Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kysyin nätisti

Haluatko tuplata pisteesi?
Suurenna näkymä
Kysyin nätisti

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Apea mandariini 26.8.2021 0:31
   Tulos: +921 (929 ääntä)
   Jos on liian laiska edes tarkistamaan tilinumeronsa ennen kuin pyytää rahaa lemmikkiin joka vieläpä yleensä elää vähintään vuosikymmeniä, kannattaisi mieluummin ruveta intohimoiseksi Pokemon-kouluttajaksi kuten tämä "riisisota365." Voi yhä käydä ihmisten hermoille pyyntöjensä (vaatimustensa) kanssa, mutta ei ainakaan oikeiden luontokappaleiden kustannuksella.

   Lainaa

  2. Tulos: +596 (598 ääntä)
   Milläköhän jaksaa likka vaivautua tortoisensa ruokkimaan jos ei ees jaksa tarkistaa omaa tilinumeroaan...

   Lainaa

  3. Sulkeutunut seepra 26.8.2021 0:41
   Tulos: +626 (634 ääntä)
   Jos ei ole rahaa lemmikkieläimen ostoon, ei varmasti ole myöskään varaa sen asianmukaiseen hoitoon

   Lainaa

  4. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 26.8.2021 0:41
   Tulos: +318 (332 ääntä)
   Eihän tilisiirrot edes yleensä näy päivässä. Tuolla kärsivällisyydellä kaverit on kyllä ihan oikealla asialla, jos eivät "tortoisea" lähde rahoittamaan... Saa myös olla aika tylsää, jos lähtee testailemaan eri tilinumeroita että mistäs ne kilpparirahat nyt sais lähetettyä. :D

   Lainaa

  5. Tornipöllö 26.8.2021 0:58
   Tulos: +427 (433 ääntä)
   "Lahjoittakaa, jos haluatte kodin suloiselle tortoiselle noin kuukaudeksi, minkä jälkeen kyllästyn siihen ja heivaan sen mäkeen (kyllähän ne selviää luonnossakin eiks niin?) että voin sitten ruveta hetken mielijohteesta haluamaan seuraavaa eläintä."

   Lainaa

  6. Tulos: +351 (353 ääntä)
   Niin ja siis tortoiset on maakilpikonnia, ne ei elä vedessä. Turtle englanniksi ois vesikilpikonna...

   Lainaa

  7. Tulos: +344 (346 ääntä)
   "sinä olet ahdistava!" :DDD

   Lainaa

  8. Tulos: +299 (309 ääntä)
   riisisota365, älä enää kirjoittele, sinä olet ahdistava!! Ahdistava meininki tosiaan, kun pelin takia haetaan toiset facebookista ja pyydetään tai vaaditaan toisia pelaamaan just nyt lisää. Koska eihän elämässä oo paljoo muuta tekemistä kuin pokemon go, ja ne toiset asiat voi oottaa.

   Lainaa

  9. King Arthur 26.8.2021 2:13
   Tulos: +195 (207 ääntä)
   Vesikilpparit on aivan mahtavia lemmikkejä. Jos perus punakorva niin suosittelen hommaamaan useamman kuin yhden, sillä ymmärryksellä että niihin saa uppoamaan ihan reippaasti rahaa, mutta sitäkin enemmän aikaa ja vaivaa. Millähän sen huolehtii jos rahaa ei ole edes yhteen konnaan tai lamppuihin? Ja aikaansaavuus on luokkaa "tämä muistetaan, kaverit". Akvaarioko on hommattu vai tiskialtaassako meinasi pitää? Kunnon suodattimeen ei kai silloin tarvii panostaa kun päästelee välillä vedet viemäriin. Ja vesikilpikonna on turtle eikä tortoise.

   Lainaa

  10. King Arthur 26.8.2021 2:15
   Tulos: +118 (120 ääntä)
   Ai kato, "akvaario on". Ei enää osaa lukeakaan, huonoks on menny.

   Lainaa

  11. Raajaton piikkisika 26.8.2021 5:59
   Tulos: +140 (154 ääntä)
   Todella ahdistava ihminen tuo riisisota, mutta veikkaisin että tuon äidin joku lapsi pelaa Pokemonia erittäin paljon, levelille 50 ei pääse kuin todella pelistä kiinnostuneet ja sitä tosissaan pelaavat.

   Lainaa

  12. Charmander 26.8.2021 7:11
   Tulos: +129 (141 ääntä)
   Raajaton piikkisika: Todella ahdistava ihminen tuo riisisota, mutta veikkaisin että tuon äidin joku lapsi pelaa Pokemonia erittäin paljon, levelille 50 ei pääse kuin todella pelistä kiinnostuneet ja sitä tosissaan pelaavat.
   Niinpä. Kaikille ei-pelaajille tiedoksi, että päästäkseen tasolle 50 pitää siis olla kerättynä 176 _miljoonaa_ xp ja tasojen 41-50 nousemiseen tarvitsee vielä suorittaa aikaa ja omistautumista vaativia tehtäviä. Itse olen pelannut ihan ensimmäisestä päivästä asti melko aktiivisesti ja mulla on vasta n. 55 miljoonaa (tasolla 44). Niinkun noin vertauksena. 
   Päästäkseen noin pitkälle tarvii jo rahaakin käyttää jonkin verran ja PoGo on päällä monta tuntia päivässä. Kyllä se siis melko tärkeässä roolissa on.

   Lainaa

  13. Tulos: +79 (95 ääntä)
   PokemGo oli hauska peli siihen asti, kunnes siihen tuli tuo kaveri juttu ja alkoi tämä, "pitää avata lahjat samaan aikaan, että saadaa tupla pisteet"

   Lainaa

  14. Kahen kilon kalori 26.8.2021 7:29
   Tulos: +49 (55 ääntä)
   Charmander: Niinpä. Kaikille ei-pelaajille tiedoksi, että päästäkseen tasolle 50 pitää siis olla kerättynä 176 _miljoonaa_ xp ja tasojen 41-50 nousemiseen tarvitsee vielä suorittaa aikaa ja omistautumista vaativia tehtäviä. Itse olen pelannut ihan ensimmäisestä päivästä asti melko aktiivisesti ja mulla on vasta [...]
   Miksi pitäisi rahaa käyttää? Onko siellä tehtäviä, jotka sitä vaatii?

   Lainaa

  15. Charmander 26.8.2021 8:03
   Tulos: +62 (70 ääntä)
   Kahen kilon kalori: Miksi pitäisi rahaa käyttää? Onko siellä tehtäviä, jotka sitä vaatii?
   Ei sitä periaatteessa tarvitse, mutta erittäin todennäköisesti kaikki noissa tasoissa pyörivät sitä käyttää. Ilman oikealla rahalla ostettuja lisäpasseja raideihin, mokassa mainittuja munia, ym. helpotuksia, on pelissä eteneminen huomattavasti hitaampaa. Pelin sisäistä valuuttaa voi saada päivässä ilmaiseksi vain 50 pokecoinia ja esimerkiksi yksi lisäpassi maksaa 100.
   Pelin julkaisusta on tosin se 5v, joten onhan tässä ollut aikaa kerryttää xp:n määrää ilman oikeaakin rahaa, mutta epäilen silti. 

   Lainaa

  16. Säädytön lehmä 26.8.2021 8:07
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Kahen kilon kalori: Miksi pitäisi rahaa käyttää? Onko siellä tehtäviä, jotka sitä vaatii?
   Ei tarvitse, ja ei ole.

   Lainaa

  17. Tulos: +78 (88 ääntä)
   Jep, tuo pokemon go on joillakin mennyt tosiaan ihan älyttöömyyksiin, itsekkin olen törmännyt tuohon, että suututaan jos siinä avaa virtuaalisen lahjan väärään aikaan toisen pelaajan mielestä, hohhoijjaa. Tuo kilpikonnaa haluavan viesti kuulostaa siltä, kuin sen olisi kirjoittanut joku lapsi, lapset ei tosin taida nykyään kamalasti facebookissa hengailla, joten ehkä joku heikkolahjainen tms. kyseessä.

   Lainaa

  18. Hauras kauris 26.8.2021 9:26
   Tulos: +152 (154 ääntä)
   Tollasia ihmisiä on yllättävän paljon, jotka ensin häiritsee/ahdistelee toista ja sit lopulta kääntää tilanteen päälaelleen, että tää kohde onkin häiritsevä ahdistelija. Mulle kävi joskus niin, että joku tuntematon tyyppi alkoi haukkumaan mun ulkonäköä (olen aivan perusnainen, ei mitään huomiota herättävää tyyliä), ja kun aikani olin kuunnellut ihan puskista tullutta herjaamista, käskin häntä jättämään mut rauhaan. Tyyppi lähti lopulta huutaen, että "Sä olet kyllä törkeä ihminen!". Selvä se...

   Lainaa

  19. Tulos: -95 (125 ääntä)
   Pokemonjutun lähettäjä on oikeasti itsekäs. Vaikka toi munaruinaaminen ärsyttävää onkin, niin voihan siihen kiltisti sanoa että ei kiinnosta sun munas, eikä antaa ymmärtää että tottelee pyyntöä eikä sitten tottelekaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Raajaton piikkisika: Todella ahdistava ihminen tuo riisisota, mutta veikkaisin että tuon äidin joku lapsi pelaa Pokemonia erittäin paljon, levelille 50 ei pääse kuin todella pelistä kiinnostuneet ja sitä tosissaan pelaavat.
   Tuttavapiirin kokemuksien perusteella pelaaja on todennäköisemmin äiti itse, koska äärimmäisen harvalla lapsella riittää sitkeyttä päästä tasolle 50. Alkuvaiheessa Pokemon GO oli lasten ja teinienkin suosiossa, mutta jo pitkään se on ollut ennen kaikkea aikuisten ja jopa eläkeläisten peli. Kaikki tietämäni tason 50 pelaajat ovat aikuisia, monet keski-ikäisiä.

   Lainaa

  21. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Tortoise on maakilpikonna, turtle on vesikonna

   Lainaa

  22. Tulos: +48 (66 ääntä)
   Eihän tämä pelin takia stalkkaava naisoletettu vaan ole aikuinen? Miten voi homma karata noin lapasesta? Mitä jos siellä toisessa päässä onkin yhteydenotosta säikähtänyt lapsi? Pelaan siis itsekin vähän sitä sun tätä, mutta ikinä ei ole käynyt mielessäkään, että etsimällä etsisin kenenkään yhteystietoja jonkun pelimekanismikrääsän takia.

   Lainaa

  23. Korvaamaton kookos 26.8.2021 11:49
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   King Arthur: Vesikilpparit on aivan mahtavia lemmikkejä. Jos perus punakorva niin suosittelen hommaamaan useamman kuin yhden, sillä ymmärryksellä että niihin saa uppoamaan ihan reippaasti rahaa, mutta sitäkin enemmän aikaa ja vaivaa. Millähän sen huolehtii jos rahaa ei ole edes yhteen konnaan tai lamppuihin? Ja [...]
   Punakorvia ei saa enää myydä.

   Lainaa

  24. Surullinen pikachu 26.8.2021 11:52
   Tulos: +52 (58 ääntä)
   Mä vaan mietin, miten keskustelija on jo päässyt lvl 50 rikkinäisellä puhelimella tai kun elämässä on muutakin. Tai onhan tuo lvl 50 mahdollisuus ollut jo jonkin aikaa, jos keskustelu on käyty vasta vähän aikaa sitten. Nimimerkillä lvl 40 vihdoin viiden vuoden joka päiväisen pelaamisen jälkeen 😂

   Lainaa

  25. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Eihän tilisiirrot edes yleensä näy päivässä. Tuolla kärsivällisyydellä kaverit on kyllä ihan oikealla asialla, jos eivät "tortoisea" lähde rahoittamaan... Saa myös olla aika tylsää, jos lähtee testailemaan eri tilinumeroita että mistäs ne kilpparirahat nyt sais lähetettyä. :D
   Tilanne muuttunut. Nykyään kun eri pankistakin tullut siirto saattaa näkyä parin tunnin sisällä. Tarkista vaikka.

   Lainaa

  26. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Tarkistusta varten mun tilinumero on fib43237337 ja loppuosa 88 tai 66

   Lainaa

  27. Muodokas hyeena 26.8.2021 12:02
   Tulos: -23 (59 ääntä)
   Pokemon Go -pelistä tietämättömille ja parille muulle kommentoijalle, EI TARVI samaanaikaan avata lahjaa. Riittää et toinen avaa tai raidataan/battletaan yhdessä. XP:n tuplaamiseksi tarvii laittaa päälle lucky egg, joka voimassa puoli tuntia. 1. Jos itseä ei kiinnosta tuplaus, lähettää toiselle lahjaa EIKÄ AVAA itse. Buddyn nimeks voi kirjottaa avaa vaan yms. vastaavaa. Tai jos joku vaivautuu facesta etsimään, toteaa asian. Tässä mokassahan innokkaalla tuplaajalla ei ollu lahjaa avattavana ja toisel tyypil oli, meni silti avaamaan et aika veemäistä. Tosin vahinkojakin sattuu ja peli on loppujen lopuks vaan peli. Olisi voinut todeta "anteeks, avasin epähuomiossa". 2. Jos itseä kiinnostaa tuplaus ja haluaa välttää vahingot toisilta pelaajilta, ei lähetä toisel osapuolel sitä "viimeistä" lahjaa ja pitää "vallan" itsellään. Jos ei halua sopia toisten kans ajankohdista, avaa kun ite haluaa, jos toinen osapuoli lahjaa lähettää. 3. Sen halutun ajankohdan voi ilmoittaa oman buddyn nimessä, niin kavereilla on teoreettinen mahdollisuus tuplata. 4. Kohteliaat etsii kaverit facesta. Tää etsiminen tapahtuu Pokemon -pelaajien ryhmästä nimimerkin perusteella. Toista ei siis löydä, jos ei oo ite kirjottanut nimimerkkiään vaan pelkän kaverikoodin (toisten kaverikoodeja ei nää pelissä, koodi pitää antaa erikseen). Itse en kyl laita yksityisviestiä, vaan teen ryhmään julkaisun, johon tägään ihmiset tai laitan nimimerkit. Asia ei oo vaikea, jos ei siitä ite tee vaikeeta. Samalta sivulta, josta lahja avataan, pystyy yhdel klikkauksella tarkistamaan milloin seuraava nosto tapahtuu ja toisel klikkauksel voi kaveril laittaa "lempinimeks" ÄLÄ AVAA tai sovi egg yms. Tähän menee sekunteja 😁 5. Jos ei kiinnosta säätää mitenkään, kaikkein helpoimmal pääsee et laittaa faceryhmään vain kaverikoodinsa eikä nimimerkkiään, niin kukaan ei ota yhteyttä voi availla miten lystää, kun toinen lähettää lahjaa. Tääkin on ihan ok tapa pelata ja säästää omat hermonsa 😊 Tosi harvassa on ne, jotka jaksaa kirjoittaa ylös kaverikoodin ja yhdistää siihen nimimerkin. Jos sattuu tämmönen tyyppi, sit vastaa yhteydenottoon, "en säädä näiden juttujen kaa ollenkaan, sori".

   Lainaa

  28. Sukkanauhaton kala 26.8.2021 12:30
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   On mulle discordissa parikin tyyppiä laittanut viestiä kaveritason tuplauksesta, mutta siellä minulla sentään on sama nimimerkki kuin pelissä. En tiedä miten helvetisti joutuu näkemään vaivaa ja tekemään työtä sen eteen että löytää jonkun random pogo-kaverin facebookista kun aika harva omalla etusivullaan ilmoittelee pelinimiään. Ihan jo tällä perusteella väittäisin että varsin ahdistava henkilö tämä riisisota365, puhumattakaan sitten tuosta asenteesta että tämä toinen olisi jotenkin velvollinen toimimaan kuten juuri hän haluaa. Varmaan tuollaisen painostuksen kohteeksi joutuessani tekisin samoin ihan kiusallani. Nätisti voi pyytää ja kysyä vaikka pogo-suomen fb-ryhmässä että ottaisiko tämä nimimerkki yhteyttä kaveritason noston suhteen, mutta sitten pitää kyllä oikeasti jo ymmärtää sekin että joku helvetin pokemon-go EI ole kaikille pelaajille mikään maailman tärkein asia.

   Lainaa

  29. Häikäilemätön hyönteinen 26.8.2021 13:22
   Tulos: +24 (40 ääntä)
   Pokemon-mokassa vähän molemmissa on vikaa. 1. Nall3akarkki on todennäköisesti laittanut FB:ssä kaverikoodinsa johonkin Pokemonryhmään, josta riisisota365 on napannut (ja varsin yksinkertaisella hakutoiminnolla hakenut, kun halusi keskustella kaveritasonoususta. 2. En saa Nall3karkin toimista paljoa selkoa. Puhelin on rikki, mutta pystyi selvästi avaamaan paketin? Pokemon GO ei kiinnosta/ole tärkeä, mutta on kuitenkin lvl 50? 3. Vaikka nall3karkki olisikin laittanut koodinsa johonkin ryhmään, on vähän häiritsevää ottaa yhteyttä yksityisviestillä. 4. Ultra Friend -tasonoususta saa 50 000 xp eli onnenmunalla tuplaten 100 000 xp. Riisisota365 siis "menetti" 50 000 xp, kun ei päässyt käyttämään onnenmunaa. Vaikka tuo kirpaisee, niin ei se epäkohteliaaksi haukkumisen arvoista ole. Tuon xp pistemäärän saa päivässä aika tuskattomasti. Joskus ihmettelen, kun joku jaksaa alkaa säätää UF tasonousujen takia (Best Friend -tasonoususta saa jo 100 000 xp, tuplaten 200 000 xp)

   Lainaa

  30. Muodokas hyeena 26.8.2021 13:23
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Sukkanauhaton kala: On mulle discordissa parikin tyyppiä laittanut viestiä kaveritason tuplauksesta, mutta siellä minulla sentään on sama nimimerkki kuin pelissä. En tiedä miten helvetisti joutuu näkemään vaivaa ja tekemään työtä sen eteen että löytää jonkun random pogo-kaverin facebookista kun aika harva omalla [...]
   Ei siinä vaivaa oo, et menee faceryhmään ja kirjoittaa nimimerkin ryhmähakuun 😁 Jos on kaverikoodia jakaessaan tai muuten kommentoidessaan maininnut nimimerkkinsä, löytyy. Itse kuitenkin laittaisin kysymystä ryhmässä joku julkaisussa (jos tavottelee useampaa tyyppii) tai kommentoimalla ko. ihmisen julkaisuun/kommenttiin. Sit vastapuolikin nopeemmin kartalla, ymmärrän et yksityisviesti on enempi tunkeileva.
   Samaa mieltä siitä, et peli on viime kädessä vaan peli. Ei tarvii olla ilkeä saati loukkaantua 😊 Siitäkään huolimatta vaikka toinen lupaa sopia tason nostosta eikä toimikaan sen mukaan. Kyse voi olla vahingosta, epähuomiosta yms.

   Lainaa

  31. Roteva tiikeri 26.8.2021 13:59
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Siitake: Eihän tämä pelin takia stalkkaava naisoletettu vaan ole aikuinen? Miten voi homma karata noin lapasesta? Mitä jos siellä toisessa päässä onkin yhteydenotosta säikähtänyt lapsi? Pelaan siis itsekin vähän sitä sun tätä, mutta ikinä ei ole käynyt mielessäkään, että etsimällä etsisin kenenkään yhteystietoja jonkun pelimekanismikrääsän takia.
   Valitettavasti mobiilipelaaminen on lähtenyt ihan täysin lapasesta. Et pelaa pariin päivään esim. mökkireissulla niin olet saanut kavereilta / killasta kenkää. Et suostu heräämään keskellä yötä pelitapahtuman takia ja päivittäiset aktiivisuuspisteet ovat "vain" 620/700 niin alkaa uhkailu ja valitus, kun oletetaan jokaisen olevan mobiililaitteestaan riippuvainen, jolla ei ole parempaa tekemistä. Nykyään välttelen pelejä, joissa on pakko olla "ystäviä".

   Lainaa

  32. Shaisse rotta 26.8.2021 14:45
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Ei niitä vesikilppareita! Hommaa edes maakilpikonna jos konnan haluat.

   Lainaa

  33. Shaisse rotta 26.8.2021 14:47
   Tulos: -12 (20 ääntä)
   King Arthur: Vesikilpparit on aivan mahtavia lemmikkejä. Jos perus punakorva niin suosittelen hommaamaan useamman kuin yhden, sillä ymmärryksellä että niihin saa uppoamaan ihan reippaasti rahaa, mutta sitäkin enemmän aikaa ja vaivaa. Millähän sen huolehtii jos rahaa ei ole edes yhteen konnaan tai lamppuihin? Ja [...]
   Mikä niissä kiehtoo? Nytkin niitä on hylättyinä hirveät määrät. Kantavat salmonellaa ja ei niitä oikein voi käsitelläkään, maakilppareista on sentään iloakin.

   Lainaa

  34. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 26.8.2021 15:11
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   King Arthur: Ai kato, "akvaario on". Ei enää osaa lukeakaan, huonoks on menny.
   Oot ihana <3

   Lainaa

  35. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Itse vähät välitän jostain pisteiden maksimoinnista ja avaan lahjat yms. milloin satun viitsimään. Jos se ei jollekin kelpaa niin ei ole mikään pakko olla kaverina.

   Lainaa

  36. Kamala lepakko 26.8.2021 18:03
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Tornipöllö: "Lahjoittakaa, jos haluatte kodin suloiselle tortoiselle noin kuukaudeksi, minkä jälkeen kyllästyn siihen ja heivaan sen mäkeen (kyllähän ne selviää luonnossakin eiks niin?) että voin sitten ruveta hetken mielijohteesta haluamaan seuraavaa eläintä."
   Tai vauvaa

   Lainaa

  37. Itseasiassa 26.8.2021 18:47
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Eihän tilisiirrot edes yleensä näy päivässä. Tuolla kärsivällisyydellä kaverit on kyllä ihan oikealla asialla, jos eivät "tortoisea" lähde rahoittamaan... Saa myös olla aika tylsää, jos lähtee testailemaan eri tilinumeroita että mistäs ne kilpparirahat nyt sais lähetettyä. :D
   Luffi: Tilanne muuttunut. Nykyään kun eri pankistakin tullut siirto saattaa näkyä parin tunnin sisällä. Tarkista vaikka.
   Juu, aika hiljattain on muuttunut. Luulin että siirtyy pankista toiseen samana arkipäivänä, mutta taannoin kauppoja tehdessäni oli siirtynyt rahat myyjälle viikonloppuna tunnin sisällä. Ei tämäkään viime vuosina ole ollut pankeilla kuin halusta kiinni.

   Lainaa

  38. Itseasiassa 26.8.2021 18:56
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Korvaamaton kookos: Punakorvia ei saa enää myydä.
   En tiennyt, mutta onhan tuo fiksu päätös kun 90-luvun muodin jälkeen niitä löytyi välillä hylättynä läheisestä lammesta. Ja edelleen kuvitellaan että niitä voi hylätä, vieläpä suht typerästi
   https://www.korkeasaari.fi/miksi-korkeasaareen-salakuljetettu-punakorvakilpikonna-lopetettiin/#e9b89190

   Lainaa

  39. Vaiheikas sohvaperuna 26.8.2021 23:30
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   King Arthur: Vesikilpparit on aivan mahtavia lemmikkejä. Jos perus punakorva niin suosittelen hommaamaan useamman kuin yhden, sillä ymmärryksellä että niihin saa uppoamaan ihan reippaasti rahaa, mutta sitäkin enemmän aikaa ja vaivaa. Millähän sen huolehtii jos rahaa ei ole edes yhteen konnaan tai lamppuihin? Ja [...]
   Ainoa vaan, että punakorvat ovat haitallinen vieraslaji ja niiden myynti jne on laitonta.

   Lainaa

  40. Masentunut kukka (Pluri) 26.8.2021 23:56
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Mitä tässä nyt olen lukenut näitä kommentteja niin on herännyt sellainen ajatus että "pogoa" (kuten prot sanoo) pelatakseen tarvii korkeakoulututkinnon jotta hallitsee edes alkeet.

   Lainaa

  41. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Kilpikonnat voi elää jopa 80 vuotiaaks. Jos ei tuon verran riitä mielenkiinto edes tarkistamaan tilinumeroa ni jättää suosiolla hankimatta tämän tortoisen

   Lainaa

  42. Ryhditön kavioeläin 27.8.2021 6:50
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Olen pelannnut Pokemon gota ihan alusta asti, mutta liityin vasta pari viikkoa sitten Facebook-ryhmiin, ja hankin sitä kautta pelikavereita niiden muutaman oikeasta elämästä tutun pelikaverin lisäksi. En ennen edes tiennyt, että niillä tasonousuilla voi taktikoida pelissä. Parin viikon päästä oltas monen kanssa tasolla parhaat kaverit. Nyt alkoi huolestuttaa, että mitkä vihat saan päälleni. Suurin osa on ulkomaalaisia, enkä siinä ryhmässä ole huomannut, että kukaan puhuu tasonousuista, mutta suomalaisessa ryhmässä tasonousut tuntuu olevan lähes pelin päätarkoitus.

   Lainaa

  43. Tyydyttynyt sakaali 27.8.2021 7:27
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   N: Tuttavapiirin kokemuksien perusteella pelaaja on todennäköisemmin äiti itse, koska äärimmäisen harvalla lapsella riittää sitkeyttä päästä tasolle 50. Alkuvaiheessa Pokemon GO oli lasten ja teinienkin suosiossa, mutta jo pitkään se on ollut ennen kaikkea aikuisten ja jopa eläkeläisten peli. Kaikki tietämäni tason 50 pelaajat ovat aikuisia, monet keski-ikäisiä.
   Tää on muuten hauska ilmiö. Alkuaikoina tosiaan pääasiassa peli oli lasten/teinien/nuorten aikuisten suosiossa, mutta nykyään suuri osa (aktiivisista) pelaajista tuntuu olevan eläkeiän paikkeilla tai vähintään 40+. :D Itse olen alueeni aktiivisista pelaajista ihan nuorimpia ja olen kuitenkin 24.

   Lainaa

  44. Julmettu banaani 27.8.2021 12:25
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Noniin, eli vaikka tää hlö oliskin aikansa pelannut PoGoa antaumuksella ja päässyt tasolle 50, mikä estäisi häntä siirtymistä muihin mielenkiinnon kohteisiin? Vai oletko tuomittu pelaamaan Pokemon Go:ta lopun elämääsi, kun sen kerran aloitat?

   Lainaa

  45. Savuton kilpikonna 27.8.2021 13:13
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Julmettu banaani: Noniin, eli vaikka tää hlö oliskin aikansa pelannut PoGoa antaumuksella ja päässyt tasolle 50, mikä estäisi häntä siirtymistä muihin mielenkiinnon kohteisiin? Vai oletko tuomittu pelaamaan Pokemon Go:ta lopun elämääsi, kun sen kerran aloitat?
   Viimeiset 10 tasoa julkaistiin tossa 9kk sitten ja niitä noustakseen on pitänyt tehdä muun pisteennoston lisäksi tehtäviä, joita suorittaessa menee useampi kk. Onhan se mielenkiinto voinut loppua, mutta aika nopeesti ja yllättäen. 🤔🧐

   Lainaa

  46. Hurja tuhatjalkainen 27.8.2021 13:57
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Sam: PokemGo oli hauska peli siihen asti, kunnes siihen tuli tuo kaveri juttu ja alkoi tämä, "pitää avata lahjat samaan aikaan, että saadaa tupla pisteet"
   Ei kukaan pakota. Nykyään sanon suoraan, että saa avata milloin haluaa.

   Lainaa

  47. Hurja tuhatjalkainen 27.8.2021 13:59
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Surullinen pikachu: Mä vaan mietin, miten keskustelija on jo päässyt lvl 50 rikkinäisellä puhelimella tai kun elämässä on muutakin. Tai onhan tuo lvl 50 mahdollisuus ollut jo jonkin aikaa, jos keskustelu on käyty vasta vähän aikaa sitten. Nimimerkillä lvl 40 vihdoin viiden vuoden joka päiväisen pelaamisen jälkeen 😂
   Tämä...  itselle tuli taso 43 täyteen pari päivää sitten, ja meni varmaan yli vuosi nostaa 42-~>43

   Lainaa

  48. Hurja tuhatjalkainen 27.8.2021 14:02
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Masentunut kukka (Pluri): Mitä tässä nyt olen lukenut näitä kommentteja niin on herännyt sellainen ajatus että "pogoa" (kuten prot sanoo) pelatakseen tarvii korkeakoulututkinnon jotta hallitsee edes alkeet.
   No jos haluaa pelata kuin "ammattilainen"
   Ärsyttää kun "Pro-pelaajat" tuomitsemassa jatkuvasti huvinvuoksi tehtyjä valintoja :D
   Esim  itse haluan kehittää lapsuuden lempipokemonit täysille. Propelaajat suorastaan kauhistuivat ja käskivät minun poistaa pelin, sillä dustia pitäisi käyttää vain "hyödyllisiin asioihin"

   Lainaa

  49. Käypä mato 27.8.2021 18:33
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Muodokas hyeena: Pokemon Go -pelistä tietämättömille ja parille muulle kommentoijalle, EI TARVI samaanaikaan avata lahjaa. Riittää et toinen avaa tai raidataan/battletaan yhdessä. XP:n tuplaamiseksi tarvii laittaa päälle lucky egg, joka voimassa puoli tuntia. 1. Jos itseä ei kiinnosta tuplaus, lähettää toiselle [...]
   Tässä asiaa! Ymmärrän myös pelin tuntevana hyvin tämän innokkaan tuplaajan ajatukset. Ei ole reilua sanoa kyllä toisen ehdotukseen ja sitten toimia sen vastaisesti. Kuten aiemmin todettu niin level 50 ei todellakaan saavuteta rikkinäisellä puhelimella (nimimerkillä level 41 ja pelannut myös alusta asti). Eli nyt tämä tuplaaja menetti mahdollisuudet 200 000 xp ja juuri nämä kaveritason nousut ultrafrendeihin on pelin suurimpia xp lähteitä. Kyllä itseänikin potuttaisi. On ihan ok jos jo kättelyssä sanoo ei kiinnosta/en aio noudattaa, mutta ei ole ok suostua asiaan josta ei aio pitää kiinni

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (4 ääntä)
   amatsoni: riisisota365, älä enää kirjoittele, sinä olet ahdistava!! Ahdistava meininki tosiaan, kun pelin takia haetaan toiset facebookista ja pyydetään tai vaaditaan toisia pelaamaan just nyt lisää. Koska eihän elämässä oo paljoo muuta tekemistä kuin pokemon go, ja ne toiset asiat voi oottaa.
   Kyllä muu elämä pitää koittaa mahduttaa pogon ympärille. Ja kyllä todella kehuisi jos laitat viestiä tasonousujen suhteen ja sit toinen nostaa ilmoittamatta. Ja juu hyvä tapaista on etsiä facesta ja laittaa viestiä.

   Lainaa

  51. Tulos: -13 (13 ääntä)
   Hurja tuhatjalkainen: No jos haluaa pelata kuin "ammattilainen"Ärsyttää kun "Pro-pelaajat" tuomitsemassa jatkuvasti huvinvuoksi tehtyjä valintoja :D Esim  itse haluan kehittää lapsuuden lempipokemonit täysille. Propelaajat suorastaan kauhistuivat ja käskivät minun poistaa pelin, sillä dustia pitäisi käyttää vain "hyödyllisiin asioihin"
   Lol ihme casual noob. Terveisin propelaaja.

   Lainaa

  52. King Arthur 28.8.2021 2:11
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Moni on sanonut punakorvista. Tosiaan, omistin niitä 90-luvulla enkä ole sen jälkeen seurannut mitä on alalla tapahtunut. Nekin ostin silloin aikanaan yksityiseltä omistajalta jolla ei enää ollut tilaa pitää otuksia. Ihan sairasta kuulla että Suomen olosuhteisiin joku on päästänyt vapaaksi lämpimissä oloissa eleleviä kilpikonnia, silloin on asiallistakin kieltää laji jos ei osata sitä pitää. Käsittääkseni sallituillakin eksoottisilla lajeilla on nykyään jonkinlainen lupakäytäntö, ainakin näin oli joskus melkein 20 vuotta sitten kun hommasin maakilpparin. En tiedä myydäänkö tätäkään nimenomaista lajia enää missään eläinliikkeessä. Punakorvat on ihan oikeasti vallattoman hienoja. Seuraan youtube-kanavaa jossa tyyppi pitää niitä luonnonmukaisissa olosuhteissa. Sääli että p*rseilijät on tämänkin lajin pitämisen pilanneet. Toivottavasti uusilla säännöksillä säästetään kilppareiden elämä ja hyvinvointi.

   Lainaa

  53. King Arthur 28.8.2021 2:17
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Oot ihana <3
   Niin sinäkin, pinkviinini. <3

   Lainaa

  54. Simpsakka konna 29.8.2021 1:18
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Ei vois vähempää kiinnostaa jotkut tasonnousut pogossa. Siksi onkin hyvä, että kuuluu whatsapp-ryhmään missä saavat ilmoitella kukin millonkin avaan niiden lahjan, yksärillä, jos satun olemaan kuulolla. Itse ryhmää ei voi pitää äänet päällä, kun se huutais 24/7 200 pelaajan säätäessä viestejä toisilleen. Ihan mukavaa, että tämmöstä aktiviteettia on, vaikken ole käynytkään kuin pari kertaa yhdessä raidaamassa. Ihmiset yleensä on niin rasittavia, että on mukava kun voi tarvittaessa pistää ne mutelle. Monelle tulee yllärinä, että pelaan sitä tosiaankin huvikseni ja liikkuakseni enemmän. En päteäkseni muille. Taso 44 & 59 milj XP

   Lainaa

  55. Solveig-serkku 29.8.2021 3:27
   Tulos: +1 (1 ääni)
   imiN: Jep, tuo pokemon go on joillakin mennyt tosiaan ihan älyttöömyyksiin, itsekkin olen törmännyt tuohon, että suututaan jos siinä avaa virtuaalisen lahjan väärään aikaan toisen pelaajan mielestä, hohhoijjaa. Tuo kilpikonnaa haluavan viesti kuulostaa siltä, kuin sen olisi kirjoittanut joku lapsi, lapset [...]
   Ei tiedä tilinumeroaan, mutta osannee laskea potaattiin.

   Lainaa

  56. Ohikiitävä kobra 21.9.2021 10:51
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Muodokas hyeena: Pokemon Go -pelistä tietämättömille ja parille muulle kommentoijalle, EI TARVI samaanaikaan avata lahjaa. Riittää et toinen avaa tai raidataan/battletaan yhdessä. XP:n tuplaamiseksi tarvii laittaa päälle lucky egg, joka voimassa puoli tuntia. 1. Jos itseä ei kiinnosta tuplaus, lähettää toiselle [...]
   3. Sen halutun ajankohdan voi ilmoittaa oman buddyn nimessä, niin kavereilla on teoreettinen mahdollisuus tuplata.
   Mistä tiedän, että hän avaa juuri minun lahjani? Näen paljon noita aikoja nimissä, mutta eihän se kerro muuta, kuin hänen läsnäoloaikansa. Jos paljon kavereita, hän ei välttämättä edes avaa juuri minun lahjaani.

   Lainaa

  57. Kuminauhaton lintu 3.10.2021 1:46
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sam: PokemGo oli hauska peli siihen asti, kunnes siihen tuli tuo kaveri juttu ja alkoi tämä, "pitää avata lahjat samaan aikaan, että saadaa tupla pisteet"
   Pelailin sitä joskus mutta sitten alkoi tosiaan ahdistamaan että joutuisi ennenpitkää sosialisoimaan liikaa. Varsinkin ajatus johonkin tiimiin liittymisestä jolloin jonkinmoinen yhteisvastuu tulisi kuvaan, oli ahdistava.

   Lainaa

  58. Kraaterin pohjalla on minkki 19.6.2022 12:12
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   King Arthur: Vesikilpparit on aivan mahtavia lemmikkejä. Jos perus punakorva niin suosittelen hommaamaan useamman kuin yhden, sillä ymmärryksellä että niihin saa uppoamaan ihan reippaasti rahaa, mutta sitäkin enemmän aikaa ja vaivaa. Millähän sen huolehtii jos rahaa ei ole edes yhteen konnaan tai lamppuihin? Ja [...]
   Nykyään punakorvakilppareita ei saa lisäännyttää eivätkä ne saa vaihtaa omistajaa, jos joutuu luopumaan punakorvakilpparista niin eutanasia on kohtalo. Vieraslajina sille on asetettu rajoituksia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: keskustelu, kilpikonnat, lahjoittaa, maakilpikonnat, messenger, peli, pisteet, pokemon, pokemon go, raha, synttärit, syntymäpäivä, tilinumero, tortoise, tuplata, vesikilpikonnat, viesti, yv

 • Uusimmat

 • Kategoriat