Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 420

Jaetaan ilmaisia haleja Pasilassa.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 420
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Jorma Ralli-Kukkula 6.2.2020 0:39
   Tulos: +613 (637 ääntä)
   Noh noh, Helloween on kyllä Saksasta!

   Lainaa

  2. Aasiantuntija 6.2.2020 0:40
   Tulos: +140 (170 ääntä)
   Enna aiheutti pienimuotoista repeilyä. Jotenkin voi samaistua myyjän rooliin.

   Lainaa

  3. traumcity 6.2.2020 0:42
   Tulos: +186 (216 ääntä)
   Mitä se Tomi siellä nyt pätee? Helloween on saksalainen.

   Lainaa

  4. Kummallista 6.2.2020 0:54
   Tulos: -74 (130 ääntä)
   Aasiantuntija: Enna aiheutti pienimuotoista repeilyä. Jotenkin voi samaistua myyjän rooliin.
   Minullapa on vihree auto, jossa on kuulemma koiran luita ja pissaava poika. Sitten ku sillä kääntyy nii pitäs kuulemma vilkuttaa, mutta oon miettiny että näkeekö ne takana jos minä kättä heilutan etupenkillä.

   Lainaa

  5. Tulos: -56 (136 ääntä)
   420 kjeh kjeh

   Lainaa

  6. Tulos: -17 (207 ääntä)
   Alicen tempaus kuulostaa ihanalta. Jos en asuisi täällä kaukana, osallistuisin ehdottomasti. ❤

   Lainaa

  7. Tulos: +293 (311 ääntä)
   Tomi, eikö ilmaisten halien jakaminen tuntemattomille olisi itse asiassa melko anti-kapitalistista? Raha ei liiku suuntaan eikä toiseen ja ihmiset joilla ei ole paria joka ostaisi suklaata ja lahjoja saisivat ainakin mielen "makeaksi". Kehtaisinko jopa sanoa, että Neuvostoliitto olisi kestänyt muutaman vuoden pidempään jos porukka olisi ollut halailevampaa sorttia.

   Lainaa

  8. Tulos: -160 (298 ääntä)
   Tollaset halaustempaukset ja niihin osallistujat ovat sairaita. Kukaan normaali ihminen ei taatusti nauti likistelystä jonkun tuntemattoman ihmisen kanssa.

   Lainaa

  9. Tulos: +85 (237 ääntä)
   Ihmettelen, että haluaaku joku oikeasti halata tuntematonta ja nauttii siitä?

   Lainaa

  10. Tulos: +289 (319 ääntä)
   Zippo: Ihmettelen, että haluaaku joku oikeasti halata tuntematonta ja nauttii siitä?
   Minäkään en nauti sellaisesta, mutta ei se minulta ole pois, mikäli joku haluaa ja nauttii. Suomen ja länsieurooppalaisen maailman ero on siinä, että Suomessa kuulee aika usein "kuka muka haluaa" ja "miten kukaan muka tarvitsee" jne. Pitkän linjan urheiluampujana olen aselakikeskustelujen tiimellyksessä todennut, että suomalaisilla on kovin paljon sanottavaa asioista, jotka eivät heitä kiinnosta ja niin ollen sellaiset asiat ovat jotenkin epäilyttäviä. Luultavasti näiden kannattaisi mennä vaikka halailemaan toisiaan, niin jospa se filantropia ja toisten kunnioitus kehittyisi edes siihen pisteeseen, että ei mentäisi huutelemaan toisten halaustempauksista. Jättää vain menemättä, jos ei kiinnosta.

   Lainaa

  11. Kuumakalle 6.2.2020 8:08
   Tulos: +215 (243 ääntä)
   Zippo: Ihmettelen, että haluaaku joku oikeasti halata tuntematonta ja nauttii siitä?
   Olen joskus kavereiden kanssa järjestänyt tämmöisen ja kyllä meitä monet halasi mielellään ja eräs nainen kertoi miten ihmisen pitäisi joka päivä halata jotakuta sillä se vapauttaa enforfiinia ja muita hyviä hormoneja

   Lainaa

  12. Tulos: +391 (425 ääntä)
   Viime vuoden Helsinki Prideillä oli vapaaehtoisena näitä tälläsiä vanhempia naishenkilöitä jotka halasi nuorisoa. Mulla tuli itku kun mä katsoin vieressä 15-kesästen tyttöjen juoksevan noiden tätien halaukseen. Mietin onkohan heidän äitinsä koskaan halanneet lapsiaan ja todenneet että kelpaat just tollasena kuin olet. Näköjään he tarvitsivat sitä sanomaa ja sitä halausta. Ihan vaan liittyen siihen miten sairasta joidenkin mielestä on kun vieraat ihmiset halaa.

   Lainaa

  13. Tulos: -215 (285 ääntä)
   Saako myös puristaa perseestä samalla?

   Lainaa

  14. Tulos: +259 (293 ääntä)
   Jorkku: Saako myös puristaa perseestä samalla?
   No kertoo jotain sinun älykkyydestäsi jos et itse keksi vastausta.

   Lainaa

  15. Tulos: -232 (242 ääntä)
   traumcity: Mitä se Tomi siellä nyt pätee? Helloween on saksalainen.
   Mitä sinä siellä pädet, halloween ei ole saksalainen juhla, vaan sen juuret on Irlannissa.

   Lainaa

  16. Tulos: +258 (262 ääntä)
   Ehm: Mitä sinä siellä pädet, halloween ei ole saksalainen juhla, vaan sen juuret on Irlannissa.
   Mitä sinä siellä pädet, eihän tässä ollut kyse halloweenista vaan Helloweenista

   Lainaa

  17. Tulos: +72 (84 ääntä)
   Jorkku: Saako myös puristaa perseestä samalla?
   Jos puristat niin mottaan nenään
   Ehm: Mitä sinä siellä pädet, halloween ei ole saksalainen juhla, vaan sen juuret on Irlannissa.
   Mutta Helloween on saksalainen bändi

   Lainaa

  18. Tulos: +262 (274 ääntä)
   Miten joku voi kuvitella, että sairaus joka vaatii 7 kk toipumisen olisi luksusta?

   Lainaa

  19. Tulos: -65 (135 ääntä)
   Mikä tossa ekassa oli se juttu? Jotkut voi inhota työtänsä niin paljon että 7kk saikkua on pelastus, joillekin se voi olla ihan kamalaa olla joutilaana niin pitkään

   Lainaa

  20. Tulos: +102 (140 ääntä)
   eiki: Tollaset halaustempaukset ja niihin osallistujat ovat sairaita. Kukaan normaali ihminen ei taatusti nauti likistelystä jonkun tuntemattoman ihmisen kanssa.
   Ja oletat siis itsesi "normaaliksi"? No mä en sitten ole. On mukavaa ja ehdottomasti tervettä kohdata toinen ihminen halaamalla someraivon sijaan.

   Lainaa

  21. Tulos: -47 (89 ääntä)
   Vaakku: Mikä tossa ekassa oli se juttu? Jotkut voi inhota työtänsä niin paljon että 7kk saikkua on pelastus, joillekin se voi olla ihan kamalaa olla joutilaana niin pitkään
   Ja sairaudet vaihtelee. Ja sietokyky. Jokuhan melkein kuolee finniin nenässä, toinen sinnittelee als:n kanssa niin kauan kuin elonpäiviä suodaan.

   Lainaa

  22. Tulos: -210 (238 ääntä)
   Päivi: No kertoo jotain sinun älykkyydestäsi jos et itse keksi vastausta.
   Ai niin,unohtui muutamien naisten huumorintaju,sitä ei ole.

   Lainaa

  23. Piisamirotta 6.2.2020 10:38
   Tulos: +132 (144 ääntä)
   Nyt oli uutta, että joku kadehtii sairaitakin. Taidanpa ottaa tänään toisenkin pullan.

   Lainaa

  24. Tulos: +127 (137 ääntä)
   Alli: Ja sairaudet vaihtelee. Ja sietokyky. Jokuhan melkein kuolee finniin nenässä, toinen sinnittelee als:n kanssa niin kauan kuin elonpäiviä suodaan.
   Mulla on itseasiassa tällä hetkellä finni nenässä, mutta siitä tuskin saa 7 kk saikkua, eli eiköhän kyseessä ole joku vähän vakavampi juttu...

   Lainaa

  25. Tulos: +187 (207 ääntä)
   Jorkku: Ai niin,unohtui muutamien naisten huumorintaju,sitä ei ole.
   Haluan kyllä nähdä sun huumorin kukkasi kukkivan, kun joku kaksimetrinen korsto tulee ja luvatta puristaa peppua.

   Lainaa

  26. Tulos: +30 (46 ääntä)
   Brittiläinen kapitalismi sen sijaan tuntui sopivan tosi hyvin kun kerran kaloista kiitetään.

   Lainaa

  27. Tulos: -55 (99 ääntä)
   -x-x-: Miten joku voi kuvitella, että sairaus joka vaatii 7 kk toipumisen olisi luksusta?
   Ei tarvitse olla työelämän oravanpyörässä typerien työkaverien ja asiakkaiden kanssa. Ymmärrän täysin. Mielummin jalka paketissa kuin työelämän orjana.

   Lainaa

  28. Jorma Ralli-Kukkula 6.2.2020 12:16
   Tulos: +126 (132 ääntä)
   Jorkku: Saako myös puristaa perseestä samalla?
   Joku viisas taisi joskus sanoa, että jos uutisjutun otsikossa on kysymysmerkki, niin vastaus on lähes poikkeuksetta "ei". Tässä saattaisi päteä sama.

   Lainaa

  29. Tulos: +108 (140 ääntä)
   -x-x-: Mulla on itseasiassa tällä hetkellä finni nenässä, mutta siitä tuskin saa 7 kk saikkua, eli eiköhän kyseessä ole joku vähän vakavampi juttu…
   Epäilisin vahvasti, että mielenterveydellinen juttu. Itse olin 4-5 vuotta saikulla muutamia vuosia sitten mielenterveydellisistä ongelmista. Päätin, että pitää vain jaksaa ja lähdin takaisin työelämään. Jaksoin 2-3 vuotta porskuttaa ja sitten tulit totaalinen loppuunpalaminen siihen pisteeseen, että hädintuskin on voimia päivittäiseen toimintaan. Ja nyt jälleen saikulla viimeiset muutaman kuukauden. Ei todellakaan ole hauskaa olla saikulla pitkäaikaisesti, varsinkaan mielenterveydellisten ongelmien kanssa. Päivät kuluvat hitaasti, jatkuvasti joutuen kokeilemaan lääkkeitä, joiden olisi kai tarkoitus auttaa jaksamaan mutteivat yleensä auta paria päivää pidempään. Moni olettaa, että saikulla on kivaa ja oikein kotoisaa, kun ei tarvitse lähteä minnekkään ja saa tehdä mitä haluaa. Se ehkä onkin totta joillekkin lusmuilijoille, jotka eivät töitä halua koskaan eläessään tehdä. Mutta ne, jotka haluavat elämältä jotain muuta kuin tätä, meille se onkin ihan eri asia.

   Lainaa

  30. Minäminä 6.2.2020 12:46
   Tulos: +155 (165 ääntä)
   Jepatti: Ei tarvitse olla työelämän oravanpyörässä typerien työkaverien ja asiakkaiden kanssa. Ymmärrän täysin. Mielummin jalka paketissa kuin työelämän orjana.
   Et taida kauheasti olla sairastanut. Jos on jalka paketissa, niin siitä ei todellakaan saa 7 kk sairauslomaa. Yleensäkin jos noin pitkän saikun saa kerralla, on kyse huomattavan vakavasta asiasta, josta toipuminen on epävarmaa ja joka rajoittaa elämää huomattavasti. Olen ihan varma, että maailmassa ei ole montaa ihmistä, jotka mieluummin olisi vuoden vaikka psykoosien vallassa tai sairastaisi syöpää, jonka paranemisennuste on epämääräinen kuin tekisi terveenä töitä. Työelämän oravanpyörä on huomattavasti siedettävämpi kuin sairauden oravanpyörä, jossa samalla tavalla juostaan samaa ympyrää kuukausia ja vuosia pääsemättä siitä yhtään mihinkään.

   Lainaa

  31. Tulos: -72 (122 ääntä)
   En kyllä keksi mitä positiivista tuollaisessa halaustempauksessa on.. Itteä ahdistaa jo kun puolituntemattomat asiakkaat haluaa välillä halailla, niin saati että ihan ventovieraat kun olisi siltaa ylittämässä. Menisin varmaan uimalla yli..

   Lainaa

  32. Sopan hämmentäjä 6.2.2020 13:41
   Tulos: -53 (99 ääntä)
   Voisin mennä halaamaan ihmisiä semmoinen aasialainen flunssamaski päällä. Kylttiin tekstiksi "Halauksia suoraan Aasiasta" tai "Pelataanko Coronaa?"

   Lainaa

  33. Bodvåihsojeåve 6.2.2020 14:16
   Tulos: +113 (129 ääntä)
   Päivi: Viime vuoden Helsinki Prideillä oli vapaaehtoisena näitä tälläsiä vanhempia naishenkilöitä jotka halasi nuorisoa. Mulla tuli itku kun mä katsoin vieressä 15-kesästen tyttöjen juoksevan noiden tätien halaukseen. Mietin onkohan heidän äitinsä koskaan halanneet lapsiaan ja todenneet että kelpaat just tollasena kuin olet. [...]
   Tää kommentti sai mut itkemään! Itsekin nautin kyllä vieraiden halauksista, mikäli ne eivät ole kömpelöitä. Eiköhän tuollaisessa tempauksessa kysytä ensin, muuten se on ahdistelua. Eli edelleenkään ei ole pakko ketään halata jos ei halua. En siis ymmärrä, miksi pitää väkisin etsiä negatiivisia puolia.

   Lainaa

  34. Tulos: +89 (109 ääntä)
   Ni.: En kyllä keksi mitä positiivista tuollaisessa halaustempauksessa on.. Itteä ahdistaa jo kun puolituntemattomat asiakkaat haluaa välillä halailla, niin saati että ihan ventovieraat kun olisi siltaa ylittämässä. Menisin varmaan uimalla yli..
   Etkö ihan oikeasti keksi mitä positiivista tuollaisessa tempauksessa on? Ja vain sen takia että itse olet ahdistunut yksilö. Ajattele boksin ulkopuolelta joskus, saat perspektiiviä. Mun mielestä tuo tempaus on nolo enkä ikinä osallistuisi, mutta ei tuota yhtään päänvaivaa keksiä miten tuosta jotkut saa positiivista fiilistä aikaiseksi. Naurahdin vähän ääneen Mikan kommenttia kuinka halaukset kuuluu vain läheisille ihmisille ja muuten on teennäistä. On se, on se rujoa saatana! :D

   Lainaa

  35. Tulos: +114 (124 ääntä)
   Ni.: En kyllä keksi mitä positiivista tuollaisessa halaustempauksessa on.. Itteä ahdistaa jo kun puolituntemattomat asiakkaat haluaa välillä halailla, niin saati että ihan ventovieraat kun olisi siltaa ylittämässä. Menisin varmaan uimalla yli..
   Ei kai siellä kukaan ole väkisin tunkemassa itseään toisten syliin. Olettaisin, että tällasissa tempauksissa mennään aina niiden ohikulkijoiden ehdoilla, eli se halaa, joka tahtoo. En usko, että se on keneltäkään mitään pois, jos jotkut saavat päiväänsä piristystä tuntemattomia halaamalla.

   Lainaa

  36. Ulla os. Korpela 6.2.2020 17:12
   Tulos: +83 (89 ääntä)
   -x-x-: Miten joku voi kuvitella, että sairaus joka vaatii 7 kk toipumisen olisi luksusta?
   Se voi kuvitella, jolla ei ole tietoa sairauspäivärahan määrästä...

   Lainaa

  37. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Ulla os. Korpela: Se voi kuvitella, jolla ei ole tietoa sairauspäivärahan määrästä…
   Tai hänellä on vakuutus.

   Lainaa

  38. Tulos: +10 (30 ääntä)
   Osa 420 Bob Marleyn syntymäpäivänä, aika hyvin osunu :D

   Lainaa

  39. Kilo Kalori 6.2.2020 18:57
   Tulos: -21 (51 ääntä)
   Höhöö: Osa 420 Bob Marleyn syntymäpäivänä, aika hyvin osunu
   #vainnistijutut

   Lainaa

  40. Tulos: +31 (47 ääntä)
   Joo: Epäilisin vahvasti, että mielenterveydellinen juttu. Itse olin 4-5 vuotta saikulla muutamia vuosia sitten mielenterveydellisistä ongelmista. Päätin, että pitää vain jaksaa ja lähdin takaisin työelämään. Jaksoin 2-3 vuotta porskuttaa ja sitten tulit totaalinen loppuunpalaminen siihen pisteeseen, että hädintuskin on [...]
   Ihan sama mitä elämässään haluaa, 7 kuukauden saikkua ei halua kukaan. Pitäisi olla jo todella puolikuollut -jalka paketissa esimerkiksi ei saisi kuin toisia tehtäviä. Eikä "lusmuilua" halua muu kuin sellainen joka ei koskaan ole sitä kokeillut -yksikään maailmaan syntynyt ihminen ei ole niin patalaiska ettei haluaisi tehdä mitään. Kokeile jos saat joskus tilaisuuden; väsyneenä vaikuttaisi siltä että juuri se olisi hyvä, mutta noin viikon päästä toimettomuus väsyttää enemmän kuin mikään muu mitä olen tehnyt. Toki monet keksivät palkkatyön ulkopuolista tekemistä vaikkapa halauskampanjoissa, on kai sekin jotain...

   Lainaa

  41. Iha haina 7.2.2020 4:05
   Tulos: -22 (26 ääntä)
   420 blaze it matafakas!!

   Lainaa

  42. Leda Lady 7.2.2020 5:28
   Tulos: +32 (42 ääntä)
   Jepatti: Ei tarvitse olla työelämän oravanpyörässä typerien työkaverien ja asiakkaiden kanssa. Ymmärrän täysin. Mielummin jalka paketissa kuin työelämän orjana.
   7kk jalka paketissa? Saa sitten olla luut melkoisen muusina. Niin, ja joillain on kivat työkaverit, mukava työ, tekemisen tarve jne. Itse olin tulla hulluksi ne 5 viikkoa kun jalka oli kapaloituna kipsiin kuin Jeesus-vauva seimessään, enkä päässyt pelipaikalle kuuntelemaan työkaverien hersyvää läppää. No mutta tulipa virkattua päiväpeite ennätysajassa.

   Lainaa

  43. Tulos: +80 (94 ääntä)
   Oon osallistunut ja järjestänyt Free Hugs tempauksia useissa eri maissa, ehkä 10-20 kpl yhteensä, ja joka kerta yllätyn siitä, miten moni tarvitsee kunnon halauksen. Yksi rouva jäi erityisesti mieleen, kun hän oli todella stressaantuneen näköinen, kun näki kylttini, ja pyyhki kyyneliä silmistään jatkaessaan matkaansa halauksen jälkeen. Sanoi vaan "et tiedä miten kovasti tarvitsin tänään halauksen". En tiedä mitä hänelle oli tapahtunut, mutta tulin todella iloiseksi, että sain olla siinä hetkessä ihminen ihmiselle. Suosittelen kokeilemaan ennen kuin tuomitsette. Harvoista asioista tulee niin hyvä mieli pitkäksi aikaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (21 ääntä)
   Timo on kyllä ihan oikeassa, teennäisyys on ällöttävää.

   Lainaa

  45. Tulos: +14 (38 ääntä)
   Zippo: Ihmettelen, että haluaaku joku oikeasti halata tuntematonta ja nauttii siitä?
   Oikea introvertin painajainen, kättelykin on jo siinä ja siinä.

   Lainaa

  46. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Joo: Epäilisin vahvasti, että mielenterveydellinen juttu. Itse olin 4-5 vuotta saikulla muutamia vuosia sitten mielenterveydellisistä ongelmista. Päätin, että pitää vain jaksaa ja lähdin takaisin työelämään. Jaksoin 2-3 vuotta porskuttaa ja sitten tulit totaalinen loppuunpalaminen siihen pisteeseen, että hädintuskin on [...]
   Laajempi kattaus eri fyysisiä terveydellisiä ongelmia löytyy, kuin mielenterveyteen liittyviä sairauksia, joista lätkitään pitkää saikkua. En myöskään usko, että kovin moni lähtisi mt-saikussa vielä FB:ssä kavereilleen ja muille puoltutuille asiaa puimaan. Tuo jälkimmäinen on kyllä ihan totta! Monta kertaa törmännyt — ja törmään edelleen lähipiirin toimesta — siihen kuinka minähän se jaksan pystyn kerkeän tekemään sitäsuntätä, koska onhan mulla sitä aikaa saikulla ollessa! Varsinkin kaikki heidän epämieluisat ”paskahommat”.

   Lainaa

  47. Tulos: +33 (43 ääntä)
   Vaatii kyllä ihan erityistä omistautumista, jos onnistuu loukkaantumaan ilmaisten halien jakamisesta. Ketään ei olla pakottamassa halittavaksi, vaan halin saa, jos tahtoo. Ja täällä ollaan kynsin hampain taistelemassa sitä vastaan... Miten muuten ihmiset oikein halaa, jos luulevat flunssan tarttuvan halauksessa?

   Lainaa

  48. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Ei ystävänpäivä oo mikää amerikkalaisten juttu. Amerikassa juhlitaan Valentine's daytä, eli rakastavaisten päivää. Jos kertoisit niille että meilläpäin annetaan ne lahjat ja kukat kavereille, niin ne ei ymmärtäis. Meillä juhlitaan ystävänpäivää.

   Lainaa

  49. aamu-uninen 10.2.2020 12:38
   Tulos: +18 (24 ääntä)
   No nyt tuli halipula. Vaikka introvertti olenkin, tai ehkä just siks, tulee halailtua kovin kovin vähän ja kyllä se vaan tekis hyvvee....

   Lainaa

  50. Tulos: +19 (23 ääntä)
   grtr: Oikea introvertin painajainen, kättelykin on jo siinä ja siinä.
   Introvertti siis pelästyy jo kättelyssä.

   Lainaa

  51. Tulos: -37 (37 ääntä)
   7 kk sairausloma??! Mistä?? Joku kliseinen masennus ei mee läpi, mutta jos esim. joku leikkaus, raaja poikki tms. niin sitten ymmärretty.

   Lainaa

  52. Tulos: -24 (28 ääntä)
   Mari: Alicen tempaus kuulostaa ihanalta. Jos en asuisi täällä kaukana, osallistuisin ehdottomasti. ❤
   Juu hän järjestää tempauksen ja tarvitsee jonkun muun tekemään siinä tempauksessa vaadittavat asiat. Luulisi jos järjestää tempauksen jossa halataan niin menisi itse halaamaan eikä yrittäisi siihen löytää muita. Minäkin voin järjestää tempauksen jossa juostaan maraton. Etsin nyt siis jonkun juoksemaan tämän maratonin jotta voin keskittyä esittämään somessa hyvää ihmistä tekemättä mitään.

   Lainaa

  53. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Alli: Ja sairaudet vaihtelee. Ja sietokyky. Jokuhan melkein kuolee finniin nenässä, toinen sinnittelee als:n kanssa niin kauan kuin elonpäiviä suodaan.
   On sinällään jännää, että usein kroonisesti sairaat haluavat tehdä "osansa" ja touhuavat viimeiseen saakka mitä pystyvät. Monesti näkyvät pystyvän viellä enemmän ja parempaan kuin terveet ihmiset. Kai se jotenkin pitää heidät liikkeellä ja elämässä kiinni. Sitten taas on ne, joiden elämä jää elämättä töiden takia. Ihmisten ajatusmaailma vaan on niin erilainen.

   Lainaa

  54. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Xxx: 7 kk sairausloma??! Mistä?? Joku kliseinen masennus ei mee läpi, mutta jos esim. joku leikkaus, raaja poikki tms. niin sitten ymmärretty.
   Ai jaa. Itse ollut nyt noin 14 kuukautta sairaslomalla "kliseisen masennuksen" ja ahdistuneisuushäiriön takia. Ei oo herkkua tämä.

   Lainaa

  55. Tulos: +21 (23 ääntä)
   grtr: Oikea introvertin painajainen, kättelykin on jo siinä ja siinä.
   Ai, itse olen kyllä introvertti myös, mutta kaipaan sekä fyysistä että henkistä läheisyyttä, ja haleja on kiva saada. Kunhan se tuntematon ei halaa puskista, eikä ala juttelemaan, niin kaikki on ok :D Hassua kyllä että kaikki jotka eivät tuota halailua haluaisi, niin olisi sen heti kieltämässä kaikilta muilta. Jos ei tykkää, niin on osallistumatta. Miksi tämä tuntuu olevan niin vaikeaa ihmisten ymmärtää? Että on olemassa erilaisia ihmisiä kuin sinä itse? Suomessa kun on vielä aika paljon syrjäytyneitä ja yksinäisiä vanhuksia, niin varmasti heille tuo tapaus olisi mieluinen. Ihmisen mieleterveys kun nyt vaan sattuu tarvimaan sitä ihmiskontaktia, ja halaaminen vapauttaa mielihyvähormoneja. Älä halaa jos et halua, mutta älä kiitos kitise siitä jos muut haluaa.

   Lainaa

  56. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Jos joku ihmettelee, mistä halitempauksessa on oikein kyse, niin suosittelen katsomaan tämän klassikkovideon: https://youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4 Itse en ainakaan pysty olemaan hymyilemättä.

   Lainaa

  57. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Nyt jälkeenpäin, koronaviruksen jyllätessä maailmalla, halitempauksesta lukeminen sai aikaan kylmiä väreitä. Siis kuinka edesvastuutonta halailla toisia, pitäis muistaa turvaväli! Kunnes tosiaan huomasin, että näähän on vanhempia mokia, eikä tuossa vaiheessa vielä tällaisia tarvinnut miettiä. Joten komento takaisin: ihana idea! :)

   Lainaa

  58. Raivostuttava myyrä 5.11.2020 11:16
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Ajattelin jo, että "no tuo halimoka ei kyllä vanhentunut kovin hyvin", mutta herranjestas, tuohan on julkaistu helmikuussa 2020 :o Koronarajoitteethan tulivat Suomessa kunnolla päälle vain kuukautta myöhemmin, ja helmikuussa koronaviruksesta tiedettiin kyllä jo... No, en kyllä minäkään vielä helmikuussa ajatellut sen olevan mikään vakava asia. Mutta nyt on ainakin oma asenne muuttunut niin, että tuon mokan lukeminen kauhistuttaa jo :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vertaistuki, sairasloma, luksus, pyörä, polkupyörä, Intersport, halaus, halata, ystävänpäivä, flunssa