Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 425

Nuoleeko kukaan muu kiviä?
Sekalaisia, osa 425

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Inttienkkua 3.3.2020 0:32
      Tulos: +371 (379 ääntä)
      Liekö tämä jarrukahvi joku armeijan jälkiruokakiisselin korvike?

      Lainaa

    2. Ikisinkku 3.3.2020 0:46
      Tulos: +207 (223 ääntä)
      Toivottavasti tämä kahvi ei kuitenkaan jarruta sitä englannin opiskelua.

      Lainaa

    3. Tulos: +253 (269 ääntä)
      hyi ällötti kuolaset kivet...

      Lainaa

    4. Kummikäki 3.3.2020 1:20
      Tulos: +372 (380 ääntä)
      Oh deer, that is complete waist of time!

      Lainaa

    5. Leda Lady 3.3.2020 1:36
      Tulos: +127 (145 ääntä)
      Tamberelaist asiantuntemust.

      Lainaa

    6. Hattarapilvi 3.3.2020 2:07
      Tulos: +248 (276 ääntä)
      Jos ei vaikka nuoleskelis mitään likaisia kiviä vaan menis ihan vaikka vaan lääkäriin tutkituttaan et mistä puutostiloista on kyse. Lääkäri ja hoitaja varmaan osais sitten tarkemmin ohjeistaa miten korjata ruokavalio ja mitä hivenaineita ja vitamiineja kuuluisi syödä. Olis ehkä hieman tehokkaampaa ja turvallisempaa kuin joidenki kivien nuoleskelu. Eww....

      Lainaa

    7. KoKemusta 3.3.2020 5:23
      Tulos: +218 (226 ääntä)
      Käyppä mittauttaan hemoglobiini. Mulla oli samanlaisia mielihaluja ja oli raudanpuuteanemia.

      Lainaa

    8. Tulos: +50 (62 ääntä)
      Mitä vittua Klaara?

      Lainaa

    9. Tulos: +84 (110 ääntä)
      Tuskin Suomen metsästä poimituissa kivissä mitään hirven kusta vaarallisempaa on...

      Lainaa

    10. Bodvåihsojeåve 3.3.2020 9:13
      Tulos: +192 (194 ääntä)
      Noo mutta mainoksessahan kaupattiin PUHEviestinnän opetusta! Ei sillä silloin niin väliä ole, osaako kirjoittaa.

      Lainaa

    11. Isä neljän, joka olet töissä 3.3.2020 9:47
      Tulos: +132 (156 ääntä)
      Yövuorosta maksetaan enemmän juurikin siksi, kun siitä tulee kaikkia ikäviä sivuvaikutuksia muulle ajalle, kuten unen tarvetta "äänekkäänä" aikana. Ihan rehellinen tradeoff ja päivällä saa kuulua ääniä. Sillä selvä.

      Lainaa

    12. Tulos: -92 (122 ääntä)
      Hattarapilvi: Jos ei vaikka nuoleskelis mitään likaisia kiviä vaan menis ihan vaikka vaan lääkäriin tutkituttaan et mistä puutostiloista on kyse. Lääkäri ja hoitaja varmaan osais sitten tarkemmin ohjeistaa miten korjata ruokavalio ja mitä hivenaineita ja vitamiineja kuuluisi syödä. Olis ehkä hieman tehokkaampaa ja turvallisempaa kuin joidenki kivien nuoleskelu. Eww….
      On sulla outo ja pelokas luontosuhde. Ei ihmisellä puutostiloja ole vaan outo fetissi. Mitä kivennäisiin tulee, niitä saa kasviksista. Ei juurikaan nuolemalla graniittia.

      Lainaa

    13. Tulos: +120 (128 ääntä)
      Klaara kärsii joko pica-syndroomasta (jossa ihmisellä on ylitsepääsemätön mielihalu syödä ruuaksi kelpaamatonta materiaalia) tai hivenainepuutos. Joka tapauksessa suosittelisin reissua lääkärille.

      Lainaa

    14. Korteikon Keisari 3.3.2020 12:01
      Tulos: +59 (69 ääntä)
      Tässä oli kaikki mitä ihmisen ikinä tarvii tietää. Limaiset kielen jäljet kivessä, silmälasit silmittömän väkivallan päällä, huh. Taidan pitää kahvibraken.

      Lainaa

    15. Kommentoin 3.3.2020 12:23
      Tulos: +51 (89 ääntä)
      Bodvåihsojeåve: Noo mutta mainoksessahan kaupattiin PUHEviestinnän opetusta! Ei sillä silloin niin väliä ole, osaako kirjoittaa.
      Mä en ensin tajunnut mokaa, kun luin braken mielessäni breik. Ääntyyhän se samalla tavalla :D

      Lainaa

    16. Tulos: +61 (63 ääntä)
      Kyllä, Klaara, kivennäisaineet ovat kiven ainesosia. Oikein pahoissa puutostiloissa kannattaa suoraan syödä soraa.

      Lainaa

    17. Tulos: +69 (75 ääntä)
      Sprinkles: Klaara kärsii joko pica-syndroomasta (jossa ihmisellä on ylitsepääsemätön mielihalu syödä ruuaksi kelpaamatonta materiaalia) tai hivenainepuutos. Joka tapauksessa suosittelisin reissua lääkärille.
      Tätä olin tulossa sanomaan, esim. raudanpuute aiheuttaa tuota picaa, eli himoa syödä syötäväksi kelpaamattomia asioita.

      Lainaa

    18. Tulos: -22 (36 ääntä)
      En tiedä mitä Klaara vetää mutta mulle satasella samaa kamaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +161 (163 ääntä)
      Juunas: En tiedä mitä Klaara vetää mutta mulle satasella samaa kamaa.
      Kiviä.

      Lainaa

    20. Dynamiitti Tommi 3.3.2020 13:20
      Tulos: -30 (76 ääntä)
      Yövuorolaisil on kyllä hirveä tarve aina tuoda esille se oma työajankohta. Niinkuin kukaan muu täällä ei tekisi mitään ikäviä, tärkeitä tai hyödyllisiä hommia.

      Lainaa

    21. Räli inglish 3.3.2020 17:43
      Tulos: +23 (63 ääntä)
      Tuo kesäyliopiston mainos on hyymörillä maustettu. Ei näemmä uponnu kaikille tosikoille.

      Lainaa

    22. Tulos: +9 (23 ääntä)
      KoKemusta: Käyppä mittauttaan hemoglobiini. Mulla oli samanlaisia mielihaluja ja oli raudanpuuteanemia.
      Ja varastorauta, eli ferritiini. Hemoglobiini laskee yleensä vasta kun varastorauta on alkaa olla lopussa.

      Lainaa

    23. Tulos: -17 (55 ääntä)
      Hattarapilvi: Jos ei vaikka nuoleskelis mitään likaisia kiviä vaan menis ihan vaikka vaan lääkäriin tutkituttaan et mistä puutostiloista on kyse. Lääkäri ja hoitaja varmaan osais sitten tarkemmin ohjeistaa miten korjata ruokavalio ja mitä hivenaineita ja vitamiineja kuuluisi syödä. Olis ehkä hieman tehokkaampaa ja turvallisempaa kuin joidenki kivien nuoleskelu. Eww….
      Syy miksi nykyiset sukupolvet ovat jatkuvasti sängyn pohjalla pienenkin nuhan takia on huono immuniteetti, mikä johtuu juuri tuollaisesta pöpökammosta. Syy miksi itse en sairasta koskaan nuhaa enkä kuumeile, on siinä että join kuravettä ja nuolin hiekat suuhun kurahanskoista lapsena. Pienet pöpöt ei saa minua nurin millään.

      Lainaa

    24. Hattarapilvi 4.3.2020 5:51
      Tulos: -5 (35 ääntä)
      Toj Karin: Syy miksi nykyiset sukupolvet ovat jatkuvasti sängyn pohjalla pienenkin nuhan takia on huono immuniteetti, mikä johtuu juuri tuollaisesta pöpökammosta. Syy miksi itse en sairasta koskaan nuhaa enkä kuumeile, on siinä että join kuravettä ja nuolin hiekat suuhun kurahanskoista lapsena. Pienet pöpöt ei saa minua nurin millään.
      Minäkin pienenä lapsosena maistelin kiviä, tonging hiekkaa yms. jne. Silti taustalla piili autoimmuunisairaus ja nyt aikuisiällä äärimmäisen alhainen vastustuskyky kiitos sekä autoimmuunisairauden että kilpirauhasen vajaatoiminna että myös niiden reumalääkkeiden joita joudun käyttämän. Ja ei, ennen kuin alat määkimään enempää idiotismiasi niin ei, autoimmuunisairautta tai huonoa vastustuskykyä ei todellakaan voi itse valita eikä päättää. Ainoastaan joku ihan äärimmilleen viety sairaalloinen siivousintoilu voi vaikuttaa yliherkkyyksien muodostumiseen mutta sekin on aika heikosti todistettavissa. Ehkä eniten paikkaansa pitävä voisi olla ns. sairaalabakteerit mutta niihin nyt todella vaaditaankin jo se extra-hyper kliininen ympäristö että niitä edes muodostuu.
      Sivusta: On sulla outo ja pelokas luontosuhde. Ei ihmisellä puutostiloja ole vaan outo fetissi. Mitä kivennäisiin tulee, niitä saa kasviksista. Ei juurikaan nuolemalla graniittia.
      Outo ja pelokas luontosuhde? Mielenkintoiset johtopäätökset ja diagnoosit. Puolet iästäni asunu maalla ja en kyllä metsää saati luontoa pelkää. Olisko vaikka ihan toi koulutus ja yleinen sivistyksen taso että tietää olla nuoleskelematta kiviä. Se että luonnossa on luonnon omia bakteereja yms. mitkä sinne kuuluukin, ei suinkaan tarkoita sitä että ne olisi sellaisenaan terveellisiä nuoleskeltavaksi. Jos joku nyt haluaa vaikka esim. sitä hirven virtsaa nuoleskella niin voihan se olla ettei siitä mitään vakavaa seuraa, mutta hyvällä tuurilla kiven pinnassa voikin olla jokatin mikä aiheuttaa erinäisiä oireita ihmiselle. Tuskin mitään kuoleman vakavaa mutta ei nyt noin yleisesti ottaen ole suositeltavaa pistää suuhunsa random asioita joita maasta löytää. Jokainen tyylillään mutta itse en esimerkiksi vaikka eläimen ulostetta nouki maasta ja makustele suussani, sama koskee muita maasta löydettyjä asioita oli ne sitten käpyjä tai kiviä. Ja riippuu aika paljon kiven löytämispaikastakin, onko kaupunki-alueelta tai tienvarresta vai ihan keskeltä puhtainta korpimetsää. Eläimet ja hyönteiset kuitenkin kuljettaa kaikkea ei-niin-kivaa mukanaan ja ihan jo siitä syystä ei kannata ängetä suuhunsa mitä lystää. Mutta hei, ei ole multa pois jos sä haluut juoda hirven virtsaa ja syödä lounaaksi jäniksen papanoita. Ota nyt ihmeessä iltapalaksi sammakon kutua ja suden tai karhun ulostetta. Jos et jaksa tarpoa metsään saakka niin eiköhän jostain taajamasta ihan koirankin kakkaa löydy.

      Lainaa

    25. Ihme_Jeesus 4.3.2020 6:37
      Tulos: -21 (27 ääntä)
      WTF: Mitä vittua Klaara?
      Eipä mitään vittua. Klaara lienee raskaana ja tiineillä naisilla joskus outoja haluja.

      Lainaa

    26. abort mission 4.3.2020 9:51
      Tulos: +36 (38 ääntä)
      Aikoinaan eräs vanhemmanpuoleinen opettaja muisteli, miten heidän lapsuudessa oli yleistä, että pennut söi kalkkirappauksia seinästä. Sai kuulemma lisäravinteita. Pula-aika ja kaikkea. Itse olin lapsena äärimmäisen nirso, mutta himoitsin paperia. Ihan aanelosesta talouspaperiin. Nykyään syön normaalisti ja paperinhimo on kadonnut. Taisi näissäkin tapauksissa olla kyse pica-syndroomasta.

      Lainaa

    27. Tulos: +15 (25 ääntä)
      Tuo mainos on loistava. Kirjoitusvirheellä saa koko internetin huomion, kuten on taas todistettu.

      Lainaa

    28. Tulos: +20 (28 ääntä)
      Hattarapilvi: Ja ei, ennen kuin alat määkimään enempää idiotismiasi niin ei, autoimmuunisairautta tai huonoa vastustuskykyä ei todellakaan voi itse valita eikä päättää. Ainoastaan joku ihan äärimmilleen viety sairaalloinen siivousintoilu voi vaikuttaa yliherkkyyksien muodostumiseen mutta sekin on aika heikosti todistettavissa.
      Siellä yksi idiootti alkoi heti määkimään vaikka ei edes ymmärrä mistä määkii... Autoimmuunisairaus ja luontainen immuniteetti ovat kaksi täysin eri asiaa. Luontaista immuniteettia pystyy kehittämään altistamaan itseään taudin lähteille ja näin rokotteetkin toimii. Hyvästä luontaisesta immuniteetista huolimatta ihminen voi silti sairastua autoimmuunitautiin. Lisäksi yliherkkyydet ovat myös ihan eri asia kuin luontainen immuniteetti. Vaikka olikin vahva immuniteetti, voi silti kehittyä yliherkkyyksiä, kuten allergioita ja muita. Ja immuniteetin kehittyminen on täysin eri prosessi kuin yliherkkyyksien kehittyminen. Jos alat vänkäämään, ottaisit edes asioista selvää. Idiootiksi haukkuminen ja sen jälkeen väärässä olo tekee sinusta itsestäsi pellen.

      Lainaa

    29. Tulos: +16 (26 ääntä)
      Voi ristus. Eiköhän taas ala nämä allergiaravintoyliherkkyyshomepaskatilitykset. Eikö olisi joku muu kanava jakaa tautihistoriaansa ja samalle kanavalle nämä lapsena alasti kuraa syöneet ja kurissa kasvaneet.

      Lainaa

    30. Tonskulus 5.3.2020 7:49
      Tulos: -4 (12 ääntä)
      Räli inglish: Tuo kesäyliopiston mainos on hyymörillä maustettu. Ei näemmä uponnu kaikille tosikoille.
      Niinhän sitä aina selitellään, kun käy nolo moka. Varsinkin Tampereella tuttua toimintaa.

      Lainaa

    31. Tulos: +12 (16 ääntä)
      "Hyvästä luontaisesta immuniteetista huolimatta ihminen voi silti sairastua autoimmuunitautiin." Ärm, autoimmuunitauti tarkoittaa sitä, että ihmisen immuniteettijärjestelmä käy ylikierroksilla ja hyökkää omien kudosten kimppuun. Eli pikemminkin autoimmuutitauti johtuu supertehokkaasta immuniteetista...

      Lainaa

    32. Ajantasalla 7.3.2020 0:38
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      Täällä ei näköjään ymmärretty tuota kahviläppää ollenkaan. K.

      Lainaa

    33. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Kommentoin: Mä en ensin tajunnut mokaa, kun luin braken mielessäni breik. Ääntyyhän se samalla tavalla
      Lukihäiriöstä kärsivänä nää tuppaa tuottamaan liikaa kärsimystä, kun koittaa jo pikseleitä zoomaten etsiä sitä ”mokaa”. :D Onneks on kommentointiosio, johon aina joku kertoo vastauksen. :)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, kivet, mineraalit, kivi, nuolla, pica, kahvi, Tampereen kesäyliopisto, englanti, brake, break, kahvitauko, meteli, melu, moottorisaha, aamu, yövuoro, ultraääni, kissat, karvat

  • Uusimmat

  • Kategoriat