Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 277

Tämä on Amarillon käsitys 7 euron lastenannoksesta.
Kuvakooste, osa 277

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Kilokalori 23.4.2020 0:40
      Tulos: -1695 (1805 ääntä)
      Mielestäni tuollaisen roska ruoan syöjät ovat lähtökohtaisesti niin säälittävää kansan osaa, ettei heillä ole tuollaiseen varaa.

      Lainaa

    2. Tulos: -148 (214 ääntä)
      Lukeeko tuossa mainoksessa vielä "pöpöt"? ...

      Lainaa

    3. Tulos: +217 (225 ääntä)
      pressa: Lukeeko tuossa mainoksessa vielä “pöpöt”? …
      Popsi.

      Lainaa

    4. LeikkiFiasko 23.4.2020 1:20
      Tulos: +570 (614 ääntä)
      Kilokalori: Mielestäni tuollaisen roska ruoan syöjät ovat lähtökohtaisesti niin säälittävää kansan osaa, ettei heillä ole tuollaiseen varaa.
      Semmonen kommentti.

      Lainaa

    5. Tulos: +1154 (1200 ääntä)
      Kilokalori: Mielestäni tuollaisen roska ruoan syöjät ovat lähtökohtaisesti niin säälittävää kansan osaa, ettei heillä ole tuollaiseen varaa.
      Mielestäni tuollaiset ihmiset, jotka eivät osaa yhdyssanoja, ovat lähtökohtaisesti niin säälittävää kansanosaa, ettei heillä ole varaa arvostella muita

      Lainaa

    6. Tulos: +314 (338 ääntä)
      En kyllä yhtään ihmettele tuota Amarillon annosta. Todella ylihintainen paikka omien kokemusten perusteella. Onhan niitä toki aina kalliimpiakin.

      Lainaa

    7. dazedconfused 23.4.2020 5:47
      Tulos: +293 (349 ääntä)
      Kilokalori: Mielestäni tuollaisen roska ruoan syöjät ovat lähtökohtaisesti niin säälittävää kansan osaa, ettei heillä ole tuollaiseen varaa.
      Mielestäni osoitit tuolla kommentillasi sellaista pätevyyttä, että haluan tarjpta sinulle töitä. Panssariprikaatissa tarvitaan kovapanosammuntaan maalitaulua.

      Lainaa

    8. Tulos: -267 (295 ääntä)
      Mikä tän ruokakuvan idea on täällä? Facebook täynnä ryhmiä pettyneille ruokailijoille.

      Lainaa

    9. Tulos: -172 (190 ääntä)
      Maarit voisi hieman elaboroida, miten virus voi kiertää kielessä?

      Lainaa

    10. Kilokalori 23.4.2020 8:49
      Tulos: -32 (114 ääntä)
      Miarez93: Mielestäni tuollaiset ihmiset, jotka eivät osaa yhdyssanoja, ovat lähtökohtaisesti niin säälittävää kansanosaa, ettei heillä ole varaa arvostella muita
      Toi on tuo säälittävä rasse, joka suuttui mulle taannoin, sanoin sille joskus suorat sanat muiden kiusaamisesta. Alkoi trollata tänne mun vanhalla nimimerkillä, pelkkä huomionhakuinen trolli se on.

      Lainaa

    11. Tulos: +407 (409 ääntä)
      Siis... onko tuossa Amarillon annoksessa peräti 2 palaa jotain etäisesti kanan tjms. tapaista? Vau. Nyt on kyllä katteet kohdillaan.

      Lainaa

    12. Kilotonkalori 23.4.2020 9:40
      Tulos: +428 (438 ääntä)
      Olen ollut Amarillossa töissä ja täytyy sanoa, etten ole koskaan sen jälkeen asioinut paikassa. Aivan kaikki on pakastetta ja ihan hirveetä kuraa. Inhokkikysymykseni asiakkaalta oli "Mitä suosittelisit?" Suosittelisin kunnollista ravintolaa.

      Lainaa

    13. Hööpölööpö 23.4.2020 10:00
      Tulos: -59 (137 ääntä)
      Vieläkö joku käy s-ryhmän ravintoloissa syömässä?

      Lainaa

    14. Tulos: +110 (114 ääntä)
      Kilotonkalori: Olen ollut Amarillossa töissä ja täytyy sanoa, etten ole koskaan sen jälkeen asioinut paikassa. Aivan kaikki on pakastetta ja ihan hirveetä kuraa. Inhokkikysymykseni asiakkaalta oli “Mitä suosittelisit?” Suosittelisin kunnollista ravintolaa.
      Itsekin kokenut kyseisen ravintolan ylihintaiseksi laatuun nähden.

      Lainaa

    15. Arkkienkeli 23.4.2020 10:51
      Tulos: -13 (115 ääntä)
      Kilokalori: Mielestäni tuollaisen roska ruoan syöjät ovat lähtökohtaisesti niin säälittävää kansan osaa, ettei heillä ole tuollaiseen varaa.
      Kirjoitustaidottomuutesi antaa vahvan kuvan sosiaalisesta asemastasi. Hyvin suurella todennäköisyydellä kuukausitulosi tulevat kelalta.

      Lainaa

    16. yli opisto hörhö 23.4.2020 11:36
      Tulos: +100 (108 ääntä)
      Voi jeesus tuota amarillon annosta.. On toisaalta ihan kiva tietää että muuallakin on stantardit matalalla, ei tosiaan tarvitse ostella mitään. Itse ostin eilen subista todella luokattoman "american steakhouse melt" wrapin, johon oli käytetty einesjauhelihapihvi. Yleensä mulle riittää että ruoasta lähtee nälkä, mutta tuosta laitoin kyllä palautetta enkä voinut sitä syödä loppuun koska se "liha" oli niin täynnä niitä kovia kumisia natusia mitä noissa einespihveissä ja pullissa usein on. Jokainen puraisu oli pelkkää purukumia. Eikä ihan ensimmäisenä tuosta nimestä tule mieleen mitään 0,20€ kappalehinnalla myytävää alle 60% lihapitoisuuden "pihviä". Pienoista mielikuvamainontaa jos tämä on yleinen subin linja. Rahat siitä saan takaisin mutta en voi väittää että ihan lähitulevaisuudessa olisin valmis asioimaan uudestaan heillä, enkä tosiaan voi suositella kellekään kyseistä "proteiinivalmistetta". Voihan se tietysti olla täysin yksittäinen moka, henkilöstä tai ravintolasta riippuva. Mutta ei sieltä ainakaan mulle mitenkään eritelty onko tämä se miten subway normaalistikin toimii joten.. Tarkkaavaisuutta ihmiset!

      Lainaa

    17. yli opisto hörhö 23.4.2020 11:39
      Tulos: +3 (103 ääntä)
      Arkkienkeli: Kirjoitustaidottomuutesi antaa vahvan kuvan sosiaalisesta asemastasi. Hyvin suurella todennäköisyydellä kuukausitulosi tulevat kelalta.
      Tottakai artikulointi liittyy vahvasti sosiaaliseen asemaan yhteiskunnassa. Samalla tavalla isot nenät liittyvät varallisuuteen ja maailmanlaajuisiin salaliittoihin, sekä myös ihonväri älykkyyteen. Nämähän ovat aivan itsestäänselvyyksiä.

      Lainaa

    18. Tulos: -53 (63 ääntä)
      LeikkiFiasko: Semmonen kommentti.
      Mielestäni kommenttisi menetti pohjan siinä vaiheessa, kun teit kaksi yhdyssanavirhettä.

      Lainaa

    19. Tulos: +63 (69 ääntä)
      Lukihärö: Mielestäni kommenttisi menetti pohjan siinä vaiheessa, kun teit kaksi yhdyssanavirhettä.
      Kommenttini (se edellinen) oli tarkoitettu nimimerkille 'arkkienkeli' - mokasin jotain ja mielipiteeni taisi mennä väärän kommentoijan alle. Olen pahoillani.

      Lainaa

    20. ............... 23.4.2020 16:02
      Tulos: +80 (90 ääntä)
      On kyllä säälittävän kokoinen annos (ellei lapsi ole tyyliin 2-v). Ja tuokin firma saa varmaan jotain koronatukia.

      Lainaa

    21. Mister D:n kaveri 23.4.2020 21:40
      Tulos: +58 (66 ääntä)
      Samaa tavaraa kuin ABC:llä, mutta siellä hinta ja annoskoko kohdallaan. Eli pakastimesta kaikki. Kyllä, käyn välillä huoltsikalla syömässä koska asun periferiassa. Ainut vaihtoehto on keba/pittssa.

      Lainaa

    22. Tulos: -20 (28 ääntä)
      dazedconfused: Mielestäni osoitit tuolla kommentillasi sellaista pätevyyttä, että haluan tarjpta sinulle töitä. Panssariprikaatissa tarvitaan kovapanosammuntaan maalitaulua.
      Jääkäriprikaatissa ois vielä kelaperseelle paikka vapaana..

      Lainaa

    23. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Ironfox: En kyllä yhtään ihmettele tuota Amarillon annosta. Todella ylihintainen paikka omien kokemusten perusteella. Onhan niitä toki aina kalliimpiakin.
      Amarillo taitaa kuulua näihin isoihin ketjuihin, ei siis mikään ihme. Kierrän ne kaikki kaukaa ja syystäkin.

      Lainaa

    24. Tulos: +15 (25 ääntä)
      Kilokalori: Mielestäni tuollaisen roska ruoan syöjät ovat lähtökohtaisesti niin säälittävää kansan osaa, ettei heillä ole tuollaiseen varaa.
      Yhdyssanavammaisuus on vielä säälittävämpää.

      Lainaa

    25. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Tämäpä oli hyvä mainos Amarillolle.

      Lainaa

    26. Tulos: -29 (41 ääntä)
      Njäh: Tämäpä oli hyvä mainos Amarillolle.
      Ei Amarillossa ole mitään ihmeellistä. Ihan OKish ruokaa ihan OKish hintaan. Kuten Rossot ja kaikki muutkin ketjut. Toki jos haluaa parempaa ruokaa pikkasen kalliimmalla, unohtakaa ketjut (joissa ruoka on aina pakastetta ja lämmitettyä).

      Lainaa

    27. Tulos: +35 (41 ääntä)
      Amarilloneitsyyteni meni ylihintaiseen annokseen, minkä ainoa syömäkelpoinen osa oli kärvennetyn maissintähkän vähemmän kärvennetty puoli. Annettuani kohteliaan palautteen tarjoilijalle vastaus oli pahoitteleva "tämmöisiä ne kaikki annokset on". Sääliksi käy salihenkilökuntaa, joka enimmät asiakaspalautteet joutuu vastaanottamaan. Ravintola on huono, jos joutuu sen jälkeen menemään toiseen ruokapaikkaan syömään itsensä kylläiseksi.

      Lainaa

    28. Rankaisija 25.4.2020 0:27
      Tulos: -74 (82 ääntä)
      Anaalimankeli yli opisto paskahomo Amarillo Te kaikki olette PASKAA. Kuten tämän sivuston kommentoijat ja ylläpitäjät toki muutenkin.

      Lainaa

    29. Rankaisija 25.4.2020 0:27
      Tulos: -67 (77 ääntä)
      YLLÄPITO HAISTA VITTU

      Lainaa

    30. Tulos: +14 (28 ääntä)
      Väsynyt: Ei Amarillossa ole mitään ihmeellistä. Ihan OKish ruokaa ihan OKish hintaan. Kuten Rossot ja kaikki muutkin ketjut. Toki jos haluaa parempaa ruokaa pikkasen kalliimmalla, unohtakaa ketjut (joissa ruoka on aina pakastetta ja lämmitettyä).
      Siis jos halutaan hieman parempaa hieman halvemmalla, kannattaa unohtaa tuommoiset ketjut. Amarillossa on kyllä aivan karseaa kuraa järkyttävään hintaan. Useammalla paikkakunnalla on tullut kokeiltua ja samaa rojua on ollut. Ei voi suositella kenellekään muuten kuin äärimmäisessä hätätapauksessa.

      Lainaa

    31. Tulos: +17 (51 ääntä)
      Olenko minä maailman ainoa ihminen, joka tykkää amarillon ruuista? Ja ovat jopa hintalaatusuhteeltaan hyvä. Ja annokset ovat minusta niin isoja etten jaksa syödä niitä aina loppuun. Ja en ole amarillossa töissä, tai minulle ei ole maksettu mainostamisesta, olen rehellisesti tätä mieltä

      Lainaa

    32. Tulos: -9 (25 ääntä)
      Kilokalori: Mielestäni tuollaisen roska ruoan syöjät ovat lähtökohtaisesti niin säälittävää kansan osaa, ettei heillä ole tuollaiseen varaa.
      En itsekkään ymmärrä miten jotkut syövät ulkona(tai ottavat take awayta) joka viikko. Kerran kuussa ja rahat säästyy, ei oo vaikeaa saati rankkaa kokata joka päivä oma ruoka. Kyllä tommone annos vituttais jos se ois just se kerran kuussa hommattava. Varsinkii jos pariskuntana saatais tommone nii ois kyl treffi ilta pilalla

      Lainaa

    33. S-mafia ei tykkää 26.4.2020 12:21
      Tulos: -8 (36 ääntä)
      Hööpölööpö: Vieläkö joku käy s-ryhmän ravintoloissa syömässä?
      Miksi tämä on saanut miinusta? S-ryhmän ruokapaikat on hirveetä kuraa, tyyliin pakkasesta pannulle.

      Lainaa

    34. MansikkaSmoothie 27.4.2020 1:35
      Tulos: +26 (56 ääntä)
      Arkkienkeli: Kirjoitustaidottomuutesi antaa vahvan kuvan sosiaalisesta asemastasi. Hyvin suurella todennäköisyydellä kuukausitulosi tulevat kelalta.
      Kelan tukien varassa elävä sairas täällä hei. Tiesithän, että meille kaikille on suotu ilmainen peruskoulu jonka suorittaminen ei korreloi millään tasolla sen kanssa joutuuko elämänsä aikana syystä tai toisesta työttömäksi ja Kelan tukia hakevaksi henkilöksi? Suosittelisin sinulle empatian kurssia sekä yleissivistyksen kertausta. Mielestäni jotenkin surkuhupaisaa, kuinka nykyään (etenkin juuri tällä sivustolla) ihan sellaiset tavalliset kaduntallaajat ja normi-ihmiset nälvivät toisiaan näppäilyvirheistä jotka on vilahtaneet tekstiin eikä niitä ole sitten syystä tai toisesta huomannut ennen viestin lähettämistä. Kyllä sen sitten huomaa jos jonkun kirjoitustyyli on oikeasti sellaista sillisalaattia ettei selvää saa. Jotenkin koomista sekä oikeasti säälittävää että nälvimällä muita pelkkientypojen perusteella, koitetaan lähes epätoivoisesti nostaa omaa itseään jonnekkin suuremmalle jalustalle. Sen sijaan eniten täällä erottuu joukosta ne joiden tekstit ovat selkeästi sekä empatia-kykyisiä ja älykkäitä yleisellä tasolla olematta kuitenkaan kororstetusti yhtään mitään. Kyllä ne aidosti fiksut ihmiset erottuu tälläisen porukan keskelta. Ja juuri hetki sitten luin toisen ketjun missä samat ihmiset ei osaa puhua edes seksistä tai ihmisen kehonosista neutraalisti. Mitä kuvottavampaa tekstiä saa lähes aina nykyään lukea ihan aikuisten ihmisten suusta.

      Lainaa

    35. Tulos: +10 (10 ääntä)
      S-mafia ei tykkää: Miksi tämä on saanut miinusta? S-ryhmän ruokapaikat on hirveetä kuraa, tyyliin pakkasesta pannulle.
      Olen saannut Grillitissä hyviä annoksia.

      Lainaa

    36. Seedvault 1.5.2020 0:31
      Tulos: -39 (47 ääntä)
      MansikkaSmoothie: Kelan tukien varassa elävä sairas täällä hei. Tiesithän, että meille kaikille on suotu ilmainen peruskoulu jonka suorittaminen ei korreloi millään tasolla sen kanssa joutuuko elämänsä aikana syystä tai toisesta työttömäksi ja Kelan tukia hakevaksi henkilöksi? Suosittelisin sinulle empatian kurssia sekä yleissivistyksen [...]
      Vai että sairas hah.. Anna mun kaikki kestää, nykyään sitä saa heti kaiken maailman tuet kun vähän käy kääntymässä lääkärissä sanoen että pää on pipi ja sitten takaisin sohvalle pelaamaan pleikkaria.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, Amarillo, ravintola, ruoka, lastenannos, makkarat, popsi, kylmäkuljetus, kierrätyskeskus, korona