Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 148

Kuinka monta sormea saat mahtumaan suuhusi?
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 148

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +251 (275 ääntä)
   Reetta, sitten on suurisuinen. Tosin 1-2 niveltä sormesta ei vielä anna meriittiä syväkurkuksi.

   Lainaa

  2. Tulos: +358 (368 ääntä)
   Tuo mullalle haiseminen voi johtua kosteusvauriosta talossa, jossa ihminen viettää aikaansa. Äitini asuu 70-luvun sokkelittomassa kauhistuksessa, jossa sokeritoukat vipeltää ja kukkaruukut homehtuu, ja hänen vaatteet ja muut tuoksuu sellaiselle maakellarille, vähän kuin mullalle.

   Lainaa

  3. Peeaa vadelma 16.3.2021 0:22
   Tulos: +301 (307 ääntä)
   "Leveä kuljetus" on eri asia kuin "pitkä kuljetus" 📏

   Lainaa

  4. Haikaileva metsämarja 16.3.2021 0:28
   Tulos: -74 (142 ääntä)
   Nii eikös se lapsi kuole myös jos äitikin kuolee? Lapsihan saa kaiken ravintonsa häntä kantavalta äidiltään. Ehkä lapsi voidaan pelastaa vaikka keskoskaappiin jos raskaus riittävän pitkällä. Kuinka jollain voi olla biologia noin hukassa, vauvat rupeavat hengittämään heti synnyttyään eli ei voi tunkea takaisin sinne mistä tulivat.

   Lainaa

  5. Tulos: +263 (271 ääntä)
   Funfackt

   Lainaa

  6. Tymäkkä vadelma 16.3.2021 0:41
   Tulos: +196 (204 ääntä)
   Haikaileva metsämarja: Nii eikös se lapsi kuole myös jos äitikin kuolee? Lapsihan saa kaiken ravintonsa häntä kantavalta äidiltään. Ehkä lapsi voidaan pelastaa vaikka keskoskaappiin jos raskaus riittävän pitkällä. Kuinka jollain voi olla biologia noin hukassa, vauvat rupeavat hengittämään heti synnyttyään eli ei voi tunkea takaisin sinne mistä tulivat.
   Tää olikin tunkemassa lasta takaisin vaan haudattavaksi.
   Ravinnon lisäksi lapsi saa äitunsä kautta mm. hapen, minkä takia sikiö kuolee äidin kuollessa tosi nopeasti

   Lainaa

  7. Tyyni tonttu 16.3.2021 1:03
   Tulos: +65 (71 ääntä)
   Eikö tuo "Funfacktin" olisi pitänyt luoda jotai käsitystä mitä lapselle ehkä tapahtuu äidin kuollessa?

   Lainaa

  8. Sisin maksamakkara 16.3.2021 1:12
   Tulos: +216 (222 ääntä)
   No siis kyllähän aivokuollutta raskaana olevaa voidaan pitää keinotekoisesti elossa siihen saakka, että lapsella on paremmat tsäbät selviytyä, mutta käytännössä harvemmin on sellaista tilannetta, että tulisi ko. toimintamalli kyseeseen. Mutta mahdollista se on. Tietenkin tää edellyttää että sen kantavan ruumiin elintoimintoja on mahdollista keinotekoisesti ylläpitää, eli kyseessä on alun alkajenkin hyvin spesifit olosuhteet.

   Lainaa

  9. King Arthur 16.3.2021 1:19
   Tulos: +71 (83 ääntä)
   Kellään tietoa siitä miten kaasut "pongauttaa" vauvan ulos? Olen kuullut ns. arkkusynnytyksistä mutta syynä kaasut?

   Lainaa

  10. Hallitsijaton persikka 16.3.2021 2:05
   Tulos: +171 (173 ääntä)
   Ja lisäyksenä vielä että jos äiti on kuolemassa esim.onnettomuuden vuoksi niin lapsi yritetään pelastaa mahdollisimman nopeasti keisarileikkaiksella

   Lainaa

  11. Lavea omena 16.3.2021 3:00
   Tulos: +32 (48 ääntä)
   Haikaileva metsämarja: Nii eikös se lapsi kuole myös jos äitikin kuolee? Lapsihan saa kaiken ravintonsa häntä kantavalta äidiltään. Ehkä lapsi voidaan pelastaa vaikka keskoskaappiin jos raskaus riittävän pitkällä. Kuinka jollain voi olla biologia noin hukassa, vauvat rupeavat hengittämään heti synnyttyään eli ei voi tunkea takaisin sinne mistä tulivat.
   Ei aina. Mm. Tämä USAn viimeisin kuolemantuomio tuli naiselle, joka teki pahaa naiselle, joka oli viimeisillään raskaana. Äiti ei käsittääkseni selvinnyt, mutta murhatavan ansiosta lapsi pelastui. 

   Lainaa

  12. Irvokas syväkurkuttaja 16.3.2021 3:17
   Tulos: -103 (121 ääntä)
   Tuu Reetta käymään, ei taida 4 sormea riittää ;))))

   Lainaa

  13. Epäselvä satuhahmo 16.3.2021 4:23
   Tulos: +124 (146 ääntä)
   Reetan huomionhakusuus level 100. "Oho väärä ryhmä hupsis".

   Lainaa

  14. Tulos: +140 (150 ääntä)
   Mullanhaju voi johtua siitä, että nukkuu haudassa. En siis menis sanomaan yhtään mitään, tai ainakin hyyyvin varovasti.

   Lainaa

  15. Pehmyt hyttynen 16.3.2021 6:04
   Tulos: +64 (74 ääntä)
   Lavea omena: Ei aina. Mm. Tämä USAn viimeisin kuolemantuomio tuli naiselle, joka teki pahaa naiselle, joka oli viimeisillään raskaana. Äiti ei käsittääkseni selvinnyt, mutta murhatavan ansiosta lapsi pelastui. 
   Puhut varmaan Bobbie Jo Stinnetin murhasta? Se kuoli siihen ku tää murhaaja kaivoi lapsen ulos sen vatsasta.

   Lainaa

  16. Pehmyt hyttynen 16.3.2021 6:12
   Tulos: +51 (57 ääntä)
   Pehmyt hyttynen: Puhut varmaan Bobbie Jo Stinnetin murhasta? Se kuoli siihen ku tää murhaaja kaivoi lapsen ulos sen vatsasta.
   Äh.. puhuin pehmeitä. Siis Stinnet kuoli kuristamalla ja se murhaaja leikkasi sen lapsen vatsasta heti sen jälkeen. Murha tapahtui siis siksi et se mimmi halusi vielä yhden lapsen (ku jtn 7 ei riittänyt).

   Lainaa

  17. Päätön mansikka 16.3.2021 6:40
   Tulos: +126 (140 ääntä)
   "t. syväkurkku" kun siellä kurkussa ei edes ole mitään. Nyt on kyl aika I have sex -huomionhaut menossa

   Lainaa

  18. Väsynyt hamsteri 16.3.2021 6:52
   Tulos: +91 (95 ääntä)
   vauva takaisin kohtuun.. miten tuollainen tulee edes kellään mieleen

   Lainaa

  19. Tulos: +137 (139 ääntä)
   Jos nyt joku ei tosiaan tiedä, niin noin 23. raskausviikon jälkeen äidin menehtyessä vauva voidaan hätäsektiolla tosiaan ottaa ulos keskoskaappiin kasvamaan. Tämä edellyttää että kuolema tapahtuu sairaalassa, missä on välittömästi saatavilla lääkäri tekemään tuo leikkaus, sekä tehohoitotiimi lapselle, sillä kyse on minuuteista. Ns. valmiin vauvan voi leikata ulos myös muualla kuin sairaalassa, jälleen edellyttäen että paikalla on ammattilainen joka pystyy toteamaan äidin kuolleeksi ja välittömästi tekemään alkeellisen keisarileikkauksen. Ainakin yksi tällainen kadulla tehty leikkaus tiedetään, jossa äiti menehtyi mutta vauva selvisi paikalle osuneen ripeän lääkärin ansiosta. Ja tosiaan on myös mahdollista aivokuollutta pitää koneilla elossa, kunnes lapsella on mahdollisuudet selvitä. Mutta jälleen kerran, tällaisen onnistuminen vaatii että apu on saatavilla heti kun sydän lakkaa lyömästä, koska vauva kuolee hapenpuutteeseen nopeasti. Siksi on harvinaista, että syntymätön selviäisi vaikka äiti menehtyy. Toki siihen pyritään, jos edellytykset on.

   Lainaa

  20. Tulviva vihannes 16.3.2021 7:31
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Lavea omena: Ei aina. Mm. Tämä USAn viimeisin kuolemantuomio tuli naiselle, joka teki pahaa naiselle, joka oli viimeisillään raskaana. Äiti ei käsittääkseni selvinnyt, mutta murhatavan ansiosta lapsi pelastui. 
   Sehän pölli sen lapsen sielt kohdusta ja esitti, että se on hänen..

   Lainaa

  21. Takkuinen hilleri 16.3.2021 8:02
   Tulos: -47 (47 ääntä)
   Peeaa vadelma: "Leveä kuljetus" on eri asia kuin "pitkä kuljetus" 📏
   Eikai kukaan luule, että tämä nimimerkki ja suun suuruus muuten olisivat toisensa pois sulkevia ominaisuuksia, jotka eivät voi kumpikin olla totta? Vai halutaanko täällä vain pilata syväkurkkujen maine? 
   t. Takkuinen hilleri

   Lainaa

  22. Ilkeä kissa 16.3.2021 8:13
   Tulos: +52 (52 ääntä)
   Kaikki, jotka on haudattu micmacien vanhalle hautausmaalle, haisee mullalle.

   Lainaa

  23. Taivukas mehiläinen 16.3.2021 9:22
   Tulos: +3 (47 ääntä)
   Kaverin äiti pidettiin 80-luvulla keinotekoisesti elossa aivokuolleena jotta lapsi sai kasvaa kohdussa tarpeeksi isoksi. Kun vauva syntyi, äidin elintoimintojen ylläpito lopetettiin. Jotkin äidit antavat kaikkensa.

   Lainaa

  24. Tuhoisa ankerias 16.3.2021 9:25
   Tulos: +70 (70 ääntä)
   King Arthur: Kellään tietoa siitä miten kaasut "pongauttaa" vauvan ulos? Olen kuullut ns. arkkusynnytyksistä mutta syynä kaasut?
   Arkkusynnytykseen on joo tiettävästi syynä ruumiin hajoamisessa syntyvien kaasujen aiheuttama paine. Mutta ei siis niin että kohdussa syntyisi joku elämää ja kuolemaa suurempi queef joka ampuisi sikiön kuin perunan kanuunasta.

   Lainaa

  25. Arkkienkeli 16.3.2021 9:28
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   FatVonD: Mullanhaju voi johtua siitä, että nukkuu haudassa. En siis menis sanomaan yhtään mitään, tai ainakin hyyyvin varovasti.
   Ei. Vampyyri se on ja nukkuu päivät Transsylvanian mullissa.

   Lainaa

  26. Tulos: +3 (29 ääntä)
   Jimbo: Reetta, sitten on suurisuinen. Tosin 1-2 niveltä sormesta ei vielä anna meriittiä syväkurkuksi.
   No jos pisin näkemänsä vehje on noin 5cm ja syväkurkun määritelmänä pitää sitä että koko vehje mahtuu, niin ymmärtäähän tuon.

   Lainaa

  27. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Kun Sharon Tate murhattiin puukottamalla 9. elokuuta 1969 hän oli viimeisillään raskaana. Yksikään puukonisku ei osunut lapseen, mutta lapsi kuoli silti koska ei enää saanut happea kuolleelta äidiltään. Kiireellinen keisarinleikkaus olisi saattanut pelastaa lapsen hengen mutta sitä ei tehty joten lapsi kuoli äitinsä kohtuun. Lapselle annettiin postuumisti nimi Paul Richard Polanski ja hänet on haudattu äitinsä sylissä.

   Lainaa

  28. Pelkäämätön soturi 16.3.2021 13:48
   Tulos: +58 (62 ääntä)
   PIN: Jos nyt joku ei tosiaan tiedä, niin noin 23. raskausviikon jälkeen äidin menehtyessä vauva voidaan hätäsektiolla tosiaan ottaa ulos keskoskaappiin kasvamaan. Tämä edellyttää että kuolema tapahtuu sairaalassa, missä on välittömästi saatavilla lääkäri tekemään tuo leikkaus, sekä tehohoitotiimi [...]
     Tosiaan, muistaakseni Hesarissa oli muutama vuosi sitten juttu, jossa lääkäri kertoi uransa hurjimmista tilanteista, ja tämä oli se hurjin -nainen oli kuollut jonkinlaiseen kouristuskohtaukseen keskellä katua, ja koska raskaus oli ihan lopuillaan ja kovin ilmeinen, lääkäri leikkasi vauvan ulos saman tien. Vauva pelastui, äiti ei. En silti lähtisi kotona kokeilemaan, koska voisi tulla sanomista jos äiti ei ole ihan varmasti kuollut...

   Lainaa

  29. Tasoitettu kyyhky 16.3.2021 15:11
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   alvessoni: Tuo mullalle haiseminen voi johtua kosteusvauriosta talossa, jossa ihminen viettää aikaansa. Äitini asuu 70-luvun sokkelittomassa kauhistuksessa, jossa sokeritoukat vipeltää ja kukkaruukut homehtuu, ja hänen vaatteet ja muut tuoksuu sellaiselle maakellarille, vähän kuin mullalle.
   Tää, ja toki mullan haju voi johtua myös siitä että pesukoneessa pestyt vaatteet on jätetty liian pitkäksi aikaa koneen sisälle jolloin ne on homehtuneet, taikka jos märät vaatteet on heitetty myttyyn kuivumaan jolloin ne myös voi homehtua. Veikkaan että tässä tilanteessa on kyse vain väärin kuivuneista vaatteista eikä talon kosteusvauriosta, kerta mullan hajua on ilmennut vasta pari päivää

   Lainaa

  30. moka-addikti 16.3.2021 16:13
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Mulla oli kerran sellaista luomudeodoranttia, joka haisi aivan mullalta, kuin joku olis kastellut kukkaruukkuja liikaa. Kaupassa jotenkin tuoksui vielä miellyttävältä. :D

   Lainaa

  31. Toivoton karhu 16.3.2021 17:04
   Tulos: +39 (39 ääntä)
   Mua enemmän kiinnostaa mihin aloitukseen Reetta edes meinasi laittaa tuota kuvaa?

   Lainaa

  32. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Mullalta haiseminen voi johtua vanhentuneesta parfyymista. Parfyymitkin vanhenee ja joutuessaan kosketukseen ihon ja ihmisen oman öljyn/bakteerikannan kanssa, aiheuttaa erilaisen tuoksun mitä pullosta tulee. Vanhentunut parfyymi usein haisee kitkerälle mullalle.

   Lainaa

  33. Kurvikas kala 16.3.2021 18:41
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   FatVonD: Mullanhaju voi johtua siitä, että nukkuu haudassa. En siis menis sanomaan yhtään mitään, tai ainakin hyyyvin varovasti.
   Valkosipulit kaulassa

   Lainaa

  34. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Mie värjään hiuksia kasviväreillä, ja värjäyksen jälkeen pitää olla pari päivää pesemättä tukkaa ollenkaan jotta väri hapettuu kirkkaamman väriseksi. Ainakin omaan nenään kuontalo tuoksahtaa maalta tai mullalta sen pari päivää ja joskus ekan shampoopesun jälkeenkin. 😁

   Lainaa

  35. Tasokas robotti 16.3.2021 22:40
   Tulos: -17 (25 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Tosiaan, muistaakseni Hesarissa oli muutama vuosi sitten juttu, jossa lääkäri kertoi uransa hurjimmista tilanteista, ja tämä oli se hurjin -nainen oli kuollut jonkinlaiseen kouristuskohtaukseen keskellä katua, ja koska raskaus oli ihan lopuillaan ja kovin ilmeinen, lääkäri leikkasi vauvan ulos [...]
   Tästä sai kyllä illan epäsovinnaiset naurut

   Lainaa

  36. Hillitty ananas 17.3.2021 0:38
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Pehmyt hyttynen: Äh.. puhuin pehmeitä. Siis Stinnet kuoli kuristamalla ja se murhaaja leikkasi sen lapsen vatsasta heti sen jälkeen. Murha tapahtui siis siksi et se mimmi halusi vielä yhden lapsen (ku jtn 7 ei riittänyt).
   Tällaisia tapauksiahan on ollut enemmänkin kuin vain tämä yksi.

   Lainaa

  37. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 17.3.2021 12:00
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Reetasta on noloa postata asiasta muualle kuin Naistenhuoneelle, mutta jotenkin ei ole enää noloa tunkea sitä omaan postaukseensa ja feissarimokiin? Kyllähän käsi suuhun menee vaikka vauvallakin, mutta ei se normaalia syvemmästä kurkusta kerro.

   Lainaa

  38. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Ei olla jännän äärellä, Saara saatana nyt oikeesti

   Lainaa

  39. Vaka lohikäärme 17.3.2021 18:44
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   moka-addikti: Mulla oli kerran sellaista luomudeodoranttia, joka haisi aivan mullalta, kuin joku olis kastellut kukkaruukkuja liikaa. Kaupassa jotenkin tuoksui vielä miellyttävältä. :D
   Hajusteet voi tuoksua hyvinkin eriltä purkissa ja iholla, sekä eri ihmisten iholla. Harmi kun deodoranteista ei ole testereitä. Itellekin sattunut että kaupassa tuoksuu ihan hyvälle mutta käytössä lähinnä Raidille :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: haju, kuolema, kuolla, kuva, lapsi, multa, raskaana, raskaus, sormet, vauva, väärä ryhmä