Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Litra kermaa

Ylimääräinen litra kermaa. Vinkkejä?
Litra kermaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 38 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Ei vaan ymmärrä 16.4.2020 0:28
      Tulos: +1113 (1121 ääntä)
      En vaan voi käsittää näiden ihmisten järjenjuoksua. Tämä kuuluu samaan kategoriaan kuin henkilöt, jotka avautuvat jollekin "Ei sulla oo oikeutta surra tämmöstä kun jollain muulla menee huonommin kuin sulla." johon pitäisi aina vastata "Sinäkään et varmaan saa koskaan hymyillä kun jollain muulla menee paremmin kuin sulla?". Se, että korona riehuu maailmalla ei tarkoita, ettei ihmiset saisi välittää mistään muusta.

      Lainaa

    2. Tulos: +923 (927 ääntä)
      Kermasta ei saa kysellä, koska maailmalla on suurempiakin murheita, mutta toisen kermakyselyistä mielensäpahoittaminen on tietenkin kaikin puolin järkevää.

      Lainaa

    3. Tulos: +464 (466 ääntä)
      On teilläkin kommentoijilla murheet kun maailmakin on tällainen. Menkää pois mun internetistä!

      Lainaa

    4. Tulos: +586 (638 ääntä)
      Irmelillä tuntuu olevan jokin henkilökohtainen pakkomielle sukupuoleen: "akkamainen", "ootkohan edes mies", "oot ihan miehen näkönen". Onkohan taustalla kokemus, että Irmelin feminiinisen ulkokuoren alla piileekin Eemeli, ja koska tätä ristiriitaa ei ole asianmukaisesti käsitelty, se aiheuttaa pahan olon joka nyt oireilee?

      Lainaa

    5. Hyvä hyvä 16.4.2020 1:02
      Tulos: +553 (555 ääntä)
      *** Liityn ryhmään FB-kokit *** MIKS ON TÄLLAINEN RYHMÄ KUN KUITENKIN AFRIKKA KORONA JA ISIS!?!? *** Jatkan kuitenkin ryhmän selaamista normaalisti ***

      Lainaa

    6. LeikkiFiasko 16.4.2020 1:06
      Tulos: +126 (134 ääntä)
      Irmeli kuuluu mitä ilmeisimmin siihen parhaaseen A-Ryhmään.

      Lainaa

    7. Tulos: +237 (283 ääntä)
      Vaikka muuten ihan älytöntä käytöstä Irmeliltä onkin, niin jotenkin raikas tuulahdus kuitenkin tuo, että ei käyttänyt kuitenkaan mitään "vahvempia" kirosanoja suivaantuessaan. "poistuppas sinä pottunokka"

      Lainaa

    8. Tulos: +275 (303 ääntä)
      Urmas: Irmelillä tuntuu olevan jokin henkilökohtainen pakkomielle sukupuoleen: “akkamainen”, “ootkohan edes mies”, “oot ihan miehen näkönen”. Onkohan taustalla kokemus, että Irmelin feminiinisen ulkokuoren alla piileekin Eemeli, ja koska tätä ristiriitaa ei ole asianmukaisesti käsitelty, se aiheuttaa pahan olon joka nyt oireilee?
      Usko tai älä, vieläkin löytyy niitä naisia, joiden mielestä naisen paikka on näyttää kauniilta nyrkin ja hellan välissä. Ja joo, puhun todellakin naisistä. En miehistä. Vaikka uudet tuulet on jo puhaltaneet jonkin aikaa, kestää vielä hetki että tämmöinen konservatiivinen "tasa-arvo" häviää kokonaan.

      Lainaa

    9. Tulos: +424 (424 ääntä)
      Joku puhuu kokkaamisesta kokkausryhmässä. Nyt on paha.

      Lainaa

    10. Hightower71 16.4.2020 2:54
      Tulos: +101 (163 ääntä)
      Nimestä päätellen 60+v tantta joka mielestään tietää asiat aina paremmin kuin muut jne. Itselläni ei nykyisin FBssa enää riitä kärsivällisyys yhtään näiden hiekkareikäisten inttäjä-tätien ja -setien kanssa vaan heitän heidät heti blockiin kun käytös tuskin ainakaan fiksuuntuu mitä enemmän kärttyvuosia tulee mittariin.

      Lainaa

    11. ............... 16.4.2020 3:14
      Tulos: +211 (211 ääntä)
      Ylellä???

      Lainaa

    12. Lunalovegood 16.4.2020 3:48
      Tulos: +70 (72 ääntä)
      Arvostan FM-tiimiä osuvasta nimien värityksestä!

      Lainaa

    13. Tulos: +48 (60 ääntä)
      ……………: Ylellä???
      Yleisellä paikalla (ryhmässä) tai sitten Marjo on Ylellä töissä.

      Lainaa

    14. Tulos: +373 (373 ääntä)
      Takavuosina tuttavapiiriin kuului ihminen, jolla oli vaikeavammainen lapsi. Kukaan, kellä oli mitään sairauksia lasten kanssa, ei saanut murehtiä mitään, koska hänellä oli niin paljon rankempaa ja varmasti olikin, mutta olihan se raskasta kun hänen kanssaan piti olla kuin kusi sukassa ja kuunnella vain valitusta siitä kuinka rankkaa on. No, sattuipa niin, että hän oli kohdannut ihmisen, jolla oli kaksi kehitysvammaista lasta. Silloin alkoi valitus, että tuollaiset ei ymmärrä, että yhdenkin lapsen kanssa voi olla vaikeaa..

      Lainaa

    15. Isä neljän, joka olet töissä 16.4.2020 7:08
      Tulos: +96 (110 ääntä)
      Jeppe: Takavuosina tuttavapiiriin kuului ihminen, jolla oli vaikeavammainen lapsi. Kukaan, kellä oli mitään sairauksia lasten kanssa, ei saanut murehtiä mitään, koska hänellä oli niin paljon rankempaa ja varmasti olikin, mutta olihan se raskasta kun hänen kanssaan piti olla kuin kusi sukassa ja kuunnella vain valitusta siitä [...]
      Sinä et nyt ymmärrä. Vain oma selkänahka tuntuu itsellä. Ei muitten kärsimyksellä/haasteilla ole merkitystä.

      Lainaa

    16. Tulos: -11 (33 ääntä)
      Hightower71: Nimestä päätellen 60+v tantta joka mielestään tietää asiat aina paremmin kuin muut jne. Itselläni ei nykyisin FBssa enää riitä kärsivällisyys yhtään näiden hiekkareikäisten inttäjä-tätien ja -setien kanssa vaan heitän heidät heti blockiin kun käytös tuskin ainakaan fiksuuntuu mitä enemmän kärttyvuosia tulee mittariin.
      Minäkin veikkaan että Irma on vanhus, kaiken tuon lisäksi kirjoittaa vielä "intternet".

      Lainaa

    17. Tulos: +85 (85 ääntä)
      Örrr: Minäkin veikkaan että Irma on vanhus, kaiken tuon lisäksi kirjoittaa vielä “intternet”.
      IRMELI siis. Olenkohan minä itsekin jo vähän vanhus

      Lainaa

    18. Tulos: -54 (120 ääntä)
      Vaikka Irmeli onkin vähän kireenä, niin kyllä Neonin (ja muutaman kommentoijan) hiekkapimppi ylittää yhtälailla hyvän maun rajat.

      Lainaa

    19. Tulos: +104 (112 ääntä)
      Tuli vähän paha mieli noista yksityisviesteistä :( Ei ole kivaa saada tuollaista arvostelua ulkonäöstä.

      Lainaa

    20. Liisa Eemeli 16.4.2020 12:41
      Tulos: -88 (124 ääntä)
      Toj Karin: Usko tai älä, vieläkin löytyy niitä naisia, joiden mielestä naisen paikka on näyttää kauniilta nyrkin ja hellan välissä. Ja joo, puhun todellakin naisistä. En miehistä. Vaikka uudet tuulet on jo puhaltaneet jonkin aikaa, kestää vielä hetki että tämmöinen konservatiivinen “tasa-arvo” häviää kokonaan.
      Ei me mihkään kadota. On meitä, jotka tykätään perinteisistä arvoista ja on heitä jotka tykkäävät sekoittaa roolit. Kyllä me kaikki tänne mahdutaan.

      Lainaa

    21. Tulos: +152 (162 ääntä)
      Liisa Eemeli: Ei me mihkään kadota. On meitä, jotka tykätään perinteisistä arvoista ja on heitä jotka tykkäävät sekoittaa roolit. Kyllä me kaikki tänne mahdutaan.
      Kauniisti kutsut nyrkin ja hellan välissä olemista "perinteisiksi arvoiksi". Olen vain muutamia vuosia takaperin joutunut kuuntelemaan kun opettaja voivottelee ääneen että joku meni antamaan naisille äänioikeuden, kun ei sitä nyt oikeen voi sitten ottaa enää poiskaan. Ja en ole sitä mieltä että tuollainen maailmankuva mahtuu tänne mukaan jos haluaa ottaa oikeuksia pois toisilta. Ei ole mitenkään arvostettavaa että joku haluaa itselleen enemmän oikeuksia kuin jollekulle toiselle.

      Lainaa

    22. Liisa Eemeli 16.4.2020 14:58
      Tulos: -123 (133 ääntä)
      bleb: Kauniisti kutsut nyrkin ja hellan välissä olemista “perinteisiksi arvoiksi”. Olen vain muutamia vuosia takaperin joutunut kuuntelemaan kun opettaja voivottelee ääneen että joku meni antamaan naisille äänioikeuden, kun ei sitä nyt oikeen voi sitten ottaa enää poiskaan. Ja en ole sitä mieltä että tuollainen maailmankuva [...]
      Itse mielelläni luovun parisuhteessa "oikeuksistani". Ei minulla ole mitään ongelmaa asian suhteen. Mies imurin varressa saattaisi aiheuttaa kyllä hylkimisreaktion.

      Lainaa

    23. abort mission 16.4.2020 14:59
      Tulos: +128 (140 ääntä)
      bleb: [...] Olen vain muutamia vuosia takaperin joutunut kuuntelemaan kun opettaja voivottelee ääneen että joku meni antamaan naisille äänioikeuden, kun ei sitä nyt oikeen voi sitten ottaa enää poiskaan. [...]
      Tuo se aina särähtää korvaan, kun joku änkyrä puhuu oikeuksien "antamisesta". Ei niitä kukaan ole hyvää hyvyyttään antanut. Naisten äänioikeuden puolesta tehtiin kovasti töitä ja lopulta taistelu toi tulosta. Samoin yleinen äänioikeus ylipäätään. Näiltä tyypeiltä voisi kysyä, miten kauas historiassa pitää mennä, että löytyy ne vanhat hyvät ajat ja missä välissä ollaan jo liian kaukana. Veikkaan että osuu aika tarkalleen siihen kohti, kun omia oikeuksia aletaan rajoittaa.

      Lainaa

    24. St. Vitus Dance 16.4.2020 16:59
      Tulos: -17 (21 ääntä)
      Marjo helvettiin internetistä ja koko planeetalta. Kiertäkööt avaruudessa loppuikänsä.

      Lainaa

    25. St. Vitus Dance 16.4.2020 17:01
      Tulos: -1 (13 ääntä)
      Hightower71: Nimestä päätellen 60+v tantta joka mielestään tietää asiat aina paremmin kuin muut jne. Itselläni ei nykyisin FBssa enää riitä kärsivällisyys yhtään näiden hiekkareikäisten inttäjä-tätien ja -setien kanssa vaan heitän heidät heti blockiin kun käytös tuskin ainakaan fiksuuntuu mitä enemmän kärttyvuosia tulee mittariin.
      Iso peukku tälle.

      Lainaa

    26. Tulos: +44 (46 ääntä)
      haha, hauska pieni yksityiskohta laittaa Neonin kuvake neonväriseksi :D

      Lainaa

    27. Tulos: +65 (69 ääntä)
      Urmas: Irmelillä tuntuu olevan jokin henkilökohtainen pakkomielle sukupuoleen: “akkamainen”, “ootkohan edes mies”, “oot ihan miehen näkönen”. Onkohan taustalla kokemus, että Irmelin feminiinisen ulkokuoren alla piileekin Eemeli, ja koska tätä ristiriitaa ei ole asianmukaisesti käsitelty, se aiheuttaa pahan olon joka nyt oireilee?
      Eiköhän siinä kuitenkin ole kyse loukkaamisen yrityksestä. Irmeli saattaa kokea sukupuolen kyseenalaustamisen
      Urmas: Irmelillä tuntuu olevan jokin henkilökohtainen pakkomielle sukupuoleen: “akkamainen”, “ootkohan edes mies”, “oot ihan miehen näkönen”. Onkohan taustalla kokemus, että Irmelin feminiinisen ulkokuoren alla piileekin Eemeli, ja koska tätä ristiriitaa ei ole asianmukaisesti käsitelty, se aiheuttaa pahan olon joka nyt oireilee?
      Voihan tuokin olla siellä taustalla, mutta arvelisin, että irmeli on vain elämänsä aikana kokenut sukupuolen ja seksuaalisuuden kyseenalaistamisen olevan kovimpia loukkauksia, mitä toiselle voi tehdä. Luulen siis, että irmeli on vain kasvanut ympäristössä, missä konservatiivisista lokeroista poikkeaminen on tabu, synti ja kuolemanvakava asia. Irmeli taitaa siis olla vain juntti.

      Lainaa

    28. Tulos: +20 (32 ääntä)
      Ei kellään oo tullut mieleen että "Irmeli" vois olla joku trolli joka ajankulukseen käy hämmentämässä? Toi "irmeli" on jo niin geneerinen nimi ja noi kirjoitustyylit jotenkin tosi mietittyjä, että miten joku vanhus voisi puhua. Haisee trolli pitkälle ja anyways aika paskaa trollaamista. "Hiekkaa aivoissa" hohhoijaaa.

      Lainaa

    29. Tulos: +44 (56 ääntä)
      Liisa Eemeli: Ei me mihkään kadota. On meitä, jotka tykätään perinteisistä arvoista ja on heitä jotka tykkäävät sekoittaa roolit. Kyllä me kaikki tänne mahdutaan.
      Joo, kyllä te mahdutte, eikä kukaan ole muuta sanonutkaan. Antakaa kuitenkin myös eri tavalla ajatteleville ihmisille rauha olla erilaisia. Älä käytä konservatiivisia arvojasi argumenttina muita vastaan, kuten Irmeli. Ne ovat kuitenkin vain mielipiteitä ja täysin arvottomia perusteluita muuhun kuin oman itsesi selittämiseen.

      Lainaa

    30. Kerma-ahteri 16.4.2020 21:32
      Tulos: +54 (58 ääntä)
      Kyllä nyt on ruuanlaitto lopetettava ja nälkää nähtävä sekä kermatkin viemäriin kaadettava, vain sillä voi koronalta pelastua tai ainakin kuolla olematta "yksinkertainen." Meitä muita parempi suomalainen Irmeli on ainoan oikean sanansa sanonut ja maailmankuvansa jakanut! Epäselväksi jäi kyllä se, että mitä naisten nyt pitäisi siellä nyrkin ja hellan välissä sitten tehdä? Onko edes pettuleipä sallittu ja kriisiä kuvastava eväs?

      Lainaa

    31. Liisa Eemeli 16.4.2020 21:58
      Tulos: -41 (47 ääntä)
      Toj Karin: Joo, kyllä te mahdutte, eikä kukaan ole muuta sanonutkaan. Antakaa kuitenkin myös eri tavalla ajatteleville ihmisille rauha olla erilaisia. Älä käytä konservatiivisia arvojasi argumenttina muita vastaan, kuten Irmeli. Ne ovat kuitenkin vain mielipiteitä ja täysin arvottomia perusteluita muuhun kuin oman itsesi selittämiseen.
      Nyt en ymmärrä mistä puhut... kirjoitat.

      Lainaa

    32. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Kerma-ahteri: Kyllä nyt on ruuanlaitto lopetettava ja nälkää nähtävä sekä kermatkin viemäriin kaadettava, vain sillä voi koronalta pelastua tai ainakin kuolla olematta “yksinkertainen.” Meitä muita parempi suomalainen Irmeli on ainoan oikean sanansa sanonut ja maailmankuvansa jakanut! Epäselväksi jäi kyllä se, että mitä naisten nyt [...]
      Tärkeintä ainakin on, että näyttää kauniilta ja naiselliselta.

      Lainaa

    33. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Liisa Eemeli: Nyt en ymmärrä mistä puhut… kirjoitat.
      Pyydä miestäsi vaihatamaan lamppu keittiöön niin näet taas lukea, mitään epäsevää tuossa lainaamassasi viestissä ei ollut.

      Lainaa

    34. Tulos: +51 (53 ääntä)
      Ei vaan ymmärrä: En vaan voi käsittää näiden ihmisten järjenjuoksua. Tämä kuuluu samaan kategoriaan kuin henkilöt, jotka avautuvat jollekin “Ei sulla oo oikeutta surra tämmöstä kun jollain muulla menee huonommin kuin sulla.” johon pitäisi aina vastata “Sinäkään et varmaan saa koskaan hymyillä kun jollain muulla menee paremmin kuin [...]
      Jep.. tuttava kyseli äidistäni. Kerroin, että äitini teki itsemurhan kun olin lapsi. Hän alkoi kertoa, kuinka hänen lapsuutensa oli vaikea kun ei ollut rahaa harrastuksiin ja hienoihin vaatteisiin ja vanhemmat joi. Sitten hän huomautti, että , eikös se ratsastus ole tosi kallis harrastus (harrastin sitä vuosia). Kun on varakkaasta perheestä, niin mitään ei saisi surra tai muuten on kultalusikka perseessä kulkeva hemmoteltu narttu (kyllä, nämä kaikki on asioita, jotka minulle on sanottu päin naamaa)

      Lainaa

    35. Tulos: +25 (25 ääntä)
      pitäis vaa itkee hiljaa suihkun nurkassa 24/7 koska kun korona ei esim riehu maailmalla niin sodat ja nälänhätä yms kylläkin vittu näitä "irmeli-mentaliteetin" omaavia ihmisiä nykyään..

      Lainaa

    36. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Onhan se nyt perhana kun FB KOKIT -ryhmässä ei puhuta pelkästään koronasta!

      Lainaa

    37. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Tulin vaan kommentoimaan, että Feissarimokien ylläpidolle propsit tuosta Neon-nimen huomioimisesta :D

      Lainaa

    38. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Liisa Eemeli: Ei me mihkään kadota. On meitä, jotka tykätään perinteisistä arvoista ja on heitä jotka tykkäävät sekoittaa roolit. Kyllä me kaikki tänne mahdutaan.
      Itselleni tuli heti ensimmäisenä mieleen samankaltainen ajatus koska kuka minä olen mitään sanomaan kenenkään puolesta että aijaijai nyt elät vääränlaista elämää kun olet kotiäiti tms ja vieläpä olet onnellinen. Ei kai meillä kaikilla ole pakko olla sama ajatus täydellisestä liitosta ja elämän arvoista? Vai? Tietenkään en hyväksy parisuhde tai muutakaan väkivaltaä mutta luulen otat liian kirjaimellisesti kuvauksen naisen paikasta tässä yhteydessä. Monen mielestä naisten ja miesten pitää saada elää niinkuin parhaaksi näkevät. Kunhan elävät minun arvojeni kaltaisesti eivätkä poikkea yhtään siitä koska minä/me tiedämme paremmin. Annetaan kaikkien hamppujen kukkia.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kerma, mielensäpahoittajat, yksityisviesti, messenger, vinkit, vinkki