Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 64

Yläkerran naapuri otti yhteyttä.
Suurenna näkymä
Rakkaat naapurit, osa 64

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Ujo papaija 10.8.2021 0:21
   Tulos: +331 (337 ääntä)
   Joskus ihmiset voisivat miettiä vain omia asioitaan, kuten kahden ylimmän keskustelun aloittajat..

   Lainaa

  2. Tulos: +259 (273 ääntä)
   Aijaa kun asuu kerrostalossa niin silloin ei saa meteilödä. Ei naapuritalossakaan.

   Lainaa

  3. Tulos: +223 (257 ääntä)
   Mä en puhu tätä kieltä mitä Tarja huuattaa, joten mitä ihmettä tarkoittaa moottorisahalla pärjääminen? Onko siellä joku tappelu menossa?

   Lainaa

  4. Tornipöllö 10.8.2021 0:36
   Tulos: +461 (467 ääntä)
   Ymmärrän kyllä, että moottorisahan ääni voi ottaa aivoon (ei sikäli etteikö Tarjan reaktio olisi todella lapsellinen), mutta millainen ihminen hermostuu naapurin ikkunassa olevasta tonttukoristeesta niin paljon, että alkaa vaatia naapuria ottamaan sen pois? Ja alkaa vielä vänkäämään vastaan, kun naapuri kohteliaasti kieltäytyy.

   Lainaa

  5. Kalpea dinosaurus 10.8.2021 0:40
   Tulos: +491 (503 ääntä)
   Laittaisin kymmenen punanuttuista tonttua lisää ikkunalle.

   Lainaa

  6. Tulos: +147 (165 ääntä)
   Mun Halloween-lyhdyt on haalistuneet sen takia, että ne tuppaa jäämään siihen ikkunaan suurinpiirtein elokuuhun asti. Ja jos ei lyhdyt, niin sitten minikuusi valoineen. Vihreä saisi slaagin.

   Lainaa

  7. Tulos: +204 (218 ääntä)
   Kelatkaa kuinka kamalan hankala elämä vihreällä naikkosella on, kun täytyy hermostua noin pienistä asioista, jotka sen lisäksi ei millään tavalla liity häneen...

   Lainaa

  8. Apinaattori 10.8.2021 1:46
   Tulos: +73 (77 ääntä)
   Karoliina: Kelatkaa kuinka kamalan hankala elämä vihreällä naikkosella on, kun täytyy hermostua noin pienistä asioista, jotka sen lisäksi ei millään tavalla liity häneen...
   Pikku pinnankirkstys pitä virkeänä, tosin punppu saattaa huutaa hoosiannaa jo nuorella ikää mutta kyllä sen kestää kun saa valittaa jollekki.

   Lainaa

  9. Tulos: +139 (159 ääntä)
   Sinä joka asut kerrostalossa. Voit mennä muualle asumaan.

   Lainaa

  10. Roteva tiikeri 10.8.2021 1:49
   Tulos: +317 (319 ääntä)
   Tornipöllö: Ymmärrän kyllä, että moottorisahan ääni voi ottaa aivoon (ei sikäli etteikö Tarjan reaktio olisi todella lapsellinen), mutta millainen ihminen hermostuu naapurin ikkunassa olevasta tonttukoristeesta niin paljon, että alkaa vaatia naapuria ottamaan sen pois? Ja alkaa vielä vänkäämään vastaan, kun naapuri kohteliaasti kieltäytyy.
   Joillekin se vaan on ihan ylitsepääsemätön asia, jos jonkun toisen koristeet, huonekalut jne. ei miellytä silmää. Meillä oli takapihan terassilla pöytä ja kolme muovista tuolia. Talonyhtiön puheenjohtaja asui luhtitalon toisessa kerroksessa ja hänen etuovelta suora näkymä siihen meidän terassille. Tuli ihan kirjallinen huomautus tuolien määrästä (olisi pitänyt olla kaksi, neljä tai kuusi), pöydän ja tuolien materiaalista (olisi pitänyt olla samaa materiaalia ja sarjaa, ei mielellään halpoja muovisia) ja siitä, että pöydästä oli lohjennut pala maalia ja se häiritsi silmää. Muutaman kerran kävi soittamassa ovikelloa ja kehottamassa ostamaan uudet puutarhakalusteet. Sanoin, että jos niin häiritsee niin ole hyvä vaan ja käy ostamassa.

   Lainaa

  11. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Pistetään kerrostalo kuulostelija itse hoitaan pihaa äänettömillä vehkeillä niin alkaa tajuaan et kyllä sitä moottorisahaa joskus tarttee päräyttää. Kumma kun ei yhtään osata miettiä asioita toisten kannalta.

   Lainaa

  12. Piukka keiju 10.8.2021 3:16
   Tulos: +61 (65 ääntä)
   Itehhä oon jo vuosien ajan pitänyt pihajouluvalot ympäri vuoden kiinni seinässä. Helppoa ja hauskaa, kun lyö joulun alla töpselin kiinni ja valot on ready.

   Lainaa

  13. Tulos: +112 (116 ääntä)
   Joo ei mun kuuloetäisyydellä saa kukaan käyttää moottorisahaa. Missään. Ikinä.

   Lainaa

  14. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 10.8.2021 3:44
   Tulos: +72 (84 ääntä)
   Viimeinen oli jotenkin symppis! Jossain tuolla aitojen takana asuu ihka oikea oman elämänsä Roope Ankka, jota ei paljon sukulaispoikien pummailuyritykset kiinnosta.

   Lainaa

  15. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Kiiwi: Pistetään kerrostalo kuulostelija itse hoitaan pihaa äänettömillä vehkeillä niin alkaa tajuaan et kyllä sitä moottorisahaa joskus tarttee päräyttää. Kumma kun ei yhtään osata miettiä asioita toisten kannalta.
   Joo, ja kun se alkaa kitisemään ja narisemaan kun on puoli tuntia joutunut leikkamaan ruohoa saksilla tai vuolemaan polttopuita kosteista rangoista puukolla, niin voi mennä sille valittamaan ja vaatimaan hiljaisuutta.

   Lainaa

  16. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 10.8.2021 3:47
   Tulos: +156 (156 ääntä)
   Roteva tiikeri: Joillekin se vaan on ihan ylitsepääsemätön asia, jos jonkun toisen koristeet, huonekalut jne. ei miellytä silmää. Meillä oli takapihan terassilla pöytä ja kolme muovista tuolia. Talonyhtiön puheenjohtaja asui luhtitalon toisessa kerroksessa ja hänen etuovelta suora näkymä siihen meidän terassille. [...]
   Tähän on pakko kommentoida, että jestas sentään. Että ihan kirjallinen varoitus! Toivottavasti kyseinen _puheenjohtaja_ on löytänyt rauhan sisältään.

   Lainaa

  17. Kummikäki 10.8.2021 5:05
   Tulos: +136 (136 ääntä)
   Hä: Sinä joka asut kerrostalossa. Voit mennä muualle asumaan.
   Mutta ei tänne.

   Lainaa

  18. King Arthur 10.8.2021 6:24
   Tulos: +136 (140 ääntä)
   Ei nää taloyhtiökytät rauhoitu omakotitalossakaan. Siellä on sitten kierrettävä naapurustossa vaatimaan aidanleikkuuta, voikukkien poistoa, katon maalausta ja lemmikkien olemassaolemattomuutta. Itselle tietenkin vähintään yksi kissa joka kulkee kakkimassa muiden pihat. Oho, onpas herne omassakin nenussa nämä kaikki tämän aamun postaukset luettuani.

   Lainaa

  19. Ministeri Nieminen 10.8.2021 6:57
   Tulos: +88 (88 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Tähän on pakko kommentoida, että jestas sentään. Että ihan kirjallinen varoitus! Toivottavasti kyseinen _puheenjohtaja_ on löytänyt rauhan sisältään.
   Huomautus, ei varoitus. Huomautuksella voi pyyhkiä hanuria, ja tässä tapauksessa olisi voinut varoituksellakin.

   Lainaa

  20. Lymfoidi käärme 10.8.2021 7:17
   Tulos: -7 (41 ääntä)
   Jannen kuvassa syy kyltteihin ja yleiseen pielipahaan on ekassa kyltissä: No internet. He eivät pääse nettiin ja siksi jakavat mielipahaansa muille.

   Lainaa

  21. Ruutukartta 10.8.2021 7:57
   Tulos: +94 (102 ääntä)
   Muinaisen kouluni vieressä oli omakotitalo jonka kadunpuolen ikkunoihin oli aseteltu kaikkea krääsää tekokukista patsaisiin juurikin niin että niiden oli tarkoitus näkyä kadulle eikä vain ilostuttaa talon asukkaita. Minua ja kaveriani tämä ärsytti aivan suunnattomasti, joten päätimme kirjoittaa talon omistajalle huomutuksen aiheesta allekirjoituksella "paikkakunnan X ikkunatarkastajat". Huomautuksella ei ollut toivottua vaikutusta 😂 mainittakoon että olimme iältämme noin 8-9v.

   Lainaa

  22. Tukintolvana 10.8.2021 8:17
   Tulos: +17 (59 ääntä)
   Alin kuva on Päivi Räsäsen pihamaalta.

   Lainaa

  23. Tulos: +107 (113 ääntä)
   Tornipöllö: Ymmärrän kyllä, että moottorisahan ääni voi ottaa aivoon (ei sikäli etteikö Tarjan reaktio olisi todella lapsellinen), mutta millainen ihminen hermostuu naapurin ikkunassa olevasta tonttukoristeesta niin paljon, että alkaa vaatia naapuria ottamaan sen pois? Ja alkaa vielä vänkäämään vastaan, kun naapuri kohteliaasti kieltäytyy.
   Noh, meillä naapuri valitti pihavaloista, koska ne oli jääneet joulusta. Itse asiassa ne laitettiin jo syksyllä kun oli pimeitä iltoja, mutta jätin vielä joulun jälkeen paikalleen, koska taloyhtiömme on ihan umpikuollut säkkipimeä musta aukko ja ne valot toi edes vähän sellaista tuntua, että joku on elossa. En ottanut pois, niin meni pari viikkoa, ja tuli uusi valitus, että ne ovat nyt sitten liian kirkkaat ja kuulemma ei pystytä iltauutisia katsomaan kun sälekaihtimen ja pimennysverhon välistäkin tuikkii. Jännä kun meille itselle hädin tuskin erottuu, mutta naapuria pihan väliaidan takanakin häiritsi niin, ettei voinut telkkaria katsoa ja kuulemma nukkuminenkin meni piloille - vaikka makkarin ikkunatkin on kokonaan talon toisella puolella. Muuten toi kattava kieltokyltti on ihan kuin meidän asuinalueelta, täällä on kans kaikki kielletty, uimalammessa uiminen ei sallittu ja metsäpolulla kävely... Kaikkiin löytyy oma kieltolappunsa. Eräälle mummolaumalle joka tuli huutamaan ekaluokkalaiselle, että siinä ei saa koulumatkaa kävellä, vastasin, että toi sun luulo jonkun polun käytön rajoittamisesta on muuten perustuslain vastainen, ja arvaapas vaikka parikin kertaa, kumpi on korkeampi taho, säksättävä mummo vai perustuslaki, niin meinasi hyökätä minun ja lasten kimppuun. Kyllä näitä kieltohulluja Suomenmaassa riittää.

   Lainaa

  24. Terhakka preeriasusi 10.8.2021 8:43
   Tulos: +81 (101 ääntä)
   Tukintolvana: Alin kuva on Päivi Räsäsen pihamaalta.
   En usko. Ymmärtääkseni Päivi Räsästä kiinnostaa jopa se mitä teet makuuhuoneessasi.

   Lainaa

  25. Kirjautuminen epäonnistui 10.8.2021 8:44
   Tulos: +65 (71 ääntä)
   ”Miksei päivällä saisi käyttää moottorisahaa?” ”Asutaan kerrostalossa ja viereisessä omakotitalossa pärrätään.” ”Ai no sitten!”

   Lainaa

  26. Kirjautuminen epäonnistui 10.8.2021 8:46
   Tulos: +55 (59 ääntä)
   King Arthur: Ei nää taloyhtiökytät rauhoitu omakotitalossakaan. Siellä on sitten kierrettävä naapurustossa vaatimaan aidanleikkuuta, voikukkien poistoa, katon maalausta ja lemmikkien olemassaolemattomuutta. Itselle tietenkin vähintään yksi kissa joka kulkee kakkimassa muiden pihat. Oho, onpas herne omassakin nenussa nämä kaikki tämän aamun postaukset luettuani.
   Ja ihan varmasti myös kieltämässä moottorisahat! 
   Sääntö menee niin, että jos minä asun kerrostalossa, niin metelöidä saa omakotialueilla. Jos muutan omakotitaloon, metelöitsijät kuuluvat kerrostaloon. 

   Lainaa

  27. Kirjautuminen epäonnistui 10.8.2021 8:55
   Tulos: -29 (65 ääntä)
   Tonttutyyppiin pakko sanoa, että vaikka on vähän töhöä puuttua toisten ikkunakoristeisiin, niin ainakin hän lähestyi kohteliaasti!

   Lainaa

  28. Kihara muurahainen 10.8.2021 9:49
   Tulos: +45 (49 ääntä)
   Onneksi ensimmäisen tapauksen henkilö ei ole oma naapuri. Tonttuja löytyy ympärivuoden useampi ikkunoilta ja verhotkin on "jouluverhot" 😄

   Lainaa

  29. Pohjaanpalanut papaija 10.8.2021 10:12
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Kulta: Mun Halloween-lyhdyt on haalistuneet sen takia, että ne tuppaa jäämään siihen ikkunaan suurinpiirtein elokuuhun asti. Ja jos ei lyhdyt, niin sitten minikuusi valoineen. Vihreä saisi slaagin.
   Jaa niin, täytyyköhän tuo pääsiäiskoriste laittaa kohta kaappiin ja vaihtaa kausivalot tilalle

   Lainaa

  30. Tulos: +82 (88 ääntä)
   Tota. Kun mun yläkerran naapurilla oli mulle asiaa, se tuli pimpottamaan mun ovikelloa. Se ei penkonut tietoonsa mun nimeä ja sitten etsinyt facebookista kaikkien samannimisten joukosta kuka näyttää multa ja laittanut sitten viestiä että mahdatko olla se ja se. Oli siellä toki myös ihan oikeaa asiaa, että siinäkin mielessä se oli ihan erilainen keissi.

   Lainaa

  31. Tulos: +44 (58 ääntä)
   Voi kerrostaloasumisen muistoja! Asuttiin ystävän kanssa yhdessä (olemme samaa sukupuolta) ja yläkerran naapuripariskunnan muoria häiritsi niin vimmatusti kaikki mitä teimme. Valituksia tuli mm. punaisesta koristevalosta makkarissa, töihin lähdöstä, eli alaoven avaamisesta, aamulla liian aikaisin ja miesvieraista (eräs säännöllisesti vieraileva oli sisarus, mutta poikaystävätkin löytyi, sekä ystäviä ja kavereita. Kamalaa!) Kyseinen rouva itse piti asianaan pestä rappukäytävää miltei päivittäin ja valitti meille kun hänen pitää siivota. Vierestä asuntoa remontoitiin ja työntekijöiden kengistä jäi kyllä selvät jäljet, niin selvät että oli helppo nähdä mille ovelle ne johtavat, mutta valitus kohdistettiin taas kerran meille. Keväällä naapuri oli käynyt myös keräämässä kaikki neljä lumen alta paljastunutta tupakantumppia, jotka olivat talven aikana pudonneet parvekkeeltamme ja saimme kuulla lunniamme roskaamisestakin. Tietenkin tumpit ovat ällöttäviä, mutta harvassa lienee ihmiset, jotka noin kovasti neljästä tumpista yli puolessa vuodessa häiriintyvät. Ylipäätään olemuksemme ja elämäntapamme taisi vaan tympiä niin kovaa, että harmitusta piti päästä purkamaan syystä kuin syystä. Kaikki valitukset tulivat siis ihan suullisesti ovelta, ei kirjallisina taloyhtiön kautta.

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Tornipöllö: Ymmärrän kyllä, että moottorisahan ääni voi ottaa aivoon (ei sikäli etteikö Tarjan reaktio olisi todella lapsellinen), mutta millainen ihminen hermostuu naapurin ikkunassa olevasta tonttukoristeesta niin paljon, että alkaa vaatia naapuria ottamaan sen pois? Ja alkaa vielä vänkäämään vastaan, kun naapuri kohteliaasti kieltäytyy.
   Helposti joulukoristeista "Karenit" hermostuu, googlaa "Frank the Christmas Gargoyle".

   Lainaa

  33. Nocebo-efekti 10.8.2021 13:22
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Kalpea dinosaurus: Laittaisin kymmenen punanuttuista tonttua lisää ikkunalle.
   Sama, lisäksi vielä ”kausi” valot ikkunaan vilkkumaan. 😂

   Lainaa

  34. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Väsynyt: Helposti joulukoristeista "Karenit" hermostuu, googlaa "Frank the Christmas Gargoyle".
   Frank oli ihana! Se oli kyllä eeppinen ”taistelu”. Eikös se karen käynyt siellä ihan kunnolla riehumassa, vai muistanko väärin?

   Lainaa

  35. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Olis kiinnostanut tietää, että miten tuo tonttukeskustelu eteni :D

   Lainaa

  36. Urhea pussieläin 10.8.2021 15:37
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   Vuorotyöläisenä on oppinut jo suhtautumaan huumorilla moottorisahoihin, lumiauroihin, lehtipuhaltimiin ja ruohonleikkureihin. Se kun on satavarma, että ne huutavat ikkunan alla/naapurissa juuri yövuoron jälkeen. Mökillä metsässä tai kerrostalossa kaupungissa. Mutta minkäs teet. Eivät ne siinä sentään 24/7 huuda. Viimeisin bravuuri on ollut reilun viikon kestävä räjäytys/paalutustyömaa tuossa lähikadulla. Se mitä sen sijaan en siedä, on esimerkiksi ylenpalttinen stereoiden huudattaminen ja basson jumputus jopa keskellä päivää. Tarpeettoman kova turha meteli saa aina niskavillat pystyyn. Mutta sillekään ei juuri päiväsaikaan mitään voi. Aina ei edes yöaikaan. Minut kun kerrostalossa kasvaneena (vuorotyöläisten lapsena) kasvatettiin niin, että muitakin ihmisiä maailmassa on, eikä heitä tulisi kohtuutomasti häiritä edes päiväsaikaan.

   Lainaa

  37. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Meillä aikoinaan naapuri tuli ovelle valittamaan, että meidän pitäisi ottaa trampolini pihastamme pois. Perusteluksi naapuri sanoi, että hän tykkää istua iltaisin terassilla maistelemassa viinejä ja tämä meidän pihassa oleva trampolini pilaa maiseman. Asuimme siis kumpikin omakotitaloissa.

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Kummikäki: Frank oli ihana! Se oli kyllä eeppinen ”taistelu”. Eikös se karen käynyt siellä ihan kunnolla riehumassa, vai muistanko väärin?
   Ei tietääkseni riehunut (särkenyt) mitään, mutta pitkään jaksoi "heippalappuja" kirjoitella. Yllättävän kiva Kareniksi.

   Lainaa

  39. Paljon albatrossi 10.8.2021 21:05
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   traumcity: Mä en puhu tätä kieltä mitä Tarja huuattaa, joten mitä ihmettä tarkoittaa moottorisahalla pärjääminen? Onko siellä joku tappelu menossa?
   Luulisin että kyseessä on autocorrect sanasta "pärrätä."

   Lainaa

  40. King Arthur 11.8.2021 0:33
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Täällä on niin hienoja juttuja naapureista että pakko avautua omasta kieltotaulukokemuksesta. Poikaystävä tuli kolmatta kertaa Suomeen luokseni, ja yhtenä aamuna kun nukuin pitkään hän päätti ajattelevaisena ihmisenä viedä koirani lenkille. Jo kotikadullani joku vanhempi mies oli tullut neuvomaan että tässä ei saa taluttaa koiria, ja että täällä tarvii olla koodi jotta saa kulkea naapurustossa (!). Ensinnäkin kyseessä on varsin julkinen katu, joka vieläpä johtaa varsin yleiselle puistoalueelle kirkon viereen. Toiseksi, olin siihen mennessä asunut taloyhtiössä 10 vuotta, ja koira saman verran. Koira oli vielä varsin persoonallisen näköinen, ja minäkin sitä samalla kadulla 10 vuotta taluttaneena takuulla erottunut joukosta. Poikaystäväkään ei "näytä ulkomaalaiselta", ollen Belgiasta, jos joku ajattelee että pappa epäili häntä sen perusteella vieraaksi. Tosin on flaamien tapaan sata metriä pitkä hujoppi. Poikakaveri on muutenkin vuosien varrella ihmetellyt miksi olen vainoharhainen jos hän haluaa avata oluen ollessamme bussissa (kerron että "EI SAA! Tulee soo-soo!") tai jos muutenkin suhtautuu sääntöihin rennommin. Sanon vain että aina tulee sanomista, enkä sitä halua. Ja sittemmin on saanut itse sen Suomessa joka kerta kokea. Tarinoita riittäisi mutta jätetään tämä tarinatuokio nyt tuohon naapuriteemaan.

   Lainaa

  41. Sisin maahinen 11.8.2021 1:48
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Tukintolvana: Alin kuva on Päivi Räsäsen pihamaalta.
   Ei voi olla. Räsästä kiinnostaa suunnattomasti, mitä ihmiset tekevät, jotta pääsee moralisoimaan.

   Lainaa

  42. King Arthur 11.8.2021 4:37
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Urhea pussieläin: Vuorotyöläisenä on oppinut jo suhtautumaan huumorilla moottorisahoihin, lumiauroihin, lehtipuhaltimiin ja ruohonleikkureihin. Se kun on satavarma, että ne huutavat ikkunan alla/naapurissa juuri yövuoron jälkeen. Mökillä metsässä tai kerrostalossa kaupungissa. Mutta minkäs teet. Eivät ne siinä sentään [...]
   Juurikin näin, vuorotyöläisenä. Tosin kasvoin rivarissa ja omakotitalossa. Silti jostain syystä osaan ottaa kerrostalossa nyt asuvana muut huomioon. Ja niin osaa moni muukin. Mutta sitten on ne jotkut... En jaksa hillua, saa siitä itelleen vaan suonikohjuja.

   Lainaa

  43. Kummikäki 11.8.2021 5:13
   Tulos: 0 (12 ääntä)
   Väsynyt: Ei tietääkseni riehunut (särkenyt) mitään, mutta pitkään jaksoi "heippalappuja" kirjoitella. Yllättävän kiva Kareniksi.
   Aa, se oli sitten eri karen. Sekoitin yhteen toiseen, joka oli kilahtanut ja käynyt levittelemään naapurin koristeet hajalle. Vähän kyllä epäilin, onko fiksua alkaa varta vasten ärsyttämään naapuria ihan siinä toivossa että saadaan joku reaktio aikaan ja päästään nettiin pätemään kuinka hullu naapuri itsellä on. Joskus raja itsensä ilahduttamisen koristelulla ja tarkoitushakuisen ärsyttämisen välillä näyttää olevan varsin häilyvä.

   Lainaa

  44. Epäluotettava persikka 11.8.2021 9:46
   Tulos: -26 (28 ääntä)
   Roteva tiikeri: Joillekin se vaan on ihan ylitsepääsemätön asia, jos jonkun toisen koristeet, huonekalut jne. ei miellytä silmää. Meillä oli takapihan terassilla pöytä ja kolme muovista tuolia. Talonyhtiön puheenjohtaja asui luhtitalon toisessa kerroksessa ja hänen etuovelta suora näkymä siihen meidän terassille. [...]
   Niin jos asuu vuokralla tämä voi olla mahdollista.

   Lainaa

  45. Itseasiassa 11.8.2021 11:05
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Woodrow: Joo ei mun kuuloetäisyydellä saa kukaan käyttää moottorisahaa. Missään. Ikinä.
   Mä kieltäisin mieluummin kaikki viritetyt mopot. Tai ne sais pistää katsastukseen. Kaupungissa kun ne kuuluu korttelien päästä.

   Lainaa

  46. Itseasiassa 11.8.2021 11:13
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Terhakka preeriasusi: En usko. Ymmärtääkseni Päivi Räsästä kiinnostaa jopa se mitä teet makuuhuoneessasi.
   Totta, Räsänenkin on lahkon jäsen ja lahkojen yksi piirre on kontrolloida seksuaalisuutta.

   Lainaa

  47. Mäntylahti-Piiras 11.8.2021 16:42
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   mitäs yhdestä moottorisahasta, naapuriasunnossa on ollut remppa kohta kuukauden ja remonttimiehet aloittaa päivän seitsemältä aamulla poraamalla yhden reiän seinään, hakkaamalla jotain vasaralla minuutin ja ovat sitten tunnin-kaksi hiljaa ennen seuraavaa reiän poraamista ja noin minuutin kestävää vasaran paukutusta, enkä edes liioittele...

   Lainaa

  48. Limainen åsteri 11.8.2021 22:57
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Ymmärrän täysin sitä ihmistä joka on aitaan laput kiinnittänyt. Maailma on nykyään niin täynnä kaikenlaista humpuukia ja paskaa, sekä keskimääräisen ihmiseliön äly ja tietämys asioista niin surkealla tasolla, että luulen myös ennemmin tai myöhemmin päätyväni eristyksiin asumaan. :)

   Lainaa

  49. Laikukas mango 12.8.2021 9:01
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Heh. Juuri tänä aamuna töihin ajaessani satuin huomaamaan erään talon ikkunoissa joulukyntteliköt. Itseäni asia lähinnä hymyilytti, mutta kaikesta päätellen olisi pitänyt alkaa selvittämään keitä kyseisessä talossa asuu ja vaatia poistamaan mokomat vuodenaikaan kuulumattomat härpäkkeet.

   Lainaa

  50. Patalaiska lohikäärme 12.8.2021 10:55
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Kalpea dinosaurus: Laittaisin kymmenen punanuttuista tonttua lisää ikkunalle.

   Väsynyt: Helposti joulukoristeista "Karenit" hermostuu, googlaa "Frank the Christmas Gargoyle".

   haistan tässä Suomi version Frankista XD

   Lainaa

  51. Veikeä kobra 13.8.2021 21:24
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   Wtf: Aijaa kun asuu kerrostalossa niin silloin ei saa meteilödä. Ei naapuritalossakaan.
   Miksi koet tarvetta metelöidä? Lääkitys pielessä, huomionkerjuu, mikä?
   Asialliset asiat saa tehdä, mutta muu mökellys on häätöperuste. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ikkuna, joulu, joulukoriste, joulutonttu, kerrostalo, kesä, koriste, kuva, kyltit, kyltti, melu, messenger, meteli, moottorisaha, naapurit, tonttu, viesti, yksityisviesti, yv