Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Joulu on jo ovella, osa 2

Epäonnistuneet joulukoristeet.
Joulu on jo ovella, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Pilkkottu herukka 15.12.2020 0:21
      Tulos: +344 (364 ääntä)
      Nuo ky... kynttilät oli varmaan tarkoitettu ripustettavaksi suoraan. 45 asteen kulmassa näyttää ihan muulta kuin jouluiselta.

      Lainaa

    2. Tulos: -172 (292 ääntä)
      Luulin että tämä maskien kanssa sekoilu olisi jo saavuttanut huippunsa, mutta että enkeleitäkin vielä. Käytetyistä maskeista. Olen oikeastaan sen verran sanaton että menen nukkumaan.

      Lainaa

    3. Tulos: +275 (301 ääntä)
      Jostain syystä tuo Marian enkeli muistuttaa musta enemmän viikatemiestä kuin suojelusenkeliä (Kun vain saisi pienen viikatteen tuon kaavun hihansuuhun niin olisi täydellistä). Mutta ei kai sillä väliä - suojelusenkelit ja viikatemiehet sopii kummatkin hyvin tähän maailman tilanteeseen. :D

      Lainaa

    4. Tornipöllö 15.12.2020 0:32
      Tulos: +249 (341 ääntä)
      Käytettyjen kertakäyttömaskien uusiokäyttö kuusenkoristeina kuulostaa kyllä hygienian kannalta aika jännältä ratkaisulta... Vanhan laulun voisi sen kunniaksi vaikka sanoittaa uudelleen: Joulupuu on rakennettu Joulu on jo ovella Maskejakin ripustettu onpi kuusen oksilla   Kuusesta ne pikkupöpöt Leviävät kauniisti Ympärillä lapsukaiset Altistuvat varmasti

      Lainaa

    5. Tulos: +104 (116 ääntä)
      Pliis, onhan noi valot 3-tien lähellä? Tarkoitus olisi tänään ajaa ohi (huom. Ei pysähtyä), tän takia melkein voisi viivyttää lähtöä sen verran, että tulee hämärää!

      Lainaa

    6. Tuuleton soturi 15.12.2020 0:55
      Tulos: +148 (164 ääntä)
      Siis tuo jouluvalokuvahan on ikivanha. Joku sitten aina näihin aikoihin vuodesta kaivaa sen kätköistään "hauskuuttamaan" ihmisiä.

      Lainaa

    7. Tulos: +99 (113 ääntä)
      Tornipöllö: Käytettyjen kertakäyttömaskien uusiokäyttö kuusenkoristeina kuulostaa kyllä hygienian kannalta aika jännältä ratkaisulta... Vanhan laulun voisi sen kunniaksi vaikka sanoittaa uudelleen: Joulupuu on rakennettu Joulu on jo ovella Maskejakin ripustettu onpi kuusen oksilla   Kuusesta ne pikkupöpöt Leviävät kauniisti Ympärillä lapsukaiset Altistuvat varmasti
      Riippuu kauan maskien käytöstä on aikaa. Esim. yhden tutkimuksen mukaan koronavirus pystyy tarttumaan pinnoilta n. 12 tunnin ajan (suoraan ysköksestä, eli pahimman skenaarion mukaan). Enemmän on tutkittu sitä kauan koronavirusta ensinnäkään löytyy pinnoilta ja se on ollut luokkaa muutamia päiviä riippuen materiaalista, huokosemmasta vähemmän aikaa kuin kovasta sileästä pinnasta.
      Ja koronavirus säilyy siis pidempään tarttuvana kuin esim. perus influenssavirus. Toinen pidempään tarttumiskykyisenä säilyvä on norovirus mikä säilyy kanssa joitakin päiviä. 
      Mutta joka tapauksessa jos niiden maskien käytöstä on vaikka muutama päivä aikaa, niin riski on aika olematon vaikka niistä jotain askartelisikin.

      Lainaa

    8. Soinniton ananas 15.12.2020 1:33
      Tulos: +42 (46 ääntä)
      Hämeenkyrössä juhlistetaan jokakodin unelmien poikamiehen syntymää asiaan kuuluvin koristuksin.

      Lainaa

    9. Tulos: +117 (125 ääntä)
      Eikös tuo maskien uusiokäyttö ole jokseenkin positiivista

      Lainaa

    10. Lasittamaton lihapulla 15.12.2020 2:11
      Tulos: +22 (114 ääntä)
      Hmm: Eikös tuo maskien uusiokäyttö ole jokseenkin positiivista
      Oi kyllä, COVID-19-positiivista.

      Lainaa

    11. Päättävä hyeena 15.12.2020 2:57
      Tulos: +127 (151 ääntä)
      Ei kai se niin vaarallista ole jos itselleen askartelee omasta maskista. Eikö suurin osa viruksista maskissa olisi käyttäjältä itseltään, jolloin ne joka tapauksessa ovat jo peräisin käyttäjän hengitysteistä. Ja ei kai se maski ulkopinnaltaan mikään virusmagneetti ole sen enempää, kuin että yhtä aikaa maskin kanssa pitämäsi pipo ja paita pitäisi välittömästi myös käytön jälkeen hävittää tai pestä? Oletan ettei nuo maskeista askarrelleet meinaa niitä joululahjaksi antaa. Tuskin mitään kamalaa tapahtuisi jos tässä yksin asuessani ripustaisin maskini ikkunaan.

      Lainaa

    12. King Arthur 15.12.2020 4:02
      Tulos: +173 (177 ääntä)
      Perempia nuo enkelit ovat kuin väistellä niitä kadulla kun ihmiset heittele niitä surutta ympäriinsä kuin tupakin natsoja.

      Lainaa

    13. Reseptivapaa dinosaurus 15.12.2020 5:26
      Tulos: +111 (117 ääntä)
      Juhan kuva on kiertänyt netissä jo vuosikausia. Ei ole Hämeenkyröstä, eikä edes Suomesta, vaan Lontoon Bromleystä.

      Lainaa

    14. Tulos: +75 (79 ääntä)
      Reseptivapaa dinosaurus: Juhan kuva on kiertänyt netissä jo vuosikausia. Ei ole Hämeenkyröstä, eikä edes Suomesta, vaan Lontoon Bromleystä.
      Ei ole myöskään Bromleysta, vaan itse asiassa ei mistään. Kuva on photoshopattu: 

      Lainaa

    15. Tulos: +17 (55 ääntä)
      King Arthur: Perempia nuo enkelit ovat kuin väistellä niitä kadulla kun ihmiset heittele niitä surutta ympäriinsä kuin tupakin natsoja.
      Joo, tuo on ällöttävää!
      Meikäläiselle ongelma olisi se, että tulee vähän ällöt assosiaatiot noista enkeleistäkin. Muistan juuri ne kadulla lojuvat saastaiset maskit. Ja ehkä nyt hygieniatuotteen ripustamimen kuuseen on muutenkin vähän häiritsevä assosiaatio. Vähän kuin ripustaisi käytetyn tamponin. Ne olisivat joulunpunaisiakin. Hih.
      Olen kai sillä lailla itsepetokseen taipuvainen, että pyrin olemaan muistuttamatta itseäni tästä silloin kun sitä ei ole pakko ajatella. Vaan mikäpä tuossa. Jotkut varmaan onnistuvat tuolla lailla kääntämään keljun jutun kivaksi itselleen, ja sehän on hyvä. 

      Lainaa

    16. Tulos: +42 (44 ääntä)
      Hmm: Eikös tuo maskien uusiokäyttö ole jokseenkin positiivista
      Kyllä se on. Kun nythän noita heitellään pitkin katuja.
      Ja mitä niihin pöpohin niissä tulee, niin nehän ei niissä elä kun 12 tuntia.

      Lainaa

    17. Tulos: 0 (14 ääntä)
      https://www.google.com/search?q=bromley+christmas+decoration+fail&tbm=isch Ikivanha netin kertaalleen ympäri kiertäny kuva

      Lainaa

    18. Muovailtava pulu 15.12.2020 7:44
      Tulos: +47 (55 ääntä)
      Ne maskit voi pestä ennen askartelua. Pesin vahingossa yhden 60 asteessa, ei mennyt miksikään. En aio käyttää sitä mihinkään, mutta kyllä siitä varmasti enimmät bakteerit on hävinnyt, jos jotain aikoisi askarrella.

      Lainaa

    19. Tulos: +46 (66 ääntä)
      Kilokalori: Luulin että tämä maskien kanssa sekoilu olisi jo saavuttanut huippunsa, mutta että enkeleitäkin vielä. Käytetyistä maskeista. Olen oikeastaan sen verran sanaton että menen nukkumaan.
      Kertakäyttömaskit voi pestä 10 kertaa ja toimivat edelleen yhtä hyvin.

      Lainaa

    20. Tulos: +4 (14 ääntä)
      Komeita ky... ky... Kynttilöitä.

      Lainaa

    21. Ilmielävä maksamato 15.12.2020 8:10
      Tulos: +22 (28 ääntä)
      Pilkkottu herukka: Nuo ky... kynttilät oli varmaan tarkoitettu ripustettavaksi suoraan. 45 asteen kulmassa näyttää ihan muulta kuin jouluiselta.
      Kyllä ne kyr..kynttilät taitaa olla tarkotettu just tuohon asentoon. Kun kattoo niin varsi oikein kääntyy tonne ylöspäin, eli jos ripustais suoraan niin olis kyrttilä ihan vinksallaan

      Lainaa

    22. Selkeä kala 15.12.2020 8:30
      Tulos: +37 (55 ääntä)
      Korona lienee tuhonnut ihmisten kyvyn ajatella jos suhtautumisesta käytettyihin suojaimiin voi jotain päätellä. Ihmiset kauhistelevat kertakäyttömaskien jatkokäyttöä ja vetävät taustalla päähänsä kymmeniä kertoja käytettyjä kangasmaskeja... Virukset kuolevat maskeista parissa päivässä ilman mitään erityisiä toimenpiteitä. Jos tätä haluaa hoputtaa, voi maskeja keittää muutaman minuutin jolloin niihin mahdollisesti pesiytyneet virukset on tuhottu. (lähteenä esim. Yle: "VTT tutki: Kertakäyttömaskin voi pestä – pysyy tehokkaana putsauksen jälkeenkin") Näin käsiteltyä maskia voi myös käyttää uudelleen - ihan kuten kangasmaskiakin jota ei edes käyttöjen välissä keitetä vaan ainoastaan pestään.

      Lainaa

    23. Koskelainen 15.12.2020 10:03
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Vaakku: Pliis, onhan noi valot 3-tien lähellä? Tarkoitus olisi tänään ajaa ohi (huom. Ei pysähtyä), tän takia melkein voisi viivyttää lähtöä sen verran, että tulee hämärää!
      Näin tässä Hämeenkyrössä 'Kosken' puolella asuvana mä en ole tämmösiä valoja tässä nähnyt ja jouluvalot alkaa tuosta melkein ulko-ovelta :(
      Mutta ajele toki ohi, 3-tieltä ST1:ltä ympyrästä kohti Kyröskoskea ja seuraavasta ympyrästä vasemmalle :D Paitsi jos tuut Vaasan suunnasta niin sit sieltä hienosta rampista kohti kylää :P

      Lainaa

    24. Turun Murre 15.12.2020 15:01
      Tulos: +2 (10 ääntä)
      Kyöpeli: Joo, tuo on ällöttävää! Meikäläiselle ongelma olisi se, että tulee vähän ällöt assosiaatiot noista enkeleistäkin. Muistan juuri ne kadulla lojuvat saastaiset maskit. Ja ehkä nyt hygieniatuotteen ripustamimen kuuseen on muutenkin vähän häiritsevä assosiaatio. Vähän kuin ripustaisi käytetyn tamponin. [...]
      Tässä sinulle pari jouluista askarteluohjetta tamponienkeleihin.
      https://www.favecrafts.com/Christmas-Crafts/Unique-Tampon-Angel#DaVwrjmEHlLXGZOm.32 
      https://www.youtube.com/watch?v=F5zBHwoigmQ

      Lainaa

    25. Puolimakea ilves 15.12.2020 18:14
      Tulos: -17 (33 ääntä)
      Taitaa olla yhtä tehokas suoja koronaa vastaan tuo enkeli kuin mitä tuo maskikin.

      Lainaa

    26. Särkemätön nektariini 15.12.2020 19:32
      Tulos: +24 (32 ääntä)
      Maskin uudelleen käyttäminen ei oo yhtään sen kaameampaa ja pelottavampaa kuin kangasmaskin peseminen ja uudelleen käyttäminen. Ne kertakäyttöisetkin voi pestä, sit ne kuivuu ja voit askarrella niistä vaikka lumiukon tai kristallikruunun.

      Lainaa

    27. Tulos: +32 (36 ääntä)
      Maskipaketeissa on turhan paljon maskeja, joissa on toinen kumilenkki joko heti irti tai irtoaa, kun olet laittamassa sitä kasvoille. Askartelukappaleita kertyy jokusia jokaisessa vuorossa. Kyllä niistä maanantaikappaleista voi enkeleitä tehdä, jos se tuo hymyn kasvoille niin henkilökunnalle kuin potilaillekin.

      Lainaa

    28. Kulkeva banaani 16.12.2020 6:32
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Pilkkottu herukka: Nuo ky... kynttilät oli varmaan tarkoitettu ripustettavaksi suoraan. 45 asteen kulmassa näyttää ihan muulta kuin jouluiselta.
      Kyl mä voisin jouluani tuommoisen kanssa juhlia.

      Lainaa

    29. Vanttera avokado 17.12.2020 0:40
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      Pilkkottu herukka: Nuo ky... kynttilät oli varmaan tarkoitettu ripustettavaksi suoraan. 45 asteen kulmassa näyttää ihan muulta kuin jouluiselta.
      Oho, no totta. Enpä olisikaan huomannut ellet olisi kertonut.

      Lainaa

    30. Tulos: -8 (8 ääntä)
      Pilkkottu herukka: Nuo ky... kynttilät oli varmaan tarkoitettu ripustettavaksi suoraan. 45 asteen kulmassa näyttää ihan muulta kuin jouluiselta.
      Ihanko tosi, että näyttävältä muuta, kuin jouluiselta? Meniköhän sinulta nyt koko vitsi ohi miksi kuva niistä kynttilöistä on lähetetty tänne?

      Lainaa

    31. Tulos: -3 (9 ääntä)
      jukkapalmu: google.com/search?q=bromley+christmas+decoration+fail&tbm=isch Ikivanha netin kertaalleen ympäri kiertäny kuva
      Hieman, kuin tämä sinun viestisi jossa kerrotaan tästä asiasta oli jo useampaan kertaan kommenteissa ennen sinua.

      Lainaa

    32. Tulos: -16 (18 ääntä)
      Sh: Maskipaketeissa on turhan paljon maskeja, joissa on toinen kumilenkki joko heti irti tai irtoaa, kun olet laittamassa sitä kasvoille. Askartelukappaleita kertyy jokusia jokaisessa vuorossa. Kyllä niistä maanantaikappaleista voi enkeleitä tehdä, jos se tuo hymyn kasvoille niin henkilökunnalle kuin potilaillekin.
      Opettele käyttämään niitä maskeja. Yhtäkään hajonnutta kumilenkkiä ei ole täällä tullut vastaan ja olen useamman paketin niitä jo käyttänyt.

      Lainaa

    33. Tahraton järvisieni 18.12.2020 17:50
      Tulos: -3 (13 ääntä)
      Hävittäkää käytetty kertakäyttömaski välittömästi koskematta kankaiseen osaan. Älkää myöskään haaskatko suojaimia, oikeista askartelumateriaaleista ei ole pulaa.

      Lainaa

    34. Tupakoiva jyrsijä 19.12.2020 10:04
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Ihme Eeva :D

      Lainaa

    35. Aallokas seepra 19.12.2020 22:12
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Kikkeliä muistuttavat valot on kyllä hassu. :D

      Lainaa

    36. Kärkäs seppä 27.12.2020 18:57
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      Sh: Maskipaketeissa on turhan paljon maskeja, joissa on toinen kumilenkki joko heti irti tai irtoaa, kun olet laittamassa sitä kasvoille. Askartelukappaleita kertyy jokusia jokaisessa vuorossa. Kyllä niistä maanantaikappaleista voi enkeleitä tehdä, jos se tuo hymyn kasvoille niin henkilökunnalle kuin potilaillekin.
      Tämä tuli itsellekin mieleen. Osassa toinen lenkki voi olla ihan epäsuhtaisen iso, eikä maski pysy kasvoilla. Tai sitten paketista tulee kaksi toisiinsa kiinni ottanutta maskia, joista toinen putoaa lattialle. Siitä voi hyvin askarella, kun ei kuitenkaan enää kasvoille voi laittaa.
      Nimim. maaliskuusta asti 8h /vrk maski päässä
      Itse asiassa tuntuu, että töissä tällaisia outoja pakkauksia on paljon enemmän kuin markettipaketeissa, mitä tulee vapaa-ajalla käytettyä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: enkeli, joulukoristeet, koristella, kuva, maskit, valot