Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikimuistoiset polttarit

Kun morsiamesta tulee bestman.
Ikimuistoiset polttarit

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 70 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Peeaa vadelma 23.3.2021 0:31
   Tulos: +431 (485 ääntä)
   Kaksi sanaa: JUOKSE! Lujaa.. "Jos mies valitsee bestmäninsä häihin, joista ei edes tiedä, vaimo joutuu siivoamaan sotkut". Eli, vaimo olettaa, että polttarit olisivat heidän kotonaan klo 18 - 21, mut päättikin lähettää sulhonsa museoon. Nyt tulee ainakin ikimuistoiset nelikybäset äijälle. 🥂🍾

   Lainaa

  2. Tulos: +208 (246 ääntä)
   Nyt karkuun ja äkkiä ja ennen kaikkea kovaa vauhtia taakse katsomatta! Huh huh!

   Lainaa

  3. Tulos: +402 (436 ääntä)
   Kamala. Kävisin itkee jos mun mies järjestäisi jotain tollasta mulle. Suunniteltu selvästi pelkojen ja mustasukkaisuuden roihutessa Vilman sisällä 😥

   Lainaa

  4. Tulos: +355 (369 ääntä)
   Jäi mietityttämään, että mitä siivoamista tälle morsian-bestmanille tulisi, jos ihan suosiolla antaisi miehen kavereiden järjestää ne polttarit

   Lainaa

  5. Haikaileva metsämarja 23.3.2021 1:00
   Tulos: +115 (127 ääntä)
   Run Forrest Run 🏃‍♂️

   Lainaa

  6. Pöhkö monni 23.3.2021 1:31
   Tulos: +116 (210 ääntä)
   Ei nuo yllätyspolttarit vielä mitään, mutta yllätyshäät sulhaselle...

   Lainaa

  7. Uuno laama 23.3.2021 1:49
   Tulos: +381 (397 ääntä)
   Kuulostaa enemmän äiti-poika -suhteelta kuin tulevalta avioliitolta.

   Lainaa

  8. Tulos: -15 (61 ääntä)
   Jätä se sika!

   Lainaa

  9. Tulos: +161 (173 ääntä)
   "halutaan välttää häähössötystä". Hiiohoi.. häähössötystä horisontissa xD

   Lainaa

  10. Tulos: +125 (139 ääntä)
   Seuraavaa Häähirviöt-osaa odotellessa...

   Lainaa

  11. Ankara mato 23.3.2021 6:05
   Tulos: +191 (219 ääntä)
   Siis tietääkö tää miespolo sentään menevänsä naimisiin, vai onko sekin yllätys? Vilma on kyllä melkoinen kontrollifriikki. Marisee siivoamisesta, mutta silti haluaa tehdä kaiken ihan itse, ettei vaan lähde langat käsistä... Tuntuu siltä, että mainittu "kiltti mies" on saanut melkoisen pirttihirmun puolisokseen.

   Lainaa

  12. Kummikäki 23.3.2021 6:28
   Tulos: +243 (249 ääntä)
   Vilma haluaa pitää asian salassa ja kertoo siitä Facebookissa. Haluaisin kuulla sitten häiden jälkeen, miten koko ruljanssi meni omasta ja muiden mielestä.

   Lainaa

  13. Tulos: +235 (239 ääntä)
   Facebookiin kirjoitaminenhan onkin tunnetusti paras tapa pitää asiat salassa.

   Lainaa

  14. Kyseenalainen kotieläin 23.3.2021 7:10
   Tulos: +115 (125 ääntä)
   Kurppa: Facebookiin kirjoitaminenhan onkin tunnetusti paras tapa pitää asiat salassa.
   Voisin kuvitella, että kyllä nuo hääryhmiin kirjoitetut jutut yleensä aika hyvin pysyy siellä ryhmän sisällä, paitsi nyt tietysti juuri nämä, jotka voi lukea myös Feissarimokista.  Tästä asianosaiset taatusti myös tunnistavat itsensä. 
   Varsinaisesta sisällöstä en tajunnut paljoakaan. Ainoa, joka polttareista tietää, on morsian itse, mutta loppuillasta vastaa kuitenkin ne työttömät juoppokaverit? Häistä ei haluta kertoa kellekään, mutta nyt siis suurieleisesti kerrotaan? Ihan oma lukunsa onkin sitten se, että onko tässä kyse ollenkaan ilahduttamisesta vai vain kontrolloinnista. Voisihan se ehkä olla niinkin, että morsian oikeasti tietää mitä mies toivoo, ja tietää myös etteivät kaverit sitä saisi järkättyä. Todennäköisempää lienee se, ettei ne kaverit nyt vaan kelpaa tälle morsiamelle. No, itsepä tietää ja eestään löytää.

   Lainaa

  15. Räkäpää 23.3.2021 7:20
   Tulos: +26 (90 ääntä)
   Härregud. Ei ihme, että ukko juo.

   Lainaa

  16. Kierrätetty delfiini 23.3.2021 7:21
   Tulos: +86 (98 ääntä)
   E: Kamala. Kävisin itkee jos mun mies järjestäisi jotain tollasta mulle. Suunniteltu selvästi pelkojen ja mustasukkaisuuden roihutessa Vilman sisällä 😥
   Minusta ihan ok pari: kontrollifriikki mutsi ja vauvamies. He ovat luodut toisilleen.

   Lainaa

  17. Kahen kilon kalori 23.3.2021 7:28
   Tulos: +63 (75 ääntä)
   Räkäpää: Härregud. Ei ihme, että ukko juo.
   Ja miehen kaveritkin siinä samalla.

   Lainaa

  18. Luodinkestävä lihapiirakka 23.3.2021 8:08
   Tulos: +115 (125 ääntä)
   Hui, luulin ensin, että sulhanen ei tiedä häistäkään! Morsian kuulostaa enemmän sulhasen äidiltä kuin kumppanilta. Jotkut miehet tietty tykkää, että nainen hoitaa kaiken, kuten äiti aikoinaan.

   Lainaa

  19. Valtaisa kultakala 23.3.2021 8:39
   Tulos: +77 (87 ääntä)
   Haiskahtaa mustasukkaisuus ja kontrollifriikkiys ihan tänne asti. Miksi sitä muuten piti facebookissa käydä taas hakemassa oikeutusta tälle idealleen.

   Lainaa

  20. Tulos: +48 (66 ääntä)
   Pöhkö monni: Ei nuo yllätyspolttarit vielä mitään, mutta yllätyshäät sulhaselle...
   Miten niin yllätyshäät? Luepa uudestaan.

   Lainaa

  21. Hämärä maahinen 23.3.2021 9:00
   Tulos: -32 (60 ääntä)
   Toisten mielestä henkistä väkivaltaa ja oman valta aseman hakua, mutta jonkun mielestä metatyötä parisuhteen eteen?

   Lainaa

  22. Palanut kameli 23.3.2021 9:17
   Tulos: +213 (231 ääntä)
   Polttarit ja mennään museoon? Ensin lastenkisat ja lopuksi syömään. Kuulostaa ennemmin luokkaretkeltä.

   Lainaa

  23. Tymäkkä kenguru 23.3.2021 9:17
   Tulos: -49 (77 ääntä)
   Ei hätää, mies ei vielä edes tiedä olevansa menossa tuon muijan kanssa naimisiin. Todennäköisesti kyseessä on joku sekopäinen ihailija. Eiköhän poliisi hoida tällaiset.

   Lainaa

  24. Tulos: +186 (192 ääntä)
   Ööh... museokierros polttareissa viinann menevien miesten kanssa kuulostaa kyllä timanttiselta idealta.

   Lainaa

  25. Mukava Norppa 23.3.2021 9:59
   Tulos: +96 (118 ääntä)
   Eikö ketään muuta ihmetytä moisten bileiden suunnittelu näin koronarajoitusten aikaan? Sitte saa taas lukea lehdistä, miten yllätyspolttarisynttärigladiaattorikisamuseoretkestä lähti taas useita tartuntaketjuja. Itse aiheeseen mulla ei oo oikeen mitään sanottavaa. Ihmeellisen numeron vaan osa porukasta tekee liittojen solmimisistaan ja niihin liittyvistä oheistoiminnoista.

   Lainaa

  26. Hillitty ananas 23.3.2021 10:07
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Pöhkö monni: Ei nuo yllätyspolttarit vielä mitään, mutta yllätyshäät sulhaselle...
   Tätä itsekin aluksi pelkäsin, mutta pidemmälle luettuani selvisi ettei asia onneksi ihan niin ollut.

   Lainaa

  27. Pienehkö ankka 23.3.2021 10:09
   Tulos: +49 (57 ääntä)
   Sammakko: Ööh... museokierros polttareissa viinann menevien miesten kanssa kuulostaa kyllä timanttiselta idealta.
   Voihan se olla vaikka pontikkamuseo.

   Lainaa

  28. Tulos: +48 (58 ääntä)
   Pienehkö ankka: Voihan se olla vaikka pontikkamuseo.
   Voihan se olla mutta jostain syystä epäilen että ei ole :)

   Lainaa

  29. Harmaa vihannes 23.3.2021 10:22
   Tulos: -3 (23 ääntä)
   Mitä minä just luin O_o

   Lainaa

  30. Tulos: +150 (158 ääntä)
   Jäi epäselväksi, selviääkö miehelle (ja kavereille) missään vaiheessa, että nämä olivat myös polttarit? Eikö tuo voisi olla ihan pelkkä synttäriohjelmakin? Julistaako Vilma jossain vaiheessa dramaattisesti (vaikka ei osallistu juhliin), että nämä olivat sitten sun polttarit? Mutta hänhän ei voi kertoa sitä miehen kavereille, etteivät nämä saa tietää häistä? Mitä jos miehen kaverit päättävät silti järjestää vielä omatkin polttarit? Niin paljon kysymyksiä.

   Lainaa

  31. Tulos: +167 (175 ääntä)
   "Yllätys! Museokierros on samalla polttarit!" Miten tuosta voisi olla innoissaan? Jos synttärit ovat onnistuneet, niin mitä lisäarvoa se tuo, että ne ovat samalla olevinaan myös polttarit? Mies voisi viedä Vilman elokuviin ja todeta lopuksi: "Toivottavasti pidit leffasta. Tää oli samalla sun polttarit."

   Lainaa

  32. Tulos: +68 (74 ääntä)
   Mukava Norppa: Eikö ketään muuta ihmetytä moisten bileiden suunnittelu näin koronarajoitusten aikaan? Sitte saa taas lukea lehdistä, miten yllätyspolttarisynttärigladiaattorikisamuseoretkestä lähti taas useita tartuntaketjuja. Itse aiheeseen mulla ei oo oikeen mitään sanottavaa. Ihmeellisen numeron vaan osa [...]
   Kyllä alunperin, mutta juttua luettaessa korona jäi sekopäisyyden jalkoihin.

   Lainaa

  33. Tulos: +19 (29 ääntä)
   Nyt on kyl semmonen tupahirmu, että äkkiä karkuun vaan.

   Lainaa

  34. It's a deal 23.3.2021 10:54
   Tulos: +60 (78 ääntä)
   Hääkorttiin jätkät voivatkin kirjoittaa "Kaipaamaan jäivät".

   Lainaa

  35. Patalaiska lohikäärme 23.3.2021 11:01
   Tulos: +73 (75 ääntä)
   S: Jäi epäselväksi, selviääkö miehelle (ja kavereille) missään vaiheessa, että nämä olivat myös polttarit? Eikö tuo voisi olla ihan pelkkä synttäriohjelmakin? Julistaako Vilma jossain vaiheessa dramaattisesti (vaikka ei osallistu juhliin), että nämä olivat sitten sun polttarit? Mutta hänhän ei voi [...]

   Tässä kohtaa suunnitelmassa on selvä aukko. Jos kaverit nyt suunnittelevat synttäreitä, ja synttäreillä heille selviää että on myös häät tulossa, niin oikein hyvin voivat järjestää polttarit sen jälkeen. tai ehkä häät on heti näiden yllätyssynttäripolttareiden jälkeen?

   Lainaa

  36. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Patalaiska lohikäärme: Tässä kohtaa suunnitelmassa on selvä aukko. Jos kaverit nyt suunnittelevat synttäreitä, ja synttäreillä heille selviää että on myös häät tulossa, niin oikein hyvin voivat järjestää polttarit sen jälkeen. tai ehkä häät on heti näiden yllätyssynttäripolttareiden jälkeen?
   Luin epätarkasti, kyllähän tuossa sanotaan, että "häät ovat yllätys, joka paljastetaan vasta yllätysjuhlien alettua" eli siinä vaiheessa paljastetaan, että kyseessä on polttarit. Mutta tuohan voisi myös tarkoittaa sitä, että häät ovat heti seuraava ohjelmanumero! Tosin mies saa ilmeisesti lähteä yllätysjuhlista jatkoille kaveriensa kanssa, mitä ei varmasti saisi tehdä häiden jälkeen. En itsekään hyväksy, että lasten läsnäollessa ryypätään, mutta jos mies/kaverit ovat sellaisia että heitä pitää näin monimutkaisesti estää ryyppäämästä (miehen omien) lasten läsnäollessa, niin onkohan tämä nyt match made in heaven. Ja toisaalta miksi morsian katsoo asiakseen huolehtia tästä, kamala dynamiikka jos toinen paimentaa aikuista ihmistä tuolla lailla.

   Lainaa

  37. Hyväksyttävä papukaija 23.3.2021 12:07
   Tulos: +38 (64 ääntä)
   Hiiieeeman kontrollifriikkeyttä ilmassa.. Voi olla ettei ne kaverit sanan varsinaisessa merkityksessä edes ole erityisen "viinaanmeneviä" jos vaimon mielestä polttareiden "huipennus" olisi museokierros. Kuulostaa vähän tylsältä ihmiseltä. Eihän sen alkoholin ole pakko näytellä minkäänlaista osaa polttareissa. Jotkut keksii vaikka mitä jännää puuhaa: seinäkiipeilyä, benji- tai laskuvarjohyppyä, airsoftausta, cartingia, retkeilyä, melomista... Tai sitten voit mennä kavereittesi kanssa museoon. Jee..

   Lainaa

  38. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Okei missä kamerat on tämän on pakko olla piilokamera

   Lainaa

  39. Laikukas kana (ent. Pelkäämätön soturi) 23.3.2021 13:00
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Tajuan hyvin, ettei joku halua "perinteisiä" polttareita, joissa lotrataan hirveästi viinalla ja hankitaan paikalle strippareita tms ja muutenkin kerjätään vaikeuksia. En halunnut itsekään. Mutta miksei Vilma voi ihan yksinkertaisesti sanoa miehelleen jotain? Tämä kuulostaa todella monimutkaiselta viritelmältä (ja osittain mahdottomalta -miten Vilma on ajatellut ilmoittaa polttareista jos ei ole itse paikalla, ja ennen kaikkea, jos mies ja miehen kaverit kuitenkin ajattelevat järjestää toisetkin polttarit, niin miten heitä on tarkoitus estää?). Sanoisi "kulta, oletko ajatellut että joillain kavereillasi on vähän outoa alkoholinkäyttöä, eikä heidän kanssaan varmaan kannata vetää lärvejä edes polttareina?" Jos mies ei näe asiaa näin, niin sille ei sitten mitään voi...

   Lainaa

  40. Roteva tiikeri 23.3.2021 13:13
   Tulos: -17 (45 ääntä)
   Dipoli: Jäi mietityttämään, että mitä siivoamista tälle morsian-bestmanille tulisi, jos ihan suosiolla antaisi miehen kavereiden järjestää ne polttarit
   Ainakin meilläpäin polttarit pidetään sulhasen tai morsiamen kotona, jos ei ole varaa tai halua maksaa mistään. On ilmapalloja, paukkuserpentiiniä, hupsista kun kaatui juomaa huonekaluille tai lattialle, syömisistä kertyy kasa tiskiä jne. Ja se siivoaminen jää luonnollisesti sille, jolla ei ole krapulaa aamulla.

   Lainaa

  41. It's a deal 23.3.2021 13:23
   Tulos: +79 (93 ääntä)
   Tähän tulee jatko-osa: "Päätimme yhdessä, että Juha ei halua teidän soittelevan hänelle viikonloppuisin. Yhteydenotot voi laittaa yhteisellä FB-tilillemme, koska meillä ei ole salaisuuksia".

   Lainaa

  42. Tulos: +36 (70 ääntä)
   Roteva tiikeri: Ainakin meilläpäin polttarit pidetään sulhasen tai morsiamen kotona, jos ei ole varaa tai halua maksaa mistään. On ilmapalloja, paukkuserpentiiniä, hupsista kun kaatui juomaa huonekaluille tai lattialle, syömisistä kertyy kasa tiskiä jne. Ja se siivoaminen jää luonnollisesti sille, jolla ei ole krapulaa aamulla.
   Veikkaisin, että nyt on kyse lähinnä naisten polttareista. Itse en ainakaan ole miehenä ollut yksissäkään polttareissa, joissa olisi ollut ilmapalloja ja paukkuserpentiiniä...

   Lainaa

  43. Tulos: +1 (23 ääntä)
   Hämärä maahinen: Toisten mielestä henkistä väkivaltaa ja oman valta aseman hakua, mutta jonkun mielestä metatyötä parisuhteen eteen?
   Aina kun joku vuorovaikutuksen ilmiö on jollekulle potentiaalisesti yhtään negatiivinen asia, se on ns. nykysanastossa jokin VÄKIVALLAN alatyyppi.

   Lainaa

  44. Tulos: +48 (58 ääntä)
   Olen itsekin kontrollifriikki ja se on yksi syistä, miksi minulle ei pidetty polttareita. Kun en tykkää yllätyksistä. Mutta niin sekopää en ole, että menisin toisen osapuolen polttareiden järjestelyihin sekaantumaan ilman pyyntöä tehdä niin. Yhtään ei ihmetytä, että tulevaa siippaa kuvaillaan kiltiksi. Pakkohan tuossa on olla. Normaalimpi mies ei hyvällä katselisi moista touhua (tuskin tämä eka kerta on, että puoliso tällaisia juttuja puuhaa) ja reilusti ei-kiltimpi pistäisi lusikat jakoon ja tilaisi stripparit koko työttömälle juoppokaveriköörilleen.

   Lainaa

  45. Tulos: -23 (51 ääntä)
   -x-x-: Veikkaisin, että nyt on kyse lähinnä naisten polttareista. Itse en ainakaan ole miehenä ollut yksissäkään polttareissa, joissa olisi ollut ilmapalloja ja paukkuserpentiiniä...
   Meillä oli ilmapalloja ja paukkuserpentiiniä. Tosin strippari sano että ilmapalloja oli liikaa ja ne sattui vähän. Ja paukkuserpentiinistä tuli tulehdus, mutta asiasta toiseen: Kuulostaa aikamoiselta kyttäämiseltä tuo touhu. Meno vitun museokierros... "Meidän Ilkka ei naisia katsele"!!!!!

   Lainaa

  46. Itseasiassa 23.3.2021 16:24
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   S: Jäi epäselväksi, selviääkö miehelle (ja kavereille) missään vaiheessa, että nämä olivat myös polttarit? Eikö tuo voisi olla ihan pelkkä synttäriohjelmakin? Julistaako Vilma jossain vaiheessa dramaattisesti (vaikka ei osallistu juhliin), että nämä olivat sitten sun polttarit? Mutta hänhän ei voi [...]
   Mäkin haluaisin olla paikalla kun Vilma tän asian esittää. Sillä varmaan on kuvitelma että sekä mies että kaverit repeää riemusta ja huutaa kolme kertaa "Eläköön Vilma!"
   Tulin kyllä oikeasti paha mieli tästä postauksesta. Mun mielestä mun miehen polttarit ei kuulunu mulle. Ne kyllä alkoi niiden porukan harrastuspaikalta, johon lupasin miehen perässä kiikuttaa vaihtovaatteet sille. Siitä ne sitten lähti pikkubussilla ajelemaan, olivat kuulemma käyneet joissain suositussa paikoissa terasseilla jne. ja menneet vuokramökille. Siellä saunomista, ruokaa ja juomaa. Ei nolaamista vaan yhteistä ajanviettoa. Pakko myöntää, että odotin ja olisin toivonut kyllä jotain hurjempaa, mutta nähtävästi meidän kaverit on jo ikäloppuja. Mutta mies oli tyytyväinen, joten se on pääasia. 

   Lainaa

  47. Tulos: +48 (52 ääntä)
   "muut jatkavat museokierrokselle" Joka pojan unelmapolttarit!

   Lainaa

  48. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Ankara mato: Siis tietääkö tää miespolo sentään menevänsä naimisiin, vai onko sekin yllätys? Vilma on kyllä melkoinen kontrollifriikki. Marisee siivoamisesta, mutta silti haluaa tehdä kaiken ihan itse, ettei vaan lähde langat käsistä... Tuntuu siltä, että mainittu "kiltti mies" on saanut melkoisen pirttihirmun puolisokseen.
   Vilma on kuitenkin hyräillyt ja hoilannut laulua "jooooo me mennään naimisiin viikon päästä lauantaina" niin tokihan se tietää.

   Lainaa

  49. Sisempi hilleri 23.3.2021 18:25
   Tulos: +48 (54 ääntä)
   Vaikka en täysin allekirjoita tekstiä, voisin silti todeta, että vaimoni olisi varmastikkin järkestänyt paremmat polttarit, ku omat viinateemaiset pienen budjetin höpöhöpö ryyppäjäiset.

   Lainaa

  50. Tulos: -22 (36 ääntä)
   Toivon hartaasti, että miehellä on "salaisen bestmanin" lisäksi "salainen tyttö(tai poika)ystävä". Ja toivon myös häiden jäävän niin salaisiksi, ettei saada edes pappia paikalle siunaamaan.

   Lainaa

  51. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Kierrätetty delfiini: Minusta ihan ok pari: kontrollifriikki mutsi ja vauvamies. He ovat luodut toisilleen.
   Kun kontrollifriikki sanoo miestään "kiltiksi", tulee väkisinkin mieleen että mies ei ehkä ole sellaisessa osassa josta erityisesti nauttisi mutta johon kontrollifriikki on saanut hänet puristettua tossunsa alle.

   Lainaa

  52. Rahanahne sarvikuono 23.3.2021 23:44
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Tätä ideaahan voisi soveltaa laajemminkin. Appivanhempien luona kahvitellessa voisi kiljahtaa, että onneksi olkoon, nämä ovat sinun synttärisi tai kaupasta palatessa, että nuo sukat ovat sitten sinun synttärilahjasi. Ja jos ei toinen heti tajua ilahtua, voi vetäistä kunnon itkupotkuraivarit kun mikään ei koskaan kelpaa.

   Lainaa

  53. Sisuliini/Kaarnaton susi 24.3.2021 0:46
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Polttareiden "järjestäminen" sai aivan uuden merkityksen. :D Kamalan työlästä ainakin.

   Lainaa

  54. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 24.3.2021 2:04
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Jotain samaa on anopissa ja miniässä!

   Lainaa

  55. Pelkäämätön puhveli 24.3.2021 2:41
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Apua. Oli sekä hankalaa lukea että ahdistavaa ymmärtää se vähä mitä tästä otti selvää. Ihan solmussa ite bestman-morsian-salakaveri, voin kuvitella organisoinnin yrityksen määrän josta ei tule mitään. Parasta ja samalla kivuliainta tässä on tuo käänne, josta ei saada nyt me muut tietää; vuoden vaimo siis itse vain tietää polttareista mutta miehen kaverit saa järjestää niiden loppuillan tietämättään. Oh the noble universe. You lost me.

   Lainaa

  56. Tulos: +27 (41 ääntä)
   Luulen, että oma mieheni ja suunnilleen kaikki hänen kaverinsa (joista puolet on naisia) tykkäisivät museokierroksesta enemmän kuin kännäämisestä. Ei hänellä kyllä ollut aikoinaan polttareita ollenkaan... Mutta siis miehiä on erilaisia. Vähättelemättä siis sitä, miten älyttömältä tuo mokan kuvio kuulostaa.

   Lainaa

  57. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Tällaisen naisen minäkin haluan. Ei tarvi itse edes ajatella kun kontrollifriikki hoitaa kaiken. Näissä häissä haluaiasin olla paikalla.

   Lainaa

  58. Tulos: +18 (42 ääntä)
   Eiks kenenkään mielestä oo mahdollista, et morsian tuntee miehensä niin hyvin, että tietää tämän eniten pitävän juhlista, joissa saa viettää aikaa perheensä kanssa. Ja voihan hän oikeesti olla niin kultturelli mies, että nauttii museoista, niitäkin kun löytyy niin monien eri aiheiden ympäriltä. Oma mieheni oli ainakin pettynyt juurikin viinaan menevien kavereidensa järjestämiin "perus" polttareihin ja ilahtui, kun kaasoni järjesti minun polttarini siten, että hän pääsi niihinkin mukaan. Toki minä, kuten muutkaan eivät tiedä mikä tilanne tuolla oikeasti on mut en ihan näillä tiedoilla vielä tuossa mitään kovin kamalaa näe.

   Lainaa

  59. Ytimekäs ahven 24.3.2021 10:35
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Kyöpeli: Luulen, että oma mieheni ja suunnilleen kaikki hänen kaverinsa (joista puolet on naisia) tykkäisivät museokierroksesta enemmän kuin kännäämisestä. Ei hänellä kyllä ollut aikoinaan polttareita ollenkaan... Mutta siis miehiä on erilaisia. Vähättelemättä siis sitä, miten älyttömältä tuo mokan kuvio kuulostaa.
   Itsekin käyn mielelläni museoissa mutta EN haluaisi sellaiseen polttareissa. Kaikella aikansa...

   Lainaa

  60. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Miju: Eiks kenenkään mielestä oo mahdollista, et morsian tuntee miehensä niin hyvin, että tietää tämän eniten pitävän juhlista, joissa saa viettää aikaa perheensä kanssa. Ja voihan hän oikeesti olla niin kultturelli mies, että nauttii museoista, niitäkin kun löytyy niin monien eri aiheiden ympäriltä. Oma [...]
   On se varmaan ihan mahdollista, mutta minusta tuo, että mieheltä kysymättä ottaa ohjat käsiinsä olisi silti todella omituista. Oletan, että 40-vuotias mies osaa itse kertoa kavereilleen millaisia polttareita toivoo, ja kieltäytyä ryyppäjäisistä (ja jos ei niin hänen on korkea aika oppia, eikä sitä edistä se, että vaimo tulee pyytämättä "pelastamaan").

   Lainaa

  61. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Kieltämättä aika sairaan kuuloista. Järjestää itse polttarit, koska muutenhan siellä juotaisiin alkoholia. Ja lasten pitää tietysti saada osallistua. Gladiaattorikisa, HIH! Sen jälkeen sysää vieraat synttäreiltä MUSEOON. Lähtee itse kotiin! Ei hyvänen aika mitä ihmettä. No, "loppuillasta vastaa miehen kaverit." Arvon neiti ei vissiin ole vielä tajunnut, silloinhan sitten viimeistään dokataan. Koska tollasen päivän ja ravintolaillallisen jälkeen takuulla maistuukin! Eikä siinä mitään. Kyllähän tapoja viettää juhlia ja häitä on aina ollut monenlaisia. Mutta mitä tavoiteltiin tällä tekstin julkaisulla somessa? Oletan, ja toivonkin, että sana leviää miehelle ja vieraille aika äkkiä.

   Lainaa

  62. Nopeutettu kuguaari 24.3.2021 23:10
   Tulos: +21 (31 ääntä)
   Hyväksyttävä papukaija: Hiiieeeman kontrollifriikkeyttä ilmassa.. Voi olla ettei ne kaverit sanan varsinaisessa merkityksessä edes ole erityisen "viinaanmeneviä" jos vaimon mielestä polttareiden "huipennus" olisi museokierros. Kuulostaa vähän tylsältä ihmiseltä. Eihän sen alkoholin ole pakko näytellä minkäänlaista osaa [...]
   Ihmisillä on varsin erilaisia mieltymyksiä. Minusta joku seinäkiipeily on aika umpitylsää, keilaamisesta tms puhumattakaan. Hyvä näyttely ja ruoka kelpaisi taas mainiosti. Ei tarvitse halveksua muiden kiinnostuksia.

   Lainaa

  63. Aurinkolasiton noita 24.3.2021 23:35
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Ai kamala. Tästä tuli nyt lähinnä paha mieli. Ensin mietin koronarajoituksia, mutta ne jäi täysin koko hölynpölyn jalkoihin. Mies, ja kaveritkin, voi pitää museoista, mutta ei se kyllä polttariohjelmaan oikein sovi. Ja ellei ne häät ole sitten heti seuraavana päivänä, kaverit järjestää aika varmasti paremmat kemut vielä jossain välissä. Ellei sulhanen tajua pakittaa ajoissa kokonaan.

   Lainaa

  64. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Tää samainen morsianhan teki muutaman päivän sisällä 4-7 aloitusta, joista kaikista paistoi läpi se, että mies ei halua häitä. Kuulemma häät ahdistivat, eikä mies suostu pukemaan muuta kuin t-paidan ja farkut, ei halua kunnon juhlia, eikä kutsua juurikaan vieraita. Monesti ehdotettiin kommenteissa, että ehkä häät ei sitten ole vielä olennaiset, ja miehen kannattaisi hakea apua traumaattisiin kokemuksiinsa, jotka tätä häävihaa aiheutti. Morsiamen mielestä terapia ei ole vaihtoehto, ja naimisiin on päästävä. Ei kyllä kovin hyvältä omaan korvaan kuulostanut koko tilanne...

   Lainaa

  65. meikkipossu 26.3.2021 0:58
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Nämä on taas niitä mieltä ylentäviä hetkiä elämässäni kun ajattelen, että tälläkin naisella on mies, mutta mulla ei :D

   Lainaa

  66. Männyt hyttynen 26.3.2021 6:44
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Nopeutettu kuguaari: Ihmisillä on varsin erilaisia mieltymyksiä. Minusta joku seinäkiipeily on aika umpitylsää, keilaamisesta tms puhumattakaan. Hyvä näyttely ja ruoka kelpaisi taas mainiosti. Ei tarvitse halveksua muiden kiinnostuksia.
   Tämä! Joku baarikierros ja eteneminen mölisten ympäri kaupunkia, tyhmään naamiaisasuun pukeutuneena kuulostaa aivan järjettömän tylsältä.

   Lainaa

  67. Tottahantoki 28.3.2021 21:14
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Itsellä on vielä polttarit pitämättä liki 30 vuotta sitten pidetyistä häistä, mutta polttariohjelmana museokierros tuntuu niin houkuttelevalta että täytyy varmaan korjata tämä puutos.

   Lainaa

  68. Kumea lisko 30.3.2021 23:29
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Illan kruunaa strippari. Vaimo hoitaa tosin senkin roolin itse. Aviossa ei sitten tarvitse sellaisista asioista haaveilla.

   Lainaa

  69. Läsnä oleva kilpikonna 5.4.2021 23:09
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Oikea tyyli! Miehen laaduttomista ja työttömistä kavereista pääsee onneksi pikkuhiljaa eroon, miestä voi kasvattaa ja kouluttaa ja päästä sosiaalisessa statuksessa ylöspäin, lapsillekin parempi elämä. Go girl!

   Lainaa

  70. Syvä norsu 3.2.2024 20:05
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Mitenköhän tässä kävi? 🤔

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bestman, häät, juhlat, kaverit, morsian, polttarit, sulhanen, synttärit, yllätysjuhlat