Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 127

Ilmaisen tavaran jako muuttuu uhkailuksi.
Suurenna näkymä
Roskalavalla rapisee, osa 127

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Jehna sentään 23.7.2020 0:59
   Tulos: +643 (651 ääntä)
   Ja tämän takia oikeinkirjoitus on tärkeää.

   Lainaa

  2. Tulos: +128 (230 ääntä)
   Marianne onnistuu jotenkin samaan aikaan vaikuttamaan sekä sekaisin olevalta hillulipuunhalaajalta, että ihmiseltä joka potentiaalisesti vihaa hihhulipuunhalaajia. En tiedä mistä tuo ajatus tuli mieleen, mut voisiko joku kertoa mulle mitä hihhulipuut on?

   Lainaa

  3. Tuliterä poro 23.7.2020 1:32
   Tulos: +181 (189 ääntä)
   Toj Karin: Marianne onnistuu jotenkin samaan aikaan vaikuttamaan sekä sekaisin olevalta hillulipuunhalaajalta, että ihmiseltä joka potentiaalisesti vihaa hihhulipuunhalaajia. En tiedä mistä tuo ajatus tuli mieleen, mut voisiko joku kertoa mulle mitä hihhulipuut on?
   Tai hillulipuut.

   Lainaa

  4. Tulos: -33 (41 ääntä)
   Valitettavasti tunnen useampia
   Tuliterä poro: Tai hillulipuut.
   "Hiililaanin takana on tuulipuut.." - Lasten Hautamaa. Auttoiko?

   Lainaa

  5. Tulos: +215 (231 ääntä)
   Imurin vastaanottotilanteessa on ilmeisesti jotenkin olennaista se, että uudessa kodissa on lapsia ja lemmikkejä. Pyritäänköhän tällä saamaan tarjouksia hiljaisemmista laitteista tms. Emme tule koskaan tietämään.

   Lainaa

  6. Tulos: +215 (231 ääntä)
   "Agentti Marianne, kerro meille heti kenelle työskentelet tai meillä menee tässä aikaa ihan hukkaan!" "Okei, mä kerron, ei tarvi uhkailla enempää!"

   Lainaa

  7. Tulos: +60 (108 ääntä)
   hmm: Imurin vastaanottotilanteessa on ilmeisesti jotenkin olennaista se, että uudessa kodissa on lapsia ja lemmikkejä. Pyritäänköhän tällä saamaan tarjouksia hiljaisemmista laitteista tms. Emme tule koskaan tietämään.
   Todennäköisemmin halutaan vedota ihmisiin lapsella, jotta saataisiin ilmaista kamaa.

   Lainaa

  8. Jäkättirastas 23.7.2020 4:38
   Tulos: +181 (193 ääntä)
   hmm: Imurin vastaanottotilanteessa on ilmeisesti jotenkin olennaista se, että uudessa kodissa on lapsia ja lemmikkejä. Pyritäänköhän tällä saamaan tarjouksia hiljaisemmista laitteista tms. Emme tule koskaan tietämään.
   Imuteho ja hyvä karvojenkeräysominaisuus kenties hakusessa, miksipä ei hiljaisuuskin.

   Lainaa

  9. Tulos: -5 (23 ääntä)
   Joku ukko: "Agentti Marianne, kerro meille heti kenelle työskentelet tai meillä menee tässä aikaa ihan hukkaan!" "Okei, mä kerron, ei tarvi uhkailla enempää!"
   Hshaha

   Lainaa

  10. Toi jätkä 23.7.2020 7:21
   Tulos: -13 (71 ääntä)
   Jäkättirastas: Imuteho ja hyvä karvojenkeräysominaisuus kenties hakusessa, miksipä ei hiljaisuuskin.
   Eli otetaan vastaan imuri, mutta ihan mikä tahansa paska ei kelpaa ja turha sellaisia tarjota? Onko joku facebook-juttu, että tämän kaltaiset vaatimukset kirjoitetaan rivien väliin, eikä suoraan pyyntöön?

   Lainaa

  11. Tulos: +36 (48 ääntä)
   Nyt vielä poliisille ilmoitus uhkauksesta niin on täydellistä!

   Lainaa

  12. Lehdetön tomaatti 23.7.2020 9:24
   Tulos: -20 (74 ääntä)
   Toj Karin: Marianne onnistuu jotenkin samaan aikaan vaikuttamaan sekä sekaisin olevalta hillulipuunhalaajalta, että ihmiseltä joka potentiaalisesti vihaa hihhulipuunhalaajia. En tiedä mistä tuo ajatus tuli mieleen, mut voisiko joku kertoa mulle mitä hihhulipuut on?
   Keksit sanan, jota et itse osaa kirjoittaa oikein etkä tiedä sen merkitystäkään.
   5/5 idiotiasta.

   Lainaa

  13. Kahen Kilo Kalori 23.7.2020 10:02
   Tulos: -6 (14 ääntä)
   Tyyne: Valitettavasti tunnen useampia "Hiililaanin takana on tuulipuut.." - Lasten Hautamaa. Auttoiko?
   Noin hyvän kappaleen kuuntelu auttaa aina.

   Lainaa

  14. Tulos: +92 (108 ääntä)
   Inka tajuaa, että viestin voi ymmärtää väärin. Ei kuitenkaan takuulla osaa korjata kielioppivirheitä, jotta viesti olisi selkeämpi.

   Lainaa

  15. Tulos: -13 (77 ääntä)
   Kyllä muakin korpeaa ilmoitukset, joissa tavarat uhataan heittää roskiin, jos ei kukaan nouda. Usein on vielä annettu tosi tiukka hakuaikataulukin. Tavaroita on hillottu nurkissa ehkä vuosikausia mutta yhtäkkiä niistä pitääkin päästä eroon päivässä. Hohhoi.. Hyväkuntoisen ja käyttökelpoisen tavaran roskiin heittäminen tulisi kieltää, imo.

   Lainaa

  16. Tulos: +6 (42 ääntä)
   Lehdetön tomaatti: Keksit sanan, jota et itse osaa kirjoittaa oikein etkä tiedä sen merkitystäkään. 5/5 idiotiasta.
   Voisin sanoa samaa sinusta. "Idiotia" ei tarkoita sitä mitä luulet sen tarkoittavan. Puhumattakaan kyvyttömyydestäsi ottaa itsestäänselvää huumoria huumorilla tai siitä minkä reaktion pieni kirotusvire sai sinussa aikaan.

   Lainaa

  17. Tulos: +71 (73 ääntä)
   Imurilapsi on yhdyssana.

   Lainaa

  18. Tulos: +60 (68 ääntä)
   Sukka hai: Kyllä muakin korpeaa ilmoitukset, joissa tavarat uhataan heittää roskiin, jos ei kukaan nouda. Usein on vielä annettu tosi tiukka hakuaikataulukin. Tavaroita on hillottu nurkissa ehkä vuosikausia mutta yhtäkkiä niistä pitääkin päästä eroon päivässä. Hohhoi.. Hyväkuntoisen ja käyttökelpoisen tavaran roskiin heittäminen tulisi kieltää, imo.
   Jos sitä päivämäärää ei sano milloin tavara lentää roskiin, niin minnat ja tiinat varailee niitä viikkokausia ja kyselee miehiltään ja sopii noutoaikoja mitä eivät noudata jne. Loputon riesa. Paljon helpommalla pääsee kun ilmoittaa heti aluksi että kuinka kauan tavara on saatavilla.

   Lainaa

  19. Tulos: +33 (41 ääntä)
   Kävi mielessä että mainitseeko lapset ja lemmikit siksi että luulee että ne pitää ilmoituksissa mainita. Kun monet sälää antavat mainitsevat lemmikit allergiasyistä.

   Lainaa

  20. Pelkäämätön soturi 23.7.2020 22:19
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Sukka hai: Kyllä muakin korpeaa ilmoitukset, joissa tavarat uhataan heittää roskiin, jos ei kukaan nouda. Usein on vielä annettu tosi tiukka hakuaikataulukin. Tavaroita on hillottu nurkissa ehkä vuosikausia mutta yhtäkkiä niistä pitääkin päästä eroon päivässä. Hohhoi.. Hyväkuntoisen ja käyttökelpoisen tavaran roskiin heittäminen tulisi kieltää, imo.
     Samaa mieltä oikeastaan että tavaraa ei saisi heittää roskiin. Joku taloyhtiössämme on päättänyt hoitaa koko muuttonsa roskiksen kautta, ja ei ole kiva meille muille jotka veisimme normaalin roskapussin ulos. Kierrätyskeskuksen käyttäminen pitäisi olla pakko (eikö se jo ole?). 
     Mutta toisaalta "hakekaa tiistaihin mennessä tai unohtakaa" on aika normaalia, ei kai voi vaatia että joku päivystäisi kotonaan iänkaikkisesti, aamen?

   Lainaa

  21. Itseasiassa 23.7.2020 23:40
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Valuvika: Jos sitä päivämäärää ei sano milloin tavara lentää roskiin, niin minnat ja tiinat varailee niitä viikkokausia ja kyselee miehiltään ja sopii noutoaikoja mitä eivät noudata jne. Loputon riesa. Paljon helpommalla pääsee kun ilmoittaa heti aluksi että kuinka kauan tavara on saatavilla.
   Niinpä. Taannoin tuli lahjoitettua sänkyä, 4 varaajaa teki oharit. "en kerkeekkään", "voitko tuoda kun kipeesti tarvitsen" jne.
   Ryhmän vaihto ja hinnaksi 20 €, eka varaaja haki samantien. 

   Lainaa

  22. Arkkienkeli 24.7.2020 16:48
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Ilmankos suomineidolla on persuja. Eivät ole käyneet edes peruskoulua.

   Lainaa

  23. Tulos: +10 (18 ääntä)
   Toj Karin: Marianne onnistuu jotenkin samaan aikaan vaikuttamaan sekä sekaisin olevalta hillulipuunhalaajalta, että ihmiseltä joka potentiaalisesti vihaa hihhulipuunhalaajia. En tiedä mistä tuo ajatus tuli mieleen, mut voisiko joku kertoa mulle mitä hihhulipuut on?
   Se on kato puu joka on nuorena heilunut kaiken maailman kannapisten kanssa ja nyt se notkuu jossain joen reunalla selittämässä omaa siemenfilosofiaansa kaikille, jotka kuulee. (Yksikään ihminen ei kuule. väärä aallonpituus.)

   Lainaa

  24. Raavas meduusa (pluri) 28.7.2020 19:08
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   hmm: Imurin vastaanottotilanteessa on ilmeisesti jotenkin olennaista se, että uudessa kodissa on lapsia ja lemmikkejä. Pyritäänköhän tällä saamaan tarjouksia hiljaisemmista laitteista tms. Emme tule koskaan tietämään.
   Niin tai jos jonkun imuri on allerginen koirille tai arvaamaton lapsille.

   Lainaa

  25. Kähärä henkilö 30.7.2020 10:44
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Tips: Kävi mielessä että mainitseeko lapset ja lemmikit siksi että luulee että ne pitää ilmoituksissa mainita. Kun monet sälää antavat mainitsevat lemmikit allergiasyistä.
   Minulle tuli mielen, että imuri on kiireellistä saada, lapset ja lemmikit kun sattuu sotkemaan vähän enemmän, kuin taloudessa missä ei ole lapsia tai lemmikkejä. 

   Lainaa

  26. Öljytön hyttynen 26.8.2020 15:34
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Toj Karin: Voisin sanoa samaa sinusta. "Idiotia" ei tarkoita sitä mitä luulet sen tarkoittavan. Puhumattakaan kyvyttömyydestäsi ottaa itsestäänselvää huumoria huumorilla tai siitä minkä reaktion pieni kirotusvire sai sinussa aikaan.
   Meneeköhän itselläsi nyt idiotia ja idiotismi sekaisin? Et tunnu itsekään tietävän idiotian merkitystä, sitä paitsi nykyään korvaava suositeltu ilmaus on vaikea älyllinen kehitysvammaisuus.

   Lainaa

  27. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Ahdistaa ne kaupan -30% uhkailutarrat niissä tuotteissa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: imuri, jumppamatto, kiristää, kirjoitusvirhe, kirppari, kirppis, kirpputori, messenger, uhkailla, yksityisviesti, yv