Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakas on aina oikeassa, osa 6

Telian asiakaspalvelu saa käsiinsä varsinaisen unelma-asiakkaan.
Suurenna näkymä
Asiakas on aina oikeassa, osa 6
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Oliivinvihreä leijona 18.8.2020 0:28
   Tulos: +928 (934 ääntä)
   Pankit ja operaattorit vaihtoon vaan, Tuula! Tanja on kyllä hyvillä hermoilla varustettu. Maxiburgerille hommiin!

   Lainaa

  2. Tulos: +700 (712 ääntä)
   Kas kun keskustelu ei jatkunut: "Lähdin pankkiin selvittämään asiaa, mutta bussi tuli myöhässä enkä kerennyt konttoriin ennen sulkemisaikaa! Mikä siinä on kun bussit hidastelee, ja miksi pankki sulkee niin aikaisin? Kiitos tästäkin, Telia!"

   Lainaa

  3. Tulos: +570 (576 ääntä)
   Ei riitä että Tuulalle väännetään rautalangasta, hänelle pitäis vääntää ratakiskosta että "Telia ei ole pankki, selvitä ongelmas pankin kanssa äläkä keuhkoa Telian aspalle jolla ei ole mitään tekemistä ongelmasi kanssa!"

   Lainaa

  4. Aivasteleva leopardi 18.8.2020 1:04
   Tulos: +387 (389 ääntä)
   Tämä tuli aspassa toimiessa liiankin tutuksi, kyllä oli hermot koetuksella kun Tuulat tuli chattiin valittamaan vaikka parhaani kokeilin neuvoa mikä on kuvakaappaus ja miten avainlukulista toimii. Nyt jo naurattaa kun aspa-ajoista hetki!

   Lainaa

  5. Tulos: +444 (450 ääntä)
   Kepe: Ei riitä että Tuulalle väännetään rautalangasta, hänelle pitäis vääntää ratakiskosta että "Telia ei ole pankki, selvitä ongelmas pankin kanssa äläkä keuhkoa Telian aspalle jolla ei ole mitään tekemistä ongelmasi kanssa!"
   Nämä asiakkaat pitäisi ulkoistaa Asiakaspalvelu Suomelle. 🙃

   Lainaa

  6. Tulos: +174 (180 ääntä)
   "Netti ei toimi" anyone? Onkohan sen henkilön äiti tällä kertaa kyseessä?

   Lainaa

  7. Tyyni tonttu 18.8.2020 1:41
   Tulos: +416 (418 ääntä)
   Veikkaan ettei Tuula ehkä ole hoksannut että se uusi avainlukulista täytyy ensin ottaa käyttöön nettipankissa.

   Lainaa

  8. Tulos: +182 (186 ääntä)
   Seuraavaksi syyttää varmaan Telian palveluja siitä, kun kaveri ei vastaa puhelimeen

   Lainaa

  9. Universaali albatrossi 18.8.2020 4:30
   Tulos: +235 (237 ääntä)
   En voisi ikinä olla asiakaspalvelija juuri tuosta syystä, että kun on ihminen vastassa joka ei vaan tajua, vaikka kuinka vääntelisit omia lauseitasi idiootille sopivampaan muotoon, niin palaisi käpy, kun toinen ei vaan tajua.

   Lainaa

  10. dazedconfused 18.8.2020 5:44
   Tulos: +143 (149 ääntä)
   Tuula varmasti lähettäisi pyydettäessä kuvan tunnuslukulistasta.

   Lainaa

  11. Tulos: +212 (234 ääntä)
   Näitä oman elämänsä uhreja löytyy tietysti pilvin pimein mutta pakko mainita että pienet rispektit Tuulalle tuosta välikommentista "ethän sinä Tanja tietenkään ole syyllinen mihinkään. Töissähän sie vaan olet". Kaikki ei sitä tiedosta, että nää on vaan ihmisiä jotka koittaa tehdä työtään.

   Lainaa

  12. Tulos: +179 (185 ääntä)
   Mitä halvattua Tula odotti saavansa vastaukseksi? Puk koodin julkisessa chatissa ja kahdensadan euron lahjakortin kylpylään korvauksena henkisistä kärsimyksistä?

   Lainaa

  13. Tulos: +190 (194 ääntä)
   Tuula vielä ite saanu puhelimen PUK koodi tilaan näppäilemällä PIN koodin kolme kertaa väärin :) Mutta sekin varmaan Telian tai Tanjan vika?

   Lainaa

  14. Tulos: -45 (141 ääntä)
   Avainlukulista... ote menneestä jota ei todellakaan ole ikävä.

   Lainaa

  15. Vastarannan kiiski 18.8.2020 8:36
   Tulos: +112 (116 ääntä)
   Tuota älynjuoksun huippuesimerkkiä seuratessa ei jää ollenkaan epäselväksi, miksi Tuulan puhelin on mennyt tilaan, jossa tarvitaan PUK-koodia. Lankapuhelin pyöritettävällä kiekolla olisi sopivin Tuulalle.

   Lainaa

  16. Tulos: +123 (127 ääntä)
   Vastailen töissä paljon asiakaspalautteisiin jotka koskee palvelua, jossa voi tehdä ostoksia luottokortilla tai verkkopankkimaksulla. Tällaiset palautteet on aivan arkipäivää, ja kiva siinä sitten ottaa pankin puolesta haukut vastaan. Usein tapaus ei ole edes pankin vika, vaan itse on näpytelty joku numero väärin jossain, todennäköisesti. Ei sovi intternettipalvelut kaikille.

   Lainaa

  17. Rakennettu gaselli 18.8.2020 9:11
   Tulos: +157 (161 ääntä)
   15 vuoden ajan olen tehnyt erinäisiä töitä, joissa on ollut pääosassa asiakaspalvelu. Kukaan tietenkään minua ei ole näihin töihin pakottanut, mutta jollain se on itsensä elätettävä. Ainoa vain, että 15 vuotta asiakkaiden, eli näiden kaikenmaailman Tuulien, kanssa on rinnastettavissa jonkinmoiseen rangaistustuomioon, jonka lisäksi olen menettänyt uskoni ihmisiin ja mielenterveyteni.

   Lainaa

  18. Vaisu ahma 18.8.2020 9:29
   Tulos: -12 (36 ääntä)
   Tätä se on kun elämänkoululaiset pääsee nettiin.

   Lainaa

  19. Reseptivapaa dinosaurus 18.8.2020 9:57
   Tulos: +59 (59 ääntä)
   Tämä on sellainen aasiakas, joista kuulee joskus kerrottavan!

   Lainaa

  20. Eriävä orja 18.8.2020 10:37
   Tulos: +91 (99 ääntä)
   Aspassa kun on töissä niin nää Tuulat on tullu tutuiksi... Yks repi pelihousunsa kun halusi nimenomaan tehdä verkkokauppatilauksen muttei onnistunut, yritin sitten avustaa saamaan homman toimimaan ja kyselin, että mihin ja millä tavalla se homma tökkää. Raivostui siitä vallan mahdottomasti, että ruvetaan tietokonejutuista selittämään, kun hän haluaa vain ostaa meidän verkkokaupasta SOHVAN ja se on asiakaspalvelun homma häntä siinä auttaa eikä hölistä mistään tietokonehommeleista! Oookkei, saattoi jäädä rouvalta sohva ostamatta verkkokaupasta (muu tarjoamamme vaihtoehto ei kelvannut) kun kelvoton aspa ei osannut häntä auttaa...

   Lainaa

  21. Eriävä orja 18.8.2020 10:39
   Tulos: +135 (137 ääntä)
   Ja lisättäköön vielä, että hänhän ei omien sanojensa mukaan käyttänyt mitään selainta vaan ihan tavallinen tietokone oli käytössä jossa oli kai se vintoussi.

   Lainaa

  22. Tulos: +66 (66 ääntä)
   Tyyni tonttu: Veikkaan ettei Tuula ehkä ole hoksannut että se uusi avainlukulista täytyy ensin ottaa käyttöön nettipankissa.
   Joo, on tainnut uuden avainlukulistan aktivointi olla Tuulalle ylitsepääsemätön haaste. 

   Lainaa

  23. Tulos: +63 (71 ääntä)
   Näihin samoihin tyyppeihin törmää IHAN missä vain. En tiiä onko ne pudonneet ulkoavaruudesta tälle planeetalle. Tyyppejä jotka seisoo keittiössä HANAN vieressä ja kysyy mistä täältä saa VETTÄ? Oletuksena tuntuu olevan, että se on kanssaeläjien ainoa tehtävä luotsada heidät läpi tästä elämästä. Niin ärsyttävää.

   Lainaa

  24. Kaarnaton joutsen 18.8.2020 12:39
   Tulos: +115 (115 ääntä)
   Niin älyttömältä kun tämä vaikuttaakin, asiakastuessa työskennelleenä voin sanoa, että tuo on ihan normipäivä. :D Monilla ihmisillä on vaikeuksia ymmärtää, että kaikki maailman yritykset eivät muodosta keskenään jotain suurta monopolia jolta voi pyytää apua. Tässä ei asiakas millään ymmärä, että Telia ja hänen pankkinsa ovat kaksi ihan eri yritystä ja että Telian someylläpitäjä ei voi hänelle pankin tunnuslukuja taikoa. Tällaista vääntöä tuli käytyä hyvin usein.

   Lainaa

  25. Tulos: +74 (82 ääntä)
   Aivasteleva leopardi: Tämä tuli aspassa toimiessa liiankin tutuksi, kyllä oli hermot koetuksella kun Tuulat tuli chattiin valittamaan vaikka parhaani kokeilin neuvoa mikä on kuvakaappaus ja miten avainlukulista toimii. Nyt jo naurattaa kun aspa-ajoista hetki!
   Kun nää Tuulat on monesti ihan live-kontaktissakin samanlaisia kun yrität opettaa häntä ratkaisemaan itse yksinkertaisen asian ettei tarvitse joka hemmetin asian takia kantaa konettaan liikkeeseen. Tämän takia en tee enää hommia enkä suostu toimimaan edes sukulaisten helpdeskinä. Mun hermot kyllä kestää hyvin tyhmän ihmisen joka ei vaan tajua. Sellainen on mahdolista opettaa tajuamaan. Tuulan kaltaiset ääliöt jotka eivät edes halua tajuta ja oppia, vaan syyttävät muita omasta avuttomuudestaan, ovat se punainen vaate minulle.

   Lainaa

  26. Tulos: +9 (33 ääntä)
   Miks vitussa se riehuu Telialle jos pankin avainlukulista ei toimi...

   Lainaa

  27. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Mitä todennäköisemmin Tuula on elisan tai dna:n asiakas.

   Lainaa

  28. Saastamoinen 18.8.2020 18:21
   Tulos: +53 (59 ääntä)
   Peeke: Avainlukulista... ote menneestä jota ei todellakaan ole ikävä.
   Avainlukulista kanssa kirjautuminen on hyvinkin turvallista, ellei sinulta fyysisesti varasteta sitä ja tunnuksiasi. Siksi tulen käyttämään sitä niin kauan kuin vain mahdollista. Ja ei sen käyttö juurikaan vaivaa tuota, jos vaikka vertaa aikaan ennen verkkopankkia, kun jollain tilisiirtolapuilla tai pankissa käymällä maksut hoidettiin. 

   Lainaa

  29. Raavas meduusa (pluri) 18.8.2020 18:31
   Tulos: +71 (73 ääntä)
   Nordea on ratkaissut asiakaspalvelun käytännössä poistamalla sen kokonaan. Yritin olla asiakaspalveluun yhteydessä netissä jossa piti kirjoittaa robotille joka neuvoi ottamaan yhteyttä oikealle ihmiselle. No yritin soittoa asiakaspalvelunumeroon jossa minulle äänite kertoi aspan olevan minuun yhteydessä. Niillä täytyy pitää kiirettä koska aikaa kulunut jo ainakin puolisen vuotta. Ehkä pian se puhelin soi.

   Lainaa

  30. Juokseva kesyhanhi 18.8.2020 19:22
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   No nyt olisi Asiakaspalvelu Suomelle käyttöä..

   Lainaa

  31. Hartiakas kuguaari 18.8.2020 21:04
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   dazedconfused: Tuula varmasti lähettäisi pyydettäessä kuvan tunnuslukulistasta.
   Paitsi ettei osaisi lähettää sitä:) ja sekin olisi Telian syy.
   Tanja on todella hyvä asiakasneuvoja kyllä!

   Lainaa

  32. Jäkättirastas 18.8.2020 21:52
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Lankapuhelin pyöritettävällä kiekolla olisi sopivin Tuulalle.
   Luultavasti Tuulakin sellaisen kanssa tykkäisi elää, mutta nämä puhelinyhtiöt ihan itse ovat sen vaihtoehdon poistaneet asiakkailtaan. Nyt sitten saavat viattomat aspat hoidella jälkipyykin. 

   Lainaa

  33. Comfortably Numb 18.8.2020 22:43
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Tuulan kaa ois siistii lähtee vaikka pubivisaan

   Lainaa

  34. Tauoton seppä 19.8.2020 7:39
   Tulos: -7 (19 ääntä)
   Tuula. Jos ikinä eksyt tänne feissarimokiin ja luet tämän. Lopeta puhelimen käyttö, lopeta internetin käyttö. Muuta lappiin erämökkiin ja elä elämääsi yksinäisyydessä, jossa sinua ei häiritse oma osaamattomuutesi

   Lainaa

  35. Hammaspeikko 19.8.2020 16:33
   Tulos: -9 (21 ääntä)
   Raavas meduusa (pluri): Nordea on ratkaissut asiakaspalvelun käytännössä poistamalla sen kokonaan. Yritin olla asiakaspalveluun yhteydessä netissä jossa piti kirjoittaa robotille joka neuvoi ottamaan yhteyttä oikealle ihmiselle. No yritin soittoa asiakaspalvelunumeroon jossa minulle äänite kertoi aspan olevan minuun [...]
   Jos on niin avuton ettei parin päivän odottelun jälkeen ihmettele, hävisiköhän soittopyyntö johonkin niin vikaa löytyy myös peilistä. Kyllä minutkin puhelinpalvelu ohjasi pankin numerosta vakuutuksen numeroon. Marssin pankkiin ja sain uudet tunnusluvut. Järjestelmät sekoilevat joskus, sitä sattuu. 

   Lainaa

  36. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Telia on kyllä ihan paska pankki.

   Lainaa

  37. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Ilq: Kas kun keskustelu ei jatkunut: "Lähdin pankkiin selvittämään asiaa, mutta bussi tuli myöhässä enkä kerennyt konttoriin ennen sulkemisaikaa! Mikä siinä on kun bussit hidastelee, ja miksi pankki sulkee niin aikaisin? Kiitos tästäkin, Telia!"
   Huom. Bussikin on varmasti Telian! 😃

   Lainaa

  38. Katettu greippi 20.8.2020 10:13
   Tulos: -4 (16 ääntä)
   Saastamoinen: Avainlukulista kanssa kirjautuminen on hyvinkin turvallista, ellei sinulta fyysisesti varasteta sitä ja tunnuksiasi. Siksi tulen käyttämään sitä niin kauan kuin vain mahdollista. Ja ei sen käyttö juurikaan vaivaa tuota, jos vaikka vertaa aikaan ennen verkkopankkia, kun jollain tilisiirtolapuilla tai pankissa käymällä maksut hoidettiin. 
   Varmasti on turvallista, mutta itse en ole avainlukulistoja käyttänyt sen jälkeen, kun mobiiliavaimella tunnistautuminen tuli mahdolliseksi Osuuspankissa. Mielestäni puhelimella vahvistaminen on paljon kätevämpää (ja vähintäänkin yhtä turvallista).

   Lainaa

  39. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Täysin normaalia palautetta myös sotelle. Facebook-sivuilla varataan hammaslääkäriaikoja ja mesessä lähetetään viestintään kuvia mahdollisesta sukupuolitautiepäilystä. On joskus myös oltu vihaisia kun ei osata vastata hotellivarauksistakaan vaikka samassa kaupungissa ollaan.

   Lainaa

  40. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Aivasteleva leopardi: Tämä tuli aspassa toimiessa liiankin tutuksi, kyllä oli hermot koetuksella kun Tuulat tuli chattiin valittamaan vaikka parhaani kokeilin neuvoa mikä on kuvakaappaus ja miten avainlukulista toimii. Nyt jo naurattaa kun aspa-ajoista hetki!
   Tämän takia meillä otettiin chat-ominaisuus pois käytöstä. Aivan turha tunteidenpurkukanava oli.

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Peeke: Avainlukulista... ote menneestä jota ei todellakaan ole ikävä.
   Se kännykän pankkitunnistautuminen olisi kyllä tässä tilanteessa ehdottomasti kätevämpi. (sarkasmia ilmassa, sori)

   Lainaa

  42. Lymfoidi jääkarhu 27.11.2020 7:07
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Tyyni tonttu: Veikkaan ettei Tuula ehkä ole hoksannut että se uusi avainlukulista täytyy ensin ottaa käyttöön nettipankissa.
   Itse olen saanut kahdesti avainlukulistanvaihdon yhteydessä pankkitunnukset lukkoon, koska pankin ohjeet listan vaihdosta on todella huonot.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asiakaspalvelu, avainlukulista, kirjautua, kirjautuminen, koodi, operaattori, pankki, puhelin, puk, telia, tunnus