Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hampurilainen väärään kurkkuun

Hampurilaisravintola yllättää vastauksellaan negatiiviseen palautteeseen.
Suurenna näkymä
Hampurilainen väärään kurkkuun

Maxi Burger on aikaisemmin tavattu julkaisussa Asiakastyytyväisyys ennen kaikkea. Tätä ruokapaikkaa ei huonot arvoselut hetkauta.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Lukutaidoton delfiini 23.7.2020 0:44
   Tulos: +360 (370 ääntä)
   Niin kaiku vastaa kun sinne huudetaan!

   Lainaa

  2. Epäuskottava lammas 23.7.2020 0:57
   Tulos: +202 (256 ääntä)
   Onko Katja sitten Suomen Karen?

   Lainaa

  3. Alumiiniton soturi 23.7.2020 1:11
   Tulos: +308 (358 ääntä)
   Mukavaa että välillä kukkahattutädit saa takaisin. Asiakas ei aina ole oikeassa.

   Lainaa

  4. Tulos: +417 (443 ääntä)
   Yli 50-vuotias konservatiivinen täti joka ei kestä katsoa metsästystä ja joka suhtautuu nätisti matalapalkkaisen alan työntekijöihin? Joku tuossa nyt ei oikein täsmää.

   Lainaa

  5. Hiilineutraali bataatti 23.7.2020 1:41
   Tulos: +172 (184 ääntä)
   No eipä tartte ihmetellä kun pian ei ole yhtäkään asiakasta.

   Lainaa

  6. я твой слуга 23.7.2020 2:40
   Tulos: +248 (256 ääntä)
   Ei vittu Maxi Burger on kyllä läppä mesta enkä tajua kuka helvetti siellä syö

   Lainaa

  7. Tulos: +329 (349 ääntä)
   En usko sanaakaan Katjan vuodatuksesta. Yksikään kokenut asiakaspalvelija ei vastaisi noin, eikä yksikään kokematon osaisi vängätä vastaan. Kun etsimällä etsii syitä pahoittaa mielensä niin niitä kyllä löytää - ja kun vakaumuksellisesti päättää jakaa pahaa mieltä, niin se kyllä leviää.

   Lainaa

  8. Tulos: +165 (171 ääntä)
   hävettävä mesta toi maxi burger, eivät osaa tehdä ruokaa mut vakkareita silti löytyy niin ei mokomat mee konkkaan

   Lainaa

  9. Ministeri Nieminen 23.7.2020 7:14
   Tulos: -104 (150 ääntä)
   jjjjjj: hävettävä mesta toi maxi burger, eivät osaa tehdä ruokaa mut vakkareita silti löytyy niin ei mokomat mee konkkaan
   Ei liene sinulta pois, jos jotkut muut tykkää.

   Lainaa

  10. Tulos: +86 (90 ääntä)
   jjjjjj: hävettävä mesta toi maxi burger, eivät osaa tehdä ruokaa mut vakkareita silti löytyy niin ei mokomat mee konkkaan
   Onko kylässä kilpailua?

   Lainaa

  11. Luottokelvoton sika 23.7.2020 9:01
   Tulos: +248 (264 ääntä)
   Mä haluisin vaan tietää et mitä sille 20-kymppiselle eli 200-vuotiaalle ekotytölle ois jo tehty Hesburgerissa

   Lainaa

  12. Dorka puuma 23.7.2020 9:03
   Tulos: +27 (47 ääntä)
   Oli kyllä muitakin mielenkiintoisia kommentteja Maxi-burgerin fb-sivuilla 😂 Kannattaa käydä katsomassa

   Lainaa

  13. Normaali lokki 23.7.2020 9:37
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Luottokelvoton sika: Mä haluisin vaan tietää et mitä sille 20-kymppiselle eli 200-vuotiaalle ekotytölle ois jo tehty Hesburgerissa
   Siitä olis tehty pihvejä.

   Lainaa

  14. Turta pussieläin 23.7.2020 9:55
   Tulos: +272 (278 ääntä)
   Miten hankalaa on siirtyä pois television läheltä tai vaihtaa istumisjärjestystä? Tekopyhää valitusta samalla kun syö itse nautaa sämpylän välissä.

   Lainaa

  15. Poksahtava siili 23.7.2020 10:01
   Tulos: +171 (181 ääntä)
   Katja olisi pitänyt heittää ulos viimeistään siinä vaiheessa kun alkoi repimään laitteiden sähköjohtoja irti. Vi**u mikä idiootti.

   Lainaa

  16. Kirjautuminen epäonnistui 23.7.2020 10:22
   Tulos: +219 (225 ääntä)
   Mitenkäs tässä hiipi pieni epäilys takaraivoon, että keskustelu ei välttämättä mennyt juuri noin ja juuri noilla sanoilla, miten Katja kirjoittaa. Hauskaa olisi myös nähdä, miten neljä työntekijää huutaa asiakkaalle yhteen ääneen! Itse en Katjana olisi enää julkisesti kehdannut kertoa, kuinka irrotti virtajohdonkin. Ajatteliko hän, että jonkun lukijan silmissä se olisi ehkä ollut jotain muuta kuin lapsellista typeryyttä?

   Lainaa

  17. Portaaton seuraeläin 23.7.2020 12:13
   Tulos: +51 (59 ääntä)
   Luottokelvoton sika: Mä haluisin vaan tietää et mitä sille 20-kymppiselle eli 200-vuotiaalle ekotytölle ois jo tehty Hesburgerissa
   Odotin avaukseen, olen pettynyt. Vasta yhdestoista kommentti koski tuota 20-kymppistä.

   Lainaa

  18. Muovailtava kuormaeläin 23.7.2020 12:33
   Tulos: -75 (103 ääntä)
   Tottakai tv tai radio pois päältä, jos joku asiakas pyytää. Tuskin kukaan nautti ohjelmasta.

   Lainaa

  19. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Epäuskottava lammas: Onko Katja sitten Suomen Karen?
   Ei, älä tee tätä mulle! 

   Lainaa

  20. Tulos: +52 (68 ääntä)
   Toj Karin: Yli 50-vuotias konservatiivinen täti joka ei kestä katsoa metsästystä ja joka suhtautuu nätisti matalapalkkaisen alan työntekijöihin? Joku tuossa nyt ei oikein täsmää.
   Onko toisten työpaikalla raivoaminen ja sähkölaitteiden sammuttelu siis jotenkin nättiä suhtautumista?

   Lainaa

  21. Tulos: -18 (64 ääntä)
   traumcity: Onko toisten työpaikalla raivoaminen ja sähkölaitteiden sammuttelu siis jotenkin nättiä suhtautumista?
   Jospa lukisit jutun ja yrittäisit ymmärtää mistä puhutaan ennen kuin kommentoit vastaan. Arvelen ettet kuitenkaan lue, joten anna kun lainaan suoraan tähän Katjaa itseään: "Pyysin nätisti henkilökuntaa kääntämään kanavaa." Tosiaan, jos olisit lukenut jutun, olisit myös huomannut miten Katja kuvaili tapahtumaa lainauksen jälkeen. Missään vaiheessa hän ei raivonnut tai käyttäytynyt muutenkaan asiattomasti omien sanojensa mukaan. Kommentillani minä nimenomaan kyseenalaistin Katjan omien sanojen paikkansa pitävyyden.

   Lainaa

  22. Tulos: +39 (61 ääntä)
   Muovailtava kuormaeläin: Tottakai tv tai radio pois päältä, jos joku asiakas pyytää. Tuskin kukaan nautti ohjelmasta.
   Ei todellakaan sammuteta jos muut haluaa katsoa. Miksei omallekohdalle ikinä satu näitä sankareita, olisin omin kätösin heittäny mummelin pihalle.

   Lainaa

  23. Tulos: -35 (45 ääntä)
   Just noin pitää nillittäjille vastata. Puhuvat itse epäkohteliaasti ja kerjäävät jotain pahoitteluja. Zyklon-b:lle olisi käyttöä ja paljon.

   Lainaa

  24. Saastamoinen 23.7.2020 16:22
   Tulos: +3 (29 ääntä)
   Parempiahan ne disneyn tuotokset olisvat lapsille olleet, niin voisivat elää kuplassaan vailla pahaa maailmaa. On vain metsän eläimet sopuisasti ja sitten iso paha susi tai paha metsästäjä. Vaan mistä sitä tietää, jos lapset jäivätkin tuijottamaan kiinostuksen ja innostuksen takia. Ehkä siinä olisikin tulevia metsästäjiä, mutta äiti rajoittaa heidän maailmaansa liikaa omiin älleihinsä perustuen. Tai tulevia sarjamurhaajia. Ei voi tietää.

   Lainaa

  25. Tulos: -8 (34 ääntä)
   Toj Karin: Jospa lukisit jutun ja yrittäisit ymmärtää mistä puhutaan ennen kuin kommentoit vastaan. Arvelen ettet kuitenkaan lue, joten anna kun lainaan suoraan tähän Katjaa itseään: "Pyysin nätisti henkilökuntaa kääntämään kanavaa." Tosiaan, jos olisit lukenut jutun, olisit myös huomannut miten Katja [...]
   Mistä minä tiedän mitä sinä rivien välistä tarkoitit. 

   Lainaa

  26. Tulos: +5 (31 ääntä)
   traumcity: Mistä minä tiedän mitä sinä rivien välistä tarkoitit. 
   Vaikkapa tästä virkkeestä: "Joku tuossa nyt ei oikein täsmää." Sekä siitä että käytin kommentissani samoja termejä kuin Katja, mikä itsestäänselvästi viittaa silloin suoraan Katjan kirjoitukseen, ei suinkaan minun omaan mielipiteeseen Katjasta. Peukkujen suhteesta päätellen kommentin ymmärtäminen ei ollut vaikeaa juuri kenellekään muullekaan (202^, 3v).

   Lainaa

  27. Tulos: -31 (51 ääntä)
   Toj Karin: Vaikkapa tästä virkkeestä: "Joku tuossa nyt ei oikein täsmää." Sekä siitä että käytin kommentissani samoja termejä kuin Katja, mikä itsestäänselvästi viittaa silloin suoraan Katjan kirjoitukseen, ei suinkaan minun omaan mielipiteeseen Katjasta. Peukkujen suhteesta päätellen kommentin ymmärtäminen ei ollut vaikeaa juuri kenellekään muullekaan (202^, 3v).
   Eihän sun kirjoituksessa täsmännyt moni muukaan asia, Katja ei esimerkiksi kuvaillut itseään konservatiiviksi lainkaan, joten eos mitä mahdoit tarkoittaa. 
   Sulla on peukkuja suhteessa ihan liikaa perseessä, ota pari pois niin ei tarvitse vuodattaa ylipitkiä vastauksia johonkin täysin triviaaliin kommenttiin 

   Lainaa

  28. Paranormaali kalkkuna 23.7.2020 21:06
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   Miten bensarohmu auto liittyy tapaukseen?

   Lainaa

  29. Pelkäämätön soturi 23.7.2020 21:40
   Tulos: +56 (66 ääntä)
   Paranormaali kalkkuna: Miten bensarohmu auto liittyy tapaukseen?
   Katja olettaa, että jos bensarohmulla autolla liikkeellä oleva boomeri ei saa mieleistään ohjelmaa, niin sitten joku polkupyörällä matkaileva hippi syötäisiin elävältä. 
   Kun on ihan mahdotonta tietää mitä oikeasti tapahtui, niin toisaalta _voi_ olla, että henkilökunta piti TV'n päällä ihan kiusallaan. Mutta lähinnä luulen että Katja on puolestaloukkaantuja -tietysti kaikki viherpiipertäjät tietävät mistä liha tulee eikä tee kummempaa eroa jos näkevät sen vielä kerran. Miksi he muuten viherpiipertäisivät. On ihan eri ihmislaji joka haluaa mättää nautaa mutta olla tietämättä että kukaan tappaa eläimiä.

   Lainaa

  30. Tulos: -18 (28 ääntä)
   traumcity: Eihän sun kirjoituksessa täsmännyt moni muukaan asia, Katja ei esimerkiksi kuvaillut itseään konservatiiviksi lainkaan, joten eos mitä mahdoit tarkoittaa.  Sulla on peukkuja suhteessa ihan liikaa perseessä, ota pari pois niin ei tarvitse vuodattaa ylipitkiä vastauksia johonkin täysin triviaaliin kommenttiin 
   Moni asia täsmäsi, moni ei. En jaksa avata minun ajatuksen juoksua siltä ajalta kun sen kommentin kirjoitin, kun en edes muista sitä enää. Fakta on kuitenkin se että ymmärsit kommenttini väärin, väärinkäsitys on korjattu, ja tästä eteenpäin vastaanväittäminen on aivan turhaa. En oikeastaan edes käsitä miksi väität vastaan muuten kuin vänkäämisen ilosta. Ei ole eka kerta kun vänkään vastaan vain koska olet ymmärtänyt väärin.

   Lainaa

  31. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Vikasta lauseesta tarkoitin että ei ole eka kerta kun sinä vänkääT vastaan. Selvennyksenä siksi että vältettäisiin kirjoitusvirheistä sattuvat väärinkäsitykset.

   Lainaa

  32. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Epäuskottava lammas: Onko Katja sitten Suomen Karen?
   Mikä tää Karen-juttu on?

   Lainaa

  33. Symboloiva sitruuna 25.7.2020 0:34
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Mikä vaivaa ihmistä, joka kirjottaa "20-kymppinen"?? :'D

   Lainaa

  34. Kummikäki 25.7.2020 3:31
   Tulos: +51 (51 ääntä)
   Frodo: Mikä tää Karen-juttu on?
   Kareniksi kutsutaan Yhdysvalloissa useimmiten valkoihoista, n. 30-60-vuotiasta naista, joka vähittäismyymälöissä, ravitsemus- ja/tai majoitusliikkeissä (tai ylipäätään missä vain) loukkaantuu verisesti jos kokee (etu)oikeuksiaan loukatun. Karen vaatii mäkissä alennusta Burger kingin kupongilla, saa itkupotkuraivarin kun hänelle selitetään miten asiat ovat ja uhkaa haastaa koko puljun oikeuteen. Työpaikalla hän syö toisten eväät ja koulussa nolaa lapsensa vaatimalla opettajalta arvosanojen korotusta. Naapureitaan hän terrorisoi antamalla räksyttävän sessensä kuseksia toisten autonkylkiin ja paskoa nurmikoille, sukulaistytön häissä hän haukkuu tarjoilun, juhlapaikan, morsiamen ja anopin tuotuaan häälahjaksi kierrätyskeskuksta ostamansa Ikean Beräkna-maljakon. Omasta mielestään hän on aina oikeassa, todellisuudessa hän on omahyväinen kusipää, joka ei typeränä tajua, miksi kukaan ei viihdy hänen seurassaan vapaaehtoisesti.

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Miksi kukaan ei kiinnitä huomiota Burgeriin, siitä on täällä hieno juttukin. https://www.como.fi/uutiset/porilaisen-maxi-burgerin-sivut-ovat-piristava-poikkeus-taalla-asiakkaalle-vastataan-aika-suoraan/

   Lainaa

  36. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Epäuskottava lammas: Onko Katja sitten Suomen Karen?
   Ei.

   Lainaa

  37. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Käytiin kesälomareissulla porissa ja meemiarvoltaan korkealle rankatussa maxi-burgerissa syömässä. Hämmentävä paikka, nakkikoppi missä aasialainen naisoletettu myy sekä nakkikoppien klassikoita että viinaa. Meidän annokset oli kyllä ihan syömäkelpoisia ja hyvät muistot jäi.

   Lainaa

  38. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Kummikäki: Kareniksi kutsutaan Yhdysvalloissa useimmiten valkoihoista, n. 30-60-vuotiasta naista, joka vähittäismyymälöissä, ravitsemus- ja/tai majoitusliikkeissä (tai ylipäätään missä vain) loukkaantuu verisesti jos kokee (etu)oikeuksiaan loukatun. Karen vaatii mäkissä alennusta Burger kingin kupongilla, [...]
   Okei. Kiitos selvennyksestä. :)

   Lainaa

  39. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Frodo: Mikä tää Karen-juttu on?
   Karen on yleisesti naishenkilö, joka käyttäytyy kuin mikäkin arvostettu kriitikko ja vaatii itselleen sen mukaista palvelua, yleensä jos Karenia ei ota vakavasti, vaatii hän päästä puhumaan pomon kanssa, Yrittäen järkätä potkut häntä kohtaan rikkoneelle työntekijälle, tai pahimmilaan hän aloittaa kokonaisen vihakamppanjan, tarkoituksena saada koko yritys nurin.

   Lainaa

  40. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Myönnän suoraan että nykyisin miinusta Toj Karinin kommentit automaattisesti. Aina vääntämässä ties mistä. Jälleen totean myös, että ihan sama onko oikeassa, ei vain jaksa lukea pitkiä väittelyitä saman henkilön toimesta melkein jokaisen mokan kommenteissa. Onko pakko olla aina äänessä ja/tai saada viimeinen sana, kysyn vain.

   Lainaa

  41. Kähärä henkilö 28.7.2020 22:31
   Tulos: -3 (13 ääntä)
   Saastamoinen: Parempiahan ne disneyn tuotokset olisvat lapsille olleet, niin voisivat elää kuplassaan vailla pahaa maailmaa. On vain metsän eläimet sopuisasti ja sitten iso paha susi tai paha metsästäjä. Vaan mistä sitä tietää, jos lapset jäivätkin tuijottamaan kiinostuksen ja innostuksen takia. Ehkä siinä [...]
   Menee tuo sinunkin kommentti överiksi. Se on eri asia että tietää kyllä mistä se ruoka tulee, mutta haluaako nähdä teurastusta kesken syönnin. Joillakin voi siitä tosiaan mennä ruokahalu. Ja jos pyyti ensin nätisti, ja henkilökunta on vastannut tuolla tavalla, niin minusta he ovat mokanneet. Ei tuo asiakkaankaan käytös hyvää ollut, mutta  enemmän ihmettelen työntekijän asennetta. 

   Lainaa

  42. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Googlen arvosteluista: "Ei kysytty mausteita ja sit tuli kaikki mausteet" Vastaus: "etkä sitten kehdannut tilatessa sanoa, mitä mausteita et halua, lähtökohtana on, että jos asiakas ei sano mitä maustetta ei halua , laitamme normaali mausteet, eli saa sanoa mitä haluaa, ei tarvi sitten jälkeenpäni täällä selvitellä, että en halunut sipalia tai majoa !!" "Sain ruokamyrkytyksen. Hampurilainen oli tehty pilaantuneista elintarvikkeista." Vastaus: "saitko höpönassu samalla tippurin, se ei ainakaan ole meidän vika, pese sormesi, ennen ruokailua :)"

   Lainaa

  43. Tulos: 0 (2 ääntä)
   https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-gj-rev1&sxsrf=ALeKk017MK9armgn4Ck0mTtALFgjzs5p0g%3A1595973399059&ei=F58gX86HA8WdsAf00Zko&q=maxi+burger+pori&oq=maxi+burger+&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAEYADIECCMQJzICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgQIABBDMgcIABAKEMsBOgQIABBHUPkcWPkcYKYoaABwAXgAgAGkAYgBpAGSAQMwLjGYAQCgAQHAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-serp#lkt=LocalPoiReviews&trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:11056490795106182047,rc_q:Maxi-Burger%2520%2526%2520Kebab,ru_q:Maxi-Burger%2520%2526%2520Kebab,trex_id:rAalTe

   Lainaa

  44. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Juttua paikan pitäjästä: https://www.satakunnankansa.fi/a/268f2ae2-edac-4220-8043-87354e6437a5

   Lainaa

  45. Tahraton järvisieni 31.7.2020 22:06
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Tuo kyseinen Kesoil on ollut kohta jo 30 vuotta Neste.

   Lainaa

  46. Tornipöllö 8.8.2020 22:02
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Nojaa... Minusta se on aika ymmärrettävää, jos syödessä ei tahdo katsoa eläimen (tai ihmisen) suolistusta telkkarista. On toki tärkeää tietää mistä ja miten se liha sinne pöytään päätyy, mutta aikansa ja paikkansa kaikella; onhan myöskin tärkeää esim. seurata uutisia, mutta lienee kuitenkin hyväksyttävää jos ei tahdo katsoa suoraa lähetystä vaikkapa rajusta pommituksesta tai sarjamurhaajasta kesken lastenkutsujen. Toisaalta, tiedä sitten onko siellä oikeasti esitetty asiaa niin graafisesti kuin mitä Katja väittää. Joka tapauksessa viimeistään virtajohdon nyppääminen seinästä oli kyllä aika naurettava veto.

   Lainaa

  47. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Epäuskottava lammas: Onko Katja sitten Suomen Karen?
   Ei. Ja en halua kenellekään uusia nimipainajaisia, jotenka jätetään Katjat yms rauhaan. 
   Jos kyseessä on yllätys Karen, se on Karen eikä 'Auurgh mitä helvettiä' tai 'onko ihan pakko' ja ei varsinkaan Katja.
   (ps en ole Katja, mutta tunnen yhden)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: arvostelu, asiakaspalaute, asiakaspalvelu, dokumentti, hampurilainen, hampurilaiset, hesburger, luonto, maxi burger ja kebab, palaute, rage, ravintola, telkkari, tv