Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lähellä kuolemaa

Järkyttävä löytö hampurilaisesta. "Menin täysin sanattomaksi!"
Lähellä kuolemaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Peittyvä mansikka 22.10.2020 0:17
      Tulos: +765 (801 ääntä)
      Olishan siinä voida käydä pahasti, mutta hyvä ettei käynyt, miksi murehtia asiaa mitä ei tapahtunut? Huokaise ja syö se jäätelö.

      Lainaa

    2. katsastamaton maito 22.10.2020 0:34
      Tulos: +741 (751 ääntä)
      Kananluut ei kieltämättä niitä terveimpiä nielasta, mutta en oo ihan varma, mitä kuvitteli vastaavan tekevän reklamaation ja korvaavan hampurilaisen tai ilmaisen jälkkärin lisäksi. 20 000 korvausta ja lappu luukulle?

      Lainaa

    3. Tulos: +344 (362 ääntä)
      Mä odotin jotain oikeesti kamalaa, ja ku jatkoin lukemista ni en tienny et nauranko vai itkenkö ja nauranko.

      Lainaa

    4. Epästabiili kesyaasi 22.10.2020 1:21
      Tulos: -133 (237 ääntä)
      Liisan sisko vaihtoi viime fm sukunimensä Bergiksi.

      Lainaa

    5. Tornipöllö 22.10.2020 2:45
      Tulos: +442 (452 ääntä)
      Liisan kannattaisi harkita uraa saippuasarjojen käsikirjoittajana, vaatii jo jonkun verran taitoa saada kanahampurilaisesta löytyneestä luusta draamaa kuin pahimmastakin syrjähypystä.

      Lainaa

    6. Tulos: +288 (304 ääntä)
      Ah, osatyötäni on vastailla tälläisiin reklamaatiohelmiin. En nyt vähättele kananluita, mutta meidän tuotteet ei tapa ketään vaikka yrittäisikin ja aiheettomat reklat on oikeesti tosi yleisiä missä joku meinasi kuolla tyyliin samalta kadulta, vähän kiitellään jotain yläkerran tyyppiä ja lopulta tilanne saattaisi korjaantua sanotaanko vaikka tonnilla. Niihin sitten vain tirskuen vastataan "Okei, parempaa päivän jatkoa!".

      Lainaa

    7. Tulos: +211 (307 ääntä)
      Onneksi kasvisversiolla välttää epämääräiset luut, jänteet yms "lihaan verrattavissa olevat osaset"niin kuin joku nakki- vai lihapullapaketin tuoteseloste ilmoittaa.

      Lainaa

    8. Takaisin maan päälle 22.10.2020 5:58
      Tulos: +254 (288 ääntä)
      Aina kun syö _eläimen_lihaa_ siinä tietenkin voi olla luita yms. tässä sen näkee kuinka nyky ihminen kuvittelee, että pihvi ja jauheliha ilmestyy taivaalta ravintolaan ja kauppaan kivaan pakettiin. Pitäisi kaikki koulu ryhmät järjestään viedä ylä-asteikäisinä teurastamoon, niin ei totuus unohdu.

      Lainaa

    9. Tulos: +45 (137 ääntä)
      Pooo: Onneksi kasvisversiolla välttää epämääräiset luut, jänteet yms "lihaan verrattavissa olevat osaset"niin kuin joku nakki- vai lihapullapaketin tuoteseloste ilmoittaa.
      Olin juuri tulossa sanomaan samaa, tää on valintojen maailma. 
      Ps. Ja sinä joka juuri harmistuit tuosta: Katso Netflixistä Forks over knives ja The Game changers ja sen jälkeen voi heittää miinusta, jos vieläkin siltä tuntuu :)

      Lainaa

    10. Tulos: +523 (533 ääntä)
      Tää lapsi ei varmaan olisi reagoinut asiaan mitenkään jos äitinsä olisi käyttäytynyt normaalisti eikä lietsonut lapselleen pelkotiloja mitkä pahimmillaan kestää koko loppuelämän. Lapsen järkyttyminen johtunee vain maman sekoilusta.

      Lainaa

    11. Tulos: +207 (241 ääntä)
      Pooo: Onneksi kasvisversiolla välttää epämääräiset luut, jänteet yms "lihaan verrattavissa olevat osaset"niin kuin joku nakki- vai lihapullapaketin tuoteseloste ilmoittaa.
      Lihapullan ja nakin ideana on käyttää kaikki syötävät osat eläimestä. Nugettien kohdalla sama. Se on tehokasta ruokahävikin välttämistä.

      Lainaa

    12. Tulos: -78 (246 ääntä)
      Pooo: Onneksi kasvisversiolla välttää epämääräiset luut, jänteet yms "lihaan verrattavissa olevat osaset"niin kuin joku nakki- vai lihapullapaketin tuoteseloste ilmoittaa.
      Kasvisversioissa vituttaa ne niistä löytyvät kärkkäät kommentit ja turhat valistukset. Puhumattakaan oman ruokavalion ylivertaisuuden korostammisista. 

      Lainaa

    13. Tulos: +127 (155 ääntä)
      Onko tällainen kyynelsilmä-Karen aggressiivisen Karenin uhriutuva alalaji?

      Lainaa

    14. Tulos: +132 (142 ääntä)
      Tornipöllö: Liisan kannattaisi harkita uraa saippuasarjojen käsikirjoittajana, vaatii jo jonkun verran taitoa saada kanahampurilaisesta löytyneestä luusta draamaa kuin pahimmastakin syrjähypystä.
      Tää on ihan peruskauraa varmasti jokaisen elintarvikeketjun asiakaspalvelussa. "Entä jos sen olisi syönyt joku pikkulapsi, joka olisi tukehtunut ja kuollut! Tarjoaisitteko te silloinkin lahjakortin hyvitykseksi? Ettekö te ota mitään vastuuta!" Aivan, mutta ku niin ei tapahtunut, vaan henkilö on keski-ikää vanhempi ihminen, joka on heti tuntenut jonkun kovan palasen kielellään, ottanut sen pois suustaan ja ihmetellyt mikä se on. Asiayhteys on sitten hyvä unohtaa kokonaan, kun ei tulekaan miljoonakorvauksia kivusta ja särystä. 

      Lainaa

    15. Tulos: +219 (229 ääntä)
      Joo ihan varmasti lapsi on ihan itse ilmoittanut, ettei kukaan saa mennä sinne ravintolaan, koska siellä on vaarallista

      Lainaa

    16. Mustalaisnaamio 22.10.2020 8:36
      Tulos: +97 (113 ääntä)
      Kummikäki: Onko tällainen kyynelsilmä-Karen aggressiivisen Karenin uhriutuva alalaji?
      On, harmittavan agressiivisesti lisääntyvä, haitallinen vieraslaji suoraan Amerikasta.

      Lainaa

    17. Tulos: +107 (141 ääntä)
      jukkapalmu: Kasvisversioissa vituttaa ne niistä löytyvät kärkkäät kommentit ja turhat valistukset. Puhumattakaan oman ruokavalion ylivertaisuuden korostammisista. 
      Minkähän merkin kasvistuotteita sä olet kokeillut? :D

      Lainaa

    18. Selviävä pingviini 22.10.2020 8:59
      Tulos: +245 (249 ääntä)
      Vaakku: Joo ihan varmasti lapsi on ihan itse ilmoittanut, ettei kukaan saa mennä sinne ravintolaan, koska siellä on vaarallista
      Itse naureskelin samaa. Ihan varmasti se lapsi on tuollaista sanonut. Mutta on siellä varmaan lapsi järkyttynyt, kun äiti on koko illan huutanut lapselle "SÄ OLISIT VOINU KUOLLA!!!! AATTELE!!!!"  ja itkenyt sohvalla kovaa kohtaloaan. 

      Lainaa

    19. Särkymätön alpakka 22.10.2020 9:20
      Tulos: +104 (142 ääntä)
      jukkapalmu: Kasvisversioissa vituttaa ne niistä löytyvät kärkkäät kommentit ja turhat valistukset. Puhumattakaan oman ruokavalion ylivertaisuuden korostammisista. 
      Jaxuhalit Liisan lisäksi myös sinne. 

      Lainaa

    20. Joutilas lihapiirakka 22.10.2020 10:21
      Tulos: +9 (35 ääntä)
      Mä haluaisin uskoa tän olevan sarkasmia, mutten oikein tiedä, kenelle tässä kettuillaan.

      Lainaa

    21. Tulos: +83 (97 ääntä)
      Ehkä on Liisan lapelle ihan hyväksi, että eivät enää tämän jälkeen käy pikaruokaravintoloissa, vaan menevät sitten johokin muualle tai jospa Liisa tekee kotona ruuan?

      Lainaa

    22. Tulos: +115 (123 ääntä)
      Sam: Ehkä on Liisan lapelle ihan hyväksi, että eivät enää tämän jälkeen käy pikaruokaravintoloissa, vaan menevät sitten johokin muualle tai jospa Liisa tekee kotona ruuan?
      Mitenkähän sitten käy, kun Liisan lapsi menee kouluun eikä Liisa pääse tarkistamaan jokaista suupalaa ettei siinä vaan ole mitään vaarallista? Ihan tässä kyynel silmään herahtaa pelkästä ajatuksestakin.

      Lainaa

    23. Tulos: -55 (143 ääntä)
      Takaisin maan päälle: Aina kun syö _eläimen_lihaa_ siinä tietenkin voi olla luita yms. tässä sen näkee kuinka nyky ihminen kuvittelee, että pihvi ja jauheliha ilmestyy taivaalta ravintolaan ja kauppaan kivaan pakettiin. Pitäisi kaikki koulu ryhmät järjestään viedä ylä-asteikäisinä teurastamoon, niin ei totuus unohdu.
      Kun tilaa luuttoman pihvin ravintolassa, on täysin perusteltua olettaa että sieltä ei silloin luuta löydy. Kun tilaa pitkälle prosessoidun, taikinasta tehdyn kanapihvin, on edelleen täysin perusteltua olettaa että sieltä ei löydy luita. Tieto siitä mistä liha tulee ei millään tavalla liity tähän asiaan. Sen sijaan tieto siitä että kanapihvin tekoprosessiin liittyy luiden poisto ja että luut eivät millään tavalla kuulu lopputuotteeseen, liittyy. Sinun logiikkaa käyttäen jos saat ravintolassa kokonaisen kanan lautaselle, kun tulaat sieltä luuttomaksi tiedetyn rintapalan, sinun pitäisi olla vain hiljaa ja syödä se. Jos yrität reklamoida, sulle voisi vastata että totta hitossa kanassa voi olla luita, höyheniä ja sisäelimiä. Onhan se kuitenkin eläimestä peräisin. Reaktio oli lievästi sanottuna turhan voimakas, mutta silti täysin perusteltu.

      Lainaa

    24. Tulos: +75 (87 ääntä)
      Tämä perhe ei vissiin syö kalaa

      Lainaa

    25. Äkeä vesimeloni 22.10.2020 11:31
      Tulos: +90 (134 ääntä)
      No onhan tuo ihan täysin hyväksymätöntä että jostain hampurilaisesta paljastuu tollanen luupiikki. Prosessoitua lihaa kuitenkin niissä pihveissä. Ihan turha nostella itseä jalustalle näillä "eipä enää nykyihminen tiedä mistä se liha tulee". Kerran ostin paketin sinistä lenkkiä ja makkara oli täynnä jänteen murusia ja täysin syömäkelvotonta. En ole ostanut sinistä lenkkiä sen jälkeen vaikka tajuankin että on varmasti hyvin harvinainen vika ollut. Mutta tästähän ei saa valittaa koska se tarkoittaa "etten tiedä mistä liha tulee"? Tässä mokassa kyse ei ollut siitä että luunkappaleet hampurilaisissa olisi normi, vaan siitä minkälaisen härdellin kyseinen äiti nosti asiasta missä ei (onneksi) ehtinyt lopulta tapahtua mitään. Lievät traumat saattoi muksulle kyllä tulla, mutta ei niinkään siitä tilanteesta vaan äidin reaktiosta asiaan.

      Lainaa

    26. Tulos: +128 (132 ääntä)
      Harmittavaa kasvatusta ja lasta käy sääliksi. "Oli koko illan järkyttynyt eikä halua kenenkään menevän ravintolaan kun siellä on vaarallista." Terveitä ja tasapainoisia ihmisiä tulossa.

      Lainaa

    27. Ontto maksamato 22.10.2020 11:39
      Tulos: +155 (155 ääntä)
      Apua, tästä tuli mieleen kun olin joskus päiväkodissa kuukauden töissä tuuraamassa, ja siellä lapsen lautaselta löytyi kerran hius. Hoitaja nosti asiasta ihan hirveän metelin, kauhisteli, ihmetteli ja mesosi keittiölle, että tästä pitää tehdä välittömästi reklamaatio keskuskeittiölle, josta ruoat tulevat. Niin vakavasta asiasta kuitenkin kyse. Kyseinen hoitaja koko loppupäivän taivasteli tätä hirveää sattumusta. Joo, ällöä kyllä, ja eihän sieltä ruoasta ikinä tietenkään pitäisi mitään hiuksia tai karvoja löytyä. Mutta niin kauan kuin ihmiset niitä valmistaa ja pakkaa, niin valitettavasti myös inhimillisiä virheitä voi sattua. Kaikki ruoan käsittelijät käyttävät aina myssyjä suurkeittiöillä, mutta kuten kaikki hiuksia omaavat ihmiset tietävät, niitä nyt vaan irtoilee jatkuvasti ja löytyy mitä ihmeellisimmistä paikoista. Hoitajan reaktio oli pikkuisen överi, kyse kun ei kuitenkaan ollut esim. lasin palasesta tai jostakin muusta oikeasti vaarallisesta asiasta. Sitäkin siinä pohdiskelin vaahtoamista kuunnellessani, että eihän sekään ole poissuljettua, etteikö tuo hius olisi voinut pudota lautaselle vaikka lapsen itsensä tai hoitajan päästä...

      Lainaa

    28. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Joutilas lihapiirakka: Mä haluaisin uskoa tän olevan sarkasmia, mutten oikein tiedä, kenelle tässä kettuillaan.
      Jos ei kenellekään, niin silloin se olisi ironiaa. Mutta, ei se tainnut olla :(

      Lainaa

    29. Huomionkipeä varis 22.10.2020 12:29
      Tulos: +93 (97 ääntä)
      Mä kans joskus parikymppisenä kirjoitin karkkitehtaalle vastaavan palautteen pussista löytyneen "kökön" vuoksi. Itku silmässä tuhersin kuinka olematon lapseni oli jo sitä suuhunsa pistämässä, ties mitä pesuainetta saattoi olla. Tavoite saavutettu ja laatikollinen karkkia postiin kolahti. Nyt 15 vuoden jälkeen jo vähän hävettää.

      Lainaa

    30. Lukutaidoton delfiini 22.10.2020 13:08
      Tulos: +70 (74 ääntä)
      Sehän on vaan plussaa, jos tytär ei halua enää syödä moista roskaruokaa.

      Lainaa

    31. Ehompi gaselli 22.10.2020 13:15
      Tulos: -43 (57 ääntä)
      Mustalaisnaamio: On, harmittavan agressiivisesti lisääntyvä, haitallinen vieraslaji suoraan Amerikasta.
      Jos politiikassa kutsut ihmisiä tuolla sanalla, niin olisit oikeudessa.

      Lainaa

    32. Arveluttava kuguaari 22.10.2020 14:55
      Tulos: +29 (35 ääntä)
      Pooo: Onneksi kasvisversiolla välttää epämääräiset luut, jänteet yms "lihaan verrattavissa olevat osaset"niin kuin joku nakki- vai lihapullapaketin tuoteseloste ilmoittaa.
      Paitsi jos laittaa kasvisluita.

      Lainaa

    33. Tulos: +21 (33 ääntä)
      Tekisi itse ruokansa niin ei tarvitsisi ulista. Kone erottelee pikaruokaloiden lihat, siksi noinkin voi käydä.

      Lainaa

    34. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Hirvee mielipaha ja korvausehdotus on sopimaton. Mitä siinä voi tehdä muuta kuin koittaa sovitella asia tai käskemällä painumaan... Olisiko se ollut sitten vähemmän sopimatonta? Mikä olisi ollut sopiva korvausehdotus? 40 miljoonaa kassasta suoraan lapseen?

      Lainaa

    35. Mustankipeä kirsikka 22.10.2020 15:37
      Tulos: +94 (96 ääntä)
      leimo: Tää lapsi ei varmaan olisi reagoinut asiaan mitenkään jos äitinsä olisi käyttäytynyt normaalisti eikä lietsonut lapselleen pelkotiloja mitkä pahimmillaan kestää koko loppuelämän. Lapsen järkyttyminen johtunee vain maman sekoilusta.
      Tää on just tää, mitä näkee lapsen verinäytteenotossa 😆 vanhempien tsemppi tai tsempin puute. Apua. Joskus toivoisin vaan, että jäävät ulkopuolelle. "Äitiäkin aina pelottaa" yms. Pliis. Sit annetaan lapsen päättää koska otetaan näyte. Ei. 15-20min parhaimmillaan kestää suostuttelu ja pahemmaks menee mitä kauemmin kestää. 
      Offtopic mutta nimenomaan lapsi ei olis salee saanu mitään traumoja, jos äiti olis ollu et eipä mitään hätää; mitään ei käynyt.

      Lainaa

    36. Mustankipeä kirsikka 22.10.2020 15:39
      Tulos: +4 (26 ääntä)
      Toj Karin: Kun tilaa luuttoman pihvin ravintolassa, on täysin perusteltua olettaa että sieltä ei silloin luuta löydy. Kun tilaa pitkälle prosessoidun, taikinasta tehdyn kanapihvin, on edelleen täysin perusteltua olettaa että sieltä ei löydy luita. Tieto siitä mistä liha tulee ei millään tavalla liity tähän [...]
      Älä luita, voi löytyä ihan hyvin. Ruodottomassa kalassakin voi olla ruotoja. Aatteleppa nyt itekki

      Lainaa

    37. Mustankipeä kirsikka 22.10.2020 15:59
      Tulos: -12 (16 ääntä)
      Mustankipeä kirsikka: Älä luita, voi löytyä ihan hyvin. Ruodottomassa kalassakin voi olla ruotoja. Aatteleppa nyt itekki
      Anteeksi ulita* eikä luita

      Lainaa

    38. Pilkkottu herukka 22.10.2020 16:47
      Tulos: +26 (34 ääntä)
      Olisin ymmärtänyt avautumisen, jos hampurilaisesta olisi löytynyt vaikka metallinen pala. Mutta pieneen luuhun ei ole kovin moni ihminen kuollut.

      Lainaa

    39. Jalkineeton perhonen 22.10.2020 20:40
      Tulos: -30 (40 ääntä)
      Yllättävän huono tarjous Burger Kingiltä, itse olin broidin kanssa myöhään Turussa, kun oluttynnyri oli jumittunut eivätkä saaneet vaihdettua sitä heti. Toivat vartin päästä oluet kaupan päälisinä pöytään. Istuttiin siinä ehkä tunnin verran ja ulko ovella kun oltiin poistumassa myyjä juoksi perään ja antoi käteisenä koko kuitissa olleen summan. Onneksi veli oli maksanut molempien ateriat ja juomat ni saatiin reilu 30e takasin

      Lainaa

    40. Tulos: -4 (16 ääntä)
      Pluri: Hirvee mielipaha ja korvausehdotus on sopimaton. Mitä siinä voi tehdä muuta kuin koittaa sovitella asia tai käskemällä painumaan... Olisiko se ollut sitten vähemmän sopimatonta? Mikä olisi ollut sopiva korvausehdotus? 40 miljoonaa kassasta suoraan lapseen?
      Piti olla lapseen mutta kai sen voi suoraan siihen lapsenkin työntää. 

      Lainaa

    41. Tulos: +1 (27 ääntä)
      Mustankipeä kirsikka: Älä luita, voi löytyä ihan hyvin. Ruodottomassa kalassakin voi olla ruotoja. Aatteleppa nyt itekki
      Ruodoton kalafilee on pikkusen eri asia kuin HK-sininen. Keskiverto ihminen varmasti ymmärtää että ekasta voi löytyä ruotoja, mutta ei varmasti odota makkarassa olevan ainuttakaan luuta tai luun palaa. Kananugetit ja pikaruokaloiden kanapihvit ovat ihan sama asia; taikinaksi prosessoitua homogeenistä mössöä. Ja kun kerran kalasta tykkäät, käypä ostamassa puolivalmiita kalapuillia niin monta pakettia että löydät pullasta vähintään yhden ruodon. Sen jälkeen tule kertomaan montako kalapullaa jouduit syömään ennen sitä. Itse en ole koko ikänäni törmännyt ns. lihataikinatuotteissa luihin eikä varmasti suurin osa muistakaan ihmisistä. Tiedän miten nuo tuotteet tuotetaan, joten sekä kokemuksen että tiedon perusteella ainoa rationaalinen vaihtoehto on olettaa että näissä tuotteissa ei luita ole. Ruodottomasta kalafileestä taas täysin erilainen kokemus.

      Lainaa

    42. Juotava gorilla 23.10.2020 3:04
      Tulos: +7 (21 ääntä)
      Herbivore: Olin juuri tulossa sanomaan samaa, tää on valintojen maailma. Ps. Ja sinä joka juuri harmistuit tuosta: Katso Netflixistä Forks over knives ja The Game changers ja sen jälkeen voi heittää miinusta, jos vieläkin siltä tuntuu :)
      En heittänyt alkuperäiseen miinusta, mutta tähän kyllä tuon loppukaneetin takia. Olen katsonut nuo ohjelmat Netflixistä. Miten ne tähän liittyvät? (Ja kyllä, syön edelleen ihan yhtä mielelläni lihaa kuin ennen noiden katsomista, jos siihen yritit viitata.)

      Lainaa

    43. Juotava gorilla 23.10.2020 3:12
      Tulos: +14 (32 ääntä)
      Keijotar: Lihapullan ja nakin ideana on käyttää kaikki syötävät osat eläimestä. Nugettien kohdalla sama. Se on tehokasta ruokahävikin välttämistä.
      Tämä on aivan totta. Tästä syystä ihmettelen aina, miksi esim. kasvissyöjät juuri näitä liharuokia päivittelevät, kun ne juuri yrittävät taata, että eläimestä käytetään hyödyksi mahdollisimman paljon. Eläimiä tarvitsee sen vuoksi kasvattaa ja tappaa vähemmän kuin jos käytettäisiin vain kalliimmat osat.

      Lainaa

    44. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Epästabiili kesyaasi: Liisan sisko vaihtoi viime fm sukunimensä Bergiksi.
      No Timon kaverilla Markulla oli karkkipaperi taskussa. 

      Lainaa

    45. Tulos: -10 (28 ääntä)
      jukkapalmu: Kasvisversioissa vituttaa ne niistä löytyvät kärkkäät kommentit ja turhat valistukset. Puhumattakaan oman ruokavalion ylivertaisuuden korostammisista. 
      saamistasi miinusäänistä huolimatta puhut täyttä asiaa ja toivon että jatkossa edellään säilytät tuon suoran asenteen. ei sitä totuutta muuksi muuta miinusäänet.

      Lainaa

    46. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Takaisin maan päälle: Aina kun syö _eläimen_lihaa_ siinä tietenkin voi olla luita yms. tässä sen näkee kuinka nyky ihminen kuvittelee, että pihvi ja jauheliha ilmestyy taivaalta ravintolaan ja kauppaan kivaan pakettiin. Pitäisi kaikki koulu ryhmät järjestään viedä ylä-asteikäisinä teurastamoon, niin ei totuus unohdu.
      Ympäristöalan koulussa opiskellessani maatalouspuolella, tehtiin ryhmässäni yritysvierailu teurastamoon. Kierroksen lopuksi sai esittää kysymyksiä, joten yksi neitokainen kysyi varovasti, että eikai niitä eläimiä täällä oikeasti tapeta. Tuli vähän sukkela fiilis siitä.

      Lainaa

    47. Faktatonfaktoja 24.10.2020 1:19
      Tulos: -3 (39 ääntä)
      tetona: saamistasi miinusäänistä huolimatta puhut täyttä asiaa ja toivon että jatkossa edellään säilytät tuon suoran asenteen. ei sitä totuutta muuksi muuta miinusäänet.
      Sinä ja Jukkapalmu kuulutte tähän ihmisryhmään joka varmasti sen lisäksi, että "Liha on kiistatta terveellistä ihmiselle"on myös sitä mieltä, että:
      -Lihavuus ei ole terveysriski
      -Korona on perus flunssa
      -Maapallo on litteä
      -Homous tarttuu
      -1+1=8
      -Faktoja ei ole tutkimustulokset, vaan minun elämämkoulu mielipiteeni
      (Huom! MIKÄÄN yllä olevista väittämistä ei ole tutkitusti totta.)
      Kannattaa joskus vaikka lukea kirja ilman kuvia, tai katsoa muuta kuin simpsoneja ;)

      Lainaa

    48. Himoton harakka 24.10.2020 11:34
      Tulos: +9 (19 ääntä)
      Faktatonfaktoja: Sinä ja Jukkapalmu kuulutte tähän ihmisryhmään joka varmasti sen lisäksi, että "Liha on kiistatta terveellistä ihmiselle"on myös sitä mieltä, että: -Lihavuus ei ole terveysriski-Korona on perus flunssa-Maapallo on litteä-Homous tarttuu-1+1=8-Faktoja ei ole tutkimustulokset, vaan minun elämämkoulu [...]
      Eikö ole mukavaa esittää joku itse keksimäsi väite ja sitten kumota se? Voit sinäkin olla kerrankin elämässäsi oikeassa.

      Lainaa

    49. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Pluri: Piti olla lapseen mutta kai sen voi suoraan siihen lapsenkin työntää. 
      Tupla autocorrect moka. Tällähän pääsee kohta päämokiin. 

      Lainaa

    50. Tulos: -31 (37 ääntä)
      Toj Karin: Kun tilaa luuttoman pihvin ravintolassa, on täysin perusteltua olettaa että sieltä ei silloin luuta löydy. Kun tilaa pitkälle prosessoidun, taikinasta tehdyn kanapihvin, on edelleen täysin perusteltua olettaa että sieltä ei löydy luita. Tieto siitä mistä liha tulee ei millään tavalla liity tähän [...]
      Näyttä peukutuksista päätellen olevan aika paljon naisia täällä.
      Mies ymmärtäisi viestin olevan täysin faktuaalisesti totta, eikä reagoisi tunteillaan, vaan järjellään antaessaan peukkua.

      Lainaa

    51. Avaruuskatti 25.10.2020 22:46
      Tulos: +12 (14 ääntä)
      Huomionkipeä varis: Mä kans joskus parikymppisenä kirjoitin karkkitehtaalle vastaavan palautteen pussista löytyneen "kökön" vuoksi. Itku silmässä tuhersin kuinka olematon lapseni oli jo sitä suuhunsa pistämässä, ties mitä pesuainetta saattoi olla. Tavoite saavutettu ja laatikollinen karkkia postiin kolahti. Nyt 15 vuoden jälkeen jo vähän hävettää.
      Hyvityksen saa ilman itkemättäkin. Ihan asiallisesti kun olen laittanut palautetta mm. Apetitille ja Fazerille, niin on tullut pahoittelu ja pieni summa lahjakortille. Eikä hävetä yhtään.

      Lainaa

    52. Tulos: +12 (16 ääntä)
      tetona: saamistasi miinusäänistä huolimatta puhut täyttä asiaa ja toivon että jatkossa edellään säilytät tuon suoran asenteen. ei sitä totuutta muuksi muuta miinusäänet.
      Näytäpä se kasvisruokapaketti, joka moralisoi muiden valintoja.

      Lainaa

    53. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Odottakaapas ku Liisa menee joskus ostamaan kaupasta kalaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: burger king, hampurilainen, itkeä, itku, korvaus, kuva, luu, pikaruoka, ravintola, reklamaatio, ruoka, tytär