Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 39

Varokaa tuttipullomyrkyttäjää?
Suurenna näkymä
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 39

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +228 (248 ääntä)
   Juha ja Heli vois sopia pariskunnaksi.

   Lainaa

  2. Hieno konna 20.4.2021 0:14
   Tulos: +416 (436 ääntä)
   Huomaa ettei Juha ole isä. Jos olisi, myös tietäisi faktan ettei se minkä sukupolven vanhemmat on kyseessä liity vauvan/taaperon tumppu/sukka/lelu häviämiseen. Ne pienetkin ihmiset osaa repiä vaatetta pois(hatut,tumput,töppöset) ja tiputtaa tavaroita(lelu,tutti jne.) Vaunuista....

   Lainaa

  3. Katuviisas lehmä 20.4.2021 0:52
   Tulos: +261 (269 ääntä)
   Valittaako Juha siitä, että nykyajan vanhemmat hukkaavat lasten vaatteita? Ei muuten, mutta itselläkin lapsena tuli ties mitä hanskoja, pipoja, erilaisia pantoja, jne vastaan jo pelkällä koulumatkalla. Ei todellakaan ole nykyajan ongelma. Pikkulapset voivat nakata kärryistä vaatteita heiluessa ja lapsilta taas ne voivat pudota taskusta telmiessä. Siinä ei sitä välttämättä huomaa.

   Lainaa

  4. Lukematon käärme 20.4.2021 1:40
   Tulos: +143 (151 ääntä)
   Onko tuo se ns. Saatanan puhelin. Luulin ettei täydellisiä ihmisiä ole. Täältä se löytyikin, Juha.

   Lainaa

  5. Jäkälänpeittämä kuormaeläin 20.4.2021 1:40
   Tulos: +160 (182 ääntä)
   Kyllä se niin on, että lapsilta hukkuvat tumput ja tutit on vasta tän vuosituhannen ilmiö. Ei tälläistä ollut silloin kun minä olin lapsi!

   Lainaa

  6. Tulos: +236 (242 ääntä)
   Juha ei ole vieläkään antanut vanhemmilleen anteeksi sitä, kun ”unohtivat” hänet Sparin tuulikaappiin.

   Lainaa

  7. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 20.4.2021 2:46
   Tulos: +163 (175 ääntä)
   Jäkälänpeittämä kuormaeläin: Kyllä se niin on, että lapsilta hukkuvat tumput ja tutit on vasta tän vuosituhannen ilmiö. Ei tälläistä ollut silloin kun minä olin lapsi!
   Jep jep, meidän nuoruudessa pula-aikana lapaset niitattiin lapseen kiinni ja tutin sijasta imeskeltiin kaarnanpaloja! Kyllä on pilalla, kyllä on.

   Lainaa

  8. Vuoreton maksamato 20.4.2021 3:39
   Tulos: +93 (97 ääntä)
   Hieno konna: Huomaa ettei Juha ole isä. Jos olisi, myös tietäisi faktan ettei se minkä sukupolven vanhemmat on kyseessä liity vauvan/taaperon tumppu/sukka/lelu häviämiseen. Ne pienetkin ihmiset osaa repiä vaatetta pois(hatut,tumput,töppöset) ja tiputtaa tavaroita(lelu,tutti jne.) Vaunuista....
   Itellä ei pentuna meinannu kestää millään hatut päässä, ja joskus rattaissa istuessa sit kerran otin ja nakkasin hatun kävelysillalta järveen, minne se sit myös jäi :D

   Lainaa

  9. Läpikäytävä riesa 20.4.2021 3:44
   Tulos: -29 (37 ääntä)
   Mr. Ällö olisi varmaan laittanut nämätkin tavarat sinne jonnekkin.

   Lainaa

  10. Uniikki vadelma 20.4.2021 6:10
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Lapasia on mennyt hukkaan varmaan niin pitkään kun niitä on tehty. Ja vielä näin keski-ikäisenäkin minulla on laatikollinen vasemman käden hansikkaita, ihan vain odottamassa että löytäisin niitä hukkaan menneitä oikean käden hansikkaita. Missä lie ovat? Pitäs olla vissiin hakaneuloilla kiinni hihoissa.

   Lainaa

  11. Laskelmoiva hyttynen 20.4.2021 6:26
   Tulos: +53 (71 ääntä)
   Puhelimen omistaja n. 11v,joka oppinut uusia merkkejä, ja yrittää olla kovis.

   Lainaa

  12. Tulos: +76 (78 ääntä)
   Lapset on ihan uskomattoman nopeita riisumaan rattaissa millo mitäkin :D Lelutkin saa kyytiä.

   Lainaa

  13. Tulos: +109 (111 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Jep jep, meidän nuoruudessa pula-aikana lapaset niitattiin lapseen kiinni ja tutin sijasta imeskeltiin kaarnanpaloja! Kyllä on pilalla, kyllä on.
   Olipas teillä helppoa. Minun nuoruudessa ei piti imeskellä kiviä, koska kaarna jauhettiin kahviksi. Jos halusi lapaset, piti ensin tappaa karhu. Paljain käsin.

   Lainaa

  14. Tukintolvana 20.4.2021 7:57
   Tulos: +75 (83 ääntä)
   Paras moka puhelinmokassa on se, että pentagrammit on piirretty väärinpäin. Merkitys hieman muuttuu. Tai sitten hän on satanisti ja luontopalvoja yhtä aikaa.

   Lainaa

  15. Tulos: -42 (92 ääntä)
   En ymmärrä miksi eka juttu on jaettu tänne Helin mokana. Siis joo aika aggressiivinen sävy hällä, mut siis en herranjumala kyllä ite enää käytä lapselle tuttipulloa mikä lojunu ties missä :D joo voi sen pestä ja desinfioida mut silti ällöttää ajatus. Ja ei, meillä ei todellakaan oltu tarkkana kotona lasten kans tämmösistä, et hyvin pysty antaa vauvalle tutin takas mikä tippu, mutta tota tuttipulloa en.

   Lainaa

  16. Tulos: +100 (120 ääntä)
   Angst: En ymmärrä miksi eka juttu on jaettu tänne Helin mokana. Siis joo aika aggressiivinen sävy hällä, mut siis en herranjumala kyllä ite enää käytä lapselle tuttipulloa mikä lojunu ties missä 😁 joo voi sen pestä ja desinfioida mut silti ällöttää ajatus. Ja ei, meillä ei todellakaan oltu tarkkana kotona [...]
   "Ties missä"? Kuulema löytynyt joen vierestä ja laitettu puiston penkille, joten tuskin se nyt missään ydinjätekaatopaikalla tms. on ehtinyt käydä, joten eiköhän se pesemällä ja keittämällä tule puhtaaksi.
   Eikun joo, näköjään Forssassa. Otan äskeisen takaisin...

   Lainaa

  17. Tulos: +94 (100 ääntä)
   Tukintolvana: Paras moka puhelinmokassa on se, että pentagrammit on piirretty väärinpäin. Merkitys hieman muuttuu. Tai sitten hän on satanisti ja luontopalvoja yhtä aikaa.
   Mitä jos koko puhelin onkin väärinpäin ja tyyppi tykkää sekä Jeesuksesta, Baphometista että numerosta 999?

   Lainaa

  18. Tulos: +128 (130 ääntä)
   Hieno konna: Huomaa ettei Juha ole isä. Jos olisi, myös tietäisi faktan ettei se minkä sukupolven vanhemmat on kyseessä liity vauvan/taaperon tumppu/sukka/lelu häviämiseen. Ne pienetkin ihmiset osaa repiä vaatetta pois(hatut,tumput,töppöset) ja tiputtaa tavaroita(lelu,tutti jne.) Vaunuista....
   Tai sitten Juha on sen sukupolven isä, joka ei ole osallistunut lasten kasvatukseen ennen kuin ne ovat siinä iässä, että niille voi ostaa rannekellon rippilahjaksi ja hänellä ei ole mitään käsitystä monetko tumput rouva on joutunut kutomaan lapsille.

   Lainaa

  19. Itseasiassa 20.4.2021 9:31
   Tulos: -26 (42 ääntä)
   Laskelmoiva hyttynen: Puhelimen omistaja n. 11v,joka oppinut uusia merkkejä, ja yrittää olla kovis.
   Mä oon tippunut näistä nuorisoslangeista jo aika päiviä sitten, mut sanooko teinit nykyään kovis?

   Lainaa

  20. Jähmeä sohvaperuna 20.4.2021 9:33
   Tulos: +77 (79 ääntä)
   Hieno konna: Huomaa ettei Juha ole isä. Jos olisi, myös tietäisi faktan ettei se minkä sukupolven vanhemmat on kyseessä liity vauvan/taaperon tumppu/sukka/lelu häviämiseen. Ne pienetkin ihmiset osaa repiä vaatetta pois(hatut,tumput,töppöset) ja tiputtaa tavaroita(lelu,tutti jne.) Vaunuista....
   Kyllä Juha voi olla isä. Ei vaan sellainen nykyajan isä, joka myös viettää aikaa lastensa seurassa.

   Lainaa

  21. Tulos: +46 (58 ääntä)
   Angst: En ymmärrä miksi eka juttu on jaettu tänne Helin mokana. Siis joo aika aggressiivinen sävy hällä, mut siis en herranjumala kyllä ite enää käytä lapselle tuttipulloa mikä lojunu ties missä 😁 joo voi sen pestä ja desinfioida mut silti ällöttää ajatus. Ja ei, meillä ei todellakaan oltu tarkkana kotona [...]
   Vaikka asia olisi sinunkin mielestäsi ällöttävää, niin se ei silti tee Helin suhtautumisesta järkevää tai rationaalista. Helin kommentit ovat sekä epäloogisia että sävyltään sellaisia, jotka sopii tänne oikein loistavasti.

   Lainaa

  22. Makaaberi mandariini 20.4.2021 10:10
   Tulos: +61 (61 ääntä)
   Epäilen Jehovien käyneen virittämässä ansan, puhelin oli vain syöttinä.

   Lainaa

  23. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Woodrow: Mitä jos koko puhelin onkin väärinpäin ja tyyppi tykkää sekä Jeesuksesta, Baphometista että numerosta 999?
   Ehkä puhelimen omistaja on britti ja hänellä on hätänumero 999 muistutuksena heti puhelimen päällä. Brittiteoriaa voisi tukea myös se, että 999 on brittiläinen punkbändi. Lähtisin tästä kulmasta profiloimaan kulkijaa.

   Lainaa

  24. Kuivakas vihannes 20.4.2021 12:12
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Jäkälänpeittämä kuormaeläin: Kyllä se niin on, että lapsilta hukkuvat tumput ja tutit on vasta tän vuosituhannen ilmiö. Ei tälläistä ollut silloin kun minä olin lapsi!
   Joo, ei muakaan penskana kiinnostanut kaikki ne kymmenet hukkuneet lapaset ja hatut. Ne oli äidin ongelma.

   Lainaa

  25. Epälikvidi guava 20.4.2021 12:29
   Tulos: +8 (28 ääntä)
   Läpikäytävä riesa: Mr. Ällö olisi varmaan laittanut nämätkin tavarat sinne jonnekkin.
   Oi, olen varma, että Ällö lukee näitä kommentteja siellä jossain ja on tyytyväinen/iloinen/onnellinen, että hän elää kommenteissa edelleen. ♡

   Lainaa

  26. Sutki pähkinä 20.4.2021 12:40
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Aleskeli: Olipas teillä helppoa. Minun nuoruudessa ei piti imeskellä kiviä, koska kaarna jauhettiin kahviksi. Jos halusi lapaset, piti ensin tappaa karhu. Paljain käsin.
   Luxury!

   Lainaa

  27. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Käyttävätkö nykynuoret vauvojen lapasia? 🤨

   Lainaa

  28. Tulos: +33 (57 ääntä)
   Naurattaa Helin asenne tuosta tuttipullosta. Itse ilmoitin illalla poikaystävälle nostaneeni vessaan lasin valmiiksi, jotta muistan aamulla tehdä raskaustestin. (Ettei ihmettele miksi se on sielä ja vie takaisin keittiöön.) Oli sitä mieltä, että mun pitäis käyttää kertakäyttömukia tai hävittää kyseinen lasi käytön jälkeen. Eihän siitä voi juoda enää. Vaikka kävisi tiskikoneessa. Ihme touhua xD

   Lainaa

  29. Pelkäämätön soturi 20.4.2021 14:12
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   -x-x-: Tai sitten Juha on sen sukupolven isä, joka ei ole osallistunut lasten kasvatukseen ennen kuin ne ovat siinä iässä, että niille voi ostaa rannekellon rippilahjaksi ja hänellä ei ole mitään käsitystä monetko tumput rouva on joutunut kutomaan lapsille.
     Ahkera saa olla jos pikkulapsen tumppuja alkaa kutoa, niitä kun tosiaan menee. Haen kierrätyskeskuksesta parilla eurolla aina uudet, kun ei niitä tosiaan voi lapseen kiinni niitata (ei vaikka mieli tekisi).

   Lainaa

  30. Pelkäämätön soturi 20.4.2021 18:26
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   Piiritetty: Naurattaa Helin asenne tuosta tuttipullosta. Itse ilmoitin illalla poikaystävälle nostaneeni vessaan lasin valmiiksi, jotta muistan aamulla tehdä raskaustestin. (Ettei ihmettele miksi se on sielä ja vie takaisin keittiöön.) Oli sitä mieltä, että mun pitäis käyttää kertakäyttömukia tai hävittää [...]
    Enpä tiedä, tottakai lasi on puhdas jos se käytön jälkeen pestään. Itse käytin silti, raskaustestiaikoina, kertakäyttöistä purkkia, koska jos toisella on yäk-reaktio niin se nyt sitten vaan on. Varsinkin, jos on vauva tekeillä, on parempi mahdollisuuksien mukaan olla sovussa kuin oikeassa -isompiakin riidanaiheita ja tarvetta kompromissiin kyllä sitten vauvavuotena tulee. (Toki jos miehellä on hirveä eritekammo, olisin huolissani siitäkin, kuka aikanaan vastaa vaipparallista).

   Lainaa

  31. Tulos: -3 (19 ääntä)
   Joonari: "Ties missä"? Kuulema löytynyt joen vierestä ja laitettu puiston penkille, joten tuskin se nyt missään ydinjätekaatopaikalla tms. on ehtinyt käydä, joten eiköhän se pesemällä ja keittämällä tule puhtaaksi. Eikun joo, näköjään Forssassa. Otan äskeisen takaisin...
   No me ei varmaankaan tiedetä mitä sille on tapahtunu sitä ennen, ku se on penkille nostettu :'D

   Lainaa

  32. Jähmeä sohvaperuna 20.4.2021 18:56
   Tulos: +19 (39 ääntä)
   Piiritetty: Naurattaa Helin asenne tuosta tuttipullosta. Itse ilmoitin illalla poikaystävälle nostaneeni vessaan lasin valmiiksi, jotta muistan aamulla tehdä raskaustestin. (Ettei ihmettele miksi se on sielä ja vie takaisin keittiöön.) Oli sitä mieltä, että mun pitäis käyttää kertakäyttömukia tai hävittää [...]
   Ex-avokki oli sitä mieltä, että kuukupin keittämiseenkin pitäisi olla erillinen kattila. Vaikka kyseessä on tosiaan jo saippualla huolellisesti pesty silikoninen esine, jota keitetään teräskattilassa kiehuvassa vedessä. Mutta eihän siinä kattilassa voi enää pastaa keittää, jotta ei tule veren maku suuhun.

   Lainaa

  33. Korvaamaton näätä 20.4.2021 19:01
   Tulos: +15 (31 ääntä)
   Jähmeä sohvaperuna: Ex-avokki oli sitä mieltä, että kuukupin keittämiseenkin pitäisi olla erillinen kattila. Vaikka kyseessä on tosiaan jo saippualla huolellisesti pesty silikoninen esine, jota keitetään teräskattilassa kiehuvassa vedessä. Mutta eihän siinä kattilassa voi enää pastaa keittää, jotta ei tule veren maku suuhun.
   Onnittelut siitä että on ex! Erityisesti jos sama logiikka päti muihinkin asioihin.

   Lainaa

  34. Vikkelä raataja 20.4.2021 21:35
   Tulos: -1 (25 ääntä)
   Angst: En ymmärrä miksi eka juttu on jaettu tänne Helin mokana. Siis joo aika aggressiivinen sävy hällä, mut siis en herranjumala kyllä ite enää käytä lapselle tuttipulloa mikä lojunu ties missä 😁 joo voi sen pestä ja desinfioida mut silti ällöttää ajatus. Ja ei, meillä ei todellakaan oltu tarkkana kotona [...]
   Mä oon kyllä kans samaa mieltä. Heittäkää se pullo roskiin!

   Lainaa

  35. Tulos: +32 (32 ääntä)
   On se kumma kun nykynuoret ei osaa enää mitään. Terveisin mies vm1980, vauvana kauppaan unohdettu

   Lainaa

  36. katsastamaton maito 21.4.2021 0:05
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   Jähmeä sohvaperuna: Ex-avokki oli sitä mieltä, että kuukupin keittämiseenkin pitäisi olla erillinen kattila. Vaikka kyseessä on tosiaan jo saippualla huolellisesti pesty silikoninen esine, jota keitetään teräskattilassa kiehuvassa vedessä. Mutta eihän siinä kattilassa voi enää pastaa keittää, jotta ei tule veren maku suuhun.

   Äitini on/oli samaa kastia. Kyseessä on objekti, joka on kolme viikkoa sitten pesty huolellisesti saippualla, laitettu suojapussiin, otettu juuri ulos, ja nyt vain keitetään mikroskooppiset bakteerit pois ennen laittoa infektioherkälle alueelle, ja sen jälkeen juuri keitettyä vettä sisällään pitänyt kattila laitetaan pesukoneeseen.

   Mä en voi painottaa tarpeeksi, että kyseessä ei ole mikään siisteysfriikki, eikä bakteerikammoinen ihminen. Tää yks asia vaan on ylitsepääsemätön.
   Silver lining, ilmainen pikanuudelikattila.

   Lainaa

  37. Aurinkolasiton noita 21.4.2021 0:32
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Noin vuonna '88 äitini kyyditsi minua ja 1,5v nuorempaa siskoani kaksosten kärryissä ympäri New Yorkia. Sellaisissa rattaissa missä muksut on rattaiden etupuolella ja äiti pystyy pitämään silmällä parhaiten meidän hattuja ja höpötystä. Liikennettä oli jonkin verran, ja äiti joutui keskittymään lähinnä luovimiseen, vaan jutteli silti meille koko ajan ja sai vastauksia; lapsilla ei siis hätää. Ei me päästy kun korttelin kulman taakse hotellilta kahvilaan, kun mä olin riisunut itseni miltei alasti, ja auttanut siskoltakin sukat ja nutun pois. Äiti ei ollut huomannut yhtään mitään. Lapset on nopeita otuksia. Ps. Äidillä ei ollut sillä reissulla älypuhelinta kädessään.

   Lainaa

  38. Harras albatrossi 21.4.2021 7:34
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Tuttu unohti kerran lapsensa kauppaan ja se tapahtui 80-luvulla. Olivat miehensä kanssa töiden jälkeen menneet sinne eri autoilla ja kotona huomanneet, ettei lapset olleet kummankaan kyydissä. Meiltä lensi pojan lempilippis päästä tuulella. Meni sellaiseen paikkaan, mihin ei päässyt, aidan taakse virtaavaan veteen. Varmasti se jossain vaiheessa ajautui sellaiseen paikkaan että joku löytyy. Nyt jo aikuinen poika muistaa vieläkin silloisen surunsa. Mutta hän ei ole Juha.

   Lainaa

  39. Mustankipeä kirsikka 21.4.2021 19:55
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Angst: En ymmärrä miksi eka juttu on jaettu tänne Helin mokana. Siis joo aika aggressiivinen sävy hällä, mut siis en herranjumala kyllä ite enää käytä lapselle tuttipulloa mikä lojunu ties missä 😁 joo voi sen pestä ja desinfioida mut silti ällöttää ajatus. Ja ei, meillä ei todellakaan oltu tarkkana kotona [...]
   Vähän vastustuskykyä. Tiskikonepesu tai käsintiskaus riittää

   Lainaa

  40. Näkyvä aasi 21.4.2021 21:20
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Harras albatrossi: Tuttu unohti kerran lapsensa kauppaan ja se tapahtui 80-luvulla. Olivat miehensä kanssa töiden jälkeen menneet sinne eri autoilla ja kotona huomanneet, ettei lapset olleet kummankaan kyydissä. Meiltä lensi pojan lempilippis päästä tuulella. Meni sellaiseen paikkaan, mihin ei päässyt, aidan taakse [...]
   Minä toimin joskus aikojen alussa siivoajana muutamassa liikkeessä iltaisin sulkemisajan jälkeen. Kerran menin normaalisti siivoamaan, niin löysin vauvan nukkumassa nätisti kopassaan liikkeen lattialla hyllyjen välissä. Soitin omistajalle, joka sanoi, että vauvan vanhemmat varmaan tulevat kohta hakemaan lapsensa. Siivosin paikan, mutta ketään ei kuulunut. Viimeisessä työvuorossa ollut tiesi kertoa, että juuri ennen sulkemista paikalla oli ollut monilapsinen perhe, vauva oli ilmeisesti heidän. Tämän perheen yhteystiedot löytyivät asiakasrekisteristä, joten soitin heille. He olivat suorittamassa lapsikatraansa iltatoimia, eivätkä olleet huomaneet yhden puuttuvan. Molemmat vanhemmat luulivat sen toisen ottaneen vauvan kopan autosta.
   No, isä käväisi hakemassa vauvan, joka nukkui koko episodin ajan, joten kaikki meni lopulta hyvin. Vauvakin varmaan päätyi oikeille vanhemmille, kun ei sitä kukaan muukaan koskaan kysellyt.

   Lainaa

  41. Rahanahne sarvikuono 21.4.2021 23:37
   Tulos: +5 (29 ääntä)
   Jähmeä sohvaperuna: Ex-avokki oli sitä mieltä, että kuukupin keittämiseenkin pitäisi olla erillinen kattila. Vaikka kyseessä on tosiaan jo saippualla huolellisesti pesty silikoninen esine, jota keitetään teräskattilassa kiehuvassa vedessä. Mutta eihän siinä kattilassa voi enää pastaa keittää, jotta ei tule veren maku suuhun.
   Minulla on erillinen kattila kuukupille enkä ikinä pissaisi juomakäytössä olevaan astiaan, vaan raskaustestejä varten on erillinen astia tai sitten pissaan suoraan tikkuun. Luulin kaikkien tekevän näin, mutta ilmeisesti olenkin pöpökammoinen hygieniafriikki. Pitäisiköhän nuoleskella jotain ovenkahvoja ihan vaan sen osoittamiseksi, etten pelkää pöpöjä.

   Lainaa

  42. Kelmeä varis 22.4.2021 7:15
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Uniikki vadelma: Lapasia on mennyt hukkaan varmaan niin pitkään kun niitä on tehty. Ja vielä näin keski-ikäisenäkin minulla on laatikollinen vasemman käden hansikkaita, ihan vain odottamassa että löytäisin niitä hukkaan menneitä oikean käden hansikkaita. Missä lie ovat? Pitäs olla vissiin hakaneuloilla kiinni hihoissa.
   Kerran yksiltä arkeologisilta kaivauksilta löytyi kaivoon nakattu lapsen kenkä. Eli 1600-1700-luvun Suomessa on jo lapset viskonut kampetta menemään ja tuskin on varhaisin esimerkki.

   Lainaa

  43. Kypsä peura 22.4.2021 8:41
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Hieno konna: Huomaa ettei Juha ole isä. Jos olisi, myös tietäisi faktan ettei se minkä sukupolven vanhemmat on kyseessä liity vauvan/taaperon tumppu/sukka/lelu häviämiseen. Ne pienetkin ihmiset osaa repiä vaatetta pois(hatut,tumput,töppöset) ja tiputtaa tavaroita(lelu,tutti jne.) Vaunuista....
   En olisi lainkaan niin varma, etteikö Juha olisi isä. Olen tahattomasti lapsettomana lopen kyllästynyt tällaisiin kommentteihin. Yleistäen kaikki lapsivihamieliset ja äitejä/isiä syyllistävät kommentit tulevat muilta vanhemmilta, joilla aika on kullannut muistot. He vertaavat tilannetta omaan muistikuvaansa siitä, miten hänellä / hänen lapsillaan asiat menivät. Kyllä me lapsettomatkin lapsista ja lapsiarjesta tiedämme, sillä olemme itse olleet lapsia, meillä on elämässämme sisaruksia, kummilapsia, sukulaisten lapsia, ystävien lapsia ja ystävien lastenlapsia. Osa meistä tekee työtä lasten parissa. Emme me lapsettomiksi jäänetkään elä lapsettomassa tyhjiössä.  Muistan monen monituista kertaa, kun olemme etsineet sisareni lasten milloin lapasta, milloin lelua ja sitten, kun he olivat isompia, kännykkää, kukkaroa tai mitä milloinkin. Varsinkin vauva- ja taaperoiässä tavaroiden pudottelu oli lapsista mitä parhainta viihdettä, eli yhtä ja samaa esinettä pudoteltiin kerta toisensa jälkeen, ja aina nauru maittoi, kun täti kymmenettä kertaa poimi sen samaisen Teletapin. Koskaan syynä ei kuitenkaan ollut some eikä se, että itse jäin valitettavasti lapsettomaksi.

   Lainaa

  44. Kuha sanoo 22.4.2021 8:45
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Jos tuttipullo olisi minun, ottaisin sen käyttöön, jos huomaisin sen nostetun penkille samana päivänä, kun se katosi ja sellaisessa paikassa, jossa se on voinut pudota. Silloin tuskin kukaan on ehtinyt sitä myrkyttää. Jos taas pullo löytyisi vaikka viikko katoamisen jälkeen niin tilanne voisi olla toinen - jo senkin takia, että maidosta olisi ehtinyt tarttua tuttiin inhottava haju.

   Lainaa

  45. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Ärsyttävö kirjoitustyyli Helillä joo mutta en antais itsekkään enään tuota pulloa vauvalleni

   Lainaa

  46. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Toi pullo voi olla saatunut koronalla ja sitä ei saa pois edes keittämäälä. Oikeesti varokaa tuollaista käytöstä ennen kuin saatte rokotteen!!!

   Lainaa

  47. Aukia kameli 23.4.2021 11:26
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   kilokalori: Toi pullo voi olla saatunut koronalla ja sitä ei saa pois edes keittämäälä. Oikeesti varokaa tuollaista käytöstä ennen kuin saatte rokotteen!!!
   Kai tää on sarkasmia? Kyllä se korona sadassa asteessa kuolee herranjestas. Ei me sairaalassa käytetä mitään kertakäyttöastioita koronapotilaillekaan.

   Lainaa

  48. Pelkäämätön soturi 26.4.2021 13:20
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kypsä peura: En olisi lainkaan niin varma, etteikö Juha olisi isä. Olen tahattomasti lapsettomana lopen kyllästynyt tällaisiin kommentteihin. Yleistäen kaikki lapsivihamieliset ja äitejä/isiä syyllistävät kommentit tulevat muilta vanhemmilta, joilla aika on kullannut muistot. He vertaavat tilannetta omaan [...]
     Eipä "lapsellisuuskaan" autuaaksi tee. Lapset ovat yksilöllisiä, ja jos alkaa luulla että kaikkien lapset osaavat asian x helposti koska omanikin osaa, niin metsään menee. Anu Silfverberg kirjoitti kirjassaan "Äitikortti" vauvastaan joka ei mennyt nukkumaan ei millään, omani tuhisi yönsä kiltisti korissaan, mitä nyt maidolle heräsi. Ei ole luultavaa, että olisin pätevämpi äiti kuin Silfverberg, hän kun kirjoitti aiheesta kirjan ja minä en! Luultavaa on, että on aika arpapeliä minkälainen temperamentti lapsella on, ja oma vanhemmuus ei valmista yleiseen vanhemmuusteoriaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: jehovan todistajat, kadonnut, kuva, kännykkä, lapanen, lapset, löytötavarat, puhelin, tuttipullo