Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 389

Tarvitsetko housut? Stressaatko WC-käyntejä?
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 389

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Odottamaton kurkku 29.12.2020 0:12
   Tulos: +359 (425 ääntä)
   Heikkolahjaiset lisääntyvät ja täyttävät maan. Sen näytti toteen tällä kertaa Titta. Ahdistaa ihmiskunnan tulevaisuus.

   Lainaa

  2. Ajastettu mäyrä 29.12.2020 0:24
   Tulos: -773 (795 ääntä)
   Eihän tuossa potteri jutussa ole mitään mokaa. Leffoja tosiaan on kahdeksan dvd:tä, vaikka kirjoja onkin vain seitsämän. Viimeinen kun on kaksi osainen. Lukeehan tuossa cdon.comillakin 8 levyä. Huoh

   Lainaa

  3. Tulos: +109 (137 ääntä)
   Meinasin jo olla Titan puolella. Onneksi luin loputkin kommentit.

   Lainaa

  4. Tunnoton hirmulisko 29.12.2020 1:21
   Tulos: +409 (413 ääntä)
   Ajastettu mäyrä: Eihän tuossa potteri jutussa ole mitään mokaa. Leffoja tosiaan on kahdeksan dvd:tä, vaikka kirjoja onkin vain seitsämän. Viimeinen kun on kaksi osainen. Lukeehan tuossa cdon.comillakin 8 levyä. Huoh
   Moka on hinta. Käytettynä 100e ja uutena koko setti 34.95e..

   Lainaa

  5. Tulos: +227 (239 ääntä)
   Ajastettu mäyrä: Eihän tuossa potteri jutussa ole mitään mokaa. Leffoja tosiaan on kahdeksan dvd:tä, vaikka kirjoja onkin vain seitsämän. Viimeinen kun on kaksi osainen. Lukeehan tuossa cdon.comillakin 8 levyä. Huoh
   Ehkä kyseessä oli toi törkee ylihinnottelu? Huoh

   Lainaa

  6. Haikaileva metsämarja 29.12.2020 1:41
   Tulos: +199 (205 ääntä)
   Ajastettu mäyrä: Eihän tuossa potteri jutussa ole mitään mokaa. Leffoja tosiaan on kahdeksan dvd:tä, vaikka kirjoja onkin vain seitsämän. Viimeinen kun on kaksi osainen. Lukeehan tuossa cdon.comillakin 8 levyä. Huoh
   No siinä tapauksessa vaikka sinä voit ostaa nuo Marjan myymät dvdt huntilla. Muut voi sitten ostaa täysin koskemattoman kokoelmapaketin cdon.comista reilulla kolmella kympillä.

   Lainaa

  7. katsastamaton maito 29.12.2020 3:03
   Tulos: +163 (169 ääntä)
   Ajastettu mäyrä: Eihän tuossa potteri jutussa ole mitään mokaa. Leffoja tosiaan on kahdeksan dvd:tä, vaikka kirjoja onkin vain seitsämän. Viimeinen kun on kaksi osainen. Lukeehan tuossa cdon.comillakin 8 levyä. Huoh

   Etsipä vielä hetki.

   Lainaa

  8. Tuhti mansikka 29.12.2020 3:49
   Tulos: +192 (206 ääntä)
   En ymmärrä miksi pitää heti hyökätä? Titta olisi voinut pelastaa omat kasvonsa ihan vaan sanomalla, että on kirjoittanut ilmoituksen isoilla kirjaimilla, koska ne näkyvät paremmin/kiinnittävät enemmän huomiota myynti-ilmoituksessa. Kyseessä on ihan vaan kikka saada ilmoitusta hieman paremmin esille. Tuossa Heikki olisi saanut sen leiman turhasta valituksesta.

   Lainaa

  9. Tulos: -100 (144 ääntä)
   KIPITÄ SINÄ HEIKKI SIITÄ LEIKKIMÄÄN RAGNÄRÖKIA, SUOMALAISESSA KULTTUURISSA HUUDETAAN.

   Lainaa

  10. Tulos: +28 (104 ääntä)
   Sami myy lapsensa sänkyä, että saa itselleen juotavaa?

   Lainaa

  11. Tulos: +144 (146 ääntä)
   Ajastettu mäyrä: Eihän tuossa potteri jutussa ole mitään mokaa. Leffoja tosiaan on kahdeksan dvd:tä, vaikka kirjoja onkin vain seitsämän. Viimeinen kun on kaksi osainen. Lukeehan tuossa cdon.comillakin 8 levyä. Huoh
   Satuitko huomaamaan hintapyyntöä ja alapuolelta myyntihintoja uusista tuotteista nettikaupasta? Saati sitten, että niitä myytiin Retro ja vintage kirpputorilla. 😅 Melkoista vintagea noi potterit.

   Lainaa

  12. Tulos: +13 (65 ääntä)
   Mitähän Heikki luuli saavuttavansa kommentillaan?

   Lainaa

  13. Tulos: +64 (66 ääntä)
   Ajastettu mäyrä: Eihän tuossa potteri jutussa ole mitään mokaa. Leffoja tosiaan on kahdeksan dvd:tä, vaikka kirjoja onkin vain seitsämän. Viimeinen kun on kaksi osainen. Lukeehan tuossa cdon.comillakin 8 levyä. Huoh
   Ehkäpä se ei ollu se pointti tässä.

   Lainaa

  14. Matemaatikko 29.12.2020 11:06
   Tulos: +104 (116 ääntä)
   Kertokaa nyt vielä joku, että dvd-levyjen lukumäärä ei ollut se moka.

   Lainaa

  15. Tulos: +16 (82 ääntä)
   Matemaatikko: Kertokaa nyt vielä joku, että dvd-levyjen lukumäärä ei ollut se moka.
   Niitä tosiaan on 8, vaikka kirjoja onkin 7. Jutussa on kuitenkin toinen MOKA, eli törkeä ylihinnoittelu. 
   Marja pyytää 100e käytetystä boksista vaikka uutena ne saisi tilattua hintaan 34,90e. 

   Lainaa

  16. Tulos: -4 (36 ääntä)
   Ja kukaan ei oo puuttunut vielä tohon skandinaavisuuskommenttiin?

   Lainaa

  17. Lumeton sika 29.12.2020 13:10
   Tulos: -82 (110 ääntä)
   Ihmiskunta: Niitä tosiaan on 8, vaikka kirjoja onkin 7. Jutussa on kuitenkin toinen MOKA, eli törkeä ylihinnoittelu.  Marja pyytää 100e käytetystä boksista vaikka uutena ne saisi tilattua hintaan 34,90e. 
   Eipäs pyydä. Marja ei ole edes myymässä mitään boksia. Jokainen keräilijä tietää että lähes poikkeuksetta yksittäiset artikkelit ovat yhteensä paljon arvokkaampia kuin nämä "Täydellinen kokoelma" -boksit. Perusjampalle tietty täysin yhdentekevää onko boksi vai erilliset leffat. Isoin moka tuossa on tehdä hintavertailu eri tuotteiden kesken. Ylihintaisiahan nuo leffat silti ovat, mutta ei siksi että joku toinen tuote on halvempi.

   Lainaa

  18. Pelkäämätön soturi 29.12.2020 15:22
   Tulos: +115 (125 ääntä)
   Jjorma: Sami myy lapsensa sänkyä, että saa itselleen juotavaa?
     Luulen, että Samilla on vaikeammin avautuva huumorintaju, ja hän myy lapsen sänkyä oikeasti tarpeettomana. Muuten ei olisi kauheasti järkeä sanoa että hakijan täytyy kylmäkäynnistää autonsa ja myyjä aikoo "uida rahoissaan" kolmekymppiä saatuaan. Sanoisin myös, että jos oikeasti aikoo jättää lapsensa ilman sänkyä sitä ei ehkä kannattaisi omalla nimellä kertoa -sosiaalitädeillä tai ainakin lapsen äidillä saattaisi olla huomauttamista -mutta valitettavasti olen saanut selville mitä käsittämättömyyksiä ihmiset omalla nimellään postaavat. Silti, kokonaisvaikutelmana, tässä haetaan huumorin (tai "huumorin") kautta ilmoitukselle lisänäkyvyyttä.

   Lainaa

  19. Murmurmurmeli 29.12.2020 15:51
   Tulos: -15 (35 ääntä)
   Ajastettu mäyrä: Eihän tuossa potteri jutussa ole mitään mokaa. Leffoja tosiaan on kahdeksan dvd:tä, vaikka kirjoja onkin vain seitsämän. Viimeinen kun on kaksi osainen. Lukeehan tuossa cdon.comillakin 8 levyä. Huoh
   Idiootti. Huoh.

   Lainaa

  20. Tulos: -26 (64 ääntä)
   Minä ja moni muu on tolkuttaneet Heikille sen sata kertaa, ettei kaikki isoilla kirjoittaminen ole töykeää huutamista. Riittää, että on YKSI sana capseilla kirjoitettu korostamaan jotain, niin Heikki on varmasti paikalla narisemassa vihareaktioidensa kanssa. Ihan älytön tyyppi.

   Lainaa

  21. Sulaton ampiainen 29.12.2020 17:29
   Tulos: +33 (45 ääntä)
   traumcity: KIPITÄ SINÄ HEIKKI SIITÄ LEIKKIMÄÄN RAGNÄRÖKIA, SUOMALAISESSA KULTTUURISSA HUUDETAAN.
   No ei kyllä, aika hiljasta porukkaahan me ollaan ja arvostetaan hiljaisuutta.

   Lainaa

  22. Sinkitty orava 29.12.2020 18:40
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Matemaatikko: Kertokaa nyt vielä joku, että dvd-levyjen lukumäärä ei ollut se moka.
   Tämän sivun kanssa on monesti se ongelma, että kommentit jäävät odottamaan ylläpidon hyväksyntää, ja siinä vaiheessa moni ehtii kirjoittaa samansisältöisen kommentin tietämättä, että siellä on julkaisemista odottamassa jo sama asia moneen kertaan sanottuna.

   Lainaa

  23. Suora preeriasusi 29.12.2020 21:11
   Tulos: +24 (38 ääntä)
   MissK: Minä ja moni muu on tolkuttaneet Heikille sen sata kertaa, ettei kaikki isoilla kirjoittaminen ole töykeää huutamista. Riittää, että on YKSI sana capseilla kirjoitettu korostamaan jotain, niin Heikki on varmasti paikalla narisemassa vihareaktioidensa kanssa. Ihan älytön tyyppi.
   On se. Yksi sana korostuksena, kuten juuri teit, ei ole huutamista, mutta KOKONAISET LAUSEET OVAT.

   Lainaa

  24. Masentunut kukka (Pluri) 29.12.2020 22:06
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Minä vaan kuiskaan että EI TARTTE HUUTAA. Oon joskus miettinyt että meneekö nää samat tyypit esim. grillin luukulle ja huutaa "MAKKARAPERUNAT ILMAN SIPULIA" ja sitten ihmettelee kun psykopaatit katsoo pitkään ja oli nuivaa palvelua.

   Lainaa

  25. Tulos: -9 (33 ääntä)
   Sinkitty orava: Tämän sivun kanssa on monesti se ongelma, että kommentit jäävät odottamaan ylläpidon hyväksyntää, ja siinä vaiheessa moni ehtii kirjoittaa samansisältöisen kommentin tietämättä, että siellä on julkaisemista odottamassa jo sama asia moneen kertaan sanottuna.
   Tämänkin sivuston ongelma on, ettei ketään kiinnosta "refresh" eikä katsoa mitä muut on kirjoittanut.

   Lainaa

  26. Soinniton ananas 29.12.2020 23:28
   Tulos: -5 (27 ääntä)
   Suora preeriasusi: On se. Yksi sana korostuksena, kuten juuri teit, ei ole huutamista, mutta KOKONAISET LAUSEET OVAT.
   No ei välttämättä ole, käytetäänhän kapiteeleja esim. mainoksissa ja muissa graafisissa tuotoksissa hyvinkin tiuhaan. Joku saattaa yhdistää myyntitapahtuman nimenomaan NYT ALE! -tyyppiseen viestintään ja siksi itsekin kirjoittaa kapsilla kaiken - eikä silti tarkoita huutaa tuolla töykeällä tyylillä.

   Lainaa

  27. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Samin julkaisu sisältää sarkasmia ja se osuus on jätetty tästä näemmä pois. Hauska juttu. "Kuuluisa" sänky on kuulemma yhä vapaana, tosin nykyään annetaan ilmaiseksi :D

   Lainaa

  28. Nuti kyyhky 30.12.2020 4:30
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   "Kysykää erikseen hintaa?" Miksei sitä voi kertoa, kun kysyttäessä se täytyy kuitenkin. Erikseen 12€?... 15€?

   Lainaa

  29. Humaani vihannes 30.12.2020 12:17
   Tulos: -10 (36 ääntä)
   Sami varmaankin vitsailee, mutta entisenä lastensuojelun ammattilaisena ei paljon naurata. Täyttä arkea monelle, mutta toki sitä ei välttämättä noin suureen ääneen mainosteta. Tai voihan se olla, että iskää naurattaa vaan se kun on niin kova kaljan hinku.

   Lainaa

  30. Kanneton aasi 30.12.2020 12:54
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Skandinaavisessa?! Suomi ei edes kuulu siihen!

   Lainaa

  31. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Tuhti mansikka: En ymmärrä miksi pitää heti hyökätä? Titta olisi voinut pelastaa omat kasvonsa ihan vaan sanomalla, että on kirjoittanut ilmoituksen isoilla kirjaimilla, koska ne näkyvät paremmin/kiinnittävät enemmän huomiota myynti-ilmoituksessa. Kyseessä on ihan vaan kikka saada ilmoitusta hieman paremmin esille. Tuossa Heikki olisi saanut sen leiman turhasta valituksesta.
   Titta on sen verran yksinkertainen ihminen, että ei tiedä käytöstavoista. Todellinen juntti

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (8 ääntä)
   suomi ei ole osa skandinaviaa...

   Lainaa

  33. Karvaton ananas 31.12.2020 12:56
   Tulos: -14 (16 ääntä)
   Sinkitty orava: Tämän sivun kanssa on monesti se ongelma, että kommentit jäävät odottamaan ylläpidon hyväksyntää, ja siinä vaiheessa moni ehtii kirjoittaa samansisältöisen kommentin tietämättä, että siellä on julkaisemista odottamassa jo sama asia moneen kertaan sanottuna.
   Kuka muka lukee kaikki nämä kommentit vaikka ne olisivatkin näkyvissä?

   Lainaa

  34. Kummikäki 1.1.2021 9:04
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Karvaton ananas: Kuka muka lukee kaikki nämä kommentit vaikka ne olisivatkin näkyvissä?
   Minä.

   Lainaa

  35. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Ajastettu mäyrä: Eihän tuossa potteri jutussa ole mitään mokaa. Leffoja tosiaan on kahdeksan dvd:tä, vaikka kirjoja onkin vain seitsämän. Viimeinen kun on kaksi osainen. Lukeehan tuossa cdon.comillakin 8 levyä. Huoh
   et sitten numeroita ymmärrä...  huoh...

   Lainaa

  36. Itseasiassa 2.1.2021 11:04
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Humaani vihannes: Sami varmaankin vitsailee, mutta entisenä lastensuojelun ammattilaisena ei paljon naurata. Täyttä arkea monelle, mutta toki sitä ei välttämättä noin suureen ääneen mainosteta. Tai voihan se olla, että iskää naurattaa vaan se kun on niin kova kaljan hinku.
   Mulle tuli myös huono fiilis tästä. Muka hauska ilmoitus, olisi heittänyt huumoria edes lasten päästä vedettävästä sängystä...

   Lainaa

  37. Vehreä kuormaeläin 2.1.2021 15:15
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Tunnen Samin ja kyllä, tämä ilmoitus on pelkästään sarkastista huomionhakuista huumoria. Hyvin tunnusomaista hänelle. Lisäksi hän on erittäin hyvä isä lapselleen.

   Lainaa

  38. Yliherkkä ahven 3.1.2021 12:23
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Vehreä kuormaeläin: Tunnen Samin ja kyllä, tämä ilmoitus on pelkästään sarkastista huomionhakuista huumoria. Hyvin tunnusomaista hänelle. Lisäksi hän on erittäin hyvä isä lapselleen.
   Morjens, Sami!

   Lainaa

  39. Kompetentti tomaatti 8.1.2021 8:57
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tuhti mansikka: En ymmärrä miksi pitää heti hyökätä? Titta olisi voinut pelastaa omat kasvonsa ihan vaan sanomalla, että on kirjoittanut ilmoituksen isoilla kirjaimilla, koska ne näkyvät paremmin/kiinnittävät enemmän huomiota myynti-ilmoituksessa. Kyseessä on ihan vaan kikka saada ilmoitusta hieman paremmin esille. Tuossa Heikki olisi saanut sen leiman turhasta valituksesta.
   Minusta isoilla kirjaimilla kirjoittamisesta tulee mieleen lähinnä se, että kirjoittaja on vahingossa painanut Caps Lock -nappulaa, eikä osaa ottaa sitä pois päältä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: blu-ray, dvd, elokuvat, harry potter, huutaa, isot kirjaimet, isä, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, retro, sänky, vintage