Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Uudenmaan eristys

  Kyseenalaiset kulkuluvat sekoittavat pakkaa.
  Suurenna näkymä
  Uudenmaan eristys

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kummallista 7.4.2020 0:10
   Tulos: +366 (398 ääntä)
   Kyllä tuolla lupalapulla päästäisin kemppisen läpi.

   Lainaa

  2. Toj Karin 7.4.2020 0:21
   Tulos: -160 (412 ääntä)
   Ihan oikeassa Ida oli. Tuollaista pähkinän poimintaa(nut picking) näkee joka paikassa nykyään. Varsinkin politiikkaan liittyen, mutta myös muualla, kuten tämä esimerkki osoittaa. Tietämättömille tiedoksi, nut picking tarkoittaa muutaman pilaantuneen pähkinän poimimista ja niiden perusteella väittämistä että kaikki muutkin ovat pilaantuneita. Eli yhden idiootin perusteella kokonaisien ihmisryhmien leimaamista.

   Lainaa

  3. Memerento 7.4.2020 0:35
   Tulos: +696 (706 ääntä)
   Lupa lapussa oli ainakin turvaväli kunnossa.

   Lainaa

  4. Tulos: +492 (512 ääntä)
   Tykkään Suomen Poliisin viestintätavasta. ❤️

   Lainaa

  5. Nulkun Pissijä 7.4.2020 1:24
   Tulos: +124 (150 ääntä)
   Kummallista: Kyllä tuolla lupalapulla päästäisin kemppisen läpi.
   Kempin*

   Lainaa

  6. Tulos: -395 (437 ääntä)
   Poliisi heittää läppää sosiaalisessa mediassa ja liikkuu TV-kuvausryhmän kanssa. Muistakaa, että meillä on poliisi siksi, että kuullaan heiltä hassuja vitsejä ja saadaan TV-viihdettä. Toistam, poliisi on meillä sitä varten, ettö

   Lainaa

  7. Tulos: -338 (354 ääntä)
   kuulemme tyhjänpäiväistä vitsailua ja saamme TV-viihdettä. Herää kysymys MIKSI

   Lainaa

  8. Tulos: -56 (98 ääntä)
   Entäs, jos hauvan tarvii päästä esim. erikoislääkärille? Kelpaako se sitte syyksi?

   Lainaa

  9. Isä neljän, joka olet töissä 7.4.2020 6:16
   Tulos: -31 (105 ääntä)
   Toj Karin: Ihan oikeassa Ida oli. Tuollaista pähkinän poimintaa(nut picking) näkee joka paikassa nykyään. Varsinkin politiikkaan liittyen, mutta myös muualla, kuten tämä esimerkki osoittaa. Tietämättömille tiedoksi, nut picking tarkoittaa muutaman pilaantuneen pähkinän poimimista ja niiden perusteella väittämistä että kaikki [...]
   Oot kyllä selkeästi Kempeleen eteläpuolelta. Aina yllättää, että sielläkin on sähköt.

   Lainaa

  10. Kopiokissa 7.4.2020 7:27
   Tulos: +64 (126 ääntä)
   Mua jaksaa ihmetyttää ton saneerausfirman kaltaset uppiniskat. Minkä ihmeen takia on hangoteltava vastaan ja tehtävä kiusaa niille työtään tekeville poliiseille, vaikka luulisi jokaisen reikäisimmänkin oltermannin tajuavan miksi erilaisia rajoituksia on nyt asetettu. Olisiko niin vaikeaa vaan hoitaa se oma tontti kunnialla ja olla olematta juntti.

   Lainaa

  11. Tulos: -58 (66 ääntä)
   h₪rkä: kuulemme tyhjänpäiväistä vitsailua ja saamme TV-viihdettä. Herää kysymys MIKSI
   Koska verorahat ja tsaari.

   Lainaa

  12. Tulos: -112 (156 ääntä)
   Mietin, että eikö edes koiran eläinlääkäri aika ole tarpeeksi perusteltu syy rajan ylitykseen?

   Lainaa

  13. Tulos: +168 (170 ääntä)
   h₪rkä: kuulemme tyhjänpäiväistä vitsailua ja saamme TV-viihdettä. Herää kysymys MIKSI
   Veikkaisin, että poliisin työ helpottuu monella tavalla, jos porukka kansalaiset pitävät poliisia helposti lähestyttävänä tahona, jolle voi turvallisin mielin kertoa asioita.

   Lainaa

  14. Tulos: +196 (224 ääntä)
   hmmm: Mietin, että eikö edes koiran eläinlääkäri aika ole tarpeeksi perusteltu syy rajan ylitykseen?
   On niitä eläinlääkäreitä Uudenmaan ulkopuolellakin.

   Lainaa

  15. Tulos: -238 (258 ääntä)
   MISTÄ LÄHTIEN KERAVA ON OLLUT PÄÄKAUPUNKISEUTUA??? Pöndet itkee että hesaalaaset on tyhmiä mutta ei kuitenkaan itse tunne rajoja pätkääkään. Valot päälle.

   Lainaa

  16. Tulos: -56 (130 ääntä)
   Toj Karin: Ihan oikeassa Ida oli. Tuollaista pähkinän poimintaa(nut picking) näkee joka paikassa nykyään. Varsinkin politiikkaan liittyen, mutta myös muualla, kuten tämä esimerkki osoittaa. Tietämättömille tiedoksi, nut picking tarkoittaa muutaman pilaantuneen pähkinän poimimista ja niiden perusteella väittämistä että kaikki [...]
   Miinuspisteistä päätellen feissarimokia lukee melko pitkälti böndeläiset, jotka ovat halveksivat "hesalaisia" ja pitävät muutenkin kaikkia kaupungissa asuvia pk-seutulaisia tyhminä.

   Lainaa

  17. Tulos: +43 (147 ääntä)
   Toj Karin: Ihan oikeassa Ida oli. Tuollaista pähkinän poimintaa(nut picking) näkee joka paikassa nykyään. Varsinkin politiikkaan liittyen, mutta myös muualla, kuten tämä esimerkki osoittaa. Tietämättömille tiedoksi, nut picking tarkoittaa muutaman pilaantuneen pähkinän poimimista ja niiden perusteella väittämistä että kaikki [...]
   Sitä saa mitä tilaa, jos sallinet tuon hiukan kuluneen sanonnan ja vaikket sallikaan niin noh...voivoi. Kyllähän me " maalaisetkin olemma saaneet kuulla kuittailua vuoskaudet siittä että kehäkolmosen ulkopuolella ei ole elämää, lehmän paska haisee jokapaikassa ym ym. Nyt sitten kun "heinähatut" vähän sohaisee niin johan on herneet palkoineen nenässä. Löysääs vähän pipoa tai ota jo kokonaan pois.

   Lainaa

  18. Tulos: +49 (65 ääntä)
   h₪rkä: kuulemme tyhjänpäiväistä vitsailua ja saamme TV-viihdettä. Herää kysymys MIKSI
   Joo. MIKSI SINÄ OLET OLEMASSA?

   Lainaa

  19. Tulos: +60 (92 ääntä)
   Toj Karin: ... Tietämättömille tiedoksi, nut picking tarkoittaa muutaman pilaantuneen pähkinän poimimista ja niiden perusteella väittämistä että kaikki [...]
   Luin moneen kertaan, enkä nähnyt missään väitettävän, että _kukaan_ pääkaupunkiseudulla asuva ei tietäsi Uudenmaan rajoja...

   Lainaa

  20. Tulos: +62 (106 ääntä)
   Lurppa: On niitä eläinlääkäreitä Uudenmaan ulkopuolellakin.
   Mutta yliopistollisia eläinlääkäreitä on Suomessa tasan yksi, ja se on siellä Uudellamaalla. On tiettyjä leikkauksia, joita ei oikein muualla osata suorittaa, niin kyllähän se harmittaa, kun ei pääse esim. kolarissa loukkaantunutta eläintä viemään leikkaukseen yliopistolliseen. Voi jäädä eläimen lopetus ainoaksi vaihtoehdoksi.

   Lainaa

  21. Tulos: +28 (48 ääntä)
   hmmm: Mietin, että eikö edes koiran eläinlääkäri aika ole tarpeeksi perusteltu syy rajan ylitykseen?
   Miten paljon näitä tilanteita on? Eli onko Riihimäeltä pakko lähteä Hyvinkäälle eläinlääkäriin? Oman kokemuksen mukaan eläinlääkäreitä on melko pienissäkin taajamissa.

   Lainaa

  22. Tulos: -28 (44 ääntä)
   Tosta puuttuu Idan kommentit siitä että onko sekin oikein, jos rasisti sanoo, että kaikki muslimit on terroristeja, mutta kiittääkin sen läpäksi? Ja että ton julkaisun kommentoijat käyttäytyy samalla tavalla kuin rasistit

   Lainaa

  23. Kara Kukka 7.4.2020 10:31
   Tulos: +68 (110 ääntä)
   Päivystysaikaan (yöt, viikonloput) voi tilanne olla se, ettei hoitoa ole saatavilla omalla paikkakunnalla ja lähin paikka on Uudellamaalla. Samoin nuo erityisoperaatiot, YES:aan lähetetään potilaita ympäri Suomen. Uudellamaalla sijaitsee myös Suomen paras eläinten hampaisiin erikoistunut klinikka. Toivon, että akuutti hoitoa vaativa tila on riittävä syy päästää eläin läpi, onhan siinä jo eläinsuojelullinen tausta. Lemmikin lopetus ei voi olla ainoa vaihtoehto.

   Lainaa

  24. Tulos: +45 (87 ääntä)
   Irene: Sitä saa mitä tilaa, jos sallinet tuon hiukan kuluneen sanonnan ja vaikket sallikaan niin noh…voivoi. Kyllähän me ” maalaisetkin olemma saaneet kuulla kuittailua vuoskaudet siittä että kehäkolmosen ulkopuolella ei ole elämää, lehmän paska haisee jokapaikassa ym ym. Nyt sitten kun “heinähatut” vähän sohaisee niin johan on herneet palkoineen nenässä. Löysääs vähän pipoa tai ota jo kokonaan pois.
   "Hesalaisten", joka ilmeisesti tarkoittaa kollektiivisesti uusimaalaisia, "haukkuminen" ja kuluneiden lauseiden toistelu, kuten "kehä kolmosen ulkopuolella/sisäpuolella..", vaikuttaa lähinnä puolustusmekanismilta, jota käytetään varmuuden vuoksi, ettei joku nyt pääse vaan sanomaan, että navetassa haisee lanta. Suosittelen oman alemmuskompleksin pohtimista pintaa syvemmältä ja mistä se tarve tähän "hyökkäys on paras puollustus" -asenteeseen oikeasti kumpuaa. Loppupeleissä sillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä mistä kukakin on kotoisin, suomalaisia tässä kaikki ollaan ja mielestäni olisi jo aika keskittyä asiaan, joka meitä kaikkia yhdistää.

   Lainaa

  25. Tulos: +121 (123 ääntä)
   Poliisi sanoikin, että "lähtökohtaisesti", eli eiköhän tuohonkin sääntöön mahdu poikkeuksia.

   Lainaa

  26. Jippikaijei 7.4.2020 11:11
   Tulos: +169 (173 ääntä)
   Päivi: MISTÄ LÄHTIEN KERAVA ON OLLUT PÄÄKAUPUNKISEUTUA??? Pöndet itkee että hesaalaaset on tyhmiä mutta ei kuitenkaan itse tunne rajoja pätkääkään. Valot päälle.
   Puhuttiin Uudenmaan rajasta, ei pääkaupunkiseudun rajasta. Ja tälleen pönden sivitystiedolla, se kattaa vähän isomman alueen kuin vain helsingin ja ne reunamat.

   Lainaa

  27. yli opisto hörhö 7.4.2020 12:00
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   h₪rkä: kuulemme tyhjänpäiväistä vitsailua ja saamme TV-viihdettä. Herää kysymys MIKSI
   Varmaan ihan sunlaisten ihmisten takia.

   Lainaa

  28. Tulos: +132 (134 ääntä)
   Poliisi sanoo *lähtökohtaisesti*. Tämä tarkoittaa, että näyttelyt, kilpailut, astutusmatkat jne. eivät ole riittävä syy rajan ylittämiseen, vaikka voivatkin olla hyvinkin tärkeitä sille koiran omistajalle. Jos on lemmikiltä jalka poikki tai suoli mutkalla, niin varmasti saa viedä eläinlääkäriin.

   Lainaa

  29. Tulos: +83 (113 ääntä)
   En tajua tätä uusimaalaisten sekoilua siitä, että Juuri Sinua tarkoitetaan, kun puhutaan tyhmistä paikallisista. Vähän aikaa sitten oli juttu siitä, miten "mökkiläisen sydän murtui", kun hän koki nyt lomille lähtevien mökkiläisten haukkumisen ikävänä, vaikka ei ollut itse lähdössä minnekään. Samoin täällä ollaan itku kurkussa, kun puhutaan uusimaalaisista yleensä, kun joku ei tiedä Uusimaan rajoja eikä osaa edes googlettaa niitä, että tietäisi, voiko lähijunalla matkustaa. Jos et kykene erottamaan itseäsi näistä, jotka vaarantaa muiden terveyden eikä hallitse maantietoa, kannattaa miettiä, josko vika löytyisi peilistä.

   Lainaa

  30. Tulos: -10 (46 ääntä)
   Kopiokissa: Mua jaksaa ihmetyttää ton saneerausfirman kaltaset uppiniskat. Minkä ihmeen takia on hangoteltava vastaan ja tehtävä kiusaa niille työtään tekeville poliiseille, vaikka luulisi jokaisen reikäisimmänkin oltermannin tajuavan miksi erilaisia rajoituksia on nyt asetettu. Olisiko niin vaikeaa vaan hoitaa se oma tontti kunnialla ja olla olematta juntti.
   Mä olen ymmärtänyt uppiniskaisuuden sillä että käskyjä ei toteltaisi. Tuossahan ohjetta on toteltu lähes täysin. Ainoa mikä yksinkertaistaisi lukemista olisi yhteen kirjoitettu lupa lappu. Onhan se toki junttimainen virhe mutta että uppiniskaisuutta? Eiköhän Kemppi kerro poliisille firman tiedot sekä Villen yhteystiedot mikäli niitä tarvitaan.

   Lainaa

  31. Tulos: -67 (67 ääntä)
   Nulkun Pissijä: Kempin*
   **kemppin

   Lainaa

  32. Tulos: -47 (49 ääntä)
   Kopiokissa: Mua jaksaa ihmetyttää ton saneerausfirman kaltaset uppiniskat. Minkä ihmeen takia on hangoteltava vastaan ja tehtävä kiusaa niille työtään tekeville poliiseille, vaikka luulisi jokaisen reikäisimmänkin oltermannin tajuavan miksi erilaisia rajoituksia on nyt asetettu. Olisiko niin vaikeaa vaan hoitaa se oma tontti kunnialla ja olla olematta juntti.
   Onko sun vanhemmat sukua keskenään vai ootko muuten vaan vajaa?

   Lainaa

  33. Tulos: +42 (48 ääntä)
   Kyllä, akuutti eläinlääkärintarve on perusteltu syy ylittää raja. Ainakin jos henki on kyseessä ja omalla paikkakunnalla ei ole päivystävää tai sinne ei pääse.

   Lainaa

  34. Kielipoliisi 7.4.2020 17:06
   Tulos: +40 (40 ääntä)
   H: Mutta yliopistollisia eläinlääkäreitä on Suomessa tasan yksi, ja se on siellä Uudellamaalla. On tiettyjä leikkauksia, joita ei oikein muualla osata suorittaa, niin kyllähän se harmittaa, kun ei pääse esim. kolarissa loukkaantunutta eläintä viemään leikkaukseen yliopistolliseen. Voi jäädä eläimen lopetus ainoaksi vaihtoehdoksi.
   No tää on just se tiheimmin toistuva skenaario.

   Lainaa

  35. Tulos: +74 (80 ääntä)
   Pluri: Mä olen ymmärtänyt uppiniskaisuuden sillä että käskyjä ei toteltaisi. Tuossahan ohjetta on toteltu lähes täysin. Ainoa mikä yksinkertaistaisi lukemista olisi yhteen kirjoitettu lupa lappu. Onhan se toki junttimainen virhe mutta että uppiniskaisuutta? Eiköhän Kemppi kerro poliisille firman tiedot sekä Villen yhteystiedot mikäli niitä tarvitaan.
   En ole poliisi (enkä varusmies) k.o. rajalla, mutta tolla lapulla käännyttäsin takasin "älä viitti tuhlata mun aikaa". Jos ei viitti tehdä kunnolla, vaan vie kaikkien m.m. jonottajien aikaa mosilla "vitseillä" ja puhelinsoitoilla, niin vitsailkoon uudestaan, jonon perällä.

   Lainaa

  36. Mitävittuanyttaas 7.4.2020 19:09
   Tulos: +9 (23 ääntä)
   Nohevan työ johtaja ukon lupa läppu.

   Lainaa

  37. Tulos: +53 (63 ääntä)
   Pluri: Mä olen ymmärtänyt uppiniskaisuuden sillä että käskyjä ei toteltaisi. Tuossahan ohjetta on toteltu lähes täysin. Ainoa mikä yksinkertaistaisi lukemista olisi yhteen kirjoitettu lupa lappu. Onhan se toki junttimainen virhe mutta että uppiniskaisuutta? Eiköhän Kemppi kerro poliisille firman tiedot sekä Villen yhteystiedot mikäli niitä tarvitaan.
   Varmaan olen sitten tosi tylsimys kun tuollaiset junttilaput ei naurata. Vaikka ei ole annettu mitään tarkkaa vaatimusta millainen lappulippu pitää olla niin voisi silti tehdä selkeän lapun jossa lukee selkeästi kenelle lupalappu on kirjoitettu, mikä firma ja kuka lapun on kirjoittanut. Ihan vaan vaikka niiden muiden takia kenen työaikaa säästyy tai matkanteko nopeutuu kun ei tarvii jonotella kun rajalta soitellaan työnantajalle ja tarkistella onko joku läppälappu vai höhöhöö juntti luopalappu.

   Lainaa

  38. kakskarvaa 8.4.2020 2:40
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Hullua nämä loukkaantumiset kumpaankin suuntaan. Itse nauran tyhmille hesalaisille ja tyhmille böndeille. Ei ole niin vakavaa ja joskus on tervettä ajatella kuplan ulkopuolistenkin elämää t. stadilainen (Toisaalta alkuperäni on pk-seudun ulkopuolelta, että ehkä se on vähän huijausta kun olen ihan omin silmin todistanut kehä III:n ulkopuolisen elämän.)

   Lainaa

  39. Tötterö 8.4.2020 8:00
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Tarina ei kerro, onko lupalappua oikeasti käytetty rajalla. Veikkaan (toivon) et on vaan läpällä laitettu someen ja rajalla ollut sitten virallisempi.

   Lainaa

  40. einimimerkkiä 8.4.2020 8:13
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Ihan vaan tuli mieleen, että ehkä tuo ensimmäisen mokan lappu oli vain someen kuvattu vitsi eikä ole edes tarkoitus antaa sitä poliisille? Ehkä on tehty ihan kunnollinen lappu sitten varsinaista käyttöä varten eikä oikeasti olla tuhlaamassa kenenkään työaikaa.

   Lainaa

  41. No permission 8.4.2020 10:42
   Tulos: +1 (15 ääntä)
   Päivi: MISTÄ LÄHTIEN KERAVA ON OLLUT PÄÄKAUPUNKISEUTUA??? Pöndet itkee että hesaalaaset on tyhmiä mutta ei kuitenkaan itse tunne rajoja pätkääkään. Valot päälle.
   Taidat asua pääkaupunkiseudulla kun aivot ei yletä Helsingin ulkopuolelle.. Oletko kuullut lääneistä ja maakunnista? Googletappa Uusimaa ja Kerava, niin opit ehkä ihan uusia asioita.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Palomoni: Varmaan olen sitten tosi tylsimys kun tuollaiset junttilaput ei naurata. Vaikka ei ole annettu mitään tarkkaa vaatimusta millainen lappulippu pitää olla niin voisi silti tehdä selkeän lapun jossa lukee selkeästi kenelle lupalappu on kirjoitettu, mikä firma ja kuka lapun on kirjoittanut. Ihan vaan vaikka niiden muiden [...]
   Itseä taas naurattaa myös nää tosielämän fingerporilaiset. Ymmärrän myös toisen puolen vaikka se välillä haastavaa onkin.

   Lainaa

  43. Prööt sanoi aivopieru 8.4.2020 18:23
   Tulos: +3 (17 ääntä)
   Aika huolestuttavaa, jos viranomaiset eivät ole saaneet aikaan edes selkeää ohjetta siitä, mitä tietoja lupalapusta pitää löytyä.

   Lainaa

  44. purppurakruunu 8.4.2020 19:27
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   Prööt sanoi aivopieru: Aika huolestuttavaa, jos viranomaiset eivät ole saaneet aikaan edes selkeää ohjetta siitä, mitä tietoja lupalapusta pitää löytyä.
   Jos ei yritys, joka jotuu selvittelemään milloin mitäkin byrokraattista asiaa, hakemaan lupia, täyttämään verotietoja, hakemaan lainoja, pitämään kirjaa, laatimaan työsoppareita, ynnä aika paljon muuta, osaa millään keksiä, mitä informaatiota kannattaisi laittaa poliisille näyttettävään paperiin kertoakseen, että työntekijää kaivataan työpaikalla, on myöhästyminen ehkä ihan ansaittu tyhmyyssanktio.

   Lainaa

  45. Prööt sanoi aivopieru 8.4.2020 21:50
   Tulos: -4 (22 ääntä)
   purppurakruunu: Jos ei yritys, joka jotuu selvittelemään milloin mitäkin byrokraattista asiaa, hakemaan lupia, täyttämään verotietoja, hakemaan lainoja, pitämään kirjaa, laatimaan työsoppareita, ynnä aika paljon muuta, osaa millään keksiä, mitä informaatiota kannattaisi laittaa poliisille näyttettävään paperiin kertoakseen, että [...]
   Eiköhän se kuitenkin ole jotakin tietoa vaativan tahon homma määritellä, että mitä se kaivattava tieto on.

   Lainaa

  46. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Prööt sanoi aivopieru: Eiköhän se kuitenkin ole jotakin tietoa vaativan tahon homma määritellä, että mitä se kaivattava tieto on.
   Vihaamme typerää byrokratiaa viimeiseen saakka, periaatteessa. Mutta kyllä viranomaisohjeet pitää olla virkamieslatinaksi viimeistä pilkkua myöten yksikäsitteiset. Tai muuten veroilmoi... lupalappu hylätään.

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Lurppa: On niitä eläinlääkäreitä Uudenmaan ulkopuolellakin.
   Mutta yliopistollinen eläinsairaala löytyy vain Helsingin Viikistä. Joissain tapauksissa hoito on pakko toteuttaa täällä, tai eläin kuolee.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: poliisi, poliisit, koirat, Uusimaa, koronavirus, lupa, lappu, viesti, kuva, kulkulupa, eristys, liikkumisrajoitukset, juna, VR, pääkaupunkiseutu