Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ylläpidolla on asiaa, osa 16

Muistutus: Minulla on valtaa.
Suurenna näkymä
Ylläpidolla on asiaa, osa 16
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Epäjalo sorsa 27.4.2021 0:09
   Tulos: +776 (784 ääntä)
   Nyt tais riina saada potkut heidin ryhmästä..

   Lainaa

  2. Tulos: +253 (261 ääntä)
   Oon lueskellu vanhoja mokia aika ahkerasti viimeaikoina ja nyt on pakko kysyä onko tuo alimmainen ryhmä ollu aiemminkin edustettuna täällä? Varoitus vänkäämisestä kuulostaa tutulta.

   Lainaa

  3. Vastarannan kiiski 27.4.2021 0:20
   Tulos: -49 (81 ääntä)
   Se koira älähtää jne...

   Lainaa

  4. Tulos: +184 (194 ääntä)
   Kun valtaa on, niin valtaa tulee käyttää.

   Lainaa

  5. Suopa henkilö 27.4.2021 1:28
   Tulos: +299 (313 ääntä)
   Kyllä se on tuo ylläpitäjyys sellainen arvo että jää kenraalitkin kakkoseks. Olin tulossa tähän kertomaan omaa vastaavaa kokemustani kuin tuolla jollain, joka on Annalta saanut yksärillä täyslaidallisen. Sitten tajusin että ei saatana, saattaa hyvinkin olla sama Roskalavan Ylläpitäjä-Anna kyseessä. Se meinaan meni niin, että kun en säännöistä löytänyt selkeää vastausta, kysyin ylläpitäjältä. Välissä huomautettakoon, että kun ei vastannut, päätin etten ala tenttaamaan ja tein omat ratkaisuni. Muutaman päivän päästä sitten tuli Ylläpitäjä-Annalta helvetin vihainen viesti, että minun pitäisi opetella lukemaan säännöt ja lopettaa Ylläpitäjän ajan tuhlaaminen. Voi juku, siitä tuli kyllä hauska keskustelu. Kun sitten meinaan vähän ihmettelin hänen ylenpalttisen vihaista vastaustaan, niin siitähän se riemu vasta lopullisesti repesi. Keskustelusta inspiroituneena kävin vähän pläräämässä kyseistä Roskalavaa, ja aika äkkiä sitä huomasikin sitten, että ylläpitäjä siellä on aivan viimeisen päälle kilahtanut, eikä tunnu kommunikoivan kenenkään kanssa muuten kuin joko raivoon tai omaan ”nokkeluuteensa” tukehtuen. Että sellaista se ylläpitäjyys teettää. Ehkä puolustusvoimien kannattaisi harkita jotain ylläpitäjille kohdistettua kampanjaa; kyllä kun saatais kaikki tämän maan kilarit ylläpitäjät sinne niin olis maanpuolustus kerralla hoidettu kuntoon.

   Lainaa

  6. Haikaileva metsämarja 27.4.2021 1:37
   Tulos: -6 (46 ääntä)
   Nii, aivot haloo??

   Lainaa

  7. Luottokelvoton tiikeri 27.4.2021 1:42
   Tulos: +285 (289 ääntä)
   Tuli pahamieli tuon Lassen screenshotissa olevan henkilön puolesta. Onpa ilkeitä ylläpitäjiä :(

   Lainaa

  8. Masentunut kukka (Pluri) 27.4.2021 3:03
   Tulos: +104 (118 ääntä)
   Suopa henkilö: Kyllä se on tuo ylläpitäjyys sellainen arvo että jää kenraalitkin kakkoseks. Olin tulossa tähän kertomaan omaa vastaavaa kokemustani kuin tuolla jollain, joka on Annalta saanut yksärillä täyslaidallisen. Sitten tajusin että ei saatana, saattaa hyvinkin olla sama Roskalavan Ylläpitäjä-Anna kyseessä. [...]
   Ihan pakko kysyä että miten se maanpuolustus tulee kuntoon jos siellä on vain itsepäisiä henkilöitä jotka haastaa riitaa keskenään. Eikö se ole huonoin mahdollinen yhtälö?

   Lainaa

  9. Tulos: +64 (66 ääntä)
   Aina nää jaksaa hämmästyttää.

   Lainaa

  10. Päätön mansikka 27.4.2021 4:29
   Tulos: +191 (215 ääntä)
   Oon aina ihmetellyt tuota omien kirosanojen "sensurointia" vaihtamalla kirjain tai pari tähdiksi. Miksi???? Kaikki kuitenkin tietää mitä tarkoitat ja jos ei halua kiroilla niin voi jättää sen sanan vaan pois. Jos on niin kova tarve päästä kiroilemaan, miksei vaan perkele kiroile ja kirjoita sitä sanaa kunnolla?

   Lainaa

  11. Malttamaton hyönteinen 27.4.2021 4:59
   Tulos: +66 (70 ääntä)
   Nyt jäi kiinnostamaan, että mikä on tämä Heidin ylläpitämä ryhmä? Tuskin olen ainoa, joka haluaisi käydä vilkaisemassa meininkiä siellä :D

   Lainaa

  12. Tulos: +85 (89 ääntä)
   Päätön mansikka: Oon aina ihmetellyt tuota omien kirosanojen "sensurointia" vaihtamalla kirjain tai pari tähdiksi. Miksi???? Kaikki kuitenkin tietää mitä tarkoitat ja jos ei halua kiroilla niin voi jättää sen sanan vaan pois. Jos on niin kova tarve päästä kiroilemaan, miksei vaan perkele kiroile ja kirjoita sitä sanaa kunnolla?
   Joillakin sivustoilla kirosanoja sisältävät viestit blokkautuvat automaattisesti, tähtisensuurin tarkoituksena on kiertää sitä.

   Lainaa

  13. Tulos: +65 (81 ääntä)
   En ymmärrä Jaanaa enkä Satua. Jos jollain on jotain kohtaan esto päällä, niin siihen on varmaan painava syy. Satu taas voisi tarkistaa ihan helposti itse sen, että kuuluuko hänen estämänsä ihminen ryhmään. Vaikeampaa siitä tekee toki se, jos hän on estänyt kymmeniä. Itse kuitenkin poistuisin ryhmästä ihan vaan jo tuollaisen säännön takia. Tai ehkä estäisin ylläpitäjän, ja katsoisin mitä tapahtuu.

   Lainaa

  14. Tulos: +25 (75 ääntä)
   Päätön mansikka: Oon aina ihmetellyt tuota omien kirosanojen "sensurointia" vaihtamalla kirjain tai pari tähdiksi. Miksi???? Kaikki kuitenkin tietää mitä tarkoitat ja jos ei halua kiroilla niin voi jättää sen sanan vaan pois. Jos on niin kova tarve päästä kiroilemaan, miksei vaan perkele kiroile ja kirjoita sitä sanaa kunnolla?
   Samaa mieltä. Olen myös ihmetellyt enemmän kuin yhden kysymys- tai huutomerkin käyttöä. Jos haluat huutaa tai kysyä jotain, molempiin riittää yksi.

   Lainaa

  15. Rautapaimen 27.4.2021 6:05
   Tulos: +61 (65 ääntä)
   Toi on metka miten yypeen homma nousee monille hattuun.

   Lainaa

  16. Painava eläin 27.4.2021 6:51
   Tulos: -162 (170 ääntä)
   Suopa henkilö: Kyllä se on tuo ylläpitäjyys sellainen arvo että jää kenraalitkin kakkoseks. Olin tulossa tähän kertomaan omaa vastaavaa kokemustani kuin tuolla jollain, joka on Annalta saanut yksärillä täyslaidallisen. Sitten tajusin että ei saatana, saattaa hyvinkin olla sama Roskalavan Ylläpitäjä-Anna kyseessä. [...]
   Helppo arvata mitä tuossakin on käynyt. Sinä olet oivaltanut jonkun "harmaalla alueella" olevan porsaanreiän säännöissä ja käynyt nokkelana ylläpidolta siitä innoissasi mouhoamaan. Ylläpito ei ole heti vastannut, joten sinä "teit oman ratkaisusi" ja totesit mielessäsi että koska sitä ei ole selkeästi säännöissä kielletty, niin sehän tarkoittaa automaattisesti että se on silloin sallittu, ja postasit kommenttisi/ilmoituksesti. Ylläpito mainitsi asiasta, jolloin sinä aloit "niin-mutku-ei-säännöissä-sanota-etkä-vastannut-heti" -inttämisen. Ylläpidolla paloi käpy sinun inttämiseesi -> paska ylläpito. Mikäli ylläpitäjät alkaisivat postailemaan edellä kuvatun kaltaisia tapahtumia tänne, niin lukumäärä olisi aika paljon suurempi kuin nämä "ylläpito on ihan huono" - postaukset.

   Lainaa

  17. Toimimaton taistelija 27.4.2021 7:40
   Tulos: +63 (69 ääntä)
   YP ylijumala tuo kaikista korkein olento internetissä, ainakin omasta mielestään.

   Lainaa

  18. Sinivihreä riikinkukko 27.4.2021 7:55
   Tulos: +38 (46 ääntä)
   riesa: Samaa mieltä. Olen myös ihmetellyt enemmän kuin yhden kysymys- tai huutomerkin käyttöä. Jos haluat huutaa tai kysyä jotain, molempiin riittää yksi.
   Vauvapalstalla ainakin pitää tähdittää, koska automaattisensuuri. Ja jos haluaa huutaa _lujaa_, tarvitaan paljon merkkejä.

   Lainaa

  19. Tulos: -11 (23 ääntä)
   Heidin käyttäytymisestä tulee hieman mieleen mielivalta, jolla 80-vuotta sitten Saksan ympäristössä kyykytettiin niitä "ali-ihmisiä" joiden naama ei miellyttäny. Me pystytään parempaankin..

   Lainaa

  20. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Jaapeli: Oon lueskellu vanhoja mokia aika ahkerasti viimeaikoina ja nyt on pakko kysyä onko tuo alimmainen ryhmä ollu aiemminkin edustettuna täällä? Varoitus vänkäämisestä kuulostaa tutulta.
   Ylläpidolla on asiaa osa 10 sisältää ainakin yp-Sarin, joka uhkaa heittää pihalle naurureaktioista. Muuten en osaa sanoa.
   Enemmän aloin miettimään, että onko tämä Anna roskalavalta sama Anna kuin Ylläpidolla ei ole asiaa postauksessa? 😂

   Lainaa

  21. Tulos: -21 (59 ääntä)
   Sinivihreä riikinkukko: Vauvapalstalla ainakin pitää tähdittää, koska automaattisensuuri. Ja jos haluaa huutaa _lujaa_, tarvitaan paljon merkkejä.
   No sitten voi mennä sinne Vauvapalstalle. Koko netti ei ole Vauvapalstaa.

   Lainaa

  22. Herkkä ilves 27.4.2021 9:34
   Tulos: -100 (122 ääntä)
   On se jotenkin erikoinen tilanne jos on Facebookissa turvallisuussyistä joutunut estämään useita henkilöitä. Ei siinä voi kaikki asiat olla ihan järjestyksessä. Eipä siinä, että tuossa estojen poistamisessa jonkun ryhmän takia olisi mitään järkeä.

   Lainaa

  23. Kilokalori 27.4.2021 9:55
   Tulos: +155 (169 ääntä)
   Herkkä ilves: On se jotenkin erikoinen tilanne jos on Facebookissa turvallisuussyistä joutunut estämään useita henkilöitä. Ei siinä voi kaikki asiat olla ihan järjestyksessä. Eipä siinä, että tuossa estojen poistamisessa jonkun ryhmän takia olisi mitään järkeä.
   Ja tässä oikein malliesimerkki rikoksen uhrin syyllistämisestä. Että jos joku esim. alkaa uhkailla tai stalkkailla sinua ja perhettäsi, Herkkä ilves, niin katsetta vaan peiliin ja huomaat että sinun "asiat ei ole ihan järjestyksessä". VMP.

   Lainaa

  24. Kilokalori 27.4.2021 9:57
   Tulos: -21 (55 ääntä)
   Jotenkin kyllä huvitti, että jopa nukkekotiryhmässä jengi estelee toisiaan. Ilmeisesti 1/12 mittakaavan esineiden kauppa aiheuttaa samalla lailla kränää kuin oikeatkin tavarat.

   Lainaa

  25. Kollo hylje 27.4.2021 10:00
   Tulos: +124 (124 ääntä)
   Herkkä ilves: On se jotenkin erikoinen tilanne jos on Facebookissa turvallisuussyistä joutunut estämään useita henkilöitä. Ei siinä voi kaikki asiat olla ihan järjestyksessä. Eipä siinä, että tuossa estojen poistamisessa jonkun ryhmän takia olisi mitään järkeä.
   Joskus haluaa estää "pääsyyllisen" lisäksi hänen kavereita, jotka voisivat vakoilla tai häiriköidä hänen puolesta. Eli ei todellakaan kaikki asiat ole järjestyksessä, koska ei kenenkään pitäisi joutua häirinnän kohteeksi.

   Lainaa

  26. Älytön karjalanpiirakka 27.4.2021 10:04
   Tulos: -33 (63 ääntä)
   Onkohan alin tapahtunut rennossa feministiryhmässä, tuossa mielivaltaisen vallankäytön tyysijassa 🤔

   Lainaa

  27. Jorma Ralli-Kukkula 27.4.2021 10:06
   Tulos: +3 (57 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Se koira älähtää jne...
   ...on yksi maailman typerimpiä sananlaskuja.

   Lainaa

  28. Kirjautuminen epäonnistui 27.4.2021 10:07
   Tulos: +114 (116 ääntä)
   Jos ei halua Feissarimokiin, niin suosittelen käyttäytymään niin, ettei sinne joudu 😁

   Lainaa

  29. Vapaa näätä 27.4.2021 10:10
   Tulos: +82 (120 ääntä)
   Ottamatta kantaa noihin diktaattorimaisiin ylläpitäjiin, niin minusta kaikenlainen "lääkkeet ottamatta" -kommentointi on ylipäänsä todella rumaa. Se loukkaa ihmisiä, joilla on oikeasti mt-ongelmia ja lääkkeet niihin. Verrannollinen esim. homoksi haukkumiseen.

   Lainaa

  30. It's a deal 27.4.2021 11:06
   Tulos: -4 (26 ääntä)
   Aina jauhetaan jostain Nostradamuksesta vaikka John Dalberg-Acton ennusti Facebook-ryhmien ylläpitäjät 1800-luvulla toteamalla: "Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely."

   Lainaa

  31. Ihmettelijä 27.4.2021 11:13
   Tulos: +25 (89 ääntä)
   Painava eläin: Helppo arvata mitä tuossakin on käynyt. Sinä olet oivaltanut jonkun "harmaalla alueella" olevan porsaanreiän säännöissä ja käynyt nokkelana ylläpidolta siitä innoissasi mouhoamaan. Ylläpito ei ole heti vastannut, joten sinä "teit oman ratkaisusi" ja totesit mielessäsi että koska sitä ei ole [...]
   Ylläpitäjä bongattu ;) Edellyttääkö ylläpitäjän kunnioitetun arvonimen saaminen uimapukualueen hiekoitusta etukäteen? Tarjoaako kukin ryhmä hiekan, vai pitääkö hiekoitus hoitaa omakustanteisesti?

   Lainaa

  32. Kimeä lohikäärme 27.4.2021 11:29
   Tulos: +68 (86 ääntä)
   Vapaa näätä: Ottamatta kantaa noihin diktaattorimaisiin ylläpitäjiin, niin minusta kaikenlainen "lääkkeet ottamatta" -kommentointi on ylipäänsä todella rumaa. Se loukkaa ihmisiä, joilla on oikeasti mt-ongelmia ja lääkkeet niihin. Verrannollinen esim. homoksi haukkumiseen.
   Joo, samaa mieltä. On typerää verrata netissä riehumista terveydellisiin ongelmiin, kun kyseessä on huonot käytöstavat. Tiedän kyllä että kyseessä on pelkkä vitsi, mutta se on vitsinä parhaimmillaan kulunut ja pahimmillaan loukkaava. Tällaisille nettiriehujille löytyy kyllä osuvampiakin sutkautuksia.

   Lainaa

  33. Taktiili piikkisika 27.4.2021 12:14
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Kyllä jos itse käyttäisin jotain ryhmää jonka yp alkaisi esittämään jotain jumaluutta toiminnallaan niin perustaisin uuden ryhmän ja kutsuisin sinne sen toisen ryhmän jäsenet. Miten ihmiset ihan oikeasti jaksaa katsella tuollaista pelleilyä? Ihan täysin naurettavaa meininkiä.

   Lainaa

  34. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Kilokalori: Jotenkin kyllä huvitti, että jopa nukkekotiryhmässä jengi estelee toisiaan. Ilmeisesti 1/12 mittakaavan esineiden kauppa aiheuttaa samalla lailla kränää kuin oikeatkin tavarat.
   Eiköhän ole estetty jossain muualla tapahtuneen kommentoinnin takia.

   Lainaa

  35. Äklö maito 27.4.2021 12:17
   Tulos: +47 (55 ääntä)
   Jotenkin ymmärrän, että silloin vuosia sit, kun FB-ryhmät alkoi yleistyä, se saattoi tuntua hienolta ja jännittävältä olla ylläpitäjä. Mut miten vielä vuonna 2021 jollain voi nousta näin pahasti päähän se että on yp? Ei voi ymmärtää...

   Lainaa

  36. Hurskas unikeko 27.4.2021 12:24
   Tulos: +70 (74 ääntä)
   Ite ainakin oon surutta estänyt kaikki dickpicien lähettäjät yms. Että mun pitäis sitten poistaa blokki vaan siks, että saisin olla jossain FB-ryhmässä jäsenenä? Jepjep. On jotenkin kummallista, että toi ylläpitäjyyden hattuunmeno ei oo yhtään laantunut. Face on kuitenkin ollut jo niin kauan olemassa, että luulis sen uutuudenviehätyksen olevan jo haihtunut ja ryhmäjuttujen arkipäiväistynyt, että jengi ei enää näkis tarvetta leveillä, että on YP. Mutta ehkä tää jatkuu ihmiskunnan tuhoon asti. Jäljellä on sit vaan jumala-yp:t ja keskenään tappelevat, kuka on jumalaisin.

   Lainaa

  37. Kaulapannaton katkarapu 27.4.2021 12:58
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Se on jännä miten pahasti näillä ylläpitäjillä kihahtaa aina hattuun. Niinkun jonkun face-ryhmän YP'nä oleminen olis verrannollinen johonkin Englannin kuningattareen.

   Lainaa

  38. Pelkäämätön soturi 27.4.2021 13:16
   Tulos: +34 (46 ääntä)
   riesa: Samaa mieltä. Olen myös ihmetellyt enemmän kuin yhden kysymys- tai huutomerkin käyttöä. Jos haluat huutaa tai kysyä jotain, molempiin riittää yksi.
     Koska "miksi?" selvästi tarkoittaa muuta kuin "MIKSI?!?" Seitsemää huutomerkkiä en ymmärrä, mutta kolme on selvästi eri asia kuin yksi: Moi! (heipähei, innostuneesti) Moi!!! (olen kiihtynyt koska et ole vastannut viikkoon, tai olen juonut liikaa kahvia, tai yritän myydä puhelinliittymää, kontekstista riippuen). 
     Samaan tapaan vaikkapa vauvamuskarissa totean "Vi..hannes!" jos pudotan jotain ja se menee rikki -aikuiset tietävät mitä oikeastaan sanon ja vauvat eivät ymmärrä, mutta joissain sosiaalisissa ympäristöissä ei ole hyväksyttävää sanoa sitä sittenkään. Tai ylläolevassa ketjussa keskustellaan r-sanan käytöstä, kaikkihan tiedämme mitä sanaa emme käytä, mutta pointti on siinä, ettei sitä käytetä.

   Lainaa

  39. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 27.4.2021 13:16
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Oih, Heidin ryhmä kuulostaa ihanalta kevyen mielen ryhmältä! Epäillystä syylliseksi saman tien ja ryhmästä ulos. Mahtavaa!

   Lainaa

  40. Tulos: +39 (45 ääntä)
   Vapaa näätä: Ottamatta kantaa noihin diktaattorimaisiin ylläpitäjiin, niin minusta kaikenlainen "lääkkeet ottamatta" -kommentointi on ylipäänsä todella rumaa. Se loukkaa ihmisiä, joilla on oikeasti mt-ongelmia ja lääkkeet niihin. Verrannollinen esim. homoksi haukkumiseen.
   Se on myös hirveän hyvä ase toista kohtaan vaikka riidellessä heittää "sulla on varmaan tänään jääny lääkkeet ottamatta" ja nollata sillä sitten toisen argumentit kokonaan. Ei kiva.

   Lainaa

  41. Hämärä joutsen 27.4.2021 14:23
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Ei helvetti näitä fb sivujen ylläpitäjiä :D Luulevat vissiin pitävänsä jotain omaa foorumia.

   Lainaa

  42. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Painava eläin: Helppo arvata mitä tuossakin on käynyt. Sinä olet oivaltanut jonkun "harmaalla alueella" olevan porsaanreiän säännöissä ja käynyt nokkelana ylläpidolta siitä innoissasi mouhoamaan. Ylläpito ei ole heti vastannut, joten sinä "teit oman ratkaisusi" ja totesit mielessäsi että koska sitä ei ole [...]
   Kyllä sinä Anna nyt olet tässä mokannut. Ei anna kovin hyvää vaikutelmaa jos sanoo muille että kaikenlaiset "lääkkeet ottamatta" -kommentit on kielletty mutta itse kirjoittaa täysin raivon vallassa ja haukkuu muita keskustelijoita. Sinulle on tässä ylläpitäjyys noussut pahasti hattuun.

   Lainaa

  43. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Oi, pääsisipä joskus ison FB-ryhmän ylläpitäjäksi! Sen vallan tunteen täytyy olla jotain todella juovuttavaa. Tai sit ei.

   Lainaa

  44. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Ilman kontekstia Annan postaus näyttää itseironiselta postaukselta, jossa hän osaa ottaa huumorilla kritiikin, mutta haluaa kuitenkin pitää ryhmän tarkoituksenmukaisena ja vähentää kitinäpostauksia. Tuon yksityisviestin lukemisen jälkeen en ole enää ihan varma. Noin käyttäytyvä tuskin osaa suhtautua omiin vikoihinsa itseironisesti.

   Lainaa

  45. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Jaapeli: Oon lueskellu vanhoja mokia aika ahkerasti viimeaikoina ja nyt on pakko kysyä onko tuo alimmainen ryhmä ollu aiemminkin edustettuna täällä? Varoitus vänkäämisestä kuulostaa tutulta.
   Tää tuli mieleen. https://www.feissarimokat.com/2018/06/vain-valkoinen-on-rasisti/

   Lainaa

  46. Raihnas sohvaperuna 27.4.2021 17:23
   Tulos: +29 (33 ääntä)
   Kilokalori: Jotenkin kyllä huvitti, että jopa nukkekotiryhmässä jengi estelee toisiaan. Ilmeisesti 1/12 mittakaavan esineiden kauppa aiheuttaa samalla lailla kränää kuin oikeatkin tavarat.
   Nukkekotiryhmän jäsen täällä hei :D Muistan ton keskustelun (se on vähintään vuoden vanha ellei kaks) ja miten tultiin lopputulokseen että oikeista syistä estäminen on ok, mutta yllättävän paljon on kuulemma niitä, jotka on _jossain toisessa ryhmässä_ estäneet tyypin jonka naama tai mielipiteet ei miellytä, ja joka sitten tuossa ryhmässä ei tosiaan näe julkisia kuvakansioita eston takia. Haluan myös mainita että nukkekotiryhmä on mukavin ryhmä ikinä, ja siellä tapahtuu draamaa ~3 kertaa vuodessa. Ja pahinkin draama on tuota tasoa ja selviää keskustelemalla. Ja että kaupankäynti ko. ryhmässä on (draaman välttämiseksi!) kielletty, sitä varten on omat kirppisryhmät :P

   Lainaa

  47. Vilda Hajzlík 27.4.2021 17:57
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   ”Mietis nyt vielä kerran kenelle puhut ja mihin sävyyn...” Hieno power trip Hermanni!

   Lainaa

  48. Minä suojelen sinua taiteelta 27.4.2021 18:16
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   riesa: En ymmärrä Jaanaa enkä Satua. Jos jollain on jotain kohtaan esto päällä, niin siihen on varmaan painava syy. Satu taas voisi tarkistaa ihan helposti itse sen, että kuuluuko hänen estämänsä ihminen ryhmään. Vaikeampaa siitä tekee toki se, jos hän on estänyt kymmeniä. Itse kuitenkin poistuisin ryhmästä [...]
   Jos Satu on estänyt henkilön, joka kuuluu ao. ryhmään, hän ei näe ko. henkilöä ryhmässä. Hänen pitäisi siis poistaa esto kaikilta estämiltään henkilöiltä ja sitten tarkistaa ketkä ryhmään kuuluvat. Uudelleen esto onnistuu n. kahden vai kolmen vuorokauden kuluttua. Been there, done that..

   Lainaa

  49. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Eikö se ole just se eston idea, ettei k.o. henkilö näe estäjän julkaisuja tai voi ottaa yhteyttä? Mikä ongelma?

   Lainaa

  50. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Masentunut kukka (Pluri): Ihan pakko kysyä että miten se maanpuolustus tulee kuntoon jos siellä on vain itsepäisiä henkilöitä jotka haastaa riitaa keskenään. Eikö se ole huonoin mahdollinen yhtälö?
   No, kun ylläpitäjät raivoavat etulinjassa ja huutavat toisilleen, viholliset jäävät seuraaman popcornikipon kanssa keskustelua, jolloin pääesikunta voi livauttaa vihollisen niskaan kranaatin tai parikymmentä.

   Lainaa

  51. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Epäjalo sorsa: Nyt tais riina saada potkut heidin ryhmästä..
   Ainakin oli välittömästi kaula giljotiinissa. Ja kun ei anneta varoituksia, niin eiköhän se tosiaan ollut siinä. Hei hei, Riina.

   Lainaa

  52. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Suopa henkilö: Kyllä se on tuo ylläpitäjyys sellainen arvo että jää kenraalitkin kakkoseks. Olin tulossa tähän kertomaan omaa vastaavaa kokemustani kuin tuolla jollain, joka on Annalta saanut yksärillä täyslaidallisen. Sitten tajusin että ei saatana, saattaa hyvinkin olla sama Roskalavan Ylläpitäjä-Anna kyseessä. [...]
   Älä nyt hemmetissä. Huonoin mahdollinen idea! Tollaset Heidit ja Jaanat ja Annat kun laitettais puolustusvoimiin, ne olis saman tien hyökkäysvoimat. Alta viikon olis Suomi sodassa kaikkien kanssa Färsaarista Kuubaan ja Pohjois-Koreasta Mars-planeettaan, kaikkien kanssa oltais sotatilassa saman tien.

   Lainaa

  53. Valkaisematon piimä 28.4.2021 10:26
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Nämä Feissarimokat osoittavat kyllä aika hyvin mitä liika valta (näköjään aika pieni valta) tekee ihmiselle.

   Lainaa

  54. Viides kuokkavieras 28.4.2021 15:02
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Valkaisematon piimä: Nämä Feissarimokat osoittavat kyllä aika hyvin mitä liika valta (näköjään aika pieni valta) tekee ihmiselle.
   Ja sen ettei ole niin pientä ohjetta tai sääntöä etteikö joku sitä tahallaan rikkoisi ja sen jälkeen uhriutuisi.

   Lainaa

  55. Johdoton biisoni 28.4.2021 19:30
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Se koira älähtää jne...
   Älähtämisen merkitys lienee sinulle epäselvä.

   Lainaa

  56. Suopa henkilö 29.4.2021 3:56
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   bob: Älä nyt hemmetissä. Huonoin mahdollinen idea! Tollaset Heidit ja Jaanat ja Annat kun laitettais puolustusvoimiin, ne olis saman tien hyökkäysvoimat. Alta viikon olis Suomi sodassa kaikkien kanssa Färsaarista Kuubaan ja Pohjois-Koreasta Mars-planeettaan, kaikkien kanssa oltais sotatilassa saman tien.
   En näämmä ajatellut tätä ihan loppuun asti, olet meinaan oikeassa! Mutta mitä ihmeen puuhaa noille sitten oikein keksisi sen sijaan että kiusaavat ihmisiä ja käyttävät ”valtaansa” kaikenmaailman roskalava- ja kissanristiäisryhmissä?
   Painava eläin: Helppo arvata mitä tuossakin on käynyt. Sinä olet oivaltanut jonkun "harmaalla alueella" olevan porsaanreiän säännöissä ja käynyt nokkelana ylläpidolta siitä innoissasi mouhoamaan. Ylläpito ei ole heti vastannut, joten sinä "teit oman ratkaisusi" ja totesit mielessäsi että koska sitä ei ole [...]
   Ennen tuon kyseisen Ylläpitäjä-Annan kohtaamista taisin minäkin olla sitä mieltä, ettei sellaisia ihmisiä ole oikeasti olemassakaan, jotka suuttuvat vieraille ihmisille tyhjästä. Ehkä jopa ajattelin myös, että totuus legendojen takana olisi juurikin se, että kertojat kaunistelevat omaa osuuttaan. Väärässä kuitenkin olin.  
   Tosiasiassa tilanne oli sellainen, että useamman tavaran ilmoitukseeni saman tavaran minuutin erolla varasi kaksi ihmistä. Ensiksi varannut vain teki varauksen toisen varaamansa tavaran kuvan alle, toisena varannut oikean kuvan alle. Toisin sanoen tässä tuli sääntöristiriita sen suhteen, meneekö tavara ensiksi varanneelle, vai sille, joka varasi oikean kuvan alle – nämä kun erikseen säännöistä löytyivät, muttei mainintaa kyseisestä tilanteesta. Eli tästä ylläpitäjältä kysyin, koska halusin välttää ylimääräiset riidat (aika hauskaa miten se tilanne siitä sitten kääntyikin.) Kun vastausta ei saman päivän aikana kuulunut, en viitsinyt antaa varaajien odottaa, ja sovin tilanteen heidän kanssaan keskenään, enkä toista viestiä ylläpitäjälle laittanut. En ennen kuin hän tosiaan muutaman päivän kuluttua vihaisena syytti minua aikansa tuhlaamisesta ja mistä kaikesta muusta. 
   Että tottahan niitä varmasti on kaikenlaisia kaunisteltuja tarinoita ja ”kalajuttujakin” liikkeellä tuolla FB-ryhmien villissä lännessä, mutta usko pois, niin on myös liikkeellä jos jonkinnäköistä hiihtäjää. 

   Lainaa

  57. Kunniakas harakka 2.5.2021 3:38
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Janne: Heidin käyttäytymisestä tulee hieman mieleen mielivalta, jolla 80-vuotta sitten Saksan ympäristössä kyykytettiin niitä "ali-ihmisiä" joiden naama ei miellyttäny. Me pystytään parempaankin..
   Enemmän muistuttaa Neuvostoliiton mielivaltaa.

   Lainaa

  58. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Masentunut kukka (Pluri): Ihan pakko kysyä että miten se maanpuolustus tulee kuntoon jos siellä on vain itsepäisiä henkilöitä jotka haastaa riitaa keskenään. Eikö se ole huonoin mahdollinen yhtälö?
   Pistetään ne riviin rajalle huutamaan. Alkaa tunkeutujaa sitten v*tuttamaan niin huolella se jatkuva länkytys ja nillittäminen, että toteavat paremmaksi luovuttaa.

   Lainaa

  59. Astmaton lammas 31.5.2021 21:44
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Tuosta estämisestä: itse olen todennut, että siivoan faceani mukavammaksi paikaksi. Opettajaryhmästä olen estänyt yhden, joka jatkuvasti postailee miljoona linkkiä peräjälkeen ilman suoranaista syytä niiden linkkaamiseen. Eston jälkeen sivun lukeminen helpottui kummasti. Puutarha ja piha -ryhmä on isompi työmaa. Se on hyvä ryhmä, sillä siellä on paljon asiantuntemusta -mutta myös paljon turhaa ilkeilyä. Välillä todellakin erikseen joku tekee toisen postauksen aiheesta "eikö nykynuoriso tunnista enää edes näitä kasveja?!?" kun ei ole tarpeeksi päässyt vouhkaamaan asialliselle kysyjälle aiheesta. Koska en halua poistua ryhmästä, teen siitä mukavamman paikan itselleni estämällä kaikki, jotka eivät osaa kommentoida asiallisesti toisten postauksiin. Pääsevät riitelemään jatkossa yksinään.

   Lainaa

  60. Rautapaimen 5.10.2021 13:13
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ja mun yypeilyä pidettiin outona ku haistattelin tyypeille jotka alkoi uhoamaan muille ryhmäläisille...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: epäily, esto, estää, jakaa, lääkkeet, messenger, viesti, yksityisviesti, ylläpito, ylläpitäjä, yp, yv