Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 320

Lääke kuin lääke. Vaikkei se olisi ihmisille.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 320

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +231 (241 ääntä)
   Mitenköhän koiraan on hormonilääkkeet vaikuttanut?

   Lainaa

  2. Apea mandariini 11.5.2021 0:39
   Tulos: +580 (670 ääntä)
   On se jännä kuinka huolettomasti nykyihmiset kauhoo nappeja naamaan kaapista edes tarkistamatta mitä tulee otettua, mutta sitten kuitenkin jopa 1/3 suomalaisista jättää koronarokotteen ottamatta kun se on niin epäilyttävä, big pharma ja silleen ja mieluummin pandemia kuin piikki. "Ei ole testattu tarpeeksi, vain kymmenillä tuhansilla ihmisillä ennen myyntilupaa!" Jotain koiran matolääkkeitä ei ole varmaan ihmisillä testattu yhtään, mutta porukka vain nauraa, tosi loogista. Tuskin ne vaarallisia on yleisesti ottaen, mutta ihan yhtä lailla löytyy varmasti tarpeeksi monen miljoonan joukosta joku jolle onkin syystä x tai y...

   Lainaa

  3. Leimattu mato 11.5.2021 0:44
   Tulos: +280 (292 ääntä)
   matti, kenen salo luulet että se on :/

   Lainaa

  4. Säikky ahma 11.5.2021 0:47
   Tulos: -40 (110 ääntä)
   Mikä moka tai helmi tuossa ekassa kuvassa on?

   Lainaa

  5. Tulos: +257 (271 ääntä)
   Säikky ahma: Mikä moka tai helmi tuossa ekassa kuvassa on?
   Ihmiset kuljettavat pyöriä mukanaan liikkuessaan julkisilla = epäilyttävää.

   Lainaa

  6. Reseptivapaa dinosaurus 11.5.2021 1:27
   Tulos: +322 (322 ääntä)
   Tuosta ekasta puuttuu kaikki hyvä materiaali kommenteista! Pyörät olivat kuvassa näkyvän pariskunnan. Olivat olleet viettämässä vappua, eivätkä viitsineet iltasella enää ajaa toistakymmentä kilometriä takaisin. Epäilyttävää todellakin!

   Lainaa

  7. Tulos: +195 (195 ääntä)
   "Miten tänne on päässyt villieläimiä!?"

   Lainaa

  8. Hillitty ananas 11.5.2021 3:09
   Tulos: -63 (99 ääntä)
   Apea mandariini: On se jännä kuinka huolettomasti nykyihmiset kauhoo nappeja naamaan kaapista edes tarkistamatta mitä tulee otettua, mutta sitten kuitenkin jopa 1/3 suomalaisista jättää koronarokotteen ottamatta kun se on niin epäilyttävä, big pharma ja silleen ja mieluummin pandemia kuin piikki. "Ei ole testattu [...]
   Totta. Paitsi että koiran matolääke ei varmasti ole ihmisille vaarallinen, sinänsä vähän huono esimerkki sattui nyt.

   Lainaa

  9. Tulos: -54 (92 ääntä)
   Valitettavasti toi ensimmäinen kuva ei _välttämättä_ ole edes moka... Helsingissä tulee paikallisryhmissä ja "Varastetut polkupyörät" -ryhmässä melko paljon vastaan samankaltaisia postauksia tyypeistä, jotka istuu julkisessa kulkuvälineessä juuri varastamansa pyörän kanssa ja pahimmillaan tehtailevat samaan aikaan pyörästä tori.fi-ilmoitusta tai yrittävät kovaan ääneen myydä juuri varastettua pyörää kanssamatkustajille... That being said, onhan se enemmän kuin mahdollista, että nämä Jyväskylän pyörät olivat kuin olivatkin omistajiensa matkassa.

   Lainaa

  10. Tulos: +55 (69 ääntä)
   Reseptivapaa dinosaurus: Tuosta ekasta puuttuu kaikki hyvä materiaali kommenteista! Pyörät olivat kuvassa näkyvän pariskunnan. Olivat olleet viettämässä vappua, eivätkä viitsineet iltasella enää ajaa toistakymmentä kilometriä takaisin. Epäilyttävää todellakin!
   No kappas, luin tämän vasta kirjoitettuani tuon ylemmän kommenttini! Mikäli näin on, niin outoa, että kommenttiosiota ei ole liitetty kuvan oheen!

   Lainaa

  11. Säväyttävä ahma 11.5.2021 3:27
   Tulos: +156 (166 ääntä)
   Matti: soita vaikka äitilles tai vaimolles ja kerro että näit elämäsi ensimmäisen hirven joka vielä juoksenteli elävänä! Ketään muuta se ei kiinnosta koska usko tai älä, se on täällä Suomessa ihan normaalia ..

   Lainaa

  12. Ihmeellinen tohtori 11.5.2021 5:20
   Tulos: +117 (123 ääntä)
   Apea mandariini: On se jännä kuinka huolettomasti nykyihmiset kauhoo nappeja naamaan kaapista edes tarkistamatta mitä tulee otettua, mutta sitten kuitenkin jopa 1/3 suomalaisista jättää koronarokotteen ottamatta kun se on niin epäilyttävä, big pharma ja silleen ja mieluummin pandemia kuin piikki. "Ei ole testattu [...]
   Samat ihmiset kuskaa Aasian lomiltaan (silloin kun niitä pystyi tekemään) sieltä kaupasta reseptivapaasti saatavia antibiootteja, "kun ne on niin hyviä lääkkeitä lentsuihin".

   Lainaa

  13. Pöllö sonni 11.5.2021 6:20
   Tulos: +88 (92 ääntä)
   Leimattu mato: matti, kenen salo luulet että se on :/
   Samaa ajattelin. Luulisi, että saaren nimi jo hieman vinkkaisi sitä, millaisia olioita sen luonnosta voi löytää.

   Lainaa

  14. Tukintolvana 11.5.2021 6:26
   Tulos: +140 (140 ääntä)
   Ehkä Matti on vaan huolissaan kenen hirvi on karannut.

   Lainaa

  15. Kivulias hevonen 11.5.2021 6:42
   Tulos: -165 (185 ääntä)
   Apea mandariini: On se jännä kuinka huolettomasti nykyihmiset kauhoo nappeja naamaan kaapista edes tarkistamatta mitä tulee otettua, mutta sitten kuitenkin jopa 1/3 suomalaisista jättää koronarokotteen ottamatta kun se on niin epäilyttävä, big pharma ja silleen ja mieluummin pandemia kuin piikki. "Ei ole testattu [...]
   Eiköhän nuo ole juuri niitä, jotka rokotteen ilomestyessäkin alkoivat kiljua että kuinka vaarattomia ne ovat ja kaikki mitä meille tarjotaan, on varmasti vain hyväksi. Nyttemmin onkin ollut vähän hiljaisempaa sillä rintamalla =) Faktat iskeneet sen verran lujaa silmille.

   Lainaa

  16. Räkäpää 11.5.2021 7:16
   Tulos: -17 (29 ääntä)
   Apea mandariini: On se jännä kuinka huolettomasti nykyihmiset kauhoo nappeja naamaan kaapista edes tarkistamatta mitä tulee otettua, mutta sitten kuitenkin jopa 1/3 suomalaisista jättää koronarokotteen ottamatta kun se on niin epäilyttävä, big pharma ja silleen ja mieluummin pandemia kuin piikki. "Ei ole testattu [...]
   Tahallisuus ei vastaa vahinkoa. Tässä nauretaan vahingolle, Ja kyllä, otan ite rokotteen, jos joku sen tulee tökkäämään.

   Lainaa

  17. Tulos: +23 (33 ääntä)
   Matti taitaa vitsailla.

   Lainaa

  18. Myötätunnoton hilleri 11.5.2021 7:26
   Tulos: +93 (101 ääntä)
   Säväyttävä ahma: Matti: soita vaikka äitilles tai vaimolles ja kerro että näit elämäsi ensimmäisen hirven joka vielä juoksenteli elävänä! Ketään muuta se ei kiinnosta koska usko tai älä, se on täällä Suomessa ihan normaalia ..
   Älä ny, eilen oli ISn sivuilla kaksi järkyttynyttä kaupunikaista.
   Kettu imettämässsä jälkeläisiä parkkipaikalla (ilmeisesti "miten se kehtaa!?" - en oo ihan varma)
   Ja toinen, jonka oli pitänyt mennä mahdollisimman lähelle naarashirveä (jolla oli todennäköisesti lähimetsässä piilossa alta kk ikäinen vasa) ottamaan kuvaa ja hirvi yritti hyökätä päälle. Ja kuvaaja ihmetteli miten se nyt noin, ihan outoa käytöstä (ei ole naarashirveltä, jolla on vasa/vasat).
   Samaan sarjaan kuuluu idiootit, joiden on pakko lähestyä soitimella olevaa urosmetsoa.
   Tai ne, jotka menee joutsenten reviiritaistelun väliin. Näyttää pahalta, mutta niiden on se käytävä. Menet mukamas pelastamaan toisen, no kun lähdet niin ottavat yhteen uusiksi jos selvyyttä ei tullut.

   Lainaa

  19. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Hirvistä kannattaa ilmottaa kahdessa tilanteessa hätäkeskukseen: 1) tapahtuu hirvikolari 2) hirvi juoksee motarialueella aiheuttaen jäätävän vaaran liikenteelle

   Lainaa

  20. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Älä ny, eilen oli ISn sivuilla kaksi järkyttynyttä kaupunikaista.Kettu imettämässsä jälkeläisiä parkkipaikalla (ilmeisesti "miten se kehtaa!?" - en oo ihan varma) Ja toinen, jonka oli pitänyt mennä mahdollisimman lähelle naarashirveä (jolla oli todennäköisesti lähimetsässä piilossa alta kk ikäinen [...]
   Kaupunkilainen tai ei, niin tuskin parkkipaikalla imettävä kettu ihan jokapäiväinen näky ole. Vaikka eipä siinä imettämisessä nyt muuten mitään ihmeellistä olekaan.

   Lainaa

  21. Halpa konna 11.5.2021 8:36
   Tulos: -65 (97 ääntä)
   Apea mandariini: On se jännä kuinka huolettomasti nykyihmiset kauhoo nappeja naamaan kaapista edes tarkistamatta mitä tulee otettua, mutta sitten kuitenkin jopa 1/3 suomalaisista jättää koronarokotteen ottamatta kun se on niin epäilyttävä, big pharma ja silleen ja mieluummin pandemia kuin piikki. "Ei ole testattu [...]
   Eli yrititkö sanoa, että koronarokote pitäisi ottaa siksi, että joku on syönyt myös koirien matolääkkeitä unissaan? Monta outoa perustetta olen kuullut, mutta tämä meni jo vähän yli kaikesta järjenjuoksusta.
   Hieno olkiukko kumminkin.

   Lainaa

  22. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Hyvä huomio Matilta! Toivoisin hirvistä ilmoitettavan Hämeen Internet Riista Vahti Ilmoituksella (ns. HIRVI-palvelu). Vapaaehtoiset levittäytyvät alueelle, jossa hirvi on viimeksi nähty ja toistavat hirven kutsuhuutoja. Kun hirvi tavataan, niin sille annetaan kartta ja ohjeet palata hirvien kokoamiskeskukseen. Hirvi ei kuulu luontoon vaan se täytyy aina pitää talutusnuorassa tai välittömän valvonnan alla.

   Lainaa

  23. Tulos: +71 (81 ääntä)
   Apea mandariini: On se jännä kuinka huolettomasti nykyihmiset kauhoo nappeja naamaan kaapista edes tarkistamatta mitä tulee otettua, mutta sitten kuitenkin jopa 1/3 suomalaisista jättää koronarokotteen ottamatta kun se on niin epäilyttävä, big pharma ja silleen ja mieluummin pandemia kuin piikki. "Ei ole testattu [...]
   Sama koskee kaikkia lääkkeitä mitä ei tarvitse injisoida, ei ihmisiä kiinnosta tippaakaan tutkimukset ja sivuvaikutukset jos tarjotaan pilleriä, suihketta, salvaa tms. Piikkipelko on ihmisessä luonnostaan ja vaikuttaa muiden pelkojen lailla meihin hyvin syvällä ajattelussa. Ihminen ei välttämättä koe pelkäävänsä piikkejä ollenkaan, mutta suhtautuu silti ÄÄRIMMÄISELLÄ epäluulolla lääkeaineeseen kun saa kuulla että se pitäisi antaa pistämällä.
   Sitten on vielä joukko ihmisiä jotka suhtautuvat epäluuloisesti kaikkeen lääketieteeseen, jotka hämmentävät pataa entisestään.

   Lainaa

  24. Tulos: +30 (46 ääntä)
   Olen eniten hämmästynyt siitä, että pyörät saavat olla bussissa. HSL-alueella ei päästetä pyöriä busseihin ollenkaan. Jyväskylässä asiat siis tältä osin paremmin.

   Lainaa

  25. Eloton kameli 11.5.2021 9:47
   Tulos: +48 (48 ääntä)
   Jepajee: Olen eniten hämmästynyt siitä, että pyörät saavat olla bussissa. HSL-alueella ei päästetä pyöriä busseihin ollenkaan. Jyväskylässä asiat siis tältä osin paremmin.
   Saa olla, mutta pyöristä peritään 1,50e käteismaksu. Ja tietenkin etusijalla tuolle ainoalle kohdalle mihin pyörä mahtuu on pyörätuolit ja lastenvaunut.

   Lainaa

  26. Mauton orava 11.5.2021 10:00
   Tulos: -8 (32 ääntä)
   Säikky ahma: Mikä moka tai helmi tuossa ekassa kuvassa on?
   Intentionally misreading things as wholesome: Saara oli vain (vitsikkäästi) huolissaan, että pyörät on lähteneet ihan keskenään rimpsalle ja jättäneet omistajat pulaan ilman kulkuneuvoja :(

   Lainaa

  27. ...ääliö 11.5.2021 10:16
   Tulos: -21 (23 ääntä)
   Säväyttävä ahma: Matti: soita vaikka äitilles tai vaimolles ja kerro että näit elämäsi ensimmäisen hirven joka vielä juoksenteli elävänä! Ketään muuta se ei kiinnosta koska usko tai älä, se on täällä Suomessa ihan normaalia ..
   Selvästi etti jos löytyy salametsästäjää, joka näin ihan pimeästi kaatais. Kukaan kuin tutut ei kuitenkaa näe facea... Miksi muuten eritoten puheli "elävästä" hirvestä?

   Lainaa

  28. Tiukka delfiini 11.5.2021 10:37
   Tulos: -65 (87 ääntä)
   Apea mandariini: On se jännä kuinka huolettomasti nykyihmiset kauhoo nappeja naamaan kaapista edes tarkistamatta mitä tulee otettua, mutta sitten kuitenkin jopa 1/3 suomalaisista jättää koronarokotteen ottamatta kun se on niin epäilyttävä, big pharma ja silleen ja mieluummin pandemia kuin piikki. "Ei ole testattu [...]
   Minä en ota piikkiä autoimmuunisairauden takia, voi anteeksi siitä.

   Lainaa

  29. Epäsuosittu mestari 11.5.2021 10:45
   Tulos: +82 (108 ääntä)
   Kivulias hevonen: Eiköhän nuo ole juuri niitä, jotka rokotteen ilomestyessäkin alkoivat kiljua että kuinka vaarattomia ne ovat ja kaikki mitä meille tarjotaan, on varmasti vain hyväksi. Nyttemmin onkin ollut vähän hiljaisempaa sillä rintamalla =) Faktat iskeneet sen verran lujaa silmille.
   Niin mitkä faktat? Yksi sadastatuhannesta AstraZeneca rokotteen saajasta _voi_ saada aivoverenvuodon? Kyllä nyt on rankkoja faktoja.

   Lainaa

  30. Lystikäs järvisieni 11.5.2021 10:47
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Jepajee: Olen eniten hämmästynyt siitä, että pyörät saavat olla bussissa. HSL-alueella ei päästetä pyöriä busseihin ollenkaan. Jyväskylässä asiat siis tältä osin paremmin.
   Onhan se vähän perseestä autottomana ihmisenä jos pyörä on ajokelvoton ja huoltoon pitäisi sillä päästä, eikä bussiinkaan päästetä sisälle.. Aika harva tilataksikaan suostuu ottamaan kyytiin.

   Lainaa

  31. Tunnukseton peura 11.5.2021 11:44
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Lystikäs järvisieni: Onhan se vähän perseestä autottomana ihmisenä jos pyörä on ajokelvoton ja huoltoon pitäisi sillä päästä, eikä bussiinkaan päästetä sisälle.. Aika harva tilataksikaan suostuu ottamaan kyytiin.
   Kerro siitä tarpeesta jo taksia tilatessa, niin tietävät ottaa pyöräkoukun mukaan.

   Lainaa

  32. Tunnukseton peura 11.5.2021 11:49
   Tulos: -21 (39 ääntä)
   Irvikisu: Ihmiset kuljettavat pyöriä mukanaan liikkuessaan julkisilla = epäilyttävää.
   Eihän tuossa mokassa niin sanottu. Olisi minustakin epäilyttävää, jos ilmiselvä nisti kuskaisi bussissa arvokkaan näköistä lukittua pyörää kantamalla. Ilman mitään taustatietoa tuo moka tuntuu aika irralliselta.

   Lainaa

  33. Tulos: -3 (29 ääntä)
   Apea mandariini: On se jännä kuinka huolettomasti nykyihmiset kauhoo nappeja naamaan kaapista edes tarkistamatta mitä tulee otettua, mutta sitten kuitenkin jopa 1/3 suomalaisista jättää koronarokotteen ottamatta kun se on niin epäilyttävä, big pharma ja silleen ja mieluummin pandemia kuin piikki. "Ei ole testattu [...]
   Kummallinen aasinsilta. Millä perusteella kukaan näistä henkilöistä jättäisi rokotetta ottamatta, eivätkä he muutenkaan edusta koko suomalaisten kirjoa tuollaisella otannalla? En jaksa uskoa, että ne henkilöt joita rokotteet epäilyttävät ottavat pimeässä lääkekaapista jotain ensimmäisenä käteen osuvia nappeja. Ei näistä kukaan välttämättä kuulu siihen yhteen kolmasosaan.

   Lainaa

  34. Ansioton raataja 11.5.2021 13:35
   Tulos: +68 (74 ääntä)
   Woodrow: Sama koskee kaikkia lääkkeitä mitä ei tarvitse injisoida, ei ihmisiä kiinnosta tippaakaan tutkimukset ja sivuvaikutukset jos tarjotaan pilleriä, suihketta, salvaa tms. Piikkipelko on ihmisessä luonnostaan ja vaikuttaa muiden pelkojen lailla meihin hyvin syvällä ajattelussa. Ihminen ei välttämättä [...]
   Samaa ihmettelen aika monta ”odotan suomalaista nenäsuihketta” kommenttia kuulleena. Kysyttäessä mihin teknologiaan tämä perustuu (geeninsiirto, adenoviruskuljetin), vastaus on useimmiten ”en tiedä, mutta se on turvallinen”
   Koska sitä ei piikitetä?

   Lainaa

  35. Hämyisä kolibri 11.5.2021 14:20
   Tulos: -25 (25 ääntä)
   Siis tuossa ekassa kuvassa ei kyllä ole sama matolääkeliuska, kaksi-rivinen vs. kolme-rivinen.. sanoisin, että lavastettu tilanne.

   Lainaa

  36. Hämyisä kolibri 11.5.2021 14:21
   Tulos: +19 (27 ääntä)
   Komento takaisin, katsoin väärin, että toinen on kolme-rivinen. Anteeksi, poistun häpeämään

   Lainaa

  37. Lihaton vadelma 11.5.2021 14:30
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Hämyisä kolibri: Siis tuossa ekassa kuvassa ei kyllä ole sama matolääkeliuska, kaksi-rivinen vs. kolme-rivinen.. sanoisin, että lavastettu tilanne.
   Teksti kolmessa rivissä, napit kahdessa.

   Lainaa

  38. Pelkäämätön soturi 11.5.2021 14:31
   Tulos: +18 (32 ääntä)
   Apea mandariini: On se jännä kuinka huolettomasti nykyihmiset kauhoo nappeja naamaan kaapista edes tarkistamatta mitä tulee otettua, mutta sitten kuitenkin jopa 1/3 suomalaisista jättää koronarokotteen ottamatta kun se on niin epäilyttävä, big pharma ja silleen ja mieluummin pandemia kuin piikki. "Ei ole testattu [...]
     Ei yleensä ole tapana "kauhoa nappeja", mutta Axilurit ja Buranat kyllä ovat aivan tarkalleen samannäköisiä -siinä määrin että säilytän Axilurit kissojen ruokakaapissa enkä lääkekaapissa, koska päänsärkyisenä ne menisivät aivan varmasti sekaisin. Identtisyys on sitä luokkaa, että tuntuu kuin pakettien suunnittelija olisi pyrkinytkin käytännön pilaan. 
     Tosin otan kyllä rokotteenkin heti kun saan. Näiltä rokote"faktailijoilta" tuntuu menevän ihan ohi, että vaikka joillain rokotteilla on sivuvaikutuksiakin, koronalla on sivuvaikutuksina -sairauden ja mahdollisen kuoleman lisäksi -sellaisiakin sivuvaikutuksia, että esim. lapset eivät pääse muskariin ja opiskelijat eivät pääse yliopistolle. Ei tämä voi näin jatkua. 

   Lainaa

  39. Tulos: -22 (26 ääntä)
   Tyrtti: Hyvä huomio Matilta! Toivoisin hirvistä ilmoitettavan Hämeen Internet Riista Vahti Ilmoituksella (ns. HIRVI-palvelu). Vapaaehtoiset levittäytyvät alueelle, jossa hirvi on viimeksi nähty ja toistavat hirven kutsuhuutoja. Kun hirvi tavataan, niin sille annetaan kartta ja ohjeet palata hirvien [...]
   Vitsit sikseen, hirvistä kannattaa ilmoittaa paikalliselle metsästysseuralle. Vaikkakin tälleen toukokuussa ei ole kausi aktiivisena, mutta niiden lukumäärä ja liikkeet kyllä kiinnostavat seuroja.

   Lainaa

  40. Vanha lintu 11.5.2021 17:34
   Tulos: -83 (99 ääntä)
   Epäsuosittu mestari: Niin mitkä faktat? Yksi sadastatuhannesta AstraZeneca rokotteen saajasta _voi_ saada aivoverenvuodon? Kyllä nyt on rankkoja faktoja.
   Faktat on faktoja. Jostain syystä nämä lääketeollisuus-uskovaiset ovat olleet viime aikoina vähän hiljaisempaa porukkaa =) Talvella vielä soi "Ei niistä mitään voi tulla!" -virsi. Nyt onkin lyöty faktat naamalle ja virret on enimmäkseen vaienneet. Toki kaltaisiasi tosiuskovaisia vielä muutama löytyy, koska nykyään teitä ei enää suljeta laitokseen vaan saatte olla avohoidossa. PS. Niitä rokotteita on muutamia muitakin =) Tuota AstraZenecaahan ei edes anneta kaikille. Minkäköhän takia? =) Täysin turvallinen tuote vielä alkuvuodesta ja nyt sitä ei anneta kaikille.

   Lainaa

  41. Jähmeä sohvaperuna 11.5.2021 17:51
   Tulos: +12 (26 ääntä)
   Apea mandariini: On se jännä kuinka huolettomasti nykyihmiset kauhoo nappeja naamaan kaapista edes tarkistamatta mitä tulee otettua, mutta sitten kuitenkin jopa 1/3 suomalaisista jättää koronarokotteen ottamatta kun se on niin epäilyttävä, big pharma ja silleen ja mieluummin pandemia kuin piikki. "Ei ole testattu [...]
   1/3? Viimeisimmän Kansalaispulssin mukaan vain 6% suomalaisista ei aio ottaa rokotetta: https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta/kansalaispulssi
   On harmittavaa, että rokotuksia kannattavat normalisoivat rokotekriittisyyttä liioittelemalla sen yleisyyttä. Niin Feissarimokien kommenteissa kuin muissakin medioissa. "Suomalaiset tekevät fiksuja, tieteellisesti perusteltuja ratkaisuja terveyttään koskevissa kysymyksissä" ei ole myyvä klikkiotsikko. 

   Lainaa

  42. Kiltti tyttö 11.5.2021 20:53
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   Ansioton raataja: Samaa ihmettelen aika monta ”odotan suomalaista nenäsuihketta” kommenttia kuulleena. Kysyttäessä mihin teknologiaan tämä perustuu (geeninsiirto, adenoviruskuljetin), vastaus on useimmiten ”en tiedä, mutta se on turvallinen” Koska sitä ei piikitetä?
   Koska se on suomalainen. Suomalainen ruoka on puhdasta, suomalainen turkistarhaus eettistä, suomalainen ydinvoima riskitöntä ja suomalaiset lääkkeet turvallisia.

   Lainaa

  43. Tulos: +23 (33 ääntä)
   Halpa konna: Eli yrititkö sanoa, että koronarokote pitäisi ottaa siksi, että joku on syönyt myös koirien matolääkkeitä unissaan? Monta outoa perustetta olen kuullut, mutta tämä meni jo vähän yli kaikesta järjenjuoksusta. Hieno olkiukko kumminkin.
   Siis ainut olkiukko on tuo sinun: ”siis yritätkö sanoa”, ja se virke loppuun. Klassinen olkiukko, eli alkuperäinen viesti liioitellussa ja pelkistetyssä muodossa, minkä tarkoitus on yrittää tehdä alkuperäisestä viestistä epäuskottava ja/tai naurettava. 
   Tuon olkiukkosi mukaisesti ei ainakaan alkuperäisen viestin perusteella ”yritetty sanoa”. Lue uudestaan.

   Lainaa

  44. Tulos: +33 (45 ääntä)
   Vanha lintu: Faktat on faktoja. Jostain syystä nämä lääketeollisuus-uskovaiset ovat olleet viime aikoina vähän hiljaisempaa porukkaa =) Talvella vielä soi "Ei niistä mitään voi tulla!" -virsi. Nyt onkin lyöty faktat naamalle ja virret on enimmäkseen vaienneet. Toki kaltaisiasi tosiuskovaisia vielä muutama [...]
   Kaiketi molempien laitojen höyrypäät jutustavat samoilla forumeilla, kun kerran sellaisia kommentteja olet nähnyt. Itse en ole törmännyt vielä yhteenkään kuvaamasi kaltaiseen kommenttiin muualla kuin sinunlaisten valheisiin ja tahallisiin väärinymmärryksiin perustuvassa paskan jauhannassa.

   Lainaa

  45. Mairea nektariini 11.5.2021 21:57
   Tulos: -31 (39 ääntä)
   Toj Karin: Kaiketi molempien laitojen höyrypäät jutustavat samoilla forumeilla, kun kerran sellaisia kommentteja olet nähnyt. Itse en ole törmännyt vielä yhteenkään kuvaamasi kaltaiseen kommenttiin muualla kuin sinunlaisten valheisiin ja tahallisiin väärinymmärryksiin perustuvassa paskan jauhannassa.
   Faktoille et silti voi yhtään mitään, vaikka kuinka luja oletkin uskossasi.

   Lainaa

  46. Moitittava metsämarja 11.5.2021 22:13
   Tulos: +43 (51 ääntä)
   Vanha lintu: Faktat on faktoja. Jostain syystä nämä lääketeollisuus-uskovaiset ovat olleet viime aikoina vähän hiljaisempaa porukkaa =) Talvella vielä soi "Ei niistä mitään voi tulla!" -virsi. Nyt onkin lyöty faktat naamalle ja virret on enimmäkseen vaienneet. Toki kaltaisiasi tosiuskovaisia vielä muutama [...]
   Se ei kyllä tule yllätyksenä kenellekään, että lääkkeillä voi olla haittavaikutuksia. Oletko vilkaissut vaikka minkään särkylääkkeen tuoteselostetta?

   Lainaa

  47. Pöykäri peto 12.5.2021 6:22
   Tulos: -26 (38 ääntä)
   Moitittava metsämarja: Se ei kyllä tule yllätyksenä kenellekään, että lääkkeillä voi olla haittavaikutuksia. Oletko vilkaissut vaikka minkään särkylääkkeen tuoteselostetta?
   Kuinka monessa särkylääkkeessä alaikäraja on Suomessa 65 vuotta? Kuinka montaa sellaista särkylääkettä syöt, jota ei osassa maailmaa saa antaa ollenkaan, osassa sen käyttöä neuvotaan välttämään ja Suomessakaan sitä ei saa kuin eläkeikäiset?

   Lainaa

  48. Tulos: +18 (28 ääntä)
   Vanha lintu: Faktat on faktoja. Jostain syystä nämä lääketeollisuus-uskovaiset ovat olleet viime aikoina vähän hiljaisempaa porukkaa =) Talvella vielä soi "Ei niistä mitään voi tulla!" -virsi. Nyt onkin lyöty faktat naamalle ja virret on enimmäkseen vaienneet. Toki kaltaisiasi tosiuskovaisia vielä muutama [...]
   WTF? Vieläkö teitä on elossa? :-O

   Lainaa

  49. Kimeä lohikäärme 12.5.2021 8:39
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Muistan kun taannoin sain ADHD-lääkitykseni. Olin silloin 17-vuotias, ja äitini joutui samalla käyttämään kipulääkkeitä polvivammansa takia. Äiti ajatteli tulla herättämään minut ja tuoda minulle aamulääkkeeni, ja otti samalla kipulääkkeensä. Paitsi että hän otti vahingossa ADHD-lääkkeeni ajatuksissaan, ja tajusi sitten mokansa. Naurahdimme, että saa nähdä mitä tapahtuu. Tulin sitten iltapäivällä koulusta kotiin. Äitini oli todella energinen. Hän oli siivonnut lähes koko talon, tehnyt ruokaa, ja nyt oli leipomassa pullaa. Samat lääkkeet, jotka saavat minut juuri ja juuri toimintakykyiseksi häiriöni kanssa, tekivät äidistäni suorastaan ylienergisen.

   Lainaa

  50. Pollea etana 12.5.2021 10:00
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Kimeä lohikäärme: Muistan kun taannoin sain ADHD-lääkitykseni. Olin silloin 17-vuotias, ja äitini joutui samalla käyttämään kipulääkkeitä polvivammansa takia. Äiti ajatteli tulla herättämään minut ja tuoda minulle aamulääkkeeni, ja otti samalla kipulääkkeensä. Paitsi että hän otti vahingossa ADHD-lääkkeeni [...]
   ADHD-lääke on laillista piriä, joten kummakos tuo.

   Lainaa

  51. Eksakti vesinokkaeläin 12.5.2021 11:16
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Kimeä lohikäärme: Muistan kun taannoin sain ADHD-lääkitykseni. Olin silloin 17-vuotias, ja äitini joutui samalla käyttämään kipulääkkeitä polvivammansa takia. Äiti ajatteli tulla herättämään minut ja tuoda minulle aamulääkkeeni, ja otti samalla kipulääkkeensä. Paitsi että hän otti vahingossa ADHD-lääkkeeni [...]
   Eikös nuo jotain amfetamiinijohdannaisia ole. Että kyllähän noista virtaa varmasti tulee :D

   Lainaa

  52. Junkka Putkilo 12.5.2021 14:14
   Tulos: -20 (26 ääntä)
   ei aivan: WTF? Vieläkö teitä on elossa? :-O
   Juu. Mutta teistä kaikki ei ole. =)

   Lainaa

  53. Kimeä lohikäärme 12.5.2021 14:46
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Eksakti vesinokkaeläin: Eikös nuo jotain amfetamiinijohdannaisia ole. Että kyllähän noista virtaa varmasti tulee :D
   Itse asiassa Suomessa ei tietääkseni käytetä amfetamiinijohdannaisia lääkkeitä, monissa muissa maissa kylläkin. Metyylifenidaatti on täällä ilmeisesti yleisempää, sitä minunkin lääkkeeni ovat. Se on piristeenä hieman heikompaa, mutta vaikutukset ovat samankaltaiset.

   Lainaa

  54. Shaisse ahma 12.5.2021 15:38
   Tulos: -6 (18 ääntä)
   Irvikisu: Ihmiset kuljettavat pyöriä mukanaan liikkuessaan julkisilla = epäilyttävää.
   Kyllä täällä korvessa kyseinen olisi hyvin epäillyttävää. Myönnettäköön, että pelkät julkisten käyttäjät ovat epäillyttäviä.

   Lainaa

  55. Kiltti tyttö 12.5.2021 20:02
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Mairea nektariini: Faktoille et silti voi yhtään mitään, vaikka kuinka luja oletkin uskossasi.
   Vaikka kuinka yrität väittää mustaa valkoiseksi, ne faktat ovat edelleen ja koko ajan olleet koronarokotteiden puolella. Niistä mRNA-rokotteet toimivat tehokkaammin ja vähemmillä haittavaikutuksilla kuin ns. perinteisen teknologian rokotteet, mutta niin Suomessa kuin maailmanlaajuisestikin koronaviruksen aiheuttamaan tautiin kuolleiden määrä ylittää moninkertaisesti rokotteista aiheutuneisiin sivuvaikutuksiin kuolleet. Sama koskee kummankin aiheuttamia lievempiä, lyhyt- ja pitkäaikaisia vaikutuksia. Rokotteiden etuna on lisäksi se, että mikäli niistä aiheutuvat haitat osoittautuisivat liian suuriksi, niiden käyttäminen voitaisiin pysäyttää yhdellä päätöksellä - toisin kuin koronaviruksen leviäminen.

   Lainaa

  56. Paperinen hyttynen 12.5.2021 20:16
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Axilurin syömisen kauhistelu lievästi huvittaa: kyseessä on sama lääkeaine, jolla myös ihmisen lapamadot häädetään. Ihmisen yleisimmät sisäloiset kun ovat samaa lajia kuin kotikissojen ja -koirienkin.

   Lainaa

  57. Tulos: -2 (36 ääntä)
   Paikalla: Mitenköhän koiraan on hormonilääkkeet vaikuttanut?
   Kattoo illalla Temptation Islandia jäätelökulho sylissä ja itkee välillä ilman näkyvää syytä. Peruutti myös auton paskaks...

   Lainaa

  58. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Pollea etana: ADHD-lääke on laillista piriä, joten kummakos tuo.
   Mulle iski aivan valtava ADHD. Vai oliko se AC-DC?

   Lainaa

  59. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Vanha lintu: Faktat on faktoja. Jostain syystä nämä lääketeollisuus-uskovaiset ovat olleet viime aikoina vähän hiljaisempaa porukkaa =) Talvella vielä soi "Ei niistä mitään voi tulla!" -virsi. Nyt onkin lyöty faktat naamalle ja virret on enimmäkseen vaienneet. Toki kaltaisiasi tosiuskovaisia vielä muutama [...]
   Voi jeesus! Kukaan ei ole missään koskaan väittänyt niitä TÄYSIN turvallisiksi. Paitsi tinahattuosasto saadakseen olkiukon.

   Lainaa

  60. Kellertävä raataja 13.5.2021 13:17
   Tulos: -17 (25 ääntä)
   Väsynyt: Voi jeesus! Kukaan ei ole missään koskaan väittänyt niitä TÄYSIN turvallisiksi. Paitsi tinahattuosasto saadakseen olkiukon.
   Eikö ole? Ei KUKAAN eikä MISSÄÄN? Ja sinä olet varmasti lukenut kaikki kommentit asiasta? V***u mikä pälli.

   Lainaa

  61. Kätsy kissa 13.5.2021 13:20
   Tulos: -20 (28 ääntä)
   Kiltti tyttö: Vaikka kuinka yrität väittää mustaa valkoiseksi, ne faktat ovat edelleen ja koko ajan olleet koronarokotteiden puolella. Niistä mRNA-rokotteet toimivat tehokkaammin ja vähemmillä haittavaikutuksilla kuin ns. perinteisen teknologian rokotteet, mutta niin Suomessa kuin maailmanlaajuisestikin [...]
   Eli jos kahden vuoden päästä ihmisille tulee seurauksia rokotteesta niin ei muuta kuin lopetetaan sen antaminen? Olette te kyllä niin sinisilmäisiä että hirvittää oikein että saatte olla vapaana.

   Lainaa

  62. pinkki joutsen 13.5.2021 13:53
   Tulos: +3 (13 ääntä)
   Shaisse ahma: Kyllä täällä korvessa kyseinen olisi hyvin epäillyttävää. Myönnettäköön, että pelkät julkisten käyttäjät ovat epäillyttäviä.
   Miksi julkisten kulkuvälineiden käyttäjät ovat muka epäillllyttäviä?
    Koska autottomat opiskelijat, eläkeläiset, pätkätyöläiset ja ylivelkaantuneet ovat jonkin sortin kriminaaleja vai?

   Lainaa

  63. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Kake: Kattoo illalla Temptation Islandia jäätelökulho sylissä ja itkee välillä ilman näkyvää syytä. Peruutti myös auton paskaks...
   Aa niin. Sitähän se testosteroni teettää.

   Lainaa

  64. Puolikuiva avokado 14.5.2021 20:10
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Paikalla: Mitenköhän koiraan on hormonilääkkeet vaikuttanut?
   Omistajasta ainakin lähti sisäloiset.

   Lainaa

  65. Pelkäämätön soturi 15.5.2021 14:23
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   pinkki joutsen: Miksi julkisten kulkuvälineiden käyttäjät ovat muka epäillllyttäviä? Koska autottomat opiskelijat, eläkeläiset, pätkätyöläiset ja ylivelkaantuneet ovat jonkin sortin kriminaaleja vai?
     Enemmänkin ajattelen ylivelkaantunutta jos näen turhan fiinin auton. "Suu säkin mukaan" -ajattelulla, ja julkisin kulkemalla, ei velasta tarvitse huolia. Oikeasti köyhiä pitää tietysti auttaa, mutta ihmettelen todella ihmisiä, jotka köyhdyttävät itsensä vain etteivät "näyttäisi köyhiltä". 
     Ja tietysti lääkkeillä on sivuvaikutuksia. Ja tietysti farmakologian porukat arvioivat ne joskus yksilön kannalta väärin -itse en ota hormonaalista ehkäisyä, koska sen haitat ovat  (yksilökohtaisesti itselleni) paljon hyötyjä suurempia. Se hyväksyttiin, koska raskaus on pahimmillaan tappavaa, ja haitta/ hyötysuhde katsottiin sen mukaan. Itselleni raskaus oli ihan mukavaa aikaa ja lapsi toivottu, joten mitä pillereillä tekisin -jos tulee toinenkin niin pitää kai hankkia isompi asunto, ei se sen kummempaa, eli *itselleni* hyöty/ haittasuhde sen lääkkeen suhteen on mieletön. En myöskään ota buranaa tms, koska saan "vieroituspäänsärkyä" -on helpompi vain kärsiä alkuperäinen kipu. Mutta korona on sotkenut elämäni, ja muidenkin, siihen määrään, että sivuvaikutukset saisivat olla todella jäätävät että jättäisin käymättä piikillä. 

   Lainaa

  66. Astmaton lammas 16.5.2021 21:29
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ai löytyy meitä muitakin lääkkeiden väärinkäyttäjiä. Itselläni on migreenilääke, eli sitä ottaessa on silmät muutenkin puoliksi kiinni (ettei valoa tule silmiin) ja lääke napataan äkkiä että pääsee takaisin sänkyyn. Kerran sitten huomasin migreenistä toivuttuani ottaneeni migreenilääkkeen sijaan 5 vuotta vanhan unilääkkeen. Paketit olivat lähes identtiset, kuviointia myöten. Eipä siinä mitään, hyvin se migreeni silläkin lähti. Ja väsytti aivan yhtä paljon kuin migreenilääke.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: axilur, burana, bussi, elävä, hirvensalo, hirvi, koirat, kuva, luontokuvat, lääkkeet, matolääke, pyörät, päänsärky, päänsärkylääke, särkylääke