Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Varastetun laukun mysteeri

Jokin tässä tarinassa ei nyt täsmää...
Suurenna näkymä
Varastetun laukun mysteeri

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1352 (1366 ääntä)
   Tuosta keskustelusta puuttuu kommentti, joka paljasti lopulta, että laukku oli jäänyt omistajalta maahan kun oli laskenut tavaransa hetkeksi. Vanhempi pariskunta oli löytänyt laukun myöhemmin maasta. Aloittaja ei vain suostunut raivokkaan aloituksensa jälkeen myöntämään, että oli oma moka.

   Lainaa

  2. Vähän epäilen 24.3.2020 0:29
   Tulos: +599 (605 ääntä)
   Tuntuu kyllä vahvasti siltä, että Katri oikeasti unohti laukun jonnekin, joku oli löytänyt sen ja kun Katri tuli ettii laukkua, se oli hävinnyt ja luuli, että henkilö, joka sen laukun oli ottanut mukaansa olisi varastanut sen, mutta olikin vaan etsimässä hylätyn laukun omistajaa, muttei vaan kehtaa enää myöntää omaa virhettään.

   Lainaa

  3. Tulos: +400 (416 ääntä)
   Laukku otettiin selän takaa mutta sitä ei varastettu? Ja laukussa oli henkkarit mutta kätevämpäähän se on parkkisakosta selvittää rekkari ja sitä kautta lähteä soittelemaan. Myös Marian ja kaverin teoria ihan älyvapaa. Musta tuntuu että oon taas entistä tyhmempi tämän luettuani, kiva kiitti.

   Lainaa

  4. Tulos: +23 (97 ääntä)
   traumcity: Laukku otettiin selän takaa mutta sitä ei varastettu? Ja laukussa oli henkkarit mutta kätevämpäähän se on parkkisakosta selvittää rekkari ja sitä kautta lähteä soittelemaan. Myös Marian ja kaverin teoria ihan älyvapaa. Musta tuntuu että oon taas entistä tyhmempi tämän luettuani, kiva kiitti.
   Puhelinnumero salattu = ei löydy numerohausta. Harva kuljettaa itselleen kuulumattomia sakkoja, tai ajelee täysin vieraiden autolla. Sakosta potentiaalinen yhteyshenkilö (auton omistaja, haltija) laukun omistajaan, joka tässä tapauksessa oli veli. Toki vaatii vähän vaivannäköä, mutta pieni vaiva se on siitä, että toinen saa kadonneen (unohtuneen) omaisuutensa takaisin... Varsinkin kun tilanne joskus sattuu omalle kohdalle.

   Lainaa

  5. Tulos: +50 (80 ääntä)
   Puhnum ei jatkoon

   Lainaa

  6. Tulos: -69 (121 ääntä)
   Huutista kun Katri paljastui lurkkaavaksi tytynyymiksi :D

   Lainaa

  7. Tulos: +177 (187 ääntä)
   Kännissä hukatut tavarathan on aina "varastettu".

   Lainaa

  8. Kahen Kilo Kalori 24.3.2020 7:25
   Tulos: -43 (61 ääntä)
   Jarno: Huutista kun Katri paljastui lurkkaavaksi tytynyymiksi
   Eiköhän se ole vain ylistä vihaava jodlaaja, joka viljelee ylisjuttuja jodeljuttuina.

   Lainaa

  9. Tulos: +94 (100 ääntä)
   Katri itse mogannut eikä kehtaa myöntää.siksi juttu paisuu isoksi kun ei vaan voi myöntää töhöilyään vaan pitää keksiä epäselviä juttuja.

   Lainaa

  10. Tulos: +94 (94 ääntä)
   No mutta onneks on olemassa vielä rehellisiä ihmisiä

   Lainaa

  11. yli opisto hörhö 24.3.2020 11:06
   Tulos: +114 (134 ääntä)
   Jarno: Huutista kun Katri paljastui lurkkaavaksi tytynyymiksi
   Ylilauta vuotaa... "Tytynyymi" ja "huutista" kiellettävien sanojen joukkoon.

   Lainaa

  12. Tulos: +68 (96 ääntä)
   yli opisto hörhö: Ylilauta vuotaa… “Tytynyymi” ja “huutista” kiellettävien sanojen joukkoon.
   Myös lurkkaaminen on jotain nörttien salakieltä. Eli koko lainaamasi viesti oli aika järjetöntä siansaksaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +59 (65 ääntä)
   Muhveli: No mutta onneks on olemassa vielä rehellisiä ihmisiä
   Onneksi hyvinkin, vahinko ettei Katri ole yksi heistä.

   Lainaa

  14. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Krimael: Tuosta keskustelusta puuttuu kommentti, joka paljasti lopulta, että laukku oli jäänyt omistajalta maahan kun oli laskenut tavaransa hetkeksi. Vanhempi pariskunta oli löytänyt laukun myöhemmin maasta. Aloittaja ei vain suostunut raivokkaan aloituksensa jälkeen myöntämään, että oli oma moka.
   Kuvastaa oikein hyvin tätä nykyajan mentaliteettia; kaikkeen pitää aina löytyä joku syyllinen ja sen syyllisen pitää aina olla joku muu kuin itse. Kaikesta pitää aina olla joku vastuussa ja sitä vastuuta peräänkuulutetaan suureen ääneen joka tuutilla, mutta se vastuussaolija ei koskaan voi eikä saa olla oma itse. Tämän takia jos esim. laukku häviää on täysin mahdoton pelkkä ajatuskin että omalla toiminnalla voisi olla siihen mitään osaa tai arpaa. Ergo, jos laukku hävinnyt, se varastettu tai muuten otettu.

   Lainaa

  15. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Joopajoo: Puhelinnumero salattu = ei löydy numerohausta. Harva kuljettaa itselleen kuulumattomia sakkoja, tai ajelee täysin vieraiden autolla. Sakosta potentiaalinen yhteyshenkilö (auton omistaja, haltija) laukun omistajaan, joka tässä tapauksessa oli veli. Toki vaatii vähän vaivannäköä, mutta pieni vaiva se on siitä, että [...]
   Mistä ne veljen yhteystiedot löytyivät? Ei perheenjäsenistä mitään tietoja ole numeropalvelussa.

   Lainaa

  16. Tulos: -30 (52 ääntä)
   Vaikka Katri tässä olikin mokaaja, en ymmärrä sitäkään, miten porukka jaksaa jäädä vänkäämään asiasta. Laukku löytyi, joten mitä väliä sillä enää on, miten se löytyi.

   Lainaa

  17. Tulos: +18 (18 ääntä)
   PipGame: Mistä ne veljen yhteystiedot löytyivät? Ei perheenjäsenistä mitään tietoja ole numeropalvelussa.
   Parkkisakosta. Oli vissiin veljen auto.

   Lainaa

  18. Tulos: +89 (91 ääntä)
   Aloituksessa:"Multa varastettiin laukku" Hetkeä myöhemmin kommenteissa: "Missä väitin jonkun varastaneen?"

   Lainaa

  19. Sukupuolivarianssi 25.3.2020 6:30
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Jos laukussa oli koko omaisuus niin kuinkahan moni VARAS palauttaisi löytöpalkkion toivossa? Aika heikko kannustin tässä tilanteessa :D

   Lainaa

  20. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Eli lyhyesti: unohti laukun maahan, eikä kehtaa myöntää kun ehti jo raivota jonkun varastaneen sen.

   Lainaa

  21. Tulos: +12 (12 ääntä)
   PipGame: Mistä ne veljen yhteystiedot löytyivät? Ei perheenjäsenistä mitään tietoja ole numeropalvelussa.
   No sieltä numeropalvelusta...? Ei niillä siellä ihmisten sukulaissuhteita näy, mutta ei se estä muiden numeroiden löytymistä sieltä, vaikka yhdeltä olisi salattu tiedot. Tässä tapauksessa kyseessä nyt vain sattui olemaan Katrin veli, jonka laukun löytäjä sai kiinni numeropalvelusta, kysymällä auton X omistajatietoja, minkä rekisteriin Katrin saama sakko oli kirjattu.

   Lainaa

  22. Tulos: -25 (29 ääntä)
   Okei, olihan toi vähän outo ja epäselvä tarina, mutta ihan oikeastiko ihmisillä ei ole muuta tekemistä kuin vaatia kadonneen laukun omistajaa selittämään, miten sai laukun takasin? Eikö pääasia ole se että laukku palautu omistajalle ja kaikki on hyvin? Ihmiset, maailmalla riehuu pandemia. Just sayin...

   Lainaa

  23. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Joo eli muija oli ite jättäny laukkunsa Stockmannin taakse ja sitten syyttänyt ihmisiä varkaudesta. Ei millään meinannut tunnustaa sitä että oma vika.

   Lainaa

  24. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Henkkarit oli mukana ja silti parkkisakon tiedoista selvittivät omistajan? Johan on porukkaa ollu :D

   Lainaa

  25. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Tötterö: Vaikka Katri tässä olikin mokaaja, en ymmärrä sitäkään, miten porukka jaksaa jäädä vänkäämään asiasta. Laukku löytyi, joten mitä väliä sillä enää on, miten se löytyi.
   Koska Katri oli niin epäselvä. Jengi halus selvittää, että oliko Katrilla itsellään jotain tekemistä asian kanssa. Ja näköjään oli kun oli oma vika.

   Lainaa

  26. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Tötterö: Vaikka Katri tässä olikin mokaaja, en ymmärrä sitäkään, miten porukka jaksaa jäädä vänkäämään asiasta. Laukku löytyi, joten mitä väliä sillä enää on, miten se löytyi.
   Jos hän oli tekemässä asiasta rikosilmoitusta niin ei sitä voi kuitata olan kohautuksella. Rikos on rikos, vaikka laukku löytyisikin. Sen takia porukka jäi vänkäämään asiasta, koska omasta päästä keksityt rikosilmoitukset ja syytökset kuormittavat suotta poliisia. Tässä oli onni onnettomuudessa ja ei saanut ilmoitusta tehtyä (jos oikeasti edes oli yrittänytkään).

   Lainaa

  27. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Oikeasti?: Okei, olihan toi vähän outo ja epäselvä tarina, mutta ihan oikeastiko ihmisillä ei ole muuta tekemistä kuin vaatia kadonneen laukun omistajaa selittämään, miten sai laukun takasin? Eikö pääasia ole se että laukku palautu omistajalle ja kaikki on hyvin? Ihmiset, maailmalla riehuu pandemia. Just sayin…
   Kyse ei ollut itse palautuksesta vaan hukkaamisesta. Hän valehteli koko ajan, että laukku on varastettu kunnes sitä yht'äkkiä ei ollukaan varastettu. Toisekseen se, että maailmalla on korona niin ei tarkoita, että kaikelta muulta pitää sulkea silmät. On hyvä miettiä muutakin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: varas, varastettu, laukku, kadonnut, kadotettu, löytötavarat, palauttaa