Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 393

Myydään Guccin vyö.
Kirpputorin löytöjä, osa 393

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Säädytön lehmä 2.2.2021 2:05
   Tulos: +287 (325 ääntä)
   Mikä tää ”pakkomyynti” on? Useampaan myyjään törmännyt viimeaikoina jotka kertoo ettei tuote ole ”pakkomyynnissä”, usein samat yksilöt kertovat vielä kuinka heillä on samaa tuotetta mökillä, vintillä, loma-asunnolla jne. ja tämä yksilö on tarpeeton, koska tulee uudempi malli tilalle, joten ei ole pakkomyynnissä.

   Lainaa

  2. Hyhgghghh 2.2.2021 2:30
   Tulos: +365 (379 ääntä)
   Säädytön lehmä: Mikä tää ”pakkomyynti” on? Useampaan myyjään törmännyt viimeaikoina jotka kertoo ettei tuote ole ”pakkomyynnissä”, usein samat yksilöt kertovat vielä kuinka heillä on samaa tuotetta mökillä, vintillä, loma-asunnolla jne. ja tämä yksilö on tarpeeton, koska tulee uudempi malli tilalle, joten ei ole pakkomyynnissä.
   Ilmeisesti tuotteesta ei tuolloin ole kiire päästä eroon eli eivät myy eteenpäin ellei miellyttävää tarjousta tule. Varmaan silloin kun tavaralle on vielä säilytystilaa mutta ei käyttöä.

   Lainaa

  3. Soinniton ananas 2.2.2021 3:30
   Tulos: -82 (126 ääntä)
   "Merkkituote menettää arvonsa ollessaan viallinen" ja muita yrittänyttä ei laiteta -jallituksia

   Lainaa

  4. Tulos: +113 (147 ääntä)
   Säädytön lehmä: Mikä tää ”pakkomyynti” on? Useampaan myyjään törmännyt viimeaikoina jotka kertoo ettei tuote ole ”pakkomyynnissä”, usein samat yksilöt kertovat vielä kuinka heillä on samaa tuotetta mökillä, vintillä, loma-asunnolla jne. ja tämä yksilö on tarpeeton, koska tulee uudempi malli tilalle, joten ei ole pakkomyynnissä.
   Pakkomyynti on sitä kun puoliso pakottaa hankkiutumaan ylimääräisistä romuista eroon. Nim. Kokemusta on, kumminkin päin.

   Lainaa

  5. Tuottoisa kobra 2.2.2021 6:17
   Tulos: +444 (472 ääntä)
   Vaikka Yasmin onkin idiootti, on hän siinä oikeassa, että merkkituotteen arvoon tuollaisen lisäreijän tekeminen varmasti vaikuttaa. Useimmiten arvotavaroiden ostajille on erittäin tärkeää, että tuote on alkuperäisessä kunnossa. Olipa sitten kyseessä vaikka vain vyö.

   Lainaa

  6. Pilkuton sika 2.2.2021 6:41
   Tulos: +207 (327 ääntä)
   Ei se vyö vaan ole enää 300€ arvoinen jos siihen on menty itse tekemään reikiä. Heli on ilmeisesti tajunnut sen itsekin, ja siksi myy pois. Tuo "ei pakkomyynnissä" tarkoittaa suomeksi "yritän nyhtää tästä enemmän kuin sen arvo on".

   Lainaa

  7. Tulos: +304 (344 ääntä)
   Siis mitä, todellakin hintaa laskee tuo tehty reikä tuossa. Jos tuleva käyttäjä ei tarvitsisi lisäreikää, niin sehän paistaa siitä vyöstä kauas? Kiva siinä sit selitellä et joo ihan ite tehty reikä on, ei oo menny rikki!

   Lainaa

  8. Tulos: 0 (108 ääntä)
   Tuottoisa kobra: Vaikka Yasmin onkin idiootti, on hän siinä oikeassa, että merkkituotteen arvoon tuollaisen lisäreijän tekeminen varmasti vaikuttaa. Useimmiten arvotavaroiden ostajille on erittäin tärkeää, että tuote on alkuperäisessä kunnossa. Olipa sitten kyseessä vaikka vain vyö.
   Jos se on niin tärkeää, niin jättää tarjoamatta sitten.

   Lainaa

  9. Lasiton konna 2.2.2021 6:53
   Tulos: +192 (278 ääntä)
   Pilkuton sika: Ei se vyö vaan ole enää 300€ arvoinen jos siihen on menty itse tekemään reikiä. Heli on ilmeisesti tajunnut sen itsekin, ja siksi myy pois. Tuo "ei pakkomyynnissä" tarkoittaa suomeksi "yritän nyhtää tästä enemmän kuin sen arvo on".
   Ja siksipä hän ei pyydäkään siitä 300 € vaan 70 €

   Lainaa

  10. Tulos: -274 (302 ääntä)
   Lisäreikä? Heli on kerryttäny lisää painoa? Vai onko ostanu alunperin liian lyhyen vyön? Onko Heli siis tyhmä vai läski, en osaa päättää.

   Lainaa

  11. Tulos: +223 (229 ääntä)
   otk: Lisäreikä? Heli on kerryttäny lisää painoa? Vai onko ostanu alunperin liian lyhyen vyön? Onko Heli siis tyhmä vai läski, en osaa päättää.
   Taitaapa olla tehty tuo reikä nimenomaan siksi että vyö oli liian pitkä.

   Lainaa

  12. Pakkomyyjä 2.2.2021 8:10
   Tulos: +86 (134 ääntä)
   Säädytön lehmä: Mikä tää ”pakkomyynti” on? Useampaan myyjään törmännyt viimeaikoina jotka kertoo ettei tuote ole ”pakkomyynnissä”, usein samat yksilöt kertovat vielä kuinka heillä on samaa tuotetta mökillä, vintillä, loma-asunnolla jne. ja tämä yksilö on tarpeeton, koska tulee uudempi malli tilalle, joten ei ole pakkomyynnissä.
   Jos tuotteessa lukee "ei pakkomyynnissä" se tarkoittaa suomeksi jätä vittu tinkaamatta. Silloin myyjä ilmoittaa siis, että ei oo pikkurahan puute ja tietää tuotteen arvon millä se liikkuu tai pitää mielummin itsellään kun myy niille oman elämän palsanmäille. Useampaan myyjään joka noin kirjoittaa lähiaikoina törmäät varmaan siksi, että korona on pistänyt ihmiset istuun netissä ja tinkaamaan. Monet myyjät kyllä tietää ja osaa hinnnoitella oikein ja jos et ostajana senvertaa nää vaivaa, että katsot sen yleisen hintatason ja tarjoat sen mukaan, niin ehkä on parempi jättää tarjoamatta. Toki niitäkin löytyy, jotka pyytää enemmän kuin uutena, mutta niillä se tavara ei liiku ja heiltä voi sitä tinkaamista koittaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +175 (193 ääntä)
   otk: Lisäreikä? Heli on kerryttäny lisää painoa? Vai onko ostanu alunperin liian lyhyen vyön? Onko Heli siis tyhmä vai läski, en osaa päättää.
   Se taidat kuitenkin olla sinä joka tässä on tyhmä.

   Lainaa

  14. Nenäliinaton kuormaeläin 2.2.2021 8:33
   Tulos: +107 (161 ääntä)
   Lasiton konna: Ja siksipä hän ei pyydäkään siitä 300 € vaan 70 €
   Mikä on lievästi sanottuna suolainen hinta jo vähintään kahdella käyttäjällä käytössä olleesta vyöstä johon on itse kömpelösti ruivattu reikä.

   Lainaa

  15. Söötti papaija 2.2.2021 10:04
   Tulos: +166 (182 ääntä)
   Mutta onpa kyllä ruma vyö.

   Lainaa

  16. Aidattu lisko 2.2.2021 11:29
   Tulos: +77 (107 ääntä)
   otk: Lisäreikä? Heli on kerryttäny lisää painoa? Vai onko ostanu alunperin liian lyhyen vyön? Onko Heli siis tyhmä vai läski, en osaa päättää.
   Olen mieluummin läski kuin yhtä typerä kuin sinä. Minä sentään voin tiputtaa painoani, kun taas sinä et voi lisätä älykkyyttäsi. Ei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu.

   Lainaa

  17. Rampa päärynä 2.2.2021 11:49
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Säädytön lehmä: Mikä tää ”pakkomyynti” on? Useampaan myyjään törmännyt viimeaikoina jotka kertoo ettei tuote ole ”pakkomyynnissä”, usein samat yksilöt kertovat vielä kuinka heillä on samaa tuotetta mökillä, vintillä, loma-asunnolla jne. ja tämä yksilö on tarpeeton, koska tulee uudempi malli tilalle, joten ei ole pakkomyynnissä.
   Oletettavasti tarkoittaa sitä, että ei myy tuotetta rahapulassa. Eli ei ole kiire, ja näin ollen on aikaa odotella että saa siitä toivomansa hinnan.
   Vkl iltaisin erityisesti tuntuu olevan "pakkomyynnissä" kaikenlaista. 

   Lainaa

  18. Kovera lihapiirakka 2.2.2021 12:24
   Tulos: +5 (23 ääntä)
   Säädytön lehmä: Mikä tää ”pakkomyynti” on? Useampaan myyjään törmännyt viimeaikoina jotka kertoo ettei tuote ole ”pakkomyynnissä”, usein samat yksilöt kertovat vielä kuinka heillä on samaa tuotetta mökillä, vintillä, loma-asunnolla jne. ja tämä yksilö on tarpeeton, koska tulee uudempi malli tilalle, joten ei ole pakkomyynnissä.
   Tähän pakkomyyntiin törmää todella usein autojen myynti-ilmoituksien yhteydessä, tarkoittaa usein että ei tiedä myymänsä tavaran hintaa, tai tavara on myynnissä reiluun ylihintaan.

   Lainaa

  19. Loskaton kurkku 2.2.2021 12:29
   Tulos: +21 (51 ääntä)
   Säädytön lehmä: Mikä tää ”pakkomyynti” on? Useampaan myyjään törmännyt viimeaikoina jotka kertoo ettei tuote ole ”pakkomyynnissä”, usein samat yksilöt kertovat vielä kuinka heillä on samaa tuotetta mökillä, vintillä, loma-asunnolla jne. ja tämä yksilö on tarpeeton, koska tulee uudempi malli tilalle, joten ei ole pakkomyynnissä.
   Pakkomyynti = myydään rahapulassa.
   Ei pakkomyyntiä = perkeleellinen rahapula

   Lainaa

  20. Ihmettelijä 2.2.2021 13:06
   Tulos: +56 (66 ääntä)
   Rikkaita esittävät köyhät ovat kyllä kansakuntamme kermaa. Pitää olla merkkilaukku, vaikka rahat loppui jo kahta viikkoa ennen tilipäivää.

   Lainaa

  21. Tulos: +75 (91 ääntä)
   Pinttynyt lika, reiät (oli sitten itse tarkoituksella tehty tai ei) ja muut viallisuudet laskee kyllä merkkitavaran hintaa roimasti. Yleinen periaate muutenkin, että tuotteen arvo laskee jo kaupasta uloskannettuna, vaikka ei oiskaan käytetty. Sitten arvo tippuu käytettynä lisää ja viallisena vielä enemmän. Mielestäni 70e on siis liikaa viallisesta 300e vyöstä, vaikka kuinka Guccia onkin.

   Lainaa

  22. katsastamaton maito 2.2.2021 14:55
   Tulos: +54 (62 ääntä)
   Fiksumpi liike olisi Heliltä ollut kertoa, minkä kokoiselle vyötärölle lisäreikä on tarkoitettu, koska, kuten monet ovat huomauttaneet, isommalla ihmisellä se tulee näyttämään vialta tai rikkinäiseltä, mutta samankokoinen ihminen voi käyttää helposti ja voisi myyntihinnan mahdollisesti maksaakin.

   Lainaa

  23. Tulos: +9 (41 ääntä)
   Voisinko mäkin ostaa vaikka kalliin auton, leikata siihen itse kattoikkunan tms - ja sit yrittää myydä hyvään hintaan muille.

   Lainaa

  24. Kahdas pulkkuna 2.2.2021 20:35
   Tulos: -7 (27 ääntä)
   Fani: Se taidat kuitenkin olla sinä joka tässä on tyhmä.
   Ehkä myös läski?

   Lainaa

  25. Tuottoisa kobra 2.2.2021 20:55
   Tulos: +12 (24 ääntä)
   kisu: Pinttynyt lika, reiät (oli sitten itse tarkoituksella tehty tai ei) ja muut viallisuudet laskee kyllä merkkitavaran hintaa roimasti. Yleinen periaate muutenkin, että tuotteen arvo laskee jo kaupasta uloskannettuna, vaikka ei oiskaan käytetty. Sitten arvo tippuu käytettynä lisää ja viallisena vielä [...]
   Sen verran olen viisaammilta kuullut, että joidenkin merkkilaukkujen hinnat nousee kun ne on olleet muutaman vuoden käytössä. Minkä takia, sitä en osaa sanoa.

   Lainaa

  26. Captain Obvious 2.2.2021 22:57
   Tulos: +4 (28 ääntä)
   Lisäreiän tekeminen vähentää jälleenmyyntiarvoa useissa tuotteissa, muttei välttämättä seksinukeissa.

   Lainaa

  27. Soinniton ananas 3.2.2021 2:48
   Tulos: +11 (43 ääntä)
   Soinniton ananas: "Merkkituote menettää arvonsa ollessaan viallinen" ja muita yrittänyttä ei laiteta -jallituksia
   En tiedä, miksi tämä näyttää herättäneen näin suurta miinustushalua. Tietenkin arvo laskee vian vakavuuden mukana, kuten missä tahansa tuotteessa. On silti (omasta mielestäni) harhaista ajatella, että merkkituote, joka ei ole enää "mintissä" (mutta kuitenkin korjattavissa ja/tai käyttökelpoinen) ei olisi roskaa kummempaa roinaa, eli menettäisi arvonsa. Pyhä ehjyyden ilmapiiriko sitä hintaa nostaa? Jos kauppatavara on käyttökelpoinen, tietenkin se jotakin maksaakin. Pitäisikö ilmaiseksi saada, kun joku on tehnyt ylimääräisen reiän vyöhön? Jos kiinnostaa vintage-Gucci, sitä tuskin ehjänä näin sopuhintaan löytää. Tavarat on tarkoitettu käytettäviksi ja totta Mooses jossain vintagevyössä on käytön jälkiä. On se silti varmaan hyvä vyö.

   Lainaa

  28. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Nenäliinaton kuormaeläin: Mikä on lievästi sanottuna suolainen hinta jo vähintään kahdella käyttäjällä käytössä olleesta vyöstä johon on itse kömpelösti ruivattu reikä.
   Tohon messinkinen reikäniitti, niin menis ainakin meikäläiseen täydestä. Tosin en kyllä kuulu "kohderyhmään", että ei mitään hajua paljonko tollasesta kantsii maksaa.

   Lainaa

  29. Pitkä orja 3.2.2021 15:49
   Tulos: -9 (25 ääntä)
   Vyö on vyö ja käypä hinta sille on max 15 €. Jos joku pyytää enemmän niin tulee kusetetuksi.

   Lainaa

  30. heimosenkeimo 3.2.2021 18:14
   Tulos: +7 (27 ääntä)
   Jos ihmisellä on 300e vyä nii ei juur järki päätä pakota.

   Lainaa

  31. Ujosteleva metsämarja 3.2.2021 18:15
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Säädytön lehmä: Mikä tää ”pakkomyynti” on? Useampaan myyjään törmännyt viimeaikoina jotka kertoo ettei tuote ole ”pakkomyynnissä”, usein samat yksilöt kertovat vielä kuinka heillä on samaa tuotetta mökillä, vintillä, loma-asunnolla jne. ja tämä yksilö on tarpeeton, koska tulee uudempi malli tilalle, joten ei ole pakkomyynnissä.
   Yllättävän paljon tulee tarjouksia tyyliin "maksan vain 10 euroa MUTTA haen sen heti pois nurkista, anna osoite niin tulen tunnin sisällä". 
   Eli tarjotaan huomattavasti alempaa hintaa, sillä ajatuksella että pääsen tavarasta välittömästi eroon. Aika harva kipparilla myytävä tavara kuitenkaan on niin kiireellinen - paitsi ehkä muuttaessa joku iso kaappi tms - että haluaa myydä sen pilkkahintaan heti saman päivän aikana. 
   Eli "ei pakkomyynnissä" tarkoittaa, että ei luovu tavarasta pelkän kiireellisyyden perusteella, vaan haluaa kunnon hinnan. 

   Lainaa

  32. Tulos: +23 (25 ääntä)
   No ei kyllä ole musta mitenkään siististi tehty lisäreikä. Todellakin arvoa laskeva. Toki hinta on roimasti alhaisempi kuon oikea hinta.

   Lainaa

  33. Meluton valas 3.2.2021 21:48
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   heimosenkeimo: Jos ihmisellä on 300e vyä nii ei juur järki päätä pakota.
   Entäs jos on saman hintainen vyö?

   Lainaa

  34. seppo selittelijä 4.2.2021 10:19
   Tulos: +2 (18 ääntä)
   Laura: Voisinko mäkin ostaa vaikka kalliin auton, leikata siihen itse kattoikkunan tms - ja sit yrittää myydä hyvään hintaan muille.
   Nii-in, koska tämä vertaushan on täysin verrattavissa vyöhön reiän tekemiseen. Toisaalta jos olet ammattilainen tuossa asiassa ja teet kattoluukun (sitä kai kattoikkunalla tarkoitat?) kuten se liikkeestä ostettuna olisi, niin sehän vain nostaisi arvoa verrattuna autoon, jossa "kattoikkunaa" ei ole. Ei tosin silloin jos auto on jokin keräilymalli tai museokäyttöön, jolloin tällaisia modauksia ei ymmärtääkseni hyvällä katsota.

   Lainaa

  35. Tulos: +4 (6 ääntä)
   kisu: Pinttynyt lika, reiät (oli sitten itse tarkoituksella tehty tai ei) ja muut viallisuudet laskee kyllä merkkitavaran hintaa roimasti. Yleinen periaate muutenkin, että tuotteen arvo laskee jo kaupasta uloskannettuna, vaikka ei oiskaan käytetty. Sitten arvo tippuu käytettynä lisää ja viallisena vielä [...]
   Näinpä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aito, gucci, hinta, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, reikä, vyö