Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 446

Työhakemukset kannattaa aina lukea läpi ennen lähettämistä.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 446

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Lakattu meduusa 14.7.2020 1:37
   Tulos: -152 (204 ääntä)
   Anne "Hui hyi kauhia! Totta munassa? Joka munassa? Koko kennollisessako?!! Eiii..."

   Lainaa

  2. Ällöttävä ahma 14.7.2020 1:42
   Tulos: -86 (174 ääntä)
   Tuo ensimmäinen saa uuden ulottuvuuden tällä sivustolla siitä, että muka-kaverin nimi on Alex. 😄 Vai mitä, Alex?

   Lainaa

  3. Kaulapannaton hai 14.7.2020 7:24
   Tulos: +167 (201 ääntä)
   Voi niitä aikoja kun työturvallisuudesta ei ollut niin väliä ja asfalttimiesten upeita ruhoja näki kun olivat ilman paitaa. Nyt ovat vaan siellä huomioliiveineen ja kypärineen.

   Lainaa

  4. Kilokalori 14.7.2020 7:32
   Tulos: +225 (247 ääntä)
   Tietokonetontut ne vaan suosittelee päivästä toiseen rasisteille juttuja ulkomaalaisista ja homofoobikoille homoista.

   Lainaa

  5. Tulos: +84 (92 ääntä)
   Joku olisi voinut myös vinkata Annelle että ne mainokset saa piilotettua niin ne algoritmit sitten ei ehdota enää kyseisiä mainoksia.

   Lainaa

  6. Takimmaisempi peruna 14.7.2020 8:08
   Tulos: +103 (117 ääntä)
   Työhakemukset yms. kannattaa todellakin lukea pariin otteeseen ennen lähettämistä. Tein aikoinaan omaa cv:tä ja sinne päätyi heti yhdellä kertaa, että olin kouluttautunut parturi-kamppaajaksi, "Pikku Naisia" näytelmä olikin "Pikku Naisissa" ja olin työskennellyt S-tyhmän kaupassa...

   Lainaa

  7. Tulos: +58 (204 ääntä)
   Kaulapannaton hai: Voi niitä aikoja kun työturvallisuudesta ei ollut niin väliä ja asfalttimiesten upeita ruhoja näki kun olivat ilman paitaa. Nyt ovat vaan siellä huomioliiveineen ja kypärineen.
   Ja taas huomaa kuinka miesten esineellistäminen on ihan ok. Jos kommenttisi koskisi työtään vähissä pukeissa tekevien naisten "upeiden ruhojen" katselemista, olisi somemyrsky valmis. Tasa-arvo koskee myös miehiä.

   Lainaa

  8. Sanallinen ahven 14.7.2020 9:10
   Tulos: +12 (54 ääntä)
   Kaulapannaton hai: Voi niitä aikoja kun työturvallisuudesta ei ollut niin väliä ja asfalttimiesten upeita ruhoja näki kun olivat ilman paitaa. Nyt ovat vaan siellä huomioliiveineen ja kypärineen.
   On ne silti hyvännäköisiä ja ruskettuneita. 

   Lainaa

  9. Kahen Kilo Kalori 14.7.2020 9:14
   Tulos: +30 (102 ääntä)
   Kaulapannaton hai: Voi niitä aikoja kun työturvallisuudesta ei ollut niin väliä ja asfalttimiesten upeita ruhoja näki kun olivat ilman paitaa. Nyt ovat vaan siellä huomioliiveineen ja kypärineen.
   Tulisipa Hooters pian Suomeen niin pääsisi ihastelemaan kauniita, työtä tekeviä naisvartaloita.

   Lainaa

  10. Sanallinen ahven 14.7.2020 9:22
   Tulos: +115 (117 ääntä)
   Takimmaisempi peruna: Työhakemukset yms. kannattaa todellakin lukea pariin otteeseen ennen lähettämistä. Tein aikoinaan omaa cv:tä ja sinne päätyi heti yhdellä kertaa, että olin kouluttautunut parturi-kamppaajaksi, "Pikku Naisia" näytelmä olikin "Pikku Naisissa" ja olin työskennellyt S-tyhmän kaupassa...
   Eikä tuo vielä mitään. Muuan naispuolinen työnhakija oli erehdyksessä liittänyt hakemukseensa irvistävän Nicholas Cagen kuvan.
   Tosin tuollainen herättää huomiota tylsähkössä hakemuspinossa.

   Lainaa

  11. Tulos: -18 (72 ääntä)
   Jimbo: Ja taas huomaa kuinka miesten esineellistäminen on ihan ok. Jos kommenttisi koskisi työtään vähissä pukeissa tekevien naisten "upeiden ruhojen" katselemista, olisi somemyrsky valmis. Tasa-arvo koskee myös miehiä.
   Jep. Ja sama homma näemmä jatkuu noissa ylä- ja alapeukuissa...

   Lainaa

  12. Tulos: +69 (79 ääntä)
   Ällöttävä ahma: Tuo ensimmäinen saa uuden ulottuvuuden tällä sivustolla siitä, että muka-kaverin nimi on Alex. 😄 Vai mitä, Alex?
   Taitaa olla liian vanha feissarimoka-viittaus monille :D

   Lainaa

  13. Piikkisuora poro 14.7.2020 12:22
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Minun palkka on juotava.

   Lainaa

  14. Tulos: +58 (94 ääntä)
   Jimbo: Ja taas huomaa kuinka miesten esineellistäminen on ihan ok. Jos kommenttisi koskisi työtään vähissä pukeissa tekevien naisten "upeiden ruhojen" katselemista, olisi somemyrsky valmis. Tasa-arvo koskee myös miehiä.
   Noh noh äläs nyt. Oli niin vitsillä kirjoitettu se alkuperäinen kommentti että pitäisi olla ilmiselvää. Vai meinasitko todella että Kaulapannatonta Haita harmittaa että asfalttimiesten työturvallisuudesta pidetään huolta?
   Niin kauan kun tasa-arvo ei ihan oikeasti oikeasti toteudu, niin saa kai sitä pikkasen laskea leikkiä, varsinkin siitä ihmisryhmästä jonka esimerkiksi älykkyyttä ei ole ikinä epäilty ulkomuodon vuoksi. Itsekin olen tämmönen kauhea "suvakki" ja vieläpä ei binäärinen sukupuoleltani, mutta silti siitä on ihan hauska laskea leikkiä aina välillä. Toki jos keksii jotain omaperäisempää kuin taisteluhelikopterin, se ei ole jaksanut naurattaa enää vuosiin.

   Lainaa

  15. Päivänpolttava kenguru 14.7.2020 14:43
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   Ah, olen vihdoin tamperelaistunut kokonaan: ajatukseni meni heti mustamakkaraan, kun luin sanan "mustaa". Jonkun eväät siellä karkuteillä, nyyh.

   Lainaa

  16. Postuumi kavioeläin 14.7.2020 16:30
   Tulos: -30 (64 ääntä)
   bleb: Noh noh äläs nyt. Oli niin vitsillä kirjoitettu se alkuperäinen kommentti että pitäisi olla ilmiselvää. Vai meinasitko todella että Kaulapannatonta Haita harmittaa että asfalttimiesten työturvallisuudesta pidetään huolta? Niin kauan kun tasa-arvo ei ihan oikeasti oikeasti toteudu, niin saa kai [...]
   Tasa-arvo ei toteudu juuri sinun käytöksesi vuoksi.

   Lainaa

  17. Tulos: -31 (73 ääntä)
   bleb: Noh noh äläs nyt. Oli niin vitsillä kirjoitettu se alkuperäinen kommentti että pitäisi olla ilmiselvää. Vai meinasitko todella että Kaulapannatonta Haita harmittaa että asfalttimiesten työturvallisuudesta pidetään huolta? Niin kauan kun tasa-arvo ei ihan oikeasti oikeasti toteudu, niin saa kai [...]
   Ei varmasti harmita työturvallisuus, mutta häntä hiukan harmittaa ettei enää näe paljasta pintaa. Joka esineellistää miehiä. Lähtökohtaisesti en koe moista ongelmana, mutta ongelma muodostuu siinä että vastaava kommentti naisista saa aikaan täysin erilaisen reaktion. 
   Tämä on tasa-arvokysymys. Usein myös naisten esineellistämistä ja stereotypioita vastustavat ihmiset esineellistävät miehiä ja käyttävät stereotypioita miehistä. Kun näin tapahtuu, paljastuu, etteivät nämä ihmiset kannata oikeaa tasa-arvoa, egalitarismia, vaan feminismiä.

   Lainaa

  18. Urbaani orja 14.7.2020 18:52
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Musta mikä? Köyliöjärven jäällä? LALLI??

   Lainaa

  19. Tulos: +19 (33 ääntä)
   Postuumi kavioeläin: Tasa-arvo ei toteudu juuri sinun käytöksesi vuoksi.
   Älä? Ja itse ajattelit edistää sitä puolestaloukkaantumalla?

   Lainaa

  20. Tulos: +6 (32 ääntä)
   Niko: Jep. Ja sama homma näemmä jatkuu noissa ylä- ja alapeukuissa...
   Täh? Yläpeukku on vihreä ja alapeukku punainen. Tätä väriparia ei ole koskaan yhdistetty sukupuoliin. Peukkujen kuvatkin ovat hyvin sukupuolettomia, joskin on argumentoitavissa että paksut sormet viittaavat selkeästi miehen käteen.

   Lainaa

  21. Tulos: -25 (39 ääntä)
   bleb: Noh noh äläs nyt. Oli niin vitsillä kirjoitettu se alkuperäinen kommentti että pitäisi olla ilmiselvää. Vai meinasitko todella että Kaulapannatonta Haita harmittaa että asfalttimiesten työturvallisuudesta pidetään huolta? Niin kauan kun tasa-arvo ei ihan oikeasti oikeasti toteudu, niin saa kai [...]
   Miesten älykkyyttä on nimenomaan epäilty ulkomuodon vuoksi. Ei sukupuolen, mutta ulkomuodon.

   Lainaa

  22. Tulos: +46 (48 ääntä)
   "Kuka ehdotti?" Onpas vainoharhainen tyyppi. Varmaan on tykännyt jostain MeNaiset-lehden jutusta, ja nyt kauhistuu kun joutuu lukemaan transsukupuolisuudesta kertovan otsikon. Maxille tsemppiä ja onnittelut.

   Lainaa

  23. Tulos: -18 (22 ääntä)
   Sanallinen ahven: Eikä tuo vielä mitään. Muuan naispuolinen työnhakija oli erehdyksessä liittänyt hakemukseensa irvistävän Nicholas Cagen kuvan. Tosin tuollainen herättää huomiota tylsähkössä hakemuspinossa.
   Multa olis saanut potkut, ennenkuin olisi palkattukaan. :D

   Lainaa

  24. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Jimbo: Ja taas huomaa kuinka miesten esineellistäminen on ihan ok. Jos kommenttisi koskisi työtään vähissä pukeissa tekevien naisten "upeiden ruhojen" katselemista, olisi somemyrsky valmis. Tasa-arvo koskee myös miehiä.
   Tälleen vähissä vaatteissa kesäisin työskentelevänä naisena, en tosin upeakroppaisena, täytyy kommentoida että en muista sellaista ajanjaksoa, että esim asfalttitöissä olevat naiset olisivat tehneet töitä ilman paitaa. Se on sitten enemmän verrattavissa, jos joku topless-baari vs. miesstripparit, mutta molemmat ovat mielestäni mauttomia.

   Lainaa

  25. Turhauttava viinirypäle 14.7.2020 22:21
   Tulos: +6 (28 ääntä)
   Toj Karin: Täh? Yläpeukku on vihreä ja alapeukku punainen. Tätä väriparia ei ole koskaan yhdistetty sukupuoliin. Peukkujen kuvatkin ovat hyvin sukupuolettomia, joskin on argumentoitavissa että paksut sormet viittaavat selkeästi miehen käteen.
   Onhan noissa peukunkuvissa kalvosinnapit eli miesten peukkuja ovat.

   Lainaa

  26. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Kolahti pikkusen toi nimi max vola

   Lainaa

  27. Muovailtava pulu 15.7.2020 6:38
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Hain valmistuttuani paikkaan, johon sisältyi myös dokumentointia. Minulla oli kirjoitusvirhe heti otsikossa. Sain paikan. Muilta osin hakemus oli kyllä moitteeton. Tosin olin alunperin 1. varasijalla, mutta ensisijaisesti valittu ei ottanutkaan paikkaa vastaan.

   Lainaa

  28. Soukka krokotiili 15.7.2020 13:58
   Tulos: +18 (26 ääntä)
   Turhauttava viinirypäle: Onhan noissa peukunkuvissa kalvosinnapit eli miesten peukkuja ovat.
   Mulla on useampikin kalvosinnapillinen naistenpaita. 

   Lainaa

  29. Vaiheikas alpakka 19.7.2020 6:42
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Jimbo: Ei varmasti harmita työturvallisuus, mutta häntä hiukan harmittaa ettei enää näe paljasta pintaa. Joka esineellistää miehiä. Lähtökohtaisesti en koe moista ongelmana, mutta ongelma muodostuu siinä että vastaava kommentti naisista saa aikaan täysin erilaisen reaktion.  Tämä on tasa-arvokysymys. [...]
   Puhut nyt kyllä itsesi pussiin. Sanot, että lähtökohtaisesti et pidä paidattomien miesten esineellistämistä ongelmana, vaan kaksinaismoraalisen kommentoinnin. Kommenttisi lopussa taas tuomitset miesten esineellistämisen tasa-arvottomuutena. Jos aijot alkaa vänkäämään, muodosta kommenttisi edes loogisesti.

   Lainaa

  30. Tulos: -6 (6 ääntä)
   bleb: Noh noh äläs nyt. Oli niin vitsillä kirjoitettu se alkuperäinen kommentti että pitäisi olla ilmiselvää. Vai meinasitko todella että Kaulapannatonta Haita harmittaa että asfalttimiesten työturvallisuudesta pidetään huolta? Niin kauan kun tasa-arvo ei ihan oikeasti oikeasti toteudu, niin saa kai [...]
   Mikä ihmeän taisteluhelikopteri? Itse omaan nimen josta olen saanut kuulla hyvin usein vähemmän kekseliästä läppää ja voin vain kuvitella miltä tuntuisi kuulla "huumoria" omasta seksuaalisesta suuntautumisesta ym. Ne jutut kun käyvät kuulijalle hyvin vanhoiksi hyvin äkkiä. Siis tosissani kysyn kun en ole kuullut moista.

   Lainaa

  31. Seuraava omena 29.7.2020 14:26
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ällöttävä ahma: Tuo ensimmäinen saa uuden ulottuvuuden tällä sivustolla siitä, että muka-kaverin nimi on Alex. 😄 Vai mitä, Alex?
   Miksiköhän kommettisi on saanut kosolti alapeukkuja? Se ei ole millään tavalla ilkeä tai virheellinen. Itsekin naurahdin juuri sille, että kommentoijan nimi sattui olemaan juuri Alex. "Kiitos, Alex" -moka tuli tosiaan ensimmäisenä mieleen 😄😄. 

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (0 ääntä)
   https://www.feissarimokat.com/2014/08/omakehu-haisee/ Piti etsiä Alex-moka.

   Lainaa

  33. Tulos: 0 (0 ääntä)
   https://www.riemurasia.net/kuva/Keta/133044

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alex, asfaltti, asfalttimiehet, ehdottaa, ehdotus, kaveri, kaverin puolesta, komea, me naiset, risteys, sukupuolen korjaus, sukupuoli, työhakemus