Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 40

Maasta löytyy muinaista teknologiaa. "Mikä ihme tämä on?"
Suurenna näkymä
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 40

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +654 (656 ääntä)
   Aitoa nokialaista suoraan pellosta! 😛

   Lainaa

  2. Tulos: -36 (86 ääntä)
   Vähän jäi kiinnostamaan,mitä Kimmon logiikalla Anna tekisi, jos hänellä omatuntoa ei olisi...

   Lainaa

  3. Kone unohti 17.6.2021 0:55
   Tulos: +438 (440 ääntä)
   AliAli: Aitoa nokialaista suoraan pellosta! 😛

   Koosta päätellen taitaa olla varhaisnokiaa; ei tarvii kuoria...

   Lainaa

  4. Tulos: +451 (483 ääntä)
   Minkä ikäinen Esa oikein on? Jotenkin kuulostaa melko iäkkäältä Esa, joka kääntää kasvimaata, mutta sitten ei tiedäkään kännykän näppäimiä.

   Lainaa

  5. Lahjaton pomelo 17.6.2021 1:41
   Tulos: +171 (235 ääntä)
   Ilq: Minkä ikäinen Esa oikein on? Jotenkin kuulostaa melko iäkkäältä Esa, joka kääntää kasvimaata, mutta sitten ei tiedäkään kännykän näppäimiä.
   Tai sitten on niin nuori, että eka kännykkä on ollut jo kosketusnäytöllä.

   Lainaa

  6. Epäpätevä pöllö 17.6.2021 4:51
   Tulos: +160 (208 ääntä)
   Olispa älypuhelimia täysillä ominaisuuksilla, mutta näppäimistöllä. Ihan tuolla 1-9, *, 0, # -näppäimistöllä siis. Toimi helvetin hyvin, kirjoittaminen oli näppärää, eikä tullut typoja. Tämmöistä naurettavaa pikku-qwertyä sihtaillessa saa korjata koko ajan, tai ainakin keskittyä ihan helevetisti, kun tässä ole minkäänlaista tuntumaa, vaikka pitäisikin värinää päällä. (Mikä viekin sitten virtaa. Niin kuin näissä akku muutenkaan kestäisi yhtään mitään.) Kosketusnäyttö on scifiä, mutta eikö voitaisi palata vähän käyttäjäystävällisempään vaihtoehtoon? Tinkimättä monipuolisista ominaisuuksista. Karvalakki-, mummo- ja perinteisiä puhelinmalleja toki on, mutta ne on sit vähemmän tehokkaita taskutietokoneita. Ihan hyvin tästä minunkin puhelimeni näyttöä voisi pienentää vähän, tai vaikka tehdä tästä paksumman niin että alta voisi liu'uttaa näppiksen esiin. Ei nämä kuitenkaan käytössä ole ohuita enää muutenkaan, kun nämä pitää tunkea suojakuoriin ja -koteloihin joka tapauksessa.

   Lainaa

  7. Tulos: +6 (44 ääntä)
   Esa taitaa olla niin nuori, että hänen elinaikanaan, ei kännyköissä ole ollut nääppäimistöjä enää muualla kun museoissa.

   Lainaa

  8. Karhea hyönteinen 17.6.2021 7:21
   Tulos: +69 (75 ääntä)
   Epäpätevä pöllö: Olispa älypuhelimia täysillä ominaisuuksilla, mutta näppäimistöllä. Ihan tuolla 1-9, *, 0, # -näppäimistöllä siis. Toimi helvetin hyvin, kirjoittaminen oli näppärää, eikä tullut typoja. Tämmöistä naurettavaa pikku-qwertyä sihtaillessa saa korjata koko ajan, tai ainakin keskittyä ihan helevetisti, [...]
   Nokiallahan oli noita malleja aikanaan tarjolla. Sun olis pitänyt ostaa enemmän niitä, etä olisivat jatkaneet tuotantoa. Vähän samaan tyyliin kuin tehdasmyymälästä pitää vuoron päätteksi käydä hamstraamassa tavaraa, että saa huomennakin tulla töihin.

   Lainaa

  9. Räkäpää 17.6.2021 7:23
   Tulos: +126 (128 ääntä)
   Epäpätevä pöllö: Olispa älypuhelimia täysillä ominaisuuksilla, mutta näppäimistöllä. Ihan tuolla 1-9, *, 0, # -näppäimistöllä siis. Toimi helvetin hyvin, kirjoittaminen oli näppärää, eikä tullut typoja. Tämmöistä naurettavaa pikku-qwertyä sihtaillessa saa korjata koko ajan, tai ainakin keskittyä ihan helevetisti, [...]
   Kyllä. Ei toivoakaan, että enää voisi naputtaa viestejä kännykkä taskussa pelkällä sormituntumalla.

   Lainaa

  10. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Lahjaton pomelo: Tai sitten on niin nuori, että eka kännykkä on ollut jo kosketusnäytöllä.
   Kuvasta kyllä melko helposti pääteltävissä, mitä onko Esa nuori vai jo vähän vanhempi. Katoppa.

   Lainaa

  11. Suojaton roska 17.6.2021 7:43
   Tulos: +85 (87 ääntä)
   Lahjaton pomelo: Tai sitten on niin nuori, että eka kännykkä on ollut jo kosketusnäytöllä.
   Käden uurteista päätellen kyseessä on entinen nuori, ei nykyinen. Ehkä myös elämää nähnyt tavalla tai toisella, etusormi vaikuttaa amputoidulta ensimmäisen nivelen kohdalta.

   Lainaa

  12. Tulos: +83 (83 ääntä)
   AliAli: Aitoa nokialaista suoraan pellosta! 😛
   Nokiakus nokiakus on nyt päässyt leviämään kasvatuslaitosten ulkopuolelle kun niitä ei enää viljellä kaupallisiin tarkoituksiin. Eipä niistä oikein mitään hyötyä enää taida olla mutta näyttää kivalta maljakossa ja tulee vanhat hyvät ajat mummolassa mieleen kun niitä katselee. Jos näihin törmää niin olisi hyvä kitkeä ja heittää roskikseen, ei ole vieraslaji mutta ympäristölle haitallinen silti.

   Lainaa

  13. Jerry Cotton ja Sininen Lavuaari 17.6.2021 8:42
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Räkäpää: Kyllä. Ei toivoakaan, että enää voisi naputtaa viestejä kännykkä taskussa pelkällä sormituntumalla.
   Mul o työpuhelimena Nokia C220 ja ei tosiaan onnistu enää! Jos asiakas laittaa viestiä, ni kyl se lasketaan minuuteissa, eikä sekunneissa, kun tuolla kirjoittaa vastauksen.

   Lainaa

  14. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Karhea hyönteinen: Nokiallahan oli noita malleja aikanaan tarjolla. Sun olis pitänyt ostaa enemmän niitä, etä olisivat jatkaneet tuotantoa. Vähän samaan tyyliin kuin tehdasmyymälästä pitää vuoron päätteksi käydä hamstraamassa tavaraa, että saa huomennakin tulla töihin.
   Joo, mulla oli tollainen Nokia joskus 2010 tai 2011 vuonna, eli puolet  oli tavallista näppäimistöä ja puolet oli kosketusnäyttöä, tykkäsin siitä tosi paljon. Sitten oli sellainenkin Nokian malli, mikä oli kokonaan kosketusnäyttö ja siinä oli sitten sellainen esiin "käännettävä" näppäimistö. Se taas oli aika iso ja kömpelö mielestäni ja painavakin koska oli metallirunko. Mutta samaa asiaa olen kironnut kun on niin paljon vaikeampi kirjoittaa kosketusnäytöllä.

   Lainaa

  15. Tulos: +10 (66 ääntä)
   Epäpätevä pöllö: Olispa älypuhelimia täysillä ominaisuuksilla, mutta näppäimistöllä. Ihan tuolla 1-9, *, 0, # -näppäimistöllä siis. Toimi helvetin hyvin, kirjoittaminen oli näppärää, eikä tullut typoja. Tämmöistä naurettavaa pikku-qwertyä sihtaillessa saa korjata koko ajan, tai ainakin keskittyä ihan helevetisti, [...]
   Juu sehän olikin tosi näppärää kun näppäintä piti painaa kolmesti että sai yhden kirjaimen, ja sitten kun huomasi lauseen alussa virheen piti sitä nuolinäppäintä rämpätä.... Makunsa kullakin, mutta itse kyllä keksin parempiakin syitä kaivata vanhoja matkapuhelimia kuin niiden näppäimet.

   Lainaa

  16. Puolimakea panda 17.6.2021 10:56
   Tulos: +45 (61 ääntä)
   Eliel: Juu sehän olikin tosi näppärää kun näppäintä piti painaa kolmesti että sai yhden kirjaimen, ja sitten kun huomasi lauseen alussa virheen piti sitä nuolinäppäintä rämpätä.... Makunsa kullakin, mutta itse kyllä keksin parempiakin syitä kaivata vanhoja matkapuhelimia kuin niiden näppäimet.
   Oli se näppärää! Kuulostat siltä kuin painallusten säästäminen ois jotenkin itseisarvo. Ja tulee niitä painalluksia nytkin vaikka kuinka paljon ylimääräisiä, kun ainakin mun nakkisormilla saa koko ajan olla korjaamassa. Ja aikaa menee enemmän. Nykyään on kyllä superperseestä yrittää kirjoittaa puhelimella mitään vähänkään pidempää.

   Lainaa

  17. Siveä juhta 17.6.2021 11:07
   Tulos: +53 (53 ääntä)
   Eliel: Juu sehän olikin tosi näppärää kun näppäintä piti painaa kolmesti että sai yhden kirjaimen, ja sitten kun huomasi lauseen alussa virheen piti sitä nuolinäppäintä rämpätä.... Makunsa kullakin, mutta itse kyllä keksin parempiakin syitä kaivata vanhoja matkapuhelimia kuin niiden näppäimet.
   Mutta tuo korjausongelmahan vältettäisiin sillä, että puhelimessa olisi myös se kosketusnäyttö, jolloin voisi korjata virheen helposti näpäyttämällä kursorin sormella korjattavaan kohtaan. Itsekin haikailen oikeita näppäimiä takaisin. Niitä oli jotenkin paljon tyydyttävämpi käyttää, kuin näitä hipellysvehkeitä. 😆

   Lainaa

  18. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Starbar: Joo, mulla oli tollainen Nokia joskus 2010 tai 2011 vuonna, eli puolet  oli tavallista näppäimistöä ja puolet oli kosketusnäyttöä, tykkäsin siitä tosi paljon. Sitten oli sellainenkin Nokian malli, mikä oli kokonaan kosketusnäyttö ja siinä oli sitten sellainen esiin "käännettävä" näppäimistö. Se taas [...]
   Nokian E7 oli puhelin jossa oli oikeasti käytettävä näppäimistö. Sillä pystyi kirjoittamaan vaikka kokonaisen sähköpostin.

   Lainaa

  19. Takkuinen hilleri 17.6.2021 11:26
   Tulos: +17 (25 ääntä)
   Ongelmiinne olisi toimiva ratkaisu lanseerata bluetooth- tai usb-yhteydellä toimiva älypuhelimen lisälaite, jossa on vanhan kunnon puhelimen näppäimistö. Muotoilua voisi vähän kehittää, niin olisi mukava kädessä. Ei tosin omalla älypuhelimella ihan hirveen kauaa mee kirjoittaa, kun muistaa näppäinten paikat, ja näppäimistön yllä on ehdotuksia seuraavasta sanasta.

   Lainaa

  20. Letittämätön banaani 17.6.2021 11:48
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Minulla oli myös sellainen jossa oli näppäimistö ja kosketusnäyttö, eli mahdollisten virheiden korjaaminen oli nopeaa. Sillä oli todella nopea kirjoittaa ja koska olen aina joutunut kirjoittamaan paljon viestejä niin osaan kirjoittaa sellaisella niin nopeasti, että ei tarvitse ajatella montako kertaa pitää näppäintä painaa. Toimii automaattisesti ja virheitä vähän ja parasta kun puhelinta ei tarvinnut katsoa kun kirjoittaa. Nykyinen puhelin niin suuri, että ei tätä pysty edes käyttämään yhdellä kädellä. Toki olen oppinut jo aika nopeasti kirjoittamaan tälläkin. Minulla on nytkin kakkospuhelin näppiksellä niin saa pidettyä sitä taitoa yllä.

   Lainaa

  21. Epäpätevä pöllö 17.6.2021 13:24
   Tulos: +18 (26 ääntä)
   Eikä tarvinnut painaa numeroa kolmesti yhtä kirjainta varten; Noksulla ainakin oli se automaattinen ennustava systeemi, joka teki kirjoittamisesta tosi näppärää. Lähellä nykyisiä swipejä tms, paitsi että se ymmärsi suomea ilman, että opetit sanakirjaa ensimmäisen vuoden. Minustava ennustava tekstinsyöttö oli intuitiivinen. En tiedä, miksei se ollut sitä monelle muulle.

   Lainaa

  22. Työläs ahven 17.6.2021 14:25
   Tulos: +6 (30 ääntä)
   En haluis kyllä vanhoja näppinpuhelimia takaisin. Ihana Päivi.😍 myyrien kirjoituskone.❤

   Lainaa

  23. Tulos: -7 (21 ääntä)
   Karoliina: Vähän jäi kiinnostamaan,mitä Kimmon logiikalla Anna tekisi, jos hänellä omatuntoa ei olisi...
   Osaatko lukea? Anna kertoo toisessa kommentissaan miten myy pyörän 400 eurolla

   Lainaa

  24. Tulos: +45 (47 ääntä)
   muulimaa: Osaatko lukea? Anna kertoo toisessa kommentissaan miten myy pyörän 400 eurolla
   Mä ymmärsin tämän niin, että -Anna myy varastettua pyörää 400 eurolla -Kimmo kommentoi, että Annalla on kuitenkin omatunto, kun ei vain pidä pyörää -Karoliina ihmetteli, että jos Kimmon mielestä se että vaatii varastetusta pyörästä oikealta omistajalta 400e (tai vaan myy sitä 400 eurolla) on merkki omatunnosta, niin mitä Kimmon mielestä sitten olisi merkki omatunnon puutteesta.

   Lainaa

  25. Tahdistamaton keiju 17.6.2021 16:58
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Lahjaton pomelo: Tai sitten on niin nuori, että eka kännykkä on ollut jo kosketusnäytöllä.
   No ei varmasti ole, tuolla nimellä ja noilla käsillä.

   Lainaa

  26. Tulos: -17 (19 ääntä)
   AliAli: Aitoa nokialaista suoraan pellosta! 😛
   En tunnista merkkiä, mutta väittäisin, ettei ainakaan Nokia.

   Lainaa

  27. Tulos: +9 (11 ääntä)
   plop: En tunnista merkkiä, mutta väittäisin, ettei ainakaan Nokia.
   Paitsi että saattaisi sittenkin olla 2110:n näppismatto. Tarvikeversio tosin, kun valikkonapeissa - / + -symbolit.

   Lainaa

  28. Tulos: -1 (17 ääntä)
   Epäpätevä pöllö: Olispa älypuhelimia täysillä ominaisuuksilla, mutta näppäimistöllä. Ihan tuolla 1-9, *, 0, # -näppäimistöllä siis. Toimi helvetin hyvin, kirjoittaminen oli näppärää, eikä tullut typoja. Tämmöistä naurettavaa pikku-qwertyä sihtaillessa saa korjata koko ajan, tai ainakin keskittyä ihan helevetisti, [...]
   Kosketusnäyttö on kyllä ihan täyttä totta ja nykypäivää. Ei tieteis-fiktiota.

   Lainaa

  29. Tahditon gerbiili 17.6.2021 18:59
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Suojaton roska: Käden uurteista päätellen kyseessä on entinen nuori, ei nykyinen. Ehkä myös elämää nähnyt tavalla tai toisella, etusormi vaikuttaa amputoidulta ensimmäisen nivelen kohdalta.
   Ei pakosti amputoitu, sirkkelöity näyttää ihan samalta.

   Lainaa

  30. Kullattu kameli 17.6.2021 20:15
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   plop: Paitsi että saattaisi sittenkin olla 2110:n näppismatto. Tarvikeversio tosin, kun valikkonapeissa - / + -symbolit.
   2110 ylös/alas nuolet on erilliset

   Lainaa

  31. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Ilq: Minkä ikäinen Esa oikein on? Jotenkin kuulostaa melko iäkkäältä Esa, joka kääntää kasvimaata, mutta sitten ei tiedäkään kännykän näppäimiä.
   Jos Esa onkin niin vanha että kokemusta vain veivattavista lankapuhelimista?

   Lainaa

  32. Tulos: +7 (21 ääntä)
   S: Mä ymmärsin tämän niin, että -Anna myy varastettua pyörää 400 eurolla -Kimmo kommentoi, että Annalla on kuitenkin omatunto, kun ei vain pidä pyörää -Karoliina ihmetteli, että jos Kimmon mielestä se että vaatii varastetusta pyörästä oikealta omistajalta 400e (tai vaan myy sitä 400 eurolla) on merkki [...]
   Annan kommentti oli sarkasmia. Pyörä löysi omistajan myöhemmin, vaikutti että omistaja oli Annan tai miehensä tuttu. Tai näin tulkitsin "hieman" monitulkintaiset jutut.

   Lainaa

  33. Aurinkolasiton noita 17.6.2021 23:42
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Räkäpää: Kyllä. Ei toivoakaan, että enää voisi naputtaa viestejä kännykkä taskussa pelkällä sormituntumalla.
   Ai hitsit! 
   Kiitos kun muistutit tästä. En muistanutkaan enää ollenkaan että näin pystyi tekemään. Olin jopa hyvä siinä. 😄

   Lainaa

  34. Tuottamaton perhonen 18.6.2021 6:17
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Väsynyt: Annan kommentti oli sarkasmia. Pyörä löysi omistajan myöhemmin, vaikutti että omistaja oli Annan tai miehensä tuttu. Tai näin tulkitsin "hieman" monitulkintaiset jutut.
   "Sarkasmi on purevaa ivaa tai purevan ivallinen ilmaus. Se on sanallista ironiaa, joka on tarkoituksellista, peittelemätöntä ja yleensä loukkaavaksi tarkoitettua. Sarkasmilla ilmaistaan kielteistä ja arvostelevaa asennetta tiettyjä henkilöitä tai tapahtumia kohtaan."

   Lainaa

  35. Koemaistettu pingviini 18.6.2021 7:01
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Tässä ois teille älypuhelin näppäimistöllä. Tosin toimitusajat taitaa olla venyneet edelleen. Itsellä ollut pari vuotta käytössä ja vaikea kuvitella että enää siirtyis näppäimistöttömään. https://www.fxtec.com/

   Lainaa

  36. King Arthur 18.6.2021 19:36
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Sitä ihmettelen, miksi heti ajatellaan että pyörä on varastettu? Meillä on ollut kostean illan jälkeen seurueen polkupyöriä kerran jos toisenkin. Alas ei ilkeä jättää kun asutaan ihan keskustassa. Yleensä omistaja ilmoittautuu jossain vaiheessa itse. Olen itsekin vitsaillut (tosin en somessa) että kohta pitää toi eteisen tuke saada tuosta pois, jos ei muuten niin myymällä. Ja kyllä, fyysiset näppäimistöt takaisin!

   Lainaa

  37. Harmittava hamsteri 18.6.2021 23:41
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Suojaton roska: Käden uurteista päätellen kyseessä on entinen nuori, ei nykyinen. Ehkä myös elämää nähnyt tavalla tai toisella, etusormi vaikuttaa amputoidulta ensimmäisen nivelen kohdalta.
   Puuseppä tai vastaava.

   Lainaa

  38. Harmittava hamsteri 18.6.2021 23:44
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Peeke: Nokiakus nokiakus on nyt päässyt leviämään kasvatuslaitosten ulkopuolelle kun niitä ei enää viljellä kaupallisiin tarkoituksiin. Eipä niistä oikein mitään hyötyä enää taida olla mutta näyttää kivalta maljakossa ja tulee vanhat hyvät ajat mummolassa mieleen kun niitä katselee. Jos näihin törmää niin [...]
   Pitää tulla nilittämään. Kasvien tieteellisissänimissä suvun- ja lajin nimi ei koskaan ole sama.

   Lainaa

  39. Itseasiassa 19.6.2021 16:41
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Epäpätevä pöllö: Olispa älypuhelimia täysillä ominaisuuksilla, mutta näppäimistöllä. Ihan tuolla 1-9, *, 0, # -näppäimistöllä siis. Toimi helvetin hyvin, kirjoittaminen oli näppärää, eikä tullut typoja. Tämmöistä naurettavaa pikku-qwertyä sihtaillessa saa korjata koko ajan, tai ainakin keskittyä ihan helevetisti, [...]
   Mielenkiintoista muuten, että aikoinaan arvostettiin puhelimissa akunkestoa. Kun se alkoi tippua, tyhjennettiin akku kokonaan (nuoremmille tiedoksi, että sillä saatiin palautettua käyttöaikaa) tai ostettiin uusi. Sitten Apple julkaisi ensimmäiset älypuhelimet, joiden ansiosta taivuimme akkuihin, joita joutuu lataamaan joka päivä. Nykyään akkua ei pysty edes suureen osaan puhelimia vaihtamaan.

   Lainaa

  40. Laadukas lehmä 19.6.2021 19:50
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Takkuinen hilleri: Ongelmiinne olisi toimiva ratkaisu lanseerata bluetooth- tai usb-yhteydellä toimiva älypuhelimen lisälaite, jossa on vanhan kunnon puhelimen näppäimistö. Muotoilua voisi vähän kehittää, niin olisi mukava kädessä. Ei tosin omalla älypuhelimella ihan hirveen kauaa mee kirjoittaa, kun muistaa [...]
   https://kauppa.kaisanet.fi/fi/Product/Show/107695?gclid=CjwKCAjwq7aGBhADEiwA6uGZp8mCeSyOmRcLc63FRmAG4m4qsVgma555K76Hsaglp_Ykt1BwgfkI3BoC9WwQAvD_BwE
   Pist tilaten

   Lainaa

  41. Suomen Persusta 19.6.2021 23:26
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Harmittava hamsteri: Puuseppä tai vastaava.
   Ilmeisesti ei kovin taitava sellainen.

   Lainaa

  42. Ryönäpetteri 20.6.2021 5:27
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Esa on varmaa 10.v

   Lainaa

  43. Tulos: -1 (1 ääni)
   satanenkin on liikaa tollasesta pyörästä.

   Lainaa

  44. Ehkä, tai sitten ei... 21.6.2021 0:07
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   ABC: Nokian E7 oli puhelin jossa oli oikeasti käytettävä näppäimistö. Sillä pystyi kirjoittamaan vaikka kokonaisen sähköpostin.
   Itsellänikin oli sellainen ja pidän sitä edelleenkin käytettävyydeltään parhaana puhelimena, joka minulla on koskaan ollut.

   Lainaa

  45. Rakennettu norppa 22.6.2021 0:03
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Epäpätevä pöllö: Olispa älypuhelimia täysillä ominaisuuksilla, mutta näppäimistöllä. Ihan tuolla 1-9, *, 0, # -näppäimistöllä siis. Toimi helvetin hyvin, kirjoittaminen oli näppärää, eikä tullut typoja. Tämmöistä naurettavaa pikku-qwertyä sihtaillessa saa korjata koko ajan, tai ainakin keskittyä ihan helevetisti, [...]
   Oon niin samaa mieltä. N900 oli ainoo käyttäjäystävällinen puhelin.

   Lainaa

  46. Rottanpää 29.6.2021 12:57
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Lahjaton pomelo: Tai sitten on niin nuori, että eka kännykkä on ollut jo kosketusnäytöllä.
   Ei noi kyllä ihan minkään nuoren klopin käsiltä näytä. :D

   Lainaa

  47. Letittämätön kärpänen 29.7.2021 8:19
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Puolimakea panda: Oli se näppärää! Kuulostat siltä kuin painallusten säästäminen ois jotenkin itseisarvo. Ja tulee niitä painalluksia nytkin vaikka kuinka paljon ylimääräisiä, kun ainakin mun nakkisormilla saa koko ajan olla korjaamassa. Ja aikaa menee enemmän. Nykyään on kyllä superperseestä yrittää kirjoittaa puhelimella mitään vähänkään pidempää.
   No sanoppa muutta. Usein on s a:n tilalla ja b välilyönnin tilalla jne.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kännykkä, löytötavarat, näppäimet, näppäimistö, polkupyörä, puhelin, pyörä, tangot, tanko, verhot