Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 154

Naisten tietotoimisto selvittää tapauksen kuin tapauksen.
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 154

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 29.4.2021 0:26
   Tulos: +412 (432 ääntä)
   Naisten tietotoimisto oli totisesti nimensä veroinen! Unelmahäitä en ole katsonut ja tuskin koskaan katsonkaan, mutta kiva, että ilmeisesti kyseinen ohjelma ei ole pelkästään bridezillojen prinsessaunelmille pyhitetty.

   Lainaa

  2. Tulos: -317 (505 ääntä)
   Samaa mieltä kuin Evelina. Miksi heti alkaa kommunistien kokoontumisajot jos ei vaan halua nähdä homoja kaikkialla? Mä googlettelen homoja ja luen homoista lehdissä ja ajattelenkin niitä jatkuvasti, ei ihme että kaikki kasvaa ihan kieroon täällä. Oikein iljettää kaikki ne homot ja niiden penikset ja ihanasti treenatut vartalot.

   Lainaa

  3. Tulos: +241 (285 ääntä)
   Evelina, tämä nyt ei oikein ole mielipidekysymys.

   Lainaa

  4. Tulos: +475 (497 ääntä)
   Jaksan aina ihmetellä miten se toisen seksuaalisuus voikin herättää noin paljon tunteita, vaikka ketään ei omien sanojen mukaan kiinnosta/haittaa.

   Lainaa

  5. Tulos: -282 (340 ääntä)
   MUTTA kun miehet tekivät oman tietotoimistonsa, se ryhmä poistettiinkin hyvin pian... Kaksoistandardit...

   Lainaa

  6. Tulos: -320 (352 ääntä)
   MUTTA kun miehet tekivät oman tietotoimistonsa, tämä ryhmä poistettiin pian. Kaksoistandardit... =) (älkää suotta jatkuvasti poistelko tätä, ei tämä mikään vauvafoorumi ole. Totuus se pelottaa täälläkin)

   Lainaa

  7. Tulos: -319 (349 ääntä)
   M U T T A k u n m i e h e t t e k i v ä t o m a n t i e t o t o i m i s t o n s a , t ä m ä r yh m ä p o i s t e t t i i n p i a n. K a k s o i s t a n d a r d i t . . . =)

   Lainaa

  8. Tulos: -263 (277 ääntä)
   Hypätkää ylläpito parvekkeelta =)

   Lainaa

  9. apinaattori 29.4.2021 2:25
   Tulos: -71 (85 ääntä)
   Toi eka on tyhmyyttä ja toki mokakin mutta enemmän tyhmyyttä kuin moka. Mutta hyvä että nämä älynjättiläiset samoin ku uusnatsit tuovattyhmyytensä julki feisbuukissa välillä varsin innokkaisna. Tulee yks vanha tyhmä juttu mieleen;Orbit syövyttää aivoja, katsokaa vaikka... Ja sitten nauratti. Mutta onneksi en sentään ole natsi tai tommonen homokammoääliö, mielummin nauran tyhmille jutuille ihan vaan kun naurattaa. Nyt juuri kyl naurata, 3. uneton yö menossa ja alkaa oleen vitsit vähissä. Ärsyttää----

   Lainaa

  10. apinaattori 29.4.2021 2:26
   Tulos: -36 (44 ääntä)
   Ei ku toka...Väsymyksen piikkiin, anteeksi silti,kai.

   Lainaa

  11. Tulos: +241 (265 ääntä)
   Kirsikka: Jaksan aina ihmetellä miten se toisen seksuaalisuus voikin herättää noin paljon tunteita, vaikka ketään ei omien sanojen mukaan kiinnosta/haittaa.
   Minustakin on outoa, että kahden aikuisen välinen rakkaus on joistakin huono juttu. Rakkaus on mahtava juttu.

   Lainaa

  12. Kuulematon delfiini 29.4.2021 6:26
   Tulos: +275 (289 ääntä)
   MGTOW: M U T T A k u n m i e h e t t e k i v ä t o m a n t i e t o t o i m i s t o n s a , t ä m ä r yh m ä p o i s t e t t i i n p i a n. K a k s o i s t a n d a r d i t . . . =)
   Sinä olet selkeä esimerkki siitä minkä vuoksi näin tapahtui =) Laita nyt vielä muutamaan kertaan sama viesti.

   Lainaa

  13. Särkymätön alpakka 29.4.2021 7:16
   Tulos: -61 (95 ääntä)
   traumcity: Samaa mieltä kuin Evelina. Miksi heti alkaa kommunistien kokoontumisajot jos ei vaan halua nähdä homoja kaikkialla? Mä googlettelen homoja ja luen homoista lehdissä ja ajattelenkin niitä jatkuvasti, ei ihme että kaikki kasvaa ihan kieroon täällä. Oikein iljettää kaikki ne homot ja niiden penikset ja ihanasti treenatut vartalot.
   "Ihanasti treenatut vartalot"? Ei taida ihan kamalasti sittenkään iljettää.

   Lainaa

  14. Tulos: +198 (202 ääntä)
   Särkymätön alpakka: "Ihanasti treenatut vartalot"? Ei taida ihan kamalasti sittenkään iljettää.
   Niin, tuossa oli sarkasmi ehkä vähän taitavammin piilotettuna, mutta siellä se kuitenkin oli. 😄

   Lainaa

  15. Kynnetön kotieläin 29.4.2021 7:36
   Tulos: +63 (89 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Naisten tietotoimisto oli totisesti nimensä veroinen! Unelmahäitä en ole katsonut ja tuskin koskaan katsonkaan, mutta kiva, että ilmeisesti kyseinen ohjelma ei ole pelkästään bridezillojen prinsessaunelmille pyhitetty.
   Homomies/mies ei voi olla bridezilla?

   Lainaa

  16. Sankka ankerias 29.4.2021 8:33
   Tulos: +270 (290 ääntä)
   Voisin kertoa sellaisen positiivisen jutun tähän aamuun, jos se vielä jotain toivoa antaa suvaitsevaisuutta edistäville. Ja ties vaikka joku muu taas ottaisi jopa opiksikin. Olin itsekin ennen sellainen "pitääkö sitä homoutta nyt fanfaaroida joka paikassa" ja "ihan sama kunhan ei katukuvassa näy" tyyppi. Kuitenkin nyt olen viime aikoina huomannut, että se taisi olla jollain tasolla vain ihan tottumiskysymys. Vaikka omasta mielestään muka silloin kuitenkin suvaitsi myös homoseksuaalisuuden niin jotenkin sen ehkä koki jollain tasolla luonnottamana, ehkä juuri siksi, että ohjelmissa yms. ei ollut aihe esillä. Nykyään en enää kiinnitä yhtään mitään huomiota vastaaviin mainoksiin jne. koska ei enää koe sitä millään muotoa luonnottomana. Eli mitä tästä opimme. Fanfaaroikaa aivan niin paljon kuin ikinä pystytte, niin ehkä ihan oikeasti lopulta saadaan ne paatuneimmatkin hyväksymään kaikki sellaisina kuin he ovat. Ja pahoittelut kaikille aiemmasta epäsuvaitsevaisesta muka-suvaitsevaisuudestani :D

   Lainaa

  17. Ohimenevä taistelija 29.4.2021 8:45
   Tulos: +97 (105 ääntä)
   Niin. Oisko vaikka siksi, että unelmointi tapahtuu aivoissa eikä sukupuolielimissä ja siksi unelmahäät ovat mahdolliset ihan kaikille jotka sellaisista omalle kohdalleen tykkäävät?

   Lainaa

  18. Soma fretti 29.4.2021 8:59
   Tulos: -1 (45 ääntä)
   Särkymätön alpakka: "Ihanasti treenatut vartalot"? Ei taida ihan kamalasti sittenkään iljettää.
   Älä turhaan ruoki väsynyttä trollia

   Lainaa

  19. Päätön mansikka 29.4.2021 9:04
   Tulos: +163 (165 ääntä)
   MGTOW: MUTTA kun miehet tekivät oman tietotoimistonsa, se ryhmä poistettiinkin hyvin pian... Kaksoistandardit...
   Jos ryhmän käyttäjien ulosanti on tuollaista, ei tainnut se ryhmän aihe olla syy poistamiseen :DD
   Tai sitten sait vain bannit ryhmästä spämmimisen vuoksi etkä ole vieläkään tajunnut asiaa

   Lainaa

  20. Tulos: -125 (155 ääntä)
   Kirsikka: Jaksan aina ihmetellä miten se toisen seksuaalisuus voikin herättää noin paljon tunteita, vaikka ketään ei omien sanojen mukaan kiinnosta/haittaa.
   Itse olen syntynyt 60- luvun lopulla ja kasvanut ajan hermoon nähden liberaalissa perheessä. Ja kyllä! Olen siinä määrin suvaitsevainen, että olen saanut siitä vuosikymmenten vieriessä tasaisesti kuulla. Olen hetero, mutta minulla on rakkaita homokavereita. Täytyy silti rehellisyyden nimissä todeta, että tuollainen iso kuva kadun varressa, jossa kaksi miestä suutelevat toisiansa, tuntuu... hmm...? öö... se on sen verran uutta ja snadisti provosoivaa ainakin minulle, että niitä täytyy ilmeisesti nähdä tarpeeksi katukuvassa, että niihin tottuu?  Ps. Kun näen kahden miesystäväni suutelevan, käännän pääni toiseen suuntaan. Miksi? Koska se on sallittua, eikä kantaaottavasti tai millään pahalla tehty. tai ok, jos oon humalassa niin sitten saatan katsoa. En tunne etä minun pitäisi olla pahoillani.

   Lainaa

  21. Myötätunnoton hilleri 29.4.2021 9:34
   Tulos: -68 (114 ääntä)
   Karoliina: Evelina, tämä nyt ei oikein ole mielipidekysymys.
   Konservatiivit ovat ihan yhtä oikeutettuja omaan elämänkatsomukseensa kuin liberaalit.
   Osassa meitä liberaaleja on sellainen vika, että heille kelpaavat vain ja ainoastaa ne, jotka ovat täysin samaa mieltä.
   Siksipä sjw, woke ja cancel-kulttuurit ovat saatanasta koska ne pyrkii hiljentämään kaikki muut, jotka eivät ajattele heidän tavallaan.
   Maailmasta saadaaan suvaitsevampi keskustelemalla ja kasvattamalla seuraavat sukupolvet ajattelemaan laajemmin.
   Unelmahäitä en katso, koska mainokset ovat saaneet minut uskomaan sen olevan täyttä whitetrashhömppää. Ja totta puhuen, minua ei oikein kiinnostanut edes omien häiden järjestäminen, mutta kun mies tahtoo hääjuhlan.

   Lainaa

  22. Tulos: +150 (168 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Konservatiivit ovat ihan yhtä oikeutettuja omaan elämänkatsomukseensa kuin liberaalit. Osassa meitä liberaaleja on sellainen vika, että heille kelpaavat vain ja ainoastaa ne, jotka ovat täysin samaa mieltä. Siksipä sjw, woke ja cancel-kulttuurit ovat saatanasta koska ne pyrkii hiljentämään kaikki [...]
   Kommentin pointti olikin se, että ihmisoikeudet ei ole mielipidekysymys. Kaikilla ihmisillä on oikeus elää ja olla oma itsensä. Sen nyt sanoo jo yhdenvertaisuuslakikin, ei siihen mitään liberaalivihaa tarvitse tunkea.

   Lainaa

  23. Lojaali kavioeläin 29.4.2021 10:08
   Tulos: +81 (81 ääntä)
   apinaattori: Toi eka on tyhmyyttä ja toki mokakin mutta enemmän tyhmyyttä kuin moka. Mutta hyvä että nämä älynjättiläiset samoin ku uusnatsit tuovattyhmyytensä julki feisbuukissa välillä varsin innokkaisna. Tulee yks vanha tyhmä juttu mieleen;Orbit syövyttää aivoja, katsokaa vaikka... Ja sitten nauratti. Mutta [...]
   Ota inkiväärishotti vodkalla niin ei vtuta niin paljoa

   Lainaa

  24. Vajoava oliivi 29.4.2021 10:51
   Tulos: +107 (113 ääntä)
   Sankka ankerias: Voisin kertoa sellaisen positiivisen jutun tähän aamuun, jos se vielä jotain toivoa antaa suvaitsevaisuutta edistäville. Ja ties vaikka joku muu taas ottaisi jopa opiksikin. Olin itsekin ennen sellainen "pitääkö sitä homoutta nyt fanfaaroida joka paikassa" ja "ihan sama kunhan ei katukuvassa näy" [...]
   Hienoa kuulla. Oppia ikä kaikki ja todellista kypsyyttä on pystyä muuttamaan mielipiteensä ja jopa myöntämään näin tapahtuneen. Oikein mukavaa kevättä sinulle!

   Lainaa

  25. Vajoava oliivi 29.4.2021 10:53
   Tulos: +123 (133 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Konservatiivit ovat ihan yhtä oikeutettuja omaan elämänkatsomukseensa kuin liberaalit. Osassa meitä liberaaleja on sellainen vika, että heille kelpaavat vain ja ainoastaa ne, jotka ovat täysin samaa mieltä. Siksipä sjw, woke ja cancel-kulttuurit ovat saatanasta koska ne pyrkii hiljentämään kaikki [...]
   Ihmisten oikeus olla osa yhteiskuntaa seksuaalisuudestaan riippumatta ei ole mielipidekysymys.

   Lainaa

  26. Tulos: -26 (72 ääntä)
   Nousee sitä itelläkin vähän sellainen "yhh" -reaktio kun toi mainos sattuu silmiin, mutta se auttaa kummasti kun vaan jatkaa elämäänsä tästä välittämättä. Ei muuta kun kaikille oikeus olla ja näkyä, se on meidän kaikkien luonnollinen oikeus. Oikeus olla loukkaantumatta yhtään mistään julkisella paikalla ei ole asia joka olisi olemassa.

   Lainaa

  27. Vanhentumaton mehiläinen 29.4.2021 11:43
   Tulos: +108 (116 ääntä)
   MGTOW: Hypätkää ylläpito parvekkeelta =)
   Voi vitun idiootti. Se että se sun viesti ei ilmaannu samalla sekunnilla tähän kommenttikenttään EI tarkoita sitä että sitä ei julkaista ollenkaan. Miten voi vielä 2021 tämä olla niin suuri yllätys ihmisille? Näitä kommentteja näkee joka paikassa.

   Lainaa

  28. Tulos: +35 (51 ääntä)
   Vaakku: Kommentin pointti olikin se, että ihmisoikeudet ei ole mielipidekysymys. Kaikilla ihmisillä on oikeus elää ja olla oma itsensä. Sen nyt sanoo jo yhdenvertaisuuslakikin, ei siihen mitään liberaalivihaa tarvitse tunkea.
   No siis totta kai saat olla mitä mieltä tahansa muiden ihmisoikeuksista, mutta et saa silti välttämättä toimia niiden mielipiteidesi mukaan ja rajoittaa tai loukata kenenkään muun oikeuksia. Se nimenomaan on osa vapautta mielipiteeseen, eikä sinullakaan vain ole keinoja tai oikeutta viedä keneltäkään tätä vapautta, vaikka olisitkin eri mieltä. 
   Jos aletaan rajoittamaan jonkun oikeutta olla yhdenvertaisena osana yhteiskuntaa, ei ole kyse enää mielipiteistä vaan konkreettisista teoista..

   Lainaa

  29. Tulos: +21 (29 ääntä)
   Ei välttämättä kannata antaa niin paljoa painoarvoa jonkun mielipiteille esim. siitä, että saako joku toinen ihmisryhmä elää. Vaikuttaa lähinnä surkealta ja häiriintyneeltä kaverilta jos muiden olemassaolo noin hiertää, eikä sosiaaliset taidot ja suhteetkaan varmaan ole sillä pohjalla, että kannattaa aloittaa mitään väittelyä hänen mielipiteidensä hyväksyttävyydestä. Parempi antaa tuollaisten jäädä sinne omaan kuplaansa haaveleimaan, että juuri hänen mielipiteellänsä olisi yhtään mitään väliä, kuin oikeasti alkaa tekemään siitä jotain poliittista työkalua, jolla saada huomiota. Sitten jos tyyppi tekee uhkauksia tai jää kiinni puuhista, joiden perusteella voidaan epäillä joskus toteuttavan näitä haaveitaan, on asiaan syytä suhtautua tosissaan.

   Lainaa

  30. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 29.4.2021 12:30
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Kynnetön kotieläin: Homomies/mies ei voi olla bridezilla?
   Henkisesti tietenkin voi! Ehkä ovat silloin groomzilloja. Pukujen perusteella prinsessaunelmamekoista ei tule juhlissa ongelmaa kuitenkaan.

   Lainaa

  31. Vivahteeton karpalo 29.4.2021 12:37
   Tulos: +53 (61 ääntä)
   Onko tuon unelmahää-postauksen tarkoitus päivitellä mainokseen lätkittyä teippiä vai homoja?

   Lainaa

  32. Pelkäämätön soturi 29.4.2021 14:04
   Tulos: +60 (74 ääntä)
   traumcity: Samaa mieltä kuin Evelina. Miksi heti alkaa kommunistien kokoontumisajot jos ei vaan halua nähdä homoja kaikkialla? Mä googlettelen homoja ja luen homoista lehdissä ja ajattelenkin niitä jatkuvasti, ei ihme että kaikki kasvaa ihan kieroon täällä. Oikein iljettää kaikki ne homot ja niiden penikset ja ihanasti treenatut vartalot.
     Alapeukuista päätellen kaikkien sarkasmitutka ei ollut ihan hereillä viime yönä :)
     Mutta erikoistahan se on, että homofoobikot tuntuvat ajattelevan homojen petipuuhia enemmän kuin homot itse. Kun he kuulevat tai näkevät heterohäät, innostuvatko he silloinkin spekuloimaan ääneen hääyön aktien luonteesta, ja siitä miten eivät mitenkään haluaisi niitä ajatella mutta pakko on, vai onko silloin kuitenkin ihan selvää, että hääjuhla ei ole yhtä kuin vaatimus tai edes kutsu pohtia vieraiden ihmisten seksuaalisuutta?

   Lainaa

  33. Tulos: +55 (65 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Konservatiivit ovat ihan yhtä oikeutettuja omaan elämänkatsomukseensa kuin liberaalit. Osassa meitä liberaaleja on sellainen vika, että heille kelpaavat vain ja ainoastaa ne, jotka ovat täysin samaa mieltä. Siksipä sjw, woke ja cancel-kulttuurit ovat saatanasta koska ne pyrkii hiljentämään kaikki [...]
   Tuossa Eveliinan "mielipiteessä" oli kyse homouden johtumisesta väärään sukupuoleen syntymisestä. Se vaan ei ole mielipideasia.

   Lainaa

  34. Lymfoidi kirahvi 29.4.2021 14:22
   Tulos: -13 (17 ääntä)
   Inkiväärikin voi olla myrkkyä keholle siinä missä chia-siemenetkin. Monet luulevat, että niitä voi napsia joka päivä monta kertaa.

   Lainaa

  35. Tulos: -20 (42 ääntä)
   Mimmi: Niin, tuossa oli sarkasmi ehkä vähän taitavammin piilotettuna, mutta siellä se kuitenkin oli. 😄
   Sarkasmi ei nyt oikein toimi niin, että voi sanoa mitä tahansa kunhan loppuun muistaa heittää "JK". Kommentin sanominen vitsiksi tai sarkasmiksi ei tee siitä kumpaakaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +55 (65 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Alapeukuista päätellen kaikkien sarkasmitutka ei ollut ihan hereillä viime yönä :)   Mutta erikoistahan se on, että homofoobikot tuntuvat ajattelevan homojen petipuuhia enemmän kuin homot itse. Kun he kuulevat tai näkevät heterohäät, innostuvatko he silloinkin spekuloimaan ääneen hääyön aktien [...]
   Itse alapeukutin siksi, että niin kauan kuin kyseisesti ajattelevia ihmisiä on oikeasti olemassa, ironisesti kirjoitettu postaus ei naurata. Kavereiden kesken ehkä, mutta niin kauan kuin vastaavaa kirjoittelua on näin julkisesti esillä, joku homofoobikko voi ottaa kyseisen kirjoituksen tosissaan ja olla iloinen että "nyt oli asiaa!!".
   Siinä olet kyllä oikeassa että on hyvin kummallista että aikuiset ahdistuvat siitä että kuinka selittää lapselle että miten homot panee, kun sitten taas äidin ja isän rakkaus on kädestä pitämistä, pusuja ja kauniita eleitä.
   Nauratti myös Evelinan paradoksinen mielipide. Jos toinen näistä homomiehistä onkin syntynyt väärään kehoon, miksi se toinen homomies on kiinnostunut hänestä? Kumpi näistä on se joka on syntynyt väärään kehoon? Jos molemmat, eivätkö he silloin olisi tyttöpari, joten ongelma kiertää kehää. Ainoa missä Evelina on oikeassa, on se että sille ei tosiaan itse voi mitään jos on syntynyt kehoon joka ei vastaa omaa sukupuolikokemusta. Siitä huolimatta on pikkasen pähkinät sekaisin.

   Lainaa

  37. Menestyksekäs lisko 29.4.2021 16:48
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Vivahteeton karpalo: Onko tuon unelmahää-postauksen tarkoitus päivitellä mainokseen lätkittyä teippiä vai homoja?
   Aloittaja päivitteli teippejä.

   Lainaa

  38. Pelkäämätön soturi 29.4.2021 16:51
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Toj Karin: Sarkasmi ei nyt oikein toimi niin, että voi sanoa mitä tahansa kunhan loppuun muistaa heittää "JK". Kommentin sanominen vitsiksi tai sarkasmiksi ei tee siitä kumpaakaan.
     Ei sitä tarvitse erikseen sanoa vitsiksi, jos ilmoittaa että me kaikki kasvamme kieroon, koska Traumcity jatkuvasti googlailee homoja ja heidän peniksiään ja ihania treenattuja vartaloitaan. Sisälukutaidolla selviää, että nyt ei olla vakavissaan. 
     Olen kyllä kuullut varsin vakuuttavan argumentin, jonka mukaan homofoobikkojen syyttäminen kaappihomoiksi ei ole reilua: sillä teorialla heterot ovat aivan viattomia, ja homot ovat itse vastuussa syrjinnästä, kun kaappitapaukset sorsivat muita. Eli "niiden" ongelma, ei meidän. En luule että siitä on kyse (Traumin vitsi vitsinä), paremminkin sensaationhalusta joka saa ihmiset lukemaan jok'ainoan palstamillimetrin Tuksusta tai muista tyrkyistä, ja sitten kauhistumaan, pöyristymään ja valittamaan sanotuista tyrkyistä ja lehdistön laaduttomuudesta. Ei niitä kohumissitissisalarakasjuttuja kirjoitettaisi jos niitä ei kuolaten luettaisi. Mutta tietty ihmistyyppi *haluaa* moraalisesti pöyristyä siitä miten kauheita "muut" ovat -sillä logiikallahan sosmedin, ja pelottavassa määrin asiallisten uutistenkin, algoritmit toimivat, pöyristys johtaa jakoon ja klikkailuun. Homot jotka ihan vain ovat ja elävät arkea kuten muutkin, Pridekin on nykyään koko perheen kesäpiknikki, eivät anna aihetta moraalipaniikkiin. Joten jotain kieroutunuttahan pitää yrittää mehustella, vaikka omasta mielikuvituksesta, mistä muuten adrenaliinisävärit?

   Lainaa

  39. Tulos: -22 (36 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Ei sitä tarvitse erikseen sanoa vitsiksi, jos ilmoittaa että me kaikki kasvamme kieroon, koska Traumcity jatkuvasti googlailee homoja ja heidän peniksiään ja ihania treenattuja vartaloitaan. Sisälukutaidolla selviää, että nyt ei olla vakavissaan.    Olen kyllä kuullut varsin vakuuttavan [...]
   Homofoobikoita ei sovi syyttää kaappihomoiksi koska silloin homofobia on homojen ongelma? Mit mit vit mä just luin? Ja tää oli "varsin vakuuttava argumentti"? Eikö tää toiseuttaminen alkaisi jo riittää? Ei ole mitään meitä ja heitä. Yhden yhteiskunnan sisällä sosiaaliset ongelmat on kaikkien yhteisiä. Homofoobikoita ei sovi syyttää kaappihomoiksi koska a) mikään homous ei ole mikään syytös ja b) koska kaikki homofoobikot eivät todennäköisesti ole kaappihomoja, eli metsään mennään ihan puhtaan ignoranssin voimalla.

   Lainaa

  40. Johdoton biisoni 29.4.2021 18:34
   Tulos: +26 (36 ääntä)
   traumcity: Samaa mieltä kuin Evelina. Miksi heti alkaa kommunistien kokoontumisajot jos ei vaan halua nähdä homoja kaikkialla? Mä googlettelen homoja ja luen homoista lehdissä ja ajattelenkin niitä jatkuvasti, ei ihme että kaikki kasvaa ihan kieroon täällä. Oikein iljettää kaikki ne homot ja niiden penikset ja ihanasti treenatut vartalot.
   Sori kun alapeukutin. Sarkasmitutkani tajusi lukemansa liian myöhään.
   T. Kommunisti, jonka mielestä muiden suutelemisen katselu on aina kiusallista  tirkistelyä, mutta kiva kun ihmiset tykkäävät toisistaan.

   Lainaa

  41. Vaiheikas sohvaperuna 29.4.2021 19:00
   Tulos: +56 (60 ääntä)
   Johdoton biisoni: Sori kun alapeukutin. Sarkasmitutkani tajusi lukemansa liian myöhään.T. Kommunisti, jonka mielestä muiden suutelemisen katselu on aina kiusallista  tirkistelyä, mutta kiva kun ihmiset tykkäävät toisistaan.
   Itse koen oman oloni vaivautuneeksi, jos esim. bussissa katseeni alla joku pariskunta nuoleskelee toisiaan. Sukupuoliyhdistelmillä ei tässä ole väliä.

   Lainaa

  42. Ennenaikainen meduusa 29.4.2021 21:53
   Tulos: -11 (13 ääntä)
   Naistenhuoneelle Bannit feissarimokiin, tekee hallaa naisten arvostukselle.

   Lainaa

  43. Sitkeä maahinen 29.4.2021 23:14
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Woodrow: Homofoobikoita ei sovi syyttää kaappihomoiksi koska a) mikään homous ei ole mikään syytös ja b) koska kaikki homofoobikot eivät todennäköisesti ole kaappihomoja, eli metsään mennään ihan puhtaan ignoranssin voimalla.
   Mutta tiesitkö tutkimustuloksista, joissa heteroksi identifioituville miehille näytettiin jotain homoeroottista materiaalia. Tavisjäbät eivät juuri reagoineet, mutta nimenomaan homofoobikot mittausten perusteella kiihottuivat.

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Sitkeä maahinen: Mutta tiesitkö tutkimustuloksista, joissa heteroksi identifioituville miehille näytettiin jotain homoeroottista materiaalia. Tavisjäbät eivät juuri reagoineet, mutta nimenomaan homofoobikot mittausten perusteella kiihottuivat.
   En ole kuullut mistään tietystä tutkimuksesta, mutta aiheesta olen kuullut. Ei yllätä pätkääkään. Tämähän ei tietysti oikeuta ketään olettamaan näkyvän homofoobikon suuntautumista, kuten kenenkään muunkaan suuntautumista ei tule lähteä olettamaan. Henkilö kertoo asiasta niille joiden on syytä siitä tietää, sitten kun on itse valmis. Oletan muuten että mainitsemassasi tutkimuksessa oli eroteltu seksuaalinen kiihottuminen muunlaisesta kiihottumisesta?

   Lainaa

  45. Saava karpalo 30.4.2021 6:21
   Tulos: -8 (20 ääntä)
   Sitkeä maahinen: Mutta tiesitkö tutkimustuloksista, joissa heteroksi identifioituville miehille näytettiin jotain homoeroottista materiaalia. Tavisjäbät eivät juuri reagoineet, mutta nimenomaan homofoobikot mittausten perusteella kiihottuivat.
   Höpö höpö.

   Lainaa

  46. Sitkeä maahinen 30.4.2021 6:41
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Googlella löytyy tarkempaa tietoa, esim hakemalla "homophobia associated with homosexual arousal". :)

   Lainaa

  47. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Särkymätön alpakka: "Ihanasti treenatut vartalot"? Ei taida ihan kamalasti sittenkään iljettää.
   Sarkasmitutka cannot be found.

   Lainaa

  48. Malttamaton hyönteinen 1.5.2021 4:51
   Tulos: -32 (46 ääntä)
   Evelinan kanssa täysin samaa mieltä. Homoutta tungetaan nykyisin liikaa esille. Tietysti jokainen saa olla mitä haluaa, ja hienoa jos on löytynyt toinen ihminen ketä rakastaa oikeasti. Mutta tuo tuputtaminen on mennyt liian pitkälle. Olen keskustellut asiasta myös homoseksuaalien ystävieni kanssa, ja jopa hekin pitävät tuota seksuaalisen suuntautumisen esilletuontia häiritsevänä asiana. t: Biseksuaalin kanssa naimisissa oleva, jolla on paljon LGBT-kavereita.

   Lainaa

  49. Löyhkäävä kolibri 2.5.2021 3:45
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Malttamaton hyönteinen: Evelinan kanssa täysin samaa mieltä. Homoutta tungetaan nykyisin liikaa esille. Tietysti jokainen saa olla mitä haluaa, ja hienoa jos on löytynyt toinen ihminen ketä rakastaa oikeasti. Mutta tuo tuputtaminen on mennyt liian pitkälle. Olen keskustellut asiasta myös homoseksuaalien ystävieni [...]
   En haluisi että lapseni kasvaa maailmassa jossa näkyvissä olisi mainoksissa,.kirjoissa, mediassa, koulussa yms vain cis/hetero/vammaton/valkoinen/kristitty yms ihmisiä, koska jos hän onkin vaikka pyörätuolissa jossain vaiheessa tai huomaa syntyneensä väärään sukupuoleen, hän voisi luulla että on epänormaali tai vääränlainen. Samoin hänen ympärillään ihmiset voisivat kuvitella näin ja häntä syrjittäisi. Toivottavasti tulevaisuudessa kaikki saisivat olla näkyvissä.

   Lainaa

  50. herkkänahkainen nillittäjä 2.5.2021 12:02
   Tulos: -11 (21 ääntä)
   Vaiheikas sohvaperuna: Itse koen oman oloni vaivautuneeksi, jos esim. bussissa katseeni alla joku pariskunta nuoleskelee toisiaan. Sukupuoliyhdistelmillä ei tässä ole väliä.
   itsekkin samaa mieltä.
   Mutta jos kuitekin siellä bussissa sattuu olemaan vaikka miespari ja toteat tämän saman, olet homofoobikko, rasisti ja itsekkin homo.

   Lainaa

  51. Loistava gaselli 4.5.2021 21:56
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Malttamaton hyönteinen: Evelinan kanssa täysin samaa mieltä. Homoutta tungetaan nykyisin liikaa esille. Tietysti jokainen saa olla mitä haluaa, ja hienoa jos on löytynyt toinen ihminen ketä rakastaa oikeasti. Mutta tuo tuputtaminen on mennyt liian pitkälle. Olen keskustellut asiasta myös homoseksuaalien ystävieni [...]
   Itse olen nähnyt samaisen sarjan mainoksia, jossa heterot pussailee toisiaan. Muutenkin vastaavanlaista cisheteromateriaalia on tullut vastaan jatkuvasti leffoissa, kirjoissa, netissä, jne. Toki he saavat olla mitä haluavat ja kiva jos on löytynyt rakas rinnalle, mutta tuo tuputtaminen on mennyt ihan liian pitkälle. 
   Olen keskustellut asiasta myös heteroseksuaalisen sukupuolisuuntauksen valinneiden tuttavieni kanssa ja jopa hekin pitävät tuota seksuaalisen suuntautumisen esilletuontia häiritsevänä asiana.
   t. Homo, jolla on monia cissukupuolisia heteroseksuaalisia ystäviä, ja joka on nähnyt tätä huolestuttavaa tuputusta koko ikänsä, niin paljon että oli nuorena vakuuttunut siitä että oli kykenemätön rakkauteen koska heterous oli selvästi ainoa vaihtoehto :)

   Lainaa

  52. Nukkuva tonttu 4.5.2021 23:21
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Naisten tietotoimisto oli totisesti nimensä veroinen! Unelmahäitä en ole katsonut ja tuskin koskaan katsonkaan, mutta kiva, että ilmeisesti kyseinen ohjelma ei ole pelkästään bridezillojen prinsessaunelmille pyhitetty.
   Turhaa naisvihaa levität, tälläkin kaudella yhdessä jaksossa aivan sekaisin oli sulhanen.

   Lainaa

  53. Lihavahko peura 27.5.2021 4:02
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   traumcity: Samaa mieltä kuin Evelina. Miksi heti alkaa kommunistien kokoontumisajot jos ei vaan halua nähdä homoja kaikkialla? Mä googlettelen homoja ja luen homoista lehdissä ja ajattelenkin niitä jatkuvasti, ei ihme että kaikki kasvaa ihan kieroon täällä. Oikein iljettää kaikki ne homot ja niiden penikset ja ihanasti treenatut vartalot.
   Hyvä mielipide, samaa homo tuputusta kaikkialla,yllättäen miinusta ssuvakeilta, suvaitsevaisuus toki rajoittuu vain omiin näkemyksiin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ex, homot, inkivääri, kuva, mainos, mies, niko, terveys, terveysvaikutteet, unelmahäät, valeprofiili