Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 77

Tämä vitsi oli Ressu Redfordin fanille jo liikaa.
Suurenna näkymä
Mielensäpahoittajat, osa 77

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Nuhteeton mustikka 29.10.2020 0:08
   Tulos: -129 (745 ääntä)
   Ei tosiaan rasismia mutta muuten asiatonta eikä ainakaan hauskaa.

   Lainaa

  2. Tönkkö hanhi 29.10.2020 0:16
   Tulos: +657 (677 ääntä)
   Jenni on vähän RESSUkka. Ahahahahahahahahahahahah. Anteeksi.

   Lainaa

  3. Epäpätevä pöllö 29.10.2020 0:19
   Tulos: +781 (807 ääntä)
   Siis että koska olen lihava, olen jo kokonaan eri rotua?!

   Lainaa

  4. Kannattamaton ahma 29.10.2020 0:22
   Tulos: +442 (450 ääntä)
   Epäpätevä pöllö: Siis että koska olen lihava, olen jo kokonaan eri rotua?!
   Joo tuli yllätyksenä täälläkin.

   Lainaa

  5. Tulos: -265 (449 ääntä)
   Nuhteeton mustikka: Ei tosiaan rasismia mutta muuten asiatonta eikä ainakaan hauskaa.
   Eikä myöskään siatonta kun heti alkaa joku läski vinkumaan. Hauska kuva oli. 

   Lainaa

  6. King Arthur 29.10.2020 0:41
   Tulos: -93 (151 ääntä)
   Ketoosi toimii ihan hyvin. Ei tästä muuta jäänyt sanottavaa.

   Lainaa

  7. Tulos: +102 (210 ääntä)
   Jos ihmiset on itse liittyneet ketoruokavalio-ryhmään, niin luulisi, että toi läppä on ihan okei. Kontekstista se on kiinni. Toi sama jonkun ”hirvee työpäivä, tacobellin kautta kotiin” päivityksen alla saattais olla mauton. Moukkamainen, jos sillä vittuillaan ylipainoiselle. Mutta tietyllä dieetillä laihduttajien keskinäisellä tsemppipalstalla (?) ihan hauska. Toisessa en oikeen tajunnut vitsiä, enkä tunnistanut laulajaa, mutta Jenni on psykoottinen. Tossakin ryhmän konteksti sopinee puujalkavitsiin.

   Lainaa

  8. Tulos: +121 (129 ääntä)
   Jenni on ryhmänsä osannut valita.

   Lainaa

  9. Ketsupiton gaselli 29.10.2020 2:32
   Tulos: +18 (46 ääntä)
   Sanna: Jos ihmiset on itse liittyneet ketoruokavalio-ryhmään, niin luulisi, että toi läppä on ihan okei. Kontekstista se on kiinni. Toi sama jonkun ”hirvee työpäivä, tacobellin kautta kotiin” päivityksen alla saattais olla mauton. Moukkamainen, jos sillä vittuillaan ylipainoiselle. Mutta tietyllä [...]
   Ressu Redford on laulaja, biisi saturnuksen renkaat. 

   Lainaa

  10. Tulos: +60 (104 ääntä)
   King Arthur: Ketoosi toimii ihan hyvin. Ei tästä muuta jäänyt sanottavaa.
   Lähinnä siksi, että se tapaa vähentää ihmisen syömiä kokonaiskaloreita, kun jättää kokonaisia ruoka-aineryhmiä pois ruokavaliostaan. Sama pätee vähän jokaiseen rajattuun ruokavalioon.

   Lainaa

  11. King Arthur 29.10.2020 5:40
   Tulos: +32 (52 ääntä)
   Just: Lähinnä siksi, että se tapaa vähentää ihmisen syömiä kokonaiskaloreita, kun jättää kokonaisia ruoka-aineryhmiä pois ruokavaliostaan. Sama pätee vähän jokaiseen rajattuun ruokavalioon.
   Juu. Mutta toimi se, sellaisena käynnistyksenä. Nyt normaalilla ruokavaliolla ja reippaampana, hoikempana ja muutenkin parempi vointi. En sitä muille markkinoi sen enempää, kunhan totesin että toimii se omalla kohdalla. Enkä muistuta kumpaakaan kuvan keijukaisista.

   Lainaa

  12. Puhelimeton viikuna 29.10.2020 7:13
   Tulos: +74 (94 ääntä)
   Sanna: Jos ihmiset on itse liittyneet ketoruokavalio-ryhmään, niin luulisi, että toi läppä on ihan okei. Kontekstista se on kiinni. Toi sama jonkun ”hirvee työpäivä, tacobellin kautta kotiin” päivityksen alla saattais olla mauton. Moukkamainen, jos sillä vittuillaan ylipainoiselle. Mutta tietyllä [...]
   Ketoruokavaliolla voi olla muistakin syistä kuin laihduttaakseen, esim. verensokeriin liittyvien oireilujen takia. 
   Ja laihduttaakin voi vaikka 120 kg sataan, että oll helpottuisi. Onnistuessaan on tehnyt jo jotain, mihin  moni ei pysty, ja silti muoto muistuttaa hyvällä tsägällä tuota niin pilkattua tacobell-keijua. 
   Läskihuumori on joo huippuhauskaa.  

   Lainaa

  13. Ihan ookoo greippi 29.10.2020 7:28
   Tulos: -17 (117 ääntä)
   Nuhteeton mustikka: Ei tosiaan rasismia mutta muuten asiatonta eikä ainakaan hauskaa.
   Koska kaikki lihavat ovat yhteiskunnan luomien epärealististen kauneusihanteiden kärsiviä uhreja? Saako pitkistä vitsailla edelleen? Hoikkiahan saa arvostella. 

   Lainaa

  14. Tulos: -61 (79 ääntä)
   Nuhteeton mustikka: Ei tosiaan rasismia mutta muuten asiatonta eikä ainakaan hauskaa.
   Kai sitä saa kommentoida jos ei noudata THL:n suosituksia?

   Lainaa

  15. Tulos: +70 (126 ääntä)
   Ekassa otti päähän lähinnä vihjailu siitä, että VAIN ketolla voi laihtua ja jos syöt hiilareita niin olet automaattisesti pikaruokaa mättävä plösö. Jännä, kun itse olen aina syönyt reippaasti hiilareita ja pysynyt hoikkana. Työpaikan ikiketoilijat sen sijaan näyttävät jokseenkin tuolta oikeanpuolimmaiselta kuvalta ja jaksavat ääneen kauhistella jokaista sämpylää ja pullaa, jonka syön.

   Lainaa

  16. Peitelty seuraeläin 29.10.2020 8:53
   Tulos: +56 (64 ääntä)
   Jennille pisteet sanan "ketale" käytöstä. Muusta ei pisteitä tulekaan.

   Lainaa

  17. Myötätunnoton hilleri 29.10.2020 8:55
   Tulos: +17 (31 ääntä)
   King Arthur: Juu. Mutta toimi se, sellaisena käynnistyksenä. Nyt normaalilla ruokavaliolla ja reippaampana, hoikempana ja muutenkin parempi vointi. En sitä muille markkinoi sen enempää, kunhan totesin että toimii se omalla kohdalla. Enkä muistuta kumpaakaan kuvan keijukaisista.
   Ketoosi toimii silloin kun sitä läskiä on. Pysyväksi ruokavalioksi siitä ei ole. Siihen mennessä ku on saatu rasva pois pitäs olla se ruokavalio ja liikunta kohdillaa ja syödä ns. normaalisti. 
   Ketoosissa huijataan keho kuvittelemaan että ravintoa ei tule ja se alkaa käyttämään kehon rasvaa elämån ja elimistön ylläpitoon. Kun rasva tippu liian alas, keho käy säästöliekillä. Tästä merkkinä on esim naisilla kuukautisten loppuminen.

   Lainaa

  18. Tulos: -103 (119 ääntä)
   Epäpätevä pöllö: Siis että koska olen lihava, olen jo kokonaan eri rotua?!
   Ei vaan koska tuossa mainittiin Tacobell, ilmeisesti ainoastaan latinot saavat sanoa Tacobell, noin sen käsitin, kai noiden suvaitsevien mielestä tuokin oli sitten kulttuurin omimista eli rasismia?!? 

   Lainaa

  19. Tulos: -43 (81 ääntä)
   Ekasta jäi vaan mieleen, et toinen keijuista on viehättävä. Toinen on tikku jolla on nuttura.

   Lainaa

  20. Tulos: +105 (119 ääntä)
   Nättihän tuo Tacobell-keijukin on.

   Lainaa

  21. Tulos: +27 (41 ääntä)
   Rasismia, rasismia kaikkialla.

   Lainaa

  22. Pariton flamingo 29.10.2020 9:53
   Tulos: +25 (37 ääntä)
   Suurimpia ahdistuksen aiheita on se, että maailma on täynnä jennejä ja he saa vapaasti lisääntyä ja äänestää. Kaiken lisäksi nämä jennit ajattelevat itse olevansa oikeassa ja meidän normaalimielisten olevan väärässä. Toisaalta välillä tuntuu että jennit on enemmistö, eli ehkä he sitten ovatkin niitä normaalimielisiä?

   Lainaa

  23. Huono biisoni 29.10.2020 11:16
   Tulos: +51 (71 ääntä)
   Piparjuuri: Nättihän tuo Tacobell-keijukin on.
   No niin on! Mut hei, koska se on läski, niin sille saa nauraa. /sarkasmi

   Lainaa

  24. Tulos: +39 (43 ääntä)
   Jennin kommentille on nauranut yhteensä 61 henkilöä, onko hän lähettänyt saman viestin kaikille?

   Lainaa

  25. Paikallisia 29.10.2020 11:51
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Tää Jenni on muuten sama, joka on seikkaillu osassa kirppismokia.

   Lainaa

  26. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Pariton flamingo: Suurimpia ahdistuksen aiheita on se, että maailma on täynnä jennejä ja he saa vapaasti lisääntyä ja äänestää. Kaiken lisäksi nämä jennit ajattelevat itse olevansa oikeassa ja meidän normaalimielisten olevan väärässä.
   Kuin tulikin mieleen jenkit ja trumppi. 

   Lainaa

  27. Tulos: -22 (68 ääntä)
   Huono biisoni: No niin on! Mut hei, koska se on läski, niin sille saa nauraa. /sarkasmi
   Tuleekohan tolle piirroshahmolle nyt kovinkin paha mieli kun sille nauretaan? 
   Idioottilisäyksenä vielä kun täällä on nyt harvinaisen paljon lumihiutaleita paikalla, koko keijukuvan läppä on sanaleikissä eikä kenenkään lihavuudessa. 

   Lainaa

  28. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Ketoosi toimii silloin kun sitä läskiä on. Pysyväksi ruokavalioksi siitä ei ole. Siihen mennessä ku on saatu rasva pois pitäs olla se ruokavalio ja liikunta kohdillaa ja syödä ns. normaalisti.  Ketoosissa huijataan keho kuvittelemaan että ravintoa ei tule ja se alkaa käyttämään kehon rasvaa elämån [...]
   Ketoosi on aineenvaihdunnan tila missä kroppa polttaa pääsääntöisesti rasvaa energiaksi, sen voi saavuttaa myös vaikka 5000 kalorilla päivässä kun vain suurin osa kaloreista tulee rasvasta ja proteiinista. Näinhän se toimii kaikilla lihansyöjillä, eläinkunnan tuotteet kun sattuu olemaan aika pitkälle rasvaa ja proteiinia. Ketoosissa voi myös olla muistakin syystä kuin laihdutus, tutkikaa vaikka nyrkkeilijä Robert Heleniuksen ruokavaliota. 

   Lainaa

  29. Värjätty satuhahmo 29.10.2020 14:14
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Kas, Jenni jatkaa taas totutulla linjalla! Ilmeisesti löytänyt uusia ryhmiä, joista ei ole vielä keretty potkimaan pihalle.

   Lainaa

  30. Tulos: +8 (8 ääntä)
   No ainakin ryhmän nimi oli tällä kertaa oikein osuva.

   Lainaa

  31. Tulos: -38 (64 ääntä)
   Jes jes jes! Kerrankin täällä on jotain, jonka syntyä olen vierestä seurannut. Nuo keijut. Oli kyllä melkoisen pitkä, inttävä ja mielensäpahoittava keskustelu se. Minusta kuva oli hyvä ja itselleni oikein toimiva kannustin ja muistutus. Jääkaapin oveen voisin laittaa, jos sellaisia vinkeitä olisi. Itselleni toimii paremmin tough love kuin lässytys. Eli esim. "liiku läski liiku" toimii paremmin kannustimena kuin "olet ihan hyvä tuollaisenaankin". Mutta nykyään pitää vissiin kaikessa mennä sen "kiltimmän" linjan mukaan ja kaikki muu on RASISMIA.

   Lainaa

  32. Reipas kala 29.10.2020 15:07
   Tulos: -9 (37 ääntä)
   miten ihmeessä porukalla menee toi keijukuva niin helvetin ohi? Kyse on kuten yläpuolellakin mainittiin SANALEIKISTÄ, hyvä persesilmä sentään.

   Lainaa

  33. Pilkkottu herukka 29.10.2020 15:53
   Tulos: -4 (28 ääntä)
   Kun katsoo Helinäkeijun vyötärön ja lantion suhdetta tuossa kuvassa, monellako ihmisellä on oikeasti tuollainen vartalo? Ehkä vähän epärealistinen piirros.

   Lainaa

  34. Valittava katkarapu 29.10.2020 16:25
   Tulos: +28 (58 ääntä)
   Fatfobiaa huipussaan... :( huumoria huumoria juu. Ja loukkaantuminen on omalla vastuulla juupelisjuu. Ois kiva kun meidät painon kanssa kamppailevat jätettäisiin rauhaan. T. Syömishäiriötä sairastava

   Lainaa

  35. Tulos: +21 (39 ääntä)
   Pilkkottu herukka: Kun katsoo Helinäkeijun vyötärön ja lantion suhdetta tuossa kuvassa, monellako ihmisellä on oikeasti tuollainen vartalo? Ehkä vähän epärealistinen piirros.
   Kuinka monella ihmisellä on siivet? 

   Lainaa

  36. Raiteeton minkki 29.10.2020 18:55
   Tulos: +24 (62 ääntä)
   Tossa keijukuvassa ja sen saatesanoissa loukkaavaa on se, että painavampaa ihmistä (tai keijua) pidetään huonompana. Ymmärrän et kyse on dieettiryhmästä, mut eiköhän siihenkin mahdu ylipainoisia ihmisiä. On loukkaavaa, että ylipainosta vitsaillaan ja ylipainoisia pidetään huonompina kuin muita. Onko tää jotenkin vaikeaa käsittää? Meillä kaikilla on oikeus kehorauhaan, joka tarkoittaa sitä että meidän kehoja ei ole kenelläkään oikeutta suoraan tai välillisesti (kuten tässä) sheimata. Jos naurat ylipainoiselle ihmiselle tai piirroshahmolle, naurat kaikille ylipainoisille.

   Lainaa

  37. Entinen laiha 29.10.2020 19:14
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Epäpätevä pöllö: Siis että koska olen lihava, olen jo kokonaan eri rotua?!
   Olenko vaihtanut rotua? Olen entinen laiha.

   Lainaa

  38. Sitkeä maahinen 29.10.2020 20:29
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Ketoosi toimii silloin kun sitä läskiä on. Pysyväksi ruokavalioksi siitä ei ole.
   No mites ne tyypit elää, joilla ketodieetti kuuluu sairauden hoitoon?

   Lainaa

  39. Tulos: -38 (54 ääntä)
   Raiteeton minkki: Tossa keijukuvassa ja sen saatesanoissa loukkaavaa on se, että painavampaa ihmistä (tai keijua) pidetään huonompana. Ymmärrän et kyse on dieettiryhmästä, mut eiköhän siihenkin mahdu ylipainoisia ihmisiä. On loukkaavaa, että ylipainosta vitsaillaan ja ylipainoisia pidetään huonompina kuin muita. [...]
   Huonompi itsekuri teillä possuilla on ainakin.

   Lainaa

  40. Raiteeton minkki 29.10.2020 21:25
   Tulos: +36 (50 ääntä)
   traumcity: Huonompi itsekuri teillä possuilla on ainakin.
   Sanoinko että oon itse ylipainoinen? En ole, vaikka se ei tähän liitykään.
   Ja antaako huono itsekuri luvan sheimata? Eikö voida vaan antaa kaikkien olla sen kokoisia kuin on ja jättää se arvostelu pois.

   Lainaa

  41. Tulos: -17 (23 ääntä)
   Kyllä on elämä monella raskasta omasta tahdostaa, kun ei halua ymmärtää huumoria huumorin tajua.

   Lainaa

  42. Tulos: -19 (39 ääntä)
   Kuinkahan moni painonsa kanssa "kamppaileva" oikeasti edes yrittää tehdä asialle jotain (muutakin kuin itkeä internetissä, kun ihmiset kiusaa)? Itse olen hitusen ylipainoinen, mutta tiedän kyllä syyt (en juuri turhia liiku ja syön jokseenkin mitä huvittaa), eikä tämä omaa elämääni ainakaan vielä ole isommin häirinnyt.

   Lainaa

  43. Tulos: -13 (19 ääntä)
   Raiteeton minkki: Sanoinko että oon itse ylipainoinen? En ole, vaikka se ei tähän liitykään. Ja antaako huono itsekuri luvan sheimata? Eikö voida vaan antaa kaikkien olla sen kokoisia kuin on ja jättää se arvostelu pois.
   Helinä yritti saada Leenan hengiltä koska oli mustasukkainen Peteristä, saako sitä sheimata näistä tappofantasioistaan vai vedätkö rajan vyötärönmittaan?

   Lainaa

  44. Tulos: -23 (33 ääntä)
   Nuhteeton mustikka: Ei tosiaan rasismia mutta muuten asiatonta eikä ainakaan hauskaa.
   Muakin harmittais olla lihava:( pitäskö sun tehä asialle jotain

   Lainaa

  45. Painava minkki 30.10.2020 13:19
   Tulos: -14 (30 ääntä)
   BigM: Kuinkahan moni painonsa kanssa "kamppaileva" oikeasti edes yrittää tehdä asialle jotain (muutakin kuin itkeä internetissä, kun ihmiset kiusaa)? Itse olen hitusen ylipainoinen, mutta tiedän kyllä syyt (en juuri turhia liiku ja syön jokseenkin mitä huvittaa), eikä tämä omaa elämääni ainakaan vielä ole isommin häirinnyt.

   Just tämä. Syytetään yhteiskuntaa tai syytetään sitä että näkyvillä on urheilullisia ihmisiä, kun siitä tulee ahdistusta. Mutta sitä ei tunnisteta, että syömisessä ja liikkumisessa saattais olla toivomisen varaa. Jos haluaa olla hoikka, pitää tehdä jotain asialle. Jos taas haluaa toteuttaa itseään herkkuja syömällä, on syytä kantaa vastuu itse. Jos on paha olla liian rasvan kanssa, silloinkin pitää tunnustaa tosiasiat eikä ulkoistaa vastuuta. Mulle on ihan sama miten ihmiset elää, mutta siitä en tykkää että oma vastuu ulkoistetaan anonyymeille niille muille.

   Osa toki tarvitsee apua, psykologista jeesiä, painonhallintaan ja sitä apua pitää suoda. Mutta ei sitä kotia tulla tuomaan, taas tarvitaan omaa aktiivisuutta:)

   Lainaa

  46. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Ylipainoisena on samottava, että tuo tacobell nauratti niin, että mahamakkarat höllyy. Ei kaiken tarvi olla niin totista ja itselleen nauraminen on paras taito mikä jokaisen kannattaa oppia. Ja kyllä, painin kilojeni kanssa päivittäin, enkä ylpeile koollani.

   Lainaa

  47. Lukematon käärme 31.10.2020 1:16
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Moka oli tuo ketoruokavalio -ryhmä.

   Lainaa

  48. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Olen tuo Emmi joka sai yv:tä Ressu Redford- fanimuijalta. Tässä julkaistussa jutussa ei ole ihan kaikkea mitä tämä ilmeisen hitaalla käyvä persoona minulle kirjoitti. Saati mitä Facebookin julkisessa keskustelussa sekoiltiin. Aikamoista huutista!

   Lainaa

  49. Uhkaava banaani 2.11.2020 12:36
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Maailman paras laulaja Ressu..voi nyt juma..

   Lainaa

  50. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Eka "moka" säälittää niin paljon, ensin se kaltoin kohtelee meitä isoja tyttöjä ja samaan aikaan on törkeä oikeaa rasismia kohtaan. Tasa-arvo on kaukana kun kyseessä naisoletettu. Tuntuu, että kaikki menee hukkaan. On meidän ansiota, että liikennemerkit saatiin sukupuolineutraaliksi entisistä, jotka loukkasivat naisia - Kyllä ne olivat todella naisarvoa alentavia. Me suvakit saimme taisteltua televisioon tummaihoisia ja maahanmuuttajien tekemät rikokset pois mediasta lähes kokonaan ja tilalle hyviä peittouutisia. Plusssatytöt on nykyään vain ja ainostaan teitä hoikkia parempia. Meidän ansiota on sana kehopositiivisuus. Ja sitten saa lukea tuollaista persuöhötystä. Säälittävää.

   Lainaa

  51. Soinniton ananas 3.11.2020 9:59
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   kilokalori: Eka "moka" säälittää niin paljon, ensin se kaltoin kohtelee meitä isoja tyttöjä ja samaan aikaan on törkeä oikeaa rasismia kohtaan. Tasa-arvo on kaukana kun kyseessä naisoletettu. Tuntuu, että kaikki menee hukkaan. On meidän ansiota, että liikennemerkit saatiin sukupuolineutraaliksi entisistä, [...]
   Sellainen trollerssonderi siellä!

   Lainaa

  52. Vieraskorea majava 3.11.2020 13:11
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Rasismia :'D Voi tätä myötähäpeän määrää.

   Lainaa

  53. Kilokalori 4.11.2020 9:27
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Soinniton ananas: Sellainen trollerssonderi siellä!
   Jep. Ei ole tuo trolli minä eli alkuperäinen kilokalori.
   Jos asiaa haluaa edelleen epäillä tai tarkistaa kumpi on oikea, niin noita sinisiä kuvioita voi käydä vertailemassa parin - kolmen vuoden takaisiin alkuperäisiin kilokalori-kommentteihin. Vaikkapa kolmen vuoden takaa keskustelu "Kissaihmiset, osa 10" löytyy googlella.

   Lainaa

  54. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Painava minkki: Just tämä. Syytetään yhteiskuntaa tai syytetään sitä että näkyvillä on urheilullisia ihmisiä, kun siitä tulee ahdistusta. Mutta sitä ei tunnisteta, että syömisessä ja liikkumisessa saattais olla toivomisen varaa. Jos haluaa olla hoikka, pitää tehdä jotain asialle. Jos taas haluaa toteuttaa itseään [...]
   Ei kyse ole siitä, että lihavat tahtoisivat olla laihoja tai eivät ymmärtäisi/myöntäisi, että syömällä tarpeen yli lihoo. Kyllä lihavat tietää miksi ovat lihavia. Eikä heitä haittaa nähdä urheilullisia ihmisiä mediassa vaan se, miten lihavat mediassa kuvataan. He ovat yleensä koomisia tai säälittäviä hahmoja, ja vain harvoin vakavasti otettavia, menestyneitä tai hyvännäköisiä. Lihavuutta käytetään tosi usein vitsinä.
   Kyse on siitä, ettei lihavia pilkattaisi. Siitä, että lihavat saisivat olla rauhassa. Eikä se, ettei lihava yritäkään laihduttaa, oikeuta pilkkaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: fani, helinä-keiju, kuva, laulaja, lihavuus, messenger, paino, ressu redford, taco bell, tinker bell, vitsi, yksityisviesti, ylipaino, yv