Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 336

Hotellihuone merinäköalalla.
Kuvakooste, osa 336

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 37 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +160 (168 ääntä)
      'Se oli vain mainos.'

      Lainaa

    2. Tulos: -217 (359 ääntä)
      Eihän Turun kauppatori ole ollut remontissa vasta kuin sen vajaat 5 vuotta, saa Ari ottaa 100% omalle vastuulleen jos ei sen vertaa tiedä tai tee etukäteissuunnittelua mihin on menossa.

      Lainaa

    3. Tulos: +359 (397 ääntä)
      traumcity: Eihän Turun kauppatori ole ollut remontissa vasta kuin sen vajaat 5 vuotta, saa Ari ottaa 100% omalle vastuulleen jos ei sen vertaa tiedä tai tee etukäteissuunnittelua mihin on menossa.
      Koska senhän pitää tietää milloin missäkin rempataan ja sen mukaan loma suunnitellaankin.

      Lainaa

    4. Elämäm kova koulu 12.8.2021 4:41
      Tulos: +286 (310 ääntä)
      traumcity: Eihän Turun kauppatori ole ollut remontissa vasta kuin sen vajaat 5 vuotta, saa Ari ottaa 100% omalle vastuulleen jos ei sen vertaa tiedä tai tee etukäteissuunnittelua mihin on menossa.
      Koska kyllähän nyt kaikki selvittää etukäteen, että mitkä kohteet siellä lomakaupungissa on remontissa.

      Lainaa

    5. Sniikki meduusa 12.8.2021 6:00
      Tulos: -23 (99 ääntä)
      Nyt päätyi Heikin Viipurin reissun kuva vahingossa kaikkien nähtäville. No mikäpä siinä, ei paha.

      Lainaa

    6. Apinaattori 12.8.2021 6:36
      Tulos: -57 (117 ääntä)
      Miksi pitää istua hotellissa tuijottelemassa sitä näköalaa kun voi olla osa sitä ihan livenä. Ja nukkuessa on ihan muut näköalat.

      Lainaa

    7. Tulos: +203 (209 ääntä)
      Apinaattori: Miksi pitää istua hotellissa tuijottelemassa sitä näköalaa kun voi olla osa sitä ihan livenä. Ja nukkuessa on ihan muut näköalat.
      Miten näet sen näköalan jos itse olet siellä näköalassa? Kauas katsominen rauhoittaa mieltä ja antaa silmien levätä, ja kaiken lisäksi ihan ”livenä” sitä sieltä hotellistakin katsellaan. Samoin hotellihuoneessa on ihan sallittua viettää aikaa nukkumisenkin ulkopuolella.

      Lainaa

    8. Boomerin tapainen 12.8.2021 6:45
      Tulos: -39 (75 ääntä)
      Elämäm kova koulu: Koska kyllähän nyt kaikki selvittää etukäteen, että mitkä kohteet siellä lomakaupungissa on remontissa.
      Viisi vuotta on kuitenkin pitkä aika. Taitaa nykyisin turistit enemmän mennä Turkuun ällistelemään ikuisuusprojektin etenemättömyyttä, kuin mitään muuta. Aurajoen paskavesi vetää kanssa puoleensa jotain marginaaliporukkaa fetissiryhmistä.

      Lainaa

    9. Läski hedelmä 12.8.2021 7:15
      Tulos: -28 (42 ääntä)
      Heikkihän on ihan r/oopsdidntmeanto

      Lainaa

    10. Kykenemätön peura 12.8.2021 8:30
      Tulos: +203 (203 ääntä)
      Minua jäi vähän kiinnostamaan se Heikin pihassa oleva liikennemerkki.

      Lainaa

    11. Tulos: +118 (170 ääntä)
      Minusta on vähintään huonoa käytöstä jakaa huumorina eteenpäin Heikin kuvajakoa. Vaikka kuva ei kovin vähäpukeinen olekaan, se on selvästi sen laatuinen, että päätösvalta tuon jakamisesta (ja itseasiassa kaikissa sisällä otetuissa ei julkisissa kuvissa) pitäisi olla kuvattavalla itsellään. Vastuullisuutta pyytäisin feissarimokilta sivustona, ettette osallistuisi tällaiseen nettikiusaamiseen. Toisten toiminnalle ette mitään yleensä voi, mutta omallenne kyllä!

      Lainaa

    12. Mauton orava 12.8.2021 9:03
      Tulos: +101 (103 ääntä)
      Kykenemätön peura: Minua jäi vähän kiinnostamaan se Heikin pihassa oleva liikennemerkki.
      Sama, ihan senkin takia etten äkkiseltään keksi mitä merkkiä voi siirtää 5 metriä ilman vaikutusta. Siis varmasti jotain, mut kiinnostaa!

      Lainaa

    13. Tahdistamaton keiju 12.8.2021 9:03
      Tulos: -81 (81 ääntä)
      No Riikka on ainakin ottanut kuvansa ihan maantasalta, että aika tyhmä saa olla jos sieltä jotain näköalaa odottaa edes...

      Lainaa

    14. Todisteeton kauris 12.8.2021 10:31
      Tulos: -31 (43 ääntä)
      Hanna on todella kohtuuton sadisti. Tuollaisia ei hyväksyttäisi, jos kyse olisi naisista.

      Lainaa

    15. Tulos: +47 (55 ääntä)
      Mää: Minusta on vähintään huonoa käytöstä jakaa huumorina eteenpäin Heikin kuvajakoa. Vaikka kuva ei kovin vähäpukeinen olekaan, se on selvästi sen laatuinen, että päätösvalta tuon jakamisesta (ja itseasiassa kaikissa sisällä otetuissa ei julkisissa kuvissa) pitäisi olla kuvattavalla [...]
      Itseasiassa kyllä, tosin toki vastuu nettiin laittamisesta on Heikillä, mutta laitonta on tuollaista kuvaa laittaa nettiin, jos ei ole kuvan kohteelta lupaa siihen (ja se lupakin kannattaisi olla kirjallisena, ihan vain varmuuden vuoksi).

      Lainaa

    16. Tulos: +36 (48 ääntä)
      imiN: Itseasiassa kyllä, tosin toki vastuu nettiin laittamisesta on Heikillä, mutta laitonta on tuollaista kuvaa laittaa nettiin, jos ei ole kuvan kohteelta lupaa siihen (ja se lupakin kannattaisi olla kirjallisena, ihan vain varmuuden vuoksi).
      Ei siinä ole oletusarvoisesti mitään laitonta vaan teon laittomuus arvioidaan ja todetaan vasta oikeudessa. Kuvan kohde ei omista oikeuksia kuvaan vaan ne on kokonaan kuvaajan, ellei niitä sopimuksella erikseen siirretä. Kyseessä voi olla kunnianloukkaus ja/tai yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen. Molemmat ovat asianomistajarikoksia, joten ne vaativat kuvassa esiintyvän naisen aloitetta. Ennen sitä kuvan postaamisessa ei ole mitään laitonta. "Syyton kunnes toisin todistetaan" jne... Ihmettelen kyllä miten kukaan voi olla niin saatanan tyhmä, että vahingossa laittaa tuollaisia kuvia esille täysin erilaisessa asiayhteydessä. Ennen lähetä-napin painallusta postauksesta näkyy esikatselu kuvineen päivineen ja naisen kuva on sen verran huomiota herättävä, että ei varmasti ole jäänyt huomaamatta. Toisaalta ihmettelen myös sitä, että jos sitä lähetä-nappia painaa sokeana, miksi helvetissä kuvaa ei voi poistaa kun asian on huomannut?

      Lainaa

    17. Tulos: +21 (55 ääntä)
      Siis hä?? En kai mä oo ainoo joka luuli aluks että toi Heikin kuva on Heikistä itsestään pukeutuneena naiseksi? :DD mut ilmeisesti näin ei ole vai..?

      Lainaa

    18. Tulos: -14 (38 ääntä)
      Pahoittelen naiselle jos tosiaan käsitin väärin, ehkä tuo harteikkuus hämäsi. Ja lyhyehköt hiukset

      Lainaa

    19. Tulos: +5 (27 ääntä)
      Tä?: Siis hä?? En kai mä oo ainoo joka luuli aluks että toi Heikin kuva on Heikistä itsestään pukeutuneena naiseksi? :DD mut ilmeisesti näin ei ole vai..?
      Mäki luulin!

      Lainaa

    20. King Arthur 12.8.2021 18:50
      Tulos: +71 (73 ääntä)
      Sen verran sanon että ihmetyttää se että Turku markkinoi torinäköalaa edelleen, kun toi monttu on ollu tossa jo ikuisuudelta tuntuvan ajan. Voisi vähän päivittää vierailijoita asian tolasta, kun ei kaikkia muualla Suomessa kiinnosta seurata mitä Turun kaupunki perseilee varoillaan. T. Turkulainen

      Lainaa

    21. Auttamaton opas 12.8.2021 20:20
      Tulos: +27 (31 ääntä)
      King Arthur: Sen verran sanon että ihmetyttää se että Turku markkinoi torinäköalaa edelleen, kun toi monttu on ollu tossa jo ikuisuudelta tuntuvan ajan. Voisi vähän päivittää vierailijoita asian tolasta, kun ei kaikkia muualla Suomessa kiinnosta seurata mitä Turun kaupunki perseilee varoillaan. T. Turkulainen
      Minä käsitin, että se oli hotelli, joka tuossa markkinoi torinäköalaa.
      Viime keväänä kun etsin Turusta Airbnb-majoitusta, niin taisi parikin kohdetta mainita torinäkymän. Tuskin niissäkään oli kyse Turun kaupungin markkinoinnista.

      Lainaa

    22. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Toj Karin: Ei siinä ole oletusarvoisesti mitään laitonta vaan teon laittomuus arvioidaan ja todetaan vasta oikeudessa. Kuvan kohde ei omista oikeuksia kuvaan vaan ne on kokonaan kuvaajan, ellei niitä sopimuksella erikseen siirretä. Kyseessä voi olla kunnianloukkaus ja/tai yksityiselämää loukkaava tiedon [...]
      Tekijänoikeuslaki antaa valokuvan ottajalle (eli ”tekijälle”) oikeuden julkaista muotokuvaksi luokiteltavan valokuvan, jos kuvan kohde on antanut luvan kuvan ottamiseen. Samalla kohde ”myöntää” automaattisesti julkaisuluvan. (Tekijänoikeuslaki, pykälä 27)
      However, kannattaa myös muistaa, että:
      ”Valokuvat rinnastetaan henkilötietolaissa henkilötietoihin.”
      En tiedä, onko Suomessa ennakkotapausta siitä, jos joku on julkaissut esim. kaveristaan ilman lupaa kuvan someen ja asia olisi riitautettu. Maallikkona veikkaisin, että henkilötietolaki ja yksityisyydensuoja ajaa tekijänoikeuksien yli.

      Lainaa

    23. Kostutettu leopardi 13.8.2021 1:48
      Tulos: +25 (27 ääntä)
      Auttamaton opas: Minä käsitin, että se oli hotelli, joka tuossa markkinoi torinäköalaa.Viime keväänä kun etsin Turusta Airbnb-majoitusta, niin taisi parikin kohdetta mainita torinäkymän. Tuskin niissäkään oli kyse Turun kaupungin markkinoinnista.
      Hotelli markkinoi joo. Ja ohjeistajille kerron että oli hyvä reissu. Kauppatorin näkymistä huolimatta, ja olihan se Aurajoen vesi aika sameaa. Terasseja oli paljon, ab-originaalien kanssa oltiin tosi vähä tekemisissä, mitä nyt ruokaa ja juomaa tilattiin. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa visiittiä ja funikulaaria ja sen tuomaa elämystä, joka nyt jäi näkemättä ja kokematta :D Toimi se tai ei. T. Ari

      Lainaa

    24. Uhkea kuguaari 13.8.2021 11:09
      Tulos: -8 (18 ääntä)
      Heikin kuvissa on varoituskolmio, mutta piilossa.

      Lainaa

    25. Hämärä maahinen 13.8.2021 14:21
      Tulos: +12 (14 ääntä)
      Toj Karin: Ei siinä ole oletusarvoisesti mitään laitonta vaan teon laittomuus arvioidaan ja todetaan vasta oikeudessa. Kuvan kohde ei omista oikeuksia kuvaan vaan ne on kokonaan kuvaajan, ellei niitä sopimuksella erikseen siirretä. Kyseessä voi olla kunnianloukkaus ja/tai yksityiselämää loukkaava tiedon [...]
      Mulla ainaki Facebook sekoili joskus ja pisti väärän kuvan. Koiran kuva mut silti nolotti ja kokemuksena hämmentävää😅 esikatselussa oli vielä oikea kuva kellosta.

      Lainaa

    26. Itseasiassa 13.8.2021 14:44
      Tulos: +12 (12 ääntä)
      Mä menisin mielelläni katsomaan Turun torin työmaata. Koska tuo on ikuisuusprojekti, niin toivottavasti ei ole tarvetta porailla ihan joka aamu seiskalta. Tai ainakin kerkeisi aamiaiselle.

      Lainaa

    27. Tahraton järvisieni 13.8.2021 22:22
      Tulos: -5 (11 ääntä)
      Eihän tytyilyssä ole mitään hävettävää vaikka kuva jakoon päätyisikin.

      Lainaa

    28. Harmittava hamsteri 14.8.2021 0:36
      Tulos: +12 (14 ääntä)
      Tahdistamaton keiju: No Riikka on ainakin ottanut kuvansa ihan maantasalta, että aika tyhmä saa olla jos sieltä jotain näköalaa odottaa edes...
      Niin maantasalla ei ole maisemia...

      Lainaa

    29. Harmittava hamsteri 14.8.2021 0:37
      Tulos: +16 (16 ääntä)
      Tä?: Pahoittelen naiselle jos tosiaan käsitin väärin, ehkä tuo harteikkuus hämäsi. Ja lyhyehköt hiukset
      Kiitos tästä. Nimim. Harteikas ja lyhythiuksinen nainen

      Lainaa

    30. Haihtuva herne 14.8.2021 10:44
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      Mää: Minusta on vähintään huonoa käytöstä jakaa huumorina eteenpäin Heikin kuvajakoa. Vaikka kuva ei kovin vähäpukeinen olekaan, se on selvästi sen laatuinen, että päätösvalta tuon jakamisesta (ja itseasiassa kaikissa sisällä otetuissa ei julkisissa kuvissa) pitäisi olla kuvattavalla [...]
      Voin olla väärässä, mutta tuo kuva vaikuttaa jotenkin niin vanhalta, että eiköhän se ole joku netistä poimittu kuva. Joko Heikki itelleen ottanut talteen tai joku muu (eli joku botti/huijari) lähettänyt hänelle ja kaikki messengerit yms. taitaa tallentaa kuvat suoraan puhelimeen vastaanottaessa.

      Lainaa

    31. Verkoton sarvikuono 14.8.2021 14:45
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Kostutettu leopardi: Hotelli markkinoi joo. Ja ohjeistajille kerron että oli hyvä reissu. Kauppatorin näkymistä huolimatta, ja olihan se Aurajoen vesi aika sameaa. Terasseja oli paljon, ab-originaalien kanssa oltiin tosi vähä tekemisissä, mitä nyt ruokaa ja juomaa tilattiin. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa visiittiä ja [...]
      Hieno kaupunki, myös monttua katselleena, ehdin börsin katolle, taitaa olla purettu jo.
      Jouduin epähuomiossa myös autolla hissiin, se onkin sitten pitkä ja pelottava tarina…

      Lainaa

    32. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Tä?: Siis hä?? En kai mä oo ainoo joka luuli aluks että toi Heikin kuva on Heikistä itsestään pukeutuneena naiseksi? :DD mut ilmeisesti näin ei ole vai..?
      Nyt kun mainitsit, niin piti tsekata tarkemmin. Kyllä siinä saattaa aataminomena näkyä kohtuullisen vahvana. Se on sitten toinen juttu, onko kuvassa Heikki, Heikin kavaljeeri, vai esimerkiksi WA:n, tai Mesen kautta tullut kuva, joka jää galleriaan, kun sen katsoo.

      Lainaa

    33. Lajiteltu jänis 17.8.2021 19:56
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Boomerin tapainen: Viisi vuotta on kuitenkin pitkä aika. Taitaa nykyisin turistit enemmän mennä Turkuun ällistelemään ikuisuusprojektin etenemättömyyttä, kuin mitään muuta. Aurajoen paskavesi vetää kanssa puoleensa jotain marginaaliporukkaa fetissiryhmistä.
      Tämä oli kyllä ihan ensimmäinen kerta kun kuulen Turun kauppatorin remontista. Ihan samoin olisi minullekin käynyt

      Lainaa

    34. Ponne Jarkka 18.8.2021 11:35
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Haha! Olisiko merinäköalakuva Hotelli Grand Marinasta? Oltiin yötä kerran ja kerrankin saatiin huone merinäköalalla!

      Lainaa

    35. Tavaton tuhatjalkainen 18.8.2021 23:12
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      Karoliina: Koska senhän pitää tietää milloin missäkin rempataan ja sen mukaan loma suunnitellaankin.
      Kun Original Sokos Hotel Wiklundista varaa huonetta, näkee kyllä etusivun tekstin, jossa kerrotaan kauppatorin 05/2018 alkaneesta remontista. Ehkä Ari varasi huoneensa kauan ennen sitä, mene ja tiedä

      Lainaa

    36. Herkeämätön sirkka 19.8.2021 14:16
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Tavaton tuhatjalkainen: Kun Original Sokos Hotel Wiklundista varaa huonetta, näkee kyllä etusivun tekstin, jossa kerrotaan kauppatorin 05/2018 alkaneesta remontista. Ehkä Ari varasi huoneensa kauan ennen sitä, mene ja tiedä
      Piti ihan käydä katsomassa, ei kyllä tullut vastaan puhelimen selaimessa. 
      Toi on kyllä metka kuinka internetin ihmeellisessä maailmassa on monella tarve kääntää alkuperäinen asia päälaelleen, ymmärtää tahallaan väärin. Jokainen tavallaan, ja siten kuinka vaan onnelliseksi tulee ja toimintansa ja sanojen takana pystyy selkä suorana olemaan. 

      Lainaa

    37. Rääkivä persikka 19.8.2021 15:30
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Boomerin tapainen: Viisi vuotta on kuitenkin pitkä aika. Taitaa nykyisin turistit enemmän mennä Turkuun ällistelemään ikuisuusprojektin etenemättömyyttä, kuin mitään muuta. Aurajoen paskavesi vetää kanssa puoleensa jotain marginaaliporukkaa fetissiryhmistä.
      Kauppatori etenee kovaa vauhtia pinnan kivetyksien osalta. Aurajoen vesi on puhtaampaa kuin Helsingin edustan merialueet.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hotelli, järvi, kauppatori, kuva, kyltti, merinäköala, näköala, väärä kuva