Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Bisnes pystyyn, osa 2

Tässäpä loistava idea. Rahan tuloa ei voi estää.
Suurenna näkymä
Bisnes pystyyn

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Peeaa vadelma 4.2.2021 0:16
   Tulos: +577 (587 ääntä)
   Suomalaiset ovat kyllä innovatiivinen kansa. Motorola hävis kännykkämarkkinoilla suomalaiselle kumisaapastehtaalle..

   Lainaa

  2. Klooraamaton sakaali 4.2.2021 0:27
   Tulos: +320 (338 ääntä)
   Haistan rahastuksen Tiinan palvelussa

   Lainaa

  3. Tornipöllö 4.2.2021 0:30
   Tulos: +557 (565 ääntä)
   Villi veikkaus, että Kirsin palvelut menisivät paremmin kaupaksi jos hän tarjoaisi pelkästään kissojen valokuvausta ilman tuota sometilihömpötystä. Jotkut ihmiset kun ovat ihan oikeasti halukkaita maksamaan siitä, että saavat lemmikeistään ammattimaisia kuvia, ja jos asiakas on tyytyväinen niin todennäköisesti julkaisee tuloksen ihan itse jossain somessa hehkuttaakseen "kattokaa kuin ihanan kuvan valokuvaaja Matti Meikäläinen otti meidän Viirusta". Olettaen siis, että Kirsin ottamat kuvat todella ovat laadultaan ammattimaisia.

   Lainaa

  4. Soinniton ananas 4.2.2021 0:44
   Tulos: +214 (240 ääntä)
   Kirsi siis perustaa tilejä 50 € / kissa ja 10 € / tili siltä varalta, että pitäisi perustaa useampikin. Ok. No, kuvan postaaminen maksaa 50 € plus väh. 10 € palveluiden määrästä riippuen. Aika koville tuntiliksoille pääsee, kun profiilin perustaminen vie ehkä 10 min. ja useampaan palveluun kuvan jakaminen 0-5 min. Valokuvien laadusta saisi olla paremmin esimerkkejä, jotta selviäisi, kannattaisiko hyvien valokuvien takia maksaa noita summia. Omalle kissalle kannattaa somet perustella ihan itse, jos niitä haluaa. Ja Tiina. Jos haluan käyttää rahaa mutuiluun, soitan jollekin Astral TV:n ennustajalle ja kysyn energiahoidon ja etäkristalliparannuksen avulla, tuntuuko keuhkoissa homeärsytystä.

   Lainaa

  5. Armas mango 4.2.2021 0:47
   Tulos: +326 (336 ääntä)
   Kaiken lisäksi tuo Kirsi ei ole mikään ammattikuvaaja, vaan räpsii kännykällä mitä sattuu. Älkää antako myyntikuvan hämätä, se on napattu netistä.

   Lainaa

  6. Tornipöllö 4.2.2021 1:04
   Tulos: +290 (294 ääntä)
   Armas mango: Kaiken lisäksi tuo Kirsi ei ole mikään ammattikuvaaja, vaan räpsii kännykällä mitä sattuu. Älkää antako myyntikuvan hämätä, se on napattu netistä.
   Noniin, siinä meni ne viimeisetkin varteenotettavan bisneksen ainekset, joita Kirsin ideassa olisi voinut olla. Tosin nyt alkoi kiinnostaa, että onko kuvaus mahdollista tilata minne tahansa, kunhan hinnasta sovitaan. Voisi meinaan olla aika surrealistinen kokemus maksaa siitä, että joku reissaa toiselta puolen Suomea napsaisemaan pari suttuista kännykkäkuvaa kissastani ja sitten palaa renkaat sauhuten kotiin päivittämään sen Instagram-tiliä.

   Lainaa

  7. Jakopääliitin 4.2.2021 2:43
   Tulos: +268 (276 ääntä)
   Näin oikeana sisäilman laadun kartoittajana tympii aina välillä Tiinan kaltaiset ihmiset, joiden perimmäinen tarkoitus ei ole muuta kuin rahastaa ihmisiä. Yritä nyt sitten siinä selittää asiakkaalle että miksi meidän firman pitää tehdä uusi kartoitus samaan hintaan, kuitenkaan saamatta asiakkaalle sellaista oloa että me haukuttaisi häntä jotenkin tyhmäksi kun on mennyt tuollaiseen. Jättäkää nää hommat ammattilaisille, me kun tehdään mittausten lisäksi usein suunnitelmat, kustannusarvio ja tarjous samaan hintaan, niin säästyy aikaa ja rahaa :)

   Lainaa

  8. King Arthur 4.2.2021 2:49
   Tulos: +290 (300 ääntä)
   Olen todella kateellinen ihmisten itseluottamuksen määrästä. Itse en edes töissä tuo esille pätevyyteen perustuvaa mielipidettä, jos se kuitenkin on vääränlainen tai ontuva tai huono tai...

   Lainaa

  9. Himokas maksamakkara 4.2.2021 5:58
   Tulos: -110 (166 ääntä)
   Ekassa ei mun mielestä oo mokaa. Vähän ehkä korkeanpuoleinen hinta, mutta niitähän riittää. Voisin kuvitella että joku tuon maksaisi. Varmastikaan kaikilla pihan omistajilla ei voimat/aika/mielenkiinto riitä kolaamiseen. Varsinkin nyt kun sitä kolattavaa on riittänyt. Ja yleensä näillä pihan omistajilla on kolat omasta takaa.

   Lainaa

  10. dazedconfused 4.2.2021 6:18
   Tulos: +225 (235 ääntä)
   Tämä kommentti maksaa 87e tunnissa. Itse on luettava ja omilla välineillä.

   Lainaa

  11. Toj Karin 4.2.2021 6:20
   Tulos: +33 (73 ääntä)
   Se on ihan tuttua että usein ihmiset eivät osaa arvottaa omaa työtään oikein. Yleensä he kuitenkin ala-arvioivat hommaan käytetyn ajan ja duunin arvon.

   Lainaa

  12. Tulos: +106 (110 ääntä)
   Minkähänlaisen postauksen Kirsi tekisi 60e, ihan mielenkiinnosta, että miten se eroaa mistään itse otetusta kuvasta, mikä ei maksa mitään?

   Lainaa

  13. Kummikäki 4.2.2021 7:26
   Tulos: +81 (91 ääntä)
   Taisi olla vuosi 2014 tai 2015 kun tutustuin erääseen Tiinaan, joka tykkäsi ajella miehensä kanssa pakettiautolla pitkin maaseutua tutkimassa ”autiotaloja”. Olisi halunnut minutkin seurakseen, bensa kun on kallista ja kantoapua voi tarvita. Sanoin, että minua ei huvita lähteä yöllä rämpimään hangessa sorkkaraudan kanssa ihan vaan sen takia, että jossain vuodesta 1973 kylmillään seisseessä rintamamiestalossa saattaisi olla jemmassa parit sarpanevat. Myöhemmin sain tietää, että hän oli käynyt miehensä kanssa tutkimassa vähän muitakin paikkoja, jotka ovat yleensä lukossa. Että siinä mielessä bisneksien kannalta on varmaan helpompaa, jos asuntoon pääsee nuuskimaan ihan luvan kanssa ja joku höperö siitä vielä maksaakin.

   Lainaa

  14. Riskaabeli opas 4.2.2021 7:30
   Tulos: +157 (157 ääntä)
   King Arthur: Olen todella kateellinen ihmisten itseluottamuksen määrästä. Itse en edes töissä tuo esille pätevyyteen perustuvaa mielipidettä, jos se kuitenkin on vääränlainen tai ontuva tai huono tai...
   Meidänkaltaisilla on tässä nyt selvä oppimisen paikka. Muistellaan näitä postauksia, kun seuraavan kerran epäillään itseämme. Jos nämä kehtaa näin paljon, niin kyllä mekin ainakin puolet tuosta.

   Lainaa

  15. King Arthur 4.2.2021 7:31
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   Toj Karin: Se on ihan tuttua että usein ihmiset eivät osaa arvottaa omaa työtään oikein. Yleensä he kuitenkin ala-arvioivat hommaan käytetyn ajan ja duunin arvon.
   Niinpä!

   Lainaa

  16. Säväyttävä ahma 4.2.2021 7:36
   Tulos: +78 (102 ääntä)
   Himokas maksamakkara: Ekassa ei mun mielestä oo mokaa. Vähän ehkä korkeanpuoleinen hinta, mutta niitähän riittää. Voisin kuvitella että joku tuon maksaisi. Varmastikaan kaikilla pihan omistajilla ei voimat/aika/mielenkiinto riitä kolaamiseen. Varsinkin nyt kun sitä kolattavaa on riittänyt. Ja yleensä näillä pihan omistajilla on kolat omasta takaa.
   Onhan tuo ihan kamala hinta 🙄 Meillä menis pihan luomiseen ehkä se tunti, mutta en kyllä ikimaailmassa maksais siitä 70€ kellekään, 25€ ois ihan maksimi varsinkin pimeenä kouraan. Liekö lääkärilläkään tollasia tuntipalkkoja..

   Lainaa

  17. Aasiantuntija 4.2.2021 7:50
   Tulos: +59 (73 ääntä)
   Odotan Kirsin reagointia tapaukseen, jos joku on luonut kissalleen oman profiilin ja alkaa syyttämään tätä kilpailiakseen.

   Lainaa

  18. Alava piikkisika 4.2.2021 7:58
   Tulos: -7 (17 ääntä)
   Jukka on varma trolli. Oon samassa ryhmässä sen kaa ja se niiden postauksien perusteella haluaa vaan painella ihmisten nappeja.

   Lainaa

  19. traumcity 4.2.2021 8:08
   Tulos: +115 (119 ääntä)
   Av, jos Tiinan saa koulutettua etsimään myös metsään unohtuneita maastokätköjä tai tryffeleitä.

   Lainaa

  20. Siirretty nektariini 4.2.2021 8:26
   Tulos: +58 (64 ääntä)
   Jukka vetää tunnissa koko päivän palkan.

   Lainaa

  21. Nocebo-efekti 4.2.2021 9:14
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Jakopääliitin: Näin oikeana sisäilman laadun kartoittajana tympii aina välillä Tiinan kaltaiset ihmiset, joiden perimmäinen tarkoitus ei ole muuta kuin rahastaa ihmisiä. Yritä nyt sitten siinä selittää asiakkaalle että miksi meidän firman pitää tehdä uusi kartoitus samaan hintaan, kuitenkaan saamatta asiakkaalle [...]
   Niinpä, ja tähän haksahtaa juuri tämä hopeavesikansa joka epäilee valmiiksi järjestelmää ja viranomaista. Toivotaan että kukaan ei maksa hänen palveluista.

   Lainaa

  22. Väsynyt hamsteri 4.2.2021 9:24
   Tulos: +56 (62 ääntä)
   Ihmetytti eniten tässä homehaistelijassa, ettei yhtään naurunaamaa, mutta 4 peukkua....

   Lainaa

  23. Tulos: +89 (91 ääntä)
   Yläasteen kaupallisten tunnilla keksittiin kaikille oma yritys. Nekin olis olleet toimivampia kun nää. Kauheeta kuraa.

   Lainaa

  24. Tulos: +109 (111 ääntä)
   Harmi kun ei LinkedIn kuulu kauppaan. Mun kissa tartteis sinne tilin jos vaikka pääsis töihin itse tienaamaan omat nappulansa eikä mun tartteis niitä hankkia.

   Lainaa

  25. Ihmiskunta 4.2.2021 9:53
   Tulos: +85 (87 ääntä)
   Armas mango: Kaiken lisäksi tuo Kirsi ei ole mikään ammattikuvaaja, vaan räpsii kännykällä mitä sattuu. Älkää antako myyntikuvan hämätä, se on napattu netistä.
   Jos mainostaa valokuvausta netistä pöllityllä ammattikuvalla, niin se olisi sama kuin mainostaisi Ladaa Porchen kuvilla tai kertoisi rakentavansa taloja samalla osoittaen Helsingin keskustan tornitaloja. 
   Käsittämätön ajatus...

   Lainaa

  26. Tulos: +126 (126 ääntä)
   Homekoirille on varmaan olemassa jotain testejä, jotka koirien pitää läpäistä ennen kuin niitä saa kutsua homekoiriksi. Tiina voisi osoittaa pätevyytensä suorittamalla tällaisen ja jos ei onnistu, niin voi keskittyä vaikka haistelemaan kukkasia.

   Lainaa

  27. ihanmummovaan 4.2.2021 10:12
   Tulos: +86 (88 ääntä)
   Siirretty nektariini: Jukka vetää tunnissa koko päivän palkan.
   Ja jos saa venytettyä (ja miksei saisi) yhtä tuntia vaikka 5 minuutilla, niin 140,- kopsahtaa kouraan; hinta oli alkavalta tunnilta.

   Lainaa

  28. Ponne Jarkka 4.2.2021 10:28
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Klooraamaton sakaali: Haistan rahastuksen Tiinan palvelussa
   Haista home!

   Lainaa

  29. Hämärä maahinen 4.2.2021 10:54
   Tulos: +7 (29 ääntä)
   Siirretty nektariini: Jukka vetää tunnissa koko päivän palkan.
   Kun pahin lumikriisi oli Espoossa niin ihmiset ihan itse pyysivät kolaajia 30€ puolen tunnin työhön ilman välineitä. Jos tuollaisia palvelun osto ilmoituksia näkee niin en sinänsä ihmettele jos palvelua tarjoaa 70€/h. Tuskin silloin kun lunta vähän ja tekijöitä paljon menee kaupaksi mutta kunnon Pyryn aikana ei ilmeisesti löytynyt halvemmallakaan, eli ei nyt mitenkään mahdoton pyynti kunhan aika on oikea. Ja eipä tuohon hintaan tarvi löytyä montaa asiakasta päivässä.

   Lainaa

  30. Söötti papaija 4.2.2021 11:07
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Peeaa vadelma: Suomalaiset ovat kyllä innovatiivinen kansa. Motorola hävis kännykkämarkkinoilla suomalaiselle kumisaapastehtaalle..
   Ei siis ihme että näinkin juuri jossain listauksen, jonka mukaan Suomi on maailman 8. innovatiivisin maa.

   Lainaa

  31. Söötti papaija 4.2.2021 11:11
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Peeaa vadelma: Motorola hävis kännykkämarkkinoilla suomalaiselle kumisaapastehtaalle..
   Ei tosin ihan, se kumisaapastehdas kerkes muuttua omaksi yhtiökseen ennen matkapuhelimia.

   Lainaa

  32. Etuoikeutettu sonni 4.2.2021 11:21
   Tulos: +59 (59 ääntä)
   Pitänee hankkia kissa, etten putoa kelkasta.

   Lainaa

  33. Kekseliäs mandariini 4.2.2021 12:20
   Tulos: +39 (57 ääntä)
   Jukka ehkä harrastaa tuota kolauspalvelua pimeästi oman työnsä ohessa tai maksetun päivärahan päälle. Silloin se kuulostaa paljolta. Mutta jos elättäisi itsensä tuollaisella bisneksellä, niin ihan tuo on linjassa lumityöhintojen kanssa. Tuosta 70 eurosta kun maksetaan ensin alv, jää käteen 56 euroa, josta maksetaan vakuutukset, matkakulut, omat verot ja kaikki muut mahdolliset yrityksen kulut. Tuntipalkaksi ei tule jäämään yhtään normaalin duunarin tuntipalkkaa enemmän, jos oikein sitäkään. Meidän yksityistie aurataan hintaan 55 euroa tunti + alv hinnalla. Eli aavistuksen noin 68 euroa tunnilta. Se hoituu tunnissa ja tehdään traktorilla, joten on tietenkin isompi alue kuin minkä lumikolalla käsin tekisi tunnissa tai kahdessakaan, mutta jos esimerkiksi omalla pihalla tarvitsee lumitöitä tehdä siten, ettei traktorilla sinne pääse, niin ei tuota halvemmalla hinnalla mikään firma sitä pysty hoitamaan. Todennäköisesti tulee kalliimmaksi. Ainakin jos siitä haluaa asiallisen palkan.

   Lainaa

  34. Tulos: -47 (49 ääntä)
   Jakopääliitin: Näin oikeana sisäilman laadun kartoittajana tympii aina välillä Tiinan kaltaiset ihmiset, joiden perimmäinen tarkoitus ei ole muuta kuin rahastaa ihmisiä. Yritä nyt sitten siinä selittää asiakkaalle että miksi meidän firman pitää tehdä uusi kartoitus samaan hintaan, kuitenkaan saamatta asiakkaalle [...]
   Kehtaatkin myöntää. Veloitetaan siis loppuhinnassa myös ennen työtä kustannusarvioon ja tarjoukseen käytetty aika. Sapettaa tollanen yritysmaailman häikäilemättömyys jopa enemmän kuin tuo maallikon "haistelutyön" työn naiivius. Kissan some-tilien perustaminen taas... en edes keksi miksi helvetiksi sitä voisi kutsua.

   Lainaa

  35. King Arthur 4.2.2021 13:43
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Riskaabeli opas: Meidänkaltaisilla on tässä nyt selvä oppimisen paikka. Muistellaan näitä postauksia, kun seuraavan kerran epäillään itseämme. Jos nämä kehtaa näin paljon, niin kyllä mekin ainakin puolet tuosta.
   Näin teemme. Mitäs se Bukowski sanoikaan? Että typerykset ovat täynnä itseluottamusta ja viisaat täynnä epäilysta tai jotakin. Huh kun olen snobi. Nurkkaan -->

   Lainaa

  36. Äkkijyrkkä puuma 4.2.2021 14:32
   Tulos: -4 (20 ääntä)
   Himokas maksamakkara: Ekassa ei mun mielestä oo mokaa. Vähän ehkä korkeanpuoleinen hinta, mutta niitähän riittää. Voisin kuvitella että joku tuon maksaisi. Varmastikaan kaikilla pihan omistajilla ei voimat/aika/mielenkiinto riitä kolaamiseen. Varsinkin nyt kun sitä kolattavaa on riittänyt. Ja yleensä näillä pihan omistajilla on kolat omasta takaa.
   70e tuntipalkka ei ole moka? Mitä :D "Vähän ehkä korkeanpuoleinen hinta". En itse ilkiäisi kahtakymppiä enempää pyytää tunnilta, ja on aika semisti todennäköistä ettei kukaan suostuisi edes siihen.

   Lainaa

  37. jukkapalmu 4.2.2021 14:32
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   Miten Kirsi ajatteli saada ne kuvat kissoista? Muuttaako se asiakkaan luo asumaan?

   Lainaa

  38. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Joo, miun mielestä tuossa ekassa nyt ei tullut ilmi se, miksi tämä julkaisu TODELLA olisi kuulunut tänne. Tossa ketjussa oli niin hitoikseen kaikkea ihmeellistä, että yllätyin laimeasta valinnasta 😂

   Lainaa

  39. Edeltävä haltija 4.2.2021 19:11
   Tulos: +40 (40 ääntä)
   Meidän kissalla oli sähköposti jo parikymmentä vuotta sitten. Sekin piti itse käydä lukemassa, kun kissan rontti ei viitsinyt. Sometilin kanssa ois vielä työläämpää, ei kannata.

   Lainaa

  40. Itseasiassa 4.2.2021 19:25
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Siirretty nektariini: Jukka vetää tunnissa koko päivän palkan.
   Eihän sitä lunta tule joka päivä, ja jos saa useamman kohteen, niin saa useamman päivän tienistit kerralla. Melkein nerokasta, jos joku vielä tuosta maksaisi.

   Lainaa

  41. Itseasiassa 4.2.2021 19:30
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Kekkoska: Yläasteen kaupallisten tunnilla keksittiin kaikille oma yritys. Nekin olis olleet toimivampia kun nää. Kauheeta kuraa.
   Meijän koko luokan yläasteyrityksen oli tarkoitus myydä pullaa ja nimeksi tuli Tortunvääntäjät. Opettaja oli vastahakoinen, mutta häveliäisyyttään ei pystynyt sanallisesti perustelemaan meille, miksei meidän nimi kelvannut. Niinpä olimme sitten tyytyväisinä myymässä kuivakakkuja ja patalappuja tortunvääntäjinä läheisen kaupan aulassa.

   Lainaa

  42. Masentunut kukka (Pluri) 4.2.2021 21:20
   Tulos: +3 (21 ääntä)
   Äkkijyrkkä puuma: 70e tuntipalkka ei ole moka? Mitä 😁 "Vähän ehkä korkeanpuoleinen hinta". En itse ilkiäisi kahtakymppiä enempää pyytää tunnilta, ja on aika semisti todennäköistä ettei kukaan suostuisi edes siihen.
   Onhan 70e röyhkeä pyynti mutta laskeppas nyt itse että paljonko jää tunnilta käteen tuolla max. kahdenkymmenen euron pyynniltä.

   Lainaa

  43. Suora preeriasusi 5.2.2021 0:17
   Tulos: +20 (28 ääntä)
   Kekseliäs mandariini: Jukka ehkä harrastaa tuota kolauspalvelua pimeästi oman työnsä ohessa tai maksetun päivärahan päälle. Silloin se kuulostaa paljolta. Mutta jos elättäisi itsensä tuollaisella bisneksellä, niin ihan tuo on linjassa lumityöhintojen kanssa. Tuosta 70 eurosta kun maksetaan ensin alv, jää käteen 56 euroa, [...]
   Olet täsmälleen oikeassa. Lisäksi työ vaatii siirtymiä, joten päivän tehokkuus ei ole kovin hyvä, ellei sitten saa myytyä palveluaan koko naapurustoon. Ja silloinkin kysyntä on äärimmäisen sesonkiluonteista.
   Joten jos tuota kolauspalvelua tekisi aidosti yrittäjänä, niin alle 70€ sis alv sitä ei pysty, tai ainakaan pidä myydä.
   Mutta eiköhän tätä ollut tarkoitus harrastaa pimeästi, jolloin 20-30€ pitäisi riittää.
   Maksoin juuri konevoimalla tehdyn pienen pihatien kertaluonteisesta aurauksesta 120€. Sitä polannetta ei tosin käsipelillä ja kolalla olisi irti saanut.

   Lainaa

  44. Kuivakka maahinen 5.2.2021 0:21
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Alava piikkisika: Jukka on varma trolli. Oon samassa ryhmässä sen kaa ja se niiden postauksien perusteella haluaa vaan painella ihmisten nappeja.
   Jaa. No sulla on varmaan niistä postauksista jotain materiaalia tänne lähettää.

   Lainaa

  45. Nyhtyri raataja 5.2.2021 7:06
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Klooraamaton sakaali: Haistan rahastuksen Tiinan palvelussa
   Mun ei tarvitse edes haistella, kun näen sen silmillä netin kautta.

   Lainaa

  46. Rehevä marja 5.2.2021 17:39
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kekseliäs mandariini: Jukka ehkä harrastaa tuota kolauspalvelua pimeästi oman työnsä ohessa tai maksetun päivärahan päälle. Silloin se kuulostaa paljolta. Mutta jos elättäisi itsensä tuollaisella bisneksellä, niin ihan tuo on linjassa lumityöhintojen kanssa. Tuosta 70 eurosta kun maksetaan ensin alv, jää käteen 56 euroa, [...]
   Tehdäänkö teidänkin lumityöt sinun työvälineilläsi, kuten Jukka tekisi?

   Lainaa

  47. Tottahantoki 6.2.2021 14:39
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   -kallis -mä tarvin rahaa -no sitten

   Lainaa

  48. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Klooraamaton sakaali: Haistan rahastuksen Tiinan palvelussa
   Rahastus se haisee näiden jokaisen palvelussa, uskomaton pokka näillä :D

   Lainaa

  49. Turhauttava mansikka 7.2.2021 13:35
   Tulos: -3 (13 ääntä)
   Melkein yhtä suuri moka on kommentoija, joka tulee tällaisiin ketjuihin kauhistelemaan yksityisyrittäjän veloittamasta hinnasta, että kauhean korkea tuntipalkka! Kun ei se yrittäjän veloittama hinta nyt vain millään ole sama kuin duunista maksettava palkka. Toki Jukan yrittäjästatus nyt jäi postauksesta vähän epäselväksi...

   Lainaa

  50. Huumoriton paprika 7.2.2021 17:43
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Turhauttava mansikka:   Toki Jukan yrittäjästatus nyt jäi postauksesta vähän epäselväksi...
   Ei jäänyt. Siitä ei ollut mitään mainintaa, mutta epäselväksi se ei todellakaan jäänyt. Mikäli tuossa olisi tarkoitus maksella mitään veroja tai muita kuluja, niin se kyllä kerrottaisiin satavarmasti heti aloituksessa. Tuossa ilmoituksessa "yrittäjän" käteen jäävä osuus on 100%

   Lainaa

  51. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Turhauttava mansikka: Toki Jukan yrittäjästatus nyt jäi postauksesta vähän epäselväksi...
   Miten ihmeessä se jäi epäselväksi? Melkonen yrittäjä jos ei edes kolaa omista, eli eiköhän ole aika selvää että ihan koko raha menee Jukan omaan taskuun. Tai menisi jos joku tuon verran suostuis maksamaan.

   Lainaa

  52. Tulos: -4 (16 ääntä)
   Äkkijyrkkä puuma: 70e tuntipalkka ei ole moka? Mitä 😁 "Vähän ehkä korkeanpuoleinen hinta". En itse ilkiäisi kahtakymppiä enempää pyytää tunnilta, ja on aika semisti todennäköistä ettei kukaan suostuisi edes siihen.
   Maalla asun ja itse auraan nykyään mönkijällä noin kilometrin pihatieni. Kun muutin, niin halvin taksa aurauksesta tuli lähitien hoitajalta ja se oli 25e kerta. Pari kertaa jouduin ottamaan ja aikaa tuohon tien auraukseen kului noin 10min. Eli tuosta kun muuttaa tuntitaksaksi niin olisi ollut 150e/h. Siitä vähän osviittaa, mitä yrittäminen suomessa maksaa ja muut vaihtoehtod olisi laskuttanut enemmän.

   Lainaa

  53. Armas mango 8.2.2021 13:26
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   hosp: Maalla asun ja itse auraan nykyään mönkijällä noin kilometrin pihatieni. Kun muutin, niin halvin taksa aurauksesta tuli lähitien hoitajalta ja se oli 25e kerta. Pari kertaa jouduin ottamaan ja aikaa tuohon tien auraukseen kului noin 10min. Eli tuosta kun muuttaa tuntitaksaksi niin olisi ollut [...]
   Niin, eli sait auratuksi 25 eurolla ja tienhoitaja toi omat välineet. 
   Jukka veloittaa 70 euroa *alkava tunti* sinun välineilläsi. 

   Lainaa

  54. HienoMiäs 9.2.2021 16:23
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Noista pitäis vielä jotain maksaakin?

   Lainaa

  55. Turpea kotka 10.2.2021 9:34
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Turhauttava mansikka: Melkein yhtä suuri moka on kommentoija, joka tulee tällaisiin ketjuihin kauhistelemaan yksityisyrittäjän veloittamasta hinnasta, että kauhean korkea tuntipalkka! Kun ei se yrittäjän veloittama hinta nyt vain millään ole sama kuin duunista maksettava palkka. Toki Jukan yrittäjästatus nyt jäi postauksesta vähän epäselväksi...
   Jos nyt haluaisi ihan virallisesti tehdä tuollaista satunnaista lumenkolausta esimerkiksi päivätyön lisäksi, niin siitä kyllä jää käteen veroja lukuun ottamatta lähes koko summa. Ennakkoperintärekisteriin pitää hakeutua, tällöin myös asiakkaat voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen. Alv-rekisteröintivelvollisuuden alaraja ei ylity, eikä YEL-vakuuttamisvelvollisuutta synny. Kirjanpidon voi tehdä yhdenkertaisena vaikka ruutupaperille. Varsinainen täyspäiväinen yrittäjyys on toki asia erikseen.

   Lainaa

  56. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Himokas maksamakkara: Ekassa ei mun mielestä oo mokaa. Vähän ehkä korkeanpuoleinen hinta, mutta niitähän riittää. Voisin kuvitella että joku tuon maksaisi. Varmastikaan kaikilla pihan omistajilla ei voimat/aika/mielenkiinto riitä kolaamiseen. Varsinkin nyt kun sitä kolattavaa on riittänyt. Ja yleensä näillä pihan omistajilla on kolat omasta takaa.
   Mä maksaisin meidän pihasta ehkä 20€. Multa menee siihen se 20min, että euron minuutilta. Onhan toi nyt ihan hävytöntä riistoa toi 70.

   Lainaa

  57. Tulos: -5 (5 ääntä)
   On tossa Tiinan ideassa se järki kyllä, että homekoiran ohjaaja saattaa olla vain tärkeilevä ja homeista ymmärtämätön mies, joka on kyllästänyt itsensä hajuvedellä... :( Olisi jostakusta tiinasta ollut luultavasti enemmän hyötyä... T. tämänkin nähnyt

   Lainaa

  58. Hanakka kirahvi 10.4.2021 1:11
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Säväyttävä ahma: Onhan tuo ihan kamala hinta 🙄 Meillä menis pihan luomiseen ehkä se tunti, mutta en kyllä ikimaailmassa maksais siitä 70€ kellekään, 25€ ois ihan maksimi varsinkin pimeenä kouraan. Liekö lääkärilläkään tollasia tuntipalkkoja..
   Ei todella yllä lähellekään moisia lukemia edes bruttopalkka tunnissa, netosta puhumattakaan... Terveisin lääkäri

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: haistaa, haistelu, home, homekoirat, kissalle profiili, kissat, kissat somessa, koirat, kolauspalvelu, kuva, lumi, sisäilma, somenäkyvyys, talvi