Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 400

Innoistuin huutokaupasta, ja siitä se ajatus sitten lähti.
Kirpputorin löytöjä, osa 400

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 77 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +375 (381 ääntä)
   Taitaa jäädä haaveeksi nuo puuttuvat suklaat 🤦‍♀️

   Lainaa

  2. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 30.3.2021 0:13
   Tulos: +397 (431 ääntä)
   Jukan kanssa samoilla linjoilla, hianot ois kaapit olleet! Vaan yhdessäpä sitä asutaan, jos yhdessä asutaan.

   Lainaa

  3. Haikaileva metsämarja 30.3.2021 0:35
   Tulos: +364 (384 ääntä)
   Aika pitkään on mennyt tajuta, että puolet suklaasta puuttuu...

   Lainaa

  4. Lyhytpitkä metso 30.3.2021 0:41
   Tulos: -97 (525 ääntä)
   "Kuten aina näissä päätöksissä, minulla ei ole valitusoikeutta" No olisiko asiaa kannattanut miettiä ennen kuin tekee päätöksen ilman puolisoa? Jotkut miehet ovat kyllä outoja, kun ensin tehdään omin luvin mitä halutaan ja sitten uhriudutaan kun toinen ei anna tehdä päätöstä yksin. Epäilen että jotku tekevät näin jopa tarkoituksella esittämällä olevansa viaton ja tietämätön. "Mä oon vaan tällainen toope joka vahingissa tekee asioita joista ilkeä vaimo ei pidä, uwu"

   Lainaa

  5. Mehiläinen 30.3.2021 0:45
   Tulos: -450 (486 ääntä)
   Ai että niin pistää vihaksi tuo, että LAPSILTA varastetaan. Sen vielä jotenkin pystyy sulattamaan, jos aikuiselle tekee näin, mutta lapselle.... ei ei ei! Mikä ihmisiä vaivaa? Jos omalle pikku neidille joku tekisi saman moiset, niin kyseinen henkilö saisi kyllä katua pahemman kerran - sen takaan!

   Lainaa

  6. Kiistaton hämähäkki 30.3.2021 0:49
   Tulos: +443 (483 ääntä)
   Joo-o...ihan hienot kaapit mutta MONTAKO ko. herra siis osti? Kuvassa näyttää olevan kaksi vierekkäin (ja ne ovat ISOJA) mutta "sen verran monta noita että saa sitten arkieteiseen ja pääeteiseen jne." Eli sen verran massiivinen, tilaavievä ja kotia muuttava sisustusprojekti, että ehkä asiaa olisi vähän voinut pohtia muidenkin asukkaiden kanssa, ihan etukäteen...

   Lainaa

  7. Auraamaton biisoni 30.3.2021 1:02
   Tulos: +282 (318 ääntä)
   Jos yhdessä kerran asutaan ja päätökset tehdään yhdessä, eikös Jukan olisi pitänyt miettiä sitä kalusteiden ostosta keskustelemista _ennen_ sitä kalusteiden ostoa, eikä mennä omin päin tekemään mitään miettimättä sen kummemmin toisen mielipidettä 😄

   Lainaa

  8. Tervetullut undulaatti 30.3.2021 1:13
   Tulos: -18 (186 ääntä)
   ..eikä oo lapsilla olo että olis yötäpäivää päiväkodissa... Kyllä nuo näyttävät samalle kuin päiväkodissa. Eli lapsilla on sellainen olo kuin olisivat yötäpäivää siellä.

   Lainaa

  9. Tulos: -136 (300 ääntä)
   Lyhytpitkä metso: "Kuten aina näissä päätöksissä, minulla ei ole valitusoikeutta" No olisiko asiaa kannattanut miettiä ennen kuin tekee päätöksen ilman puolisoa? Jotkut miehet ovat kyllä outoja, kun ensin tehdään omin luvin mitä halutaan ja sitten uhriudutaan kun toinen ei anna tehdä päätöstä yksin. Epäilen että [...]
   Vaikka olisi yhdessä niin molemmilla on silti edelleen oikeus itsenäisyyteen, omiin valintoihin, omiin ostoksiin jne. kunhan ne ei aiheuta vahinkoa taloudellisesti tai muuten. Annan pari esimerkkiä. - Vahingollinen: Jukka ostaa kaapit ja tämän takia Jukka ei kykene maksamaan omaa osuuttaan talouden menoista. Menot menisi kokonaan kumppanin lompakosta mikä on väärin, koska Jukka olisi itse sössinyt omat asiansa. Jukka on tehnyt väärin ja kumppanilla on oikeus suuttua ja valittaa ja olla maksamatta Jukan menoja. - Ei vahingollinen: Jukka ostaa kaapit ja Jukalla on silti edelleen varaa maksaa oman osuutensa yhteisistä menoista ja omistaankin. Kumppanille ei aiheudu vahinkoa eikä edes varsinaista harmia. Kyllähän ne kaapit tilaa vie eikä välttämättä ole kumppanin silmään, mutta Jukka on ne kuitenkin omilla rahoillaan ostanut ja kykenee edelleen huolehtimaan kaikista muista velvollisuuksistaan. Toki Jukka olisi kohteliaana voinut kysyä, mutta silti hänellä on oikeus omaan omaisuuteensa. Jukkahan olisi voinut ostaa itselleen vaikka moottoripyörän ja Jukalla olisi ollut täysi oikeus ostaa sellainen ilman, että kumppani kieltää. Jukka on kuitenkin aikuinen mies. Nämä samat säännöt pätee toistekipäin. Jos Jukan kumppani ostaa itselleen vaikka uuden auton tai käsilaukun niin ei Jukalla ole siihen mitään valittamista jos kumppani kuitenkin pystyy huolehtimaan omasta osuudestaan tunnollisesti. Kummatkin on itsenäisiä ihmisiä eikä toistensa palvelijoita.

   Lainaa

  10. Oireeton hämähäkki 30.3.2021 1:42
   Tulos: +136 (142 ääntä)
   Kiistaton hämähäkki: Joo-o...ihan hienot kaapit mutta MONTAKO ko. herra siis osti? Kuvassa näyttää olevan kaksi vierekkäin (ja ne ovat ISOJA) mutta "sen verran monta noita että saa sitten arkieteiseen ja pääeteiseen jne." Eli sen verran massiivinen, tilaavievä ja kotia muuttava sisustusprojekti, että ehkä asiaa olisi [...]
   Näyttää pilkottavan vielä kolmaskin kaappi kuvan oikeassa reunassa 😂

   Lainaa

  11. Silmuton kyyhky 30.3.2021 2:08
   Tulos: +269 (291 ääntä)
   Jäärä: Vaikka olisi yhdessä niin molemmilla on silti edelleen oikeus itsenäisyyteen, omiin valintoihin, omiin ostoksiin jne. kunhan ne ei aiheuta vahinkoa taloudellisesti tai muuten. Annan pari esimerkkiä. - Vahingollinen: Jukka ostaa kaapit ja tämän takia Jukka ei kykene maksamaan omaa osuuttaan talouden [...]
   Ei ihan voi verrata moottoripyörän, auton saati käsilaukun ostoon, eikä pointti ole tässä se rahamäärä mikä niihin on käytetty. Jos yhteistä kotia eletään (ja oletettavasti myös asumiskulut jaetaan), niin kyllä noin isosti kodin tilaratkaisuja ja ulkonäköä muuttavista ratkaisuista myös yhdessä päätetään. Ja jollei niistä kykene toisen kanssa keskustelemaan kuin aikuiset ihmiset, suosittelen olemaan muuttamatta sellaisen ihmisen kanssa samaan talouteen. Koti on yleensä yhteistä omaisuutta (tai ainakin jaetusti vuokrattua eli yhteisessä hallinnassa), ja tässä kumppani ei ehkä halua kotinsa muistuttavan lastentarhan eteistä, mikä on ihan ymmärrettävää. Minäkään en halua esimerkiksi mustaksi maalattuja seiniä, oksennuksen värisiä verhoja tai omaan silmääni rumaa taidetta kotini seinille, eikä se tarkoita sitä että puolisollani ei olisi oikeutta käyttää rahojaan mihin haluaa, vaan sitä että yhteisesti hallitun kodin ilmettä ei ratkaise se kumpi ensin ehtii ostaa sisustuskaluja.

   Lainaa

  12. Säädytön lehmä 30.3.2021 2:17
   Tulos: +35 (63 ääntä)
   Jäärä: Vaikka olisi yhdessä niin molemmilla on silti edelleen oikeus itsenäisyyteen, omiin valintoihin, omiin ostoksiin jne. kunhan ne ei aiheuta vahinkoa taloudellisesti tai muuten. Annan pari esimerkkiä. - Vahingollinen: Jukka ostaa kaapit ja tämän takia Jukka ei kykene maksamaan omaa osuuttaan talouden [...]
   ”... omaa osuuttaan talouden menoista ...”
   Eiks toi oo enemmän kämppis-menoa, kuin yhteistä taloutta ja elämää...? Jokainen tyylillään, mutta mikäli vaaditaan maksamaan joku tietty osuus menoista tai esim. asunnosta, niin luulisi silloin olevan myös enemmän sanavaltaa siihen osuuteen mitä maksaa. 

   Lainaa

  13. Sakari Lahest 30.3.2021 2:37
   Tulos: -67 (79 ääntä)
   Jäärä: Vaikka olisi yhdessä niin molemmilla on silti edelleen oikeus itsenäisyyteen, omiin valintoihin, omiin ostoksiin jne. kunhan ne ei aiheuta vahinkoa taloudellisesti tai muuten. Annan pari esimerkkiä. - Vahingollinen: Jukka ostaa kaapit ja tämän takia Jukka ei kykene maksamaan omaa osuuttaan talouden [...]
   Just joo, muistan melko hyvin kun 90-luvulla silloisella eukolla oli haku päällä naapurin puukottamisesta ja joutui siksi piileskelemään kaverillaan, just joo. Just joo, ei siinä mitään, mutta oli sitten ostanut yhteisillä vuokrarahoilla peruslaattaa, että aika sujuisi kaverilla rattoisammin, just joo.

   Lainaa

  14. Kuuloproteesi Työmaakirppu 30.3.2021 2:48
   Tulos: +65 (79 ääntä)
   Tervetullut undulaatti: ..eikä oo lapsilla olo että olis yötäpäivää päiväkodissa... Kyllä nuo näyttävät samalle kuin päiväkodissa. Eli lapsilla on sellainen olo kuin olisivat yötäpäivää siellä.
   Maalattuina

   Lainaa

  15. Tulos: +47 (79 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Jukan kanssa samoilla linjoilla, hianot ois kaapit olleet! Vaan yhdessäpä sitä asutaan, jos yhdessä asutaan.
   Aivan oikein, jos tämä pätee siten että johonkin vaimon jo tekemään hankintaan saa myöskin Jukka sanoa halutessaan "EI", jonka seurauksena ko. hankinta sitten perutaan.

   Lainaa

  16. Aadolf Kärki 30.3.2021 3:42
   Tulos: -28 (40 ääntä)
   Turku on Suomen... Vastausreikä?

   Lainaa

  17. Raudaton tuhatjalkainen 30.3.2021 5:16
   Tulos: +187 (189 ääntä)
   Mehiläinen: Ai että niin pistää vihaksi tuo, että LAPSILTA varastetaan. Sen vielä jotenkin pystyy sulattamaan, jos aikuiselle tekee näin, mutta lapselle.... ei ei ei! Mikä ihmisiä vaivaa? Jos omalle pikku neidille joku tekisi saman moiset, niin kyseinen henkilö saisi kyllä katua pahemman kerran - sen takaan!
   Mä ostaisin lapselle itse sen puuttuvan 200 grammaa.

   Lainaa

  18. Pehmeä jänis 30.3.2021 5:57
   Tulos: -95 (133 ääntä)
   Juomari: Aivan oikein, jos tämä pätee siten että johonkin vaimon jo tekemään hankintaan saa myöskin Jukka sanoa halutessaan "EI", jonka seurauksena ko. hankinta sitten perutaan.
   Heh aika naivia ajatella noin. Ei meinaan yleensä toimi kuin yhteensuuntaa.

   Lainaa

  19. Pehmeä jänis 30.3.2021 6:00
   Tulos: -222 (234 ääntä)
   Jäärä: Vaikka olisi yhdessä niin molemmilla on silti edelleen oikeus itsenäisyyteen, omiin valintoihin, omiin ostoksiin jne. kunhan ne ei aiheuta vahinkoa taloudellisesti tai muuten. Annan pari esimerkkiä. - Vahingollinen: Jukka ostaa kaapit ja tämän takia Jukka ei kykene maksamaan omaa osuuttaan talouden [...]
   Yleensä se vaan menee niin että vaimo ostaa jukan rahoilla, harvemmin ees on sellasta käsitettä kuin "vaimonrahat" ku joko työtön yms

   Lainaa

  20. Armeijaton lintu 30.3.2021 6:31
   Tulos: +138 (150 ääntä)
   Älkää nyt viitsikö. Eiköhän tuossa ole kyse siitä, että Jukka on ostanut kaapit jostain lopettaneen päiväkodin huutokaupasta alun alkaenkin myyntimielellä. Todennäköisesti koko setti on maksanut sen 50 e, tuskin enempää. Kaikki "vaimoni ei anna pitää näitä" -jutut on ihan pelkkää myyntipuhetta.

   Lainaa

  21. Laadukas peruna 30.3.2021 7:44
   Tulos: +145 (147 ääntä)
   Mehiläinen: Ai että niin pistää vihaksi tuo, että LAPSILTA varastetaan. Sen vielä jotenkin pystyy sulattamaan, jos aikuiselle tekee näin, mutta lapselle.... ei ei ei! Mikä ihmisiä vaivaa? Jos omalle pikku neidille joku tekisi saman moiset, niin kyseinen henkilö saisi kyllä katua pahemman kerran - sen takaan!
   "Kyllä, herra konstaapeli, olen niin pahis että vedin tyyppiä turpaan kun jäi antamatta lapselle 200g suklaata."

   Lainaa

  22. Tulos: -71 (89 ääntä)
   Lyhytpitkä metso: "Kuten aina näissä päätöksissä, minulla ei ole valitusoikeutta" No olisiko asiaa kannattanut miettiä ennen kuin tekee päätöksen ilman puolisoa? Jotkut miehet ovat kyllä outoja, kun ensin tehdään omin luvin mitä halutaan ja sitten uhriudutaan kun toinen ei anna tehdä päätöstä yksin. Epäilen että [...]
   Ja lopulta tullaan yhteisymmärrykseen, että se on aina se naisen sana mikä ratkaisee.

   Lainaa

  23. Häävi papaija 30.3.2021 9:27
   Tulos: +119 (129 ääntä)
   Luulen ettei kitaraanvaihtaja ollut vain huomannut ostaneensa vääränkokoista suklaalevyä. Vähän noloa tehdä asiasta julkinen, kun on kyse pikkusummasta ja kitara on käytännössä lahjoitettu pois.

   Lainaa

  24. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 30.3.2021 9:30
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Ei kaikista kiireostoista ehdi etukäteen rupattelemaan. Vaan eipä mieskään nyt aivan voinsa syöneeltä vaikuta, vaikka kaappiratkaisu ei ottanutkaan tuulta alleen.

   Lainaa

  25. Vastarannan kiiski 30.3.2021 10:36
   Tulos: +52 (56 ääntä)
   Siinä on todennäköisesti ostettu jonkun sisäilmaongelmien takia suljetun päiväkodin kalustoa. Olen näitä nähnyt myynnissä monestikin.

   Lainaa

  26. Tulos: +83 (87 ääntä)
   On kyllä Marjaanalla mennyt tosiaan tovi ennen kuin on huomannut, ettei ihan kaikkia suklaita tuotukaan. Ihmetyttää myös se, että jos ovat kerran kauppaa tehneet, niin luulisi Marjaanalla olevan hänen yhteystietonsakin jossain. Eli miksi huhuilla jonnekin ryhmään, kun aika paljon helpomminkin saisi tyypin kiinni?

   Lainaa

  27. Ajovaloton kani 30.3.2021 10:41
   Tulos: -80 (98 ääntä)
   Lyhytpitkä metso: "Kuten aina näissä päätöksissä, minulla ei ole valitusoikeutta" No olisiko asiaa kannattanut miettiä ennen kuin tekee päätöksen ilman puolisoa? Jotkut miehet ovat kyllä outoja, kun ensin tehdään omin luvin mitä halutaan ja sitten uhriudutaan kun toinen ei anna tehdä päätöstä yksin. Epäilen että [...]
   Kyse on yksistä helvetin kaapeista, on se nyt kumma että joka asiaan pitää kysyä lupa niin kuin olisi pikkulapsi. Mulle on aivan sama minkälaisen kaapin vaimo meille ostaa jos sille on tarvetta.

   Lainaa

  28. Tulos: -52 (102 ääntä)
   Pakko sanoa, että nainen voisi helpostikin ostaa jonkin sisustuselementin mieheltä kysymättä, mutta auta armias jos mies niin tekee, niin se ei vaan käy. En sano että näin olisi aina ja joka tapauksessa, mutta kai se on kuitenkin niin, että mies on usein noissa asioissa joustavampi.

   Lainaa

  29. Tulos: +115 (117 ääntä)
   Kommenteista päätellen ihmisillä on kokemusta (tai mielikuva) todella kummallisista parisuhteista, mikä on kyllä surullista.

   Lainaa

  30. Raskas muurahainen 30.3.2021 11:32
   Tulos: +78 (102 ääntä)
   Kommenteissa on aika paljon miehisiä traumoja. Jos niin paljon syö miestä se ettei voi sisustaa yhteistä kotia just niinkuin itse haluaa viis siitä mitä mieltä toinen on, kannattaa varmaan muuttaa omaan asuntoon.

   Lainaa

  31. Päihteetön hirmulisko 30.3.2021 11:57
   Tulos: -23 (39 ääntä)
   Taitaa Marjaana itsellään suklaatihammasta kolottaa, joten kunnon ahneena paskana käyttää lastaan tekosyynä kun ei saa kammettua itseään kauppaan ostamaan karkkia.

   Lainaa

  32. Pähkähullu puhveli 30.3.2021 12:09
   Tulos: +93 (93 ääntä)
   Siis tuo Kangasalan roskalava voisi poistaa nimestään nuo anna ja lahjoita, koska siellä ei kyllä mikään liiku ilman vaihtaria. Siellä meni tovi sitten meno niin "villiksi" että myynti-ilmoitukset oli tyyliin "tämä kattila vaihtuu kahteen litran kevytmaitoon, 8 rullaan lotus soft emboa ja yhteen kiloon omenoita". Siellä sitten lopulta tehtiin linjaus, että yksi vaihtari per tavara. Edelleen on toki epäselvää, voiko vaihtariksi pyytää kiloa omenoita, ellei yksi omena sitä kiloa paina. Tuotteitahan ei myöskään saa hinnoitella, mutta nimellisen korvauksen saa pyytää. Nimellinen korvaus tuolla ryhmässä on kaikkea tikkarista erikoisiin astian-/pyykinpesuaineisiin, jotka maksavat helposti toista kymppiä. Tässä kyseisessä postauksessa sitä sitten pohdittiin, että kyllä tämä nyt taisi ihan oikein mennä, koska 400g suklaalevyjä ei tiettävästi ole, ja vain yhden vaihtarin saa pyytää, niin 200g levy oli ihan hyvä. Vastaankin toki vängättiin, että eihän poika kahta levyä pyytänyt, vaan 400 grammaa. Juupas eipäs juupas. Viihdearvoltaan tuo ryhmä on toisinaan ihan hyvä. Joskus selasin postausta, jossa annettiin joulukoristeita. "Nämä kaksi palloa vaihtuvat jim patukkaan. Nämä kolme palloa vaihtuvat pätkis patukkaan. Nämä kaksi palloa vaihtuvat dacapo patukkaan. Tämä nauha vaihtuu fazerin vadelma jugurtti patukkaan. Tämä kynttelikkö vaihtuu kahteen suffeli patukkaan." Huvittuneena mietin sitä postaajaa pohtimassa, että olisivatkohan nämä koristeet nyt pätkiksen vai dacapon arvoisia, ja olisiko se valittu patukka kahden vai kolmen vai peräti neljän pallon arvoinen, hmmmm..... Lämmin suositus myös ulkopaikkakuntalaisille!

   Lainaa

  33. Rehevä ahven 30.3.2021 12:27
   Tulos: +111 (115 ääntä)
   Siis mitä ihmettä. Tottakai isot sisustusratkaisut neuvotellaan yhdessä puolison kanssa ja tarvittaessa tehdään kompromissi. Ei niitä kaappeja raahaa omalla päätöksellään sinne taloon nainen eikä mies. Meillä maksetaan yhteistä kotia yhteisillä rahoilla, ja sisustus mietitään yhdessä. Itse haluaisin laittaa vaikka minkä moista kukkaverhoa, mutta koska mies ei niistä pidä, ei niitä meille tule. Haluaisin myös tämän hetken trendituotteen eli makrameen seinälle, mutta minkäs teet. Yhdessä mietitään, ja jos joku on toiselle ihan täysin no no, niin sitten sitä ei tule. Koti on molempien. Ja ennenkuin joku tarttuu tuohon yhteisiin rahoihin ja siihen, että itse hankkisin asiat miehen rahoilla, niin tuon itse lähes tuplamäärän rahaa talouteen, ja mies käyttää niitä ihan sujuvasti myös omiin hankintoihinsa tarvittaessa. Välillä väkisin mietin, että millaisissa suhteissa ihmiset oikein elää, kun lukee näitä kommentteja. Tasavertainen, hyvä parisuhde tuntuu olevan monille ihan utopiaa.

   Lainaa

  34. Lyömätön persoona 30.3.2021 12:29
   Tulos: +72 (78 ääntä)
   ”Ostin sen verran monta, että saa sitten arkieteiseen ja pääeteiseen yms.” Yms? Kuinka monta eteistä Jukan kotona oikein on?

   Lainaa

  35. Räjähtävä hai 30.3.2021 13:08
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Lyömätön persoona: ”Ostin sen verran monta, että saa sitten arkieteiseen ja pääeteiseen yms.” Yms? Kuinka monta eteistä Jukan kotona oikein on?
   Häh, kyllähän jokaisessa kunnon kartanossa on paraatisisäänkäynti ja arkisisäänkäynti ja palvelijoiden sisäänkäynti ja tavarantuontiovi... kellä köyhällä muka on vaan yksi? :D

   Lainaa

  36. Auraamaton pelikaani 30.3.2021 13:20
   Tulos: +72 (92 ääntä)
   Suurissa sisustusratkaisuissa pitää keskustella muiden kodin asukkaiden kanssa ihan jo siksi, että iso kaappi voi vaikeuttaa eteisen siivoamista, eteisessä liikkumista, tai tavaroiden säilytystä. Jotkut ihmiset eivät innostuksessaan ehdi tai osaa ajatella että mahtuuko kaappi siihen paikkaan ja miten päin, jääkö törröttämään osaksi ovensuuhun jossa sitä pitäisi päivästä toiseen väistää. Ja kommenttien lukeminen taas muistutti että feminismille on vieläkin tarvetta kun tällaiset asenteet rehottaa. En ymmärrä miten vuonna 2021 joku voi vielä ajatella että naiset käyttävät aina miestensä rahoja ja tekevät itsekkäästi kaikki päätökset.

   Lainaa

  37. Pelkäämätön soturi 30.3.2021 14:07
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Auraamaton pelikaani: Suurissa sisustusratkaisuissa pitää keskustella muiden kodin asukkaiden kanssa ihan jo siksi, että iso kaappi voi vaikeuttaa eteisen siivoamista, eteisessä liikkumista, tai tavaroiden säilytystä. Jotkut ihmiset eivät innostuksessaan ehdi tai osaa ajatella että mahtuuko kaappi siihen paikkaan ja miten [...]
     Epäilen että myynti-ilmoitus oli hiukan liioiteltu (ei kukaan osta tuollaisia määriä kaappeja). Epäilen myös että täällä on liikkeellä jotain miesoikeustrolleja -ei kukaan, mies, nainen tai muu, tuki kodin kulkureittejä hillittömällä huonekalukasalla samassa asunnossa asuville yllätykseksi, maksoi ne sitten kuka vain. Se on sitten eri asia mitä roinaa omassa vaatekaapissaan tai omalla työpöydällä haluaa säilyttää.

   Lainaa

  38. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Olisin halunnu nähdä lopputuloksen kun Jukka vetää petsin tohon lakattuun pintaan :(

   Lainaa

  39. Pystymätön kesyhanhi 30.3.2021 15:38
   Tulos: +64 (76 ääntä)
   Mikä ihmeen oletus tuo on, että kaikki vaimot olis päällepäsmäreitä jotka kieltää miehiltään kivat ostokset, mutta miehillä puolestaan ei ole sananvaltaa mihinkään mitä vaimo päättää ostaa? Kyllä minä haluaisin ostaa mm. vaaleanpunaisen sohvakaluston olohuoneeseen ja kukkakuvioiset verhot joka ikkunaan, sekä vaihtaa hanat ja suihkut kullanvärisiin, mutta mies ei näitä kelpuuta. Kaikki pussilakanasettiä suuremmat kodin hankinnat neuvotellaan ja yleensä päädytään hillittyyn harmaaseen, koska sen mies kelpuuttaa. Ja tienaan enemmän kuin mies joten kyse ei ole siitä kuka hankinnat maksaa.

   Lainaa

  40. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Arkieteinen, pääeteinen, pelvelijoiden sisäänkäynti, paraatisisäänkäynti ja mitä näitä nyt olikaan ihan meillä kaikilla...

   Lainaa

  41. Tulos: -16 (24 ääntä)
   Miten niin "arkieteinen" ja "pää eteinen"? Missä kartanossa noi asuu?

   Lainaa

  42. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Mehiläinen: Ai että niin pistää vihaksi tuo, että LAPSILTA varastetaan. Sen vielä jotenkin pystyy sulattamaan, jos aikuiselle tekee näin, mutta lapselle.... ei ei ei! Mikä ihmisiä vaivaa? Jos omalle pikku neidille joku tekisi saman moiset, niin kyseinen henkilö saisi kyllä katua pahemman kerran - sen takaan!
   Elämänkoulu haisee vahvasti jopa ruudun läpi.

   Lainaa

  43. Pantava päärynä 30.3.2021 16:22
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Rehevä ahven: Siis mitä ihmettä. Tottakai isot sisustusratkaisut neuvotellaan yhdessä puolison kanssa ja tarvittaessa tehdään kompromissi. Ei niitä kaappeja raahaa omalla päätöksellään sinne taloon nainen eikä mies. Meillä maksetaan yhteistä kotia yhteisillä rahoilla, ja sisustus mietitään yhdessä. Itse haluaisin [...]
   Tämä juurikin. Ostimme mieheni kanssa yhteisesti asunnon, ja suuret kalusteet ja päätökset ison skaalan sisustuksesta tehtiin yhdessä, ja saanen huomauttaa, hän oli tarkempi sisustuksesta kuin minä, ehdottelin useita kivannäköisiä kalusteita ja ne ei hänelle kelvanut (samoin myös itse lyttäsin pari hänen ehdotustaan). Nyt meillä on molempien mieleen oleva koti. Pienempiä sisustustarvikkeita ollaan ostettu omin päin, kuten mies osti taulun pelihuoneeseensa lempihahmoistaan lempipelistään, en olisi sanonut mitään vastaan vaikka olisikin asiaa kysynyt minulta. Itse ostin sohvatyynyt lempihahmoistani ja lempipelistäni kysymättä mieheltäni mitään, ja hän hyväksyi samalla tavalla sen. Jokaisella tulee olla vapaus toteuttaa omia sisustustoiveitaan, mutta myös kunnioittaa parisuhteen toisen osapuolen mielipiteitä. Jossain siellä löytyy se kompromissi.

   Lainaa

  44. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Lyhytpitkä metso: "Kuten aina näissä päätöksissä, minulla ei ole valitusoikeutta" No olisiko asiaa kannattanut miettiä ennen kuin tekee päätöksen ilman puolisoa? Jotkut miehet ovat kyllä outoja, kun ensin tehdään omin luvin mitä halutaan ja sitten uhriudutaan kun toinen ei anna tehdä päätöstä yksin. Epäilen että [...]
   En tiedä tulkitsinko oikein, mut musta tässä postauksessa oli vähän humoristinen sävy, eikä mitään "uliuli olen tossun alla oleva mies ja vaimo saa päättä"-meininkiä. Ihan hauska ilmotus.

   Lainaa

  45. Tulos: -35 (55 ääntä)
   Silmuton kyyhky: Ei ihan voi verrata moottoripyörän, auton saati käsilaukun ostoon, eikä pointti ole tässä se rahamäärä mikä niihin on käytetty. Jos yhteistä kotia eletään (ja oletettavasti myös asumiskulut jaetaan), niin kyllä noin isosti kodin tilaratkaisuja ja ulkonäköä muuttavista ratkaisuista myös yhdessä [...]
   Ja senkin ongelman voi ratkaista niin, että molemmilla on omat tilat. Meillä on asunto jaettu puokkiin niin, että olohuone on avopuolison käytössä ja saa tehdä siitä mieleisensä ja makuuhuone on minun käytössä. Kodit tuppaa muutenkin näyttää aina enemmän naisen kodilta, kuin miehen. Miehen seinällä olevat kitarat tai muut jutut siirtyy varastoon tai toiseen huoneeseen olkkarista ja tilalle tulee tylsät "live, laugh, love" tyyppiset taulut.Harvoin se koti todellisuudessa on yhteinen vaan enemmän naisen hallitsema ja naisen sisustama.

   Lainaa

  46. Perämerenneito 30.3.2021 18:23
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Kiistaton hämähäkki: Joo-o...ihan hienot kaapit mutta MONTAKO ko. herra siis osti? Kuvassa näyttää olevan kaksi vierekkäin (ja ne ovat ISOJA) mutta "sen verran monta noita että saa sitten arkieteiseen ja pääeteiseen jne." Eli sen verran massiivinen, tilaavievä ja kotia muuttava sisustusprojekti, että ehkä asiaa olisi [...]
   Jos niillä on 8 lasta?

   Lainaa

  47. Perämerenneito 30.3.2021 18:30
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Laura: Miten niin "arkieteinen" ja "pää eteinen"? Missä kartanossa noi asuu?
   No se sivuovi tyyliin kph/kodinhoitohuoneen yhteydessä. Meillä siis sama. Vieraat yleensä käyttää pääovea. Ihan tavallinen talo, ei tule yhtään 70-luvun jälkeen rakennettua omakotitaloa, jossa olisi vain 1 sisäänkäynti.

   Lainaa

  48. Arkkienkeli 30.3.2021 18:34
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Jukan postauksesta tulee mieleen ala-asteen vaatekaapit (70-luvulla). Ja ilmeisesti Jukka & partnerinsa ovat olleet kyvykkäitä lisääntymään.

   Lainaa

  49. Kahleeton paimen 30.3.2021 19:42
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Kyllä olisin kiitollinen jos mies miettisi tuon verran lasten vaatteita ja niiden säilytystä.

   Lainaa

  50. Lyhytpitkä metso 30.3.2021 20:16
   Tulos: +12 (24 ääntä)
   NipaMan: Ja lopulta tullaan yhteisymmärrykseen, että se on aina se naisen sana mikä ratkaisee.
   Jos vaimo tekee jotain omin luvin niin olen miehen puolella jos hän sanoo että ei käy! Yleensä kyllä miehet tykkäävät uhriutua tällä tavalla.

   Lainaa

  51. Näsäviisas hevonen 30.3.2021 22:16
   Tulos: -17 (21 ääntä)
   Juomari: Aivan oikein, jos tämä pätee siten että johonkin vaimon jo tekemään hankintaan saa myöskin Jukka sanoa halutessaan "EI", jonka seurauksena ko. hankinta sitten perutaan.
   Vaimon ostamat on ihan eri asia.

   Lainaa

  52. Näsäviisas hevonen 30.3.2021 22:18
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Jäärä: Ja senkin ongelman voi ratkaista niin, että molemmilla on omat tilat. Meillä on asunto jaettu puokkiin niin, että olohuone on avopuolison käytössä ja saa tehdä siitä mieleisensä ja makuuhuone on minun käytössä. Kodit tuppaa muutenkin näyttää aina enemmän naisen kodilta, kuin miehen. Miehen seinällä [...]
   Mies voi tehdä itselleen sitten vaikkapa miesluolan, jossa voi kuluttaa aikaansa silloin kun rouva tarvii omaa aikaa.

   Lainaa

  53. Sanaton henkilö 30.3.2021 22:36
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Frodo: En tiedä tulkitsinko oikein, mut musta tässä postauksessa oli vähän humoristinen sävy, eikä mitään "uliuli olen tossun alla oleva mies ja vaimo saa päättä"-meininkiä. Ihan hauska ilmotus.
   No juuri näin. Eiköhän muutkin ole tämän näin lukeneet. Mies on ihan tyytyväinen, itseironisesti naureskelee vain, että "eipä mennyt hallitukselta läpi" tämä hanke.

   Lainaa

  54. Näkyvä aasi 30.3.2021 22:36
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Jäärä: Ja senkin ongelman voi ratkaista niin, että molemmilla on omat tilat. Meillä on asunto jaettu puokkiin niin, että olohuone on avopuolison käytössä ja saa tehdä siitä mieleisensä ja makuuhuone on minun käytössä. Kodit tuppaa muutenkin näyttää aina enemmän naisen kodilta, kuin miehen. Miehen seinällä [...]
   Meillä ainakin koko koti on lähes tulkoon kokonaan miehen sisustama eteisen laitosmaisia (mutta käytännöllisiä) kaappeja myöten. Itse haluaisin väljää ja tasaista, mutta jos jossain on tyhjä kohta, niin mies täyttää sen kyllä. Jokainen seinä on täynnä hänen taulujaan tai muuta hänen sälää, jokainen tyhjä kohta täytetään jollain roinalla ja yleensäkin ihan kaiken hän haluaa säästää. Odotan todella sitä aikaa, kun lapset muuttavat pois kotoa, jonka jälkeen muutan itse yläkertaan ja sisustan sen oman tahtoni mukaan. Voisin vihdoin, kaikkien näiden vuodien jälkeen tuntea ehkä viihtyväni kotonani. Ja kyse ei ole rahasta. Minä tienaan reilusti enemmän kuin hän ja maksan suurimman osan yhteisistä kuluista.

   Lainaa

  55. Leipäressu 30.3.2021 23:46
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   Juomari: Aivan oikein, jos tämä pätee siten että johonkin vaimon jo tekemään hankintaan saa myöskin Jukka sanoa halutessaan "EI", jonka seurauksena ko. hankinta sitten perutaan.
   Juuri niin. Vaimo ei sitten ripusta uusia verhoja omavaltaisesti, vaan verhot valitaan yhdessä.

   Lainaa

  56. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Silmuton kyyhky: Ei ihan voi verrata moottoripyörän, auton saati käsilaukun ostoon, eikä pointti ole tässä se rahamäärä mikä niihin on käytetty. Jos yhteistä kotia eletään (ja oletettavasti myös asumiskulut jaetaan), niin kyllä noin isosti kodin tilaratkaisuja ja ulkonäköä muuttavista ratkaisuista myös yhdessä [...]
   No kumpi on tärkeämpää ja miksi? Se mitä toinen ei halua vai mitä toinen haluaa? Kun kerran aletaan noita asioita eriarvoisina pitämään, niin haluaisin perusteluja. Ehkä tuokin pari olisi voinut tehdä parisuhteen kulmakiviin kuuluvan oikeaoppisen kompromissin. Esimerkiksi että äijä olisi saanut pitää ainakin yhden tuollaisen kätevän säilytysratkaisun ja myynyt loput eteenpäin. Sillä ehdolla vaikkapa, että nainen olisi saanut tuunata sen mieleisensä näköiseksi. Tuossa kohtaa moni pari kompuroi aina. Parisuhde on ihan puhtaasti kompromisseja ja tiimityötä (rakkaus on bonusta, mutta ei kanna yksinään), mutta joskus asioita tapahtuu ihan yksilöiden päätöksistä yllättäenkin. Sitten vain tehdään tiimityötä kun tilanteeseen on havahduttu.

   Lainaa

  57. Tilattava tuhatjalkainen 31.3.2021 16:23
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Lyömätön persoona: ”Ostin sen verran monta, että saa sitten arkieteiseen ja pääeteiseen yms.” Yms? Kuinka monta eteistä Jukan kotona oikein on?
   Minä tunnen perheen, kenellä on ulkoeteinen, sisäeteinen ja vielä välieteinen. Talossa On myös vielä erikseen käytävä .

   Lainaa

  58. Tilattava tuhatjalkainen 31.3.2021 16:24
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Unohdin mainita vielä kuraeteisen

   Lainaa

  59. Raimo Summanen 31.3.2021 23:33
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Raudaton tuhatjalkainen: Mä ostaisin lapselle itse sen puuttuvan 200 grammaa.
   Mä taas en ostais. Näin lapsi ymmärtää, että maailmassa välillä joutuu kusetetuksi, ja silloin sinulle ei välttämättä korvata menettämääsi. Jos sä menet omistas tollasen antamaan, niin silloin opetat lapselle, että joku on aina velvollinen korvaamaan kun sinä koet vääryyttä. 
   Ja voihan sitä lapselle sano, että tuskin tyyppi teki sitä tahallaan, vaan hän oli vain huolimaton ja sitä sattuu. 

   Lainaa

  60. Puikea kurkku 1.4.2021 2:12
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Kommenteissa oli tänään huomattavissa vauva.fi henkeä. Kaikki naiset käyttää miesten rahat ja päsmäröi sisustuksen live love laugh -tyyliseksi. Mies ei saa osallistua muuta kuin maksamalla. En odottanut tätä. Olen usein ollut ikeassa naiskavereiden kanssa ja jos on löytynyt jotain isompaa mikä ei ollut jo valmiiksi päätetty, niin kyllä kaikki ovat puolisoiltaan kysyneet, osa pienemmistäkin jutuista. Usein puhelimesta tosin kuuluu se ihan sama, osta niitä pakastelihapullia. Nämä samatko miehet täällä narisee, etteivät saa mihinkään osallistua? Minusta oli ihan kivat kaapit ja jos olisi eteisessä tilaa mieluusti laittaisin, mutta en olekaan päiväkodissa tai koulussa käynyt 20 vuoteen. Mutta kuka tarvitsee noin monta? ja jos paljon ovia, niin miksi joka ovelle?

   Lainaa

  61. Kuolematon nauta 1.4.2021 5:15
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Raskas muurahainen: Kommenteissa on aika paljon miehisiä traumoja. Jos niin paljon syö miestä se ettei voi sisustaa yhteistä kotia just niinkuin itse haluaa viis siitä mitä mieltä toinen on, kannattaa varmaan muuttaa omaan asuntoon.
   ja sama toisin päin?

   Lainaa

  62. Häpeämätön karpalo 1.4.2021 6:13
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   riesa: On kyllä Marjaanalla mennyt tosiaan tovi ennen kuin on huomannut, ettei ihan kaikkia suklaita tuotukaan. Ihmetyttää myös se, että jos ovat kerran kauppaa tehneet, niin luulisi Marjaanalla olevan hänen yhteystietonsakin jossain. Eli miksi huhuilla jonnekin ryhmään, kun aika paljon helpomminkin saisi tyypin kiinni?
   Kyseiseen ryhmään kuuluvana voin kertoa että ryhmän säännöissä sanotaan selkeästi että yksi vaihtari/tuote eli ostaja on tuonut sen yhden suklaalevyn varmastikaan tajuamatta että ilmoituksessa ovelasti kierrettiin sääntöä pyytämällä kahden suklaalevyn verran suklaata sitä suoraan sanomatta. Marjaana itse taas kertoi että oli jo poistanut viestit eikä enää tiedä kenen kanssa kauppaa teki.

   Lainaa

  63. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Lyhytpitkä metso: "Kuten aina näissä päätöksissä, minulla ei ole valitusoikeutta" No olisiko asiaa kannattanut miettiä ennen kuin tekee päätöksen ilman puolisoa? Jotkut miehet ovat kyllä outoja, kun ensin tehdään omin luvin mitä halutaan ja sitten uhriudutaan kun toinen ei anna tehdä päätöstä yksin. Epäilen että [...]
   Mitä tulee kodin sisustamiseen niin ainakin oman kokemuksen mukaan tuo ”jotkut miehet” ei kuvaa todellisuutta ihan yhtä osuvasti kuin ”jotkut naiset”... tosin valitusoikeutta ei ainakaan minulla ole ollut niinkään päin :D

   Lainaa

  64. Tulos: +1 (13 ääntä)
   Ihmisiä kai sitten tosiaan on erilaisia, kuten voi kommenteista summata. Osassa suhteissa mies päättää sisustuksesta ja osassa nainen. Menisin silti enemmän siihen suuntaan että miehiä ei niin paljon kiinnosta sisustus ja sen kautta "vaivihkaa" on kohta koko asunto naisen sisustama. Omalla kohdallani on nyt tilanne että vaimo hommasi pari mielestäni todella epäkätevää hyllyä korvaamaan aiemman kirjahyllyn, josta myös sanoin mutta asia ei miksikään muutu. Olen koko ajan sanonut että en pidä kyseisestä ratkaisusta mutta niimpä vain tässä on siirrelty tavarat niihin uusiin hyllyihin. Pääosin minulle onkin "ihan sama" mitä kotiin tulee mutta yleensä olen hyvinkin vastaan sitä että vaihdetaan jotain vain vaihtelun vuoksi ilman erityisempää syytä. Vielä enemmän olen vastaan sisustusratkaisuja, jotka eivät ole käytännöllisiä. Nyt on dvd:t ja kirjat neliönmuotoisissa hyllyissä sikinsokin kun eivät ole selvästikään niitä varten ajateltuja hyllyjä, toisin kuin olivat kirjahyllyssä. Mutta minkäs teet, en jaksa yleensä väitellä asiasta kovin kauaa ja käy niin että kohta on vanha korvattu jollain uudella. Oma "miesluola" toki on mutta eikö ole aika selvää että sellainen on juuri sen vuoksi että nainen saa sitten määrätä melkein kaikesta muusta? Lupaa toki saatetaan kysyä mutta enemmän se tuntuu olevan ilmoitusasia kuin sellainen, johon kannattaa alkaa väittämään vastaan. Enkä yleensä edes ala, sillä suurin osa kamoista on "ihan sama" minulle mutta osasta kyllä "lähtee järki" kun tehdään mielestäni typeriä tai turhia muutoksia.

   Lainaa

  65. Numeroimaton päärynä 1.4.2021 16:45
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   seppo: Ihmisiä kai sitten tosiaan on erilaisia, kuten voi kommenteista summata.
   Tähän johtopäätökseen tosiaan tarvitaan F-mokien kommenttiosio?

   Lainaa

  66. Numeroimaton päärynä 1.4.2021 16:46
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Kuolematon nauta: ja sama toisin päin?
   Kas tässä, ole hyvä: .nootnusa naamo aattuum naamrav aattannak ,no neniot ätleim ätim ätiis siiv aaulah esti niukniin tsuj aitok ätsiethy aatsusis iov iette es ätseim öys nojlap niin soJ .ajomuart äisiheim nojlap akia no assietnemmoK

   Lainaa

  67. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Kyllä meidän paikkakunnan Roskalavalla on ainakin säännöt että mitään maksuja tai vaihtareita ei saa pyytää. Roskalavan ideahan on että se tavara on menossa roskiin jos ei kukaan halua. Kirpputorit sitten erikseen.

   Lainaa

  68. Pelkäämätön soturi 2.4.2021 21:04
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Näkyvä aasi: Meillä ainakin koko koti on lähes tulkoon kokonaan miehen sisustama eteisen laitosmaisia (mutta käytännöllisiä) kaappeja myöten. Itse haluaisin väljää ja tasaista, mutta jos jossain on tyhjä kohta, niin mies täyttää sen kyllä. Jokainen seinä on täynnä hänen taulujaan tai muuta hänen sälää, jokainen [...]
     Et sitten ole kertonut miehellesi, ettet viihdy omassa kodissasi, jos tilanne on tosiaan noin paha? Jos hän ei tiedä tai ei ole todella ymmärtänyt, niin on vastuullasi kommunikoida että nyt ei ole yhtään hyvä ja jotain tarttis tehdä. Olen itsekin maailman pahin hamsteri, mutta en hanki uutta tavaraa mieheltä kysymättä, koska hän arvostaisi väljyyttä, ja yritän ainakin poistaa vanhaa tauhkaa (hän antaa anteeksi kun joskus epäonnistun, onhan yrityskin jotain).

   Lainaa

  69. Tunnustukseton hirvi 4.4.2021 9:40
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Lyhytpitkä metso: "Kuten aina näissä päätöksissä, minulla ei ole valitusoikeutta" No olisiko asiaa kannattanut miettiä ennen kuin tekee päätöksen ilman puolisoa? Jotkut miehet ovat kyllä outoja, kun ensin tehdään omin luvin mitä halutaan ja sitten uhriudutaan kun toinen ei anna tehdä päätöstä yksin. Epäilen että [...]
   No ei kai nyt joka asiasta ruveta kyselemään mielipiteitä. Varsinkin tuollaisessa huutokaupasss nyt ei pystykään mitään neuvotteluja etukäteen käymään jos löytö tulee vastaan. Kyllä emäntä yleensä mielipiteensä kertoo sitten... :D

   Lainaa

  70. Syöty sammakko 4.4.2021 14:53
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Tunnustukseton hirvi:   Kyllä emäntä yleensä mielipiteensä kertoo sitten... :D
   ...kysyttiin tai ei.

   Lainaa

  71. ellimelli 6.4.2021 9:00
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   seppo: Ihmisiä kai sitten tosiaan on erilaisia, kuten voi kommenteista summata. Osassa suhteissa mies päättää sisustuksesta ja osassa nainen. Menisin silti enemmän siihen suuntaan että miehiä ei niin paljon kiinnosta sisustus ja sen kautta "vaivihkaa" on kohta koko asunto naisen sisustama. Omalla [...]
   Jos sillä on sulle väliä niin avaa suusi ja sano painokkaasti niin että vaimokin ymmärtää! Meillä mies keräilee kaiken maailman figuriineja ja tykkää että ne on esillä. Minä taas en tykkää että yhtään mitään sisustuskrääsää on pölyä keräämässä. Joten kompromissina miehen lelut on lasikaapissa. Joku päivä jos mies alkaa hoitamaan kaiken siivouksen niin saa ripotella tavaraansa miten tykkää mutta näillä mennään sitä ihmettä odotellessa...

   Lainaa

  72. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Jukan kanssa samoilla linjoilla, hianot ois kaapit olleet! Vaan yhdessäpä sitä asutaan, jos yhdessä asutaan.
   Joutas kyllä laittaa vaimo vaihtoon ja asiat järjestykseen.

   Lainaa

  73. Itseasiassa 8.4.2021 12:31
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Oon huomannut että yleensä tuollaisissa ilmoitusryhmissä helsinkiläiset mainitsevat enintään kaupunginosan josta ovat kotoisin. Samoin FB:n kansainvälisissä kirjeenvaihtoryhmissä jenkit ilmoittavat ehkä osavaltionsa tai kotikaupungin, mutta eivät valtiota itseään. Vaikka itselleni USAn maantietoon on aika hyvin hallussa, niin välillä on pitänyt katsoa onko joku paikka nyt maa vai joku muu.

   Lainaa

  74. Voimakas varis 8.4.2021 13:10
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Itseasiassa: Vaikka itselleni USAn maantietoon on aika hyvin hallussa, niin välillä on pitänyt katsoa onko joku paikka nyt maa vai joku muu. 
   Tästä tuli mieleen tämä legendaarinen tapaus osavaltio Georgiasta vs. maasta nimeltä Georgia. 

   Lainaa

  75. Lataamaton hyeena 14.4.2021 11:34
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Arkkitehdit ja vaimot pilaavat kaikki hyvät, edulliset ja käytännölliset ideat.

   Lainaa

  76. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Pehmeä jänis: Heh aika naivia ajatella noin. Ei meinaan yleensä toimi kuin yhteensuuntaa.
   Harmi, jos teillä näin. Meillä ei.

   Lainaa

  77. Maineeton tonttu 12.1.2022 19:23
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   onkohan Jukalla vielä noi pömpelit myynnissä? Ois käytännölliset. ja ihan hienotkin. Ja mulla vaimo on myös käytännöllinen, niin varmasti arvostais.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirppari, kirppis, kirpputori, koulu, kuva, lapset, naulakko, naulakot, paikkakunta, päiväkoti, suklaa, turku, vaihtokaupat