Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat kavereita, osa 2

Välillä on ihan hyvä kurkata, mitä omassa profiilissa näkyy julkisena.
Nain saat kavereita, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +400 (424 ääntä)
   Heh, Ansa..

   Lainaa

  2. Tulos: +815 (843 ääntä)
   Perus Kalevi, joku sanoo jotain vastaan niin heti ollaan haukkumassa saatanan ämmäksi. Sama kuin torjutuksi tulleet miehet sanoo "en mä sua oliskaan pannut läski lehmä".

   Lainaa

  3. Viinaton tiikeri 25.8.2020 0:36
   Tulos: +376 (396 ääntä)
   Kalevin henkinen ikä taitaa olla 13 vuotta.

   Lainaa

  4. Ikävystynyt marja 25.8.2020 0:58
   Tulos: +212 (234 ääntä)
   Ansa on vissiin virittelemässä ansaa jollekulle.

   Lainaa

  5. Tulos: +311 (321 ääntä)
   Kalevilla keulas yllättävän nopeesti.

   Lainaa

  6. Kannattamaton ahma 25.8.2020 1:12
   Tulos: +571 (587 ääntä)
   Selvis miks Kalevilla ei ole ystäviä, kumpaakaan sukupuolta.

   Lainaa

  7. Tulos: +226 (232 ääntä)
   Kalevin seuralainen on kuin Schrödingerin kissa. Yhtä aikaa on ja on olematta ystävänainen ja naisystävä.

   Lainaa

  8. Syötävä kesyhanhi 25.8.2020 1:44
   Tulos: +182 (190 ääntä)
   Mielenkiintoiset ja etenkin luottamusta herättävät mielenkiinnon kohteet Ansalla.

   Lainaa

  9. Reseptivapaa dinosaurus 25.8.2020 2:02
   Tulos: +192 (198 ääntä)
   Kalevi saa varmasti ystäviä sitten kun suorittaa eskarin loppuun!

   Lainaa

  10. Laho ilves 25.8.2020 2:48
   Tulos: +195 (195 ääntä)
   ”Vapailla markkinoilla” eli vissiin muut (miespuoliset) ”ystävät” taitaa olla Kalevin seuralaiselta kielletty.

   Lainaa

  11. Kummikäki 25.8.2020 3:45
   Tulos: +92 (100 ääntä)
   Nuorempana Kalevi toimi lasten puhetaidon opettajana Oulun kaduilla.

   Lainaa

  12. Kilokalori 25.8.2020 4:10
   Tulos: +203 (237 ääntä)
   Eipä ole vaikea arvata, miten syvällä Kalevi on kaapissaan. Tuollaiset ihmiset on myös hieman pelottavia, kun raivostuvat nollasta sataan mistä tahansa homouteen liittyvästä.

   Lainaa

  13. Tulos: +135 (137 ääntä)
   Noh noh, Kalevi perkele. Et taida kavereita saada tuolla tavalla.

   Lainaa

  14. Tulos: +135 (181 ääntä)
   Jos Ansa hakee suomalaisia ystäviä, niin miksi pitää ihan hemmetin kaamean huonolla englannilla niitä etsiä? Ja mitenköhän tuolla kielitaidolla Lontoossa edes pärjää?

   Lainaa

  15. heimosenkeimo22 25.8.2020 6:19
   Tulos: -343 (357 ääntä)
   Ttppi: Jos Ansa hakee suomalaisia ystäviä, niin miksi pitää ihan hemmetin kaamean huonolla englannilla niitä etsiä? Ja mitenköhän tuolla kielitaidolla Lontoossa edes pärjää?
   kyllä ton nyt ymmärtää. oot vaa ite joku autisti vajukki minkä on pakko vinkua joka asiasta, oletko nainen? en ylläty jos oot.

   Lainaa

  16. Osittainen myyrä 25.8.2020 6:29
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Oih Kalevi! Unelmieni ystävä!

   Lainaa

  17. Raivostuttava hylje 25.8.2020 6:58
   Tulos: +152 (172 ääntä)
   heimosenkeimo22: kyllä ton nyt ymmärtää. oot vaa ite joku autisti vajukki minkä on pakko vinkua joka asiasta, oletko nainen? en ylläty jos oot.
   Autistit on älykkäitä, joten turhaan vajukeiksi vertailet. 

   Lainaa

  18. Märkä sohvaperuna 25.8.2020 6:58
   Tulos: -264 (300 ääntä)
   Miksi Kitin piti tuohon tulla kitisemään? Mitä pirua se Kitille tai kenellekään kuuluu jos joku haluaa tiettyä sukupuolta olevan ystävän itselleen? Kalevilla toki kielenkäytön suhteen hieman petraamista, mutta kyllä tuollaisen horon kanssa käpy palaisi.

   Lainaa

  19. Kutiava raadonsyöjä 25.8.2020 7:09
   Tulos: -21 (127 ääntä)
   Raivostuttava hylje: Autistit on älykkäitä, joten turhaan vajukeiksi vertailet. 
   Ja sitten taas paluu reaalimaailmaan sieltä fantasiasta: "Todellisuudessa tällainen niin sanottu savant-autismi on harvinaista. Esimerkiksi Asperger-henkilöiden älykkyys on yleensä tavanomaisella tasolla, sanoo Oksanen."

   Lainaa

  20. Harmaa koala 25.8.2020 7:14
   Tulos: -97 (143 ääntä)
   Jos Kalevi halusi naispuolisen ystävän, niin mitä se muille kuuluu? Tietysti Kalevin pitää vähän treenata kielenkäyttöä, ennen kun sellainen naispuolinen ystävä löytyy.

   Lainaa

  21. Vaatelias alpakka 25.8.2020 7:50
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   Tän saman Kalevin voi kuulla juontamassa Radio Sodomaa.

   Lainaa

  22. Tervattu myyrä 25.8.2020 7:57
   Tulos: +142 (144 ääntä)
   Ttppi: Jos Ansa hakee suomalaisia ystäviä, niin miksi pitää ihan hemmetin kaamean huonolla englannilla niitä etsiä? Ja mitenköhän tuolla kielitaidolla Lontoossa edes pärjää?
   Koska "Ansa" ei osaa suomea senkään vertaa kuin englantia.

   Lainaa

  23. Epäaito stalkkeri 25.8.2020 8:08
   Tulos: +87 (95 ääntä)
   Eiköhän tuossa "Ansan" nimessä jo paljastu mikä juttu mahtaa olla kyseessä.

   Lainaa

  24. Rakennettu gaselli 25.8.2020 8:33
   Tulos: -37 (109 ääntä)
   Syötävä kesyhanhi: Mielenkiintoiset ja etenkin luottamusta herättävät mielenkiinnon kohteet Ansalla.
   Siis millä tavalla ihmisen kiinnostus parinvaihtoon, tai oikeastaan mikään asia mitä seksuaalisella tasolla preferoi (laillisuuden puitteissa) vaikuttaa luotettavuuteen ystävyyssuhteessa?

   Lainaa

  25. Kellanruskea kesyaasi 25.8.2020 8:37
   Tulos: +63 (63 ääntä)
   Luulis, että noilla tykkäyksillä nimenomaan seuraa löytyis.

   Lainaa

  26. Ponne Jarkka 25.8.2020 8:57
   Tulos: +70 (70 ääntä)
   Lylle: Heh, Ansa..
   It's a trap!

   Lainaa

  27. Huomionkipeä ankerias 25.8.2020 10:13
   Tulos: +158 (166 ääntä)
   Rakennettu gaselli: Siis millä tavalla ihmisen kiinnostus parinvaihtoon, tai oikeastaan mikään asia mitä seksuaalisella tasolla preferoi (laillisuuden puitteissa) vaikuttaa luotettavuuteen ystävyyssuhteessa?
   Lol oikeesti?
   Tyyppilö on feikkiprofiili joka saa kiksejä/ huijaa ihmisiltä rahaa expat-ryhmissä. Profiilin paljaus ja kielivalinta jo herättävät epäluuloja. Muiden maiden expat-ryhmät tuolla listalla on paljonpuhuvia, eli järjestelmällisesti hakee ihmisiä joilla on huonot turvaverkot. Seksuaaliset mieltymykset eivät ketään pahenna. Yhdistettynä tähän kontekstiin tyyppilö kuitenkin näyttäytyy jopa vaarallisena.
   Onnea Internetin käyttöön sinnekin!

   Lainaa

  28. Ontelosorsa 25.8.2020 11:13
   Tulos: -65 (99 ääntä)
   Kutiava raadonsyöjä: Ja sitten taas paluu reaalimaailmaan sieltä fantasiasta: "Todellisuudessa tällainen niin sanottu savant-autismi on harvinaista. Esimerkiksi Asperger-henkilöiden älykkyys on yleensä tavanomaisella tasolla, sanoo Oksanen."
   Olenkin jo vuosia ihmetellyt erästä tuttavaa joka on kahden autistilapsen yksinhuoltaja ja kertoilee tarinoita lastensa saavutuksista. Poika 11v kuulemma heiluu kotonaan teräsmiesasussa ja on mm. itsekseen opiskellut puhumaan venäjää, ranskaa ja taisi olla jotain muutakin kieltä mutta koulussa hän ei jostain syystä menesty hirveän hyvin, mikähän siinäkin lienee. Odotan sitä päivää kun hänen lapsensa parantavat syövän ja keksivät ratkaisun ilmastonmuutokseen, hänen juttujensa perusteella se olisi täysin mahdollista. 

   Lainaa

  29. Tulos: +118 (118 ääntä)
   Ontelosorsa: Olenkin jo vuosia ihmetellyt erästä tuttavaa joka on kahden autistilapsen yksinhuoltaja ja kertoilee tarinoita lastensa saavutuksista. Poika 11v kuulemma heiluu kotonaan teräsmiesasussa ja on mm. itsekseen opiskellut puhumaan venäjää, ranskaa ja taisi olla jotain muutakin kieltä mutta koulussa hän [...]
   Esim. Aspergerissa on ominaista että henkilö syventyy tosi tehokkaasti niihin aiheisiin mitkä kiinnostaa, mutta se mikä ei kiinnosta, on taas tosi vaikea sisäistää. Voisi ehkä sanoa että oppimisvahvuus ja kenties ihan älykkyys on ns. normaalitasolla, mutta voimakkaasti keskittynyt omiin vahvuusalueisiin, siinä missä jonkun toisen psykologiassa samat kognitiiviset resurssit on käytössä laajemman skaalan tehtävissä.
   Mielenkiintoinen seikka näiden asioiden taustoja miettiessä, sillä ihminen poikkeaa muista eläimistä erityisesti juuri siinä että meille kehittyy tämä 'general intelligence', kun muiden lajien hermostot keskittyvät loistamaan joissain tietyissä, lajikohtaisissa vahvuuksissa.

   Lainaa

  30. Pelkäämätön soturi 25.8.2020 11:38
   Tulos: +73 (75 ääntä)
   Rakennettu gaselli: Siis millä tavalla ihmisen kiinnostus parinvaihtoon, tai oikeastaan mikään asia mitä seksuaalisella tasolla preferoi (laillisuuden puitteissa) vaikuttaa luotettavuuteen ystävyyssuhteessa?
     Ei mitenkään. Mutta jos ainoa kiinnostuksenkohde olisi "oman pitkäaikaisen heteropuolison kanssa seksin harrastaminen" -siis ei pienoislentokoneet, tai jazzmusiikki, tai oluenmaistelu, tai puutarhanhoito, tai moderni tanssi, tai yleensä yhtään mikään, vain se pimeässä peiton alla lähetyssaarnaaja-asennossa yksiavioisesti paneminen, niin ei sekään kovin hyvää ystävyyssuhteelle lupaa. Tulisi hyvin outoja mutta kuitenkin yksitoikkoisia keskusteluja. 
     (Lisäksi se ilmiselvä seikka että FB-profiilit joiden takana ei ole oikein mitään ovat feikkejä, mutta sen ylläkirjoittanut selittikin jo). 

   Lainaa

  31. KaleviRulez 25.8.2020 12:08
   Tulos: +49 (57 ääntä)
   Hyvä Kalevi! Nyt kyllä näytit niille kaapin paikan käyttämällä todellista verbaalista agropatiaa.

   Lainaa

  32. Turta pussieläin 25.8.2020 12:52
   Tulos: -45 (73 ääntä)
   Kilokalori: Eipä ole vaikea arvata, miten syvällä Kalevi on kaapissaan. Tuollaiset ihmiset on myös hieman pelottavia, kun raivostuvat nollasta sataan mistä tahansa homouteen liittyvästä.
   Toisaalta miksi muiden piti alkaa väittelemään siitä, millaista ystävää Kalevi saa etsiä? Eikö se ole oma valinta? 

   Lainaa

  33. Tulos: -74 (82 ääntä)
   No mut vittuako kaikki tarvii kyseenalaistaa aina? Koska nykyään jokainen turvenuija kokee sen oikeudekseen. Olkaa joskus vaan hiljaa.

   Lainaa

  34. Luisteleva muurahainen 25.8.2020 14:41
   Tulos: +46 (58 ääntä)
   Kutiava raadonsyöjä: Ja sitten taas paluu reaalimaailmaan sieltä fantasiasta: "Todellisuudessa tällainen niin sanottu savant-autismi on harvinaista. Esimerkiksi Asperger-henkilöiden älykkyys on yleensä tavanomaisella tasolla, sanoo Oksanen."
   Eikö se "tavanomainen taso" sitten ole älykkyyttä?

   Lainaa

  35. Tulos: +51 (57 ääntä)
   Kalevi halusi persettä, mutta suunnitelma meni vähän puihin :(

   Lainaa

  36. Kliffa kesyaasi 25.8.2020 15:56
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Onkohan Kalewi sukua Olawille?

   Lainaa

  37. Vajaa kalkkuna 25.8.2020 16:45
   Tulos: -75 (87 ääntä)
   Luisteleva muurahainen: Eikö se "tavanomainen taso" sitten ole älykkyyttä?
   Öh höh höh! Nytpä sanoit näppärästi. Voit taputtaa itseäsi selkään. Vaikka kirveen hamaralla. Älykkyyttähän on ihmisellä vaikka olisi vajaa-älyinenkin. ÖH HÖH HÖÖÖ!!! Olinko kanssa näppärä näsäviisastelija, olinko?

   Lainaa

  38. Kastunut jyrsijä 25.8.2020 18:41
   Tulos: +74 (82 ääntä)
   Kutiava raadonsyöjä: Ja sitten taas paluu reaalimaailmaan sieltä fantasiasta: "Todellisuudessa tällainen niin sanottu savant-autismi on harvinaista. Esimerkiksi Asperger-henkilöiden älykkyys on yleensä tavanomaisella tasolla, sanoo Oksanen."
   Ei kukaan sanonut, että kaikki autistiset ihmiset olisivat savantteja. Lähtökohtaisesti vaan autismi on "yhdistetty" tyhmyyteen, täysin perättömästi. Etenkin, kun siitä on tullut jostain syystä trendikästä käyttää "autisti" sanaa tyhmäksi haukkumiseen (kuten tuo kommentti josta tämä koko keskustelu alkoi). Ei sillä, että loukkaantuisin siitä itse autistisena ihmisinä, mutta toivon kyllä, että sitä ei käyttäisi toisten haukkumiseen.

   Lainaa

  39. Vihreä monni 25.8.2020 20:24
   Tulos: -64 (70 ääntä)
   Kastunut jyrsijä: Ei kukaan sanonut, että kaikki autistiset ihmiset olisivat savantteja. Lähtökohtaisesti vaan autismi on "yhdistetty" tyhmyyteen, täysin perättömästi. Etenkin, kun siitä on tullut jostain syystä trendikästä käyttää "autisti" sanaa tyhmäksi haukkumiseen (kuten tuo kommentti josta tämä koko [...]
   Eikä kukaan sanonut että joku olisi sanonut KAIKKIEN olevan. Trendikäs haukkumasana se oli muutama vuosi sitten. Ja on se kovin ikävää että haukutaan ja lässyti lää, mutta niin sitä on haukuttu kehariksi, homoksi ja ties miksi. Voi tulla yllätyksenä, mutta tarkoitus haukkumisessa on loukata haukkumisen KOHDETTA. Saada hänet reagoimaan. Jos kaveri haukkuu toista autistiksi, niin ei hän siinä hauku muita kuin sitä kaveria. Näin se vaan menee vaikka joku oikeasti autistinen siitä haluaisi mielensä pahoittaakin.

   Lainaa

  40. Rakkonen konna 25.8.2020 20:34
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   Ontelosorsa: Olenkin jo vuosia ihmetellyt erästä tuttavaa joka on kahden autistilapsen yksinhuoltaja ja kertoilee tarinoita lastensa saavutuksista. Poika 11v kuulemma heiluu kotonaan teräsmiesasussa ja on mm. itsekseen opiskellut puhumaan venäjää, ranskaa ja taisi olla jotain muutakin kieltä mutta koulussa hän [...]
   No siis ratkaisuthan ilmastonmuutokseen tiedetään jo, ongelma on se ettei niitä oteta käyttöön.

   Lainaa

  41. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Noh, kalevi nyt näköjään on mitä sitten onkaan. Eipä hänessä ole tässä puolustelemista. Mutta hänen alkuperäisen kysymyksensä voisin itsekin vähän ikää muunneltuna esittää, jos tuollaista ”palstaa” käyttäisin. Ymmärrän todella huonosti muita miehiä ja olen heidän seurassaan melko vaivaantunut melkein aina. Naisten kanssa taas olen tullut nimenomaan kaverimielessä luontaisesti toimeen. Ja jos omalla nimelläni kaveria etsisin, niin en rupeaisi näin syväluotaavaa vastausta kyllä kaikille kyselijöille julkisesti kertomaan. Sanoisin vain että etsin tosiaan kaveria vaan, mutta silti naisesta.

   Lainaa

  42. Kastunut jyrsijä 25.8.2020 21:44
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Vihreä monni: Eikä kukaan sanonut että joku olisi sanonut KAIKKIEN olevan. Trendikäs haukkumasana se oli muutama vuosi sitten. Ja on se kovin ikävää että haukutaan ja lässyti lää, mutta niin sitä on haukuttu kehariksi, homoksi ja ties miksi. Voi tulla yllätyksenä, mutta tarkoitus haukkumisessa on loukata [...]
   Anteeksi, korjaan, kukaan ei maininnut savantteja ennenkuin aikaisemmin lainaamani kommentti. SIksi minusta tuo lainaus on omituinen - jos hän on samaa mieltä sen suhteen että autistiset ihmiset ovat älykkäitä, miksi edes ylipäätänsä tuoda savantteja esille? Kyllä autistia edelleen käytetään haukkumasanana, kuten edelleen aiemmassa kommentissa oli. Olen myös viimeaikoina kuullut sitä sanaa käytettävän haukkumasanana. Kuten sanoin, en loukkaannu itse siitä, mutta kai sitä saa toivoa, ettei sitä käytettäisi haukkumasanana? Ylipäätänsä siis koen ongelmallisena kaikki ihmistyyppiin liittyvät haukkumasanat, koska se viittaa siihen, että tämä ihmisryhmä on huonompaa porukkaa. Vai miksi sitten suomalainen, norjalainen ja ruotsalaisvitseissä punchline on se, että suomalaiset ovat fiksuja ja ruotsalaiset tyhmiä? Miksi esimerkiksi nörttiä voidaan käyttää haukkumasanana? Tai poliittisia puolueita tai suuntaumuksia? Nämä kaikki ovat siis retorisia kysymyksiä herättämään vaan ajatuksia siitä, että miten kokee muut ihmiset ympärillään.

   Lainaa

  43. Tulos: +22 (34 ääntä)
   Huomionkipeä ankerias: Lol oikeesti? Tyyppilö on feikkiprofiili joka saa kiksejä/ huijaa ihmisiltä rahaa expat-ryhmissä. Profiilin paljaus ja kielivalinta jo herättävät epäluuloja. Muiden maiden expat-ryhmät tuolla listalla on paljonpuhuvia, eli järjestelmällisesti hakee ihmisiä joilla on huonot turvaverkot. [...]
   Voidaanko lisätä "tyyppilö" kiellettyjen sanojen listalle?

   Lainaa

  44. Tuottelias kenguru 25.8.2020 22:33
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Kutiava raadonsyöjä: Ja sitten taas paluu reaalimaailmaan sieltä fantasiasta: "Todellisuudessa tällainen niin sanottu savant-autismi on harvinaista. Esimerkiksi Asperger-henkilöiden älykkyys on yleensä tavanomaisella tasolla, sanoo Oksanen."
   Vajukki eli vähä-älyinen, joten kyllä assit on siihen verrattaessa älykköjä. 

   Lainaa

  45. Tulos: -1 (1 ääni)
   Ikävystynyt marja: Ansa on vissiin virittelemässä ansaa jollekulle.
   Vai aisaa.... 

   Lainaa

  46. Riemukas flamingo 26.8.2020 6:45
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Tuottelias kenguru: Vajukki eli vähä-älyinen, joten kyllä assit on siihen verrattaessa älykköjä. 
   Ööö... ei. Vaan ovat yleensä tavanomaisella tasolla älyllisesti, kuten lainaamassasi tekstissä sanotaan.

   Lainaa

  47. Krottikala 26.8.2020 8:23
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kalevi, Jannen appiukko.

   Lainaa

  48. Eriskummallinen mäyrä 26.8.2020 12:04
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Riemukas flamingo: Ööö... ei. Vaan ovat yleensä tavanomaisella tasolla älyllisesti, kuten lainaamassasi tekstissä sanotaan.
   Eli eivät ole tyhmiä. Tyhmä olisi keskivertoa vähemmän älykäs. 
   Eikö tästä ollut alunperin kyse?

   Lainaa

  49. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Fellas is it gay to have friends?

   Lainaa

  50. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Banaani: Noh, kalevi nyt näköjään on mitä sitten onkaan. Eipä hänessä ole tässä puolustelemista. Mutta hänen alkuperäisen kysymyksensä voisin itsekin vähän ikää muunneltuna esittää, jos tuollaista ”palstaa” käyttäisin. Ymmärrän todella huonosti muita miehiä ja olen heidän seurassaan melko vaivaantunut [...]
   Jos hakee pelkkää kaverinaista, niin miksei hakuilmoitukseen voi kertoa vaikka ”koen luontevammaksi keskustella naisten kanssa”? Ei tarvitse sen enempää avata, mutta samalla selviäisi, miksi juuri naisia etsitään. 🤷🏻‍♀️

   Lainaa

  51. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Sprikles: Jos hakee pelkkää kaverinaista, niin miksei hakuilmoitukseen voi kertoa vaikka ”koen luontevammaksi keskustella naisten kanssa”? Ei tarvitse sen enempää avata, mutta samalla selviäisi, miksi juuri naisia etsitään. 🤷🏻‍♀️
   Jep, tällainenhan juuri voisikin olla sellainen ei-niin-syväluotaava vastaus. :) mutta vakuuttaisiko tuollainen tokaisu kaikki ne, jotka alunperinkin heti olisivat epäilleet motiivejani? En usko. Enkä myöskään tiedä, kuuluisiko asia minusta tuonkaan vertaa niin sanotuille sivusta seuraajille, jotka eivät osoittaisi samalla mitään henk koht kiinnostusta vastata ilmoitukseeni.

   Lainaa

  52. Hylätty mato 27.8.2020 23:11
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Banaani: Jep, tällainenhan juuri voisikin olla sellainen ei-niin-syväluotaava vastaus. 😊 mutta vakuuttaisiko tuollainen tokaisu kaikki ne, jotka alunperinkin heti olisivat epäilleet motiivejani? En usko. Enkä myöskään tiedä, kuuluisiko asia minusta tuonkaan vertaa niin sanotuille sivusta seuraajille, [...]
   Voisko myös olla, että kaverinetsintäryhmässä ollaan kyllästytty parinetsijiin? Heille on ihan ryhmät kuitenkin. Vähän niin kuin äijäkirppikselle tulis naiset kinaamaan muumimukeista. Tai moporyhmässä joku yrittäis myydä Ladaansa. Tai Feissarimokien kommenteissa unohdetaan, että tänne voi lähettää myös niitä HELMIÄ!

   Lainaa

  53. PerunaPotatis 29.8.2020 10:15
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Usein tuollaiset Kalevin ikäiset puhuu seurustelukumppaneista kavereina. Miksei myös seksikumppaneista? Raukkaparka ei siis ymmärtänyt, että toiset puhuu oikeista kavereista.

   Lainaa

  54. Rakastettu roska 1.9.2020 2:00
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Onkohan Kalevi Olavin veli? https://www.riemurasia.net/kuva/Haku-Paalla/6581

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: haku, homot, kaverit, lontoo, ulkosuomalaiset, ystävät