Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputori on köyhille

Paremmat ihmiset eivät mitään kirpputoreja käytä.
Taustatietoja: Tiedossamme ei ole, mistä välienselvittely on alkanut. Kirpputori on köyhille

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 79 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +924 (970 ääntä)
   Jos kirppisryhmiin kuuluminen ja tavaroiden ostaminen on luuseriutta, täytyypä tosiaan moinen touhu jättää. T: omakotitalon omistaja

   Lainaa

  2. Tulos: +1321 (1333 ääntä)
   Hei Pirkko, Olet luuseri. Ystävällisin Terveisin, Todellisuus

   Lainaa

  3. Epäpoliitikko 11.2.2020 0:15
   Tulos: +268 (330 ääntä)
   Voi Pirkko parkaa. Mitä hän saa elämäänsä tuolla tylyttämisellä? Hassua, kun kertomansa perusteella luulisi hänen olevan 70-luvulla syntynyt (Kirsi, Johanna jne, ei Pirkko).

   Lainaa

  4. Tulos: +510 (514 ääntä)
   Eihän tähän voi sanoo muuta ku voi luoja että voi ihminen olla pihalla

   Lainaa

  5. Kilokalori 11.2.2020 0:42
   Tulos: +953 (961 ääntä)
   Pirkko etsi riitaa kirpputorilta, ja löysi sellaisen. Voin vaan kuvitella, miten poliisit huokailee kun Pirkko taas soittaa "tuntomerkkejä". Rivien välistä luettuna voisi kuvitella, että Pirkon mies on jättämässä Pirkon, lapsi muuttanut omilleen, eikä Pirkolla ole varaa asua yksin hienossa velkaisassa omakotitalossa. Ja purkaa sitten pettymystään nettiin, kuvitteellisesti köyhempiin, ettei oma osa tuntuisi niin kurjalta. Sellaisia mielen defenssit joskus on.

   Lainaa

  6. Ihmettelen vaan 11.2.2020 0:45
   Tulos: +378 (394 ääntä)
   Psykoosi-Pirkko.

   Lainaa

  7. Tulos: +652 (666 ääntä)
   Kirppiksiltä ostelu ja kirrättäminen on paljon fiksumpaa ja vähemmän rahvaanomaista kuin kertakäyttömuodin ostaminen jostain H&M:ltä. Ja Pirkko vaikuttaa itse enemmän sossutapaukselta ainakin tämän viestiketjun perusteella. Toivottavasti hän on jo avun piirissä. Ei kukaan henkisesti terve ala vittuilemaan kirppisvaatteista ja uhkailemaan poliisilla.

   Lainaa

  8. Aasiantuntija 11.2.2020 0:52
   Tulos: +381 (385 ääntä)
   Mitä v''''a Pirkko on jossain kirppisryhmässä, jos noin käy tunteisiin?

   Lainaa

  9. Tulos: +493 (517 ääntä)
   Pirkko on valehdellut itselleen jo 15 vuotta olevansa onnellinen.Pirkon mies pettää häntä ja Pirkko tietää sen,mutta ei halua erota miehestään koska Pirkon mies omistaa heidän omaisuudestaan suurinpiirtein kaiken.Pirkon lapsella on huumeongelma ja pirkko pelkää että naapurit saa tietää.Pirkolla itsellään on alkoholiongelma,ja hän on kaappijuoppo.Iltaisin tissuteltuaan tarpeeksi Pirkko purkaa paskan elämänsä patoutumia haukkumalla ihmisiä köyhiksi facebookin kirpputori-palstalla.Pirkko on saamaton luuseri jonka elämä on yhtä pettymystä vuodesta toiseen,eikä hän uskalla lähteä pois oravanpyörästä

   Lainaa

  10. Tulos: +340 (350 ääntä)
   Eikös just vähä aikaa sit iltapäivälehdissä ollut juttua että juuri hyvin toimeentulevat ostaa kirppisvaatteita ja muuta "halppista", koska niille reikä housuissa on vain reikä housuissa kun taas heikosti pärjäävä pitää sitä köyhyyden merkkinä? Ettei Pirkko pidä nyt kulissiaan yllä?

   Lainaa

  11. Tulos: +232 (238 ääntä)
   Hämmentävästi alkoi kiehtoa elämä lähiössä sosiaalituella rääkyvien kakaroiden joukossa kaukana Pirkosta.

   Lainaa

  12. Tulos: +215 (219 ääntä)
   Sääliksi käy näitä Pirkkoja. Ja tämä ei ole tylytystä, mietin vain miten paha ihmisillä on olla.

   Lainaa

  13. Tulos: +273 (277 ääntä)
   Siis mikä oli se syy, että Pirkko keksi vetää poliisit mukaan tuohon keskusteluun? Koska häntä kehdattiin väittää sosiaalipummiksi? Johan vaikuttaa kyllä kaikin puolin ihastuttavalta ihmiseltä.

   Lainaa

  14. Tulos: -159 (253 ääntä)
   Huilu: Eikös just vähä aikaa sit iltapäivälehdissä ollut juttua että juuri hyvin toimeentulevat ostaa kirppisvaatteita ja muuta “halppista”, koska niille reikä housuissa on vain reikä housuissa kun taas heikosti pärjäävä pitää sitä köyhyyden merkkinä? Ettei Pirkko pidä nyt kulissiaan yllä?
   Sana on "halpis", ei "halppis". Mistä tää halppis on edes keksitty?

   Lainaa

  15. Tulos: +79 (91 ääntä)
   Epäpoliitikko: Voi Pirkko parkaa. Mitä hän saa elämäänsä tuolla tylyttämisellä? Hassua, kun kertomansa perusteella luulisi hänen olevan 70-luvulla syntynyt (Kirsi, Johanna jne, ei Pirkko).
   Feissarimokat muuttaa monesti jutuissa olevan etunimen myös. Näin ainakin käynyt itse lähettämälle jutulle

   Lainaa

  16. Miekööö 11.2.2020 2:47
   Tulos: +24 (42 ääntä)
   Psykoosit tulilla.

   Lainaa

  17. Tulos: +197 (211 ääntä)
   Kaikkien muiden psykoosien lisäksi 18v tuskin omistaaa luottokorttia kun siihen tarvitaan vakituiset tulot. ...mutta miksi toi toinen ees viittii jatkaa tota keskustelua?

   Lainaa

  18. Tulos: -47 (91 ääntä)
   Köh: Kaikkien muiden psykoosien lisäksi 18v tuskin omistaaa luottokorttia kun siihen tarvitaan vakituiset tulot. …mutta miksi toi toinen ees viittii jatkaa tota keskustelua?
   No en nyt tiedä, omista lukioaikaisista tutuista todella monilla oli luottokortti. Lähes kaikki olivat muuttaneet omilleen heti peruskoulun jälkeen, lapsilisän kanssa ei saanut opintotukea 15–16-vuotiaana ja senkään jälkeen se ei riittänyt mihinkään. Suurimmalla osalla olikin sitten 18-vuotiaana kolmen vuoden työhistoria ja työpaikka opiskelun ohella. Toki ilman oikeaa kurinalaisuutta ja oman talouden pyörittämistä voi 18-vuotias ja luottokortti olla jännittävä yhdistelmä. Omassa tuttavapiirissä pikkulukiossa porukka käytti sitä lähinnä vararahastona esim. lemmikin kanssa isoihin el-kuluihin tai verkko-ostoihin, jotka maksettiin heti pois tavaran tulon jälkeen.

   Lainaa

  19. Tulos: +278 (284 ääntä)
   Ostaa omilla rahoilla = luottokortilla

   Lainaa

  20. Tulos: +171 (175 ääntä)
   Rahalla ei saa mielenterveyttä.

   Lainaa

  21. Tulos: +235 (239 ääntä)
   Pirkkoparka. Pätee tyttärellään, joka teinistä saakka on töitä tehnyt päästäkseen omalla autolla kaaauas äidistään.

   Lainaa

  22. jukkapalmu 11.2.2020 7:16
   Tulos: +198 (202 ääntä)
   Luottokorttihan se on varakkuuden merkki :D

   Lainaa

  23. Tulos: +42 (100 ääntä)
   Irvikisu: Sana on “halpis”, ei “halppis”. Mistä tää halppis on edes keksitty?
   Suomen kielen luonnollisesta morfologiasta ja ääntymisestä.

   Lainaa

  24. Jussi Olavi Jokinen 11.2.2020 7:23
   Tulos: +173 (175 ääntä)
   Julmaa, tyhmää ja sairasta. Kirppareilta vaatteiden ostaminen siis. Eiku!!! Siis toiselle noin puhuminen. Vakavasti puhuen meidän ihmisten täytyy alkaa miettiä miten viestimme toisillemme nykyaikana. Meillä on käytössä tehotyökalu sanoa isoja asioita ihan kenelle tahansa, tietämättä välttämättä yhtään heistä, heidän taustoistaan tai ongelmistaan. Sanoilla on ihan mielettömän suuri voima ja sitä voimaa voidaan käyttää joko nostaaksemme toisia ylös entistä parempiin tekoihin tai painaaksemme heitä alas ja satuttaaksemme. Jälkimmäinen on mulkkuutta ja ehdotan, että ei olla mulkkuja toisillemme. Ei edes silloin kun itsellä on paha olla.

   Lainaa

  25. Joku poika 11.2.2020 7:25
   Tulos: +47 (61 ääntä)
   Joo, aika erikoista puhetta kirppareista, mutta en myöskään ymmärrä, että miksi jutun lähettäjä jatkoi tätä keskustelua? Eikö vaan helpompaa olisi ollut estää suoraan tai olla vastaamatta?

   Lainaa

  26. Tulos: +52 (58 ääntä)
   Pirkko, olet luuseri.

   Lainaa

  27. Kilo Kalori 11.2.2020 7:34
   Tulos: +105 (113 ääntä)
   Miten tuo jaksoi ja viitsi Pirkon länkytystä kuunnella? Itse olisin toivotellut hyvät jatkot jo varhaisessa vaiheessa ja laittanut estoon. Nopeasti kuitenkinn kävi selville, ettei sieltä mitään fiksua tekstiä ole tulossa.

   Lainaa

  28. Toi jätkä 11.2.2020 7:51
   Tulos: +24 (66 ääntä)
   Kilo Kalori: Miten tuo jaksoi ja viitsi Pirkon länkytystä kuunnella? Itse olisin toivotellut hyvät jatkot jo varhaisessa vaiheessa ja laittanut estoon. Nopeasti kuitenkinn kävi selville, ettei sieltä mitään fiksua tekstiä ole tulossa.
   Samaa ihmettelen, kyllä tässä on molemmat mokannut hienosti: toinen on joku mustia unia näkevä riidanhaluinen mielipuoli ja toinen ei pysty ymmärtämään, että sama kuin yrittäisi puhumalla saada seinän muuttamaan väriään. Vähemmällä mielensä pahoittamisella pääsee kun olisi blokannut heti ekan (tässä näkyvän) kommentin jälkeen.

   Lainaa

  29. Satunainen kommentoija 11.2.2020 7:56
   Tulos: +87 (91 ääntä)
   Luuleeko Pirkko tosiaan, että poliisit aikoo tehdä asille jotain, kun ei ole mitään todisteita? Pirkosta itsestään voi tehdä rikosilmoituksen, kun syyttää muita kotien ryöstöistä. Ja varmaan Pirkon lapsi on töissä, jotta voisi muuttaa muualle äitinsä luota.

   Lainaa

  30. Tulos: -140 (142 ääntä)
   Kyllähän tuo kertoo hyvästä kasvatuksesta ja hyvästä perheestä jos on mahdollisuus luottokorttiin jo 18v:nä ja omaan autoon rahat ja viel hyvät vaatteet. Ei kaikilla ole.

   Lainaa

  31. Tulos: +68 (74 ääntä)
   Pirkko kuulostaa todella kipeältä tai jopa persoonallisuushäiriöiseltä ihmiseltä. Komppaan aiempia kommentoijia, että en ymmärrä miksi toinen osapuoli jatkuvasti vastaa viesteihin, kun olisi voinut Pirkolle laittaa rajat jo heti kättelyssä ystävällisellä hyvästillä ja lakata vastaamasta. Kaiketi useimmilla meistä on se tarve saada se viimeinen sana ja jäädä voittajana kentälle.

   Lainaa

  32. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Paksa: Pirkkoparka. Pätee tyttärellään, joka teinistä saakka on töitä tehnyt päästäkseen omalla autolla kaaauas äidistään.
   Voi se olla poikakin, eihän Pirkko missään vaiheessa maininnut tytärtä, lapsestaan vain puhui.

   Lainaa

  33. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Miten tyhjä elämä täytyy Pirkolla olla että täytyy päteä jollain facebookin privaviesteillä randomeille.

   Lainaa

  34. Tulos: +88 (90 ääntä)
   Töymeis: Jos kirppisryhmiin kuuluminen ja tavaroiden ostaminen on luuseriutta, täytyypä tosiaan moinen touhu jättää. T: omakotitalon omistaja
   Kannattaa. Nopeasti. Muuten kohta tulee poliisi. Tuntomerkit on jo tiedossa.

   Lainaa

  35. Tulos: +122 (124 ääntä)
   Muistuttaisin siitä kauheasta tosiseikasta, että Pirkko saattaa olla jossain ns. hyvässä ammatissa esim. opettajana, psykiatrina, lääkärinä, virkamiehenä jne. Tälläisiäkin ihmisiä tuolla pyörii.

   Lainaa

  36. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Kilo Kalori: Miten tuo jaksoi ja viitsi Pirkon länkytystä kuunnella? Itse olisin toivotellut hyvät jatkot jo varhaisessa vaiheessa ja laittanut estoon. Nopeasti kuitenkinn kävi selville, ettei sieltä mitään fiksua tekstiä ole tulossa.
   No oli toi sen verran sekavaa settiä, että olisin ehkä itsekin halunnut katsoa mihin sfääreihin vielä päästään.

   Lainaa

  37. Tulos: +93 (95 ääntä)
   Toi jätkä: Samaa ihmettelen, kyllä tässä on molemmat mokannut hienosti: toinen on joku mustia unia näkevä riidanhaluinen mielipuoli ja toinen ei pysty ymmärtämään, että sama kuin yrittäisi puhumalla saada seinän muuttamaan väriään. Vähemmällä mielensä pahoittamisella pääsee kun olisi blokannut heti ekan (tässä näkyvän) kommentin jälkeen.
   Varmaan ihan samasta syystä jatkoi keskustelua kuin me vapaaehtoisesti luetaan tätä täältä Feissarimokista.

   Lainaa

  38. Puistokemisti 11.2.2020 11:10
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Välillä kyllä mietityttää mitä kaikkea turhaa poliisit on joutunut käymään läpi näin somen aikakautena.

   Lainaa

  39. Tulos: +58 (62 ääntä)
   Voi apua. Pitääpä lopettaa kirppiksiltä ostaminen, että ei joudu poliisin kanssa tekemisiin. Menee vielä maine tällaiselta omakotitalossa asuvalta.

   Lainaa

  40. Tulos: +96 (100 ääntä)
   On kirppisryhmässä = ryöstelee koteja. Tämä selvä.

   Lainaa

  41. Tulos: +41 (51 ääntä)
   eiki: Muistuttaisin siitä kauheasta tosiseikasta, että Pirkko saattaa olla jossain ns. hyvässä ammatissa esim. opettajana, psykiatrina, lääkärinä, virkamiehenä jne. Tälläisiäkin ihmisiä tuolla pyörii.
   Ja todennäköisesti onkin. Itse veikkaisin juuri psykiatrisen puolen ihmistä. Asiakaspuolelta ei ole kokemusta, mutta lähipiirissä sen alan ammattilaisia on, ja vahvasti on pirkkomaisuus läsnä heidän arjessaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +58 (60 ääntä)
   Jeps: Pirkko kuulostaa todella kipeältä tai jopa persoonallisuushäiriöiseltä ihmiseltä. Komppaan aiempia kommentoijia, että en ymmärrä miksi toinen osapuoli jatkuvasti vastaa viesteihin, kun olisi voinut Pirkolle laittaa rajat jo heti kättelyssä ystävällisellä hyvästillä ja lakata vastaamasta. Kaiketi useimmilla meistä on se tarve saada se viimeinen sana ja jäädä voittajana kentälle.
   Tuo on kuin pelaisi shakkia pulun kanssa, tunnetun vertauksen mukaan (kaataa nappulat, paskoo laudalle, ja lentää pois kertomaan kavereilleen miten voitti). Inttäminen ei kannata. Isoisäni, joka oli hyvin varakas mies, usein totesi "ei ne suuret tulot, vaan ne pienet menot", ja haahuili vapaa-aikanaan rikkinäisissä hiihtovaatteissa. Suvussa kerrotaan juttua siitä kun hän meni siten pankkiin ja tuli melkein heitetyksi ulos, kunnes tajusivat kenestä oli kyse... Itse en ole niin varakas että voisin kulkea ympäriinsä miten räjähtäneensä tahansa, mutta kuitenkin varmaan varakkaampi kuin jos olisin jos tuhlaisin rahaa vain näyttääkseni että voin. :7

   Lainaa

  43. Tulos: +54 (56 ääntä)
   Kilo Kalori: Miten tuo jaksoi ja viitsi Pirkon länkytystä kuunnella? Itse olisin toivotellut hyvät jatkot jo varhaisessa vaiheessa ja laittanut estoon. Nopeasti kuitenkinn kävi selville, ettei sieltä mitään fiksua tekstiä ole tulossa.
   Ehkä se oli utelias sen suhteen, mitä kaikkea Pirkolla oli sanottavaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +53 (59 ääntä)
   Onni ei riipu siitä, mitä teet tai omistat, vaan siitä, miten ajattelet.

   Lainaa

  45. Tulos: +38 (44 ääntä)
   Joo: Tuo on kuin pelaisi shakkia pulun kanssa, tunnetun vertauksen mukaan (kaataa nappulat, paskoo laudalle, ja lentää pois kertomaan kavereilleen miten voitti). Inttäminen ei kannata. Isoisäni, joka oli hyvin varakas mies, usein totesi “ei ne suuret tulot, vaan ne pienet menot”, ja haahuili vapaa-aikanaan [...]
   Samauduin tähän aika hyvin. Olen kohtuullisen varakas, mutta kuljen kauhtuneissa vaatteissa, koska mitäs sitä ehjiä farkkuja hylkäämään vaikka niillä ikää onkin. Tai asun suhteellisen askeettisesti valtaosan mielestä. Koen olevani onnellinen juuri siksi, että pystyn tyytymään hyvin vähään, vaikka varaa olisi reilusti parempaan ja kalliimpaan. Asia tuntuu monia tuttuja häiritsevän, kun uusiokäytän muilta jääneitä romuja, koska osaan ja voin korjata pikkuviat kaikenlaisista laitteista aina moottorisahasta kodkn elektroniikkaan. Pitäisi kuulemma ostaa "kunnolliset ja paremmat, koska on sulla nyt varaa siihen". En kyllä käsitä miten uusi telkkari on parempi kuin 10 vuotta vanha tv, johon olen vaihtanut muutaman kondesaattorin kymmenien eurojen panostuksella. Tietty koska haluan kiinostuksesta niitä räplätä, voisin sen korjatun antaa ilmaiseksi jollekkin ja ostaa uuden itselleni. Mutta kun ei näy vanhat paskat kenellekkään kelpaavan.

   Lainaa

  46. Tulos: +56 (72 ääntä)
   Äitini on samanlainen. Pohdin pitäisikö myydä yksi reppu, ja äitini kauhistui ja sanoi ”Älä hyvä ihminen rupea tuollaiseen, älä mene sinne junttien keskelle!” Äiti itse heittää kaikki, uudehkotkin tarpeettomat tavarat roskiin ja RIKKOO/saksii ne käyttökelvottomiksi. :D

   Lainaa

  47. Kirppistelijä 11.2.2020 14:05
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Oonko mä ainoa, jota kiinnostaa mistä Pike veti herneen nenään? Veikkaan, et tän lähettäjä vei kirppiksellä Pirkon nenän edestä jotain

   Lainaa

  48. yli opisto hörhö 11.2.2020 14:45
   Tulos: +52 (56 ääntä)
   Pirkko pätee varallisuudellaan mutta mielenterveyttä hänellä ei ole. Ennemmin köyhä ja selväjärkinen kuin rikas ja hullu.

   Lainaa

  49. purppurakruunu 11.2.2020 14:55
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Kirppistelijä: Oonko mä ainoa, jota kiinnostaa mistä Pike veti herneen nenään? Veikkaan, et tän lähettäjä vei kirppiksellä Pirkon nenän edestä jotain
   Oisko ollut joku vaateintoilu- tai äitiryhmä, jossa lähettäjä jakanut kirpparisaalistaan ja ehkä jopa, luoja varjele, saanut onnitteluja tai Pirkkoa enemmän tykkäyksiä löydöistään. Sen yhden ruoanlaittoryhmäpurkautumisen jälkeen en edes ihmettelisi.

   Lainaa

  50. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Miltein toivon, että tämä mainittu 18v lapsi näkis tän ja hoksais antaa äitinsä kuulla kunniansa käytöksestä. Ainakin toivon, ettei ole äitinsä kanssa samasta puusta veistetty mikäli on niin pätevä kuin äitinsä väittää.

   Lainaa

  51. Tulos: +29 (31 ääntä)
   kirppailijat ryöstelee koteja

   Lainaa

  52. Tulos: +86 (92 ääntä)
   X: Äitini on samanlainen. Pohdin pitäisikö myydä yksi reppu, ja äitini kauhistui ja sanoi ”Älä hyvä ihminen rupea tuollaiseen, älä mene sinne junttien keskelle!” Äiti itse heittää kaikki, uudehkotkin tarpeettomat tavarat roskiin ja RIKKOO/saksii ne käyttökelvottomiksi.
   V*ttu mikä idiootti. Siis äitisi. Kierrätys on hänelle ihan vieras käsite? V*tuttaa tuollaiset kerskakuluttajat. Onneksi on kuitenkin ilmeisesti pojasta polvi parantunut.

   Lainaa

  53. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Eli kulissit on kunnossa. voin vaikka lyödä vetoa, että tuonkin mies käy vieraissa kun ei vaan pirttihimuansa jaksa.

   Lainaa

  54. Tulos: +18 (22 ääntä)
   …..: Kirppiksiltä ostelu ja kirrättäminen on paljon fiksumpaa ja vähemmän rahvaanomaista kuin kertakäyttömuodin ostaminen jostain H&M:ltä. Ja Pirkko vaikuttaa itse enemmän sossutapaukselta ainakin tämän viestiketjun perusteella. Toivottavasti hän on jo avun piirissä. Ei kukaan henkisesti terve ala vittuilemaan kirppisvaatteista ja uhkailemaan poliisilla.
   Sama koskee kirppareiden antiikkihuonekaluja ja Ikean lastulevy/pahvikrääsää.

   Lainaa

  55. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Jotkut ihmiset ovat oikeasti sellaisia, että ne kutittelee minua rikkomaan periaatteeni ihmisen oikeudesta yksityisyyteen ja julkaisemaan noiden nimet kuvan kera. Sen verran vahvat periaatteet, että puolustan myös ihmisten oikeutta olla tyhmä sekä oman valintansa mukaan tuoda tai olla tuomatta se tyhmyys julki, eikä kukaan ole vielä onnistunut ylittämään näitä rajoja, mutta tämäkin violetti akka oikein yrittää puskea niistä läpi.

   Lainaa

  56. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Kultalusikka perseessä suoraan sanottuna.

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (14 ääntä)
   No voi helevetin perkele, nyt on kyllä Pirkolla lääkitys kohillaan!

   Lainaa

  58. Private Parts 11.2.2020 18:27
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Miksi ei lopettaa typerää keskustelua? Miksi lukea ja keskustella siitä vielä täällä? No samasta syystä, kuin kuunnella Howard Sterniä... https://www.youtube.com/watch?v=9G6xu-J_Dmc

   Lainaa

  59. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Tässä kyllä molemmilla vahvana tahto sanoa viimeinen sana. Molemmat olisi voinut päästä paljon vähemmälläkin

   Lainaa

  60. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Ihmettelen vaan: Psykoosi-Pirkko.
   Usein tulee edes vähän pahoitettua mieli, kun huudellaan psykooseista sun muista tämän kaltaisissa tilanteissa, mutta... :D

   Lainaa

  61. Tulos: +68 (68 ääntä)
   Niin siis tämähän lähti siitä että Pirkko sai palautetta kun myi kalliilla vaatteita kirppispalstalla. Olin yksi heistä jotka ketjuun osallistui.

   Lainaa

  62. Tulos: +5 (17 ääntä)
   Minäkin haluan samaa tavaraa millä Pirkko on saanut psykoosit tulille.

   Lainaa

  63. Tulos: +60 (60 ääntä)
   X: Äitini on samanlainen. Pohdin pitäisikö myydä yksi reppu, ja äitini kauhistui ja sanoi ”Älä hyvä ihminen rupea tuollaiseen, älä mene sinne junttien keskelle!” Äiti itse heittää kaikki, uudehkotkin tarpeettomat tavarat roskiin ja RIKKOO/saksii ne käyttökelvottomiksi.
   Näistä tyypeistä tulee mieleen, että miksi ihmeessä mä säästän vettä ja kuljen paikatuissa vaatteissa että meille jäisi planeettaa millä elää, mitäs sitä turhaan suojella planeettaamme tällaiselle eläinlajille.

   Lainaa

  64. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Pirkko on nähkääs PAREMPILUOKKAISTA väkeä!

   Lainaa

  65. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Hiippi: Pirkko on valehdellut itselleen jo 15 vuotta olevansa onnellinen.Pirkon mies pettää häntä ja Pirkko tietää sen,mutta ei halua erota miehestään koska Pirkon mies omistaa heidän omaisuudestaan suurinpiirtein kaiken.Pirkon lapsella on huumeongelma ja pirkko pelkää että naapurit saa tietää.Pirkolla itsellään on [...]
   Mutta kuka on kova luu?

   Lainaa

  66. Tulos: -5 (27 ääntä)
   En ymmärrä miksi kukaan jää vänkäämään näiden tyyppien kanssa. Kyllä fiksu ihminen lopettaisi vastaamisen jo parin viestin jälkeen, mutta näköjään nykyisin halutaan saada feissarimoka-materiaalia ja sen takia sitten jatketaan? En keksi muutakaan syytä miksei mokan lähettänyt vain antanut olla niin kuin kuka tahansa muu tekisi. Nämä on kuin klikkiotsikkoja.

   Lainaa

  67. Täti-ihminen 12.2.2020 7:20
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Jussi Olavi Jokinen: Julmaa, tyhmää ja sairasta. Kirppareilta vaatteiden ostaminen siis. Eiku!!! Siis toiselle noin puhuminen. Vakavasti puhuen meidän ihmisten täytyy alkaa miettiä miten viestimme toisillemme nykyaikana. Meillä on käytössä tehotyökalu sanoa isoja asioita ihan kenelle tahansa, tietämättä välttämättä yhtään heistä, heidän [...]
   Miks tähän ei voi reagoida sydämellä? ❤

   Lainaa

  68. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Jussi Olavi Jokinen: Julmaa, tyhmää ja sairasta. Kirppareilta vaatteiden ostaminen siis. Eiku!!! Siis toiselle noin puhuminen. Vakavasti puhuen meidän ihmisten täytyy alkaa miettiä miten viestimme toisillemme nykyaikana. Meillä on käytössä tehotyökalu sanoa isoja asioita ihan kenelle tahansa, tietämättä välttämättä yhtään heistä, heidän [...]
   Toi ehdotus ei toimi, koska he, ketkä osaa ajatella, kirjoittaa nätisti ja he, ketkä eivät osaa ajatella, eivät koskaan opikkaan.

   Lainaa

  69. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Ostan aina kalliilla ja ripustan hintalaput ikkunaan ettei kukaan vahingossa luule, että on kirpparilta. Pois en myy ikinä. Eiku...

   Lainaa

  70. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Jos ja kun joskus tai ehkä itsellä tuppaa tulemaan sairaus jota ei saa enään pysäytettyä ja noutaja on tulossa.. ni mä vannon ettiväni mahdollisimman monta näitä pirkon tyylisiä ihmisiä ja keklutan ne kylmäks xD

   Lainaa

  71. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ei ne isot tulot vaan pienet menot

   Lainaa

  72. Hightower71 14.2.2020 10:43
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Tää Pirkko on kyllä nimeä myöten ihan ku yhden entisen koulukaverin yh-mutsi. Hapan kuin sitruuna, kaikki on aina huonosti ja muiden syytä, sanoo ihmisille kaikkea paskaa päin naamaa koska sosiaaliset taidot +/-/0, esittää olevansa hyvätuloinen vaikka elää siivoojan palkalla ja rahoittanut viimeisen 15v tämän "luxus" elämäntyylinsä kulutusluotoilla (nykyään ulosotossa ja entistä kitkerämpi kun joutuu pukeutumaan *GASP* käytetyn näköisiin vaatteisiin!) Poikansa lähti kotoa 16-vuotiaana kun ei jaksanut äidin perseilyä ja nykyään kuulemma puhuu mutsinsa kanssa max 1×/kk puhelimessa.

   Lainaa

  73. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kuka tarkastaisi näiden kaikenmaailman Pirkkojen lääkitykset kohdilleen?

   Lainaa

  74. Tulos: +1 (7 ääntä)
   jukkapalmu: Luottokorttihan se on varakkuuden merkki
   Itse en ota luottokorttia koska mielestäni turhia kuluja enkä näe järkeä maksaa asioista enempää eikä sellaista kannata ostaa johon ei ole varaa asuntoa lukuunottamatta. Electronin sain jo 15 vuotiaana ja 18 vuotiaana debit kortin jolla hyvin pärjännyt.

   Lainaa

  75. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Jamppa: Itse en ota luottokorttia koska mielestäni turhia kuluja enkä näe järkeä maksaa asioista enempää eikä sellaista kannata ostaa johon ei ole varaa asuntoa lukuunottamatta. Electronin sain jo 15 vuotiaana ja 18 vuotiaana debit kortin jolla hyvin pärjännyt.
   Otin luottokortin, että saan ostettua lentolippuja. Onhan se aika kätevä noin muutenkin välillä.

   Lainaa

  76. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Hiippi: Pirkko on valehdellut itselleen jo 15 vuotta olevansa onnellinen.Pirkon mies pettää häntä ja Pirkko tietää sen,mutta ei halua erota miehestään koska Pirkon mies omistaa heidän omaisuudestaan suurinpiirtein kaiken.Pirkon lapsella on huumeongelma ja pirkko pelkää että naapurit saa tietää.Pirkolla itsellään on [...]
   Eikä Pirkko edes ole lapsensa äiti.

   Lainaa

  77. Gaius Blatar 17.2.2020 2:45
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kilokalori: Pirkko etsi riitaa kirpputorilta, ja löysi sellaisen. Voin vaan kuvitella, miten poliisit huokailee kun Pirkko taas soittaa “tuntomerkkejä”. Rivien välistä luettuna voisi kuvitella, että Pirkon mies on jättämässä Pirkon, lapsi muuttanut omilleen, eikä Pirkolla ole varaa asua yksin hienossa velkaisassa [...]
   Ilman muuta näin. Ei aidosti onnellinen ihminen kirjoittaisi tuollaista...

   Lainaa

  78. Numeroimaton hylje 26.5.2020 11:00
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   Tässä jutussa on surullisinta se, että naiset taitaa oikeasti ajatella omistavansa miehensä ja lapsensa. Jos minulta kysytään, miestä ei kukaan omista eikä lasta. Ja tämän henkilön tapauksessa talokin on todennäköisesti "hienon miehen" omistama, plus kaikki muutkin hyödykkeet.

   Lainaa

  79. Avulias pussieläin 8.8.2021 10:51
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Pirkosta oikein paistaa se että hänen miehensä on tehnyt jossain elämän vaiheessa tukun rahaa. Pirkko on siipeillyt koko elämänsä. Se on satavarma asia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, messenger, viesti, yksityisviesti, avautuminen, poliisit, sosiaalitapaus

 • Uusimmat

 • Kategoriat