Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 133

Tämä ei kelvannut SPR:lle. Kelpaako sinulle?
Roskalavalla rapisee, osa 133

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Murmurmurmeli 5.11.2020 0:32
   Tulos: +331 (447 ääntä)
   Ihan niinkuin SPR olisi henkilö. "spr:llä huono päivä", "spr ei jaksa kantaa".

   Lainaa

  2. ihanmummovaan 5.11.2020 1:34
   Tulos: +452 (480 ääntä)
   Öh, ei kai ilmaiseksi annettaville tarvitse myyntipuhetta, ihan vaan antopuhe riittää.

   Lainaa

  3. Tulos: -491 (575 ääntä)
   Yllättävää, että eri sukupuolinen tulee kommentoimaan, kun toisen sukupuolen edustaja tekee yksinkertaista ja selkätä kauppaa.

   Lainaa

  4. Marjaisa mäyrä 5.11.2020 3:06
   Tulos: +488 (532 ääntä)
   Ymmärrän harmin siitä, että SPR ei vienytkään tavaroita joista oli olettanut pääsevänsä eroon. Valitettava fakta kuitenkin on, että tavarat tulevat Punaisen Ristin kierrätyskeskuksiin myyntiin ja vanhat aikansa eläneet tv-tasot ja kalusteet eivät mene kaupaksi. SPR:llä on varmasti selkeä käsitys siitä millaista tavaraa kannattaa ottaa lahjoituksena vastaan ja millaista on mielinmäärin varastoissa myymättä. Kierrätyskeskuksien tuloilla tuetaan muuta Punaisen Ristin tärkeää työtä, joten senkään vuoksi heidän ei kannata ottaa tavaroita jotka eivät myy.

   Lainaa

  5. Tulos: -9 (113 ääntä)
   Aleksille plussat, harvoin noin suora selkäst "myyjää" näkee :3

   Lainaa

  6. Tulos: +389 (423 ääntä)
   Petkele: Yllättävää, että eri sukupuolinen tulee kommentoimaan, kun toisen sukupuolen edustaja tekee yksinkertaista ja selkätä kauppaa.
   Siis miten ihmeessä sait asian liittymään jotenkin sukupuoleen? :D

   Lainaa

  7. Soinniton ananas 5.11.2020 3:47
   Tulos: -22 (64 ääntä)
   Marjaisa mäyrä: Ymmärrän harmin siitä, että SPR ei vienytkään tavaroita joista oli olettanut pääsevänsä eroon. Valitettava fakta kuitenkin on, että tavarat tulevat Punaisen Ristin kierrätyskeskuksiin myyntiin ja vanhat aikansa eläneet tv-tasot ja kalusteet eivät mene kaupaksi. SPR:llä on varmasti selkeä käsitys [...]
   Onneksi Petralle ja/tai Matille kelpasi, rahastus toki jäi välistä, mutta ehkä tuli hyvään tarpeeseen!

   Lainaa

  8. Vankka makkara 5.11.2020 3:52
   Tulos: +78 (100 ääntä)
   Tätä ennen en tiennyt että en kuulu joukkoon.

   Lainaa

  9. Tulos: -124 (268 ääntä)
   Marjaisa mäyrä: Ymmärrän harmin siitä, että SPR ei vienytkään tavaroita joista oli olettanut pääsevänsä eroon. Valitettava fakta kuitenkin on, että tavarat tulevat Punaisen Ristin kierrätyskeskuksiin myyntiin ja vanhat aikansa eläneet tv-tasot ja kalusteet eivät mene kaupaksi. SPR:llä on varmasti selkeä käsitys [...]
   Spr, tuo keräysrahoilla mässäilevä korruptiopesäke. Annan vereni ilmaiseksi, jonka ne myy kovalla katteella. Ja kyllä koulutusten herrat syö talon laskuun.
   Huijaripulju. 
   Hyi

   Lainaa

  10. Kullattu kavioeläin 5.11.2020 5:17
   Tulos: +120 (138 ääntä)
   Siis miten onkin noin ruman hupparin joku osannut tehdä. Printti on tosin söötti.

   Lainaa

  11. Syötävä kesyhanhi 5.11.2020 6:40
   Tulos: +222 (238 ääntä)
   Marjaisa mäyrä: Ymmärrän harmin siitä, että SPR ei vienytkään tavaroita joista oli olettanut pääsevänsä eroon. Valitettava fakta kuitenkin on, että tavarat tulevat Punaisen Ristin kierrätyskeskuksiin myyntiin ja vanhat aikansa eläneet tv-tasot ja kalusteet eivät mene kaupaksi. SPR:llä on varmasti selkeä käsitys [...]
   Jengi kuvittelee että SPR:n Kontti on jonkinlainen jätteenlajittelukeskus jonka pitää ottaa vastaan kaikki kalusteet ihan vain sillä perusteella että ne ovat kyllä käyttökunnossa vaikkei niitä kukaan ikinä ostaisikaan.

   Lainaa

  12. Ansioton apina 5.11.2020 6:58
   Tulos: -155 (179 ääntä)
   Joopa: Siis miten ihmeessä sait asian liittymään jotenkin sukupuoleen? :D
   No mistähän se nyt voisi johtua... Kannattaa lukea feissarimokia, niin eiköhän se sinullekin avaudu.

   Lainaa

  13. Tulos: +137 (169 ääntä)
   Tuu: Spr, tuo keräysrahoilla mässäilevä korruptiopesäke. Annan vereni ilmaiseksi, jonka ne myy kovalla katteella. Ja kyllä koulutusten herrat syö talon laskuun.Huijaripulju. Hyi
   https://www.veripalvelu.fi/   
   Ennen kuin ihan tubaa suoltaa niin kannattaa tutustua toimintaan ja sen periaatteisiin. Myös talousluvut ovat nähtävillä.

   Lainaa

  14. Turvaisa seuraeläin 5.11.2020 7:36
   Tulos: +51 (99 ääntä)
   otto: veripalvelu.fi   Ennen kuin ihan tubaa suoltaa niin kannattaa tutustua toimintaan ja sen periaatteisiin. Myös talousluvut ovat nähtävillä.
   Onhan se voittoa tavoittelemattomalle toiminnalle ihan hyvä kate, kun 60,6 M€ liikevaihdolla syntyy 5,5 M€ tulosta. Samaan 10% tulokseen pyrkii teollisuusalan voittoa tavoittelevat yritykset.

   Lainaa

  15. Tulos: +103 (107 ääntä)
   Me vietiin vastaava hylly jo muutama vuosi sitten kierrätyskeskukseen. Pyysivät purkamaan valmiiksi, että saavat osista rakenneltua jotain. Tuon tyylisisitä hyllyistä on ylitarjontaa, eikä ihmisillä enää ole valokuvia hyllyjen päällä samassa määrin kuin ennen, joten tuon malliset todellakaan mene kaupaksi siinä määrin, mitä arjontaa on. Joku voi vielä ostaa, mutta noita jaetaan jo sen verran roskalavoilla ilmaiseksi, joten ei juuri kukaan halua maksaa edes sitä paria kymppiä.

   Lainaa

  16. Tulos: +144 (164 ääntä)
   Turvaisa seuraeläin: Onhan se voittoa tavoittelemattomalle toiminnalle ihan hyvä kate, kun 60,6 M€ liikevaihdolla syntyy 5,5 M€ tulosta. Samaan 10% tulokseen pyrkii teollisuusalan voittoa tavoittelevat yritykset.
   Veripalvelu on kohtuullisen kriittinen toiminto yhteiskunnassa. On vain vastuullista taloudenpitoa, että siellä kerätään puskuria esim yllättäviä kuluja varten. 

   Lainaa

  17. Tulos: -38 (60 ääntä)
   Jenni on tyypillinen ”av yv jono kysyn mieheltä vapautan”-sarjavaraaja joka ei koskaan hae mitään.

   Lainaa

  18. Kiinnitetty hyeena 5.11.2020 8:29
   Tulos: +108 (118 ääntä)
   Olen ollut SPR kirppiksellä töissä. Todellakin otetaan vanhoja hyväkuntoisia ja pienen kolhunkin saaneita hyllyjä vastaan. Kuvan hyllyssä todennäköisempi syy kieltäytymiselle on se, että siinä on pirunmoinen työ purkaa ja kasata tuo. Vastaavanlaiset hyllyt otetaan vastaan jos ne on valmiiksi purettu ja niistä on kuva kasattuna. Jos SPR työntekijät joutuvat purkamaan moisia hyllyjä, siihen menee niin paljon aikaa jonka voi käyttää muuhunkin tarpeelliseen.

   Lainaa

  19. Tulos: +85 (93 ääntä)
   Kyllä se "Ei käy kaupaksi." tarkoittaa juuri sitä yleensä. Harvoin Konteissa on suurta tilaa säilyttää huonekaluja. Ei niitä auta täyttää vaaleapuisilla tv-tasoilla Tosin voi tarkoittaa myös sitä, että lahjoittajan koti vaikuttaa niin likaiselta, että ei ole takeita ettei tuotteen mukana tulisi ötököitä, tai että lahjoittajan silmissä hänen tavaransa on parempikuntoinen kuin se oikeasti on. "Ei mene kaupaksi." on tapana silloin sanoa.

   Lainaa

  20. Indifferentti hedelmä 5.11.2020 9:32
   Tulos: +45 (51 ääntä)
   Tullut vietyä kierrätyskeskukseen just samanlainen tv-taso muutamia vuosia sitten. Kai se on siellä vielä, kun kieltäytyivät ottamasta toista riesakseen.

   Lainaa

  21. Tulos: -45 (65 ääntä)
   Marjaisa mäyrä: Ymmärrän harmin siitä, että SPR ei vienytkään tavaroita joista oli olettanut pääsevänsä eroon. Valitettava fakta kuitenkin on, että tavarat tulevat Punaisen Ristin kierrätyskeskuksiin myyntiin ja vanhat aikansa eläneet tv-tasot ja kalusteet eivät mene kaupaksi. SPR:llä on varmasti selkeä käsitys [...]
   Voisin jopa olettaa, että henkilö, joka SPR:ltä lähti huonekalua hakemaan, tiesi, millaisesta huonekalusta on kyse.
   EIkai kukaan niin pässi ole, että jos sulle soitetaan, kysytään, haluatko huonekalun, tuu hakeen, vastaat kyllä, etkä edes tiedä, minkälaisesta rotiskosta on kyse?

   Lainaa

  22. Jotakin mieltä 5.11.2020 10:13
   Tulos: +67 (73 ääntä)
   Paras mahdollinen myyntipuhe Malm-lipastolle.

   Lainaa

  23. Turvaisa seuraeläin 5.11.2020 11:14
   Tulos: -19 (51 ääntä)
   -x-x-: Veripalvelu on kohtuullisen kriittinen toiminto yhteiskunnassa. On vain vastuullista taloudenpitoa, että siellä kerätään puskuria esim yllättäviä kuluja varten. 
   Mihin ne sitä puskuria mahtaa kerätä, kun taseen rahastot ei kasva eurollakaan, mutta sisäiset velat (joka on myös mäkkärin harrastama veronkiertomuoto) kasvavat jatkuvasti? Osakkeita on kyllä ostettu usealla miljoonalla. 

   Lainaa

  24. Suopea banaani 5.11.2020 11:57
   Tulos: +35 (53 ääntä)
   Ottaen huomioon että nykyään leffat katsotaan suoratoistopalveluista, televisiot on seinillä jos niitä ylipäänsä on (monilla ei edes ole sitä), valokuvia ei kehitetä eikä siis myöskään kehystetä, kirjat luetaan näytöltä tai kuunnellaan äänikirjana, niin miten voi tulla yllätyksenä jollekin että joku SPR (ja itseasiassa moni kirpparin tapainen pikkuputiikkikaan) ei ota vastaan edes lahjoitettuna tuollaisia isoja hyllyköitä? Ainahan löytyy yksittäisiä ihmisiä jotka tuollaisia vielä haluaa, mutta sille on ihan syynsä miksei haluta varastoja ja putiikkeja täyteen erilaisia hyllyköitä.

   Lainaa

  25. Käärinliinaton käärme 5.11.2020 11:59
   Tulos: +81 (107 ääntä)
   Tuu: Spr, tuo keräysrahoilla mässäilevä korruptiopesäke. Annan vereni ilmaiseksi, jonka ne myy kovalla katteella. Ja kyllä koulutusten herrat syö talon laskuun.Huijaripulju. Hyi
   Toivottavasti olet muistanut kirjata hoitotahdon omakantaan, jossa kieltäydyt vastaanottamasta Spr:n korruptiomässäilyverta joutuessasi suomalaiseen ensiapuun tai leikkaukseen. 

   Lainaa

  26. Pelkäämätön soturi 5.11.2020 12:16
   Tulos: +5 (25 ääntä)
   Kristus: Kyllä se "Ei käy kaupaksi." tarkoittaa juuri sitä yleensä. Harvoin Konteissa on suurta tilaa säilyttää huonekaluja. Ei niitä auta täyttää vaaleapuisilla tv-tasoilla Tosin voi tarkoittaa myös sitä, että lahjoittajan koti vaikuttaa niin likaiselta, että ei ole takeita ettei tuotteen mukana tulisi [...]
     Voiko kodin likaisuudesta päätellä onko siellä ötököitä vaiko ei? Poden ötökkäkammoa (luin jonkun kuvauksen lutikkainfestaatiosta ja ilmeisesti siinä voi mennä koko irtain omaisuus ja mielenterveys päälle) joten aina matkalta tultuani vedän vaatteet kuivaimessa kuumimmalla mahdollisella, ja jätän matkalaukun ulos. Siivoaminen kun ei enää auta jos niitä kirottuja jostain tulee. 
     Miten Kontti ja muut muuten estävät tämän? Ei kai voi vain toivoa, ettei kukaan voisi olla niin hirviömäinen että veisi lutikkaisia tavaroita niihin? 

   Lainaa

  27. Tulos: -1 (11 ääntä)
   Täsmälleen samanlaisesta TV-tasosta sain jopa 15€ rahaa kaksi vuotta sitten. Tosin noi tason yläpuoliset osat oli hävitetty jo ennemmin. Saman sarjan sohvapöydästä sain 40€.

   Lainaa

  28. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Jotakin mieltä: Paras mahdollinen myyntipuhe Malm-lipastolle.
   Ja yks vetolaatikko kasattu ilmeisesti väärin kun jää tollanen rako

   Lainaa

  29. Boheemi sorsa 5.11.2020 14:46
   Tulos: -26 (44 ääntä)
   Käärinliinaton käärme: Toivottavasti olet muistanut kirjata hoitotahdon omakantaan, jossa kieltäydyt vastaanottamasta Spr:n korruptiomässäilyverta joutuessasi suomalaiseen ensiapuun tai leikkaukseen. 
   Kun on oikealla asialla, saa harjoittaa harmaatataloutta ja jättää epäiliät ilman hoitoa.

   Lainaa

  30. Tulos: +51 (61 ääntä)
   Lenux: Voisin jopa olettaa, että henkilö, joka SPR:ltä lähti huonekalua hakemaan, tiesi, millaisesta huonekalusta on kyse.EIkai kukaan niin pässi ole, että jos sulle soitetaan, kysytään, haluatko huonekalun, tuu hakeen, vastaat kyllä, etkä edes tiedä, minkälaisesta rotiskosta on kyse?
   Se nyt vaan on fakta että ihmiset eivät osaa kuvailla puhelimessa tuollaisia asioita riittävän tarkasti vaikka seisoisivat asian edessä tuojottamassa sitä. En edes mainitse miten monet valehtelevat tavaroiden kunnon. Vastaavia hommia tehneenä mainittuja tapauksia tuli jatkuvasti eteen. Niin paljon, että puhelimessa kuullulle asialle ei voi antaa yhtään totuusarvoa ja tavara on oikeasti nähtävä ennen päätöstä.

   Lainaa

  31. Tietty alligaattori 5.11.2020 17:42
   Tulos: -28 (48 ääntä)
   Jos joku on SPR:n rahastusta vastaan, ei se tarkoita että on verenluovutusta vastaan, Saman homman voisi hoitaa sairaaloissa ilmaiseksi. Mutta ei, pitää tehdä siitä SPR:n bisnes.

   Lainaa

  32. Köppänen leopardi 5.11.2020 18:46
   Tulos: -14 (26 ääntä)
   Tuu: Spr, tuo keräysrahoilla mässäilevä korruptiopesäke. Annan vereni ilmaiseksi, jonka ne myy kovalla katteella. Ja kyllä koulutusten herrat syö talon laskuun.Huijaripulju. Hyi
   Suksi sinä sinne mistä tulitkin, vittuun.

   Lainaa

  33. Tulos: +70 (86 ääntä)
   Tietty alligaattori: Jos joku on SPR:n rahastusta vastaan, ei se tarkoita että on verenluovutusta vastaan, Saman homman voisi hoitaa sairaaloissa ilmaiseksi. Mutta ei, pitää tehdä siitä SPR:n bisnes.
   Ei voisi.
   Aina mahtavaa lukea tällaisia kommentteja ihmisiltä, joilla ei ole pienintäkään käsitystä siitä, miten maailma pyörii ympärillään.
   Ensinnäkin tilat maksavat. Vaikka äkkiseltään voisi ajatella, että kyllähän sairaalassa aina yksi ylimääräinen huone on, niin kyllä sillä huoneella on silti kustannus. Se on pitänyt rakentaa ja kun se tila (yksi huone ei riitä) on verenluovutuskäytössä, se on pois jostain muusta. Lisäksi välineet ja laitteistot maksavat.
   Toisekseen: eivät ne hoitajat siellä sairaalassakaan ilmaiseksi tee töitä, vaan veren keruusta tulee henkilöstökuluja.
   Kolmaneksi: veri pitää käsitellä. Jos kuvittelit, että ne veripussit menevät sellaisenaan toiseen ihmiseen, olet väärässä. Lisätietoa tästä löytyy varmasti esim. vihaamasi SPR: sivuilta. Laboratoriokulut tulevat myös sairaaloille.
   Neljänneksi: markkinointi maksaa sairaaloillekin. Ei SPR:kään maksaisi markkinoinnista, jos ihmiset tulisivat paikalle ilman.
   Viidenneksi: sairaalat ovat aika isoja möhkäleitä, jotka on tapana rakentaa keskustojen ulkopuolelle halvemman tonttimaan vuoksi. Jaksaisivatko ihmiset matkustaa hevon kuuseen vain luovuttamaan verta? Tuskinpa, joten verenluovutustoiminnan keskittäminen sairaaloihin ei onnistuisi.
   Lisääkin pointteja on varmasti, mutta eivätköhän nuo riittäneet.

   Lainaa

  34. Tulos: +45 (51 ääntä)
   Tietty alligaattori: Jos joku on SPR:n rahastusta vastaan, ei se tarkoita että on verenluovutusta vastaan, Saman homman voisi hoitaa sairaaloissa ilmaiseksi. Mutta ei, pitää tehdä siitä SPR:n bisnes.
   Koska sairaalat toimii vapaaehtoisvoimin ja kiinteistöäkin ylläpidetään hyväntekeväisyydellä. Selkis.

   Lainaa

  35. Peruuttamaton riikinkukko 5.11.2020 22:00
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Kuinka moni SPR:ää ja Veripalvelua kritisoiva on viitsinyt ottaa edes sen verran selvää, että Veripalvelu on itsenäinen toimija, vaikkakin SPR:n alla ja pyörittää toimintaa plusmiinusnolla-tavoitteella. Vaikka olishan se kiva, että kaikki se onnettomuuksissa ja leikkauksissa ynnä sairaudenhoidossa tarvittava veri kerättäis (ja tutkittais ehkä tarkimmin maailmassa) ja varastoitais niin, että missään vaiheessa ei tarvitsisi käyttää rahaa. (Voitte tutustua myös Ruotsin kokemuksiin siitä, kun luovuttajille maksettiin pieni summa korvaukseksi ja luovuttajina nähtiin suuressa määrin mm. puistokemistejä, joiden veri ei tokikaan kelpaa käytettäväksi, mutta saivathan siitä taas hiukan rahaa viunaan.)

   Lainaa

  36. Grillattu soturi 5.11.2020 22:23
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Kuinka moni SPR:ää ja Veripalvelua kritisoiva on viitsinyt ottaa edes sen verran selvää, että Veripalvelu on itsenäinen toimija, vaikkakin SPR:n alla ja pyörittää toimintaa plusmiinusnolla-tavoitteella. Vaikka olishan se kiva, että kaikki se onnettomuuksissa ja leikkauksissa ynnä sairaudenhoidossa [...]
   Ruotsin veripolitiikka taisi olla käytössä myös Yhdysvalloissa ja narkit siellä kävi luovuttamassa, veriä ei tutkittu ja kuinka moni saikaan verensiirrossa hiv:n tms., koska myöskään verta ostanut sairaala ei jaksanut verta alkaa tutkimaan (koska tutkiminen on kamalan kallista). 

   Lainaa

  37. Vaalea susi 6.11.2020 9:01
   Tulos: -19 (27 ääntä)
   Tips: Koska sairaalat toimii vapaaehtoisvoimin ja kiinteistöäkin ylläpidetään hyväntekeväisyydellä. Selkis.
   Mihis ne meidän verorahat sitten menee. Minäkun luulin että niillä maksetaan terveydenhuollon kustannuksia, mutta se olikin Spr:n bisneksillä.

   Lainaa

  38. Käsittämätön eläin 6.11.2020 10:32
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Tuu: Spr, tuo keräysrahoilla mässäilevä korruptiopesäke. Annan vereni ilmaiseksi, jonka ne myy kovalla katteella. Ja kyllä koulutusten herrat syö talon laskuun.Huijaripulju. Hyi
   Tietty alligaattori: Jos joku on SPR:n rahastusta vastaan, ei se tarkoita että on verenluovutusta vastaan, Saman homman voisi hoitaa sairaaloissa ilmaiseksi. Mutta ei, pitää tehdä siitä SPR:n bisnes.
   Niin, se veren hintahan on olemassa kattamaan mm. työntekijöiden palkat sekä säilytys- ja kuljetuskustannukset, joita tuon tyypin tarvikkeille on aika paljon. Systeemi on olemassa koska valtiollinen tai sairaanhoitopiirien ylläpitämä, yhtä kattava järjestelmä tulisi kalliimmaksi kuin ostopalvelu. Vuosikertomukset ovat julkisia, voit sieltä vapaasti tarkistaa miten Veripalvelun hurjilla voitoilla mässäillään. Tai jatkaa valittamista, ihan sama.
   Peruuttamaton riikinkukko: Kuinka moni SPR:ää ja Veripalvelua kritisoiva on viitsinyt ottaa edes sen verran selvää, että Veripalvelu on itsenäinen toimija, vaikkakin SPR:n alla ja pyörittää toimintaa plusmiinusnolla-tavoitteella. Vaikka olishan se kiva, että kaikki se onnettomuuksissa ja leikkauksissa ynnä sairaudenhoidossa [...]
   Joo tää. Verestä ei makseta meillä ja se on ihan hyvä niin. Luovutukseen kelpaamattomat voi toki suodattaa edelleen samalla prosessilla kuin meillä, mutta muitakin ongelmia on - etummaisena hinta. Veripalvelun tilinpäätöksestä ja hinnastosta selviää kyllä minkä hinnan nykyiset kulut vaativat. Verestä maksettu hinta on suoraa kulua tämän päälle, joka jouduttaisiin kattamaan jostain, joko valtionapuna tai asiakasmaksuina. Sitten on luovuttajien määrä. Meillä verenluovutusta markkinoidaan hyvänä kansalaistekona, ja siksi luovuttajia riittää hyvin tasaisena virtana. Moni luovuttaa, kun näkee ilmoituksen oman tyyppinsä tarpeesta. Esim. jenkeissä taas verenluovutusta leimaa stigma köyhien viimeisenä keinona kaapia vähän rahaa kasaan syödäkseen. Paremmin toimeen tulevat eivät pääsääntöisesti luovuta verta, koska rahalle ei ole tarvetta ja joku saattaisi vielä luulla, että ovat köyhiä. Viimeisenä vielä se korruptio, eli on maita joissa verestä maksetaan eikä ole yhtään tavatonta lain tuolla puolen painostaa velallista verenluovutukseen.

   Lainaa

  39. Märkä myyrä 6.11.2020 12:13
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Enpä jaksa osallistua tuohon SPR-tappeluun, tulin vain sanomaan että kylläpäs oli tylsät ja huonot mokat

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Kullattu kavioeläin: Siis miten onkin noin ruman hupparin joku osannut tehdä. Printti on tosin söötti.
   Ne lapset Pakistanissa tms ovat yllättävän taitavia.

   Lainaa

  41. Äkkijyrkkä peura 6.11.2020 15:12
   Tulos: -22 (28 ääntä)
   SPR tienaa suomalaisten lahjoittamilla verilläkin. Kun eivät menneetkään Virossa kaupaksi niin veret menivät jätteisiin, hienoa eikö?

   Lainaa

  42. imaani munaani 8.11.2020 22:05
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Ilmaanen = ilmaa hinnoissa?

   Lainaa

  43. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Petkele: Yllättävää, että eri sukupuolinen tulee kommentoimaan, kun toisen sukupuolen edustaja tekee yksinkertaista ja selkätä kauppaa.
   Kyllä ne toisen sukupuolen edustajat on sen verran pelottavia, että ne jos jostain sanoo mitään, on sitä tulkittava hyökkäyksenä koko ensimmäistä sukupuolta vastaan. (<- sarkasmia)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: huppari, hylly, ikea, ilmainen, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, laatikosto, lipasto, malm, ruma, spr, suomen punainen risti

 • Uusimmat

 • Kategoriat