Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Pahan mielen villasukat

  Vuoden hyväntekijä on löytynyt.
  Suurenna näkymä
  Pahan mielen villasukat

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +547 (553 ääntä)
   Vuodenvaihteen erobuumi näkyy jo feissarimokissa saakka.

   Lainaa

  2. Tulos: +429 (435 ääntä)
   Kutojamummolla ei onnistu nyt kyllä yhtään mikään.

   Lainaa

  3. King Arthur 16.1.2020 0:34
   Tulos: +493 (525 ääntä)
   Repesin Satun omalle juoppoporukalle

   Lainaa

  4. Tulos: +384 (392 ääntä)
   Eijan pitäisi tehdä vielä yksi tuollainen taustakuvallinen päivitys "Voisitteko sittenkin erottaa, tää avuton kutojamummu ei nyt osaa!"

   Lainaa

  5. Tulos: +20 (166 ääntä)
   Ihana kutojamummu!

   Lainaa

  6. Tulos: +240 (244 ääntä)
   Ilq: Eijan pitäisi tehdä vielä yksi tuollainen taustakuvallinen päivitys “Voisitteko sittenkin erottaa, tää avuton kutojamummu ei nyt osaa!”
   Ja sen perään vielä ”Haistakaa paska kun ette edes erottaneet täältä!” kun ei pääsekään ryhmästä (vieläkään) pois :D

   Lainaa

  7. Tulos: +34 (170 ääntä)
   Maud on mun uus idoli

   Lainaa

  8. Tulos: +224 (280 ääntä)
   Satu, hyvä kosto! LAITTOMIA varmaan harmittaakin eniten se, etteivät saa Sadun kutomia villasukkia. Eikä esimerkiksi se, että ovat ilman papereita maassa.

   Lainaa

  9. Piisamirotta 16.1.2020 4:32
   Tulos: +32 (178 ääntä)
   Satu vois kyllä käydä hyppäämässä lähimpään järveen. Villasukat jalassa toki.

   Lainaa

  10. Tulos: +219 (253 ääntä)
   Satun viimeinen kommentti kertoo enemmän kuin hän ehkä tarkoittikaan.

   Lainaa

  11. Tulos: -94 (156 ääntä)
   Hyvä Satu!! :D

   Lainaa

  12. Tulos: +284 (292 ääntä)
   Ihan mahtavaa että Satu oli päättänyt alkaa mukavaksi. Ties minkälaista tekstiä olisi muuten tullut.

   Lainaa

  13. Kilo Kalori 16.1.2020 7:54
   Tulos: +76 (114 ääntä)
   elo: Ihana kutojamummu!
   Tuommoisissa ei oo mun mielestä mitään ihanaa.

   Lainaa

  14. Tulos: +139 (153 ääntä)
   Satu havahtui vasta nyt ryhtyä jeesukseksi. Muuthan jo julistautuivat jaloiksi hyväntekijöiksi joulun alla. Voi sitä lahjoitusten rummuttamista "oikeesti tarvitseville". Onneks on oma juoppoporukka jalkoineen, et suku saa olla rauhassa.

   Lainaa

  15. Tulos: +13 (27 ääntä)
   Voi Eija-parkaa! Ei edes eroamaan pääse :D Se minua vähän joskus ihmetyttää, kun tuollaiset Eijan kaltaiset ryhmien jäsenet kuuluttavat ryhmän seinällä, että toivovat yp:n poistavan heidät ryhmästä. Ilmeisesti ryhmästä eroaminen tai yksityisviesti ylläpitäjälle ei ole kovin tuttu juttu?

   Lainaa

  16. Tulos: +118 (118 ääntä)
   Kutojamummun näyttävä eroaminen. Katso kuvat!

   Lainaa

  17. Tulos: -43 (53 ääntä)
   mielensäpahoittamis kulttuuri on edenny jo vanhaan kansaan.. mahtavaa xD

   Lainaa

  18. Tulos: +104 (110 ääntä)
   Ainakaan Satun juoppoporukan jalkoja ei palele asemalla könytessä.

   Lainaa

  19. Tulos: +26 (68 ääntä)
   Maud ❤️

   Lainaa

  20. Tulos: -41 (61 ääntä)
   Sympatiat täysin Eijan puolella.

   Lainaa

  21. Tulos: +66 (72 ääntä)
   neulonta- ja villasukkaryhmissä tuntuu olevan huomattava yliedustus jäseniä, jotka eivät osaa käyttää facebookkia eivätkä oikeastaan edes ymmärrä mikä se on, myös netiketti monella hakusessa.

   Lainaa

  22. totuuden_torvi 16.1.2020 11:00
   Tulos: -105 (253 ääntä)
   Tuossa, että Satu haluaa kutomansa sukkien päätyvän ainoastaan syntyperäisten suomalaisten jalkoihin, ei ole kyllä mitään väärää. Saahan sitä kutoja/lahjoittaja sentään toivoa, ettei aina kaikki mahdollinen päädy ulkomaalaisille ja etenkään paperittomille. Tämä kommentti tulee saamaan miinusta paljon, mutta aivan sama. Ihme hyssyttelyn, sensuroinnin ja mielensäpahoittajien aikakausi menossa. Iso porukka pönkittää omaa egoaan kulkemalla kuin lammaslauma muodin mukana. Muotia on puhua nyt vain pakolaisten ja paperittomien puolesta; nostaa homoutta erityiselle jalustalle sen sijaan, että olisivat tasavertaisia muiden kanssa; paasata ilmastonmuutoksesta ja lihansyönnistä. Osa on tärkeitä asioita, mutta liika on liikaa ja johonkin pitää se raja vetää. Etenkin, kun moni noista asioista vie todella paljon Suomen työssäkäyvien varallisuutta verojen muodossa niin ei ole ihme, jos jurppii oman elintason laskiessa vaikka tienaisia hyvinkin. Maksajan pitäisi saada päättää, mihin hänen veroäyrinsä käytetään. Sitten nähtäisiin, haluaako kansa oikeasti maksaa kansanedustajan ennätysavastajamäärän ja avustajien avustajien palkkoja, ylisuuria hintoja pakollisestakin autoilusta, paperittomien kastetodistuksia sääntöjen kiertämiseksi. Sitä paitsi siinäkään ei toimi tasa-arvo, kun ainakin itsellä piti rippikoulussa osata ulkoa kaikki Uskontunnustukset, Isä meidän rukoukset, 10 käskyä, jne. Eivät varmasti vaadi noilta pakolaisilta samaa. Lampaat vihaa ja tietäjät tietää. PS. en ole rasisti enkä mikään muukaan ääriöyhöttäjä. Kyllä asioista pitää saada puhua niiden oikeilla nimillä ja myös kriittisesti. Sananvapautta murennetaan nykyisin monessa asiassa.

   Lainaa

  23. mikko-maria 16.1.2020 11:09
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Joku olisi voinut selittää Eijalle, ettei hänen kommenttejaan jahdattu.

   Lainaa

  24. Bodvåihsojeåve 16.1.2020 11:16
   Tulos: +117 (149 ääntä)
   totuuden_torvi: Tuossa, että Satu haluaa kutomansa sukkien päätyvän ainoastaan syntyperäisten suomalaisten jalkoihin, ei ole kyllä mitään väärää. Saahan sitä kutoja/lahjoittaja sentään toivoa, ettei aina kaikki mahdollinen päädy ulkomaalaisille ja etenkään paperittomille. Tämä kommentti tulee saamaan miinusta paljon, mutta aivan [...]
   En nyt just jaksa puuttua mihinkään muuhun, mut pikkasen rupes naurattamaan että oot katkera kun sun rippikokemus ei oo sama kuin jonkun toisen kastekokemus. Uutinen: kyllä sutkin on kastettu vauvana ilman, että piti osata 10 käskyä ulkoa. Näin ainakin oletan, kun kerran kävit sit rippikoulunkin.

   Lainaa

  25. Tulos: +91 (101 ääntä)
   Ja rippikoulu on ihan vapaaehtoinen, ei sinne pakko ole mennä.

   Lainaa

  26. totuuden_torvi 16.1.2020 11:43
   Tulos: -78 (124 ääntä)
   Bodvåihsojeåve: En nyt just jaksa puuttua mihinkään muuhun, mut pikkasen rupes naurattamaan että oot katkera kun sun rippikokemus ei oo sama kuin jonkun toisen kastekokemus. Uutinen: kyllä sutkin on kastettu vauvana ilman, että piti osata 10 käskyä ulkoa. Näin ainakin oletan, kun kerran kävit sit rippikoulunkin.
   Minulle oli ihan OK opetella ne luritukset ja kyllähän ne myös ovat sen verran osa meidän kulttuuria, ettei siitä haittaa ole, jos jokainen suomalainen osaa nuo hyvin jossakin vaiheessa elämää. Pakolaiset kastetaan joo, mutta sen "kasteen" tarkoitus on kiertää maahantulosäännöksiä ja saada turvapaikka. He ovat saamansa todistuksen mukaan myös suorittaneet rippikoulun. Todellisuudessa koraani sallii "vääräuskoisille" valehtelun ja Islaminuskon mukaisen synnin tekemisen (eli esimerkiksi kristinuskon harjoittamisen) ajatuksella "tarkoitus pyhittää keinot". Miten voit olla käynyt rippikoulun ja kristitty tietämättä esimerkiksi, miksi joulua tai pääsiäistä vietetään? Ei ne oikeasti tiedä yhtään mitään vaan sen väen keskuudessa kiertää samat jutut tuhlaajapojasta ynnä muista. Tässä lyhyt leikkaa-liimaa: "Maahanmuuttajien rippikoulu tarkoittaa usein kasteopetusta. Rippikoulu voi johtaa siihen, että opetusta saanut liittyy kirkon jäseneksi ja hänet kastetaan ja konfirmoidaan." Lähde: https://evl.fi/plus/seurakuntaelama/kasvatus/rippikoulu/rippikoulu-maahanmuuttajille

   Lainaa

  27. Tulos: +79 (79 ääntä)
   Hmm: mielensäpahoittamis kulttuuri on edenny jo vanhaan kansaan.. mahtavaa
   Edennyt? Eiköhän se ihan periytyvää kulttuuria ole, vanhemmilla vaan mennyt pitempi aika löytää facebookiin ja vastaaviin valittamaan.

   Lainaa

  28. King Arthur 16.1.2020 12:10
   Tulos: +67 (107 ääntä)
   totuuden_torvi: Tuossa, että Satu haluaa kutomansa sukkien päätyvän ainoastaan syntyperäisten suomalaisten jalkoihin, ei ole kyllä mitään väärää. Saahan sitä kutoja/lahjoittaja sentään toivoa, ettei aina kaikki mahdollinen päädy ulkomaalaisille ja etenkään paperittomille. Tämä kommentti tulee saamaan miinusta paljon, mutta aivan [...]
   Olisin peräti antanut plussaa kommenttisi ekalle osiolle sillä itse kudon hyväntekeväsyyteen, ja katson että menevät lapsille. Mutta sitten tuli lampaita ja paperittomia ja veroäyrejä ja muuta niin että kikkelis kokkelis.

   Lainaa

  29. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Hmm: mielensäpahoittamis kulttuuri on edenny jo vanhaan kansaan.. mahtavaa
   Eikös se vanha kansa ole sitä og-porukkaa, mitä mielensäpahottamiseen tulee?

   Lainaa

  30. totuuden_torvi 16.1.2020 12:49
   Tulos: -54 (88 ääntä)
   King Arthur: Olisin peräti antanut plussaa kommenttisi ekalle osiolle sillä itse kudon hyväntekeväsyyteen, ja katson että menevät lapsille. Mutta sitten tuli lampaita ja paperittomia ja veroäyrejä ja muuta niin että kikkelis kokkelis.
   Juu paperittomia tuli ja veroja meni :)

   Lainaa

  31. Tulos: +68 (116 ääntä)
   totuuden_torvi: Tuossa, että Satu haluaa kutomansa sukkien päätyvän ainoastaan syntyperäisten suomalaisten jalkoihin, ei ole kyllä mitään väärää. Saahan sitä kutoja/lahjoittaja sentään toivoa, ettei aina kaikki mahdollinen päädy ulkomaalaisille ja etenkään paperittomille. Tämä kommentti tulee saamaan miinusta paljon, mutta aivan [...]
   Jos Satu mieluummin heittää sukkansa vaikka järveen kuin antaa niitä hyväntekeväisyyteen, siinä pelossa että joku ei-passilla-varustettu saattaa myös saada sukat, niin kyllä siinä on mennyt pahasti överiksi. Haluaako Satu kenties myös että sukkien supisuomalaiset vastaanottajat raportoivat sukkien voinnista neljänneksittäin, että varmasti eivät ole antaneet niitä vaikka eteenpäin tarkistamatta ensin vastaanottajan passia? Mieluummin antaisin kaksi rahaa hyväntekeväisyyteen jos yksi menisi varmasti tarvitsevalle, kuin jättäisin sen varmasti tarvitsevankin pulaan?

   Lainaa

  32. yli opisto hörhö 16.1.2020 13:17
   Tulos: +113 (151 ääntä)
   totuuden_torvi: Tuossa, että Satu haluaa kutomansa sukkien päätyvän ainoastaan syntyperäisten suomalaisten jalkoihin, ei ole kyllä mitään väärää. Saahan sitä kutoja/lahjoittaja sentään toivoa, ettei aina kaikki mahdollinen päädy ulkomaalaisille ja etenkään paperittomille. [...]
   Et ole rasisti etkä mikään muukaan ääriöyhöttäjä, silti tekstisi on pelkkää öyhötystä asiasta jotka ei juuri kuulu koko mokaan. Miten helvetissä joku rippikoulu liittyy villasukkiin? Kumpikohan meistä nyt on se lammas.

   Lainaa

  33. King Arthur 16.1.2020 13:32
   Tulos: +125 (153 ääntä)
   totuuden_torvi: Minulle oli ihan OK opetella ne luritukset ja kyllähän ne myös ovat sen verran osa meidän kulttuuria, ettei siitä haittaa ole, jos jokainen suomalainen osaa nuo hyvin jossakin vaiheessa elämää. Pakolaiset kastetaan joo, mutta sen “kasteen” tarkoitus on kiertää maahantulosäännöksiä ja saada turvapaikka. He ovat saamansa [...]
   "osa meidän kulttuuria". Juu se kuuluisa tarina kun Mooses joka oli kotoisin Ypäjältä tuli ja näki palavan katajan ja toimitti noin seitsemän veljestä kiven päälle härkiä karkuun, ja sitten se jakoi itämeren kahtia.

   Lainaa

  34. Tulos: +62 (98 ääntä)
   totuuden_torvi: Tuossa, että Satu haluaa kutomansa sukkien päätyvän ainoastaan syntyperäisten suomalaisten jalkoihin, ei ole kyllä mitään väärää.
   Olisikohan porukkaa kuitenkin harmittanut tuo kahtiajako, että on muka vain suomalaisia ja kaikki muut on sitten laittomia? Mutta kyllähän nuo sun lammasmäkätykset ja aasinsillat antaa ihan hyvän kuvan siitä, minkä verran oikeasti välität ihmisten erottelusta. Onpas valkoinen suomalainen hetero niin kovin ahtaalla nykypäivänä. Ihan itku tulee. :(

   Lainaa

  35. totuuden_torvi 16.1.2020 14:31
   Tulos: -80 (128 ääntä)
   yli opisto hörhö: Et ole rasisti etkä mikään muukaan ääriöyhöttäjä, silti tekstisi on pelkkää öyhötystä asiasta jotka ei juuri kuulu koko mokaan. Miten helvetissä joku rippikoulu liittyy villasukkiin? Kumpikohan meistä nyt on se lammas.
   Vastaus kysymykseesi rippikoulusta ja villasukista: mokassa Sadun kommentti: "koska en ajatellut laittomia vaatettaa". Ja se on yksi asia mitä osa meidän kirkoista muun muassa tekee. Siinä sivullisena kärsivät sitten myös ne kirkot, jotka eivät niitä vaateta tai piilottele viranomaisilta. Tosi moni on tuosta syystä lopettanut kirkollisveron maksamisen eroamalla kirkosta - mukaan lukien minä vaikka heillä olisi hyvää iltapäivätoimintaa lapsille yms. Tosin ei sitäkään tiedä, mitä aivopesua se nykyisin on, mutta omassa lapsuudessa se oli tosi kiva. Te äärivasemmalle olevat luulette kaikkien normaalien ihmisten olevan äärioikealle ja näette ja uskotte vain sen, mitä haluatte. Sinun verojenmaksusta en tiedä tai ainakaan nyt äkkiä muista, mutta kommenttien perusteella muistelisin ainakin nimimerkkin "King Arthur" olevan sekä työtön että vasemmalla. Se on hyvä huudella, kun on itse vain saantipuolella joka paikassa. Jopa yli_opisto_hörhön ("hörhö" on sinulta asuvasti valittu) pitäisi ymmärtää, että tämä kulkusuunta ei vain ole kestävä. Tämä on viimeinen kommenttini aiheeseen liittyen, koska se on tiedossa, että teikäläisten kanssa tinkaaminen on vain ajanhukkaa ja eduskunta on se taho, jonka pitäisi pistää uusiksi aivan kaikki. Sitä ei tule kuitenkaan tapahtumaan, joten viimeinen sammuttakoon valot.

   Lainaa

  36. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Ei pääse kirjoittamaan poistettuun mattokuvaan. CLICK!

   Lainaa

  37. Tulos: +92 (126 ääntä)
   totuuden_torvi: Vastaus kysymykseesi rippikoulusta ja villasukista: mokassa Sadun kommentti: “koska en ajatellut laittomia vaatettaa”. Ja se on yksi asia mitä osa meidän kirkoista muun muassa tekee. Siinä sivullisena kärsivät sitten myös ne kirkot, jotka eivät niitä vaateta tai piilottele viranomaisilta. Tosi moni on tuosta syystä [...]
   Pitäisin aika huolestuttavana sellaista kirkkoa, joka ei hyväksyisi jokaisen ihmisarvoa ja jonka jumala olisi sanonut, että syyrialaisille ei saa antaa villasukkia.

   Lainaa

  38. Tulos: +60 (84 ääntä)
   Eli jos et ole suomalainen, olet laiton? Kylläpä on laitkin muuttuneet aika ankariksi sitten viime näkemän!

   Lainaa

  39. Arkkienkeli 16.1.2020 18:51
   Tulos: +15 (25 ääntä)
   Kiitos Feissarimokille siitä, että toi tämän kanavan kautta esille "huoltsun". Osaan nyt kohdistaa avunantoni.

   Lainaa

  40. Tulos: +48 (82 ääntä)
   Palelee ne paperittomankin jalat, ihan samalla lailla kuin kantasuomalaisen. Ja paperittomilla saattaa usein olla huonompi tilanne myös asumisen kanssa.

   Lainaa

  41. Bodvåihsojeåve 16.1.2020 19:53
   Tulos: +34 (58 ääntä)
   totuuden_torvi: Minulle oli ihan OK opetella ne luritukset ja kyllähän ne myös ovat sen verran osa meidän kulttuuria, ettei siitä haittaa ole, jos jokainen suomalainen osaa nuo hyvin jossakin vaiheessa elämää. Pakolaiset kastetaan joo, mutta sen “kasteen” tarkoitus on kiertää maahantulosäännöksiä ja saada turvapaikka. He ovat saamansa [...]
   Kiinnostaa, mistä sun tiedot on peräisin. Siis se, ettei maahanmuuttajat rippikoulun käytyäänkään tiedä mistään mitään ja että se käydään vain turvapaikan saamiseksi.

   Lainaa

  42. Mene sinäkin töihin 16.1.2020 20:31
   Tulos: +8 (50 ääntä)
   totuuden_torvi: Vastaus kysymykseesi rippikoulusta ja villasukista: mokassa Sadun kommentti: “koska en ajatellut laittomia vaatettaa”. Ja se on yksi asia mitä osa meidän kirkoista muun muassa tekee. Siinä sivullisena kärsivät sitten myös ne kirkot, jotka eivät niitä vaateta tai piilottele viranomaisilta. Tosi moni on tuosta syystä [...]
   Satanen vetoa että et ole työelämässä.

   Lainaa

  43. Veronmaksaja 16.1.2020 21:02
   Tulos: +65 (81 ääntä)
   totuuden_torvi: Tuossa, että Satu haluaa kutomansa sukkien päätyvän ainoastaan syntyperäisten suomalaisten jalkoihin, ei ole kyllä mitään väärää. Saahan sitä kutoja/lahjoittaja sentään toivoa, ettei aina kaikki mahdollinen päädy ulkomaalaisille ja etenkään paperittomille. Tämä kommentti tulee saamaan miinusta paljon, mutta aivan [...]
   Veronmaksaja (50keur vuodessa) tässä hei. Ihan hyvä ettei veronmaksaja itse päätä mihin verorahat menevät. Voisi olla aika tiukkaa monen palvelun kanssa jos näin olisi. Lapsiperheen vanhempana haluaisin tietysti isot rahat päiväkoteihin ja kouluun, ja pk-seudulla asuvana sammuttaisin katuvalot kehä 3n ulkopuolelta, sama se minulle on. Ministereille suon avustajat, useammankin tarvittaessa, koska on hyvä jos maata johdetaan hyvällä valmistautumisella ja hankitun tiedon valossa. Viime kausi sortui hosumiseen ja juosten kustuun lainvalmisteluun. Enkä nyt sano tätä punavihreänä, vaan parikymmentä vuotta kokoomusta äänestäneenä. Joten parempi että pitäydytään tässä edustuksellisessa demokratiassa ja annetaan poliitikkojen ja virkamiesten hoitaa hommansa.

   Lainaa

  44. John Forexample 16.1.2020 23:15
   Tulos: -35 (43 ääntä)
   Tuo ärsyttävä kutoja ei varmasti ollut oikea mummu. Ensinnäkään mummut eivät käytä internettiä, eivät kirjoita tuollaista nykyajan paskakieltä eivätkä varsinkaan ole noin . Valemummu.

   Lainaa

  45. Tulos: -38 (62 ääntä)
   Maud on paskakasa ja samoin te kommentoijatkin.

   Lainaa

  46. Tulos: +20 (50 ääntä)
   Joko persut tätäkin käyttää roskansa levittämiseen? Tuo Satuhan on ihan sekaisin. Hienosti aivopesty.

   Lainaa

  47. totuuden_torvi 17.1.2020 9:39
   Tulos: -21 (43 ääntä)
   Bodvåihsojeåve: Kiinnostaa, mistä sun tiedot on peräisin. Siis se, ettei maahanmuuttajat rippikoulun käytyäänkään tiedä mistään mitään ja että se käydään vain turvapaikan saamiseksi.
   Kirjoitin, etten enää kommentoi aiheeseen, mutta pakko tarkentaa sen verran, ettei pidä sekoittaa maahanmuuttajia ja pakolaishakemuksen/-hakemuksia jättäviä toisiinsa. Täysin eri asia. Maahan voi muuttaa esim. opiskelimaan, töihin tai kansalaisen puolisona. PS. Nimimerkille "Mene sinäkin töihin": samat sanat. Olen ollut töissä koko aikuisiän lisäksi myös aikuisiällä käytyjen opintojen ohella koko ajan kuten myös kesätöissä alaikäisenä. Ei ole siis tarvetta satasellesi. Kiitos kuitenkin anteliaasta tarjouksesta. Veronmaksajalle: Totta sekin, että tuollaisia ongelmia siitä voisi tulla, mutta toisaalta olisi mielenkiintoinen tietää, kuinka rahat tuossa tilanteessa jakaantuisi. Vaikka omien verorahojensa käytöstä saisi maksaja päättää, niin tietenkin siinä täytyisi olla rajoitteita valita vain esim koulutus eikä yhtä tiettyä koulua. Oikea avustajamäärä ja muu politikointi olisi ehkä sopivammalla tasolla edellisen ja nykyisen välistä. Tässäkin asiassa tunnutaan menevän vähän ääripäästä toiseen. Nyt ongelma on se, että sopassa on liian monta lusikkaa.

   Lainaa

  48. Tulos: -9 (49 ääntä)
   Ymmärrän hyvin miksi ei halua laittomasti maassa oleville jakaa mitään. He ovat täällä laittomasti, erittäin loogista siis.

   Lainaa

  49. Tulos: -8 (22 ääntä)
   …..: Satu, hyvä kosto! LAITTOMIA varmaan harmittaakin eniten se, etteivät saa Sadun kutomia villasukkia. Eikä esimerkiksi se, että ovat ilman papereita maassa.
   Niitä taisi olla jopa tuhansia, missä lie notkuvat.

   Lainaa

  50. moka-addikti 17.1.2020 14:17
   Tulos: +30 (40 ääntä)
   Veronmaksaja: Veronmaksaja (50keur vuodessa) tässä hei. Ihan hyvä ettei veronmaksaja itse päätä mihin verorahat menevät. Voisi olla aika tiukkaa monen palvelun kanssa jos näin olisi. Lapsiperheen vanhempana haluaisin tietysti isot rahat päiväkoteihin ja kouluun, ja pk-seudulla asuvana sammuttaisin katuvalot kehä 3n ulkopuolelta, [...]
   Tämä kommentti palautti hieman uskoa ihmiskuntaan, kiitos. Nyt sitten lukemaan loput mokat, niin se voi taas romahtaa.

   Lainaa

  51. Tulos: -27 (37 ääntä)
   Mäyrä: Palelee ne paperittomankin jalat, ihan samalla lailla kuin kantasuomalaisen. Ja paperittomilla saattaa usein olla huonompi tilanne myös asumisen kanssa.
   Ei liikuta muita kuin ihmisperseitä.

   Lainaa

  52. Tulos: +32 (48 ääntä)
   totuuden_torvi: Vastaus kysymykseesi rippikoulusta ja villasukista: mokassa Sadun kommentti: “koska en ajatellut laittomia vaatettaa”. Ja se on yksi asia mitä osa meidän kirkoista muun muassa tekee. Siinä sivullisena kärsivät sitten myös ne kirkot, jotka eivät niitä vaateta tai piilottele viranomaisilta. Tosi moni on tuosta syystä [...]
   Älä nyt enää jaksa. Noista sinun sepustuksista kuultaa läpi sellainen pyhä keskiluokkainen yksinkertaisuus. Ne ovat mielipiteitävhenkilöltä,jolla ei ole kaiketi minkäänlaista omakohtaista kokemusta elämän nurjemmasta puolesta. Tai sitten olet yksinkertaisesti täysin empatiakyvytön yksilö, joka on kykenemätön käsittämään asioita muusta näkökulmasta, kun sieltä omasta, turvallisesta pikku kuplasta jossa olet kasvanut. Eläisit vuoden, tai edes pari kuukautta paperittomana tai ihan vaikka peruspäivärahan varassa työttömänä joita nyt esimerkkeinä käytät. Toki on aina heitä, jotka pyrkivät käyttämään hyväkseen yhteiskunnan tukipalveluita antamatta mitään vastinetta, niin omissa kuin muualta tulleissakin. Sitten on ihmisiä joilla on oikeasti hätä ja puute ja väitän heitä olevan melkoisesti enemmän, kuin ensiksi mainittuja. Onko se, että on olemassa pieni joukko, joka pyrkii hyötymään yhteiskunnastamme hyväksyttävä syy olla auttamatta ketään? Yleistät myös kommenteissasi kaikkia kanssasi erilaista ajattelutapa edustavia äärivasemmistoksi ja syytät samaan aikaan tätä joukkoa kaikkien maahanmuuttokriittisten leimaamisesta äärioikeistoksi...Melkoista ristiriitaa... Asiat eivät ole aivan niin mustaa ja valkoista; ihmiset eivät ole yksistään hyviä tai pahoja. Huomaat sen kyllä, mikäli joskus uskallat vielä astua kuplastasi ulos. Rauhaa ja rakkautta kaikille.

   Lainaa

  53. Tulos: -6 (34 ääntä)
   totuuden_torvi: Tuossa, että Satu haluaa kutomansa sukkien päätyvän ainoastaan syntyperäisten suomalaisten jalkoihin, ei ole kyllä mitään väärää. Saahan sitä kutoja/lahjoittaja sentään toivoa, ettei aina kaikki mahdollinen päädy ulkomaalaisille ja etenkään paperittomille. Tämä kommentti tulee saamaan miinusta paljon, mutta aivan [...]
   Oon kanssasi samaa mieltä. Kai sitä saa lahjoittaa niille jotka oikeasti apua tarvivat. Laittomat maahantulijat voivat matkustaa lämpimämpään.

   Lainaa

  54. Tulos: +16 (30 ääntä)
   Rankaisija: Ei liikuta muita kuin ihmisperseitä.
   Eiköhän tuo ole päinvastoin. Ainoastaan ihmisperseitä, niin kuin esim. Satua ja sinua, asia ei liikuta.

   Lainaa

  55. Tulos: +25 (33 ääntä)
   totuuden_torvi: Minulle oli ihan OK opetella ne luritukset ja kyllähän ne myös ovat sen verran osa meidän kulttuuria, ettei siitä haittaa ole, jos jokainen suomalainen osaa nuo hyvin jossakin vaiheessa elämää. [...]
   ”Ne luritukset” eivät kyllä todellakaan ole merkittävä osa suomalaista kulttuuria. Enemmistö kirkkoon kuuluvista henkilöistä on tapakristittyjä, jotka eivät todellisuudessa ole uskovaisia ja joille uskontoon liittyvistä asioista ainostaan lomapyhillä on väliä. ”Luritukset” opetellaan rippikoulun takia, ja rippikoulu käydään tavan, lahjojen ja kirkkohäiden vuoksi. Joulun ja pääsiäisen vietossa tärkeää on läheisten yhdessäolo, ruoka ja rituaalit eikä Jeesus. Saatat itse olla ”oikea” kristitty, mutta sinun kyseenalaiset mielipiteesi eivät määritä suomalaista kulttuuria.

   Lainaa

  56. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Nää käsityöryhmät on aika raskaita nykyään. Monessa on jo kymmeniä tuhansia jäseniä. Useimmilla postaajista ei ole mitään ymmärrystä tekijänoikeuksista, linkkaamisesta (heitetään vaan kuvakaappauksia, saatanaargh) tai kauheasti perus netiketistä. Mä ymmärrän ja en ymmärrä, mikseivät jo edistyneet hifistelijät saisi esitellä töitään. Miksei saa harjoitella, opetella, edistyä ja viilata itseään aina paremmaksi? Pirjo-irmelit sanovat, että ei virheistä mitään väliä ja virkkaa siihen kukka päälle. Aina on tehty näin ja aina tehdään näin. Se vasta raskasta on. Näinniinku näihin postauksiin liittymättä.

   Lainaa

  57. Jerppe StoltenStolten 8.3.2020 21:50
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Harmi, ettei Sadun viimeisen kommentin alla ollut Fingerpori-tyylistä "miten niiden sukkien käy?"-letkautusta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kutojamummo, kutoa, neuloa, villasukat, mättö, ryhmä, voihan villasukka, hyväntekeväisyys, maahanmuuttajat, mamut, laittomat, kodittomat