Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 417

Miesten kengät. Lyömätön myyntipuhe.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 417

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Ujo papaija 24.8.2021 0:08
   Tulos: -142 (260 ääntä)
   Keittiötarvikkeet ovat nähneet parhaimmat päivänsä, mutta mikä ongelma ilmoituksessa? Vanhoja mainittu, hinta karmiva noista mutta saahan sitä pyytää.

   Lainaa

  2. Tornipöllö 24.8.2021 0:20
   Tulos: +464 (478 ääntä)
   Ainakin luotto Postiin on suht kova, jos kirje ei tule perille yhdessä tai kahdessa arkipäivässä ja omasta mielestä tälle ei voi olla mitään muuta selitystä kuin se, että myyjä on huijari.

   Lainaa

  3. Tulos: +23 (41 ääntä)
   Apua Marja… ei…

   Lainaa

  4. Tulos: +285 (305 ääntä)
   Mitä kokoa mahtaa kengät olla kun Marjan varovaisinkin arvio menee 40-44. Miehen perus. Mikä lie saatanan haltijatossu.

   Lainaa

  5. Maistettu siili 24.8.2021 0:36
   Tulos: -81 (117 ääntä)
   Ujo papaija: Keittiötarvikkeet ovat nähneet parhaimmat päivänsä, mutta mikä ongelma ilmoituksessa? Vanhoja mainittu, hinta karmiva noista mutta saahan sitä pyytää.
   Ei se oo tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa

   Lainaa

  6. Tulos: +212 (216 ääntä)
   Kyllähän noista keittiötarvikkeista voisi saada vielä ihan hyvännäköiset. Harmi vaan, että ihan uudet samanmoiset kustantaa varmaan 10€ yhteensä.

   Lainaa

  7. Marjaisa kettu 24.8.2021 1:38
   Tulos: +109 (169 ääntä)
   Voin olla niuho, mutta en kyllä ostaisi kenenkään käytettyjä keittiötyövälineitä. Oli kunto tai hinta mikä hyvänsä.

   Lainaa

  8. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 24.8.2021 1:59
   Tulos: -63 (113 ääntä)
   Ei tuo musta niin loputon hinta ole. Ehkä neljä euroa kappale plus postit. Hyvin käytettynä kestääkin lähes ikuisesti, joten vaikka puolet vähemmän olis ollut kohtuullisempi pyyntö, ei neljä euroa vaikka tukevasta puukauhasta kyllä ole paha. Eri asia tietysti, haluaako toisten soppakauhoja käyttää, mutta kunnon käsittelyn jälkeen pelittäisivät varmasti hyvin.

   Lainaa

  9. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 24.8.2021 2:01
   Tulos: +45 (75 ääntä)
   Itsehän maksoin hiljattain 26 euroa puuhaarukasta. :D käsin tehty ja mielestäni kauniisti pehmeäksi muotoiltu kahva, mutta kumminkin.

   Lainaa

  10. Apea mandariini 24.8.2021 2:13
   Tulos: +193 (193 ääntä)
   Voihan sitä aina kokeilla, mutta en usko että edes poliisivoimat saa vauhtia postiin. Ainakaan viikonloppuna.

   Lainaa

  11. Liekehtivä metso 24.8.2021 4:30
   Tulos: +87 (113 ääntä)
   Jos vie perjantaina postiin, kirje ei kerkeä välttämättä lähteä jakelua kohti, vaan makaa postissa maanantaihin asti, jolloin se lähtee jakeluun, mutta jakelussain se makaa yleensä päivän, eikä tiistaina jaeta kirjepostia, sitten vielä postin toimitusaika, eli perjantaina olisi ehkä tulossa. Eli viikko. Tiistaina turha vielä poliiseilla uhkata. Miksei myyjä muuten voinut laittaa kuvaa ostajalle,vaan vasta sitten kun uhkattiin poliiseilla?

   Lainaa

  12. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Liekehtivä metso: Jos vie perjantaina postiin, kirje ei kerkeä välttämättä lähteä jakelua kohti, vaan makaa postissa maanantaihin asti, jolloin se lähtee jakeluun, mutta jakelussain se makaa yleensä päivän, eikä tiistaina jaeta kirjepostia, sitten vielä postin toimitusaika, eli perjantaina olisi ehkä tulossa. Eli [...]
   Ei tuu perjantainakaan postia enää.

   Lainaa

  13. Karkea albatrossi 24.8.2021 6:47
   Tulos: +93 (97 ääntä)
   Marjaisa kettu: Voin olla niuho, mutta en kyllä ostaisi kenenkään käytettyjä keittiötyövälineitä. Oli kunto tai hinta mikä hyvänsä.
   Mulla riippuis materiaalista, ja tietenkin sit kunnosta. Esim.teräskattilan voisin hyvin ostaa. Mutta mitään puisia lähtökohtaisesti en. Enkä varsinkaan tossa kuvassa olevia.

   Lainaa

  14. Pehmeä jänis 24.8.2021 6:51
   Tulos: -89 (89 ääntä)
   Tornipöllö: Ainakin luotto Postiin on suht kova, jos kirje ei tule perille yhdessä tai kahdessa arkipäivässä ja omasta mielestä tälle ei voi olla mitään muuta selitystä kuin se, että myyjä on huijari.
   Nii no, helpostippa luovutti kun pelkkä kuva posti tiskiltä riitti.. Ei muuten edes sano oliko kuva tiskistä perjantailta vai tiistailta. Kyllä tuo jo ainakin itellä haiskahtaa kusetukselta

   Lainaa

  15. Tulos: +44 (66 ääntä)
   Liekehtivä metso: Jos vie perjantaina postiin, kirje ei kerkeä välttämättä lähteä jakelua kohti, vaan makaa postissa maanantaihin asti, jolloin se lähtee jakeluun, mutta jakelussain se makaa yleensä päivän, eikä tiistaina jaeta kirjepostia, sitten vielä postin toimitusaika, eli perjantaina olisi ehkä tulossa. Eli [...]
   Ekan kohalla sivuutin typona, toisen kohalla ymmärsin, että sä ihan tarkoituksella kirjoitat "uhkata" ja "uhkattiin" o_O

   Lainaa

  16. Tulos: -67 (87 ääntä)
   Ainoa ihmetys on Elinan kirjeessä se, miksei lähettänyt sitä kuvaa jo silloin perjantaina? Olisi ollut ystävällistä kun kerran oli vaivautunut kuvan ottamaan. Kysymys kuuluukin, onko Elina inhottava ihminen vai onko koko päivitys ns. Rebecca-osastoa.

   Lainaa

  17. Korvamerkitty orja 24.8.2021 8:32
   Tulos: +54 (54 ääntä)
   Liekehtivä metso: Jos vie perjantaina postiin, kirje ei kerkeä välttämättä lähteä jakelua kohti, vaan makaa postissa maanantaihin asti, jolloin se lähtee jakeluun, mutta jakelussain se makaa yleensä päivän, eikä tiistaina jaeta kirjepostia, sitten vielä postin toimitusaika, eli perjantaina olisi ehkä tulossa. Eli [...]
   Meillä ei jaeta tiistaisin ja perjantaisin postia,  perjantaina ilmestyvä lehtikin tulee nykyään jo torstaina.  Jos ei tuo kirje torstain jakeluun ehdi, niin tulee sitten maanantaina. Sivistysmaissa posti kulkee myös lauantaisin.

   Lainaa

  18. Reseptivapaa ampiainen 24.8.2021 8:33
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Itsehän otin talteen miehen mummovainaan tummuneet ja kärsineet puukapustat sillä ajatuksella, että niistä voisi tehdä jonkun sisustuselementin keittiöön. Niitä ei sitten ollutkaan tarpeeksi, joten mietin silloin, että mistähän kirpparilta niitä voisi löytyä. Toki silloinkin ajattelin, että hinta voisi olla jotain max. 0.50 €/kpl.

   Lainaa

  19. Käteisvapaa kirsikka 24.8.2021 10:01
   Tulos: -39 (67 ääntä)
   Liekehtivä metso: Jos vie perjantaina postiin, kirje ei kerkeä välttämättä lähteä jakelua kohti, vaan makaa postissa maanantaihin asti, jolloin se lähtee jakeluun, mutta jakelussain se makaa yleensä päivän, eikä tiistaina jaeta kirjepostia, sitten vielä postin toimitusaika, eli perjantaina olisi ehkä tulossa. Eli [...]
   Näen tässä vahvasti sen vaihtoehdon, että Elina ei ollut "ehtinyt" postittaa tavaraa ennen tiistaita. Vasta kun ostaja - kieltämättä toki tarpeettoman jyrkästi - ilmaisi tavaran puuttuvan, alkoi tapahtua lähetysrintamalla. Sitten omaa laiskuutta/saamattomuutta hieman kompensoitiin uhriutumalla.

   Lainaa

  20. Säädytön lehmä 24.8.2021 11:38
   Tulos: -10 (20 ääntä)
   Liekehtivä metso: Jos vie perjantaina postiin, kirje ei kerkeä välttämättä lähteä jakelua kohti, vaan makaa postissa maanantaihin asti, jolloin se lähtee jakeluun, mutta jakelussain se makaa yleensä päivän, eikä tiistaina jaeta kirjepostia, sitten vielä postin toimitusaika, eli perjantaina olisi ehkä tulossa. Eli [...]
   Riippuu mihin aikaan perjantaina kirjeen Postiin vie, että kerkeääkö se vielä lajittelun käsiteltäväksi, mutta kyllä se kohti lajittelukeskusta jo perjantaina lähtee. Sunnuntaina viimeistään lajitellaan ja maanantaina jatkaa matkaa kohti jakelupisteitä ja tiistaina tai keskiviikkona on jo jaettu vastaanottajalle. 
   Eri asia sitten taas Postin postilaatikot, jotka yleensä tyhjennetään kello 14.00 aikoihin, niihin jos jotain perjantaina tyhjennyksen jälkeen jotain vie, lähtee se liikkeelle vasta maanantain tyhjennyksessä.

   Lainaa

  21. Laajahko sakaali 24.8.2021 11:47
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Maistettu siili: Ei se oo tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa
   Entäpä jos pyytäjä haluaa oikeasti saada jotakin myydyksi, mutta pyytää sellaista hintaa, jota kukaan ei ole valmis maksamaan?

   Lainaa

  22. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Liekehtivä metso: Jos vie perjantaina postiin, kirje ei kerkeä välttämättä lähteä jakelua kohti, vaan makaa postissa maanantaihin asti, jolloin se lähtee jakeluun, mutta jakelussain se makaa yleensä päivän, eikä tiistaina jaeta kirjepostia, sitten vielä postin toimitusaika, eli perjantaina olisi ehkä tulossa. Eli [...]
   Koska ihminen joka on luotettava ja tekee kuten pitää, ei välttämättä tajua että kaikki ei silti luota.  Varsinkaan jos tämmösiä ei ole tapahtunut ennen, ja tuskin on kun tapahtuma ansaitsi oman päivityksen.

   Lainaa

  23. Tarkoitukseton konna 24.8.2021 13:34
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   Peeke: Ainoa ihmetys on Elinan kirjeessä se, miksei lähettänyt sitä kuvaa jo silloin perjantaina? Olisi ollut ystävällistä kun kerran oli vaivautunut kuvan ottamaan. Kysymys kuuluukin, onko Elina inhottava ihminen vai onko koko päivitys ns. Rebecca-osastoa.
   Ehkä Elinalla sama tilanne kuin minulla: saatan postittaa 10-15 ihmiselle tavaroita yhtaikaa. Nappasen aina kuvan joka lähetyksestä - ihan varmuuden vuoksi. Mutta ei mulla oo hermoa räplätä minuuttikaupalla joka tilaajan tietoja joka ikisen kuoren kohdalla, kun yhteystiedotkin on mikä missäkin; joku lähettänyt tekstarilla ja toinen yv:nä Facessa ja kolmas Torilla. Mutta jos joku haluaa sen kuvan nähdä, niin minulla on se sitten. Eli ainakin minulle aivan perustoimintaa. Kokemukseni mukaan vähemmän kuin yksi kahdestakymmenestä sitä kuvaa kaipaa.

   Lainaa

  24. Äänekäs krokotiili 24.8.2021 15:12
   Tulos: +1 (23 ääntä)
   Jos on perus mies, niin kengät varmaan sopii Jussi Halla-Aholle ja Timo Soinille.

   Lainaa

  25. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Peeke: Ainoa ihmetys on Elinan kirjeessä se, miksei lähettänyt sitä kuvaa jo silloin perjantaina? Olisi ollut ystävällistä kun kerran oli vaivautunut kuvan ottamaan. Kysymys kuuluukin, onko Elina inhottava ihminen vai onko koko päivitys ns. Rebecca-osastoa.
   Ostaja on maksanut tavaran perjantaina. Onko oletus, että myyjä on siltä seisomalta kirmannut Postiin? Itse postittaisin tavaran viikonloppuna tai maanantaina ja näppäisin kuvan samalla.

   Lainaa

  26. ihanmummovaan 24.8.2021 18:41
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Liekehtivä metso: Jos vie perjantaina postiin, kirje ei kerkeä välttämättä lähteä jakelua kohti, vaan makaa postissa maanantaihin asti, jolloin se lähtee jakeluun, mutta jakelussain se makaa yleensä päivän, eikä tiistaina jaeta kirjepostia, sitten vielä postin toimitusaika, eli perjantaina olisi ehkä tulossa. Eli [...]
   Koska ei varmaan tullut mieleen, että uhataan poliiseilla.

   Lainaa

  27. Itseasiassa 24.8.2021 21:58
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Itsehän maksoin hiljattain 26 euroa puuhaarukasta. 😁 käsin tehty ja mielestäni kauniisti pehmeäksi muotoiltu kahva, mutta kumminkin.
   Oon mäkin maksanut markkinoilla kädityöläiseltä uniikista puukauhasta tuon verran. Oli sen verran syvä, ettei vastaavia saa kaupasta ja olihan se hyvännäköinenkin.

   Lainaa

  28. Itseasiassa 24.8.2021 21:59
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Karkea albatrossi: Mulla riippuis materiaalista, ja tietenkin sit kunnosta. Esim.teräskattilan voisin hyvin ostaa. Mutta mitään puisia lähtökohtaisesti en. Enkä varsinkaan tossa kuvassa olevia.
   Metallisia ja lasisia nyt voi hyvin ostaa, muoviset ja puiset jättäisin. Kai nyt moni on kirppareilta ostanut esim. astioita, joten miksei käypää kattilaa.

   Lainaa

  29. Itseasiassa 24.8.2021 22:10
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Säädytön lehmä: Riippuu mihin aikaan perjantaina kirjeen Postiin vie, että kerkeääkö se vielä lajittelun käsiteltäväksi, mutta kyllä se kohti lajittelukeskusta jo perjantaina lähtee. Sunnuntaina viimeistään lajitellaan ja maanantaina jatkaa matkaa kohti jakelupisteitä ja tiistaina tai keskiviikkona on jo jaettu [...]
   "Eri asia sitten taas Postin postilaatikot, jotka yleensä tyhjennetään kello 14.00 aikoihin, niihin jos jotain perjantaina tyhjennyksen jälkeen jotain vie, lähtee se liikkeelle vasta maanantain tyhjennyksessä."
   Postilaatikoissahan lukee tyhjäysaika, usein se on kaupungin keskustassa klo 15-17 välillä. Taannoin näin kun tyhjääjä odotti laatikon edessä, tyhjädi sen ja jatkoi matkaa. Nykyään kyllä tulee itse lähetettyä paljon postia, joten käyn laatikolla usein. Valitettavasti olen vain huomannut laatikoiden olevan välillä ihan täynnä, joten olen jatkanut matkaani mieluummin seuraavalle laatikolle, kun jättänyt kirjeeni jonkun noukittavaksi. Eli ei tyhjäysaikoihin nähtävästi voi luottaa, tuskin täällä on niin innostuttu lähettämään postia, että laatikot olisivat ihan alvariinsa täynnä. Ei myöskään näyttänyt, että joku olisi vain poikittain tukkimassa laatikkoa. Postille nyt turha on asiasta ilmoitella. 

   Lainaa

  30. Särmikäs ilves 24.8.2021 23:54
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Liekehtivä metso: Jos vie perjantaina postiin, kirje ei kerkeä välttämättä lähteä jakelua kohti, vaan makaa postissa maanantaihin asti, jolloin se lähtee jakeluun, mutta jakelussain se makaa yleensä päivän, eikä tiistaina jaeta kirjepostia, sitten vielä postin toimitusaika, eli perjantaina olisi ehkä tulossa. Eli [...]
   Ei se kirje lähde jakeluun, vaan lajitteluun, mistä se suuntaa jakeluun sitten kun postin jehuista hyvältä tuntuu. Jakaja jakaa sen kun joku on antanut luvan sen jakaa.

   Lainaa

  31. Tulos: 0 (10 ääntä)
   AKRASIA: Ekan kohalla sivuutin typona, toisen kohalla ymmärsin, että sä ihan tarkoituksella kirjoitat "uhkata" ja "uhkattiin" o_O
   Akrasia. Anteeksi etelä- ja pohjois-savolaisuuteni, jossa ei aina kirjakieltä tule puhuttua eikä kirjoitettua.
   Ja anteeksi sille, joka korjasi jakelun lajitteluksi - tottakai siis lajittelukeskus, ei jakelu. En aina jaksa oikolukea puhelimen aivoituksia.

   Lainaa

  32. Itseasiassa 25.8.2021 9:01
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Miten Marja ostaa itselleen kengät? Ja ostaako se aina jonkun perus 37-,38-,39-,40-koon sovittamatta jja kulkee aina väärään kokoisissa kengissä? Ehkä se on ostanut nuo miesten kengätkin itselleen ja ne oli sitten liian isot.

   Lainaa

  33. Kirjautuminen epäonnistui 25.8.2021 9:47
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Käteisvapaa kirsikka: Näen tässä vahvasti sen vaihtoehdon, että Elina ei ollut "ehtinyt" postittaa tavaraa ennen tiistaita. Vasta kun ostaja - kieltämättä toki tarpeettoman jyrkästi - ilmaisi tavaran puuttuvan, alkoi tapahtua lähetysrintamalla. Sitten omaa laiskuutta/saamattomuutta hieman kompensoitiin uhriutumalla.
   Eihän tuo edes ollut mitenkään myöhäistä. On ihan normaalia postittaa 2 arkipäivän päästä, ellei ole erikseen sovittu muuta. Kaikki eivät esim. asu lähellä posteja ja kauppoja. Eikä maksukaan välttämättä ole tullut perille kuin vasta maanantaina.

   Lainaa

  34. Arkkienkeli 25.8.2021 12:17
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Mörkö: Kyllähän noista keittiötarvikkeista voisi saada vielä ihan hyvännäköiset. Harmi vaan, että ihan uudet samanmoiset kustantaa varmaan 10€ yhteensä.
   Euron kappale Citymarketissa.

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (0 ääntä)
   https://www.hs.fi/ruoka/art-2000008195520.html

   Lainaa

  36. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Liekeh: Akrasia. Anteeksi etelä- ja pohjois-savolaisuuteni, jossa ei aina kirjakieltä tule puhuttua eikä kirjoitettua. Ja anteeksi sille, joka korjasi jakelun lajitteluksi - tottakai siis lajittelukeskus, ei jakelu. En aina jaksa oikolukea puhelimen aivoituksia.
   Kirjakieli nyt ei ihan ollu se pointti - varmaan huomaat, etten mäkään sitä kirjota.
   Ps. Terveisiä täältä Pohjois-Savosta :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kauha, keittiö, kengät, kirppari, kirppis, kirpputori, koko, kuva, poliisit