Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 140

Näin Brexit vaikuttaa sisustamiseen.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 140

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 46 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Päihteetön kissa 19.1.2021 1:02
      Tulos: +642 (694 ääntä)
      Välillä ihmetyttää, missä pullossa jotkut elää. Mun yksi keski-ikäinen työkaveri ei ollut kuullut Odinin porukoista tms katupartioista, vaikutti siltä että epäili mun keksivän omiani.

      Lainaa

    2. Soinniton ananas 19.1.2021 1:08
      Tulos: +548 (578 ääntä)
      Hui! Karmivaa ajatella, että ihan notkeina kansalaisina elää ihmisiä, jotka eivät seuraa maailman tapahtumia sen vertaa, että olisivat brexitistä kuulleet...!

      Lainaa

    3. apinaattori 19.1.2021 1:20
      Tulos: -200 (250 ääntä)
      Kyllä kai kaikki on kuullut brexitistä mutta kuinka moni tosiaan tajuaa muuta kuin että Britit häipyy EUsta tms sekavaa jorinaa toista vuotta kuinka on hankalaa ja on sitä ja tätä ja jouluna oli rekat jossain jumissa eikä meinanneet britit saada jouluherkkujaan.

      Lainaa

    4. Tulos: +386 (410 ääntä)
      Minä nyt en ainakaan ottanut tarpeeksi selkoa vihreä rouvan höpinöistä tulkitakseni sitä kritiikkinä. Yhtä hyvin saattoi tarkoittaa, että on tehnyt vuosikymmeniä sitten samanlaisen kuosin virolaisella ohjeella ja nyt se on näemmä palannut takaisin pinnalle. Mutta jos haluaa välttämättä pitää kortisolinsa yli viitearvojen, kannattaa varoiksi ottaa kaikki vittuiluna ja suuttua kaikesta. 👌🏻

      Lainaa

    5. Tornipöllö 19.1.2021 1:28
      Tulos: +158 (168 ääntä)
      On muuten hyvässä tarjouksessa tuo Caritan kaipaama sohvapöytä tällä hetkellä: normaalisti 1595,25 euroa, nyt vain 999,83. Toimituskulut voivat myös olla aika suolaiset, tuollainen metallihärpäke varmaan painaa ihan kivasti. Noh, mikäs siinä, jos on varaa.

      Lainaa

    6. katsastamaton maito 19.1.2021 2:45
      Tulos: +148 (170 ääntä)
      Sprinkles: Minä nyt en ainakaan ottanut tarpeeksi selkoa vihreä rouvan höpinöistä tulkitakseni sitä kritiikkinä. Yhtä hyvin saattoi tarkoittaa, että on tehnyt vuosikymmeniä sitten samanlaisen kuosin virolaisella ohjeella ja nyt se on näemmä palannut takaisin pinnalle. Mutta jos haluaa välttämättä pitää [...]

      "Tein samat, kopsattu Virossa, siihen loppui se" kuulosti epämääräisesti siltä, että rouva Vihreä luulee, että samankaltaisen kuvion, kun minkä on itse tehnyt vuosikymmeniä sitten, näkemine muiden tekemänä voi johtua vain siitä, että joku on plagioinut hänen työtään. Nimenomaan toi "siihen loppui se" kuulostaa syyllistävältä.

      Tietty, oikeinkirjoitus auttaisi tämänkin viestin sävyn tavoittamisessa...

      Lainaa

    7. Tulos: +22 (52 ääntä)
      ÄiTyLeIsSä tyhmyys tiivistyy..

      Lainaa

    8. Kämänen pussieläin 19.1.2021 5:18
      Tulos: +138 (144 ääntä)
      Siis nääkin todennäköisesyi on puhelin kädessä koko ajan, niin voisiko sieltä katsoa muuta kuin facea ja instaa? Iltistä saatetaan toki selata mutta vain viihdepuolelta.

      Lainaa

    9. Muovailtava pulu 19.1.2021 6:14
      Tulos: +107 (109 ääntä)
      Mä suunnittelen neuleideni kuviot enimmäkseen itse, mutta en esittele niitä koskaan neuleryhmissä. Syynä se, että joku keksii varmasti kohta huomauttaa, että Marimekko on keksinyt raidat ja joku kertoo keksineensä vinoneliön vuonna 1977.

      Lainaa

    10. Myötätunnoton hilleri 19.1.2021 7:21
      Tulos: -60 (78 ääntä)
      Kämänen pussieläin: Siis nääkin todennäköisesyi on puhelin kädessä koko ajan, niin voisiko sieltä katsoa muuta kuin facea ja instaa? Iltistä saatetaan toki selata mutta vain viihdepuolelta.
      No ei. Miks lukea jotai tylsiä uutisia?

      Lainaa

    11. jukkapalmu 19.1.2021 8:07
      Tulos: +3 (19 ääntä)
      Kuka on sairaala....?

      Lainaa

    12. Räkäpää 19.1.2021 8:11
      Tulos: -74 (138 ääntä)
      Päihteetön kissa: Välillä ihmetyttää, missä pullossa jotkut elää. Mun yksi keski-ikäinen työkaveri ei ollut kuullut Odinin porukoista tms katupartioista, vaikutti siltä että epäili mun keksivän omiani.
      Jos on elämässä sisältöä ihan tarpeeksi niin herkästi ohittaa asioita. Kuulee kaikkea, muttei rekisteröi, joten ne katoaa muistista viiden minuutin sisällä. Itsellä käy sama mm. kaikkien turhien julkkisten nimille. Naamat muistaa, jos niitä lehdissä näkyy, mutta ei tosiaankaan osaa niille nimiä laittaa. Odinit on kuitenkin aika pieni marginaaliporukka, josta ei kuulu päivittäin. Sama homma tässä joku aika sitten olleista helsingin mielenosoituksista. Niistäkin muistaa vain, että jotkut vihreät sekoilivat, eikä mitään taustoja, kun ei ne kiinnitä huomiota.

      Lainaa

    13. Vastarannan kiiski 19.1.2021 8:46
      Tulos: +58 (94 ääntä)
      Näppärät neidit koolla. Jos olisi kysytty Temptation Islandin kaikkien kausien mukana olleet henkilöt ja heidän tämän hetkiset parisuhteensa, vastaus olisi tullut saman tien.

      Lainaa

    14. Tulos: +91 (107 ääntä)
      Kaunis sohvapöytä, mutta varmasti imuroinnin kannalta painajainen. Pöly pääsee noista sivuista sisään, imuri ei. Pitää tökkiä pelkällä imurin putkella tai nostaa pöytää, joka lasi+metalli-rakenteisena varmaan painaa. Tai tyytyä ihailemaan pölyä lasipinnan läpi. Sanonpa vaan.

      Lainaa

    15. Tulos: +91 (93 ääntä)
      Öm: Kaunis sohvapöytä, mutta varmasti imuroinnin kannalta painajainen. Pöly pääsee noista sivuista sisään, imuri ei. Pitää tökkiä pelkällä imurin putkella tai nostaa pöytää, joka lasi+metalli-rakenteisena varmaan painaa. Tai tyytyä ihailemaan pölyä lasipinnan läpi. Sanonpa vaan.
      Lehtipuhaltimella se hoituu kivasti.

      Lainaa

    16. Huokea greippi 19.1.2021 11:10
      Tulos: +4 (42 ääntä)
      Sukka hai: ÄiTyLeIsSä tyhmyys tiivistyy..
      Internet päästi jopa sinut ääneen, vaikkei ole asiaa

      Lainaa

    17. Tulos: +123 (129 ääntä)
      Soinniton ananas: Hui! Karmivaa ajatella, että ihan notkeina kansalaisina elää ihmisiä, jotka eivät seuraa maailman tapahtumia sen vertaa, että olisivat brexitistä kuulleet...!
      Karmivaa on se, että moni, joka ei seuraa uutisia tai maailman tapahtumia saavat kuitenkin äänestää ja osa näistä myös niin tekee. Miltä pohjalta he tekevät äänestysratkaisun, kun kerran eivät tiedä mitään politiikan tapahtumista? Osa varmaan vähän fiiliksen mukaan arvalla, osalle Jape sanoo huoltoasemalla, että tätä äänestät. Ja miksei uskoa Japea. Jape näyttää tietävän.

      Lainaa

    18. Tulos: +31 (35 ääntä)
      Soinniton ananas: Hui! Karmivaa ajatella, että ihan notkeina kansalaisina elää ihmisiä, jotka eivät seuraa maailman tapahtumia sen vertaa, että olisivat brexitistä kuulleet...!
      Karmivaa ajatella, että näillä ihmisillä on myös äänestysoikeus. Epäilen tosin, että nämä ikinä tätä oikeuttaan käyttävät.

      Lainaa

    19. Runneltu albatrossi 19.1.2021 13:01
      Tulos: +45 (53 ääntä)
      Ronde: Karmivaa on se, että moni, joka ei seuraa uutisia tai maailman tapahtumia saavat kuitenkin äänestää ja osa näistä myös niin tekee. Miltä pohjalta he tekevät äänestysratkaisun, kun kerran eivät tiedä mitään politiikan tapahtumista? Osa varmaan vähän fiiliksen mukaan arvalla, osalle Jape sanoo [...]
      Tai äänestetään sitä jota vanhemmat/puoliso äänestää. Jos en ihan väärin muista niin tästä aiheesta on joskus aikoinaan ollut jopa feissarimokakin jossa joku kertoi äänestäneensä ehdokasta jota joku lähiomainen oli hänelle suositellut "kun häntä ei kiinnosta politiikka" tms. Jättäisi vaan äänestämättä kokonaan jos ei kiinnosta sen vertaa.

      Lainaa

    20. Ahdistava paprika 19.1.2021 13:18
      Tulos: +100 (108 ääntä)
      Räkäpää: Jos on elämässä sisältöä ihan tarpeeksi niin herkästi ohittaa asioita. Kuulee kaikkea, muttei rekisteröi, joten ne katoaa muistista viiden minuutin sisällä. Itsellä käy sama mm. kaikkien turhien julkkisten nimille. Naamat muistaa, jos niitä lehdissä näkyy, mutta ei tosiaankaan osaa niille nimiä [...]
      Et siis näe mitään eroa tärkeiden poliittisten tapahtumien, kuten Brexitin, uiguurien kansanmurhan tai USA:n vaalien, ja turhien julkkisten kuulumisten välillä? Ei ihme että sanotaan että ihmisillä on medialukutaito hukassa jos moni käsittelee näitä asioita päässään yhtä tärkeinä.

      Lainaa

    21. Pelkäämätön soturi 19.1.2021 13:18
      Tulos: +74 (84 ääntä)
      Dildis: Karmivaa ajatella, että näillä ihmisillä on myös äänestysoikeus. Epäilen tosin, että nämä ikinä tätä oikeuttaan käyttävät.
       Käyttävät kyllä, ja se selittääkin aika paljon maailman ongelmista. Tuossakin joku yllä ilmoitti ettei tiedä "Helsingin mielenosoituksista" (mikä niistä? Niitä kun on aika äärestä laitaan, aidon avioliiton vaatimisesta turkiseläinten oikeuksiin, ja kaikkea mahdollista muuta) kuin että "jotkut vihreät sekoilivat", ja ehtii myös ilmoittamaan etteivät Odinin idiootit ole suurikaan ongelma (jos lintukodossamme Suomessa rupeaa olemaan puolisotilaallisia katupartioita niin kyllä se nyt piru vieköön on ongelma). Keväämmällä uurnilla epäilemättä tapaamme. Huokaus.

      Lainaa

    22. Keljuilematon seepra 19.1.2021 14:06
      Tulos: +60 (60 ääntä)
      Ronde: Karmivaa on se, että moni, joka ei seuraa uutisia tai maailman tapahtumia saavat kuitenkin äänestää ja osa näistä myös niin tekee. Miltä pohjalta he tekevät äänestysratkaisun, kun kerran eivät tiedä mitään politiikan tapahtumista? Osa varmaan vähän fiiliksen mukaan arvalla, osalle Jape sanoo [...]
      Tiedän juuri tällaisia "Jape sano" -ihmisiä, jotka sitten lopulta äänestävät jotain mistä eivät edes tiedä mitään.
      Toinen huono vaihtoehto on sitten äänestää jotain äänekkäintä propagandaa selvittämättä, onko siinä nyt edes mitään perää.

      Lainaa

    23. Tulos: +28 (34 ääntä)
      Mietityttää, että mistä kuvakulmasta Brita on mielestään talot piirtänyt jos kerran neljä seinää on näkyvissä.

      Lainaa

    24. Kopiseva herkkuruoka 19.1.2021 14:32
      Tulos: -71 (87 ääntä)
      En tiedä tarkalleen mikä se brexit on, eikä kiinnostakaan. Jotenkin politiikkaan vissiin liittyy. En ole yhtään juttua siitä lukenut. Otsikoita selatessa olen nimen nähnyt. Ei varmaan vaikuta mun vaatimattomaan elämään mitenkään?

      Lainaa

    25. Uusi ampiainen 19.1.2021 15:16
      Tulos: +1 (23 ääntä)
      Päihteetön kissa: Välillä ihmetyttää, missä pullossa jotkut elää. Mun yksi keski-ikäinen työkaveri ei ollut kuullut Odinin porukoista tms katupartioista, vaikutti siltä että epäili mun keksivän omiani.
      Ihmekään jos ei tiedä, eihän niitä edes näy koskaan missään. En ole nähnyt kertaakaan suomessa, täällä Virossa olen nähnyt yhden.

      Lainaa

    26. Pelkäämätön soturi 19.1.2021 15:20
      Tulos: +72 (78 ääntä)
      Kopiseva herkkuruoka: En tiedä tarkalleen mikä se brexit on, eikä kiinnostakaan. Jotenkin politiikkaan vissiin liittyy. En ole yhtään juttua siitä lukenut. Otsikoita selatessa olen nimen nähnyt. Ei varmaan vaikuta mun vaatimattomaan elämään mitenkään?
        No jos haluaisit tilata tuon pöydän, tai mitä hyvänsä muuta, Briteistä, niin kyllä se sitten vaikuttaisi. 
        Ihan ilmeinen Brexitin vaikutus on tietenkin se, että se meni aika lailla vituiksi, ja vain hurmioisimmat EU'n vastustajat vieläkin luulevat, ettei heille valehdeltu. Britannia ei saanut sanella haluamansa laista sopimusta vaikkka äänestäjille muuta väitettiin, NHS ei saanut isoa pottia lisärahaa, eikä oikein mikään muukaan sujunut niin kuin oli ajateltu. Pahimmassa tapauksessa (brittien kannalta) Skotlanti ryhtyy puuhaamaan itsenäisyyttä uusiksi, joten heidän hieno unioninsa jota piti suojella pahalta EU'ta alkaakin hajota käsiin, eli tasan se lopputulos mitä kansallismieliset viimeiseksi toivoisivat. Puolalaiset putkimiehet eivät lähteneetkään kotiin. Listaa voisi jatkaa, mutta lyhyesti sanottuna, pieleen meni.
        Tällä on aika lailla merkitystä sille että tietyt EU'n vastaiset voimat Suomessa -jotka innokkaasti olivat jo puuhailemassa "Fixit"iä (ja Nexitiä Hollannissa jne) jos Brexit olisi mennyt niin kuin oli ajateltu -näyttivät aika noloilta ja ovat olleet hissuksiin. Jos Brexit olisi onnistunut, koko EU olisi saattanut alkaa hajota, ja sillä olisi ollut merkitystä ihan kaikkien elämälle. Eli hyvä näin, vaikka brittejä käy toki sääli.

      Lainaa

    27. Tulos: -7 (23 ääntä)
      Soinniton ananas: Hui! Karmivaa ajatella, että ihan notkeina kansalaisina elää ihmisiä, jotka eivät seuraa maailman tapahtumia sen vertaa, että olisivat brexitistä kuulleet...!
      Kyllä vain. Oletko muuten istumassa juuri nyt? (Jos et ole, kannattaa olla) Tadaa:
      Näillä ihmisillä on myöskin ihan yhtä vahva oikeus kuin sinullakin äänestää ja vaikuttaa maan päätöksentekoon.

      Lainaa

    28. Taskulämmin norppa 19.1.2021 15:46
      Tulos: +67 (69 ääntä)
      Pelkäämätön soturi:   No jos haluaisit tilata tuon pöydän, tai mitä hyvänsä muuta, Briteistä, niin kyllä se sitten vaikuttaisi.    Ihan ilmeinen Brexitin vaikutus on tietenkin se, että se meni aika lailla vituiksi, ja vain hurmioisimmat EU'n vastustajat vieläkin luulevat, ettei heille valehdeltu. Britannia ei saanut [...]
      Jos henkilö, jolle vastasit, ei tiedä Brexitiä, niin hän tuskin myöskään tietää, mikä NHS on ja muutenkin pitää koko tekstiä hepreana. Ihan asiaa kyllä puhut.

      Lainaa

    29. Soinniton ananas 19.1.2021 15:51
      Tulos: +47 (49 ääntä)
      Juomari: Kyllä vain. Oletko muuten istumassa juuri nyt? (Jos et ole, kannattaa olla) Tadaa: Näillä ihmisillä on myöskin ihan yhtä vahva oikeus kuin sinullakin äänestää ja vaikuttaa maan päätöksentekoon.
      No, niinhän se demokraattisen valtion kansalaisilla tapaa olla! Hyvä että on, mutta kyllä asioista edes auttavasti perillä pysyminen on kansalaisvelvollisuus siinä missä uurnilla käyminenkin.

      Lainaa

    30. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Aamukesy: Mietityttää, että mistä kuvakulmasta Brita on mielestään talot piirtänyt jos kerran neljä seinää on näkyvissä.
      Onhan tuo nyt helppoa piirtää kaikki seinät kerralla: http://www.math.union.edu/~dpvc/math/4D/models/welcome.html

      Lainaa

    31. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Räkäpää: Jos on elämässä sisältöä ihan tarpeeksi niin herkästi ohittaa asioita. Kuulee kaikkea, muttei rekisteröi, joten ne katoaa muistista viiden minuutin sisällä. Itsellä käy sama mm. kaikkien turhien julkkisten nimille. Naamat muistaa, jos niitä lehdissä näkyy, mutta ei tosiaankaan osaa niille nimiä [...]
      Ei.

      Lainaa

    32. Tulos: -5 (17 ääntä)
      Äitylit, ja noi lisääntyy vielä?

      Lainaa

    33. Sitkeä maahinen 19.1.2021 22:36
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      Musta toi sohvapöytä on kyllä hirveä.

      Lainaa

    34. Rapsakas soturi 19.1.2021 23:02
      Tulos: +64 (70 ääntä)
      Sitkeä maahinen: Musta toi sohvapöytä on kyllä hirveä.
      Ei ole. Lasia ja metallia se on, mutta ei hirveä.

      Lainaa

    35. Tulos: +27 (43 ääntä)
      Brexit vielä mitään, sehän sentään tapahtuukin "jossain ulkomailla"... Mutta toissasyksynä, kun oli ollu useiden firmojen yt-neuvotteluja tapetilla aika paljon ja laajasti, yksi 26v tuttu nosti porukan keskellä kätensä ja kysyi kirkkaasti ja kuuluvasti "mitä on yt:t?" Teki mieli vajota maan alle silkasta myötähäpeästä.

      Lainaa

    36. Kaakeloitu flamingo 20.1.2021 0:34
      Tulos: +44 (48 ääntä)
      Soinniton ananas: Hui! Karmivaa ajatella, että ihan notkeina kansalaisina elää ihmisiä, jotka eivät seuraa maailman tapahtumia sen vertaa, että olisivat brexitistä kuulleet...!
      Tunnen ihmisen yli kolmekymppisen ihmisen, joka ei lue tai katso uutisia, vaikka viettää ison osan ajastaan somessa ja kännykkä kädessä. Ilmeisesti ohittaa vain sitten kaiken sellaisen, mikä ei välittömästi liity hänen elämäänsä, tai ei hän ainakaan osaa yhdistää, että jokin uutinen voisi liittyä myös hänen elämäänsä ainakin myöhemmin. Hän luottaa kai siihen että joku kuitenkin selittää sitten ajoissa, tarvittaessa.
      Työpaikalla hän saattaa kiinnostua kahvipöydässä kuullessaan jonkun muun lukevan otsikoita ääneen, mutta silloinkin siis niin, että hän kommentoi tyyliin "Ai mikä? Mitäh? En ole kuullutkaan!" jostain ihan päivänpolttavasta aiheesta tyyliin Amerikan presidentinvaalit. Enkä sano että tarvitsee olla syvällisemmin joka aiheesta kiinnostunut, mutta on se mielestäni tärkeää tietää kuitenkin suurinpiirtein, mitä sen oman pienen piirin ulkopuolella ja muualla maailmassa tapahtuu.
      Ei yllättänyt, kun huomasin hänen uskovan myös QAnon-teorioihin ja jakavan niitä sitten "uutisina", koska minkäänlaista lähdekritiikkiä ei hänellä näytä olevan. Ei kai sellainen pääse koskaan kehittymäänkään, jos ei ole tutustunut mihinkään muihin median edustajiin kuin niihin omiin suosikki-Instagram-influencereihin...

      Lainaa

    37. Oireeton karpalo 20.1.2021 6:35
      Tulos: -62 (70 ääntä)
      Pelkäämätön soturi:   No jos haluaisit tilata tuon pöydän, tai mitä hyvänsä muuta, Briteistä, niin kyllä se sitten vaikuttaisi.    Ihan ilmeinen Brexitin vaikutus on tietenkin se, että se meni aika lailla vituiksi, ja vain hurmioisimmat EU'n vastustajat vieläkin luulevat, ettei heille valehdeltu. Britannia ei saanut [...]
      Britannia sai itsenäisyyden. Siinä on fakta jota et voi muuksi jaaritella. Kateeksi käy. Toivottavasti suomalaisilla ja muillakin tulee vielä joskus riittävän järkeviä päättäjiä jotka hoitavat itsenäisyden ja oman rahan takaisin.

      Lainaa

    38. Itseasiassa 20.1.2021 7:32
      Tulos: +31 (35 ääntä)
      Ronde: Karmivaa on se, että moni, joka ei seuraa uutisia tai maailman tapahtumia saavat kuitenkin äänestää ja osa näistä myös niin tekee. Miltä pohjalta he tekevät äänestysratkaisun, kun kerran eivät tiedä mitään politiikan tapahtumista? Osa varmaan vähän fiiliksen mukaan arvalla, osalle Jape sanoo [...]
      Ja vielä maailman tapahtumia seuraamaton mainitsee olevansa "muutoin ihan viisas". Sivistys ja viisaus eivät ole sama asia, mutta menevät kyllä yleensä käsi kädessä.

      Lainaa

    39. Tulos: +34 (34 ääntä)
      Pan: Brexit vielä mitään, sehän sentään tapahtuukin "jossain ulkomailla"... Mutta toissasyksynä, kun oli ollu useiden firmojen yt-neuvotteluja tapetilla aika paljon ja laajasti, yksi 26v tuttu nosti porukan keskellä kätensä ja kysyi kirkkaasti ja kuuluvasti "mitä on yt:t?" Teki mieli vajota maan alle silkasta myötähäpeästä.
      Tyhmänä pysyy jos ei kysy. Nykyään on niin tavallista että 26-vuotiaskin voi olla vasta valmistunut ja työelämään siirtynyt, pitää parikymppisille olla höveli, vaikka yleissivistyksestä löytyisi aukkoja.

      Lainaa

    40. NigerialaisPrinssi 20.1.2021 18:24
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      Runneltu albatrossi: Tai äänestetään sitä jota vanhemmat/puoliso äänestää. Jos en ihan väärin muista niin tästä aiheesta on joskus aikoinaan ollut jopa feissarimokakin jossa joku kertoi äänestäneensä ehdokasta jota joku lähiomainen oli hänelle suositellut "kun häntä ei kiinnosta politiikka" tms. Jättäisi vaan äänestämättä kokonaan jos ei kiinnosta sen vertaa.
      Juuri tästä syystä toivon aina, että kaikenmaailman vaalien äänestysprosentti olisi mahdollisimman pieni. Oletan tällöin, että ne äänestämässä käyneet ovat asioista edes jonkin verran perillä. Toisaalta ne tyhmimmät öyhöttäjät saavat väännettyä itsensä vaaliuurnalle, joten mahtaneeko tilanne olla sen parempi sittenkään.
      Ihmiskunnan johtajien valitseminen demokraattisesti on kovin moniuloitteinen asia, mutta kun ei oikein järkevämpää keinoa ole viellä keksitty tai kokeiltu. 

      Lainaa

    41. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Päihteetön kissa: Välillä ihmetyttää, missä pullossa jotkut elää. Mun yksi keski-ikäinen työkaveri ei ollut kuullut Odinin porukoista tms katupartioista, vaikutti siltä että epäili mun keksivän omiani.
      Kaikki eivät seuraa uutisia paikallislehteä pidemmälle.

      Lainaa

    42. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Huono sohvapöytä. Imurilla ei pääse alle, mutta pölyt kuitenkin näkyy. Jos olis hyvät pyörät alla, vois toimii.

      Lainaa

    43. Ilkkuva lisko 24.1.2021 10:17
      Tulos: -2 (8 ääntä)
      Musta ei ois ollenkaan huono jis äänestysoikeutta muutettais niin että asioista tarttis olla edes jotenkin perillä ennen kun saa äänestää. Propagandan vietävissä olevan sinisilmäisen tietämättömän kansalaisen ääni ei vaan oo yhtä hyvä kuin asioista perillä olevan äänestäjän harkittu ja perusteltu ääni. Tai siis että eihän se jonkun naapurin Penan mielipiteen mukaan annettu ääni välttämättä ollenkaan todellisuudessa vastaa sitä mitä se tietämätön äänestäjä haluaa, joten miksi sen pitäisi olla yhtä painava kuin sen asioista perillä olevan ääni? Jos ei kiinnosta olla perillä asioista, ei kuulu mun mielestä päästä myöskään asioista päättämään.

      Lainaa

    44. Sammaleeton ahven 25.1.2021 11:05
      Tulos: -5 (7 ääntä)
      Luulisi että näille mimmeille brexit on hyvinkin tuttu. Eikös se brain exittiä tarkoita?

      Lainaa

    45. Vaiheikas meduusa 25.1.2021 15:57
      Tulos: -10 (10 ääntä)
      Sammaleeton ahven: Luulisi että näille mimmeille brexit on hyvinkin tuttu. Eikös se brain exittiä tarkoita?
      Ei tarkoita. Se tulee sanoista british exit, jolla viitataan Britannian lähtemiseen EU:sta.

      Lainaa

    46. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Toi Brita on oikea kunnon riidanhaastaja ja paskanpuhuja. Kokemusta on.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: brexit, hoplop, kopioitu, kuvio, mökki, mökkisukat, pöytä, sisustus, sohvapöytä, villasukat