Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kallis auto pilalla

55 tuhannen euron auto kohtaa ruohonleikkaajan.
Suurenna näkymä
Kallis auto pilalla

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +730 (740 ääntä)
   Seuraavana päivänä autoliikkeessä: "Pistä samanlainen"

   Lainaa

  2. Tuhma aprikoosi 25.6.2020 0:27
   Tulos: +448 (452 ääntä)
   Kuinka kallis se auto oikein oli?

   Lainaa

  3. Päivänselvä maito 25.6.2020 0:44
   Tulos: -229 (373 ääntä)
   Rikkaiden ongelmat jaksa paljon kiinnostaa. Ennen kuin heruu mitään sympatiaa niin pitää ensin lahjoittaa auton hinta hyväntekeväisyyteen ja todistettava sisseytensä pärjäämällä 400€ kuukausi. Rahaporhot todellisuuden kanssa tekemisiin mieluiten vaikka pakkokeinoin. Todellisuudesta vieraantuneet urpot vaikka Siperiaan oppiin nöyryyttä.

   Lainaa

  4. Tulos: +894 (908 ääntä)
   Hiukan hirvittäisi mennä lääkärille, joka ei onnistu tällaisessa tilanteessa keksimään mitään muuta ratkaisua, kuin uuden auton osto.

   Lainaa

  5. Perspillu ja hyvät vitut 25.6.2020 0:53
   Tulos: +90 (184 ääntä)
   Päivänselvä maito: Rikkaiden ongelmat jaksa paljon kiinnostaa. Ennen kuin heruu mitään sympatiaa niin pitää ensin lahjoittaa auton hinta hyväntekeväisyyteen ja todistettava sisseytensä pärjäämällä 400€ kuukausi. Rahaporhot todellisuuden kanssa tekemisiin mieluiten vaikka pakkokeinoin. Todellisuudesta vieraantuneet urpot vaikka Siperiaan oppiin nöyryyttä.
   Ok Stalin.

   Lainaa

  6. Sikeä puhveli 25.6.2020 2:25
   Tulos: +385 (387 ääntä)
   Liian kiltti lääkäri? Toisaalta parempi se on niin käyttäytyä kuin tuo Mari joka haukkuu työkuntoutujat, puhua rikkauksista ja hyväntekevästä ÄITINSÄ ammmatista. Ei oo enää Marin ongelma mihin äitinsä rahat käyttää. Plus eikö autoilla pitäs vakuutus olla? Luulis rikkaalla se varsinkin se olevan?

   Lainaa

  7. Tulos: +298 (300 ääntä)
   Sikeä puhveli: Liian kiltti lääkäri? Toisaalta parempi se on niin käyttäytyä kuin tuo Mari joka haukkuu työkuntoutujat, puhua rikkauksista ja hyväntekevästä ÄITINSÄ ammmatista. Ei oo enää Marin ongelma mihin äitinsä rahat käyttää. Plus eikö autoilla pitäs vakuutus olla? Luulis rikkaalla se varsinkin se olevan?
   Kyllä se on Marin ongelma. Perintö pienenee, kun kardiologi äiti ostaa uuden auton 🤭

   Lainaa

  8. Tulos: +483 (483 ääntä)
   Itse en jaksa provosoitua tai ylipäätään kiinnittää huomiota siihen jos joku on ökyrikas, mutta kuinka tyhmä täytyy olla ettei ota vahinkotapauksissa yhteyttä vastuussa olevaan tahoon tai edes vakuutusyhtiöön? Ja kuinka ylimielinen jos kuvittelee jokaisen kaupungin huoltotyypin olevan joku "kuntoutuja"?

   Lainaa

  9. Ulf Rundqvist 25.6.2020 3:36
   Tulos: +57 (89 ääntä)
   Pieksämäellä mitään rikkaita ole, Savon perslävessä....

   Lainaa

  10. Tulos: +235 (245 ääntä)
   Mari sieltä omasta vuokra-kaksiostaan taas kirjoittelee nettiin rikkaasta mielikuvitusäidistään. Oikeastihan Marin äiti kuoli jo vuonna 2006 ja oli ammatiltaan floristi.

   Lainaa

  11. Kummikäki 25.6.2020 6:34
   Tulos: -8 (42 ääntä)
   Päivänselvä maito: Rikkaiden ongelmat jaksa paljon kiinnostaa. Ennen kuin heruu mitään sympatiaa niin pitää ensin lahjoittaa auton hinta hyväntekeväisyyteen ja todistettava sisseytensä pärjäämällä 400€ kuukausi. Rahaporhot todellisuuden kanssa tekemisiin mieluiten vaikka pakkokeinoin. Todellisuudesta vieraantuneet urpot vaikka Siperiaan oppiin nöyryyttä.
   Ei ne siellä mitään opi. Uhriutuvat vaan lisää.

   Lainaa

  12. Tulos: +126 (132 ääntä)
   Kamana: Itse en jaksa provosoitua tai ylipäätään kiinnittää huomiota siihen jos joku on ökyrikas, mutta kuinka tyhmä täytyy olla ettei ota vahinkotapauksissa yhteyttä vastuussa olevaan tahoon tai edes vakuutusyhtiöön? Ja kuinka ylimielinen jos kuvittelee jokaisen kaupungin huoltotyypin olevan joku "kuntoutuja"?
   Ja jotenkin vielä erityisesti häiritsee, että äiti on lääkäri, mutta suhtautuminen kuntoutujiin on noin vihamielinen. Vaikka eihän tuossa toki mistään kardiologisista ongelmista kuntoutumisesta olekaan kyse.

   Lainaa

  13. Tulos: -50 (64 ääntä)
   Toivon, että Mari joutuis yksin yöllä esim. Fafelaan.

   Lainaa

  14. Lokasuojaton haukka 25.6.2020 8:48
   Tulos: -74 (172 ääntä)
   Päivänselvä maito: Rikkaiden ongelmat jaksa paljon kiinnostaa. Ennen kuin heruu mitään sympatiaa niin pitää ensin lahjoittaa auton hinta hyväntekeväisyyteen ja todistettava sisseytensä pärjäämällä 400€ kuukausi. Rahaporhot todellisuuden kanssa tekemisiin mieluiten vaikka pakkokeinoin. Todellisuudesta vieraantuneet urpot vaikka Siperiaan oppiin nöyryyttä.
   Köyhien ongelmat jaksa paljon kiinnostaa. Ennen kuin heruu mitään sympatiaa niin pitää ensin lopetaa se sossun luukulla ravaaminen ja tehtävä edes yksi työhakemus kuukaudessa. Köyhät työntekoon mieluiten vaikka pakkokeinoin. Todellisuudesta vieraantuneet urpot vaikka Siperiaan oppiin nöyryyttä.

   Lainaa

  15. kikkelis kokkelis 25.6.2020 8:53
   Tulos: -55 (117 ääntä)
   Päivänselvä maito: Rikkaiden ongelmat jaksa paljon kiinnostaa. Ennen kuin heruu mitään sympatiaa niin pitää ensin lahjoittaa auton hinta hyväntekeväisyyteen ja todistettava sisseytensä pärjäämällä 400€ kuukausi. Rahaporhot todellisuuden kanssa tekemisiin mieluiten vaikka pakkokeinoin. Todellisuudesta vieraantuneet urpot vaikka Siperiaan oppiin nöyryyttä.
   Köyhän ulina on aina musiikkia korville

   Lainaa

  16. Tulos: +80 (98 ääntä)
   Päivänselvä maito: Rikkaiden ongelmat jaksa paljon kiinnostaa. Ennen kuin heruu mitään sympatiaa niin pitää ensin lahjoittaa auton hinta hyväntekeväisyyteen ja todistettava sisseytensä pärjäämällä 400€ kuukausi. Rahaporhot todellisuuden kanssa tekemisiin mieluiten vaikka pakkokeinoin. Todellisuudesta vieraantuneet urpot vaikka Siperiaan oppiin nöyryyttä.
   Yleensä joo, mutta eiköhän lääkäri ole niitä ammatteja, joiden vastuullisuus ja haastavuus saakin jo näkyä palkassa. Lääkäri kuitenkin ihan itse tienaa rahansa, eikä ole samalla viivalla kaiken maailman Jeff Bezosien kanssa.

   Lainaa

  17. totuuden_torvi 25.6.2020 10:16
   Tulos: +128 (132 ääntä)
   Rohkenen arvata, ettei ole Mari maksanu itse Porscheaan tai liekö koko autoa olemassakaan. Ihme, kun ei alkanut luettelemaan vaikka sen lisävarusteita. Outo tyyppi.

   Lainaa

  18. Tulos: +102 (116 ääntä)
   Aika jännä miten jengi pitää noita kulutusosia jotenkin korvaamattomina. Se on vain auton maalipinta, aika harva sitä koko kämppääsänkään uudestaan maalaa, jos johonkin tulee joku pieni naarmu, saatika sitten sitä julkisivua vedä kokonaan uusiksi pienen jäljen takia.

   Lainaa

  19. Tulos: +129 (129 ääntä)
   Kyseinen tyyppi on ehkä hieman ”kylähullun” maineessa. Vastaavia lentäviä juttuja löytyy aina, rikkaasta (joskin kaiketi näkymättömästä) miehestä, salaliittoteorioista, toisesta maailmasta olevista tanssitaidoista jne.

   Lainaa

  20. Reititön mäyrä 25.6.2020 14:11
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Sikeä puhveli: Liian kiltti lääkäri? Toisaalta parempi se on niin käyttäytyä kuin tuo Mari joka haukkuu työkuntoutujat, puhua rikkauksista ja hyväntekevästä ÄITINSÄ ammmatista. Ei oo enää Marin ongelma mihin äitinsä rahat käyttää. Plus eikö autoilla pitäs vakuutus olla? Luulis rikkaalla se varsinkin se olevan?
   Täyskasko

   Lainaa

  21. Letittämätön siili 25.6.2020 14:20
   Tulos: -30 (32 ääntä)
   Kamana: Itse en jaksa provosoitua tai ylipäätään kiinnittää huomiota siihen jos joku on ökyrikas, mutta kuinka tyhmä täytyy olla ettei ota vahinkotapauksissa yhteyttä vastuussa olevaan tahoon tai edes vakuutusyhtiöön? Ja kuinka ylimielinen jos kuvittelee jokaisen kaupungin huoltotyypin olevan joku "kuntoutuja"?
   Näemmä olla ammatiltaan lääkäri = hyvin korkeasti koulutettu? 🤷🏻‍♀️

   Lainaa

  22. Pelkäämätön soturi 25.6.2020 14:39
   Tulos: +69 (69 ääntä)
   James: Mari sieltä omasta vuokra-kaksiostaan taas kirjoittelee nettiin rikkaasta mielikuvitusäidistään. Oikeastihan Marin äiti kuoli jo vuonna 2006 ja oli ammatiltaan floristi.
     Edelliseen kirpparipostiin kommentoituani ettei ole järkevää aina epäillä kaikkea, kaikkea outoa kun oikeasti sattuu, tämä on vähän täyskäännös... mutta en usko että äitiä, porschea, tai mitään muutakaan on olemassakaan, ja Marilla ei ole kaikki ihan kunnossa :/

   Lainaa

  23. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Mutta mitä se marin äiti nyt oikein tekikään työkseen?

   Lainaa

  24. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Lokasuojaton haukka: Köyhien ongelmat jaksa paljon kiinnostaa. Ennen kuin heruu mitään sympatiaa niin pitää ensin lopetaa se sossun luukulla ravaaminen ja tehtävä edes yksi työhakemus kuukaudessa. Köyhät työntekoon mieluiten vaikka pakkokeinoin. Todellisuudesta vieraantuneet urpot vaikka Siperiaan oppiin nöyryyttä.
   Ei nekään siellä mitään opi. Kuolevat vaan nälkään ja kylmään.

   Lainaa

  25. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Sikeä puhveli:  Plus eikö autoilla pitäs vakuutus olla? Luulis rikkaalla se varsinkin se olevan?
   On niin rikas, ettei tarvi vakuutusta.. voi tarvittaessa ostaa uuden..

   Lainaa

  26. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Äitini on kardiologi. Aha. Tympii tälläiset pellet. Ja vähän epäilyttää, kuka on niin tahvo ettei heti ota vakuutusyhtiöön yhteyttä? Pysähdy selvittämään asiaa siihen paikalle? Ja hitaalla käyviä kuntoutujia, ei jessus.

   Lainaa

  27. Nuti tomaatti 26.6.2020 0:33
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Uutta 55t autoakin saattaa joutua odottamaan jokusen kuukauden tilauksesta, varsinkin ”metallinvärissä”

   Lainaa

  28. Parraton salaatti 26.6.2020 0:35
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   Joskus melkein toivois että nuo kuntoutujia ym haukkuvat joutuisi itse samaan asemaan.

   Lainaa

  29. Tulos: +29 (41 ääntä)
   Ai köyhät ne ajelee vielä jollain autoilla? Herttaisen rahvasta. Oma henkilökohtainen on-call pilottini lennättää mut aina helikopterilla K-markettiin, kun täytyy käydä maitokaupoilla. No joo. Joku kyseli, että ei kai se yksittäisen maalinaarmun paikkaaminen nyt ole sen isompi homma kuin kitata kipsilevyseinän taulunripustusreikä piiloon. Valitettavasti on. Joissakin näissä Betley-autoissa saattaa olla sellainen päällysmaali, että sitä sävyä ei ole Motonetin hyllyissä vaan ne on tehtaiden omia käsityönä tehtyjä sekoituksia. Ja vaikka olisikin sitä omaa auton sävyä spray-purkissa, niin syistä, joista autoista kiinnostumattomana en tiedä, sitä on todella vaikea saada mätsättyä muuhun maalipintaan hiomisesta ja lakkauksista huolimatta. Yleensä paikkamaalit erottuvat hieman erisävyisinä muusta maalipinnasta, vaikka olisi käytetty samaa maalia. Tiedän tämän siksi, että lapsena pamautin meidän auton oven vähän liian lennokkaasti auki ja kopsautin viereisessä parkissa ollutta autoa kylkeen. :) Iskä nieleskeli jo kyyneliä laskeskellessaan sen toisen auton uudelleenmaalauksen kustannuksia. (Oli kiva setä onneksi se toinen autoilija. Nuolaisi peukaloaan ja pyyhkäisi naarmun yli. Totesi että saa vahalla piiloon ja ei halua mitään korvauksia asiasta.)

   Lainaa

  30. Näkyvä aasi 26.6.2020 4:29
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Sprikles: Ai köyhät ne ajelee vielä jollain autoilla? Herttaisen rahvasta. Oma henkilökohtainen on-call pilottini lennättää mut aina helikopterilla K-markettiin, kun täytyy käydä maitokaupoilla. No joo. Joku kyseli, että ei kai se yksittäisen maalinaarmun paikkaaminen nyt ole sen isompi homma kuin kitata [...]
   Yleensä paikkamaaleja ei osteta Motonetista, vaan ne teetetään liikkeessä auton värinumeron (löytyy konehuoneesta) perusteella, jolloin saadaan se ihan sama väri kuin alkuperäinen. Jos kyse on yksittäisistä naarmuista tai kiveniskemistä, riittää melko pieni maalimäärä, joten hintaa sille tulee muutama kymppi enimmillään. (En nykyistä hintatasoa uskalla tarkemmin arvailla, kun siitä on jo useita vuosia kun olen näitä sekoittanut ja myynyt itse.) Ongelmia toki tulee silloin, jos naarmutetun auton maalipinta on kovin vanha ja haalistunut, jolloin väri ei ole enää se alkuperäinen ja spraymaalaus erottuu haalistuneesta pinnasta, mutta uusissa autoissa tätä ongelmaa ei ole ja vanhojen kanssa harvoin ollaan niin tarkkoja, että sillä on väliä. 
   Ei muuten kannata korjata niitä kiveniskemiä tai naarmuja spraymaalilla, vaan ihan kynsilakkapurkintyylisellä paikkamaalauksella pelkästään se naarmukohta. Tällöin mahdollinen pieni väriero uuden maalin ja haalistuneen maalin välillä jää huomaamatta. Toki jos auto on ollut kivisateessa, niin silloin iskemiä voi olla todella paljon, mutta noin yleisesti suosittelisin pitää oman auton maalia aina varastossa ja paikkaamaan naarmut saman tien kun niitä tulee, jos maalipinnan kunto on itselle tärkeää.
   Joten isäsi hieman ylireagoi. Ei se toisen auton oven naarmuttaminen niin kallista olisi ollut. Mutta kiva kun oli mukava vastapeluri.

   Lainaa

  31. Vakava kissa 26.6.2020 9:06
   Tulos: +1 (31 ääntä)
   Päivänselvä maito: Rikkaiden ongelmat jaksa paljon kiinnostaa. Ennen kuin heruu mitään sympatiaa niin pitää ensin lahjoittaa auton hinta hyväntekeväisyyteen ja todistettava sisseytensä pärjäämällä 400€ kuukausi. Rahaporhot todellisuuden kanssa tekemisiin mieluiten vaikka pakkokeinoin. Todellisuudesta vieraantuneet urpot vaikka Siperiaan oppiin nöyryyttä.
   Miksi pitäisi? Miksi olet kateellinen ihmiselle joka on itse työllään rahansa ansainnut? En näin pienituloisena voi todellakaan ymmärtää moista katkeruutta toisia kohtaan!

   Lainaa

  32. Vakava kissa 26.6.2020 9:09
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   Sprikles: Ai köyhät ne ajelee vielä jollain autoilla? Herttaisen rahvasta. Oma henkilökohtainen on-call pilottini lennättää mut aina helikopterilla K-markettiin, kun täytyy käydä maitokaupoilla. No joo. Joku kyseli, että ei kai se yksittäisen maalinaarmun paikkaaminen nyt ole sen isompi homma kuin kitata [...]
   Motonetistä? Et taida pahemmin autoasioista olla perillä :D

   Lainaa

  33. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Tuhma aprikoosi: Kuinka kallis se auto oikein oli?
   55 t. Mutta ei haittaa. Äiti on kardiologi.

   Lainaa

  34. Tulos: +19 (25 ääntä)
   On aika paska auto, jos hajoaa siihen, että soraa lentää kylkeen.

   Lainaa

  35. Pelkäämätön soturi 26.6.2020 12:28
   Tulos: +35 (41 ääntä)
   Vakava kissa: Miksi pitäisi? Miksi olet kateellinen ihmiselle joka on itse työllään rahansa ansainnut? En näin pienituloisena voi todellakaan ymmärtää moista katkeruutta toisia kohtaan!
     Ei haittaa olla pienituloinen, koska työni on helppoa, mukavaa, ja sitä saa tehdä melkein miten huvittaa. Siitä huolimatta nyppii, että esim. sairaanhoitajille maksetaan niin huonosti, ja kaiken maailman konsulteille ja muille röyhkimyksille jotka keksivät pyytää aivan tähtitieteellisiä palkkoja, niitä myös maksetaan. Kardiologeille toki sopii maksaakin, lääkärin koulutus on pitkä ja ammatti vastuullinen, mutta monet siistit akateemiset sisätyöt ovat melkein leikkimistä (omani mukaanlukien), eikä ole mitään syytä miksi niistä pitäisi maksaa kymmenkertaisesti jos tekijä vain kehtaa lähteä yliopistolta, kaveerata valtaa omaavien kanssa, ja laskuttaa konsulttina. Röyhkeys on ärsyttävää, röyhkeydestä palkitseminen hyvin ärsyttävää.

   Lainaa

  36. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Vakava kissa: Motonetistä? Et taida pahemmin autoasioista olla perillä :D
   En olekaan. Siksi mä lennän helikopterilla kauppa-asioille.
   Kiitos Näkyvälle aasille hyvästä vastauksesta! :) Vanhakin oppi taas uutta!

   Lainaa

  37. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Viimeistään nyt on todistettu että tyhmyys on periytyvää.

   Lainaa

  38. Mieluisa rotta 26.6.2020 18:47
   Tulos: +1 (13 ääntä)
   Vakava kissa: Miksi pitäisi? Miksi olet kateellinen ihmiselle joka on itse työllään rahansa ansainnut? En näin pienituloisena voi todellakaan ymmärtää moista katkeruutta toisia kohtaan!
   Kateutta keksii ympärilleen vain sellainen ihminen joka on oikeasti itse kateellinen. Reflektointia. Lainaamassasi kommentissa ei näkynyt mitään viitettä kateudesta, joten...

   Lainaa

  39. Liittyvä lohikäärme 27.6.2020 10:01
   Tulos: 0 (28 ääntä)
   Onhan tuo nyt ihan satua koko homma. Me ollaan lääkäripariskunta ja meidän molempien "vain" 35t ja 40t autoissakin on luonnollisesti täyskaskot ja osataan huolehtia omaisuudestamme myös reklamoimalla vahingonaiheuttajalle, jos jotain tuollaista sattuisi. Olis kaskot vaikkei ois pakollinen, niin ku rahoituslaitoksen kanssa on. Harvalla lääkärilläkään on kaivaa käyttötililtä käteistä kymppitonnitolkulla kerralla tiskiin. Meillä on lyhyillä autolainoilla ostettu aina, auto vaihtoon ja uusi laina parin vuoden välein. Se on ihan normaalia. Varaa on maksaa mainitun hintaluokan auto pois parissa kolmessa vuodessa, uudet saa rahoitettua myös korotta niin osamaksulla ei menetä euroakaan. Autonvaihdossa myös tienaa aina. Ei silti ole varaa laittaa kerralla koko auton hintaa (tai sanotaanko että ei ole halua tyhjentää säästötiliä), kun sen voi näpsästi osissakin hoitaa. Mutta se on kyllä tuhannen varmaa että KUKAAN täyspäinen jolla on yhtään kalliimpaa omaisuutta ei jätä sitä vakuuttamatta ja sen verran täyspäisyyttä kyllä kardiologiltakin vaaditaan. KUKAAN joka tekee työtä varojensa eteen, niin ku kardiologikin tekee, ei heitä rahaansa roskiin hävittämällä kallista autoa maalin naarmuntumisesta. Sillä ei ole kiltteyden kanssa mitään tekemistä, koska ne vakuutukset on sekä autonomistajalla että vahingonaiheuttajalla. Kenenkään omasta pussista ei tollanen mene. Surettaa kyllä tarinatädin puolesta. Liekö koko äitiä olemassa.

   Lainaa

  40. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Päivänselvä maito: Rikkaiden ongelmat jaksa paljon kiinnostaa. Ennen kuin heruu mitään sympatiaa niin pitää ensin lahjoittaa auton hinta hyväntekeväisyyteen ja todistettava sisseytensä pärjäämällä 400€ kuukausi. Rahaporhot todellisuuden kanssa tekemisiin mieluiten vaikka pakkokeinoin. Todellisuudesta vieraantuneet urpot vaikka Siperiaan oppiin nöyryyttä.
   Kuka ihme pärjää 400 eurolla kuussa? Sama raha menee vuokraan ja jää vielä maksettavaakin.

   Lainaa

  41. Tulos: +8 (8 ääntä)
   -x-x-: Hiukan hirvittäisi mennä lääkärille, joka ei onnistu tällaisessa tilanteessa keksimään mitään muuta ratkaisua, kuin uuden auton osto.
   Älä nyt meet pallolaajennukseen ja lekuri ei halua korjata niin tulee koko pumppu samaan hintaan. ;)

   Lainaa

  42. Kloorattu hirmulisko 29.6.2020 0:56
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Kiri: Kyseinen tyyppi on ehkä hieman ”kylähullun” maineessa. Vastaavia lentäviä juttuja löytyy aina, rikkaasta (joskin kaiketi näkymättömästä) miehestä, salaliittoteorioista, toisesta maailmasta olevista tanssitaidoista jne.
   Aika surullista :(
   Jotenkin tuon hulluuden näki jo ekoista kommenteista ja jankkaavasta keskustelutyylistä.

   Lainaa

  43. Kloorattu hirmulisko 29.6.2020 1:02
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Liittyvä lohikäärme: Onhan tuo nyt ihan satua koko homma. Me ollaan lääkäripariskunta ja meidän molempien "vain" 35t ja 40t autoissakin on luonnollisesti täyskaskot ja osataan huolehtia omaisuudestamme myös reklamoimalla vahingonaiheuttajalle, jos jotain tuollaista sattuisi. Olis kaskot vaikkei ois pakollinen, niin ku [...]
   Miten autonvaihdossa muka tienaa?

   Lainaa

  44. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kloorattu hirmulisko: Miten autonvaihdossa muka tienaa?
   Se on sitä samaa talousmatematiikkaa, kuin nämä valtiontaloustutkijat tarjoavat. Sitten vain vakuutellaan epäselviä taulukkoja käyttäen, että juu juu, kyllä tämä näin toimii. Tottakai voit välillisesti tienata vaikka yrittäjänä, kun vaihdat parempaan autoon, tai mitä vain. Mutta lääkärin on ihan turha uskotella, että kolmen vuoden välein autoa vaihtamalla oikeasti tienaisi rahaa.
   Kaikkein halvinta autoilu on silloin, kun pystyy ostamaan kohtuukuntoisen auton kohtuuhinalla, ja ajamaan sen kanssa mahdollisimman pitkään, itse huoltaen ja näin jatkamalla käyttöikää. Se voi toki olla työlästä, mutta tietyillä ihmisillä se menee lähinnä harrastuksen piikiin. Puhutaan siis muutamien tuhansien arvoisesta autosta, joka voi olla ikäisekseen vähän käytetty ja pienillä huolloilla sillä on käyttöikää viellä kymmenisen vuotta. Tietty ominaisuudet huomioiden 15 vuotta vanhalla autolla ei saa samaa kyytiä kuin uudella. Mutta se ei olekkaan jutun pointti, kun puhutaan kulkemisesta a ja b pisteen välillä.

   Lainaa

  45. Kypsynyt norppa 1.7.2020 0:25
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Joku: Kuka ihme pärjää 400 eurolla kuussa? Sama raha menee vuokraan ja jää vielä maksettavaakin.
   Osa opiskelijoista. Ja heitä nuo hyväpalkkaisissakin ammateissa olevat ovat yleensä joskus olleet.

   Lainaa

  46. Rikkaiden kakarat 2.7.2020 0:01
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Itse rikkaissa ei ole mitään vikaa paitsi niiden kasvatusmetodeissa. Yleensä tulee kusipäisiä lapsia.

   Lainaa

  47. Piikikäs pöllö 5.7.2020 8:46
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Lokasuojaton haukka: Köyhien ongelmat jaksa paljon kiinnostaa. Ennen kuin heruu mitään sympatiaa niin pitää ensin lopetaa se sossun luukulla ravaaminen ja tehtävä edes yksi työhakemus kuukaudessa. Köyhät työntekoon mieluiten vaikka pakkokeinoin. Todellisuudesta vieraantuneet urpot vaikka Siperiaan oppiin nöyryyttä.
   Mokassa selvisi miksi kaikkien ei kannata käydä töissä.

   Lainaa

  48. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Olettaen että äiti on todella kardiologi, niin miten voi olla noin vajaa tytär? Joku älyllinen kehitysvamma???

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auto, autot, kallis, kardiologi, kaupunki, lääkäri, puutarhuri, rikas, tietyö, vahinko, äiti