Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 458

Tule kotiin tunnin sisään, tai kihlaus purkautuu.
Sekalaisia, osa 458

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -70 (254 ääntä)
   "T:Koko kihlattusi" Kuten se gorilla joka kutitti Robin Williamsia? Aww lemmenkaipuista apinaa joka kilometrikaupalla fillaroi, ehkä banaanien perässä, mutta saa vaan oharista naamaan. Isoon gorillanaamaan.

   Lainaa

  2. Epäuskottava lammas 15.10.2020 1:06
   Tulos: +261 (291 ääntä)
   traumcity: "T:Koko kihlattusi" Kuten se gorilla joka kutitti Robin Williamsia? Aww lemmenkaipuista apinaa joka kilometrikaupalla fillaroi, ehkä banaanien perässä, mutta saa vaan oharista naamaan. Isoon gorillanaamaan.
   Ettäkä mitä?

   Lainaa

  3. Tulos: +618 (644 ääntä)
   Jotenkin erityisen häiritsevää että Miro pääsee kirjautumaan kihlattunsa facebookkiin...

   Lainaa

  4. Vastarannan kiiski 15.10.2020 1:22
   Tulos: +334 (354 ääntä)
   Jännästi ne parisuhteen ongelmat ”paranee” kun vähän jutellaan. Hetken päästä iltapäivälehdet jatkavat tarinaa, kun jompi kumpi osapuolista katoaa, löytyäkseen jostain suosta mattoon käärittynä. Hyvät ainekset on tuossakin kasassa.

   Lainaa

  5. Veneetön simpanssi 15.10.2020 1:36
   Tulos: +274 (286 ääntä)
   Yök. Liittyen tuohon viimeiseen. Ei mulla muuta.

   Lainaa

  6. Puolikiero_savolainen 15.10.2020 1:45
   Tulos: +391 (407 ääntä)
   Tuli sellaiset elämänkolu-fiilikset tuosta jälkimmäisestä päivityksestä.

   Lainaa

  7. Tulos: +240 (244 ääntä)
   Ja tämäkin suhde tulee kukoistamaan entisestään.

   Lainaa

  8. Säädytön lehmä 15.10.2020 4:33
   Tulos: -45 (161 ääntä)
   redflag: Jotenkin erityisen häiritsevää että Miro pääsee kirjautumaan kihlattunsa facebookkiin...
   Jos Katariinalla FB auki koneella tai tallennetu salasana, niin eipä siinä mitään erityisen häiritsevää ole.

   Lainaa

  9. Tulos: +349 (357 ääntä)
   Säädytön lehmä: Jos Katariinalla FB auki koneella tai tallennetu salasana, niin eipä siinä mitään erityisen häiritsevää ole.
   Paitsi tietenkin se, että ensinnäkään menee sinne tilille vaikka oliskin tallennettu salasana, ja vielä kirjoittelee tommosta sen tilillä.

   Lainaa

  10. Tulos: +229 (249 ääntä)
   Putka juttu kyllä haiskahtaa paskapuheelta jo senkin takia, että en ole ikinä nähnyt tai edes kuullut, että se luukku jätettäisiin auki. Olen itse ollut kerran juoppoputkassa ja nopeasti laskien 6 kertaa pidätyssellissä (en ole ylpeä näistä, mutta tämmöseen se saattaa johtaa kun on ollut mieltynyt kannabikseen jo vuosituhannen vaihteesta). Aina on ollut sama kuvio, että se luukku avataan kun on jotain nopeaa asiaa tai sitä kautta annetaan esim. ruokaa, ja sen jälkeen se menee kyllä taas visusti kiinni. Tietty kuulostaahan se muutenkin paskapuheelta vähän joka kohdassa.

   Lainaa

  11. Tornipöllö 15.10.2020 5:56
   Tulos: +195 (199 ääntä)
   Jotenkin Miron ikuisen rakkauden tunnustus ei nyt oikein vakuuta.

   Lainaa

  12. Liitoutunut viinirypäle 15.10.2020 7:47
   Tulos: +242 (250 ääntä)
   Asiahan ei minulle tietenkään kuulu, mutta olisin utelias tietämään mitä Katriinan ja Miron tapauksessa oikeasti tapahtui. Oliko oikeasti sovittu koti-ilta, vai oliko Miro käsittänyt väärin? Oliko kämpästä tavattu "random nisti" oikeasti joku tuntematon narkkis, vai esimerkiksi joku Katriinan lähisukulainen. Vai tunkeutuiko Miro peräti kyseisen henkilön asuntoon erehdyksessä? Tarina ei kerro.

   Lainaa

  13. Lihaisa muurahainen 15.10.2020 8:20
   Tulos: +161 (193 ääntä)
   redflag: Jotenkin erityisen häiritsevää että Miro pääsee kirjautumaan kihlattunsa facebookkiin...
   Nuo roskaväet on niin äärimmäisiä kaikessa, verkkopankkitunnuksetkin yhteiset kunnes löytyy väärät alushousut yhteisestä sängystä.
   On-off -ihmisiä. Kokonaan tai ex, tätä vuorotellen kunnes toinen tappaa toisen.

   Lainaa

  14. Horisko sakaali 15.10.2020 8:23
   Tulos: +131 (143 ääntä)
   Ensimmäinen on selvästi joku pidemmän ajan narkkari. Putkassa laukoo "totuuksia" poliisien korruptiosta... right. Todennäkösesti vainoharhat lähteny elämään päässä sen verta hyvin.

   Lainaa

  15. Eläimetön perhonen 15.10.2020 8:24
   Tulos: +179 (197 ääntä)
   Miron käytös on henkistä parisuhdeväkivaltaa. Julkisesti pilkkaa ha syyttää Katriinaa käyttäen hänen omaa profiiliaan ja uhkailee erolla. Lähipiiri saisi jo puuttua tuohon ja Katriina pohtia miehen vaihtamista. Tuon kaltainen yksityisyyden rikkominen ei ole mikään "pikkujuttu mitä hän vaan tekee silloin tällöin ja nyt sattui olemaan väärinkäsitys", vaan osoitus luottamuksen puutteesta ja kontrolloinnista.

   Lainaa

  16. Eläimetön perhonen 15.10.2020 8:28
   Tulos: +124 (128 ääntä)
   Edellinen kommentti sen takia, että olettaen että henkilö oli oikeasti joku tuttava tai joku muu, koska pettämisen jälkeen aika harva on toteaa "tää vaan vahvistaa meidän suhdetta". Jos oikeasti Katriina onkin pettäjä ja tämä ei ole ainoa kerta, niin ehkä se jo olisi Miron syytä uskoa, ettei tämä myöskään ollut viimeinen kerta. Mutta myös Miron tulisi pysyä pois toisen HENKILÖKOHTAISELTA Facebook tililtä.

   Lainaa

  17. Tulos: +85 (125 ääntä)
   Horisko sakaali: Ensimmäinen on selvästi joku pidemmän ajan narkkari. Putkassa laukoo "totuuksia" poliisien korruptiosta... right. Todennäkösesti vainoharhat lähteny elämään päässä sen verta hyvin.
   Juu nää on kyllä parhaita, kun selittelevät omia perseilyitään muiden piikkiin. En oikein edes käsitä tuota poliisivihaa, ikinä mulla ei oo ollu mitään ongelmia poliisien kanssa, ehkä teen jotain sitten väärin, enkä yritä rikkoa lakia jokaisessa mahdollisessa paikassa.

   Lainaa

  18. Tulos: +80 (88 ääntä)
   Plot twist: random jäbä oli putkimies.

   Lainaa

  19. Tulos: +131 (137 ääntä)
   Minul kanssa pakollisesti lähipiirissä yksi tuommoinen keski-iän ylittänyt öyhöttäjä jonka mielestä hän tietää suurimmat korruptiot ja muut liibalaabat mitä tulee poliiseihin ja vallanpitäjiin. Ei kuulemma saa sakkojakaan koskaan koska poliisit pelkäävät hänen paljastuksiaan. Jännä kuiten että tää setämies on korviaan myöten veloissa ja ulosotossa vaikka on "järjestelmää fiksumpi".

   Lainaa

  20. Tulos: +39 (51 ääntä)
   Epäuskottava lammas: Ettäkä mitä?
   Koko oli vankeudessa elänyt naarasgorilla, jolle sen hoitaja opetti viittomakieltä. Kun Kokosta tuli siitä julkaistun kirjan myötä julkkis, alkoi sen luona lappaa jos jonkinnäköistä staraa kuvauttamassa itsensä ns. puhuvan gorillan vieressä. Koko tykkäsi hoivailla mm. kissanpentuja. En tiedä selvisikö yksikään niistä hengissä aikuiseksi asti.

   Lainaa

  21. Tulos: +64 (78 ääntä)
   redflag: Jotenkin erityisen häiritsevää että Miro pääsee kirjautumaan kihlattunsa facebookkiin...
   Jotkut ihmiset oikeasti mittaavat luottamustaan toiseen antamalla tunnukset johonkin faboon tai sähköpostiin. En sitä itsekään voi käsittää, kun minusta se osoittaa nimenomaan luottamuksen puutetta.

   Lainaa

  22. Pelkäämätön soturi 15.10.2020 11:00
   Tulos: +14 (90 ääntä)
   NipaMan: Juu nää on kyllä parhaita, kun selittelevät omia perseilyitään muiden piikkiin. En oikein edes käsitä tuota poliisivihaa, ikinä mulla ei oo ollu mitään ongelmia poliisien kanssa, ehkä teen jotain sitten väärin, enkä yritä rikkoa lakia jokaisessa mahdollisessa paikassa.
     Itse suhtaudun aika nuivasti poliisiin, koska poliisi suhtautuu aika nuivasti hörhönnäköiseen mielenosoittajaan (minä, nuorempana). En sentään saanut kaasua kasvoilleni... Putkan olen kuitenkin välttänyt, sillä yksinkertaisella keinolla että olen kuuliaisesti noudattanut lain joka pilkkua, ja poistunut paikalta jos edes näyttää siltä että joku aikoisi mahdollisesti tehdä jotain muuta. Mutta onhan se vähän kurjaa kun putkan välttämiseksi (pelkään suljettuja tiloja, joten omalla kohdallani se olisi hyvin hyvin huono paikka) ei riitä lain noudattaminen, vaan pitää kaiken aikaa olla varuillaan että kaikki muutkin sadan metrin säteellä noudattavat. Mitä jos autoilijoita sakotettaisiin koska joku samalla tiellä ajoi ylinopeutta, ja vaikka se ei ollutkaan sama autoilija niin olisi voinut olla? Joten sellaisen tien käytäminen, jolla on nähty jonkun ajavan ylinopeutta, olisi riski vaikka ajaisi ihan hissukseen, ja jos riskiä ei halua ottaa niin paras olla ajamatta laisinkaan, laillisesti tai ei, ja jos ei pääse sinne minne halusi, niin sehän ikävää sitten?

   Lainaa

  23. Varjonen undulaatti 15.10.2020 11:02
   Tulos: +68 (84 ääntä)
   NipaMan: Juu nää on kyllä parhaita, kun selittelevät omia perseilyitään muiden piikkiin. En oikein edes käsitä tuota poliisivihaa, ikinä mulla ei oo ollu mitään ongelmia poliisien kanssa, ehkä teen jotain sitten väärin, enkä yritä rikkoa lakia jokaisessa mahdollisessa paikassa.
   Nämä on just näitä tyyppejä jotka ostaa viinapullon ja menee kavereiden kanssa leikkipuiston viereen tai yleiseen puistoon penkille ryyppäämään ja örisemään ja huutelemaan toisilleen ja muille ihmisille pariksi tunniksi, ja sitten kun poliisi tulee ajamaan pois niin "natsikytät tuli taas kiusaamaan vaikka mitään ei olla tehty".

   Lainaa

  24. Normi joutsen 15.10.2020 11:18
   Tulos: +96 (106 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Hetken päästä iltapäivälehdet jatkavat tarinaa, kun jompi kumpi osapuolista katoaa, löytyäkseen jostain suosta mattoon käärittynä. Hyvät ainekset on tuossakin kasassa.
   Tuskin sitä tarvitsee arvella kuka joutuisi "mattoon käärityksi". Uhrina on lähes aina nainen.

   Lainaa

  25. Tulos: -19 (41 ääntä)
   Teuvo: Putka juttu kyllä haiskahtaa paskapuheelta jo senkin takia, että en ole ikinä nähnyt tai edes kuullut, että se luukku jätettäisiin auki. Olen itse ollut kerran juoppoputkassa ja nopeasti laskien 6 kertaa pidätyssellissä (en ole ylpeä näistä, mutta tämmöseen se saattaa johtaa kun on ollut mieltynyt [...]
   Ganjabisputka? Sälli on ollut liian letkeä tai hihitellyt julkisesti ja siksi viety putkaan. Ei aukea tämä putkaan joutumisen ja pilven polton välinen yhteys mulle nyt. Tietysti on mahdollista että eri puolella Suomea on eri meininki mutta kukaan tuntemistani ihmisistä ei ole putkaan blossen takia joutunut. Kyllä siellä taustalla on viina, bentsot tai vastaavaa muuta. Ei pilvessä olevaa ihmistä ole yleensä poliiseilla syytä pidättää. 

   Lainaa

  26. Mustalaisnaamio 15.10.2020 17:49
   Tulos: -37 (45 ääntä)
   Normi joutsen: Tuskin sitä tarvitsee arvella kuka joutuisi "mattoon käärityksi". Uhrina on lähes aina nainen.
   Miten kävi Iisalmessakin hiljan? Nainen tapatti ex:nsä.

   Lainaa

  27. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Niko, riittävän harhaista tekstiä kun suustaan suoltaa, niin voi hyvinkin päästä putkasta ulos. Tosin saattaa päätyä pariksi päiväksi M1-lähetteellä psykiatriseen arvioon.

   Lainaa

  28. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Höpö: Ganjabisputka? Sälli on ollut liian letkeä tai hihitellyt julkisesti ja siksi viety putkaan. Ei aukea tämä putkaan joutumisen ja pilven polton välinen yhteys mulle nyt. Tietysti on mahdollista että eri puolella Suomea on eri meininki mutta kukaan tuntemistani ihmisistä ei ole putkaan blossen takia [...]
   Jossain Helsingissä ja mahdollisesti muissakin isoissa kaupungeissa on varmasti ihan eri linja, mutta täällä pienemmällä paikkakunnalla on tosiaan kannabiksen "päältä" löytyminen, tai muut siihen liittyvät epäilyt, olleet ihan riittäviä syitä sekä kotietsintään että putkaan joutumiseen.
   Esim. 2000-luvun alussa yhdessä tapauksessa alle gramman hasispalan löytyminen yhdeltä riitti siihen, että kaikki kolme autossa ollutta joutui putkaan ja kaikille tehtiin kotietsinnät. Eikä toi ollut mitenkään poikkeuksellista vaan ihan peruskuvio, autojakin pysäyteltiin ja tutkittiin perusteella "monta nuorta samassa autossa".
    
   Tai esim. myyjä jäänyt kiinni ja sitten on haettu epäiltyjä asiakkaita (joihin olen lukeutunut) putkaan ja kuulusteluihin, naapurit soittaneet hajusta ja silloin on löytynyt kannabista kotoa, tai tosiaan muuten löytynyt kannabista "päältä", yms.
   En tiedä miten linja on nykypäivänä muuttunut, että joutuuko vielä ihan pienistäkin määristä ja epäilyistä putkaan kuten ennen, mutta tarpeeksi löytyessä joutuu kyllä. 
   Tossa juoppoputkassa oli toki myös alkoholillakin osuutta asiaan, vaikkakin silloinkin löytyi kannabista taskusta. Sen verran olin kännissä että en edes aamulla muistanut miten se tilanne oli edennyt, mutta kuulustelut oli silloinkin.

   Lainaa

  29. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Epäuskottava lammas: Ettäkä mitä?
   https://youtu.be/I9I_QvEXDv0

   Lainaa

  30. Pesemätön kobra 16.10.2020 0:55
   Tulos: -24 (30 ääntä)
   Kai tuossa Mirolla voi olla klassinen Kiitos Alex -keissikin eli yhteisellä laitteella onkin ollut puolison profiililla kirjautuminen ja kommentointi on mennyt vahingossa tämän nimiin. Tai sitten on tosiaan stalkannut ja unohtanut vaihtaa profiilin omaksi. Vasta kolmantena tuo, että jostain vallankäyttöön, nöyryyttämiseen tai vastaavaan liittyvästä syystä kirjoittaa tietoisesti toisen nimissä kommentit.

   Lainaa

  31. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Yleensä juoppoputkassa (kuten myös poliisivankilassa) on töissä vartijoita, ei poliiseja. Poliisit kyllä tuovat nuo asiakkaat paikan päälle mutta lopusta pitää huolen vartijat.

   Lainaa

  32. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Katariina ja Miro tuleva temppari pari?

   Lainaa

  33. Tulos: -10 (30 ääntä)
   traumcity: "T:Koko kihlattusi" Kuten se gorilla joka kutitti Robin Williamsia? Aww lemmenkaipuista apinaa joka kilometrikaupalla fillaroi, ehkä banaanien perässä, mutta saa vaan oharista naamaan. Isoon gorillanaamaan.
   Haha, loistavaa huumoria, menee vissiin osalla ohi, kun miinuksia olet saanut.

   Lainaa

  34. Sitkeä maahinen 17.10.2020 0:17
   Tulos: +40 (46 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Miten kävi Iisalmessakin hiljan? Nainen tapatti ex:nsä.
   Tämä ei millään lailla muuta sitä tosiasiaa, että uhrina on lähes aina nainen.

   Lainaa

  35. Tapetoitu banaani 17.10.2020 9:29
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   redflag: Jotenkin erityisen häiritsevää että Miro pääsee kirjautumaan kihlattunsa facebookkiin...
   Yök, jos on noin. Itse ajattelin, että Katriina on copypastannut tekstiviestejä... 

   Lainaa

  36. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Tuli sellaiset elämänkolu-fiilikset tuosta jälkimmäisestä päivityksestä.
   Ei se koulutus auta, jos päässä sirisee. 
   Nimim. Kertaakaan en sen jätkän kaa treffeillä käynyt tai muutenkaan tienny sitä muuna kuin kaverin kaverina, mutta silti se koki tarpeelliseks uhkailla kuolemalla miestä jonka kanssa flirttailin. 
   Ja ei - me kaikki oltiin ylipiston opiskelijoita.
   Eli sairaalloiset ihmisuhdeajatukset ei kyllä älyä tai koulutustakaan kaihda.

   Lainaa

  37. Itseasiassa 19.10.2020 12:04
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Eläimetön perhonen: Miron käytös on henkistä parisuhdeväkivaltaa. Julkisesti pilkkaa ha syyttää Katriinaa käyttäen hänen omaa profiiliaan ja uhkailee erolla. Lähipiiri saisi jo puuttua tuohon ja Katriina pohtia miehen vaihtamista. Tuon kaltainen yksityisyyden rikkominen ei ole mikään "pikkujuttu mitä hän vaan tekee [...]
   Ei miehen vaihtamista vaan jättämistä. Kyllä nainenkin pärjää ihan hyvin yksin. Itsekin olen ollut joku 5 vuotta sinkku aikoinaan, uusi parisuhde alkoi sitten kun tuli sopiva henkilö kohdalle. 

   Lainaa

  38. Tauoton seppä 19.10.2020 14:16
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Nyt on elämämkoulu vahvana näissä julkaisuissa! Mainos oli ihan hauska välissä.

   Lainaa

  39. Tulos: -13 (19 ääntä)
   Sitkeä maahinen: Tämä ei millään lailla muuta sitä tosiasiaa, että uhrina on lähes aina nainen.
   Ei ole lähes aina, n 20-25% on sellaisia tapauksia jossa hengestään pääsee mies. 

   Lainaa

  40. Säädytön lehmä 20.10.2020 3:37
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Teuvo: Paitsi tietenkin se, että ensinnäkään menee sinne tilille vaikka oliskin tallennettu salasana, ja vielä kirjoittelee tommosta sen tilillä.
   No se, mutta onkin taas jo ihan eri juttu kuin vain tilille pääsy. :) Itse en käytä FB:tä, pöytäkoneella miehellä aina auki ja välillä saatan sen tunnuksella mennä selailemaan kavereiden seiniä tai katteleen kissavideoita. 😅 Ei kyllä tulis mieleenkään lähteä privaviestejä lukemaan tai häpäistä toista kirjoittelemalla riidoista seinälle. 

   Lainaa

  41. Säädytön lehmä 20.10.2020 3:39
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Toj Karin: Jotkut ihmiset oikeasti mittaavat luottamustaan toiseen antamalla tunnukset johonkin faboon tai sähköpostiin. En sitä itsekään voi käsittää, kun minusta se osoittaa nimenomaan luottamuksen puutetta.
   Jos annan vapaasta tahdostani tunnukset sähköpostiin, pankkiin tms. niin mikä siinä on luottamuspulaa? Itse tuollaisia tietoja saadessa ajattelen enemmänkin että ”luovuttaja” luottaa minuun. 

   Lainaa

  42. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Miten kävi Iisalmessakin hiljan? Nainen tapatti ex:nsä.
   Se oli Tervossa. Surmattu oli Iisalmesta.

   Lainaa

  43. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Säädytön lehmä: Jos annan vapaasta tahdostani tunnukset sähköpostiin, pankkiin tms. niin mikä siinä on luottamuspulaa? Itse tuollaisia tietoja saadessa ajattelen enemmänkin että ”luovuttaja” luottaa minuun. 
   Viittasi varmaan tilanteeseen, jossa toinen pyytää tietoonsa puolison fb-tilin tunnukset, että voi varmistua ettei puoliso viestittele muiden kanssa. Kyllä se luottamuspulalta kuulostaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Toisin kuin monet täällä arvelee, poliisit on ihmisiä myös ja se tarkoittaa, että joukkoon mahtuu myös k***päitä. Tässä muutama esimerkki: 1. Minut mieheni ja kaverini päätti taksi kärrätä poliisiasemalle, koska ei uskonut meidän maksukykyyn viitaten kaverimme venäläisyyteen. Poliisiasemalla luotettiin taksikuskin sanaan ja meidän kaveriamme uhattiin maasta karkoituksella ja lapsensa menettämisellä, jos emme tunnustaisi. Olen siis tuomittu lievästä petoksesta. Tililläni oli kyllä rahaa. 2. Tämä ei tapahtunut minulle vaan tutulleni. Hänen parikymppisenä paranoidiin skitsofreniaan sairastunut tuttunsa päätti tulla kirveen kanssa hänen ovestaan sisään kuin paraskin Jack Nicholson. Kirveen heiluttaja selvisi sakoilla, vaikka olisi kuulunut m-lähetteellä hoitoon ja tuttuni sai ehdollista vankeutta, koska hänellä oli kotona kannabispuska. 3. Kaverin sen aikaisella poikakaverilla oli tyypin 1 diabetes ja yhtenä iltana hänen verensokerinsa romhti insuliinišokin puolelle. Kun siinä hänelle yritimme syöttää sokeritableteja ja odotimme taksia sairaalaan, päättivät poliisit ottaa hänet hampaisiinsa. Todella paljon siinä jouduimme selittämään, ettei häntä kärrätty juoppoputkaan. Mietin vain mitä olisi käynyt, jos ne hänet sinne olisi vieneet.

   Lainaa

  45. Punasilmäinen kivi 2.11.2020 6:39
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Teuvo: Jossain Helsingissä ja mahdollisesti muissakin isoissa kaupungeissa on varmasti ihan eri linja, mutta täällä pienemmällä paikkakunnalla on tosiaan kannabiksen "päältä" löytyminen, tai muut siihen liittyvät epäilyt, olleet ihan riittäviä syitä sekä kotietsintään että putkaan joutumiseen. Esim. [...]
   Asun isossa kaupungissa ja olen ollut elämäni ensimmäistä (toivottavasti myös viimeistä) kertaa putkassa täysin selvinpäin kannabiksesta. Oli vissiin arvon poliiseilla hiljainen sunnuntai - ilta. Se joutuuko putkaan kannabiksesta riippuu oman kokemukseni mukaan putkan täysinäisyys- tai tyhjyysasteesta ja pitkälle myös pidättävien poliisien omasta arvomaailmasta, niin erilaista kohtelua eri ihmiset ovat saaneet samasta rikoksesta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ero, haukipudas, kate winslet, kihlattu, kirjoitusvirhe, korruptio, käännösvirhe, lukkoseppä, poliisit, putka, taikasana, titanic, väärinkäsitys