Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 63

Naapurin mummo kieltää synnit. "Saadaanko nyt häätö?"
Rakkaat naapurit, osa 63

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 78 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Dementtia? 3.6.2021 0:19
      Tulos: -140 (166 ääntä)
      Eikös tuo ellan juttu ole ollut täällä jo? Vai mistä se o vastaa tullut?

      Lainaa

    2. Kolopalloilija 3.6.2021 0:23
      Tulos: +430 (462 ääntä)
      "Ai paneen?" "Paneen, paneen." "Keskellä päivää?" "Keskellä päivää." "Voi veljet!" "Sanos muuta."

      Lainaa

    3. Käyttämätön mango 3.6.2021 1:39
      Tulos: -36 (204 ääntä)
      Siitä sitten vaan rikosilmoitusta vastapalloon mummolle.

      Lainaa

    4. Toj Karin 3.6.2021 2:02
      Tulos: +296 (346 ääntä)
      Käyttämätön mango: Siitä sitten vaan rikosilmoitusta vastapalloon mummolle.
      Luitko juttua olenkaan?

      Lainaa

    5. Toipuva kettu 3.6.2021 2:20
      Tulos: -145 (287 ääntä)
      Käyttämätön mango: Siitä sitten vaan rikosilmoitusta vastapalloon mummolle.
      Jos tuo Ellan juttu ylipäätään on edes totta, niin eipä tuo mummon rikosilmoitus tietenkään etene edes esitutkintaan asti eikä ole myöskään laillinen peruste häädölle. Ella ja mies voisivat tosiaan tehdä mummelista oman rikosilmoituksensa kun tunkeutui luvatta asuntoon, loukkasi yksityisyyttä ja vaikka mitä, mutta ei sekään mene edes esitutkintaan asti tai ainakaan esitutkinnasta läpi (vaikka mummo väärin tekikin), ei kukaan oikesti lähde oikeuteen asti syyttämään naapurinmummelia sen takia että kerran käveli avonaisesta ovesta sisään katsomaan onko kaikki kunnossa (vaikka tietysti se nuuskiminen oli siinä se oikea päämotiivi), asia katsottaisiin niin vähäiseksi että se jäisi poliisin mappiin.  Vähän epäilyttää tuon koko jutun totuusarvo. Vaikka tuollaisia naapurikyyliä todellakin on olemassa, niin harva niistä oikeasti niin kujalla on, että menisivät poliisille asti ilmoittamaan menneensä naapurin ovesta luvatta sisään. Ehkä juttu on tosi mutta hieman väritetty lisädramatiikan vuoksi että Ella pääsi kertomaan seksitarinansa.

      Lainaa

    6. Tulos: +454 (470 ääntä)
      Jotenkin häiritsevää, miten Ellalle tulee edes pieneen mieleen että häätö olisi tuossa tilanteessa vaarana. Joku tuntematon tunkeutuu hänen asuntoonsa luvatta ja hän on huolissaan saako häädön. No, onneksi tämänkin keissin oikea syyllinen selvisi Ellalle somen avulla.

      Lainaa

    7. traumcity 3.6.2021 2:37
      Tulos: +3 (55 ääntä)
      Kokeile Marjuska kertoa asiasta isännöitsijälle hiukan rauhallisemmalla äänensävyllä niin ehkä loppuu se vasaran paukutus.

      Lainaa

    8. Sprinkles 3.6.2021 3:03
      Tulos: -91 (193 ääntä)
      Olen niin naiivi, että uskon poliitikkojen vaalilupauksiakin, mutta Ellan provo oli niin luokattoman huono, että edes minä en kaikessa yksinkertaisuudessani syö tuollaista pajunköyttä. Kellään täysjärkisellä ihmisellä ei voisi tulla edes pieneen mieleen olla huolissaan häädöstä siitä syystä, että kutsumaton naapuri on todistanut kahden täysikäisen ihmisen seksuaalista aktia omassa kodissaan. Mitä iloa voi tuottaa saada lukea kymmeniä/satoja kommentteja itsestäänselvästä asiasta, että tuollaisessa fantasiaskenaariossa kanne olisi täysin pätemätön? Olisi edes valehdellut, että sekstailivat siellä naapurin asunnossa, kun mummolta jäänyt ovi rakoselleen ja piti hakea jännitystä parisuhteeseen..

      Lainaa

    9. Tulos: +280 (304 ääntä)
      Valittaako joku oikeasti naapureidensa vessakäynneistä? Eihän se aina kivaa ole, jos äänet kuuluvat hyvin seinän läpi, mutta kyllä nyt kotonaan saa käydä kakkoshädällä.

      Lainaa

    10. lapiollinen tööttejä 3.6.2021 4:23
      Tulos: +55 (99 ääntä)
      Mummo voitaneen lopettaa. Syynä melko asiaton oleskelu.

      Lainaa

    11. Tulos: +238 (254 ääntä)
      Toipuva kettu: Jos tuo Ellan juttu ylipäätään on edes totta, niin eipä tuo mummon rikosilmoitus tietenkään etene edes esitutkintaan asti eikä ole myöskään laillinen peruste häädölle. Ella ja mies voisivat tosiaan tehdä mummelista oman rikosilmoituksensa kun tunkeutui luvatta asuntoon, loukkasi yksityisyyttä ja [...]
      Mummo ei ole tehnyt rikosilmoitusta, vaan mummosTA.
      Luetun ymmärtäminen jne.

      Lainaa

    12. Vatkattu paprika 3.6.2021 4:53
      Tulos: +64 (170 ääntä)
      "Jossain ilmoitustaululla on vamaan huomenna tieto koko naapurustolle, että täällä harrastetaan tuollaisia leikkejä keskellä päivää" ja sitten laittaa Facebookkiin itse tiedon, jonka ainakin 1065 silmäparia lukenut.

      Lainaa

    13. Paranormaali nektariini 3.6.2021 5:15
      Tulos: +106 (140 ääntä)
      Sprinkles: Olen niin naiivi, että uskon poliitikkojen vaalilupauksiakin, mutta Ellan provo oli niin luokattoman huono, että edes minä en kaikessa yksinkertaisuudessani syö tuollaista pajunköyttä. Kellään täysjärkisellä ihmisellä ei voisi tulla edes pieneen mieleen olla huolissaan häädöstä siitä syystä, että [...]
      Onhan sitä saatu varoituksiakin ja muistaakseni jopa sakkoja siitä että on oltu alasti omassa kodissa ja naapuri on tästä loukkaantunut, ni en ihmettele että mietityttää.

      Lainaa

    14. Suljettu sarvikuono 3.6.2021 5:28
      Tulos: -10 (14 ääntä)
      Kolopalloilija: "Ai paneen?" "Paneen, paneen." "Keskellä päivää?" "Keskellä päivää." "Voi veljet!" "Sanos muuta."
      Pikemminkin tämä: https://www.youtube.com/watch?v=QmQXtLNqggw

      Lainaa

    15. Karkea albatrossi 3.6.2021 6:24
      Tulos: +243 (255 ääntä)
      Ihmisiä on niin moneen lähtöön, ettei tuo seksistä pahastunut mummo ole mikään kummallisuus. Hyvin uskon, että on uhannut häädöllä, koska _häntä_ on loukattu, vaikka itse tunki muidennkotiin. Ja toisaalta, jos pariskunta on hyvin nuoria niin aivanbhyvin voivat epäillä, että voiko mummo oikeasti hommata häädön. Jos vaikka mummo on vanha asukas ja sopivasti tuntee ihmisiä. Että siinä mielessä tarina voi ihan hyvin olla totta. Mun tutulle kerran valitettiin kovista äänistä kuten nauramisesta. Kyllä, luit oikein. Hiljaisuusiomoitus tuli isännöitsijältä, että ei ees eka mitään heippalappua postiluukusta. Parasta tässä oli, että siltä ajalta, kun tuo valitus tuli, niin tuttu oli ollut 3 kk poissa kotoa ja mä ainoastaan kävin kastelemassa kukkia ja olin asunnossa ehkä tunnin. Eikä ne kukat niin hauskoja ollut, että oisin siellä niiden kanssa suureen ääneen nauranut.

      Lainaa

    16. Tulos: +109 (133 ääntä)
      Paranormaali nektariini: Onhan sitä saatu varoituksiakin ja muistaakseni jopa sakkoja siitä että on oltu alasti omassa kodissa ja naapuri on tästä loukkaantunut, ni en ihmettele että mietityttää.
      Noissa käytännössä on oltu parvekkeella runkkaamassa tai tieten tahtojen esittelemässä värkkiä. Anna linkki suomalaiseen tapaukseen, jossa oikeasta alasti _oleskelusta_ olisi rangaistus tullut.

      Lainaa

    17. Nurja valas 3.6.2021 6:40
      Tulos: 0 (32 ääntä)
      Kätsä: Valittaako joku oikeasti naapureidensa vessakäynneistä? Eihän se aina kivaa ole, jos äänet kuuluvat hyvin seinän läpi, mutta kyllä nyt kotonaan saa käydä kakkoshädällä.
      Sarkastinen vastaus Marjuskan postaukseen?

      Lainaa

    18. Erisuuri simpanssi 3.6.2021 6:41
      Tulos: -132 (154 ääntä)
      Ella olisi voinut vaan kertoa että sai seksiä päivällä, jos se kerran on mainitsemisen arvoinen asia hänelle. Tuo keksitty "naapurinmummo-tuli-ja-järkyttyi" -lisäys on ihan tarpeeton.

      Lainaa

    19. Tulos: -95 (105 ääntä)
      Mikä tää rikosilmoitus juttu ylipäänsä on? Mummo veti turhaan herneet nenään, mutta älkää nyt poliisia tämmöisellä vaivatko.

      Lainaa

    20. Tapetoitu mansikka 3.6.2021 7:23
      Tulos: +9 (15 ääntä)
      Dementtia?: Eikös tuo ellan juttu ole ollut täällä jo? Vai mistä se o vastaa tullut?
      Naistenhuone tmv origins

      Lainaa

    21. Sietämätön manaatti 3.6.2021 7:29
      Tulos: +206 (210 ääntä)
      Oli tuo ellan juttu ihan aito. Myöhemmin tuli vielä toinen edit., että isännöitsijään oltu yhteydessä ja kyseessä muistisairas mummo. :( Huoli-ilmoitus tai joku vastaava tehtiin mummosta.

      Lainaa

    22. Suojaton roska 3.6.2021 7:37
      Tulos: +62 (64 ääntä)
      Lantsi: Jotenkin häiritsevää, miten Ellalle tulee edes pieneen mieleen että häätö olisi tuossa tilanteessa vaarana. Joku tuntematon tunkeutuu hänen asuntoonsa luvatta ja hän on huolissaan saako häädön. No, onneksi tämänkin keissin oikea syyllinen selvisi Ellalle somen avulla.
      Jos isännöitsijälle ilmoitetaan/valitetaan milloin mistäkin naapureiden toiminnasta, niin taka-ajatuksena on usein saada naapuri lopettamaan valituksella häiritsevä toiminta tai hankkia varoituksien kautta häätö. 
      Vaikka mummeli olisi uhannut Ellaa ja hänen miestään isännöitsijälle ilmoittamisella ja häädöllä, niin varoituksen tai häädön syynä ei voi olla pelkkä seksin harrastaminen oman kotirauhan piirissä. Toisaalta tämä on täysin aiheellinen pelko pienessä talonyhtiöissä, joissa ei ole välttämättä hallitusta tai varsinaista isännöitsijää.
      Joskus valittava osapuoli osaa olla vakuuttava ja hieman suurennella asiaa oman mielen mukaiseksi ja häätö tai varoitus saatetaan toteuttaa niillä perusteilla. Jos näin käy, on vuokralaisella oikeus riitauttaa häätö ja hakea oikeutta oikeuden kautta. Siihen en ota kantaa, onko enää mieluisaa asua samassa talonyhtiössä, kun seksiasiat ovat naapureiden riepoteltavina ja naapurisuhteet muuttuvat pahimmillaan jäätäviksi oikeustaistelun vuoksi. 

      Lainaa

    23. Takkuinen hilleri 3.6.2021 7:53
      Tulos: -33 (97 ääntä)
      Irvikisu: Mummo ei ole tehnyt rikosilmoitusta, vaan mummosTA.Luetun ymmärtäminen jne.
      "Rikosilmoitus tosiaan tehtiin, ja isännöitsijälle lähti ilmoitus." Ensimmäinen lienee passiivilause. Ja teksti jatkuu "Mummon mielestä seksiä ei saa ovi auki harrastaa ja piste."
      Luetun ymmärtäminen ei välttämättä auta, jos viesti on epätarkka. 

      Lainaa

    24. Tulos: +42 (54 ääntä)
      Toipuva kettu: Jos tuo Ellan juttu ylipäätään on edes totta, niin eipä tuo mummon rikosilmoitus tietenkään etene edes esitutkintaan asti eikä ole myöskään laillinen peruste häädölle. Ella ja mies voisivat tosiaan tehdä mummelista oman rikosilmoituksensa kun tunkeutui luvatta asuntoon, loukkasi yksityisyyttä ja [...]
      Mistä päättelit että mummo mitään rikosilmoitusta teki? Selkeästi postaaja editoinut etyä he tekivät

      Lainaa

    25. Eksakti vesinokkaeläin 3.6.2021 8:12
      Tulos: +108 (112 ääntä)
      Toipuva kettu: Jos tuo Ellan juttu ylipäätään on edes totta, niin eipä tuo mummon rikosilmoitus tietenkään etene edes esitutkintaan asti eikä ole myöskään laillinen peruste häädölle. Ella ja mies voisivat tosiaan tehdä mummelista oman rikosilmoituksensa kun tunkeutui luvatta asuntoon, loukkasi yksityisyyttä ja [...]
      Varsinkin jos on vähän muistisairautta, niin hyvinkin saattavat mummelit ja papparaiset hortoilla sisään mistä sattuu avoimista ovista. Kokemusta on. Joskus teininä olin kaverin luona käymässä ja oltiin talossa kaksistaan. Pelailtiin siellä sitten pleikkaria tms. pimeässä huoneessa ja mistään ei varmasti voinut ulospäin tietää, että talossa on mitään elämää. No sitten kuultiin, kun joku asteli avoimesta ovesta sisälle ja luonnollisesti ajateltiin, että se oli kaverin äiti. Kun mentiin katsomaan niin eteisessä törötti joku vanha papparainen lehti kädessä. Siinä sitten kysyttiin, että milläs asialla mies oikein oli, niin kaivoi ristikon esiin ja alkoi kyselemään vinkkiä ristikkoon, kun oli kuulemma jäänyt jumiin. Hauskinta oli, että tiedettiin jopa vastaus siihen (oli Anu Hälvän pärstä kuvassa ja HÄLVÄ kävi ristikkoon). Kun oli saanut vastauksensa, niin poistui talosta yhtä nopeasti kuin mitä oli tullutkin. Ja kyseessä oli siis joku ihan satunnainen papparainen, jota kaverini tai hänen vanhempansa eivät olleet koskaan nähneetkään.

      Lainaa

    26. Väkivahva lohikäärme 3.6.2021 8:15
      Tulos: +24 (38 ääntä)
      Toipuva kettu: Jos tuo Ellan juttu ylipäätään on edes totta, niin eipä tuo mummon rikosilmoitus tietenkään etene edes esitutkintaan asti eikä ole myöskään laillinen peruste häädölle. Ella ja mies voisivat tosiaan tehdä mummelista oman rikosilmoituksensa kun tunkeutui luvatta asuntoon, loukkasi yksityisyyttä ja [...]
      Hirveän paljon lukutaidottomuutta maailmassa.

      Lainaa

    27. Eksakti vesinokkaeläin 3.6.2021 8:24
      Tulos: +87 (91 ääntä)
      Karkea albatrossi: Ihmisiä on niin moneen lähtöön, ettei tuo seksistä pahastunut mummo ole mikään kummallisuus. Hyvin uskon, että on uhannut häädöllä, koska _häntä_ on loukattu, vaikka itse tunki muidennkotiin. Ja toisaalta, jos pariskunta on hyvin nuoria niin aivanbhyvin voivat epäillä, että voiko mummo oikeasti [...]
      Joissain taloyhtiöissä saattaa isännöitsijä todellakin tanssia noiden valittavien mummeleiden pillin mukaan. Varsinkin jos vastapuolena on joku nuori tyyppi, joka ei välttämättä tiedä oikeuksiaan. Yhdelle tutulle myös tuli kirjallinen varoitus ja uhkailut häädöstä siitä, että olisi vasaroinut _keskellä päivää_ ja "muutenkin viettänyt häiritsevää elämää". Jotain ajankohtia oli merkkailtu, mutta ne olivat lähestulkoon kaikki sellaisia, että kaveri oli ollut töissä, eikä ollut mitään mahdollisuutta että olisi edes aiheuttanut mitään melua. Selvisi, että pari kerrosta alempana asui joku mummeli, joka oli jostain syystä päättänyt että kaverini asunnosta kuuluu jatkuvaa melua ja tehtaillut liudan valituksia. Kaveri tottakai kiisti asian isännöitsijälle, mutta tämä ei asiaan reagoinut millään tavalla. Valittaja omisti asunnon ja kaverini oli ainoastaan vuokralla ja oli silloin jotain 19-20 -vuotias. Ajatteli varmaan pääsevänsä helpommalla kun antaa valittajalle periksi. Kaverini marssi sitten lakimiehen puheille, joka neuvoi ensinnäkin keräämään muilta lähinaapureilta lausunnot, että mitään häiritsevää elämistä ei ole tapahtunut ja sen jälkeen lakimies lähetti kirjeen isännöitsijälle, jossa selitti että jo tuo varoitus itsessään oli jo täysin perusteeton ja se täytyy perua kirjallisesti, eikä tuo häätö tule ikinä menemään oikeudessa läpi. Laittoi asian käsittelystä laskun vieläpä isännöitsijälle tuon kirjeen mukana. Tämän jälkeen isännöitsijä perui varoituksen ja maksoi vieläpä mukisematta tuon lakimiehen laskun.

      Lainaa

    28. Kutsumaton hamsteri 3.6.2021 8:58
      Tulos: +9 (25 ääntä)
      Paranormaali nektariini: Onhan sitä saatu varoituksiakin ja muistaakseni jopa sakkoja siitä että on oltu alasti omassa kodissa ja naapuri on tästä loukkaantunut, ni en ihmettele että mietityttää.
      Eikös nämä sakot alastomuudesta omassa kodissa ole jenkkilästä? Oikeusjärjestelmä siellä on aika erilainen kuin Suomessa, joten ei kyllä pitäisi Suomen kontekstissa olla huolissaan.

      Lainaa

    29. Kilokalori 3.6.2021 9:35
      Tulos: -180 (188 ääntä)
      Minusta seksin harrastajalla on myös vastuuta tehdä osuutensa siitä etteivät ulkopuoliset pääse näkemään heidän touhujaan. Mummosta valittava ei ota huomioon sitä, että entä jos sinne olisikin tullut lapsi katsomaan heidän sairasta irstailuaan. Jos ulkopuolinen pääsee näkemään jonkun seksiä, syyllistyy seksin harrastaja raiskaukseen!! Onko raiskaus pahempi rikos kuin naapurin kylään tulo? Kysyn vaan, nyt vähän valoja päälle.

      Lainaa

    30. Soma omena 3.6.2021 9:58
      Tulos: +34 (36 ääntä)
      traumcity: Kokeile Marjuska kertoa asiasta isännöitsijälle hiukan rauhallisemmalla äänensävyllä niin ehkä loppuu se vasaran paukutus.
      Mutta eihän se ääni kuulu vasaran paukutuksen ja porauksen yli muuten kuin huutamalla.

      Lainaa

    31. Postuumi sakaali 3.6.2021 10:21
      Tulos: +53 (65 ääntä)
      Takkuinen hilleri: "Rikosilmoitus tosiaan tehtiin, ja isännöitsijälle lähti ilmoitus." Ensimmäinen lienee passiivilause. Ja teksti jatkuu "Mummon mielestä seksiä ei saa ovi auki harrastaa ja piste." Luetun ymmärtäminen ei välttämättä auta, jos viesti on epätarkka. 
      Luetunymmärtäminen ei koske vain yksittäisiä lauseita, vaan myös kontekstia, jossa lause on esitetty.
      Pelkästään tuosta lauseesta tosiaan ei voi päätellä, kuka on tehnyt rikosilmoituksen, mutta jos luit koko kirjoituksen, se kyllä käy kontekstista selväksi.

      Lainaa

    32. Tarkoitukseton luovuttaja 3.6.2021 10:28
      Tulos: +105 (107 ääntä)
      huuhaa: Mikä tää rikosilmoitus juttu ylipäänsä on? Mummo veti turhaan herneet nenään, mutta älkää nyt poliisia tämmöisellä vaivatko.
      Ethän sä nyt voi kenenkään asuntoon vaan kävellä sisälle sillä perusteella että niillä on takaovi auki. Kotirauhan häirintä on lailla kielletty.

      Lainaa

    33. Tunnustukseton kissa 3.6.2021 10:35
      Tulos: +26 (32 ääntä)
      Kutsumaton hamsteri: Eikös nämä sakot alastomuudesta omassa kodissa ole jenkkilästä? Oikeusjärjestelmä siellä on aika erilainen kuin Suomessa, joten ei kyllä pitäisi Suomen kontekstissa olla huolissaan.
      Suomessakin on annettu sakkoja kun mies on kävellyt alasti kotonaan ikkunan edessä, ja ikkuna sattuu antamaan leikkipuistoon jossa on ollut lapsia vanhempineen. Ei se ihan täysin ennenkuulumatonta ole, vaikka en nyt kyllä osaa sanoa mikä se rikosnimike voisi olla.

      Lainaa

    34. Alaosaton persikka 3.6.2021 10:53
      Tulos: +2 (12 ääntä)
      Itse herään melkein joka yö siihen kun yläkerran naapuri käy yön hiljaisina tunteina kusella.

      Lainaa

    35. Tulos: -25 (33 ääntä)
      Toj Karin: Luitko juttua olenkaan?
      Minä luin. Mummo meni luvatta toisen henkilön asuntoon. Se on sitten asia erikseen, onko mitään järkeä tehä ko hirmuteosta rikosilmoitusta.

      Lainaa

    36. Mustankipeä kirsikka 3.6.2021 11:51
      Tulos: +61 (65 ääntä)
      Kilokalori: Minusta seksin harrastajalla on myös vastuuta tehdä osuutensa siitä etteivät ulkopuoliset pääse näkemään heidän touhujaan. Mummosta valittava ei ota huomioon sitä, että entä jos sinne olisikin tullut lapsi katsomaan heidän sairasta irstailuaan. Jos ulkopuolinen pääsee näkemään jonkun seksiä, [...]
      Mitäs tulee toisen kotiin. Omalla vastuulla

      Lainaa

    37. Ahne haukka 3.6.2021 12:50
      Tulos: +88 (90 ääntä)
      Kilokalori: Minusta seksin harrastajalla on myös vastuuta tehdä osuutensa siitä etteivät ulkopuoliset pääse näkemään heidän touhujaan. Mummosta valittava ei ota huomioon sitä, että entä jos sinne olisikin tullut lapsi katsomaan heidän sairasta irstailuaan. Jos ulkopuolinen pääsee näkemään jonkun seksiä, [...]
      No nyt oli kyllä poikkeuksellisen huonoa trollausta. Vähän yritystä edes!

      Lainaa

    38. Kummikäki 3.6.2021 13:23
      Tulos: +22 (24 ääntä)
      Mustankipeä kirsikka: Mitäs tulee toisen kotiin. Omalla vastuulla
      Vileniuksen Asko saattaa tulla toisen kotiin.

      Lainaa

    39. Tulos: +29 (39 ääntä)
      Kutsumaton hamsteri: Eikös nämä sakot alastomuudesta omassa kodissa ole jenkkilästä? Oikeusjärjestelmä siellä on aika erilainen kuin Suomessa, joten ei kyllä pitäisi Suomen kontekstissa olla huolissaan.
      Ttppi: Noissa käytännössä on oltu parvekkeella runkkaamassa tai tieten tahtojen esittelemässä värkkiä. Anna linkki suomalaiseen tapaukseen, jossa oikeasta alasti _oleskelusta_ olisi rangaistus tullut.
      Tunnen henkilön joka tosiaan sai sakot omassa kotonaan alasti olemisesta, joka oli kestänyt yhteensä kahvin keittämisen ajan.
      Ja Ttppille: ei tainnut edes paikallislehteen mennä tämä tapaus, niinkuin ei suurin osakaan sakkojutuista. Muutenhan lehdet pursuaisivat juttuja päivittäin.

      Lainaa

    40. Huoliteltu ankerias 3.6.2021 14:40
      Tulos: +38 (56 ääntä)
      Miten ihmeessä ei tule enempää kommentointia siihen, että joku on valittanut yläkerran vessakäynneillä kuuluvista plumpsahduksista. ”Vaikka kuinka sanon niin se yltyy vaan.” Siis anteeksi mitä? Mitä Kaija olettaa, että naapuri voisi tehdä? Lopettaa kokonaan paskalla käymisen? Itsestäni tuntuisi aivan järkyttävältä se, että tietäisin alakerran naapurin jatkuvasti kuuntelevan vessaääniäni -johan siitä syntyisi psyykkinen ummetus, johon ei edes Levolac auttaisi. Olisi varmaan pakko ruveta käymään työpaikalla paskalla, jos sitäkään kehtaisin. On vaikea ymmärtää, että kuka voisi pelkästään naapurin toiveesta lakata käymästä vessassa? (... vai voisiko kaija olla vain provokommentti edelliseen... please, sanokaa että ei ollut tosissaan!)

      Lainaa

    41. Tulos: +48 (52 ääntä)
      Mitä helvettiä ihmiset tunkee toisten koteihin tolla tavalla? Jos oli muka "huolissaan kun ovi oli auki" niin siinä tilanteessa kai korkeintaan huhuilisi ovesta sisään että "onks ketään kotona, teillä on ovi jäänyt auki?" tai vaikka sulkis sen oven tms.

      Lainaa

    42. Tulos: -22 (36 ääntä)
      Kutsumaton hamsteri: Eikös nämä sakot alastomuudesta omassa kodissa ole jenkkilästä? Oikeusjärjestelmä siellä on aika erilainen kuin Suomessa, joten ei kyllä pitäisi Suomen kontekstissa olla huolissaan.
      Ei, vaan Suomesta. Joku jantteri oli hyppinyt alasti trampoliinissa ja joku naikkonen oli katellut sitä ja paheksunut. Tyhmyksissään jantteri oli sanonut tehneensä tahallaan ja hävisi. Siis kyylääjä voittti. Olisi luultavasti hävinnyt vaikka kieltänyt koska oli mies. Jos mies tuijottas alastonta naista sisälle... 

      Lainaa

    43. Masentunut kukka (Pluri) 3.6.2021 19:21
      Tulos: +5 (15 ääntä)
      Ttppi: Noissa käytännössä on oltu parvekkeella runkkaamassa tai tieten tahtojen esittelemässä värkkiä. Anna linkki suomalaiseen tapaukseen, jossa oikeasta alasti _oleskelusta_ olisi rangaistus tullut.
      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2014092618697261

      Lainaa

    44. Itseasiassa 3.6.2021 23:38
      Tulos: +17 (21 ääntä)
      Lantsi: Jotenkin häiritsevää, miten Ellalle tulee edes pieneen mieleen että häätö olisi tuossa tilanteessa vaarana. Joku tuntematon tunkeutuu hänen asuntoonsa luvatta ja hän on huolissaan saako häädön. No, onneksi tämänkin keissin oikea syyllinen selvisi Ellalle somen avulla.
      Hämmennyksissä varmaan ajatteli näin. Mummolta tuo kyllä kuulostaa hyökkäykseltä sen jälkeen, kun on itse tehnyt jotain typerää ja yllättänyt toiset. Uteliaisuuttaan kuitenkin katsellut ympäri asuntoa, koska on kuvitellut sen olevan tyhjä. Mullakin remontin aikana oli paikannut naapurin mummoja avoimesta ovesta sisälle, joko remppaajat tai mummot itse kertoivat, eivät kyllä kaikki.

      Lainaa

    45. Itseasiassa 3.6.2021 23:41
      Tulos: +1 (9 ääntä)
      Vatkattu paprika: "Jossain ilmoitustaululla on vamaan huomenna tieto koko naapurustolle, että täällä harrastetaan tuollaisia leikkejä keskellä päivää" ja sitten laittaa Facebookkiin itse tiedon, jonka ainakin 1065 silmäparia lukenut.
      Mun mielestä toi 1065 naurureaktiota kruunas koko kirjoituksen. Nuo nähtyäni repesin minäkin ä.

      Lainaa

    46. Nenäkäs matelija 4.6.2021 6:40
      Tulos: -13 (25 ääntä)
      Tunnustukseton kissa: Suomessakin on annettu sakkoja kun mies on kävellyt alasti kotonaan ikkunan edessä, ja ikkuna sattuu antamaan leikkipuistoon jossa on ollut lapsia vanhempineen.
      Ja sitä lähdettä sitten kehiin. Eikä kelpaa mikään "en nyt muista missä oli ja mitä oli ja koska oli mutta varmasti oli" koska tällaisesta jutusta olisi satavarmasti tehty lehtijuttu.

      Lainaa

    47. Arvokas jyrsijä 4.6.2021 6:41
      Tulos: +12 (20 ääntä)
      Masentunut kukka (Pluri): iltalehti.fi/uutiset/a/2014092618697261
      " ...mies on hyppinyt takapihansa trampoliinilla alasti niin, että naapurit ovat voineet nähdä hänet."

      Lainaa

    48. Verovapaa hanhi 4.6.2021 8:50
      Tulos: -22 (32 ääntä)
      Eksakti vesinokkaeläin: Joissain taloyhtiöissä saattaa isännöitsijä todellakin tanssia noiden valittavien mummeleiden pillin mukaan. Varsinkin jos vastapuolena on joku nuori tyyppi, joka ei välttämättä tiedä oikeuksiaan. Yhdelle tutulle myös tuli kirjallinen varoitus ja uhkailut häädöstä siitä, että olisi vasaroinut [...]
      Ja sitten kaikki taputtivat. Oikeasti ei isännöitsijät lähde maksamaan mitään tuollaisia lakimiesten laskuja.

      Lainaa

    49. Tulos: +5 (19 ääntä)
      Nenäkäs matelija: Ja sitä lähdettä sitten kehiin. Eikä kelpaa mikään "en nyt muista missä oli ja mitä oli ja koska oli mutta varmasti oli" koska tällaisesta jutusta olisi satavarmasti tehty lehtijuttu.
      Ja sitten oikeasti ihmiset voisivat ruveta lukemaan näitä kommentteja. Sinä valitat, ettei ole mitään lähdettä laitettu kehiin asiasta, vaikka se oli kyllä laitettu jo tuntikausia ennen omaa kommenttiasi. Eli et ole edes vaivautunut tarkistamaan, onko lähdettä laitettu vai ei, kiirehdit vaan äkkiä kommentoimaan. Voi jeesus sentään.

      Lainaa

    50. likainenmielionikuinenilo 4.6.2021 13:51
      Tulos: -9 (11 ääntä)
      Mä oon pienessä mielessä kehitellyt naapurin vanhalle mummolle oikeen kunnon seksilaiffin ja vain siksi että hänen ja miehensä luona kyläilee muut naapurin papat toisinaan xD ja tämän tarinan kehitin ennen kuin tiesin hänellä olevan miestä, kun naapurin papat heillä kävi. myöhemmin aloinnmiestäänkin

      Lainaa

    51. likainenmielionikuinenilo 4.6.2021 13:51
      Tulos: -6 (8 ääntä)
      näkemään

      Lainaa

    52. Liberaali mäyrä 4.6.2021 17:58
      Tulos: -3 (17 ääntä)
      riesa: Ja sitten oikeasti ihmiset voisivat ruveta lukemaan näitä kommentteja. Sinä valitat, ettei ole mitään lähdettä laitettu kehiin asiasta, vaikka se oli kyllä laitettu jo tuntikausia ennen omaa kommenttiasi. Eli et ole edes vaivautunut tarkistamaan, onko lähdettä laitettu vai ei, kiirehdit vaan äkkiä kommentoimaan. Voi jeesus sentään.
      Missä se lähde on, jossa kerrotaan että oleskelusta on sakkoja saanut? Tuo trampoliinilla munasillaan hyppiminen ei iiiiihan ole tuota oleskelua, jos sitä luulit.

      Lainaa

    53. Hämärä maahinen 4.6.2021 21:28
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      Sprinkles: Olen niin naiivi, että uskon poliitikkojen vaalilupauksiakin, mutta Ellan provo oli niin luokattoman huono, että edes minä en kaikessa yksinkertaisuudessani syö tuollaista pajunköyttä. Kellään täysjärkisellä ihmisellä ei voisi tulla edes pieneen mieleen olla huolissaan häädöstä siitä syystä, että [...]
      Ei ole pätevä syy saada häätöä, mutta jos mummo hyvin kytköksissä ja sepittää kaikille jotain villiä tarinaansa nii voi olla uhka jatkossa. Meidät yritti joku mummeli häätää kun olin lapsi vain sen takia että kerran jäi pulkan naru hissin oven väliin. Tästä alkoi sota ja valituksia pienimmästäkin aiheesta ja äitini joutui jatkuvasti kiistämään väitteitä. Saimme useita varoituksia eri aiheista ja häätöä ilmeisesti mietittiin, niin muutimme suosiolla pois. Esim koiramme kuulemma haukkui kaikki päivät ja yöt. Eikä meillä edes ollut koiraa.

      Lainaa

    54. Jumalaton mustikka 4.6.2021 21:50
      Tulos: -28 (34 ääntä)
      riesa: Ja sitten oikeasti ihmiset voisivat ruveta lukemaan näitä kommentteja. Sinä valitat, ettei ole mitään lähdettä laitettu kehiin asiasta, vaikka se oli kyllä laitettu jo tuntikausia ennen omaa kommenttiasi. Eli et ole edes vaivautunut tarkistamaan, onko lähdettä laitettu vai ei, kiirehdit vaan äkkiä kommentoimaan. Voi jeesus sentään.
      Ööö... Et kai oikeasti kuvittele että kaikki nämä kommentit täällä ovat lukemisen arvoisia? Ei ole. En keksi yhtäkään syytä sille miksi lukisin kaikki kommentit läpi. Jos joku esittää väitteen, hän esittää sille lähteen. Jos ei esitä, häneltä voi sellaista kysyä. Ei ole kysyjän velvollisuus etsiä lähdettä väitteelle johon hän ei itse edes usko, ja mikä, kuten nytkin nähtiin, onkin täyttä puppua.

      Lainaa

    55. Satavuotias haisunäätä 5.6.2021 19:09
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      Verovapaa hanhi: Ja sitten kaikki taputtivat. Oikeasti ei isännöitsijät lähde maksamaan mitään tuollaisia lakimiesten laskuja.
      Sinä, ja muutama muu täällä kommenteissa, olette kyl just sitä parasta ihmistyyppiä: ”Kun Minä en ole koskaan tällaiseen asiaan/ihmiseen/ilmiöön törmännyt niin se on selvä, ettei sellaista voi ollakaan, sillä Minä kyllä tiedän kaikesta kaiken ja kyllä Minä muutenkin olen lähtökohtaisesti pätevä antamaan painavan sanani asiaan kuin asiaan, tiesin siitä mitään tahi en.”
      Terve kriittisyys on toki hyvästä, mutta ”ei voi olla näin, koska minä niin sanon” ei ole pätevä argumentti mihinkään. Joskus voi myös vain kuunnella mitä muilla on sanottavana, ja jos vaikka kuuleekin jotain, mitä ei ole suoralta kädeltä valmis uskomaan, niin vaikkapa kysyä tarkentavia kysymyksiä asian laidan selvittämiseksi. Sen verran nöyryyttä pitäisi löytyä meiltä kaikilta, että voi uskoa sellaisiakin asioita mahdolliseksi mistä itsellä ei ensikäden tietoa ole. Muu on älyllistä epärehellisyyttä, pyrkimystä oikeassa olemiseen totuuden sijaan. Naiivi ei pidä olla, muttei myöskään ylettömän (ja usein katteettoman) itsevarma vain omien näkemysten ja kokemusten erinomaisuudesta. Maailmaan kun totta tosiaan mahtuu jos jonkinlaista hiihtäjää ja latua. 

      Lainaa

    56. Satavuotias haisunäätä 5.6.2021 19:10
      Tulos: +24 (26 ääntä)
      Jumalaton mustikka: Ööö... Et kai oikeasti kuvittele että kaikki nämä kommentit täällä ovat lukemisen arvoisia? Ei ole. En keksi yhtäkään syytä sille miksi lukisin kaikki kommentit läpi. Jos joku esittää väitteen, hän esittää sille lähteen. Jos ei esitä, häneltä voi sellaista kysyä. Ei ole kysyjän velvollisuus etsiä [...]
      Eivät ole kaikki kommentit lukemisen arvoisia, ei tuo sinunkaan, mutta oletus varmaan on, että jos itse kauheasti haluaa keskustella tai väitellä, niin vaivautuu edes lukemaan mitä muut vastaavat.

      Lainaa

    57. Neulottu oppilas 5.6.2021 21:26
      Tulos: -21 (23 ääntä)
      Satavuotias haisunäätä: Eivät ole kaikki kommentit lukemisen arvoisia, ei tuo sinunkaan, mutta oletus varmaan on, että jos itse kauheasti haluaa keskustella tai väitellä, niin vaivautuu edes lukemaan mitä muut vastaavat.
      Jos minä kysyn asiaa joltain ihmiseltä, niin ei minua kyllä tippaakaan kiinnosta että mitä joku kommentoi. Varsinkaan jos se ei edes liity asiaan, kuten tässä tapauksessa.

      Lainaa

    58. Tulos: -2 (12 ääntä)
      Jumalaton mustikka: Ööö... Et kai oikeasti kuvittele että kaikki nämä kommentit täällä ovat lukemisen arvoisia? Ei ole. En keksi yhtäkään syytä sille miksi lukisin kaikki kommentit läpi. Jos joku esittää väitteen, hän esittää sille lähteen. Jos ei esitä, häneltä voi sellaista kysyä. Ei ole kysyjän velvollisuus etsiä [...]
      Siis hän sinusta vain pomppi trampoliinilla alasti, ei muuta? Et ilmeisesti vaivautunut lukemaan edes koko juttua, kuten et vaivaudu lukemaan täällä olevia kommentteja. No, en voi väittää että olisin yllättynyt. Yritä nyt vähän edes jaksaa lukea ennen kuin kommentoit.

      Lainaa

    59. Punasteleva kuguaari 6.6.2021 13:19
      Tulos: -3 (11 ääntä)
      riesa: Siis hän sinusta vain pomppi trampoliinilla alasti, ei muuta? Et ilmeisesti vaivautunut lukemaan edes koko juttua, kuten et vaivaudu lukemaan täällä olevia kommentteja. No, en voi väittää että olisin yllättynyt. Yritä nyt vähän edes jaksaa lukea ennen kuin kommentoit.
      Etpä voisi paljoa enemmän ymmärtää väärin, mutta ei se mitään. Se on varmasti ihan tuttua sinulle.

      Lainaa

    60. Ryönäpetteri 6.6.2021 17:27
      Tulos: -8 (10 ääntä)
      haisee ihan keksityltä tarinalta

      Lainaa

    61. Satavuotias haisunäätä 6.6.2021 22:48
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Neulottu oppilas: Jos minä kysyn asiaa joltain ihmiseltä, niin ei minua kyllä tippaakaan kiinnosta että mitä joku kommentoi. Varsinkaan jos se ei edes liity asiaan, kuten tässä tapauksessa.
      Aivan juu. Katsos vaan kun tämähän ei ole kahden ihmisen keskustelu, vaan tänne kommentoi lukuisat eri ihmiset, ja joskus johonkin kommenttiin saattaa vastata eri ihminen, kuin kelle kommentti alunperin oli osoitettu. Toki ymmärrän, jos vaikka halusit vastata vaan niille, joiden kommentteihin syystä tai toisesta koit helpoimmaksi vastata. Joka tapauksessa suosittelen harkitsemaan sellaista, että jos omat voimat loppuu kesken koko keskustelua lukiessa, niin harkitsee onko se oma panos sille keskustelulle sitten todella niin tärkeä, että se kannattaa ilmaista silloinkin, kun ei ole muiden vastauksia kiinnostunut lukemaan. Kas kun silloin ei varsinaisesti edesauta keskustelua – silloin vain huutelee väliin.

      Lainaa

    62. Raskas kolibri 7.6.2021 7:05
      Tulos: -25 (25 ääntä)
      Satavuotias haisunäätä: Aivan juu. Katsos vaan kun tämähän ei ole kahden ihmisen keskustelu, vaan tänne kommentoi lukuisat eri ihmiset, ja joskus johonkin kommenttiin saattaa vastata eri ihminen, kuin kelle kommentti alunperin oli osoitettu. Toki ymmärrän, jos vaikka halusit vastata vaan niille, joiden kommentteihin syystä [...]
      Kuka puhui voimien loppumisesta? Minua ei ainakaan KIINNOSTA suurimman osan kommentit. Eikä minua myöskään kiinnosta pätkääkään sinun suosittelusi. Keskustelen sen kanssa kenen kanssa haluan ja vastaan ihan siihen kommenttiin mihin itse tahdon. Luen myös ne kommentit jotka itse tahdon. Harmittaako?

      Lainaa

    63. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Raskas kolibri: Kuka puhui voimien loppumisesta? Minua ei ainakaan KIINNOSTA suurimman osan kommentit. Eikä minua myöskään kiinnosta pätkääkään sinun suosittelusi. Keskustelen sen kanssa kenen kanssa haluan ja vastaan ihan siihen kommenttiin mihin itse tahdon. Luen myös ne kommentit jotka itse tahdon. Harmittaako?
      Oi voi. Kuulostat ihan 5-vuotiaalta.

      Lainaa

    64. Tulos: +5 (13 ääntä)
      riesa: Siis hän sinusta vain pomppi trampoliinilla alasti, ei muuta? Et ilmeisesti vaivautunut lukemaan edes koko juttua, kuten et vaivaudu lukemaan täällä olevia kommentteja. No, en voi väittää että olisin yllättynyt. Yritä nyt vähän edes jaksaa lukea ennen kuin kommentoit.
      Tämä kommenttihan oli siis tarkoitettu Liberaalille mäyrälle, jonka mukaan tuo sakkoja saanut mies pomppi ainoastaan trampoliinilla, eikä hänen mukaansa juttuun liittynyt mitään muuta. Olihan hän alasti seissyt ikkunassaan useita kertoja, senkin siis tietäisi, jos olisi jutun lukenut. Eihän se sen kummempaa ole.

      Lainaa

    65. Ontto maksamato 7.6.2021 14:23
      Tulos: +14 (14 ääntä)
      Asuttiin rivitalossa, kun olin lapsi, ja viereisessä rivarissa asui naapureiden kesken outona tunnettu mummo, joka usein puuttui tosi töykeään sävyyn muiden tekemisiin. Tuli kerran pihalle raivoamaan mulle ja kaverilleni, kun ekaluokkalaisina leikittiin lumikasassa siinä taloyhtiön pihalla. Käski meidän "panna ne lumet takaisin paikalleen niin kuin ne olivatkin". Haukkui meitä myös. Se onneksi jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi, kun itse kohtasin tän mummon, mutta muistan sen sitäkin paremmin, koska pelästyin niin paljon. Näin jälkikäteen oon tajunnut, että se mummo ei tainnut oikeasti olla terve, niin kuin näissä tämmöisissä tapauksissa varmaan usein on.

      Lainaa

    66. Dekadentti kirjohylje 7.6.2021 20:33
      Tulos: -4 (8 ääntä)
      riesa: Tämä kommenttihan oli siis tarkoitettu Liberaalille mäyrälle, jonka mukaan tuo sakkoja saanut mies pomppi ainoastaan trampoliinilla, eikä hänen mukaansa juttuun liittynyt mitään muuta.
      Missä tuo väite on esitetty? Etkö ymmärrä lukemaasi vai esitätkö vain noin tyhmää?

      Lainaa

    67. Satavuotias haisunäätä 8.6.2021 2:10
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Raskas kolibri: Kuka puhui voimien loppumisesta? Minua ei ainakaan KIINNOSTA suurimman osan kommentit. Eikä minua myöskään kiinnosta pätkääkään sinun suosittelusi. Keskustelen sen kanssa kenen kanssa haluan ja vastaan ihan siihen kommenttiin mihin itse tahdon. Luen myös ne kommentit jotka itse tahdon. Harmittaako?
      Ei harmita, mutta kuten jo aiemmassa kommentissa totesin; ”keskusteluun osallistuminen” niin, ettei ole kiinnostunut lukemaan muiden vastauksia, mutta siitä huolimatta edelleen itse niitä kommentteja jättää, ei ole oikeasti keskusteluun osallistumista ollenkaan – se on välihuutelua. Toisin sanoen sillä voi hyvässä lykyssä olla viihdearvoa, mutta sille on turha antaa itse varsinaisessa keskustelussa yhtään mitään painoarvoa. Mutta siis jatka toki huuteluasi vaan, harrastuksiahan tarvii varmaan kaikki.

      Lainaa

    68. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Dekadentti kirjohylje: Missä tuo väite on esitetty? Etkö ymmärrä lukemaasi vai esitätkö vain noin tyhmää?
      Siis väite, ettei mies tehnyt muuta kuin hyppinyt trampoliinilla? Nimimerkki Liberaali mäyrä sanoi näin: "Missä se lähde on, jossa kerrotaan että oleskelusta on sakkoja saanut? Tuo trampoliinilla munasillaan hyppiminen ei iiiiihan ole tuota oleskelua, jos sitä luulit."
      Siinä. Joko ymmärrät? Mitä hittoa.

      Lainaa

    69. Ymmärtämätön sonni 9.6.2021 9:56
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      riesa: Siis väite, ettei mies tehnyt muuta kuin hyppinyt trampoliinilla? Nimimerkki Liberaali mäyrä sanoi näin: "Missä se lähde on, jossa kerrotaan että oleskelusta on sakkoja saanut? Tuo trampoliinilla munasillaan hyppiminen ei iiiiihan ole tuota oleskelua, jos sitä luulit."Siinä. Joko ymmärrät? Mitä hittoa.
      Niin? Lues uudelleen vaikkapa nyt tuo viimeisin kommenttisi.

      Lainaa

    70. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Ymmärtämätön sonni: Niin? Lues uudelleen vaikkapa nyt tuo viimeisin kommenttisi.
      Diis linkinhän jo joku ylempänä laittoi siihen iltalehden/-sanomien juttuun, missä kerrottiin erään miehen saaneen sakkoja, koska oli useaan kertaan seisoskellut omassa ikkunassaan munasillaan, ja myös hyppinyt alasti trampoliinillaan. Sitten nimimerkki Liberaali mäyrä väitti, että missä muka on sanottu, että miestä oltaisiin syytetty alasti oleskelusta, hänen mielestään kyse oli vain trampoliinilla pomppimisesta. Näinhän ei siis ollut, ja sitä olen nyt yrittänyt tässä sanoa. Mikä tässä nyt vielä on epäselvää?

      Lainaa

    71. Kovalentti hyttynen 9.6.2021 17:51
      Tulos: -4 (10 ääntä)
      riesa: Diis linkinhän jo joku ylempänä laittoi siihen iltalehden/-sanomien juttuun, missä kerrottiin erään miehen saaneen sakkoja, koska oli useaan kertaan seisoskellut omassa ikkunassaan munasillaan, ja myös hyppinyt alasti trampoliinillaan. Sitten nimimerkki Liberaali mäyrä väitti, että missä muka on [...]
      Niin. Alasti OLESKELUSTA. Etkö nyt oikeasti ymmärrä mitä eroa on alasti oleskelulla ja trampoliinilla hyppimisellä? Siinähän nimenomaan sanotaan että "Tuo trampoliinilla munasillaan hyppiminen ei iiiiihan ole tuota oleskelua, jos sitä luulit." Sulla on puurot ja vellit niin sekaisin että kannattanee lukea ihan ajatuksen kanssa että kuka sanoikaan ja mitä. Vaikkei se välttämättä mitään autakaan...

      Lainaa

    72. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Kovalentti hyttynen: Niin. Alasti OLESKELUSTA. Etkö nyt oikeasti ymmärrä mitä eroa on alasti oleskelulla ja trampoliinilla hyppimisellä? Siinähän nimenomaan sanotaan että "Tuo trampoliinilla munasillaan hyppiminen ei iiiiihan ole tuota oleskelua, jos sitä luulit." Sulla on puurot ja vellit niin sekaisin että [...]
      Eikö ikkunassa seisoskelu alasti ole alasti oleskelua? Luitko tuota mun kommenttia ollenkaan?

      Lainaa

    73. Viitteetön pussieläin 10.6.2021 18:06
      Tulos: -8 (12 ääntä)
      riesa: Eikö ikkunassa seisoskelu alasti ole alasti oleskelua? Luitko tuota mun kommenttia ollenkaan?
      Niin? Luitko nyt nuo kommentit joista mouhoat vai et lukenut? Vai etkö vaan ymmärrä lukemaasi? Vai pääsikö käymään niin että huomasitkin jotain, mitä et aluksi tajunnut ja nyt yrität sekoilla itsesi pois tilanteesta? Ikävää ettei täällä voi poistaa/muokata aiempia kommenttejaan, vai mitä? Ja vaikka noissa on kysymysmerkkejä, niin älä turhaan vastaa. Me muut tiedämme jo vastaukset.

      Lainaa

    74. Vihertävä noita 11.6.2021 0:45
      Tulos: -7 (9 ääntä)
      Kaija PLUMPS PLUMPS muuta maalle. Paitsi jos tarkoituksella kuuntelet

      Lainaa

    75. Ommeltu koira 22.6.2021 3:05
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Kätsä: Valittaako joku oikeasti naapureidensa vessakäynneistä? Eihän se aina kivaa ole, jos äänet kuuluvat hyvin seinän läpi, mutta kyllä nyt kotonaan saa käydä kakkoshädällä.
      Tämä! Jos naapurin toiminta häritsee, kannattaa aina kokeilla, miltä kuulostaa lause muotoa "Saa kai sitä kotonaan ...". Esim. "Saa kai sitä kotonaan käydä vessassa."

      Lainaa

    76. Lapsirakas kauris 28.6.2023 4:07
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      riesa: Eikö ikkunassa seisoskelu alasti ole alasti oleskelua? Luitko tuota mun kommenttia ollenkaan?
      Jos luit tuon jutun, niin ikkunasta näkyi vain ylävartalo. Ei siis mitääm sukupuolielimiä eli olisi hyvin voinut olla housut jalassa, vaikka ei ilmeisesti ollutkaan. Trampoliinilla hyppininen alasti onkin se syy, miksi sakkoja sai.

      Lainaa

    77. Lapsirakas kauris 28.6.2023 4:27
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      riesa: Diis linkinhän jo joku ylempänä laittoi siihen iltalehden/-sanomien juttuun, missä kerrottiin erään miehen saaneen sakkoja, koska oli useaan kertaan seisoskellut omassa ikkunassaan munasillaan, ja myös hyppinyt alasti trampoliinillaan. Sitten nimimerkki Liberaali mäyrä väitti, että missä muka on sanottu, että miestä [...]
      Oikeudessa nainen vastasi asiasta kysyttäessä, että hän ei ”ole varsinaisesti nähnyt sukupuolielimen esittelyä ikkunassa”. (Suora lainaus IL jutusta) Kukaan muu ei ollut nähnyt mitään tuollaista, jota tää nainen kuvaili. Ilmeisesti tällä naisella oli tullut joku pakkomielle tuijottaa miehen ikkunaan? Roolit toisinpäin ajateltuna mies olisi saattanut saada syytteen salakatselusta. :) Ja on kai saanutkin. Vähemmästäkin "kyttäilystä". Itseäni aina näitä lukiessani käännän miellessäni roolit myös toisinpäin. ;)

      Lainaa

    78. Korkeahko maksamakkara 14.4.2024 5:45
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Suojaton roska: Jos isännöitsijälle ilmoitetaan/valitetaan milloin mistäkin naapureiden toiminnasta, niin taka-ajatuksena on usein saada naapuri lopettamaan valituksella häiritsevä toiminta tai hankkia varoituksien kautta häätö.  Vaikka mummeli olisi uhannut Ellaa ja hänen miestään isännöitsijälle ilmoittamisella ja häädöllä, niin [...]
      Aivan totaalista bullshittiä. Taloyhtiö, isännöitsijä tai Jumala eivät voi määrätä häätöä, sen voi tehdä ainoastaan tuomioistuin. Mitään muuta en kommentoi, koska lähtökohtana on, että olet vajaaälyinen etkä osaa lukea.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: häätö, isännöitsijä, makuuhuone, mummo, naapurit, valitus, vessa, wc