Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 41

Jos tällä ei natsaa, niin ei millään.
Suurenna näkymä
Näin saat naisia, osa 41

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1249 (1293 ääntä)
   "sun ikäinen nainen" heitolla ei kyllä mua voitettas puolellensa.

   Lainaa

  2. Mörökölli 23.4.2020 0:23
   Tulos: +441 (449 ääntä)
   Nyt on ostajan markkinat

   Lainaa

  3. Tulos: +542 (566 ääntä)
   eikö auto enää munanjatkeena riittäny, vaan nyt pitää tonttia ja taloa käyttää siihen tarkotukseen?

   Lainaa

  4. Tulos: +1015 (1027 ääntä)
   ”Mihin rakastuit miehessäsi?” ”Kyllä se oli se omakotitalo. Ihan oli kuule 220 neliötä suomalaista keskiluokkaa siinä yhtäkkiä ja mä ajattelin, että tässä on kyllä jotain. Vielä sitten, kun sattui olemaan hyvällä valoisalla paikalla se talo, niin se oli sellaista, noh, rakkautta ensisilmäyksellä”

   Lainaa

  5. Tulos: +562 (580 ääntä)
   Voi ei, en varmasti löydä ikinä rakkautta kun minulla on vuokrayksiö varjoisalla tontilla.

   Lainaa

  6. Kaikkivaltias 23.4.2020 1:34
   Tulos: +169 (187 ääntä)
   Hieman liian suuri hinta koko loppuelämänsä pilaamiselle.

   Lainaa

  7. Tulos: +363 (407 ääntä)
   Miks olettaa että tuo nainen haluaa lapsia?

   Lainaa

  8. Tulos: +483 (497 ääntä)
   No, oli tämä kyllä vaihtelua, kun yleensä nuo "Näin saat naisia" -otsikon alla olevat mokat ovat yleensä täynnä törkeyksiä. Tämä oli poikkeuksellisesti lähinnä vain outo ja jokseenkin epätoivoinen yritys saada itselleen nainen, mutta ei läheskään niin törkeä, mitä yleensä ovat.

   Lainaa

  9. Tulos: +86 (92 ääntä)
   Prioriteetit kohdillaan

   Lainaa

  10. Tulos: +263 (319 ääntä)
   Pylynalle: Miks olettaa että tuo nainen haluaa lapsia?
   Kaikkihan me halutaan, koska mitäs me mistään oikeasta rakkaudesta tai elämästä mitään tiedettäisiin jos ei lapsia hankittais!

   Lainaa

  11. dazedconfused 23.4.2020 5:37
   Tulos: +334 (338 ääntä)
   Unohtui vielä lisätä: "Tuon näköisellä naisella ei ole varaa kieltäytyä. Niin että tilasin jo muuttoauton.."

   Lainaa

  12. jukkapalmu 23.4.2020 6:08
   Tulos: +138 (168 ääntä)
   "Mä oon ihan täys mulkku ja idiootti, mutta tuupa kattomaan taloa!"

   Lainaa

  13. Tulos: +174 (180 ääntä)
   Liian pien tontti, tykkään isommasta..

   Lainaa

  14. Tulos: -161 (193 ääntä)
   Pylynalle: Miks olettaa että tuo nainen haluaa lapsia?
   En tiedä. Kerro jo miksi oletat niin? Mokassa ei ainakaan lapsia mainita.

   Lainaa

  15. Tulos: -118 (198 ääntä)
   Valuvika: En tiedä. Kerro jo miksi oletat niin? Mokassa ei ainakaan lapsia mainita.
   Mun mielestä kaksi ihmistä ei ole vielä perhe. Olisiko siksi.

   Lainaa

  16. Kummikäki 23.4.2020 7:03
   Tulos: +159 (173 ääntä)
   merilahna: eikö auto enää munanjatkeena riittäny, vaan nyt pitää tonttia ja taloa käyttää siihen tarkotukseen?
   Minua tuli kerran 90-luvulla eräs setä baarissa juonikkaasti viekoittelemaan sanoen: ”Lähe minun matkaan, mulla on mehtee.” Koska olin silloin vielä mielestäni arvonsa tunteva maailmannainen, vastasin: ”Mitä mä siellä sun mettässäs teen?” Nykyään vastaisin kenties eri tavalla.

   Lainaa

  17. Tulos: +110 (162 ääntä)
   Rehtori: Mun mielestä kaksi ihmistä ei ole vielä perhe. Olisiko siksi.
   Siis... Koska sun mielestä kaksi ihmistä ei ole perhe, niin tuo aiempi kommentoija olettaa että nainen haluaa lapsia? Kyllä kaksi ihmistä voi perheen perustaa ihan ilman lapsiakin.

   Lainaa

  18. Tulos: +94 (126 ääntä)
   Valuvika: Siis… Koska sun mielestä kaksi ihmistä ei ole perhe, niin tuo aiempi kommentoija olettaa että nainen haluaa lapsia? Kyllä kaksi ihmistä voi perheen perustaa ihan ilman lapsiakin.
   Juu kyllä miä koen olevani osa perhettä vaikka meitä tässä taloudessa asuukin "vain" kaksi aikuista (miten muuten aiemman kommentoijan mielestä sitten YH-vanhempi ja lapsi kahdestaan, onko se perhe?).

   Lainaa

  19. Tulos: +224 (260 ääntä)
   Piupali: Juu kyllä miä koen olevani osa perhettä vaikka meitä tässä taloudessa asuukin “vain” kaksi aikuista (miten muuten aiemman kommentoijan mielestä sitten YH-vanhempi ja lapsi kahdestaan, onko se perhe?).
   Älkää nyt enää jaksako esittää ymmärtämätöntä. "Perustaa perhe" tarkoittaa esim. deittipalstoilla käytännössä aina lasten hankintaa yhdessä kumppanin kanssa.

   Lainaa

  20. Tulos: +180 (184 ääntä)
   Tuollaiseen kosiskeluun voisi vastata, että mennään naimisiin ja unohdetaan se avioehto. Kohta olis enää 110 neliöä 500 neliön puolivaloisalla tontilla tarjolla...

   Lainaa

  21. Flirttailijat 23.4.2020 8:42
   Tulos: +277 (283 ääntä)
   Onhan näitä :D Olin joskus parikymppinen nuori nainen ja matkustin bussilla Sotkamoon. Bussiin nousi jostain loppupään metsätaipaleen keskeltä ainakin 50-vuotias mies, suuntasi viereeni istumaan ja tarjosi kossua pullosta. Ei kiitos. Sen jälkeen hän luetteli metsäomistuksensa palstojen ja puulajien sekä hakattavien kuutioiden tarkkuudella. Jäi selvästi odottamaan, että nyt pitäisi olla vaikuttunut. Kun keskustelu lakkasi, aloin lukemaan tenttiin. Mies nousi ylös ja tiuskaisi, että jos näin rikas mies ei kiinnosta, niin olen varmaan lesbo. Harmi, ettei hän älynnyt kertoa omakotitalonsa valoisuudesta.

   Lainaa

  22. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Tuhat neliötä hyvää valoa! No nyt kyllä.

   Lainaa

  23. Perhospersilja 23.4.2020 9:11
   Tulos: +221 (227 ääntä)
   Flirttailijat: Onhan näitä Olin joskus parikymppinen nuori nainen ja matkustin bussilla Sotkamoon. Bussiin nousi jostain loppupään metsätaipaleen keskeltä ainakin 50-vuotias mies, suuntasi viereeni istumaan ja tarjosi kossua pullosta. Ei kiitos. Sen jälkeen hän luetteli metsäomistuksensa palstojen ja puulajien sekä hakattavien [...]
   Tää on muuten jännä logiikka, että heti jos et kiinnostu jostain oman elämänsä Adoniksesta, niin heti oot lesbo (tai vaihtoehtosesti huora). Välillä on tehnyt mieli sanoa, että vitsit, että toivoisinkin olevani lesbo, kun tommosia "iskulauseita" kuuntelee.

   Lainaa

  24. Perhospersilja 23.4.2020 9:12
   Tulos: +182 (192 ääntä)
   Niinpä: Liian pien tontti, tykkään isommasta..
   Ei se koko vaan miten sitä tonttia käyttää.

   Lainaa

  25. akateeminen tyttö 23.4.2020 10:13
   Tulos: +178 (182 ääntä)
   Ja sitten itketään, kun nainen halusikin vain rahaa / vei kaikki rahat / elättää itseään miehellä jne.

   Lainaa

  26. Tulos: +106 (112 ääntä)
   Ilq: Voi ei, en varmasti löydä ikinä rakkautta kun minulla on vuokrayksiö varjoisalla tontilla.
   Ei, ei. Jos sinulla on kerrostaloyksiö varjoisalla tontilla, sehän on vain hyvä! Aurinkoisella paikalla pienestä yksiöstä tulee nopeasti sauna kun aurinko paahtaa, et saa ristivetoa ikkunoista jne. Hyvä se on.

   Lainaa

  27. Tulos: +129 (133 ääntä)
   En tiennytkään et nää on näin yleisiä. Mua on lähestytty "Mulla olis tuolla iso talo ja just pistin pihaa, paljukin olis, haluttaisko lähteä?" sekä toisella kertaa "Mulla on oma talo ja hyvä auto, muuttaisitko mun kanssa asumaan?". Mul oli onnea sinänsä et kumpikin kerta se "Ei kiitos mut ihana kun kysyit." riitti enkä niillä kerroilla ollut vtunlespohuara.

   Lainaa

  28. Tulos: +105 (113 ääntä)
   Perhospersilja: Ei se koko vaan miten sitä tonttia käyttää.
   Sano pieni tonttinen mies.

   Lainaa

  29. yli opisto hörhö 23.4.2020 11:12
   Tulos: +132 (140 ääntä)
   Missähän mielikuvitusmaailmassa nämä miehet elää kun kuvittelevat että tämä on todella hyvä iskurepliikki. "Kyllä mulla rahaa on" onkin aina todella hyvä aloittaa keskustelu vastakkaisen sukupuolen kanssa sillä että olettaa tämän olevan käytännössä huora. Muutama vuosi sitten törmäsin baarissa itseäni nuorempaan mieheen jolla oli puku päällä ja kovasti yritti vikitellä viereisessä pöydässä istuvia naisia (tyyliin ottakaa mitä tahansa, mä tarjoon). Ei näyttänyt tuottavan tulosta ja tuli sitten minulle (en tiedä miksi) valittamaan että "nämä muijat luulee ett mä oon joku homo ku ei mun seura kelpaa", ja samaan hengenvetoon alkoi luettelemaan varallisuuttaan täysin tuntemattomalle ihmiselle. Näytti verkkopankkiaankin että kyllä hällä rahaa on, (pari tonnia siellä oli) ja selitti että nämä sikarit ne vasta kalliita on, satasen kappale (oikeasti 15e/5kpl paketti) ja neljä vielä jäljellä. Että joo, on se kumma kun ei seura kelpaa.. Oli mukava baarireissu selvinpäin.

   Lainaa

  30. Tulos: +74 (98 ääntä)
   Valuvika: En tiedä. Kerro jo miksi oletat niin? Mokassa ei ainakaan lapsia mainita.
   "Perustaa perhe" tarkoittaa kyllä nimenomaan lapsien hankkimista.

   Lainaa

  31. Tulos: +69 (71 ääntä)
   merilahna: eikö auto enää munanjatkeena riittäny, vaan nyt pitää tonttia ja taloa käyttää siihen tarkotukseen?
   Autothan kiinnostaa vaan muita miehiä, naiset hurmataan isoilla, valoisilla tonteilla ja omakotitaloilla.

   Lainaa

  32. Tulos: +27 (59 ääntä)
   Pylynalle: Miks olettaa että tuo nainen haluaa lapsia?
   Koska on jo sen ikäinen.

   Lainaa

  33. Tulos: +26 (58 ääntä)
   Rehtori: Mun mielestä kaksi ihmistä ei ole vielä perhe. Olisiko siksi.
   Onneksi sun mielipiteellä ei meidän muiden elämässä ole merkitystä.

   Lainaa

  34. Tulos: +80 (86 ääntä)
   Kaamea määrä neliöitä lämmitettäväksi ja siivottavaksi, postimerkin kokoisella tontilla, jonka joka reunalta todennäköisesti töllistelee naapuri. Kummia nämä varallisuudella ja omaisuudella iskettelevät miehet. Liekö se nainen, joka tuommoisesta joskus lämpiää, sitten kuitenkaan sellainen, minkä nämä miehet haluaa?

   Lainaa

  35. Tulos: +124 (126 ääntä)
   "Kiitos tiedosta. Kunhan löydän sopivan miehen, pyydän häntä ostamaan talosi."

   Lainaa

  36. Tulos: +46 (46 ääntä)
   Ilq: Voi ei, en varmasti löydä ikinä rakkautta kun minulla on vuokrayksiö varjoisalla tontilla.
   Olisko mulla mitään maholisuuksia? Mun vuokrayksiö on kuitenkin talon valoisalla puolella ja ihan helvetin kuuma kesäisin sen takia. Vieläpä lähellä keskustaa.

   Lainaa

  37. Tulos: -62 (80 ääntä)
   Tinka: “Perustaa perhe” tarkoittaa kyllä nimenomaan lapsien hankkimista.
   Et voisi olla enempää väärässä. Perheen perustamiseen ei lapsi liity.

   Lainaa

  38. Tulos: -69 (83 ääntä)
   Nelli: Älkää nyt enää jaksako esittää ymmärtämätöntä. “Perustaa perhe” tarkoittaa esim. deittipalstoilla käytännössä aina lasten hankintaa yhdessä kumppanin kanssa.
   Sinulla tuskin on sellaisia meedion kykyjä millä voisit edes esittää että mitä kukakin tarkoittaa tuolla fraasilla. Lapsettomien perheiden määrä on kasvanut ja lapsiperheiden määrä vähentynyt. Se on fakta joka kumoaa arvailusi oikeastaan aika lailla täysin.

   Lainaa

  39. Tulos: -19 (37 ääntä)
   Aasiassa tuo on aivan normaali tapa aloittaa keskustelut.

   Lainaa

  40. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Perhospersilja: Ei se koko vaan miten sitä tonttia käyttää.
   Riippuu mistä roikkuu.

   Lainaa

  41. purppurakruunu 23.4.2020 16:04
   Tulos: +87 (87 ääntä)
   Mulle on käynyt päinvastainen, kun rautatieasemalla alkoi tyyppi kyselemään, että millainen asunto mulla on ja haluasinko miehen sinne, jotta voisin alkaa tulevaisuutta suunnittelemaan. Parittelu kiinteistövälityksen nimissä on selvästi joku nouseva trendi.

   Lainaa

  42. Tulos: -40 (58 ääntä)
   Sinttu: Koska on jo sen ikäinen.
   Minkä ikäinen? Useampi saavuttaa sukukypsyyden noin 15 vuoden iässä, toki nykyään moni jo aiemmin, joten voiko jo teinin olettaa haluavan perustaa perheen, kun on jo sen ikäinen että siihen kykenee?

   Lainaa

  43. Tulos: +23 (47 ääntä)
   Rehtori: Mun mielestä kaksi ihmistä ei ole vielä perhe. Olisiko siksi.
   Mitä me kahden ihmisen yhdistymät sitten ollaan? ”Perheen muodostavat yhdessä asuvat avio- tai avoliitossa olevat tai parisuhteensa rekisteröineet henkilöt ja heidän lapsensa, jompikumpi vanhemmista lapsineen sekä avio- ja avopuolisot sekä parisuhteensa rekisteröineet henkilöt, joilla ei ole lapsia.”
   Piupali: Juu kyllä miä koen olevani osa perhettä vaikka meitä tässä taloudessa asuukin “vain” kaksi aikuista (miten muuten aiemman kommentoijan mielestä sitten YH-vanhempi ja lapsi kahdestaan, onko se perhe?).
   Tai kun perheen lapset kasvavat täysi-ikään/aikuisiksi, hajoaako perhe silloin koska iältään lapsia ei enää ole? :D Entä kun esim. kaksi lapsellisen ydinperheen vanhempaa eroaa ja löytää uudet kumppanit; molemmilla aiemmasta suhteesta lapsia, mutta heillä ei omia yhteisiä, onko he silti automaattisesti perhe, kun lapsia kuitenkin on olemassa?

   Lainaa

  44. Tulos: -48 (66 ääntä)
   Lapset ja vanhemmat tkee perheen. Miten se voi olla noin vaikeeta? Jos ei ole/halua omia lapsoia niin on ainakin itse vanhempiensa lapsi. Puolison kautta yhdistyy hänen perheeseensä, ainakin vanhempiin, ehkä myös sisaruksiin ja lapsiin. Jne.

   Lainaa

  45. Tulos: +33 (63 ääntä)
   Diipadaapa: Lapset ja vanhemmat tkee perheen. Miten se voi olla noin vaikeeta? Jos ei ole/halua omia lapsoia niin on ainakin itse vanhempiensa lapsi. Puolison kautta yhdistyy hänen perheeseensä, ainakin vanhempiin, ehkä myös sisaruksiin ja lapsiin. Jne.
   Edelleenkään lapset eivät ole perheen olemassaolon edellytys. Miten se oikeasti voi olla noin vaikea asia ymmärtää? Kyseessä kun ei ole mikään mielipideasia vaan ihan todettavissa ja todistettavissa oleva määritelmä.

   Lainaa

  46. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Herra oli siinä heti suoraan skippaamassa parisuhteen ekat kymmenen vuotta.

   Lainaa

  47. Tulos: +61 (69 ääntä)
   Jos parisuhde ilman lapsia ei olisi perhe niin miksi sitten tarvitaan erikseen termiä lapsiperhe?

   Lainaa

  48. Neljän tuulen 23.4.2020 23:31
   Tulos: +79 (95 ääntä)
   Nämä kommentit perheen määritelmästä kyllä tosiaan joko esittävät ymmärtämättömiä tai haluavat muuten vaan päteä. Tietenkin tarkalleen ottaen perheyksikkö ei vaadi lapsia tullakseen kutsutuksi perheeksi, mutta jos sinkkusivustolla joku ehdottaa "aloilleen asettumista ja perheen perustamista" niin tuskinpa siinä parisuhteen aloittamiseen viitattiin. Kaksi aikuista harvoin puhuvat perheen perustamisesta kun alkavat seurustelemaan tai muuttavat yhteen. Terminä perheen perustaminen lienee muutenkin huomattavasti vanhempi kuin juridinen perhemääritelmä.

   Lainaa

  49. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Sinttu: Autothan kiinnostaa vaan muita miehiä, naiset hurmataan isoilla, valoisilla tonteilla ja omakotitaloilla.
   Paitsi että 1000m² tontti on aika pieni. Hehtaarin piha alkaa olla jo ihan kohtuullinen.

   Lainaa

  50. Tulos: +10 (36 ääntä)
   Neljän tuulen: Nämä kommentit perheen määritelmästä kyllä tosiaan joko esittävät ymmärtämättömiä tai haluavat muuten vaan päteä. Tietenkin tarkalleen ottaen perheyksikkö ei vaadi lapsia tullakseen kutsutuksi perheeksi, mutta jos sinkkusivustolla joku ehdottaa “aloilleen asettumista ja perheen perustamista” niin tuskinpa siinä [...]
   Ei tässä nyt kyse ole ymmärtämättömyydestä tai hankalaksi heittäytymisestä vaan siitä, että joku alkukommenteissa julisti, että kaksi ihmistä ei voi hänen mielestään olla perhe. Niin tässä me kahden hengen perheessä elävät raivokkaasti puolustetaan oikeuksiamme elää perheenä, siinä missä lapsiperheetkin!

   Lainaa

  51. Tulos: -14 (26 ääntä)
   Ipe: Tuollaiseen kosiskeluun voisi vastata, että mennään naimisiin ja unohdetaan se avioehto. Kohta olis enää 110 neliöä 500 neliön puolivaloisalla tontilla tarjolla…
   Neliöä :'D

   Lainaa

  52. Tulos: -14 (20 ääntä)
   Ilq: Voi ei, en varmasti löydä ikinä rakkautta kun minulla on vuokrayksiö varjoisalla tontilla.
   No eihän se houkuttelevalta kuulosta.

   Lainaa

  53. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Rehtori: Mun mielestä kaksi ihmistä ei ole vielä perhe. Olisiko siksi.
   Jaa miksi ei? Meitä on kaksi ja paljon lemmikkejä jotka luokittelemme perheen jäseniksi nekin.

   Lainaa

  54. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Niinpä: Liian pien tontti, tykkään isommasta..
   Ei se koko, vaan puutarhasuunnitelma.

   Lainaa

  55. Tulos: -5 (9 ääntä)
   purppurakruunu: Mulle on käynyt päinvastainen, kun rautatieasemalla alkoi tyyppi kyselemään, että millainen asunto mulla on ja haluasinko miehen sinne, jotta voisin alkaa tulevaisuutta suunnittelemaan. Parittelu kiinteistövälityksen nimissä on selvästi joku nouseva trendi.
   Hiton hitto, mun välittäjä oli nainen ja minä hetero.

   Lainaa

  56. Tulos: -12 (22 ääntä)
   Hanna: Ei se koko, vaan puutarhasuunnitelma.
   Kanerva ... yäk. YÄK!

   Lainaa

  57. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Jari: Paitsi että 1000m² tontti on aika pieni. Hehtaarin piha alkaa olla jo ihan kohtuullinen.
   Sehän riippuu siitä, kuinka paljon haluaa leikata nurmikkoa. Johon liittyy vanha vitsi, miksei poliisi aja päältäistuttavalla? Koska se olisi rattijuoppuos.

   Lainaa

  58. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Jari: Paitsi että 1000m² tontti on aika pieni. Hehtaarin piha alkaa olla jo ihan kohtuullinen.
   Jep. 1000 m² on kyllä älyttömän pieni tontti. Ihme, että moiselle postimerkille edes on annettu rakennuslupa 200 m² talolle.

   Lainaa

  59. Tulos: -27 (31 ääntä)
   jou: “sun ikäinen nainen” heitolla ei kyllä mua voitettas puolellensa.
   eli et ole "sinut" itsesi ja ikäsi kanssa, surullista

   Lainaa

  60. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Minulle olisi kyllä talo kelvannut. Harmi vain, kun olen jo naimisissa :{

   Lainaa

  61. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Jari: Paitsi että 1000m² tontti on aika pieni. Hehtaarin piha alkaa olla jo ihan kohtuullinen.
   49ha tontti löytyy talon ympäriltä, ja siltikin on naapureita lähettyvillä eikä joka paikkaan kehtaa kuselle mennä.

   Lainaa

  62. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Se on kyllä kumma kun näitä ihmisiä riittää, joiden mielestä parit muodostetaan jonkin muun kuin ihmisten ominaisuuksien kautta. Talo, auto, rahat, jne. Toisaalta myös lihakset, jotka ovat ihmisen ominaisuuksia sekä fyysisesti että vaikkapa harrastamisen kautta. Lienee kuitenkin paljon ihmisiä, joihin nämä toimii. Ulkonäkökin on lopulta sellainen juttu että moni voi antaa ikäviäkin ominaisuuksia anteeksi kun puoliso on niin kaunis/komea. Itse olin köyhä opiskelija, kun puolisoni tapasin. Yhä olen köyhä eikä vieläkään olisi mitään intoa omistusasuntoa hankkia vaikka rahaa löytyisikin. Paljon mukavampi olla sillä tavalla vapaa, että kun maisemat kyllästyttää niin ei muuta kuin uusi asunto etsintään. Lähipiirissä on lähinnä ollut haittaa omistusasunnoista. Erojen aikana on hankaluuksia kun asunto pitää saada myytyä ja muuttaa erilleen. Ei kelpaa kenellekään ja hintaa pitää alentaa. Entistä enemmän olen ollut tyytyväinen siihen, ettei anna arvoa liialliselle omistamiselle. Auto kyllä löytyy mutta se maksoi tonnin ja puoliksi maksettiin. Ostetaan sitten uusi tonnin auto jos nykyinen hajoaa. Erikseen on sitten tietenkin arvoasunnot mutta suurella osalla meistä tavallisista tallaajista ei ole muutenkaan varaa kuin sellaiseen asuntoon, josta ehkä hyvällä tuurilla saa jotain takaisin kun sen lopulta myy. 200 neliön asuntoa tuhannen neliön tontilla ei löydy mutta hyvin viihdytään yhdessä ja mahtava lapsikin ollaan perheeseen saatu. Raha helpottaisi elämää, totta kai, mutta ei tässä tilanteessa kuitenkaan osaa olla kuin onnellinen. Pahemminkin voisi olla, varsinkin kun kuuntelee naapurin omistusasunnosta tasaiseen tahtiin kuuluvaa riitelyä ja lapsellekin tiuskimista.

   Lainaa

  63. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Missä tämmöiset herrasmiehet oli silloin, kun olin koditon opiskelija? Olisi kelvannut valoisa tontti, mielellään ilman avioehtoa.

   Lainaa

  64. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Diipadaapa: En tiennytkään et nää on näin yleisiä. Mua on lähestytty “Mulla olis tuolla iso talo ja just pistin pihaa, paljukin olis, haluttaisko lähteä?” sekä toisella kertaa “Mulla on oma talo ja hyvä auto, muuttaisitko mun kanssa asumaan?”. Mul oli onnea sinänsä et kumpikin kerta se “Ei kiitos mut ihana kun kysyit.” riitti enkä niillä kerroilla ollut vtunlespohuara.
   Ihana vastaus.

   Lainaa

  65. Foliohattuinen vesinokkaeläin 1.5.2020 19:50
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Pylynalle: Miks olettaa että tuo nainen haluaa lapsia?
   80 % suomalaisista haluaa lapsia, joten onhan se aika turvallista olettaa että satunnainen vastaantulija niitä haluaa.

   Lainaa

  66. Tulos: -1 (1 ääni)
   Olaviko se siellä sitä perspillua vonkaa? xD

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: messenger, yksityisviesti, talo, asunto, tontti, iskuyritys, sinkku