Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hei, me mennään naimisiin, osa 2

Häät tulossa. "Mitä tekisitte tilanteessani?"
Suurenna näkymä
Hei, me mennään naimisiin, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 62 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Lavastettu kivi 2.3.2021 0:12
   Tulos: +647 (693 ääntä)
   Voi vittu Tuuli

   Lainaa

  2. Leimattu mato 2.3.2021 0:20
   Tulos: +382 (450 ääntä)
   eikö se namisiinki meneminen ois nyt paljo kivempaa sen jälkeen ku sinne juhliin voi kutsua enemmän ku 20 ihmistä ja ei tartte pelätä tartuttavansa ruttoa..... odottaisivat nyt vaan vielä hetken ni vois tulla kivempaa muisteltavaa sit vanhoilla päivillä

   Lainaa

  3. Uuno laama 2.3.2021 0:23
   Tulos: +446 (466 ääntä)
   Käyt tietysti testissä ja haet sen negatiivisen tuloksen ja pidät ne häät. Jos tulee positiivinen niin ne häät valitettavasti siirtyy.

   Lainaa

  4. traumcity 2.3.2021 0:35
   Tulos: +579 (647 ääntä)
   Mitä tekisitte tilanteessani? Olen hiukan yksinkertainen mutta kuitenkin oikeustoimikelpoinen. Ongelma on nyt sellainen, että istun autossani odottamassa että päiväkotilapset tallustelee suojatien yli, mutta minulla on jäätelöpaketti takapenkillä joka pitäisi saada pakastimeen kun se meinaa sulaa tässä kevätauringon paisteessa. Viime viikolla unohdin lapaset etupihalle, ja siellä ne vieläkin on, joten aika kallis paukku tulee jos nyt jäätelötkin menee hukkaan. Eli ajanko mä nyt näiden kakaroiden yli, vai olenko vastuuntuntoinen ja odotan heidän menevän ensin, ottaen samalla riskin että jäätelöni on pirtelöä kun kotiin asti pääsen?

   Lainaa

  5. Haikaileva metsämarja 2.3.2021 0:55
   Tulos: +201 (213 ääntä)
   Siis että oikeestikko Annen mies kosi jotta pääsi raveihin 😂

   Lainaa

  6. Pelkäämätön soturi 2.3.2021 1:17
   Tulos: +357 (369 ääntä)
   Haikaileva metsämarja: Siis että oikeestikko Annen mies kosi jotta pääsi raveihin 😂
     Jos ne ovat olleet muutenkin 20 vuotta yhdessä, niin tuskinpa siinä avioliitto on muuta kuin kuriositeetti? Olen tuntenut pareja joille häät eivät ole mikään juttu, mutta on sitten tultu mentyä naimisiin koska joku paperiyksityiskohta. Joten miksei, ja jotenkin suloisen rehellistä ettei soiteta sairauspäivää kun kerran ei ole sairaana, vaan pelataan vapaapäivä sääntöjen mukaan.

   Lainaa

  7. Tulos: +203 (257 ääntä)
   Tollasten Tuulien takia Suomessa kuolee ihmisiä joka päivä

   Lainaa

  8. Odottava viinirypäle 2.3.2021 2:07
   Tulos: -202 (246 ääntä)
   Toivottavasti Tuuli piti häät ilman mitään testejä.

   Lainaa

  9. Tornipöllö 2.3.2021 4:52
   Tulos: -129 (193 ääntä)
   Väittäisin, että siinä vaiheessa kun mikään harrastus menee siihen pisteeseen että on valmis huijaamaan toisen ihmisen pitkäaikaiseen parisuhteeseen vain voidakseen jatkaa sitä, olisi suositeltavaa vähän miettiä valintojaan.

   Lainaa

  10. Kummikäki 2.3.2021 4:55
   Tulos: +287 (311 ääntä)
   Onnittelut Annelle ja hänen miehelleen avioliiton sekä mukavan ravipäivän johdosta! Mieluummin tällaisia lukee kuin itsekkäiden bridezillojen tilityksiä kuinka sulhanen kehtasi pilata HÄNEN päivänsä ehdottamalla moista rahvaanomaisuutta.

   Lainaa

  11. Reseptivapaa dinosaurus 2.3.2021 5:28
   Tulos: +41 (51 ääntä)
   Minä minä minä!

   Lainaa

  12. Näkyvä aasi 2.3.2021 7:12
   Tulos: +61 (129 ääntä)
   Tornipöllö: Väittäisin, että siinä vaiheessa kun mikään harrastus menee siihen pisteeseen että on valmis huijaamaan toisen ihmisen pitkäaikaiseen parisuhteeseen vain voidakseen jatkaa sitä, olisi suositeltavaa vähän miettiä valintojaan.
   Mistä tiedät, että silloin 20 vuotta sitten Anne huijattiin tuohon pitkäaikaiseen parisuhteeseensa jonkin harrastuksen takia? Kosinta ei ollut huijaus, kun sen syy kerrottiin rehellisesti. Eihän se kauhean romanttista ollut, mutta ei Annekaan vaikuta kauhean romantiikankaipuiselta, kun siihen kerran suostui. Suhteen pituuteen avioliitto tuskin vaikuttaa tässä vaiheessa enää mitenkään.

   Lainaa

  13. Räkäpää 2.3.2021 7:19
   Tulos: +173 (175 ääntä)
   Kummikäki: Onnittelut Annelle ja hänen miehelleen avioliiton sekä mukavan ravipäivän johdosta! Mieluummin tällaisia lukee kuin itsekkäiden bridezillojen tilityksiä kuinka sulhanen kehtasi pilata HÄNEN päivänsä ehdottamalla moista rahvaanomaisuutta.
   Joo siis nämähän näyttää olevan oikein unelmien pariskunta. Molemmat ovat täysin OK asioittensa kanssa ja elämä rullaa mielekkäästi.

   Lainaa

  14. Tornipöllö 2.3.2021 7:39
   Tulos: +62 (86 ääntä)
   Näkyvä aasi: Mistä tiedät, että silloin 20 vuotta sitten Anne huijattiin tuohon pitkäaikaiseen parisuhteeseensa jonkin harrastuksen takia? Kosinta ei ollut huijaus, kun sen syy kerrottiin rehellisesti. Eihän se kauhean romanttista ollut, mutta ei Annekaan vaikuta kauhean romantiikankaipuiselta, kun siihen kerran [...]
   Viittasin siis tuohon Hannelen "menenpäs naimisiin tatuoijan kanssa vain siksi että saan ilmaisen tatskan" hommaan.

   Lainaa

  15. Tulos: +98 (110 ääntä)
   Voi olla, että Tuulin häihin ei tule 20 vierasta tuon julkaisun jälkeen.

   Lainaa

  16. Kolea puhveli 2.3.2021 7:56
   Tulos: -158 (206 ääntä)
   Ei Tuulin kysymys ollut mielestäni ollenkaan aiheeton sinänsä. Jos oikeesti on lievät oireet, tekee etätöitä eikä tapaa muutenkaan muita ihmisiä, miksei voisi rauhassa sairastella kotona, jos ehtii hyvin parantua ennen tilaisuutta? Ruuatkin saa kauppakassipalvelulla monessa paikassa tilattua. Kuitenkin THL sivujen mukaan 98% on negatiivisia tuloksia, niin 98% syy on jokin muu kuin korona. Lisäksi paikalle tulisi vain 20 henkeä todennäköisesti lähipiiristä, joita muutenkin todennäköisesti tapailee, jotka eivät ole riskiryhmää. Nämä ynnättynä riski on todella pieni, että kukaan sitä saisi, jos juhlapaikka on tilava, siellä on hyvä ilmanvaihto ja vielä turvavälit yms huomioitu. Isosti varmasti painaa myös taloudelliset kustannukset, jotka voivat olla häissä oikeasti tuhansia euroja jos perutaan, varsinkin jos niissä ei ole mitään ehtoa, että koronan takia saisi siirrettyä tai peruttua kustannuksitta. Samoin jos tämä asia on kutsuvieraille ok niin en näe ongelmaa, mutta asiaa ei saisi heiltä salata. Siinä voi itsensä sitten omaehtoisesti karanteerata ja käydä testeissä jälkeenkin.

   Lainaa

  17. Tulos: +134 (144 ääntä)
   Kolea puhveli: Ei Tuulin kysymys ollut mielestäni ollenkaan aiheeton sinänsä. Jos oikeesti on lievät oireet, tekee etätöitä eikä tapaa muutenkaan muita ihmisiä, miksei voisi rauhassa sairastella kotona, jos ehtii hyvin parantua ennen tilaisuutta? Ruuatkin saa kauppakassipalvelulla monessa paikassa tilattua. [...]
   Miten voi olla samaan aikaan tilanne ettei tapaile ollenkaan muita ihmisiä ja sitten kuitenkin kaikkia kahtakymmentä tapailisi ilman häitäkin? Ei totuutta voi ihan mielensä mukaan väännellä.

   Lainaa

  18. Luuton banaani 2.3.2021 8:39
   Tulos: -110 (148 ääntä)
   Tuuli mene vain sinne naimisiin, ei tämä uuden tyypin flunssa tule koskaan katoamaan tältä pallolta.

   Lainaa

  19. Bakteeriton omena 2.3.2021 9:27
   Tulos: +131 (177 ääntä)
   Luuton banaani: Tuuli mene vain sinne naimisiin, ei tämä uuden tyypin flunssa tule koskaan katoamaan tältä pallolta.
   Lopettakaa jo hokemasta sitä flunssaa kun se ei mikään flunssa ole.

   Lainaa

  20. Luuton banaani 2.3.2021 9:33
   Tulos: -108 (148 ääntä)
   Bakteeriton omena: Lopettakaa jo hokemasta sitä flunssaa kun se ei mikään flunssa ole.
   No onhan se, samalla tavalla ne muutkin virusflunssat ovat syntyneet, ja samalla tavalla nekin ovat tappaneet ensin huonogeeniset ja vanhukset.

   Lainaa

  21. Tulos: +93 (107 ääntä)
   On kyllä aikamoista niuhotusta juhlapaikalta tässä tilanteessa, jos ei oikeasti saa rahoja takaisin.

   Lainaa

  22. Peruuttamaton riikinkukko 2.3.2021 9:59
   Tulos: +87 (97 ääntä)
   Kolea puhveli: Ei Tuulin kysymys ollut mielestäni ollenkaan aiheeton sinänsä. Jos oikeesti on lievät oireet, tekee etätöitä eikä tapaa muutenkaan muita ihmisiä, miksei voisi rauhassa sairastella kotona, jos ehtii hyvin parantua ennen tilaisuutta? Ruuatkin saa kauppakassipalvelulla monessa paikassa tilattua. [...]
   Mitä ilmeisimminkin Tuuli on sairastanut jo tuossa vaiheessa niin monta päivää, että jos olisi saman tien mennyt testeihin oireiden ilmaantuessa, tulos olisi tullut jo. Myöskään nuo häät ei varmastikaan ole mitenkään yllättäin ilmestyneet seuraavan viikon kalenteriin. Nähtävästi Tuuli stressaa tilanteen epätietoisuuden vuoksi, joten olishan se ollut oikeasti itselleenkin helpompaa vain käydä niissä testeissä ja toimia sitten tuloksen mukaisesti.

   Lainaa

  23. Sillaton muurahainen 2.3.2021 10:08
   Tulos: -90 (130 ääntä)
   Wtf: Tollasten Tuulien takia Suomessa kuolee ihmisiä joka päivä
   Kyllä, Tuulin kaltaisten ihmisten takia Suomessa vuosittain sadat ihmiset tekevät itsareita, satoja kuolee onnettomuuksissa ja tuhannet kuolevat verenkiertoelimien sairauksiin sekä syöpään. Pettämätön logiikka.

   Lainaa

  24. Peritty meduusa 2.3.2021 10:21
   Tulos: +17 (55 ääntä)
   Leimattu mato: eikö se namisiinki meneminen ois nyt paljo kivempaa sen jälkeen ku sinne juhliin voi kutsua enemmän ku 20 ihmistä ja ei tartte pelätä tartuttavansa ruttoa..... odottaisivat nyt vaan vielä hetken ni vois tulla kivempaa muisteltavaa sit vanhoilla päivillä
   Lainaatko minullekin kristallipalloasi, kun tunnut tietävän, miten pienen hetken Tuulin tarvitsee enää odottaa? Voisin katsoa sieltä sopivan ajankohdan koronanloppumisjuhlilleni.

   Lainaa

  25. Brightburn 2.3.2021 10:21
   Tulos: +105 (127 ääntä)
   Kolea puhveli: Ei Tuulin kysymys ollut mielestäni ollenkaan aiheeton sinänsä. Jos oikeesti on lievät oireet, tekee etätöitä eikä tapaa muutenkaan muita ihmisiä, miksei voisi rauhassa sairastella kotona, jos ehtii hyvin parantua ennen tilaisuutta? Ruuatkin saa kauppakassipalvelulla monessa paikassa tilattua. [...]
   Jos ne tartuntariskit on niiiin pieniä, niin miksi h*lvetissä se korona leviää tällaista vauhtia? 
   Koko ajatuskin, että joku tosissaan kelaa ton homman noin itsekkäästi, et miettii ihan tosissaan haittaako jos hänellä on vähän korona, jos ei kerrota kellekään, hirvittää. Sit lukee lehdissä, että iso koronalinko häissä. Jepjep.
   Mulla on ollut tähän asti yks hiton maskiton aktiviteetti viikossa, nimittäin kuntosali. Ja siellä kun en pysty maskia pitämään, joten käynyt ruuhka-aikojen ulkopuolella ja ollut pakko LUOTTAA siihen, ettei sinne ihmiset oikeasti tule kipeenä, koska eihän kukaan nyt ole niin idiootti. Eihän?
   Tää nyt avasi taas silmiä, sillä ikävällä tavalla. Miten v*tun vajaita voi ihmiset olla? 

   Lainaa

  26. Luuton banaani 2.3.2021 10:43
   Tulos: +52 (64 ääntä)
   lax: On kyllä aikamoista niuhotusta juhlapaikalta tässä tilanteessa, jos ei oikeasti saa rahoja takaisin.
   Nii, koska juhlapaikkojen pyörittäminen on ilmaista touhua. Sullekin varmaan ok jos pomo jättää palkan maksamatta, koska ollaan tässä tilanteessa.

   Lainaa

  27. Tulos: +92 (112 ääntä)
   Joo turha haukkua hallitusta ja viranomaisia etteivät saa koronaa pysäytettyä kun tavallinen väki kusee muroihin tuolla tapaa kuin Tuuli.

   Lainaa

  28. Tulos: -65 (81 ääntä)
   Lavastettu kivi: Voi vittu Tuuli
   Just näin, turha flunssan takia testissä käydä.

   Lainaa

  29. Kuivakas vihannes 2.3.2021 11:21
   Tulos: +81 (89 ääntä)
   Näkyvä aasi: Mistä tiedät, että silloin 20 vuotta sitten Anne huijattiin tuohon pitkäaikaiseen parisuhteeseensa jonkin harrastuksen takia? Kosinta ei ollut huijaus, kun sen syy kerrottiin rehellisesti. Eihän se kauhean romanttista ollut, mutta ei Annekaan vaikuta kauhean romantiikankaipuiselta, kun siihen kerran [...]
   Mulle tuli mieleen sekin, että ehkä mies oikeasti halusi naimisiin, mutta ei halunnut hääjuhlaa, ja ovat aika huumorintajuisia kumpikin. Niinpä mies verhosi kosinnan näin. Molemmat ymmärtävät kupletin juonen, mutta nyt on naimisiinmenon lisäksi hauska tarina kerrottavana. Piristävä juttu Feissarimokissa!

   Lainaa

  30. Kuivakas vihannes 2.3.2021 11:26
   Tulos: +59 (73 ääntä)
   Kolea puhveli: Ei Tuulin kysymys ollut mielestäni ollenkaan aiheeton sinänsä. Jos oikeesti on lievät oireet, tekee etätöitä eikä tapaa muutenkaan muita ihmisiä, miksei voisi rauhassa sairastella kotona, jos ehtii hyvin parantua ennen tilaisuutta? Ruuatkin saa kauppakassipalvelulla monessa paikassa tilattua. [...]
   Korona ei ole noita häitä varatessa tullut yllätyksenä. Jos joku oikeasti luuli missään vaiheessa viime maaliskuun jälkeen, että tämä kaikki olisi maaliskuussa 2021 ohi, on kyllä perustanut tietonsa omaan arvailuun ja ignoorannut kaikki asiantuntija-arviot.

   Lainaa

  31. Hurmaava viikuna 2.3.2021 11:35
   Tulos: +81 (91 ääntä)
   Mitään en aio tehdä estääkseni koronan leviämistä, mutta aion kyllä valittaa hihhulihallituksesta ja niiden maan tuhoamistavoitteista kun ne yrittävät rajoittaa tätä pandemiaa. Koska minulla on oikeus! Ja Minun oikeuksiani rajoitetaan!

   Lainaa

  32. Tulos: +41 (51 ääntä)
   traumcity: Mitä tekisitte tilanteessani? Olen hiukan yksinkertainen mutta kuitenkin oikeustoimikelpoinen. Ongelma on nyt sellainen, että istun autossani odottamassa että päiväkotilapset tallustelee suojatien yli, mutta minulla on jäätelöpaketti takapenkillä joka pitäisi saada pakastimeen kun se meinaa sulaa [...]
   Tää oli oikeesti aika hauska minusta.

   Lainaa

  33. Tulos: -62 (84 ääntä)
   Muistaako kukaan miksi kutsutaan naista, joka makaa miehen kanssa rahasta tai tavarasta? Monelle naiselle taitaa olla aivan sama. Pimpillä saa ja hevosella pääsee. o_O

   Lainaa

  34. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 2.3.2021 12:37
   Tulos: +37 (47 ääntä)
   Tuulille vinkkinä, että ihan yhtä vastuuttomasti voit ne häät järjestää vaikka olisitkin koronapositiivinen. Ei vaikuta testissä käynti siihen, joten testiin vaan! Hyvässä tapauksessa se ei olekaan koronaa. Tuohon aloitukseen kyllä kiteytyi taas jotain... "Olen nyt hieman flunssainen ja ikävää kurkkukipua. Pystyn olemaan töissä, mutta..." Nyt oli toki kyse etätöistä, mutta ihan kaikkinensa sairastunut keho kannattaisi parannella rauhassa eikä yrittää työstressin lomassa pakottaa tahdonvoimalla kehoa toipumaan... Se ei nimittäin toimi oikein hyvin!

   Lainaa

  35. Tulos: +74 (102 ääntä)
   Luuton banaani: Tuuli mene vain sinne naimisiin, ei tämä uuden tyypin flunssa tule koskaan katoamaan tältä pallolta.
   Yhtään tuttavaa ole ikinä flunssaan kuollut mutta koronan takia kuopannut jo ensimmäisen saman ikäisen kaverin. Eikä me olla mitään eläkeläisiä tai kroonisesti sairaita. Mutta vaahtoa sinä vaan flunssasta kun sinulla sentään on tohtoriaatti googlesta.

   Lainaa

  36. Tulos: +43 (55 ääntä)
   Tuulin kaltaisten ihmisten takia tartuntoja tulee lisää ja koronaa ei saada pysäytettyä koskan. Onkohan Tuuli aajatellut sitä vaikka että tartuttaa jonkun vieraan ja vieras pahimmassa tapauksessa kuolee. Mut heii ei se mitään päästiin naimisiin. Nooh yksihän siinä vaan kuoli.

   Lainaa

  37. Piparjuuri 2.3.2021 15:21
   Tulos: +49 (53 ääntä)
   Kolea puhveli: Ei Tuulin kysymys ollut mielestäni ollenkaan aiheeton sinänsä. Jos oikeesti on lievät oireet, tekee etätöitä eikä tapaa muutenkaan muita ihmisiä, miksei voisi rauhassa sairastella kotona, jos ehtii hyvin parantua ennen tilaisuutta? Ruuatkin saa kauppakassipalvelulla monessa paikassa tilattua. [...]
   Miksi ihmeessä sitten ei kävisi testissä, jos kerran on niin varma, ettei ole koronaa? Sitten voisi mielenrauhansa säilyttäen viettää häitä (tosin itse en tässä tilanteessa pitäisi edes 20 ihmisen koontumisia; joskin asun maassa jossa koronatilanne on pahempi ja rajoitukset tiukempia kuin Suomessa). Jos Tuuli sitten saisi positiivisen tuloksen, niin voisihan hän silti olla vastuuntunnoton mulkku ja salata asian, tosin sitten voisi olla vaikeampi valehdella itselleen ja muille että ei muka tiennyt.

   Lainaa

  38. Pehmeä jänis 2.3.2021 17:29
   Tulos: -7 (15 ääntä)
   Odottava viinirypäle: Toivottavasti Tuuli piti häät ilman mitään testejä.
   Kattoen päivän korona saldoja niin eiköhä ole selvä että piti.. Ja oli muuten positiivinen eikä pelkästään coronaan..

   Lainaa

  39. Mallikas ahven 2.3.2021 19:31
   Tulos: -27 (31 ääntä)
   Vittu mitä akkoja taas vaihteeksi.

   Lainaa

  40. Hapanimelä rotta 2.3.2021 20:21
   Tulos: +20 (28 ääntä)
   Anne ja mies ovat ihania ❤

   Lainaa

  41. Vaalea piimä 2.3.2021 22:17
   Tulos: -63 (85 ääntä)
   Kommentit täynnä koronapsykoosissa olevia lampaita, ullatus! Heittäkää ne maskit jo pois ja herätkää.

   Lainaa

  42. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Näkyvä aasi: Mistä tiedät, että silloin 20 vuotta sitten Anne huijattiin tuohon pitkäaikaiseen parisuhteeseensa jonkin harrastuksen takia? Kosinta ei ollut huijaus, kun sen syy kerrottiin rehellisesti. Eihän se kauhean romanttista ollut, mutta ei Annekaan vaikuta kauhean romantiikankaipuiselta, kun siihen kerran [...]
   Tuskimpa Anne kosiessaan sanoi että haluaa naimisiin vain saadakseen ilmaisen tatuoinnin. Ja vaikka olisikin sanonut, tuskin kukaan mies suostuisi menemään sen härdellin läpi vain ja ainoastaan tehdäkseen työtään ilman palkkaa.

   Lainaa

  43. Hillitty ananas 3.3.2021 3:16
   Tulos: +16 (30 ääntä)
   Luuton banaani: No onhan se, samalla tavalla ne muutkin virusflunssat ovat syntyneet, ja samalla tavalla nekin ovat tappaneet ensin huonogeeniset ja vanhukset.
   Huonogeeniset... Miten sinä sitten olet vielä elossa?

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Hirveetä, että joillakin on noin vähän arvostusta toista ihmistä kohtaan kuin Hannelella.

   Lainaa

  45. Näkyvä aasi 3.3.2021 4:54
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Tornipöllö: Viittasin siis tuohon Hannelen "menenpäs naimisiin tatuoijan kanssa vain siksi että saan ilmaisen tatskan" hommaan.
   No se on sitten eri tapaus. Minulle ei tullut Hannelen jutusta mielikuva, että hän olisi huijannut ketään naimisiin, vaan se oli humoristinen tapa kertoa menneensä naimisiin tatuoijansa kanssa. Vieläpä kahdesti. Itsekin olen monelle kertonut menneeni naimisiin mieheni kanssa,  koska hänen sukunimensä sopii niin hyvin etunimiini, etten voinut jättää tilaisuutta  käyttämättä. Olen aina olettanut, ettei kukaan tosissaan luule, että tuo olisi ollut se  ratkaiseva seikka, vaikka mieheltäni saamani sukunimi onkin hieno.

   Lainaa

  46. Luuton banaani 3.3.2021 7:41
   Tulos: -25 (41 ääntä)
   Hillitty ananas: Huonogeeniset... Miten sinä sitten olet vielä elossa?
   No yhyy sanoinko nyt pahan sanan internetissä? Ja miksi olen vielä elossa? Varmaan siksi kun olen ollut lähinnä kotona niin ei ole meemiflunssat tarttunut.

   Lainaa

  47. Morbidi karjalanpiirakka 3.3.2021 8:32
   Tulos: -35 (45 ääntä)
   Vaalea piimä: Kommentit täynnä koronapsykoosissa olevia lampaita, ullatus! Heittäkää ne maskit jo pois ja herätkää.
   Tää :D Hyvin huomaa ettei maskeista ole apua, itse asun Virossa ja täällä on maskipakko, ja silti tartunnat kasvaa.

   Lainaa

  48. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Ole Tuuli vaan ihan hissuksiin ja kato sairastuuko kukaan. Parhaimmassa tapauksessa voitte sitten pitää teholla toisianne kädestä kiinni ja laulaa kumbayaata... Luoja paratkoon, mikä talipää

   Lainaa

  49. Tulos: -20 (28 ääntä)
   Tuulin kysymys ei ole ihan niin idiootti kuin miltä alkuun vaikuttaa. Häät ovat ensi viikolla. Tarina ei kerro, onko häihin viikko vai yli. Oletettavasti kuitenkin useampi päivä. Samoin jäin siihen ajatukseen viestistä, että Tuulilla itsellään oireita on ollut jo useampana päivänä, osa sairastamisajasta on siis jo takana. Jos Tuuli kävisi testeissä, eristysaika ei ole 14 päivää testituloksesta, vaan 10 päivää oireiden alkamisesta ja kaksi oireetonta päivää. Todennäköisesti positiivinen testitulos ei siis edes vaarantaisi häitä. Ja aika luotettavasti voidaan sanoa, että ihminen ei tartuta enää sen jälkeen, kun on parantunut. Ainoan kysymyksen aiheuttaa altistetut. Eli jos oletetaan, että Tuulilla olisi korona, niin hän on todennäköisesti altistanut ainakin tulevan aviomiehensä (mikäli on tavannut häntä tänä aikana). Tämä mies saattaisi häiden aikaan saattaisi hyvinkin vielä olla oireeton, mutta tartuttava. Tuuli todennäköisesti on kuitenkin tuossa vaiheessa jo turvallinen kontakti. Toisaalta ymmärrän tuohtumuksen vastuuttomuudesta. Toisaalta ymmärrän häiden perumisen vaikeuden. Vastauksen osaa jokainen sanoa omaan toimintaansa vasta, kun sattuisi omalle kohdalle.

   Lainaa

  50. Innostunut järvisieni 3.3.2021 10:29
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Saaga: Tuulin kysymys ei ole ihan niin idiootti kuin miltä alkuun vaikuttaa. Häät ovat ensi viikolla. Tarina ei kerro, onko häihin viikko vai yli. Oletettavasti kuitenkin useampi päivä. Samoin jäin siihen ajatukseen viestistä, että Tuulilla itsellään oireita on ollut jo useampana päivänä, osa [...]
   Ei satu omalle kohdalle, koska osaan lukea uutisia. 
   Häät aikana, jona koska tahansa voi tulla esim. voimaan kokoontumisrajoituksia, ovat tietoinen riski. Jos silloin varaa häät ilkan perumisoikeutta, moka on ihan oma. 
   Toki aina voi osoittaa myötätuntoa, mutta rehellisesti voi silti todeta, että ei tämä kaikki ihan täytenä yllätyksenäkään ole voinut tulla. 

   Lainaa

  51. Pelkäämätön soturi 3.3.2021 16:49
   Tulos: +29 (39 ääntä)
   Jäin vielä ihmettelemään tuota Tuulia. Myönnän, että poden jo koronaväsymystä tai suorastaan suunnatonta koronavitutusta. En pääse kuoroon enkä tanssitunnille, lapsi ei pääse muskariin. Silti jotkut notkuvat baareissa ja hiihtokeskuksissa, nehän ovat selkeästi välttämättömiä. Kun käy kerran viikossa hakemassa ruokaa, lauma ostarilla ilmeisesti ammatikseen roikkuvia maskittomia kusipäitä hengittää niskaan. Oma perheeni ei kuulu riskiryhmään, sukulaisistani toinen riskiryhmään kuuluva ei välitä vähääkään ja hilluu pitkin minkä suinkin voi koska se on hänen oikeutensa (ok, boomer) ja toinen kuoli jo. Ei enää ole oikein motivaatiota istua toinenkin vuosi kotona suojellakseni kaiken maailman idiootteja jotka eivät itse suojele itseään. Mutta vaikka miten kyllästyttää, en sentään valitsisi pariakymmentä läheisintä ihmistä joista eniten pidän -ne kai häihin kutsutaan, eikö niin? -ja altistaisi heitä. "Olet niin tärkeä, että en välitä terveydestäsi". o.0

   Lainaa

  52. Ytimekäs ahven 3.3.2021 18:32
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Bakteeriton omena: Lopettakaa jo hokemasta sitä flunssaa kun se ei mikään flunssa ole.
   Idiooti ei vain ymmärrä, että flunssa on ihan eri asia kuin influenssa tai covid-19. Itse muutama vuosi sitten sairastuin influenssaan (A) eikä ollut kivaa. Kaksi viikkoa huiteli kuume 38 ja 40 asteen välillä.

   Lainaa

  53. Koverankupera persoona 4.3.2021 5:32
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Olisikohan Tuulin tapauksessa kyse eräästä Suomessa yleisestä lahkosta? Koko yhteisö kyttää, ettei pökitä ilman papin aamenta, ja kanssaihmisten kunnioitus on usein vähän niin & näin.

   Lainaa

  54. Hieno konna 4.3.2021 6:46
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Leimattu mato: eikö se namisiinki meneminen ois nyt paljo kivempaa sen jälkeen ku sinne juhliin voi kutsua enemmän ku 20 ihmistä ja ei tartte pelätä tartuttavansa ruttoa..... odottaisivat nyt vaan vielä hetken ni vois tulla kivempaa muisteltavaa sit vanhoilla päivillä
   Eli hääpari, joka haluaa itselleen vain oikeasti lähimmät ihmiset paikalle ei voi juhlia häitään, jos 20 tai alle paikan päällä? 🤔🤦🏻‍♀️

   Lainaa

  55. Vähemmistöjenseuranta 4.3.2021 15:21
   Tulos: -15 (29 ääntä)
   Mietin että onko Annen mies kansallispukuinen kun pitää noin kovin päästä raveihin ja yhdistää hääpäivä mutta sitten luin loppuun asti ja selvisi että käy töissä. Ei ollut Anne ja *anne.

   Lainaa

  56. Kiinnostava hiiri 5.3.2021 15:37
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Haikaileva metsämarja: Siis että oikeestikko Annen mies kosi jotta pääsi raveihin 😂
   Todellinen Force majeur-tilanne

   Lainaa

  57. hautausurakoitsija. 5.3.2021 19:20
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Ehdottomatsi kannattaa salasata korona ja levittää häissä niin pääsee sitten avioituneena sukulaisten hautajaisiin.

   Lainaa

  58. Hallitsijaton persikka 5.3.2021 23:40
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Käykääpä kattomassa omakannasta onko ensin viestillä ilmotettu negatiivinen tulos muutettukin "koronaepäily, ei testattu" tai positiivinen tulos! Sillai niitä positiivisia testituloksia saadaan paljoko halutaan vai miksihän kuin vääristävät? Näitä on ilmennyt viime aikoina monia ja oon nähnyt kuvakaappauksia ni itelläki alkanut mennä usko tähän touhuun...

   Lainaa

  59. Itseasiassa 6.3.2021 10:02
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Peritty meduusa: Lainaatko minullekin kristallipalloasi, kun tunnut tietävän, miten pienen hetken Tuulin tarvitsee enää odottaa? Voisin katsoa sieltä sopivan ajankohdan koronanloppumisjuhlilleni.
   Meillä jouduttiin siirtämään häät, joten kristallipallon sijaan joudutaan nyt vain kiltisti odottamaan. Niin kuin moni muukin on nyt tehnyt, biletetään kuin viimeistä päivää, kun tämä on ohi, vähän kuin sodan loputtua. 
   Mentiin kyllä naimisiin viime vuonna, mutta viikkoa ennen itse jouduin koronatestiin. Eipä tullut mieleenkään lähteä tartuttamaan niitä meidän harvoja todistajia ja vihkijää, varsinkin kun joukossa oli riskiryhmäläisiä. Olisihan se vähän erilainen muisto, jos joku läheisistä olisikin kuollut, koska minä en jaksanut mennä testiin ja tarvittaessa siirtää vihkimistä.

   Lainaa

  60. Itseasiassa 6.3.2021 10:08
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Piparjuuri: Miksi ihmeessä sitten ei kävisi testissä, jos kerran on niin varma, ettei ole koronaa? Sitten voisi mielenrauhansa säilyttäen viettää häitä (tosin itse en tässä tilanteessa pitäisi edes 20 ihmisen koontumisia; joskin asun maassa jossa koronatilanne on pahempi ja rajoitukset tiukempia kuin Suomessa). [...]
   Toisaalta asia saattaisi tulla esille, jos/kun häävieraat saavat koronan. Mutta henkilösuojalain puitteissa Tuuli saattaisi olla ainoa joka tietäisi alkuperäisen tartuttajan.

   Lainaa

  61. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Maksoikos se maistraatin varaus jotain? Ei ainakaan merkittäviä summia. Juhlathan voi pitää sitten joskus myöhemmin, vaikka 10 vuoden päästä.

   Lainaa

  62. Tottahantoki 13.3.2021 9:33
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Bakteeriton omena: Lopettakaa jo hokemasta sitä flunssaa kun se ei mikään flunssa ole.
   Se on paha lentsu

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alennus, hääpäivä, häät, korona, naimisiin, ravit, sulkutila, tatuoinnit, tatuointi, testi, vapaapäivä