Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 16

Mikään salaliittoteoria ei näköjään ole liian kaukaa haettu...
Foliohattu kiristää, osa 16

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Piisamirotta 26.3.2020 0:17
   Tulos: +425 (437 ääntä)
   Ei muuta kun vedenkierteistäjät ja korvavalot tulille.

   Lainaa

  2. Tulos: +905 (921 ääntä)
   Eikös se niin ollut, että kansalaiset halutaan karanteeniin, jotta hallitus voi vaihtaa lintuihin paristot?

   Lainaa

  3. Tulos: +269 (287 ääntä)
   Tuo elokuva, Flu, on korealainen ja siinä on jonkinlainen mutaatio H5N1:stä eli lintuinfluenssasta, ei edes mikään koronavirus siis kyseessä. Joten tuo vieraskielinen nimi on hieman harhaanjohtava...

   Lainaa

  4. Tulos: +281 (321 ääntä)
   Mun nuoruudessa illuminati hallitsi keskuspankkeja ja oli sitä kovinta 1% elittiä, kapitalistien kultapossukerhoa. 1700-luvulla ne taas luotti tieteeseen ja halusi pestä maailman puhtaaksi uskonnoista. Ja nyt on sitten jotain anarkisteja ja muita vihervassareita?

   Lainaa

  5. Tulos: +336 (358 ääntä)
   On se hienoa että "kristillinen salaliitto" Illuminati ajaa islamisaatiota. Samalla kai vapaamuurarit tuovat kommunismia Suomeen. Tai avant garde taiteilijat pakkosyöttävät meille vuotuisia Ilkka Remeksiä. Ja rajat on niin kiinni että persutkin tykkää mutta islamilaisia jotenkin vaan otetaan tänne. Joo joo. Totta kai.

   Lainaa

  6. Ihan vaan tiedoksi 26.3.2020 4:31
   Tulos: -303 (335 ääntä)
   Bill Gatesin rahoittama ID2020-projekti pyrkii Bangladesissa mikrosiruttamaan rokotettavia ihmisiä. Tätä perustellaan sillä, että näin saadaan paremmin tietoa siitä kuka on rokotettu ja kuka ei. https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines Jos tätä ei pysäytetä, tulevaisuudessa voi pahimmillaan olla, että Suomessakin sinun on otettava mikrosiru todistaaksesi että olet rokotettu. Ja jos et tähän suostu, et saa työpaikkaa ja sinut eristetään yhteiskunnasta.

   Lainaa

  7. Tulos: +149 (155 ääntä)
   Ihan vaan tiedoksi: Bill Gatesin rahoittama ID2020-projekti pyrkii Bangladesissa mikrosiruttamaan rokotettavia ihmisiä. Tätä perustellaan sillä, että näin saadaan paremmin tietoa siitä kuka on rokotettu ja kuka ei. [...]
   Kiitos tiedosta.

   Lainaa

  8. Osaan lukea 26.3.2020 6:53
   Tulos: +226 (234 ääntä)
   Ihan vaan tiedoksi: Bill Gatesin rahoittama ID2020-projekti pyrkii Bangladesissa mikrosiruttamaan rokotettavia ihmisiä. Tätä perustellaan sillä, että näin saadaan paremmin tietoa siitä kuka on rokotettu ja kuka ei. [...]
   Et tainnut edes lukea linkkaamaasi artikkelia? Tai sitten enkun taidoillasi et läpäisisi edes apukoulua :DDD Artikkelissa ei puhuta mikrosirusta saati sellaisesta joka laitettaisiin rokotteen mukana *rolleyes*

   Lainaa

  9. Tulos: +224 (240 ääntä)
   Kyllä se vaan kuulkaas niin on tämän Koronan kanssa, että sen takana on Donald Trump. Termi Corona tarkoittaa kruunua ja Trump jakoi missikisoissaan kruunun voittaneen missin päähän. Hän kehitti viruksen joka aktivoituu juuri presidenttikautensa lopussa, jollokn hän voi poikkeusoloissa jatkaa presidenttinä ilman vaaleja. :)

   Lainaa

  10. Tulos: +164 (172 ääntä)
   Memerento: Eikös se niin ollut, että kansalaiset halutaan karanteeniin, jotta hallitus voi vaihtaa lintuihin paristot?
   Oi, aika hellyyttävä mielikuva ketarat ojossa makaavista pikkulinnuista, jotka odottaakin vain akun vaihtoa! 8)

   Lainaa

  11. Pipsa-Possu 26.3.2020 9:20
   Tulos: +150 (160 ääntä)
   Ai hitto, että tuntuu hyvältä aina lukea näitä ihmisten aivoituksia ... Illuminatin pääidea oli nimenomaan korostaa järkeä ajattelussa ja VÄHENTÄÄ kirkon ja valtion valtaa. Jos Illuminati ajaisi islamisaatiota, niin Weishaupt kääntyisi haudassaan. Muutenkin jesuiitta (Katolisen kirkon sääntökunta) toi perustaja, niin islamisaatio on vähä kaukana ajatusmallista :D No mut jos tyyppi pitää virusheimon mukaan nimettyä elokuvaa ennustuksena, niin mitä voi odottaa.

   Lainaa

  12. yli opisto hörhö 26.3.2020 10:57
   Tulos: +119 (125 ääntä)
   "Illuminatin tarkoitus on islamisoida maailma", joo, 1700-luvun tiedemiesten salaseurahan hyvin todennäköisesti kannattaisi maailman "islamisointia" mikäli se olisi olemassa vielä tänään. Ei ole lääkitykset kyllä kohdillaan näillä tyypeillä.. Seuraavaksi varmaan väitetään että ruusuristiläiset ovat 2000-luvun "feminisaation" takana.

   Lainaa

  13. Tulos: +13 (33 ääntä)
   Ihan vaan tiedoksi: Bill Gatesin rahoittama ID2020-projekti pyrkii Bangladesissa mikrosiruttamaan rokotettavia ihmisiä. Tätä perustellaan sillä, että näin saadaan paremmin tietoa siitä kuka on rokotettu ja kuka ei. [...]
   Kannatettava idea!

   Lainaa

  14. Tulos: +52 (80 ääntä)
   Ihan vaan tiedoksi: Bill Gatesin rahoittama ID2020-projekti pyrkii Bangladesissa mikrosiruttamaan rokotettavia ihmisiä. Tätä perustellaan sillä, että näin saadaan paremmin tietoa siitä kuka on rokotettu ja kuka ei. [...]
   Toivottavasti siihen siruun saisi upotettua muutakin tietoa. Ei kiinnostaisi roudata mukanaan jotain lompakkoa, puhelinta tai avaimia. Työkokemus ja kaikki kulkisi kätevästi mukana, ei pystyis valehteleen kokemuksestaan työnantajalle, vaan tiedot tulisi kätevästi sirulta. Kukas muutes muistaa edelliset rokotuksensa vaikka viimeiseltä 30 vuodelta? Tulisipa Suomeenkin mahdollisimman nopeasti.

   Lainaa

  15. Tulos: +97 (105 ääntä)
   5G höperehdinnät on parasta. Tässä muutaman vuoden erinäisissä 5G labroissa viettäneenä voisin ennemmin väittää 5G:llä olevan parantavia vaikutuksia, sillä vuosittaiset sairaspoissaolot ovat vähentyneet merkittävästi vuosien saatossa..

   Lainaa

  16. Tulos: +86 (94 ääntä)
   Vuonna 2003 oli virus: Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus (SARS-CoV-1), josta media käytti nimeä SARS, koska aiheutti SARSia. SARS-CoV-1 hyppäsi silloin aikoinaan sivettikissoista ihmiseen samankaltaiselta torilta kuin nyt tämän hetkisen pandemian oletetaan lähteneen. Tämän hetkinen virus on SARS-CoV-2, joka aiheuttaa COVID-19:a. Tästä viruksesta puhutaan vaan yksinkertaistetusti nimellä koronavirus, vaikka koronaviruksia on ollut jo vaikka kuinka kauan ja niistä on useita eri muotoja villieläimillä.

   Lainaa

  17. Tulos: +67 (73 ääntä)
   Pää meinaa räjähtää kun yrittää ymmärtää sitä miten joidenkin aivot toimii.

   Lainaa

  18. Joo, järkevää 26.3.2020 18:29
   Tulos: -75 (93 ääntä)
   NipaMan: Toivottavasti siihen siruun saisi upotettua muutakin tietoa. Ei kiinnostaisi roudata mukanaan jotain lompakkoa, puhelinta tai avaimia. Työkokemus ja kaikki kulkisi kätevästi mukana, ei pystyis valehteleen kokemuksestaan työnantajalle, vaan tiedot tulisi kätevästi sirulta. Kukas muutes muistaa edelliset rokotuksensa vaikka viimeiseltä 30 vuodelta? Tulisipa Suomeenkin mahdollisimman nopeasti.
   Ota ihmeessä siru, jolla sinua voidaan seurata 24/7, aiheuttaa tarvittaessa kipua jne.

   Lainaa

  19. Tulos: -114 (126 ääntä)
   Huilu: Kyllä se vaan kuulkaas niin on tämän Koronan kanssa, että sen takana on Donald Trump. Termi Corona tarkoittaa kruunua ja Trump jakoi missikisoissaan kruunun voittaneen missin päähän. Hän kehitti viruksen joka aktivoituu juuri presidenttikautensa lopussa, jollokn hän voi poikkeusoloissa jatkaa presidenttinä ilman vaaleja.
   Öyh öyh öyh Trumpfhin vika öyh öyh öyh. Ihan oikeasti nyt ihmiset :D

   Lainaa

  20. Oikeat mielipiteet 26.3.2020 20:27
   Tulos: +49 (55 ääntä)
   Ihan vaan tiedoksi: Bill Gatesin rahoittama ID2020-projekti pyrkii Bangladesissa mikrosiruttamaan rokotettavia ihmisiä. Tätä perustellaan sillä, että näin saadaan paremmin tietoa siitä kuka on rokotettu ja kuka ei. [...]
   Kannattaa pysyä sisätiloissa ja olla ottamatta yhteyttä kehenkään. Syksymällä ota sitten yhteyttä johonkin ullakkohuoltoon erikoistuneisiin tahoihin.

   Lainaa

  21. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ihana Thomas! :D

   Lainaa

  22. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Doh: [...] Tästä viruksesta puhutaan vaan yksinkertaistetusti nimellä koronavirus, vaikka koronaviruksia on ollut jo vaikka kuinka kauan ja niistä on useita eri muotoja villieläimillä.
   Löytyy myös ihan Suomesta kotieläimiltä, mm. kissoilla aiheuttaa erinäisiä tulehduksia, jopa hengenvaarallisia pahimmassa tapauksessa.

   Lainaa

  23. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Memerento: Eikös se niin ollut, että kansalaiset halutaan karanteeniin, jotta hallitus voi vaihtaa lintuihin paristot?
   Nytkö oli se lintujen pariston vaihtoaika? Voi perkele miä olen ollu sisällä vaikka lupasin olla niissä talkoissa mukana.

   Lainaa

  24. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Piisamirotta: Ei muuta kun vedenkierteistäjät ja korvavalot tulille.
   Maadotuslakanan alle nukkumaan.

   Lainaa

  25. Tulos: +42 (54 ääntä)
   Ihan vaan tiedoksi: Bill Gatesin rahoittama ID2020-projekti pyrkii Bangladesissa mikrosiruttamaan rokotettavia ihmisiä. Tätä perustellaan sillä, että näin saadaan paremmin tietoa siitä kuka on rokotettu ja kuka ei. [...]
   Bill Gates rahoittaa malarianvastaista tutkimusta ja lääkekehitystä. Kyseistä malarialoista on esiintynyt myös Suomessa ja se tekee kovasti paluuta tänne ilmaston lämmetessä. Malariaan kuolee vuosittain 400 000 ihmistä. Myös mielisairaudet heikentävät elämänlaatua, joten toivottavasti älyät hankkia itsellesi apua. Sinun itsesi lisäksi myös läheisesi kärsivät psykoottisuudestasi.

   Lainaa

  26. Tulos: +51 (61 ääntä)
   Ihan vaan tiedoksi: Jos tätä ei pysäytetä, tulevaisuudessa voi pahimmillaan olla, että Suomessakin sinun on otettava mikrosiru todistaaksesi että olet rokotettu. Ja jos et tähän suostu, et saa työpaikkaa ja sinut eristetään yhteiskunnasta.
   Älä mene paniikkiin... ja tämä on sitten ihan hyshys-juttu... mutta Suomessa on jo ennestään ihan julkinen valtakunnallinen rokotusrekisteri, josta voit lukea vaikka THL:n sivuilta. Mikrosirut ja maanlaajuinen yksilökartoitus olisivat siis ihan ylimääräinen vaiva ja silkkaa resurssien tuhlausta. Mutta älä vaan kerro muille! Valtakunnallisesta rokotusrekisteristä ei saa henkilöiden omia rokotustietoja, mutta se kartoittaa alueiden rokotuskattavuuksia, joista voidaan arvioida ja kehittää alueen rokotussuojaa, rokotustoimintaa ja niiden vaikutuksia. Mutta tiesit kai että meillä on myös potilastietorekisterit terveydenhuoltoyksiköissä, ja että asiakkaan/potilaan (eli sinun) omalla luvalla potilastietojasi voitaisiin luovuttaa yksiköiden välillä, siis myös rokotustietoja? Sote-alalla työllistymiseen rokotushistoria voi vaikuttaa, koska siellä joutuu tekemisiin riskiryhmäläisten (esim. vanhusten ja/tai pitkäaikaissairastavien) kanssa. Heidän turvakseen sote-henkilöstöllä pitää siis olla kausirokotukset ajan tasalla. Muiden työllistymistä rokotukset eivät koske.

   Lainaa

  27. Tulos: +57 (59 ääntä)
   Jarno: Öyh öyh öyh Trumpfhin vika öyh öyh öyh. Ihan oikeasti nyt ihmiset
   *swoosh*

   Lainaa

  28. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Olento: Nytkö oli se lintujen pariston vaihtoaika? Voi perkele miä olen ollu sisällä vaikka lupasin olla niissä talkoissa mukana.
   Eikä kun se on lauantaina, silloinhan pyydetään sammuttamaan valot, Earth Hour tekosyynä.

   Lainaa

  29. Villiväkkärä 27.3.2020 22:23
   Tulos: +30 (42 ääntä)
   Joo, järkevää: Ota ihmeessä siru, jolla sinua voidaan seurata 24/7, aiheuttaa tarvittaessa kipua jne.
   Mitä sä selität??! Missä mä voin seurata mun sirutettuja koiria ja voiko sitä sirua käyttää koulutuksessa rangaistuksena? Ja nyt vasta kuulin tästä....

   Lainaa

  30. Villiväkkärä 27.3.2020 22:24
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Joo, järkevää: Ota ihmeessä siru, jolla sinua voidaan seurata 24/7, aiheuttaa tarvittaessa kipua jne. Mitä sä selität??! Missä mä voin seurata mun sirutettuja koiria ja voiko sitä sirua käyttää koulutuksessa rangaistuksena? Ja nyt vasta kuulin tästä....

   Lainaa

  31. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Sille on syynsä, miksi välttelen facea näinä aikoina. Foliohatut ovat vallanneet koko laitoksen :D

   Lainaa

  32. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Convid-19 on viruksen aiheuttama tulehdus.

   Lainaa

  33. Hightower71 1.4.2020 2:55
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Doh: Vuonna 2003 oli virus: Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus (SARS-CoV-1), josta media käytti nimeä SARS, koska aiheutti SARSia. SARS-CoV-1 hyppäsi silloin aikoinaan sivettikissoista ihmiseen samankaltaiselta torilta kuin nyt tämän hetkisen pandemian oletetaan lähteneen. Tämän hetkinen virus on SARS-CoV-2, [...]
   Pangoliineilla eli muurahaiskävyillä tavataan koronavirusta jonka geneettinen profiili on 99,4% sama tämän nyt pandemian aiheuttaneen SARS-COV2 viruksen kanssa. Pangoliinien lihaa ei kuitenkaan syödä kovin yleisesti joten tutkijat edelleenkin epäilevät tämän uuden SARS-viruksen olevan peräisin joko lepakosta tai palmunäädästä joita kaakkois-Kiinassa yleisesti friteerataan lounaaksi...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: 5G, koronavirus, salaliittoteoria, misinformaatio, dvd, Blu-ray, elokuva, The Flu, leffa, kuva, illuminati