Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ovela kikka

Syö ilmainen lounas tällä yksinkertaisella konstilla.
Ovela kikka

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +318 (464 ääntä)
   "Nukkuuko ne sit 6 h yössä???" Pitääkö Jonna sitä jotenkin epätavallisen pienenä määränä, että nukkuu joskus/aina sen kuusi tuntia?

   Lainaa

  2. Huikea kirsikka 29.9.2020 0:18
   Tulos: +394 (398 ääntä)
   Ihan huippua, että on ihmisiä jotka keräävät roskia! Onko heillä joku sivu jota voi seurata? Luin ensin itsekin väärin, että olisivat yhtenä päivänä olleet 18 tuntia. Mutta on se aika kuuteenkin päivään jaettuna huikea.

   Lainaa

  3. Tulos: +342 (348 ääntä)
   Mitkä ilmaiset lounaat ja autojen huollot yms?

   Lainaa

  4. Tulos: +258 (284 ääntä)
   Puluparka: "Nukkuuko ne sit 6 h yössä???" Pitääkö Jonna sitä jotenkin epätavallisen pienenä määränä, että nukkuu joskus/aina sen kuusi tuntia?
   6 tuntia yössä pidemmällä aikavälillä (/aina) on kyllä lähes kaikille liian vähän. Toki siihenkin tottuu, mutta hyvää se ei tee. Noin muuten en Jonnan pohdintaa ymmärrä, varsinkin jos kyse on yhdestä tai vaikka paristakin ilmaisesta lounaasta 18 tunnin jälkeen, eikä esimerkiksi padallisesta kultaa. 

   Lainaa

  5. Tulos: +83 (107 ääntä)
   Puluparka: "Nukkuuko ne sit 6 h yössä???" Pitääkö Jonna sitä jotenkin epätavallisen pienenä määränä, että nukkuu joskus/aina sen kuusi tuntia?
   Itsehän nukun 10-12h yössä jos ei ole herätystä. Herätykselläkin pakko saada vähintään 8h unta tai en herää siihen herätykseen.

   Lainaa

  6. Tulos: +484 (486 ääntä)
   traumcity: Mitkä ilmaiset lounaat ja autojen huollot yms?
   Niin siis kuvio menee suunnilleen että noi keräilee roskia, putsailee liikennemerkkejä/ tiekylttejä ja muuta vastaavaa vapaaehtoisesti. Sitten jotkut paikalliset yritykset ovat halunneet joskus tarjota noille juuri esim. lounaan, auton huollon, teippaukset autoon tms kiitokseksi, ja sitten noi taas on kiittänyt siitä somessa kertoen firman nimen ja mitä firma oli tarjonnut. 
   En kyllä näe mikä tossa niin kauheaa olisi, luonto ja ihmiset hyötyy roskien keräilystä ja putsailuista, firmat hyötyy kun saavat mainosta ja noi hyötyy kun saavat joskus jotain kiitokseksi. Kaikki voittaa, eikä tolla tosiaan tuntipalkoille päästä.

   Lainaa

  7. Tulos: +255 (275 ääntä)
   Ai että sapettavat ihmiset jotka alkavat höpöttää sananvapaudesta (tai "sana vapaudesta") heti kun tulee negatiivista palautetta. Joku saisi kerätä Jonnankin roskiin.

   Lainaa

  8. Kielevä kettu 29.9.2020 5:37
   Tulos: +206 (214 ääntä)
   Ite oon viheralalla töissä ja roskien siivous on myös osa työnkuvaa. Perus siivouskierros, jos oot vaan puhtaanapidossa, vie aikaa 6-8h joka päivä ja roskan määrä, joka päivittäin kerätään, on pahimmillaan sama. On fillaria, pölykapseleita, maskeja, tumppeja, virveleitä, muoveja, noitoruokaroskaa, ruokaa, pulloja.. Ihmiset roskaa ihan helvatisti eikä se katso ikää tai koulutusta kuka sen pas kan heittää maahan, vaikka roskiksia 10m välein. Juu ja palkka 11e tunnilta, eli voipi sanoa että kutsumusammatti, rahan takia ei kannata toisten roskia kerätä.

   Lainaa

  9. Tulos: +154 (164 ääntä)
   Ottaen huomioon että myös Jonnan mielestä "ilmainen lounas" on hyvin ansaittua, ihmettelen hänen järjen juoksua tuon kysymyksen takana.

   Lainaa

  10. Jorma Ralli-Kukkula 29.9.2020 10:08
   Tulos: +172 (182 ääntä)
   "minä uskallan", "mitään ei saa enää kysyä" ja "sana vapaus". Ylläri.

   Lainaa

  11. Tulviva luumu 29.9.2020 10:15
   Tulos: +165 (169 ääntä)
   Lounaan hinta on kympin luokkaa. Yrityksen ovh ei sitäkään. Ei siinä kyllä tuntipalkoille pääse jos tekee 18 tuntia kympin arvoisen hyödykkeen eteen, ei vaikka saisi niitä kaksikin. Jonna voi lopettaa mussuttamisen. Ai niin, moniin vapaaehtoishommiin kuuluu muonitus. Hui kamala! Rahanahneita kun silleen ilmaisen lounaan perässä juoksevat.

   Lainaa

  12. Karhea pingviini 29.9.2020 10:18
   Tulos: +119 (123 ääntä)
   On se ihme kun kerrankin joku tekee hyvää hyvää hyvyttään ILMAISEKSI niin heti maristaan jos joku siitä palkaksi antaa ilmaisia asioita.

   Lainaa

  13. ihanmummovaan 29.9.2020 10:23
   Tulos: +97 (99 ääntä)
   Örri: 6 tuntia yössä pidemmällä aikavälillä (/aina) on kyllä lähes kaikille liian vähän. Toki siihenkin tottuu, mutta hyvää se ei tee. Noin muuten en Jonnan pohdintaa ymmärrä, varsinkin jos kyse on yhdestä tai vaikka paristakin ilmaisesta lounaasta 18 tunnin jälkeen, eikä esimerkiksi padallisesta kultaa. 
   Ois kyllä hienoo kun tekis jonkun urakan, ja sais palkaksi padallisen kultaa! Kuin suoraan Asterixista :) 

   Lainaa

  14. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Puluparka: "Nukkuuko ne sit 6 h yössä???" Pitääkö Jonna sitä jotenkin epätavallisen pienenä määränä, että nukkuu joskus/aina sen kuusi tuntia?
   Tuossahan sanottiin ihan selkeästi, että keräsivät törkyä 18 tuntia kuuden päivän aikana. Ovat siis voineet nukkua vaikka 21 tuntia vuorokaudessa keskimäärin.

   Lainaa

  15. Suurustettu etana 29.9.2020 10:47
   Tulos: +115 (117 ääntä)
   Sananvapaus ei velvoita ketään kuuntelemaan sinua, eikä velvoita muita mahdollistamaan sinun sananvapauden käyttöäsi. Jos menet kadulle huutelemaan typeryyksiä, ei kukaan voi sinua estää (ellet siinä ohessa tule rikkoneeksi jotain lakia esim. jakelemalla tappouhkauksia), mutta jos teet saman jonkun toisen järjestämällä alustalla, ei sinun vaientamisesi riko oikeuttasi sananvapauteen.

   Lainaa

  16. Toimiva pomelo 29.9.2020 10:49
   Tulos: -118 (126 ääntä)
   Huikea kirsikka: Ihan huippua, että on ihmisiä jotka keräävät roskia! Onko heillä joku sivu jota voi seurata? Luin ensin itsekin väärin, että olisivat yhtenä päivänä olleet 18 tuntia. Mutta on se aika kuuteenkin päivään jaettuna huikea.
   18 tuntia kuuteen päivään jaettuna on kaukana huikeasta, 3 vaivaista tuntia päivässä.

   Lainaa

  17. Lauhkea kolibri 29.9.2020 11:19
   Tulos: +143 (145 ääntä)
   Toimiva pomelo: 18 tuntia kuuteen päivään jaettuna on kaukana huikeasta, 3 vaivaista tuntia päivässä.
   Toimiva pomelo on hyvä sitten ja menee keräämään roskia tienvarteen tänään ja joka päivä koko loppuviikon, ihan vaan sen vaivaiset kolme tuntia päivässä. Sunnuntai-iltana voi sitten pohdiskella, oliko huikean paljon vai ei.

   Lainaa

  18. Säädötön mehiläinen 29.9.2020 11:27
   Tulos: +67 (69 ääntä)
   Taas on ”sana vapaus” ymmärretty täysin väärin

   Lainaa

  19. Tornipöllö 29.9.2020 11:33
   Tulos: +98 (100 ääntä)
   En tahtoisi leikkiä kyökkipsykologia, mutta Jonnasta tulee mieleen ihminen joka ei suostu tekemään mitään ellei hän itse hyödy siitä jollain tapaa.

   Lainaa

  20. Tuleva kala 29.9.2020 11:34
   Tulos: +109 (113 ääntä)
   Toimiva pomelo: 18 tuntia kuuteen päivään jaettuna on kaukana huikeasta, 3 vaivaista tuntia päivässä.
   Nin, itsehän keräät roskia seitsemän tuntia päivässä.

   Lainaa

  21. Eläimetön perhonen 29.9.2020 11:34
   Tulos: +98 (98 ääntä)
   Olisi tosiaan kiva tietää, olisiko ihan oikeasti jossain järjestäytynyttä vapaaehtoista roskankeräystä. Itsekin olen käynyt muutamia kertoja keräämässä roskia ihan vapaaehtoisesti. Olisi kiva päästä johonkin ryhmään muiden kanssa jotka myös haluaa siivota luontoa. 😊 PS. Jos haluatte auttaa, niin kantakaa ne roskanne roskiin älkääkä heittäkö niitä luontoon! Koskee myös tupakantumppeja ja muita "pieniä" roskia.

   Lainaa

  22. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Toimiva pomelo: 18 tuntia kuuteen päivään jaettuna on kaukana huikeasta, 3 vaivaista tuntia päivässä.

   Toimiva Pomelo on hyvä ja itse eläkeiässä menee kyntämään ojanpieliä ja tulee sitten puhumaan homman vaivaisuudesta.

   Suomalaisen mediaanipalkka tunnilta on 15€ (x 18 = 270€).

   Kyllä tuolla työpanoksella saa syödä koko viikon ilmatteeksi.

   P.S. Olenko ainoa, joka näkee pölykapselimummon nököttävän auton paksissa ilman jalkoja?

   Lainaa

  23. Turhauttava ampiainen 29.9.2020 12:21
   Tulos: +106 (108 ääntä)
   Sananvapaudesta huutelijat tuppaa aina unohtamaan, että myös heille vastaansanovilla on sananvapaus.

   Lainaa

  24. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Huikea kirsikka: Ihan huippua, että on ihmisiä jotka keräävät roskia! Onko heillä joku sivu jota voi seurata? Luin ensin itsekin väärin, että olisivat yhtenä päivänä olleet 18 tuntia. Mutta on se aika kuuteenkin päivään jaettuna huikea.
   En tiiä mitä porukkaa nämä julkaisussa olevat ovat, mutta Facebookissa on ryhmä nimeltä "Roska päivässä" -jossa jengi siis keskustelee roskien keräämisestä ja kannustaa muita siihen. Järjestävät myös välillä yhteisiä keräystempauksia ja muuta toimintaa, kuten esim. miniroskisten askartelua. Suositelen liittymään, tulee hyvä mieli kun näkee miten monet ihmiset oikeasti yrittävät pitää huolta luonnosta. 

   Lainaa

  25. Moitittava metsämarja 29.9.2020 14:00
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Eläimetön perhonen: Olisi tosiaan kiva tietää, olisiko ihan oikeasti jossain järjestäytynyttä vapaaehtoista roskankeräystä. Itsekin olen käynyt muutamia kertoja keräämässä roskia ihan vapaaehtoisesti. Olisi kiva päästä johonkin ryhmään muiden kanssa jotka myös haluaa siivota luontoa. 😊 PS. Jos haluatte auttaa, niin [...]
   Roska päivässä -liikkeen lisäksi kannattaa tsekata myös geokätköilijöiden CITO-tapahtumat (Cache In, Trash Out, vapaasti suomennettuna Roskat pois ja kätkö tilalle). Tapahtumissa kokoonnutaan geokätköilijäporukalla siivoamaan jokin alue roskista ja saatetaan siivoilun loppuhuipennukseksi perustaa paikalle uusi geokätkö. Lähialueen citoja voi varsinkin keväisin bongailla tai vaikka järjestää itse osoitteessa geocaching.com.

   Lainaa

  26. Tulos: -84 (86 ääntä)
   Örri: 6 tuntia yössä pidemmällä aikavälillä (/aina) on kyllä lähes kaikille liian vähän. Toki siihenkin tottuu, mutta hyvää se ei tee. Noin muuten en Jonnan pohdintaa ymmärrä, varsinkin jos kyse on yhdestä tai vaikka paristakin ilmaisesta lounaasta 18 tunnin jälkeen, eikä esimerkiksi padallisesta kultaa. 
   Se vaan, jotkut joutuu tekee ihan oikeetakin työtä heidän kahden ilmaisen luonaan takia. 

   Lainaa

  27. Lauhkea karjalanpiirakka 29.9.2020 15:01
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Jaajoojuu: Se vaan, jotkut joutuu tekee ihan oikeetakin työtä heidän kahden ilmaisen luonaan takia. 
   Onneksi sinun ei tarvitse.

   Lainaa

  28. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Tuskin kukaan tuota tekee pelkän ilmaisen ruoan toivossa, mutta vaikka tekisikin, se olisi silti hieno teko. Tärkeintähän on, että siitä on itselle ja muille hyötyä. En oikein tajua, miksi Jonnalle on niin tärkeää saada vastaus, ja miksi pitää uhriutua parista ihan asiallisesta kommentista. Muistan vastaavan tapauksen eräästä ryhmästä, kun mies sisuuntui saamistaan kommenteista. Hän valitti että hänen kimppuunsa on hyökätty "hyeenalauman lailla". Itse asiassa kommentit olivat ihan asiallisia ja keskustelu kääntyi leppoisaan suuntaan, kukaan ei ollut edes vihainen. Ehkä tämmöinen loukkaantuminen juontaa juurensa lapsuuden kiusaamiskokemuksiin tai johonkin vastaavaan traumaan, ettei kestä yhtään arvostelua. Netissä nyt tapahtuu kuitenkin ihan oikeaakin kiusaamista ja ihmisten kimppuun hyökkäämistä.

   Lainaa

  29. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Jaajoojuu: Se vaan, jotkut joutuu tekee ihan oikeetakin työtä heidän kahden ilmaisen luonaan takia. 
   Ympäristöstä huolehtiminen ei ole oikeaa työtä?
   Itse tälläisessä "oikeassa työssä" rividuunarina en ole ilmaiseksi saanut aterioita ikinä, se on niiden isokenkäisten juttu kun saavat tolkutonta palkkaa, työsuhdeautoja, bonuksia ja muita etuuksia. Ihan kun ei olisi siitä palkastaan vara maksaa.

   Lainaa

  30. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Kuuden päivän aikana 18 tuntia on ehkä vähän eri asia kuin 18 tuntia päivässä. Ja ketä haittaa, jos sitä vastaan saa ilmaisen ruuan jostain? Hyvä, että joku niitä sotkuja tienvarsilta siivoaa.

   Lainaa

  31. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Puluparka: "Nukkuuko ne sit 6 h yössä???" Pitääkö Jonna sitä jotenkin epätavallisen pienenä määränä, että nukkuu joskus/aina sen kuusi tuntia?
   Juttuun ottamatta kantaa, on se aika vähän kyllä jos nukkuu säännöllisesti 6h yössä. Kyllä sillä tavalla tilastollisesti elämä lyhenee. 

   Lainaa

  32. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Banaani: Juttuun ottamatta kantaa, on se aika vähän kyllä jos nukkuu säännöllisesti 6h yössä. Kyllä sillä tavalla tilastollisesti elämä lyhenee. 
   Vaikka ei liitykään tähän mokaan niin pakko mainita, että itseasiassa tässä on yksilöllistä vaihtelua ja riippuu myös iästäkin. Yli 65-vuotiailla voi riittää jopa 5-6 tuntia, vaikka silläkin ikäryhmällä suositeltu on 7-8 tuntia. Tässä suomeksi ja toi yli 65-vuotiaiden "5-6 hours may be appropriate" löytyy jutusta löytyvän taulukko linkin takaa englanniksi, sitä ei vaan ole poimittu tähän Ylen juttuun: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/02/09/miten-paljon-ihmisen-missakin-iassa-pitaisi-nukkua-katso-taulukosta

   Lainaa

  33. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Kuuden päivän aikana yhteensä 18 tuntia, eli keskimäärin 3 tuntia roskienkeruuta päivässä. Millä surrealistisella matematiikalla tästä päädytään siihen, että joku nukkuu 6 tuntia yössä?

   Lainaa

  34. Pööpötti 30.9.2020 5:11
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Juomari: Kuuden päivän aikana yhteensä 18 tuntia, eli keskimäärin 3 tuntia roskienkeruuta päivässä. Millä surrealistisella matematiikalla tästä päädytään siihen, että joku nukkuu 6 tuntia yössä?
   Samalla logiikalla, jonka mukaan vapaaehtoisesti toisten sotkuja siivoamalla tienattu lounas on ilmainen. 

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Sprinkles: Toimiva Pomelo on hyvä ja itse eläkeiässä menee kyntämään ojanpieliä ja tulee sitten puhumaan homman vaivaisuudesta.Suomalaisen mediaanipalkka tunnilta on 15€ (x 18 = 270€).Kyllä tuolla työpanoksella saa syödä koko viikon ilmatteeksi.P.S. Olenko ainoa, joka näkee pölykapselimummon nököttävän auton paksissa ilman jalkoja?
   Et ole ainoa, itsekin katsoin vähän että minne sen alaruumis on hävinnyt.

   Lainaa

  36. Tulos: -17 (21 ääntä)
   Mielenkiintoista on kyllä, että jos esität kysymyksen, joka ei nyt edes ollut mitenkään äärimmäisen kummallinen, sitä vastaan hyökätään.

   Lainaa

  37. Leppymätön omena 30.9.2020 17:02
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Toj Karin: Ottaen huomioon että myös Jonnan mielestä "ilmainen lounas" on hyvin ansaittua, ihmettelen hänen järjen juoksua tuon kysymyksen takana.
   Minkä järjen?

   Lainaa

  38. Setä Tiramisu 30.9.2020 23:15
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Suurustettu etana: Sananvapaus ei velvoita ketään kuuntelemaan sinua, eikä velvoita muita mahdollistamaan sinun sananvapauden käyttöäsi. Jos menet kadulle huutelemaan typeryyksiä, ei kukaan voi sinua estää (ellet siinä ohessa tule rikkoneeksi jotain lakia esim. jakelemalla tappouhkauksia), mutta jos teet saman jonkun [...]
   Juurikin näin. Ja hupsuinta minusta on, että ihmiset jotka valittavat, että heiltä on riistetty sananvapaus, ovat juuri käyttäneet sitä.
   Kun käräjätuomari kopsauttaa nuijaa ja tuomitsee muutaman kymmenen päivän sakon kunnianloukkauksesta tai kansanryhmää vastaan kiihottamisesta, se kertoo siitä, että meillä juurikin on sananvapaus. Siinä Valtion konttorin IBAN numeroa nettipankissa näpytellessä ainoastaan kannetaan vastuuta sananvapauden väärinkäyttämisen seuraamuksista.
   Jos meillä ei olisi sananvapautta, niin tämäkin viesti menisi ensin Aluehallintoviranomaisen internetviestinnän huumori- ja vapaa-ajanosaston osastopäällikön alisihteeri Nils Uivan tarkastettavaksi ja julkaistaisiin sitten aikanaan sopivasti korjattuna.

   Lainaa

  39. Suulas maito 1.10.2020 10:24
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Örri: 6 tuntia yössä pidemmällä aikavälillä (/aina) on kyllä lähes kaikille liian vähän. Toki siihenkin tottuu, mutta hyvää se ei tee. Noin muuten en Jonnan pohdintaa ymmärrä, varsinkin jos kyse on yhdestä tai vaikka paristakin ilmaisesta lounaasta 18 tunnin jälkeen, eikä esimerkiksi padallisesta kultaa. 
   Suomessa on todella paljon uniongelmallisia ihmisiä jotka eivät pysty nukkumaan edes  tuota määrää,itseni mukaanlukien jo vuosien ajan,aivoille on vähän vaikeaa selittää että nyt vaan pakko nukkua enemmän,se ei ole itsestä kiinni.

   Lainaa

  40. Fluoraamaton greippi 1.10.2020 13:32
   Tulos: -20 (24 ääntä)
   Asuin itse Hyvinkäällä ja kuuluin tuohon face ryhmään. Se on erinomaisen hienoa että ihmiset tekevät vapaaehtoisesti puhdasta hyvää ympäristön edestä. Mutta, se mikä alkoi todella ärsyttämään oli Roskasakin ihan jatkuvat päivitykset siitä mitä olivat tehneet, missä ja kuinka kauan. Jatkuvaa itsensä jalustalle nostamista ja kehujen kalastelua. He laskevat jopa keräämänsä tumpit. Onhan se tietysti hyvin inhimillinen piirre tuntea itsensä hyväksi ja jopa paremmaksi kuin muut. Mutta tämä touhu vaikutti olevan se millä nämä ihmiset itsensä määrittelivät. Ja jos joku laittoi kyseenalaistavan taipoikkipuolisen kommentin,tuli hirveä ripulitornado kuorossa kehuvilta.

   Lainaa

  41. Tuore karjalanpiirakka 1.10.2020 15:11
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Fluoraamaton greippi: Asuin itse Hyvinkäällä ja kuuluin tuohon face ryhmään. Se on erinomaisen hienoa että ihmiset tekevät vapaaehtoisesti puhdasta hyvää ympäristön edestä. Mutta, se mikä alkoi todella ärsyttämään oli Roskasakin ihan jatkuvat päivitykset siitä mitä olivat tehneet, missä ja kuinka kauan. Jatkuvaa itsensä [...]
   kuulun ryhmään myös, enkä usko että useiden julkaisujen pointti oli nostaa itseään jalustalle, vaan herätellä ihmisiä.

   Lainaa

  42. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Vuohi: Ai että sapettavat ihmiset jotka alkavat höpöttää sananvapaudesta (tai "sana vapaudesta") heti kun tulee negatiivista palautetta. Joku saisi kerätä Jonnankin roskiin.
   Paras vastaus tälläisille jonka olen kuullut on: "Defending a position by citing free speech is sort of the ultimate concession; you're saying that the most compelling thing you can say for your position is that it's not literally illegal to express."
   https://www.explainxkcd.com/wiki/index.php/1357:_Free_Speech

   Lainaa

  43. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Toimiva pomelo: 18 tuntia kuuteen päivään jaettuna on kaukana huikeasta, 3 vaivaista tuntia päivässä.
   Kyllä mun mielestä vaan normi töiden päälle vielä kolme tuntia roskien perässä kyykkimistä on aika huikea suoritus. Mitäs hyödyllistä itse teet vapaa-ajalla? Ja kuinka monta tuntia?

   Lainaa

  44. Kohtelias siili 4.10.2020 13:56
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   Panda: Kyllä mun mielestä vaan normi töiden päälle vielä kolme tuntia roskien perässä kyykkimistä on aika huikea suoritus. Mitäs hyödyllistä itse teet vapaa-ajalla? Ja kuinka monta tuntia?
   Entä itse? Vai leuhotteletko vain muiden tekemisillä?

   Lainaa

  45. Lentävä nektariini 12.10.2020 16:21
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Mä luin ja tulkitsin Jonnan kommentit aidon vilpittöminä ja pohdiskelevina enkä tuomitsevina. Olihan se aika töksäyttelevä tapa kysyä mutta musta vaikutti että hän ei varmaan tajunnut että siitä voisi tulkita jotain piiloviestiä, koska sanoi arvostavansa työtä. Ihmisillä on vaan eri tavat käyttää ja tulkita samoja sanoja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ilmainen, kerätä, kuva, lounas, luonto, roskasakki, roskat, ruoka, siivota