Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kimppakyyti, osa 21

Kerrankin kunnon palkka! Mutta kuka ansaitsee keikan?
Kimppakyyti, osa 21

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Lakattu meduusa 28.7.2020 0:32
   Tulos: +484 (486 ääntä)
   Seurasin tätä "livenä" mutta ei tietoa pääsikö Sirkka Kuopioon.

   Lainaa

  2. Tulos: +417 (423 ääntä)
   Nyt olisi kyllä pakko tietää pääsikö Sirkka Kuopioon ja millä hinnalla.

   Lainaa

  3. Tulos: +496 (528 ääntä)
   Älä näytä huonoa esimerkkiä. Mut älä näytä hyvää esimerkkiä, kun se on itsensä jalustalle nostamista. Rasittaa nää ristiriidat aina kaikessa.

   Lainaa

  4. Tulos: -222 (298 ääntä)
   Tältä tämänkin sivun kommentit alkavat näyttämään pikkuhiljaa. Aivot narikassa räksyttämistä. Ihan kuin ne aivot olisivat roikkuneet siellä narikassa syntymästä saakka. En ole ikinä ymmärtänyt mikä siinä on niin hemmetin vaikeaa miettiä hetken aikaa mitä sanoo, että onko siinä lopulta järjen hiventäkään. Kaipa se pullamössösukupolvelle(jota itsekin edustan) ja nuoremmille on ihan ylivoimaista.

   Lainaa

  5. Tulos: -173 (405 ääntä)
   Memerento: Älä näytä huonoa esimerkkiä. Mut älä näytä hyvää esimerkkiä, kun se on itsensä jalustalle nostamista. Rasittaa nää ristiriidat aina kaikessa.
   Ei mitään ristiriitaa. Kati nosti itsensä jalustalle ilmoittamalla näkyvästi hyväntekeväisyysaikomuksestaan. Jos hän olisi ottanut rahat vastaan, kiittänyt ja kaikessa hiljaisuudessa laittanut rahat hyväntekeväisyyteen, olisi hän tehnyt pyyteettömästi hyvää. Nyt hän vain poseerasi.

   Lainaa

  6. Tyyni tonttu 28.7.2020 0:56
   Tulos: +170 (174 ääntä)
   Lakattu meduusa: Seurasin tätä "livenä" mutta ei tietoa pääsikö Sirkka Kuopioon.
   Hopmaisk: Nyt olisi kyllä pakko tietää pääsikö Sirkka Kuopioon ja millä hinnalla.
   Veikkaan että pääsi, 400€:lla lähtis varmaan aika moni ihan vaan huvikseen Järvenpäästä Kuopioon.

   Lainaa

  7. Tulos: -239 (267 ääntä)
   Annukka on perinteinen vasemmiston kukka hattu pahoitan mieleni kaikesta kannattaja

   Lainaa

  8. en ymmärrä 28.7.2020 2:08
   Tulos: -90 (192 ääntä)
   Miksi tuon hyväntekeväisyyteen laittamisen pitää olla ehtona? Olisihan hän voinut sanoa, että rahat voi laittaa suoraan hyväntekeväisyyteen tai sitten hän laittaa ne itse?

   Lainaa

  9. Ihana luovuttaja 28.7.2020 3:35
   Tulos: +230 (240 ääntä)
   Toj Karin: Tältä tämänkin sivun kommentit alkavat näyttämään pikkuhiljaa. Aivot narikassa räksyttämistä. Ihan kuin ne aivot olisivat roikkuneet siellä narikassa syntymästä saakka. En ole ikinä ymmärtänyt mikä siinä on niin hemmetin vaikeaa miettiä hetken aikaa mitä sanoo, että onko siinä lopulta järjen [...]
   Aika monesti oot täällä vastannut muiden kommentteihin ällöttävän ylimielisesti piikitellen samalla osoittaen, että ko. kommentit on menneet sulta täysin ohi. Ehkä olisit tajunnut pointin, jos olisit "miettinyt hetken aikaa mitä sanoo, että onko siinä lopulta järjen hiventäkään". Tai ehkä et.

   Lainaa

  10. Tulos: +164 (182 ääntä)
   Toj Karin: Tältä tämänkin sivun kommentit alkavat näyttämään pikkuhiljaa. Aivot narikassa räksyttämistä. Ihan kuin ne aivot olisivat roikkuneet siellä narikassa syntymästä saakka. En ole ikinä ymmärtänyt mikä siinä on niin hemmetin vaikeaa miettiä hetken aikaa mitä sanoo, että onko siinä lopulta järjen [...]
   Jos olisit itse miettinyt hetken mitä sanot, olisi tuosta sun kommentista voinut saada jotain tolkkuakin. Nyt ei ole kyllä mitään käryä mitä hemmettiä horiset.

   Lainaa

  11. jukkapalmu 28.7.2020 6:33
   Tulos: +26 (44 ääntä)
   En menis noista kenenkään kyytiin.

   Lainaa

  12. Alava matelija 28.7.2020 8:18
   Tulos: +234 (284 ääntä)
   Ismo H: Ei mitään ristiriitaa. Kati nosti itsensä jalustalle ilmoittamalla näkyvästi hyväntekeväisyysaikomuksestaan. Jos hän olisi ottanut rahat vastaan, kiittänyt ja kaikessa hiljaisuudessa laittanut rahat hyväntekeväisyyteen, olisi hän tehnyt pyyteettömästi hyvää. Nyt hän vain poseerasi.
   Jos pisti rahat taskuunsa, niin poseerasi, muuten ei. Tämä on ihmeellinen suomalainen mentaliteetti, että mitään hyvää ei saisi tehdä näkyvästi ja julkisesti. Mitä jos Katin esimerkki inspiroi jotakuta, että hänpä tekee myös noin seuraavalla kerralla? Sehän on vain hyvästä. Jos joku ottaa nokkiinsa siitä, että toinen kertoo laittavansa rahaa hyväntekeväisyyteen, niin ei se kerro mistään muusta kuin nokkiinsa ottajan huonosta omatunnosta. Kannattaisiko vaikka itsekin laittaa rahaa hyvään tarkoitukseen, niin ei tarvitse kokea alemmuutta, kun joku muukin tekee niin? Sitten voi omalla kohdallaan päättää, haluaako itse tehdä sen salassa häpeillen (koska hyväntekeminen on niin kauhea häpeä!), vai ihan julkisesti ja suoraselkäisesti kertoa, että laitan summan X tarkoitukseen Y.

   Lainaa

  13. Tulos: -124 (124 ääntä)
   Ihana luovuttaja: Aika monesti oot täällä vastannut muiden kommentteihin ällöttävän ylimielisesti piikitellen samalla osoittaen, että ko. kommentit on menneet sulta täysin ohi. Ehkä olisit tajunnut pointin, jos olisit "miettinyt hetken aikaa mitä sanoo, että onko siinä lopulta järjen hiventäkään". Tai ehkä et.
   Silloin kun en ole tajunnut pointtia, olen siitä ottanut vastuun ja todennut olleeni väärässä. En ole kenenkään muun nähnyt sitä tekevän.

   Lainaa

  14. Tulos: -144 (152 ääntä)
   Irvikisu: Jos olisit itse miettinyt hetken mitä sanot, olisi tuosta sun kommentista voinut saada jotain tolkkuakin. Nyt ei ole kyllä mitään käryä mitä hemmettiä horiset.
   Ei ole minun vika, ettet ymmärrä selvää ja yksinkertaisella suomen kielellä  kirjoitettua kommenttia, missä ei ole yhtään kielellistä kikkailua. Se johtuu sinun lukutaidottomuudesta.

   Lainaa

  15. Huomionkipeä ankerias 28.7.2020 10:36
   Tulos: +49 (73 ääntä)
   Ismo H: Ei mitään ristiriitaa. Kati nosti itsensä jalustalle ilmoittamalla näkyvästi hyväntekeväisyysaikomuksestaan. Jos hän olisi ottanut rahat vastaan, kiittänyt ja kaikessa hiljaisuudessa laittanut rahat hyväntekeväisyyteen, olisi hän tehnyt pyyteettömästi hyvää. Nyt hän vain poseerasi.
   No anna toisen poseerata. Mitä se sulle kuuluu?
   Teennäisiä, veemäisiä ja itseriittoisia ihmisiä on ollut maailman sivu. Internet on tehnyt mahdolliseksi ja ilmeisen suosituksi näiden ihmisten mollaamisen sillä tekosyyllä että he kun ovat huonotapaisia, niin on ihan ookoo jonkun muun olla yhtä lailla huonotapainen ja sanoa toiselle suoraan mitä hänestä ollaan mieltä.
   Miksi? Ei sillä mitään saavuteta. Kati poseeraa muualla kuitenkin jos on sen tyyppinen ihminen että ei näe siinä mitään vikaa. Eikä siinä sinänsä olekaan. Ei se sillä ketään satuta. Ainoa paha minkä Katin poseeraminen aiheutti että Niko ja Annukka vähän ärsyyntyivät. Mitä sitten? Onko se sitten oikeutus sille että menee nolaamaan toisen julkisesti? (Joojoo joku nyt sanoo että Kati teki sen itse. Mitä sitten.) 
   Aikuinen ihminen kohauttaa olkiaan ja jatkaa matkaa.

   Lainaa

  16. Mitätön kolibri 28.7.2020 11:34
   Tulos: +62 (74 ääntä)
   Toj Karin: Ei ole minun vika, ettet ymmärrä selvää ja yksinkertaisella suomen kielellä  kirjoitettua kommenttia, missä ei ole yhtään kielellistä kikkailua. Se johtuu sinun lukutaidottomuudesta.
   High horse. Norsunluutorni. Synonyymeja Toj Karinille.

   Lainaa

  17. Velaton salaatti 28.7.2020 11:34
   Tulos: +62 (68 ääntä)
   Toj Karin: Silloin kun en ole tajunnut pointtia, olen siitä ottanut vastuun ja todennut olleeni väärässä. En ole kenenkään muun nähnyt sitä tekevän.
   Haha. Hyvä vitsi! Mutta sinä koetkin niin, että sinun kaikki viestit ovat täysin totta ja muut ovat väärässä, joten et ole ikinä väärässä mielestäsi, joten ehkä siksi en ole tuollaista käytöstä sinulta nähnyt! 

   Lainaa

  18. Velaton salaatti 28.7.2020 11:36
   Tulos: +84 (84 ääntä)
   Toj Karin: Ei ole minun vika, ettet ymmärrä selvää ja yksinkertaisella suomen kielellä  kirjoitettua kommenttia, missä ei ole yhtään kielellistä kikkailua. Se johtuu sinun lukutaidottomuudesta.
   Tässä viestissä näkee, kuinka ajattelet kaikista hyvää! 
   Lyttäät, et kannusta.

   Lainaa

  19. Siistimätön käärme 28.7.2020 11:52
   Tulos: +84 (88 ääntä)
   400€ kyydistä Järvenpää-Kuopio? VR veisi noin 50 eurolla. Taksi Helsinkiin ja lento Kuopioonkin tulisi halvemmaksi.

   Lainaa

  20. Juovikas appelsiini 28.7.2020 12:05
   Tulos: -24 (54 ääntä)
   Siistimätön käärme: 400€ kyydistä Järvenpää-Kuopio? VR veisi noin 50 eurolla. Taksi Helsinkiin ja lento Kuopioonkin tulisi halvemmaksi.
   Ehkä hän saa seksuaalista mielihyvää kun saa maksaa ylihintaa ja pääsee tuntemattoman kyydissä? 

   Lainaa

  21. Juovikas appelsiini 28.7.2020 13:10
   Tulos: +24 (56 ääntä)
   Miinustajat ette arvaa mistä ihmiset saa seksuaalista mielihyvää, olin deittisivuilla ja joku kysyi että saisko hän lähettää minulle rahaa viikottain koska se tuntuisi hänestä hyvältä, ilman mitään taka-ajatuksia. Eräs olisi halunnut syödä biojätteeni. Yms yms

   Lainaa

  22. Lupaava banaani 28.7.2020 13:26
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   Juovikas appelsiini: Miinustajat ette arvaa mistä ihmiset saa seksuaalista mielihyvää, olin deittisivuilla ja joku kysyi että saisko hän lähettää minulle rahaa viikottain koska se tuntuisi hänestä hyvältä, ilman mitään taka-ajatuksia. Eräs olisi halunnut syödä biojätteeni. Yms yms
   Annoitko syodä?

   Lainaa

  23. Tulos: -79 (81 ääntä)
   Mitätön kolibri: High horse. Norsunluutorni. Synonyymeja Toj Karinille.
   Sama itku näköjään jatkuu. Senkus jatkat, jos se saa sunit tuntemaasn itsesi paremmaksi ihmiseksi.

   Lainaa

  24. Sopan hämmentäjä 28.7.2020 14:53
   Tulos: -23 (63 ääntä)
   Olishan tuo voinu ottaa ne rahat ja laittaa itse ylimääräiset hyväntekeväisyyteen. Onhan tuo "tekisitte itsekin edes joskus hyväntekeväisyyttä" just tuollaista paapatusta.

   Lainaa

  25. Tulos: +41 (51 ääntä)
   Jos on muutenkin menossa Jäkestä Kuopioon, niin korvaus on aika iso. Mutta jos erikseen vie ja ajaa sitten takaisin, niin ei mitenkään liian iso päivän työstä.

   Lainaa

  26. Tulos: +15 (27 ääntä)
   Juovikas appelsiini: Miinustajat ette arvaa mistä ihmiset saa seksuaalista mielihyvää, olin deittisivuilla ja joku kysyi että saisko hän lähettää minulle rahaa viikottain koska se tuntuisi hänestä hyvältä, ilman mitään taka-ajatuksia. Eräs olisi halunnut syödä biojätteeni. Yms yms
   Aika moni käsittääkseni maksaa "kummina" olemisesta, jotkut jonkun kehitysmaan lapsen kumminakin. Pikkasen epäilen *seksuaalista* mielihyvää.

   Lainaa

  27. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Juhani laittoi mulle mun kommentista närkästynyttä yksäriä :D

   Lainaa

  28. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Elina: Juhani laittoi mulle mun kommentista närkästynyttä yksäriä :D
   No mut tykkäätkö Kari Tapion parhaista lauluista?

   Lainaa

  29. Tulos: -48 (52 ääntä)
   Velaton salaatti: Haha. Hyvä vitsi! Mutta sinä koetkin niin, että sinun kaikki viestit ovat täysin totta ja muut ovat väärässä, joten et ole ikinä väärässä mielestäsi, joten ehkä siksi en ole tuollaista käytöstä sinulta nähnyt! 
   Et ole selvästikään nähnyt kaikkia kommenttejani. Tiedän varmasti paremmin mitä olen kommentoinut ja mitä en kuin sinä, joten sinun on aivan turha vinkua mitään muuta. En jaksa skourata koko sivustoa läpi todisteeksi koska vaiva on liian iso näin mitättömän asian tähden. Sinä voit kuitenkin tehdä sen itse ja huomata olevasi väärässä. Ei ole vaikea homma, sillä olen käyttänyt tätä nikkiä ties miten pitkään.

   Lainaa

  30. Tulos: -31 (37 ääntä)
   Jos Kati saa 400 euroa korvausta, siitä luultavasti pitäisi maksaa vero. Jos 400 euroa maksetaan hyväntekeväisyyteen, ei tarvitse. Oisko näin?

   Lainaa

  31. Juovikas appelsiini 29.7.2020 1:29
   Tulos: +6 (18 ääntä)
   Väsynyt: Aika moni käsittääkseni maksaa "kummina" olemisesta, jotkut jonkun kehitysmaan lapsen kumminakin. Pikkasen epäilen *seksuaalista* mielihyvää.
   Ei kovin moni koekkaan siitä seksuaalisesti mitään (missä väitin muuta?) mutta joillekin, se, että "joutuu" maksamaan jollekin ihmiselle voi olla jotain fantasiaa. "Joudun maksamaan tänään enemmän koska olin niin tuhma tänään" hän selitti, että kiihottuisi kun joutuisi maksamaan minulle, ihan sen rahan menetyksen takia. 
   Ja en antanut tuntemattomille pervoille biojätettäni. Enkä tilinumeroani.
   Fantasioita on hyvin monen muotoisia.

   Lainaa

  32. Tulos: -4 (20 ääntä)
   Huomionkipeä ankerias: No anna toisen poseerata. Mitä se sulle kuuluu? Teennäisiä, veemäisiä ja itseriittoisia ihmisiä on ollut maailman sivu. Internet on tehnyt mahdolliseksi ja ilmeisen suosituksi näiden ihmisten mollaamisen sillä tekosyyllä että he kun ovat huonotapaisia, niin on ihan ookoo jonkun muun olla yhtä [...]
   No sinähän kohautit olkia heti pitkän kaavan kautta. 😂

   Lainaa

  33. Tulos: -19 (37 ääntä)
   Ismo H: Ei mitään ristiriitaa. Kati nosti itsensä jalustalle ilmoittamalla näkyvästi hyväntekeväisyysaikomuksestaan. Jos hän olisi ottanut rahat vastaan, kiittänyt ja kaikessa hiljaisuudessa laittanut rahat hyväntekeväisyyteen, olisi hän tehnyt pyyteettömästi hyvää. Nyt hän vain poseerasi.
   En tajua mistä noi ala-äänet johtuu, puhut ihan totta. Sama kun kuvaisi itseään antamassa rahaa kodittomille,  hyväntekeväisyydestä muuttui hetkessä itsekäs teko.

   Lainaa

  34. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Juovikas appelsiini: Ei kovin moni koekkaan siitä seksuaalisesti mitään (missä väitin muuta?) mutta joillekin, se, että "joutuu" maksamaan jollekin ihmiselle voi olla jotain fantasiaa. "Joudun maksamaan tänään enemmän koska olin niin tuhma tänään" hän selitti, että kiihottuisi kun joutuisi maksamaan minulle, ihan sen [...]
   Mitä sanaa "kiihoittuisi" et ymmärrä? Mieti taas mitä väitit ja väität.

   Lainaa

  35. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Tanita: Annukka on perinteinen vasemmiston kukka hattu pahoitan mieleni kaikesta kannattaja
   Mitä jos jätettäisiin poliittiset leimakirveet sinne, minne ne kuuluu. Eli omaan ajatusmyssyysi. 
   En ole Annukan kommenttien kanssa samaa mieltä, mutta mulle ei leimahtanu mikään välitön poliittinen boneri alkaa hänen jäsenkirjansa väriä alkaa arpoa. Jos sä et pysty ottamaan hyviä tahi typeriä mielipiteitä vastaan ilman, että on PAKKO vetää vassari/suvakki/persu/natsi/fasisti/rasmus -analyysi jostain kommentista, joka ei MITENKÄÄN liity politiikkaan, niin Iltsikka ja netti kiinni kuukaudeksi. Mene järvenrantaan piirtelemään maisemakuvia ja mieti hetki, että voiko ihminen olla jotain muutakin kuin politiikkaa.
   Terkuin, oikeistolainen ystäväsi

   Lainaa

  36. Turha kommentti 30.7.2020 0:26
   Tulos: -11 (13 ääntä)
   Kuha sanoo: Jos Kati saa 400 euroa korvausta, siitä luultavasti pitäisi maksaa vero. Jos 400 euroa maksetaan hyväntekeväisyyteen, ei tarvitse. Oisko näin?
   Hyväntekeväisyyteen tai ”hyväntekeväisyyteen”

   Lainaa

  37. Tiuha delfiini 30.7.2020 9:32
   Tulos: -10 (10 ääntä)
   Neljäkymppiä tunti + satanen bensoihin. Tarjous on reilu, mutta ei liian reilu. Paljon halvemmalla en jaksaisi edes harkita.

   Lainaa

  38. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Väsynyt: Mitä sanaa "kiihoittuisi" et ymmärrä? Mieti taas mitä väitit ja väität.
   Mitä?
   Seksuaalinen mielihyvä ja kiihottuminen on aikalailla samaa kategoriaa?

   Lainaa

  39. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Mutta mielihyvä ja seksuaalinen mielihyvä on kaksi eri asiaa vaikka sama sana niissä onkin, ymmärräthän sinä sen Väsynyt?

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (12 ääntä)
   En ymmärrä tätä, että kun joku sanoo jotakin, se on ihan ymmärrettävästi sanottu, mutta johpnkin pieneen seikkaan tartutaan ja koitetaan päteä? Murteet on erilaisia kun netissä ollaan ja muutenkin, jos se on ymmärrettävästi sanottu miksi pitää kiusaa tehdä? Mikä tarve siihen on? Eikö osata tyytyä siihen vastaukseen vaan itse pitää saada viimeinen sana? Tuossakin kerroin vain kokemuksestani. No ehkä minä lopetan kommentoimisen tännekin, kun kirjoitan joidenkin mielestä väärin yms. Erilaisuus ei ole sallittua täällä. T. Oon alle 30v Muistini huononee päivittäin ja jään kaipaamaan sitä aikaa kun olin yhtä sukkela sanoissani kuin osa kommentoijista.

   Lainaa

  41. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Väsynyt: Mitä sanaa "kiihoittuisi" et ymmärrä? Mieti taas mitä väitit ja väität.
   En oikeesti ymmärrå mitä väärää oon sanonut? Selitä!
   Sanoin että osa ihmisistä voi kokea seksuaalista mielihyvää tommoisista asioista. 
   Sitten kerroin omasta kokemuksesta. Kun joku sanoi että kiihottuisi jos saisi tehdä niin. 
   Kerroin faktaa ja kokemuksen?
   Mitä väitin ja väitän väärin?

   Lainaa

  42. Alumiiniton ampiainen 30.7.2020 10:49
   Tulos: +1 (13 ääntä)
   Kuha sanoo: Jos Kati saa 400 euroa korvausta, siitä luultavasti pitäisi maksaa vero. Jos 400 euroa maksetaan hyväntekeväisyyteen, ei tarvitse. Oisko näin?
   Ei ole. Työstä saatava korvaus on verotettavaa tuloa, vaikka korvauksen pyytäisikin maksamaan suoraan kolmannelle osapuolelle. Suomessa myöskään lahjoitukset hyväntekeväisyyteen eivät tiettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta ole verovähennyskelpoisia. Koska kuljetuksen tarjoaja tuskin on ennakkoperintärekisterissä, tulisi maksajan toimittaa ennakonpidätys ja ilmoittaa tarvittavat tiedot tulorekisteriin. Kuskaamisesta aiheutuneet kulut kuljettaja voi vähentää omalla veroilmoituksellaan. Käytännössähän kimppakyydeistä saaduista korvauksista ei paljon verottajalle huudella, vaan kyseessä on puhtaasti harmaan talouden toiminta. Ja ylläolevan voi iloisesti jättää huomiotta, kun käyttää sellaisia kuljetuspalveluita, joita tuottavat asianmukaisesti rekisteröityneet ammatinharjoittajat ja yritykset.

   Lainaa

  43. Laimea kärpänen 30.7.2020 11:36
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Alumiiniton ampiainen: Ei ole. Työstä saatava korvaus on verotettavaa tuloa, vaikka korvauksen pyytäisikin maksamaan suoraan kolmannelle osapuolelle. Suomessa myöskään lahjoitukset hyväntekeväisyyteen eivät tiettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta ole verovähennyskelpoisia. Koska kuljetuksen tarjoaja tuskin on [...]
   Mieluummin tuen harmaata taloutta antamalla rahani jollekin entuudestaan tuntemattomalle mutta hyvämaineiselle nettitutulle kuskille kuin "asianmukaisesti rekisteröityneille ammatinharjoittajille ja yrityksille", joilta ei ole saanut rahoilleen vastinetta enää vuosiin. Ennen vanhaan pirssikuskeille maksoi ilolla, koska he tekivät työtään palkkansa arvoisesti. Nykyään, jos taksi viitsii edes paikalle tulla vaikka on sovittu, saa asiakas hoitaa itse kaiken muun paitsi ajamisen. Ja ei, se ei ole Bernerin eikä kenenkään muunkaan ulkopuolisen syytä että nykyään taksikuskeilla ei ole minkäänlaista ammattiylpeyttä eikä -taitoa. Jos haluan olla tiettyyn aikaan tietyssä paikassa, niin taksi ja juna ovat ne vihoviimeiset vaihtoehdot.

   Lainaa

  44. Tanssittava sakaali 30.7.2020 18:06
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Mun mielestä Sirkan hintapyyntö ei ollut edes mitenkään erityisen paljon. Ymmärsin tuon niin, että Sirkka etsi vähän kuin pimeää taksia, ja siihen nähden 300 euroa jaettuna ajotuntien määrällä ei ole ollenkaan mikään tähtitieteellinen tuntipalkka. Toki hyvä sellaiselle, joka on muutenkin noille seuduille menossa tuohon aikaan mutta ilmeisesti Sirkan toiveena oli saada privaattikuski.

   Lainaa

  45. Hairysteed 1.8.2020 18:34
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Lakattu meduusa: Seurasin tätä "livenä" mutta ei tietoa pääsikö Sirkka Kuopioon.
   Taisipa mennä suosiolla junalla.

   Lainaa

  46. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Kätevä tapa erotella mukavat matkakumppanit niistä kus piäistä. Jos bensarahojen heittäminen suoraan johonkin ihmisten henkien pelastamiseen tms ei luonnistu, miksi pitäisi semmosta lähteä edes auttamaan?

   Lainaa

  47. Armas apina 4.8.2020 8:43
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Tanssittava sakaali: Mun mielestä Sirkan hintapyyntö ei ollut edes mitenkään erityisen paljon. Ymmärsin tuon niin, että Sirkka etsi vähän kuin pimeää taksia, ja siihen nähden 300 euroa jaettuna ajotuntien määrällä ei ole ollenkaan mikään tähtitieteellinen tuntipalkka. Toki hyvä sellaiselle, joka on muutenkin noille [...]
   Aika harvalla on yhden työpäivän nettopalkka lähelläkään 300 euroa.

   Lainaa

  48. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Kwjfj: En tajua mistä noi ala-äänet johtuu, puhut ihan totta. Sama kun kuvaisi itseään antamassa rahaa kodittomille,  hyväntekeväisyydestä muuttui hetkessä itsekäs teko.
   Miksköhän hyväntekeväisyyteen rahan antamisesta ei saa leuhottaa? Ootteko koskaan miettinyt? Ei se ole mikään pyhä tapahtuma, jota jotenkin pitää suojella itsekkyyden korruptiolta.
   Ehkä ihmiset heittäis rahaa hyväntekeväisyyksiin enemmänkin, jos se ois samalla lailla normaalii touhuu kuin vaikka hmmm.... vaatteiden osto. 
   Kyllähän sitä ymmärretään, että joku pistää kuvan kuinka upee paita tuli löydettyä, mutta auta armias jos se sama tyyppi pistää, että nyt tuli pistettyä rahnaa vaikkas unicefille, niin siitäkös jengi pillastuu.
   Miksi me ajatellaan semmonen hävettävänä? Ei se niitten apurahojen määrää mitenkään vähennä jos niistä kertoo. (Ja saattas saada toisenkin innostumaan lahjotuspuuhiin.)
   Lisäksi jutun muija oli vielä itse hyväntekeväisyysjärjestöllä töissä, joten ei varmaan oo itellensä mitään sädekehää piirtelemässä vaan haluu duunipaikkansa parasta. (Tai mistä mä tiiän. Ehkä se on semmonen itteensä pyhimyksenä pitävä omien pierujen haistelija, mutta ei sitä tuosta saa selville.)
   Mä ainakin haluaisin alkaa antaa rahaa itsekkäästi hyväntekeväisyyteen, jotta sillä pääsis lesoilemaan.

   Lainaa

  49. Pakollinen kielioppikommentti 18.8.2020 12:38
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Memerento: Älä näytä huonoa esimerkkiä. Mut älä näytä hyvää esimerkkiä, kun se on itsensä jalustalle nostamista. Rasittaa nää ristiriidat aina kaikessa.
   Missä vaiheessa olemme alkaneet käyttää sanaa ”kun”, kun pitäisi käyttää ”koska”.
   Huomaan itsekin tekeväni joskus niin ja muuttaahan se asian merkitystä hieman.

   Lainaa

  50. Syyntakeeton mustikka 5.10.2021 23:27
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Jämä: Miksköhän hyväntekeväisyyteen rahan antamisesta ei saa leuhottaa? Ootteko koskaan miettinyt? Ei se ole mikään pyhä tapahtuma, jota jotenkin pitää suojella itsekkyyden korruptiolta.Ehkä ihmiset heittäis rahaa hyväntekeväisyyksiin enemmänkin, jos se ois samalla lailla normaalii touhuu kuin vaikka [...]
   Vielä sellainen pointti, että tuohon hintaan kuskaajia oli varmasti pilviin pimein tarjolla ja tod.näk. kyydin pyytäjälle haluttiin kertoa etukäteen mihin rahat menee, jos voi tehdä sitten päätöksensä antaako rehelliselle ex-kytälle alella, rehellisille golddiggereille vai sädekehänsä kiillottajalle oikeuden kyyditä itseään.

   Lainaa

  51. Lannaton haltija 18.10.2021 2:28
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Olis saatana omana tietonaan pitänyt, ottanu rahat ja iha itte laittanu ne rahat sinne tekeväisyyteenssä ärr... T. Päivi

   Lainaa

  52. Kiistelty raadonsyöjä 10.9.2022 10:20
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Suomalaiset ei tee ikinä mitään hyvää eikä oo epäitsekkäitä, koska muuten muut ajattelee että ne haluu vaan nostaa itsensä jalustalle.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hyväntekeväisyys, järvenpää, korvaus, kuopio, kyyti, palkka, raha, tarjous