jatkui myös koti porraskäytävään mm. pyykkitelineen muodossa. Heidän kämppänsä oli ulko-oven vieressä, joten kotiin piti ikään kuin kulkea toisen kodin kautta. Oli sen sortin hiihtäjää, etten uskaltanut ruveta valittamaan asiasta. Puolen vuoden jälkeen pääsin sentään muuttamaan muualle.

   Lainaa

  25. Kannattamaton hirmulisko 21.9.2021 9:33
   Tulos: +49 (53 ääntä)
   Ville: Mitäs erikoista tuossa ensimmäisessä oli?
   Puhekielessä joskus poraaminen=itkeminen

   Lainaa

  26. Elämäm kova koulu 21.9.2021 9:58
   Tulos: +15 (35 ääntä)
   Vähän jäi epäselväksi, kumpi näistä nyt on se "Kaikkien aikojen uskomattomin taloyhtiö", mitä Feissarimokat alaotsikossa lupaili?

   Lainaa

  27. Puuhakas meduusa 21.9.2021 10:00
   Tulos: +70 (74 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Entisellä naapurilla jatkui myös koti porraskäytävään mm. pyykkitelineen muodossa. Heidän kämppänsä oli ulko-oven vieressä, joten kotiin piti ikään kuin kulkea toisen kodin kautta. Oli sen sortin hiihtäjää, etten uskaltanut ruveta valittamaan asiasta. Puolen vuoden jälkeen pääsin sentään muuttamaan muualle.
   Omista entisistä naapureista yksi siirsi roskapussinsa aina rappuun haisemaan asunnostaan. Nosteli myös mm. matot siivouksen ajaksi rappuun pois tieltä. 
   Toinen taas käytti rappua lastensa leikkikenttänä, eli joka päivä asunnon ovi oli auki ja lapset juoksi ja renkui kierreportaissa ja kaiteissa. Siitä oli muuten vaikea päästä ohi, etenkin koiran kanssa. Yhteistä kieltä ei valitettavasti löytynyt että olisin voinut pyytää väistämään.

   Lainaa

  28. Jouheva lammas 21.9.2021 10:14
   Tulos: +99 (105 ääntä)
   Elämäm kova koulu: Vähän jäi epäselväksi, kumpi näistä nyt on se "Kaikkien aikojen uskomattomin taloyhtiö", mitä Feissarimokat alaotsikossa lupaili?
   Tuo eka heippalappu on minusta ihan peruskauraa, mutta tuo rappuhamstraaja aiheutti kieltämättä WTF tunteen. Miten toi voi olla Suomessa laillista?! Eikö joulukranssitkin ovessa kielletty?

   Lainaa

  29. Toistuva tuhatjalkainen 21.9.2021 10:16
   Tulos: +26 (74 ääntä)
   Ihmeellinen lihapiirakka: Sunnuntain poraamiskielto on todellakin joku kummallinen reliikki menneisyydestä, jolle ei pitäisi olla mitään perustetta enää, mutta joka silti joissain taloyhtiöissä pitää pintansa. Jäänne joltain ajalta kun kaupatkin piti olla sunnuntaisin kiinni ja korkeintaan kirkossa sai käydä. Kuka oikeasti [...]
   Itselle sunnuntai on ainut päivä viikosta kun saan oikeasti nukkua. Opiskelen ja käyn ilta/yötyössä, ja unet keskeytyvät poikkeuksetta jokainen päivä. Arkisin se on ymmärrettävää koska en voi odottaa koko talon olevan iltapäivään asti hiljaa että saan nukkua, mutta sunnuntait on se pelastus. Ja kyllä se ottaa päähän kun juuri sillon klo 8 aamulla alkaa poraaminen.
   Ja ei, korvatulpat ei auta kun saan niiden käytöstä herkästi korvatulehduksen

   Lainaa

  30. Lähempi kookos 21.9.2021 10:37
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   King Arthur: Jahaa, että sellaista tilankäyttöä. Ollaan osakasta ja puheenjohtajaa niin sitten saa tehdä mitä huvittaa. Tulee mieleen se yksi Frasierin jakso. :D
   CAM WINSTON!

   Lainaa

  31. Harmaa Soturi 21.9.2021 10:44
   Tulos: +61 (61 ääntä)
   Mammutti: Soita palotarkastajalle niin häviää tavarat rappukäytävästä.
   Palotarkastajaan ollut yhteydessä kahteen kertaan, pt ollut yhteydessä isännöitsijään, mutta tavaroille ei ole tapahtunut mitään.

   Lainaa

  32. Tulos: +74 (80 ääntä)
   Kannattaa vaihtaa isännöitsija ja hallituksen puheenjohtaja. Taloyhtiön yhtiökokouksen voi kutsua koolle osakkaatkin kun 10% osakkeista on kutsun takana. Jos viesti ei asukkaalle ala menemään perille voidaan lopulta asunto ottaa taloyhtiön haltuun.

   Lainaa

  33. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Voi ei. Jos oikeasti on niin, että taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii hamstraaja, voi vain kuvitella, miten hoidetaan korjauksia: ei mitenkään, koska mieluummin hamstrataan rahaa taloyhtiön pankkitilille. Isännöitsijä kokouksissa mutisee jotakin vuotavasta katosta ja [...]
   Ei käy pätkän vertaa sääliksi. Taloyhtiö päättää itse puheenjohtajan eikä isännöitsijä voi siihen mitään kitistä. Jos on ostanut talon eikä ole pokkaa sanoa, kun joku vaarantaa tuolla tavalla koko talon, saa luvan istua mätänevässä kopissaan. Vaarantaa = jos tulee tulipalo, ei vakuutus välttämättä korvaa vahinkoja, koska pelastajien reitit on tukittu. Myös taloyhtiö (= asuntojen omistajat) voivat joutua korvaajiksi.

   Lainaa

  34. Lamoava kivi 21.9.2021 12:01
   Tulos: -21 (27 ääntä)
   Jouheva lammas: Tuo eka heippalappu on minusta ihan peruskauraa, mutta tuo rappuhamstraaja aiheutti kieltämättä WTF tunteen. Miten toi voi olla Suomessa laillista?! Eikö joulukranssitkin ovessa kielletty?
   Säännöt on tehty niille, jotka niitä noudattaa. Niitä noudattamattomille voi oikeastaan sanoa vain että "PÖÖ!"

   Lainaa

  35. Töykeä mango 21.9.2021 12:10
   Tulos: 0 (30 ääntä)
   Puluparka: Pari tuntia sitten Kristina kertoi näin: "Mutta tosiaan tilanne edelleen on sama. Palotarkastaja sano että viimeistään kuun lopussa tavarat pitää olla pois tai tulee ongelmia puheenjohtajalle. Kun hänen tavarat ovat."
   Vähän bensaa tmv noiden tavaroiden päälle ja tulitikku perään nih vipinällä sieltä poistuvat.

   Lainaa

  36. Töykeä mango 21.9.2021 12:18
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   Maria päässyt helpolla. Entinsessä asunnossa naapuri porasi seinää 08 - 22 noin puoli vuotta joka päivä, ihmetys oli että koska sen seinä loppuu ja tulee siitä läpi.

   Lainaa

  37. Itseasiassa 21.9.2021 13:55
   Tulos: +75 (75 ääntä)
   Puluparka: Pari tuntia sitten Kristina kertoi näin: "Mutta tosiaan tilanne edelleen on sama. Palotarkastaja sano että viimeistään kuun lopussa tavarat pitää olla pois tai tulee ongelmia puheenjohtajalle. Kun hänen tavarat ovat."
   Siis isännöitsijä ei voi asialle mitään, koska tavaroita varastoi taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja? Puheenjohtaja joka ei ole kuullut palokuormasta eikä ymmärrä sen vertaa vastuusta, että tietäisi ihan tällaiset normaalit käytännöt? Anna mun kaikki kestää...

   Lainaa

  38. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Mammutti: Soita palotarkastajalle niin häviää tavarat rappukäytävästä.
   Soitettu jo kahteen kertaan, ei ole apuja ollut siitäkään.

   Lainaa

  39. Tarkistamaton timantti 21.9.2021 14:29
   Tulos: -12 (40 ääntä)
   Otalammella eletään jännää elämää kun on aikaa laskea, kuinka monta kierrosta naapuri on ajanut ruohonleikkurilla. Rappukäytäväroju-ongelma ratkeaisi yhdellä tulitikulla.

   Lainaa

  40. Tarkistamaton timantti 21.9.2021 14:34
   Tulos: +29 (39 ääntä)
   Töykeä mango: Maria päässyt helpolla. Entinsessä asunnossa naapuri porasi seinää 08 - 22 noin puoli vuotta joka päivä, ihmetys oli että koska sen seinä loppuu ja tulee siitä läpi.
   Minulla oli joskus samanlainen naapuri. Selvisi sen käyttäneen kerrostaloyksiötä työpajana ja tienanneet pimeästi itse väsätyillä hyllyillä. Muutenkin oli outo hiippari, jonka näki kerran vuodessa.

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Mammutti: Soita palotarkastajalle niin häviää tavarat rappukäytävästä.
   On soitettu jo muutamankin kerta eikä muutosta tapahtunut

   Lainaa

  42. Tapani Kansa 21.9.2021 16:45
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   Ei itketä lauantaina!

   Lainaa

  43. Karmia nektariini 21.9.2021 18:03
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Ei muuta kuin reippaasti vie naapurin kamat roskikseen vain. Ja jos tilalle tulee uutta, niin pois vain samaan tapaan. Kun kerran huomautettukin on. Luulisi viestin menevän perille.

   Lainaa

  44. Tilattava tuhatjalkainen 21.9.2021 21:55
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Tornipöllö: Kuinkahan julmettu siivo siellä asunnossa on, jos joitain kamoja on täytynyt alkaa säilyttää rappukäytävässä? 😬 Ainakin olen sellaisen käsityksen saanut, että hamstraajat osaavat aika taidokkaasti löytää kotoaan tilaa kamppeilleen, vaikka sitten niin että 90% kämpän lattiasta on puolimetrisen [...]
   Näyttää siltä, että se hamstraaja asuu jo rappukäytävässä. Huonekasvi ja kenkähyllykin löytyy.

   Lainaa

  45. Kipakka päärynä 21.9.2021 23:16
   Tulos: +58 (60 ääntä)
   Facebookin annetaan-palstalle kuvat tavaroista. Ansaitsevat paremman kodin.

   Lainaa

  46. Taltioitu pöllö 22.9.2021 0:10
   Tulos: +43 (49 ääntä)
   Karmia nektariini: Ei muuta kuin reippaasti vie naapurin kamat roskikseen vain. Ja jos tilalle tulee uutta, niin pois vain samaan tapaan. Kun kerran huomautettukin on. Luulisi viestin menevän perille.
   Periaatteessa samaa mieltä. Mutta ehdottaisin "pehmeämpää" lähestymistapaa. Lyö kaikki roinat jätesäkkiin, ja kirjoittaa lapun, että menee roskiin, jos ei häviä. Näin antaisi mahdollisuuden poistaa roinat, ja mahdollisten jälkiseuraamusten suhteenkin järkevämpi vaihtoehto. Jos säkit ei vaikka parin päivän päästä ole hävinneet, niin nakkaa roskikseen. Ehkä vielä parempi olisi, jos laittaisi jonkun päivämäärän mihin mennessä säkit tulee hävitä rappukäytävästä. Kaikkia ajatellen parempi vaihtoehto. Ja mahdollisessa tulevassa oikeustaistossa olisit vahvoilla. (pienemmistäkin asioista ollaan oikeutta käyty)

   Lainaa

  47. Taltioitu pöllö 22.9.2021 3:07
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Tuosta poraamisesta. Onko oikeasti laki olemassa, ettei saisi viikonloppuna poralla porata. (ei itkeä) ;)

   Lainaa

  48. Taltioitu pöllö 22.9.2021 3:13
   Tulos: -4 (14 ääntä)
   Taltioitu pöllö: Tuosta poraamisesta. Onko oikeasti laki olemassa, ettei saisi viikonloppuna poralla porata. (ei itkeä) ;)
   Kun ei pysty muokkaamaan, niin jatketaan sitten näin. Kuulostaa vaan niin ihmeelliseltä? Mun ei ole tarvinnut porata nykyisessä asunnossa kertaakaan. Hyllyjä pitäisi kyllä jossain vaiheessa asentaa.

   Lainaa

  49. Harmittava hamsteri 22.9.2021 10:45
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Kipakka päärynä: Facebookin annetaan-palstalle kuvat tavaroista. Ansaitsevat paremman kodin.
   Mä mietin tuon nähdessäni, että onko tää 'Annetaan, ota/vie mitä haluat' -tyyppinen ratkaisu. Ei vissiin ollut. Vois esittää tyhmää ja kerätä mieluisat itselle.

   Lainaa

  50. Sairastava siili 22.9.2021 11:58
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Ite en uskalla edes ovimattoa laittaa siinä pelossa että joku sen vie.

   Lainaa

  51. Himokas puhveli 22.9.2021 12:32
   Tulos: -2 (30 ääntä)
   Ihmeellinen lihapiirakka: Sunnuntain poraamiskielto on todellakin joku kummallinen reliikki menneisyydestä, jolle ei pitäisi olla mitään perustetta enää, mutta joka silti joissain taloyhtiöissä pitää pintansa. Jäänne joltain ajalta kun kaupatkin piti olla sunnuntaisin kiinni ja korkeintaan kirkossa sai käydä. Kuka oikeasti [...]
   Sehän onkin kyttäämistä jos edes vk-loppuna haluaisi olla asunnossaan ilman mekkalaa.

   Lainaa

  52. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Mä en kyllä haluais asua samassa talossa hamstraajan kanssa. Ehkä oon nähny vaan liian monta jaksoa Himohamstraajat -tyylisiä ohjelmia, mutta niissä ainakin siivous ja hygienia on jääny täysin pois hamstraajan elämästä. Eli todennäköisesti on luteita, hometta, ja muita ötököitä jotka voi levitä koko rappuun.

   Lainaa

  53. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Tekee melkein mieli liittyä Naistenhuoneelle vain siksi, et pääsisin näkemään miten toi hamstraaja-saaga päättyy :D On kyllä aivan järkyttävän noloa toimintaa TALOYHTIÖN HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJALTA. Joku vois pudottaa hänen postiluukustaan tulosteen pelastuslaista ja yliviivaustussilla korostaa sieltä kohdat, joita hän tällä "kodin jatkeellaan" rikkoo.

   Lainaa

  54. Äänioikeutettu poro 23.9.2021 1:12
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Ei itkeä saa, ei meluta saa Tonttu voi viedä sut saunan taa

   Lainaa

  55. Ihailtava laama 23.9.2021 1:24
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Minun vaari rakensi ja porasi asuntonsa tyhjässä huoneessa lähes päivittäin. Oli hänen harrastus, rakennella milloin mitäkin hyllyjä. Hienoja olivat ja aina esitteli ylpeänä niitä, kun käytiin kylässä. Naapurit olivat varmasti onnellisia, kun hänestä aika jätti, vaikka muuten mukava ihminen olikin.

   Lainaa

  56. Satoisa mehiläinen 23.9.2021 12:24
   Tulos: -12 (34 ääntä)
   Ihmeellinen lihapiirakka: Sunnuntain poraamiskielto on todellakin joku kummallinen reliikki menneisyydestä, jolle ei pitäisi olla mitään perustetta enää, mutta joka silti joissain taloyhtiöissä pitää pintansa. Jäänne joltain ajalta kun kaupatkin piti olla sunnuntaisin kiinni ja korkeintaan kirkossa sai käydä. Kuka oikeasti [...]
   Esimerkiksi minä mahdollistan naapureilleni hiljaisen viikonlopun, eikä tee tiukkaakaan kun olen jo lapsena oppinut käyttäytymään.
   Mekastaminen liittyy hoitamattomiin mielenterveysongelmiin ja kyvyttömyyteen organisoida elämänsä.

   Lainaa

  57. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Juu itselläni oli naapuri joka poras aamun ja illan välillä satunnaisesti ruuvin tai pari kerraallaan piti tunnin taukoa ja jatko taas hommia. Ihmettelin tohua sen puol vuotta kunnes jouluna iski kyseisellä kaverilla jäätävä poraamis vimma ja poras myös yöllä sen ruuvin pari kerrallaan. Ei siinä kävin kysymässä oven takana seuraavana päivänä jos yö pörailut loppuisi, mutta seuraavana yönä jatkui. Sen jälkeen soitin isännöitsijälle ja ei muuten sen jälkeen ole kuin kerran kuulunu poraus ääni, siitäkin jo 6kk.

   Lainaa

  58. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Puluparka: Kristina ottikin tuon julkaisun myötä yhteyttä palotarkastajalle, joka sanoi tulevansa muutaman päivän päästä katsomaan. Ilmeisesti hän oli käynyt ja mitään ei vain seurannut tästä, tai sitten käynti oli unohtunut, koska tavarat eivät poistuneet.
   Yhteyttä ei oteta jollekin, vaan johonkin, tässä tapauksessa palotarkastajaan.

   Lainaa

  59. Yrjö_Komero 24.9.2021 4:12
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Meidän ihan kunnan vuokrasäätiö ilmoitti, että pelastusreittien ei tarvitse olla toimivia, kun riittää, että ne on piirrettynä piha-alueen kaavoihin. Onneksi asun toisessa kerroksessa, että jos tarvii päästä parvekkeen kautta pihalle, voin pudottautua, koska talon taakse ei paloautolla pääse.

   Lainaa

  60. Hullu huumemies 24.9.2021 7:36
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   jukkapalmu: No joo.... ei tunnu enää missään kun itteäni vituttaa yläkerrassa asuva kuka pitää parveketta varastona. Suht uusi talo ja parveke lasia kokonaan. Helvetin ruman näköstä. Tosin en joudu kattelemaan sitä kun joskus pihalla ollessani, mutta silti ärsyttää. Vois olla pahemminkin
   Tuskin naapurisikaan sinua ilokseen katselevat.

   Lainaa

  61. Harmittava hamsteri 24.9.2021 20:30
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Satoisa mehiläinen: Esimerkiksi minä mahdollistan naapureilleni hiljaisen viikonlopun, eikä tee tiukkaakaan kun olen jo lapsena oppinut käyttäytymään. Mekastaminen liittyy hoitamattomiin mielenterveysongelmiin ja kyvyttömyyteen organisoida elämänsä.
   Ensimmäinen virke: yläpeukku.
   Jälkimmäinen virke: alapeukku.

   Lainaa

  62. Tulos: -1 (23 ääntä)
   Ihmeellinen lihapiirakka: Sunnuntain poraamiskielto on todellakin joku kummallinen reliikki menneisyydestä, jolle ei pitäisi olla mitään perustetta enää, mutta joka silti joissain taloyhtiöissä pitää pintansa. Jäänne joltain ajalta kun kaupatkin piti olla sunnuntaisin kiinni ja korkeintaan kirkossa sai käydä. Kuka oikeasti [...]
   No olishan se kiva että edes yhtenä päivänä viikossa olisi hiljaista, eikä helvetillistä meteliä, poraamista ja hakkaamista. Niin niin, "muuta maalle" jne, mutta en vain käsitä miten ihmiset on täysin kyvyttömiä ottamaan toiset ihmiset huomioon.

   Lainaa

  63. Kilokalori 26.9.2021 3:29
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   itte ottaisin reippaasti jätesäkkejä muutamat messii ja kärräisin tän henkilön rojut lähimpään roskikseen. jotkut sit ennemmin kitisee ja päivittelee asioita facebookissa..

   Lainaa

  64. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Karvas makkara: Palotarkastaja ei ole ”ehtinyt” vielä tekemään mitään tuolle, melkein kuukauden jo tätä jännityksellä seurailtu naistenhuoneella, ja tavaramäärä vaan lisääntynyt noista kuvista.😁
   Ihminen, joka säilyttää omia tavaroitaan tai jätteitään yhtiön yhteisissä tiloissa joita ei ole erikseen määritelty yksityisen omaisuuden säilytykseen, kuten aulassa, porrashuoneessa, vintin tai kellarin käytävillä, laite,- tele-, sähkö,-  LVI,- sauna- yms. tiloissa mukaanlukien muunmuassa hormit, katto, piiput, savunpoistokanavat, ryhmäkeskukset, viemärit ja muut yhtiön vastuulla olevat tekniset rakenteet, syyllistyy hallinnan loukkaukseen ja yhtiö voi haastaa hänet siitä oikeuteen ja periä korvaukset yhtiölle tuotetusta haitasta, sekä velvoittaa maksamaan yhtiölle kaikki asian selvittely-, siivous,- jätemaksu-, kuljetus- ja oikeudenkäyntikustannukset. Lisäksi jos hallinnan loukkaus on toistuvaa, voi yhtiö ottaa asunnon tai toimitilat omaan hallintaansa.

   Lainaa

  65. Sitkas karjalanpiirakka 26.9.2021 13:43
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   nomad: Ihminen, joka säilyttää omia tavaroitaan tai jätteitään yhtiön yhteisissä tiloissa joita ei ole erikseen määritelty yksityisen omaisuuden säilytykseen, kuten aulassa, porrashuoneessa, vintin tai kellarin käytävillä, laite,- tele-, sähkö,-  LVI,- sauna- yms. tiloissa mukaanlukien muunmuassa [...]
   Ja yhtiö varmaan tekeekin asialle jotai, kun sotkijana on hallituksen puheenjohtaja.

   Lainaa

  66. Varustettu hyeena 27.9.2021 4:29
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Tuo hamstrausjuttu ei ole edes hauska. Pitää olla todella, todella sekaisin päästään, että tulee edes mieleen täyttää porraskäytävä omilla rojuilla. Ei se sen normaalimpaa ole oven tuolla puolen (sisällä asunnossa), mutta jotenkuten järjissään oleva ihminen ei kehtaa edes ajatella tekevänsä tuollaista muiden nähden. Huhhuh.

   Lainaa

  67. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: Ja yhtiö varmaan tekeekin asialle jotai, kun sotkijana on hallituksen puheenjohtaja.
   Osakkaat voivat vaatia ylimääräistä yhtiökokousta joka on lain mukaan pidettävä jos tietyt ehdot täyttyvät. Yhtiökokous voi valita uuden hallituksen ja ottaa tarvittaessa ongelma-asunnon hallintaansa. Jos ylimääräisen yhtiökokouksen järjestäminen ei hallituksen kyvyttömyyden takia onnistu, asiaa voi ajaa eteenpäin aluehallintovirastossa.

   Lainaa

  68. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Ihmeellinen lihapiirakka: Sunnuntain poraamiskielto on todellakin joku kummallinen reliikki menneisyydestä, jolle ei pitäisi olla mitään perustetta enää, mutta joka silti joissain taloyhtiöissä pitää pintansa. Jäänne joltain ajalta kun kaupatkin piti olla sunnuntaisin kiinni ja korkeintaan kirkossa sai käydä. Kuka oikeasti [...]
   Nämä säännöt on joskus kyllä vahvasti aikansa eläneitä. Asuin vielä kahdeksan vuotta sitten rivitaloyhtiössä, jossa pyykkien kuivaaminen ulkona oli sunnuntaisin kielletty. Mitään käsitystä ei ole, miksi näin oli, mutta en lähtenyt testaamaan tuleeko siitä sanomista. Mitään muuta aktiviteettia ei ollut sunnuntaisin kielletty, joten sai rauhassa ajaa nurmikkoa tai rempata.

   Lainaa

  69. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Isäni työskenteli joitakin vuosia isännöitsijänä ja hän on kertonut kauhutarinoita siitä, miten siivottomia jotkut asukkaat ovat. Monta kertaa löytynyt huumeviljelmiä huoneistosta, pari kertaa koirat ja kissat ovat hyppineet ja paskoneet kaaressa seinille, eräässäkin asunnossa oli täysikasvuinen sika (oli hankittu minipossuna, lopulta sika piti siirtää nosturilla parvekkeen kautta ulos).

   Lainaa

  70. Taitava flamingo 31.8.2022 16:13
   Tulos: -11 (13 ääntä)
   Hamstraaja? Voi Humen aika. Aivan normaalilta asumiselta tuo näyttää. Ilmeisesti teille pitäisi olla täysin kliinistä ja laitosmaista. Siis mitä ihmeellistä tuossa näette? Voi hoh hoijaa.

   Lainaa

  71. Tulos: +1 (1 ääni)
   EK: Isäni työskenteli joitakin vuosia isännöitsijänä ja hän on kertonut kauhutarinoita siitä, miten siivottomia jotkut asukkaat ovat. Monta kertaa löytynyt huumeviljelmiä huoneistosta, pari kertaa koirat ja kissat ovat hyppineet ja paskoneet kaaressa seinille, eräässäkin asunnossa oli [...]
   Mistä lie taas miinukset tulleet, kyseiset tarinat ovat totta. Kuulemma kaikkein sotkuisimpia asukkaita olivat 18-20 -vuotiaat (nämä siis Saton vuokra-asuntoja); vanhemmat ihmiset olivat useimmiten siistejä, mutta nuoret olivat sitä laatua että vaatteet olivat hujan hajan lattialla, tiskaamattomat astiat läjinä tiskialtaassa ja ruoan jämiä pöydät täynnä.
   Eräällä nuorella naisella oli jotain mielenterveysongelmia ja hänen kissojensa ruoka- ja vesikupit olivat nurin lattialla ja kissat olivat nälkäänsä syöneet huoneesta matot. Isä oli laittanut kuppiin vettä ja kissat olivat heti rynnänneet paikalle juomaan. Eläinsuojelu kävi ilmoituksen jälkeen hakemassa kissat pois ja nainen taisi saada mojovat sakot.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hamstrata, hissi, kuva, lappu, naapurit, nurmikko, paloturvallisuus, poraaminen, rappu, ruoho, ruohonleikkuri, ruohonleikkuu, tavarat, viesti