Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ruokaympyrä

Olenkohan tilannut lastenannoksen?
Suurenna näkymä
Ruokaympyrä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Jeesjepujee 10.12.2019 0:27
   Tulos: +208 (588 ääntä)
   Ahaa... joka kerta kun käyn kebabilla kannustan hallitsematonta maahanmuuttoa.

   Lainaa

  2. Tulos: +606 (626 ääntä)
   En haluais maistaa Arin tekemää leipää.

   Lainaa

  3. Tulos: -189 (291 ääntä)
   Jeesjepujee: Ahaa… joka kerta kun käyn kebabilla kannustan hallitsematonta maahanmuuttoa.
   Waaaau ihan itekö ymmärsit noin tahallaan väärin? Linkki turvallinen, sisältää harmittoman memen: https://i.imgur.com/9nohQh4.jpg

   Lainaa

  4. Tulos: -60 (178 ääntä)
   Arihan viittaa siihen argumentiin, jonka mukaan mm. viljatuotteiden valmistuksessa nää mainitut tuholaiseläimet pääsee hengestään --> syömällä leipää vegaanit tukee kys otusten tappamista. Ei vaan ois voinu yhtään klikkiotsikommin muotoilla asiaansa.

   Lainaa

  5. Tulos: +184 (220 ääntä)
   bleb: Waaaau ihan itekö ymmärsit noin tahallaan väärin? Linkki turvallinen, sisältää harmittoman memen: https://i.imgur.com/9nohQh4.jpg
   Mites meni noin niinkun omasta mielestä? Sarkasmi on vaikea laji, joten viittaan teidät ystävällisesti kurkkaamaan itsenne linkittämää kuvaa.

   Lainaa

  6. Kilokalori OG 10.12.2019 1:36
   Tulos: +97 (127 ääntä)
   bleb: Waaaau ihan itekö ymmärsit noin tahallaan väärin? Linkki turvallinen, sisältää harmittoman memen: https://i.imgur.com/9nohQh4.jpg
   Voi herran jestas sentään. Et tainnut itse tajuta missä se vitsi oli.

   Lainaa

  7. Tulos: +19 (163 ääntä)
   Joo. Sitten jos tosiaan se yksi pieni osa edes näennäisesti viitsii työskennellä, eikä olla pelkästään elätettävänä, kannatta varmasti boikotoida tätä toimintaa. Oppiipahan olemaan täysin yhteiskunnan varassa sitten jatkossa.

   Lainaa

  8. Tulos: +402 (414 ääntä)
   Miksi näistä feissarimokien kommenttiosioistakin on tullut näin aggressiivisia

   Lainaa

  9. Tulos: -49 (107 ääntä)
   Vieläkö Mantan grilli Kajaanissa toimii ja onko kotimaisessa omistuksessa? Sieltä joskus haettiin kebabia kun asuttiin siellä, mutta annos oli kyllä iso. Mistä tuosta jutusta näkee, että se on haettu ulkomaalaisten grillistä vai onko se tiedossa muuten?

   Lainaa

  10. Tulos: -73 (119 ääntä)
   Kilokalori OG: Voi herran jestas sentään. Et tainnut itse tajuta missä se vitsi oli.
   Ei näin. Kyllä se oli tuo ensimmäinen kommentoija sekä te kaksi, jotka ei asiaa tajunnut. FB kommenteissa ei viitata mitenkään kebabin olevan hallitsemattoman maahanmuuton puolesta, vaan eka moka-kommentoija tekee tyypillisen olkiukon, jossa alkuperäinen kommentti käännetään toisinpäin ja vedetään esimerkki äärimmilleen.

   Lainaa

  11. Tulos: +71 (171 ääntä)
   Kyllä: Miksi näistä feissarimokien kommenttiosioistakin on tullut näin aggressiivisia
   Koska suomalaiset haluaa persuja. Persut ovat kuin koulukiusaajat ja ne on nyt muotia.

   Lainaa

  12. Tulos: +212 (242 ääntä)
   Itsekin (valitettavasti) tunnen erään, joka öyhöttää somessa maahanmuuttajista. Aikanaan kirjoitti muun muassa, että kaikki islamin uskoiset pitäisi hävittää. Muutaman päivän päästä näin saman kaverin kebabrulla suussa turkkilaisessa pitseriassa. Että näin.

   Lainaa

  13. Tulos: -155 (209 ääntä)
   Kyllä: Miksi näistä feissarimokien kommenttiosioistakin on tullut näin aggressiivisia
   Koska feministit haluavat levittää miesvihan ilosanomaa. Eivät muunlaiseen kommentointiin pysty.

   Lainaa

  14. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Minä toas: Vieläkö Mantan grilli Kajaanissa toimii ja onko kotimaisessa omistuksessa? Sieltä joskus haettiin kebabia kun asuttiin siellä, mutta annos oli kyllä iso. Mistä tuosta jutusta näkee, että se on haettu ulkomaalaisten grillistä vai onko se tiedossa muuten?
   Liekö viittaus myös ulkomaalaistaustaiseen ruokaan eli kebabiin? Toki vaihtoehtoinen hamppari ja pizza olisi ollut ihan erilailla kotimaista....

   Lainaa

  15. Tulos: -27 (47 ääntä)
   Kun tarpeels miettii, ni toisaalta Markolla ja Arilla on pointti

   Lainaa

  16. Kielipoliisi 10.12.2019 12:03
   Tulos: -70 (136 ääntä)
   Pasi: Koska suomalaiset haluaa persuja. Persut ovat kuin koulukiusaajat ja ne on nyt muotia.
   Niin. Mikähän kumma siinä on, että kun liberaalivasemmistovihreys on valloillaan, koservatiivipuolue kasvattaa kannatustaan koko ajan. Ovatko kaikki muut tosiaan niitä tyhmiä? Herra paratkoon, persuja? Voisiko olla niin, että ideologinen poseeraaminen ja muu huttu alkaa olla aika ohutta, kun haetaan oikeita ratkaisuja ongelmiin? Eikö se olekin erikoista, että hallituspuolueiden söhlätessä - laidasta laitaan - tulos sataa yhteen laariin? Ehkei kyse ole muodista, ehkä kyse onkin siitä, että yleisen vaikuttavuuden puutetta uhkuvan perseilyn jälkeen moni kaipaakin politiikkaan linjakkuutta, edes jonkinlaista. On hirveän omahyväinen oletus, että ne muut on niitä rasistipersuja ja niitä kannatetaan koska se on muotia. Siinä taitaa jopa piillä ajatusvirhe.

   Lainaa

  17. Tulos: +133 (143 ääntä)
   Kyllä: Miksi näistä feissarimokien kommenttiosioistakin on tullut näin aggressiivisia
   Ilta-sanomien artikkelien kommentoijat on vissiin siirtyny tänne.

   Lainaa

  18. Olohuoneen laama 10.12.2019 12:27
   Tulos: +129 (173 ääntä)
   Kielipoliisi: Niin. Mikähän kumma siinä on, että kun liberaalivasemmistovihreys on valloillaan, koservatiivipuolue kasvattaa kannatustaan koko ajan. Ovatko kaikki muut tosiaan niitä tyhmiä? Herra paratkoon, persuja? Voisiko olla niin, että ideologinen poseeraaminen ja muu huttu alkaa olla aika ohutta, kun haetaan oikeita ratkaisuja [...]
   Moni ei kaipaa linjakkuutta eikä persujen kannattaminen ole muotia, ihmisillä ei vaan riitä tieto monimutkaisten yhteiskunnallisten ilmiöiden ymmärrykseen, persut etunenässä tarjoavat helpon ratkaisun. Heidän populisminsa ja tapansa "argumentoida" myös puree, no, yksinkertaisempaan väestöön. Ihminen on äärimmäisen helposti vietävissä, ja persut käyttävät taitavasti hyväkseen kansan tunteita järjen edeltä sekä hallituksen kompurointia (mm. Raivokas mustamaalaus, parhaita esimerkkejä tämä pirun Tynkkynen, joka oikein kiusaa muita poliitikkoja idiootit ja/tai tunteettomat seuraavat sekä komppaavat).

   Lainaa

  19. Tulos: +82 (106 ääntä)
   Kielipoliisi: Niin. Mikähän kumma siinä on, että kun liberaalivasemmistovihreys on valloillaan, koservatiivipuolue kasvattaa kannatustaan koko ajan. Ovatko kaikki muut tosiaan niitä tyhmiä? Herra paratkoon, persuja? Voisiko olla niin, että ideologinen poseeraaminen ja muu huttu alkaa olla aika ohutta, kun haetaan oikeita ratkaisuja [...]
   Se on ihan sama, onko random äänestäjä rasisti vai ei, se kuitenkin on päättänyt että suoranaiset natsit puolueessa ei ole tarpeeksi hyvä syy olla äänestämättä niitä. Kertoo tarpeeksi ihmisestä. Toki voisi lukea esim. puolueohjelmia aikansa kuluksi niin niitä konkreettisia parannusehdotuksia alkaisi löytyä muiltakin kuin niiltä, jotka huutavat kovimmin "eliitistä".

   Lainaa

  20. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Jos tilaa jonkun anoksen mukaan niin kannattaa pyytää näytille sitä rasiaa mihin ne sen laittaa. Tai tilata samantien kaksi annosta.

   Lainaa

  21. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Toj Karin: Ei näin. Kyllä se oli tuo ensimmäinen kommentoija sekä te kaksi, jotka ei asiaa tajunnut. FB kommenteissa ei viitata mitenkään kebabin olevan hallitsemattoman maahanmuuton puolesta, vaan eka moka-kommentoija tekee tyypillisen olkiukon, jossa alkuperäinen kommentti käännetään toisinpäin ja vedetään esimerkki äärimmilleen.
   Siinä sä olet väärässä. Esimerkin ihminen on ääripää teoissaan, mutta myös mielipiteissään.

   Lainaa

  22. Tulos: -34 (64 ääntä)
   Jepjoo: Itsekin (valitettavasti) tunnen erään, joka öyhöttää somessa maahanmuuttajista. Aikanaan kirjoitti muun muassa, että kaikki islamin uskoiset pitäisi hävittää. Muutaman päivän päästä näin saman kaverin kebabrulla suussa turkkilaisessa pitseriassa. Että näin.
   Mäkin tunnen ihmisiä jotka vouhottaa ilmastokriisistä ja käy lähes joka päivä sushilla. No näitä idiooteja on joka "ryhmittymissä".

   Lainaa

  23. Epäpoliitikko 10.12.2019 22:08
   Tulos: -34 (58 ääntä)
   Kyllä: Miksi näistä feissarimokien kommenttiosioistakin on tullut näin aggressiivisia
   Hmm... olet mielestäni oikeassa. Alun perin kommenteissa oli ihan helmiä juttuja, jotka saivat nauramaan ja ajattelemaan. Sitten tuli erittäin vahvoja kommentteja vegaaneilta, feministeiltä, sukupuolivähemmistöjen kannattajilta, huumemyönteisiltä ja eläinfanaatikoilta (lue: vihervasemmistolta). Ja se provosoi muita. Oulun syksyn -18 jälkeen alkoi persujen esiinmarssi. Ja se provosoi muita. Viimeisen vuoden aikana kommentteja peukuttavien perusteella voi todeta, että lukijoissa on erittäin paljon vihervasemmistoa. Erittäin paljon. Onko se syynä aggressiiviseen kirjoitteluun - mene ja tiedä. Samanlaista toisten mielipiteiden suvaitsemattomuutta tuntuu olevan siellä täällä netissä. Harmillista polarisaatiota. Mutta täällä, harmittomalla nettimokasivustolla, liika paasaaminen tuntuu irvokkaalta. Relatkaa ja hymyilkää.

   Lainaa

  24. Sanni Saastuttaja 11.12.2019 7:23
   Tulos: +39 (63 ääntä)
   Kukkuu: Mäkin tunnen ihmisiä jotka vouhottaa ilmastokriisistä ja käy lähes joka päivä sushilla. No näitä idiooteja on joka “ryhmittymissä”.
   Asun 15,5 neliöisessä yksiössä. Käytän vettä säästeliäästi. Säästän sähköä. En lämmitä tai viilennä kotia tarpeettomasti. Liikun yleensä joko jalan tai fillarilla, harvemmin julkisilla. Ostan tuotteen uutena vain jos en saa sellaista käytettynä ja kaikki tulee oikeaan tarpeeseen (= ainoat talvikengät eivät ole enää korjattavissa). Syön vain kasviperäistä ruokaa. Yleensä ruokani koostuu pääosin kotimaisista kasviksista. Ostan paljon hävikkiruokaa. Työskentelen alalla joka tähtää ekologisempaan elektroniikkaan. Jos käyn muutaman kerran viikossa sushilla, olen silti tehnyt enemmän ekologisuuden eteen kuin valtaosa muista. En tunne huonoa omatuntoa.

   Lainaa

  25. Tulos: +17 (31 ääntä)
   Mäkin tunnen monta ihmistä jotka ymmärtävät että on muutakin kuin musta ja valkoinen.

   Lainaa

  26. Isä neljän, joka olet töissä 11.12.2019 9:24
   Tulos: +49 (55 ääntä)
   Kielipoliisi: Niin. Mikähän kumma siinä on, että kun liberaalivasemmistovihreys on valloillaan, koservatiivipuolue kasvattaa kannatustaan koko ajan. Ovatko kaikki muut tosiaan niitä tyhmiä? Herra paratkoon, persuja? Voisiko olla niin, että ideologinen poseeraaminen ja muu huttu alkaa olla aika ohutta, kun haetaan oikeita ratkaisuja [...]
   Joo mene pois. Politiikka kuuluu tänne yhtä paljon kuin jalkapallo kirkkoon.

   Lainaa

  27. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Huok. On tämäkin sivusto sitten pilattu politiikalla. Voisko joku vaikka kertoo niiden koiranpennun viime päivien toilailuista?

   Lainaa

  28. Tulos: -25 (43 ääntä)
   Pasi: Koska suomalaiset haluaa persuja. Persut ovat kuin koulukiusaajat ja ne on nyt muotia.
   Pasi. Parempi ihminen.

   Lainaa

  29. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Mikä v*tun "groisantti"?

   Lainaa

  30. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Björn: Mikä v*tun “groisantti”?
   Suomalaisilla on tunnetusti vaikeuksia erottaa kirjaimet c, g, k ja q toisistaan.

   Lainaa

  31. Tulos: -19 (21 ääntä)
   Sanni Saastuttaja: Asun 15,5 neliöisessä yksiössä. Käytän vettä säästeliäästi. Säästän sähköä. En lämmitä tai viilennä kotia tarpeettomasti. Liikun yleensä joko jalan tai fillarilla, harvemmin julkisilla. Ostan tuotteen uutena vain jos en saa sellaista käytettynä ja kaikki tulee oikeaan tarpeeseen (= ainoat talvikengät eivät ole enää [...]
   Kiitos uhrauksestasi, omasta ja niiden puolesta jotka ei sitä osaa arvostaa. Pointti kuitenkin oli että meistä jokainen hemmottelle itseään, mutta nää leipäpapit tuntuu olevan vaan internetissä nykyään se "järjenääni". Kaksinaismorislimiako?

   Lainaa

  32. Mustalaisnaamio 11.12.2019 22:00
   Tulos: -11 (19 ääntä)
   Kyllä: Miksi näistä feissarimokien kommenttiosioistakin on tullut näin aggressiivisia
   Ainahan tämä on ollut. Samaa hienovaraista argumentointia, mitä olis esim. Rasmuksen ja maahanmuuttokriittisten ryhmässä, jos ne yhdistettäisiin.

   Lainaa

  33. Mustalaisnaamio 11.12.2019 22:03
   Tulos: -28 (30 ääntä)
   Epäpoliitikko: Hmm… olet mielestäni oikeassa. Alun perin kommenteissa oli ihan helmiä juttuja, jotka saivat nauramaan ja ajattelemaan. Sitten tuli erittäin vahvoja kommentteja vegaaneilta, feministeiltä, sukupuolivähemmistöjen kannattajilta, huumemyönteisiltä ja eläinfanaatikoilta (lue: vihervasemmistolta). Ja se provosoi [...]
   Eikös tämä eräs politiikan toimittajakin, joka on kriittisesti suhtautunut tämän vas. hallituksen toimintaan ole ollut suorastaan järkyttynyt saamiensa tappouhkausten määrän takia. Vasenta laitaa ei kritisoida!

   Lainaa

  34. Mustalaisnaamio 11.12.2019 22:06
   Tulos: -26 (44 ääntä)
   Just: Se on ihan sama, onko random äänestäjä rasisti vai ei, se kuitenkin on päättänyt että suoranaiset natsit puolueessa ei ole tarpeeksi hyvä syy olla äänestämättä niitä. Kertoo tarpeeksi ihmisestä. Toki voisi lukea esim. puolueohjelmia aikansa kuluksi niin niitä konkreettisia parannusehdotuksia alkaisi löytyä muiltakin kuin niiltä, jotka huutavat kovimmin “eliitistä”.
   Kannattaa käydä lääkärissä, jos alkaa nähdä natseja joka paikassa.

   Lainaa

  35. Tulos: -30 (36 ääntä)
   Sanni Saastuttaja: Asun 15,5 neliöisessä yksiössä. Käytän vettä säästeliäästi. Säästän sähköä. En lämmitä tai viilennä kotia tarpeettomasti. Liikun yleensä joko jalan tai fillarilla, harvemmin julkisilla. Ostan tuotteen uutena vain jos en saa sellaista käytettynä ja kaikki tulee oikeaan tarpeeseen (= ainoat talvikengät eivät ole enää [...]
   Mitä on kasviperäinen sushi? Pelkkää merilevää ja riisiä?

   Lainaa

  36. Tulos: -4 (8 ääntä)
   https://kuluttaja.fi/artikkelit/velaksi-viljelty-basmatiriisi/ No mut joka tapauksessa jätän tän vaa tähä.

   Lainaa

  37. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Lohi on 36 tunnissa merestä sushilautasella. Kykenemme viemään kalan Pohjois-Norjasta Japaniin nopeammin kuin jos se vietäisiin Osloon, tiivistää Finnair Cargon toimitusjohtaja Janne Tarvainen. https://yle.fi/uutiset/3-10239546 Ja tämän.

   Lainaa

  38. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Ari taitaa viitata siihen, että jauhojen joukkoon joutuu usein hiiriä tai muita tuhoeläimiä. Kahvissa ja teessä on hävyttömästi murskattuja hyönteisiä.

   Lainaa

  39. Kasviperäinen sushi 13.12.2019 23:51
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Segaani: Mitä on kasviperäinen sushi? Pelkkää merilevää ja riisiä?
   Merilevän ja riisin lisäksi mm. Tofua, avokadoa, porkkanaa, bataattia, kurkkua, paprikaa.

   Lainaa

  40. Nimi löytyy 15.12.2019 8:00
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Jinx: Arihan viittaa siihen argumentiin, jonka mukaan mm. viljatuotteiden valmistuksessa nää mainitut tuholaiseläimet pääsee hengestään –> syömällä leipää vegaanit tukee kys otusten tappamista. Ei vaan ois voinu yhtään klikkiotsikommin muotoilla asiaansa.
   Ei, vaan siihen että jauhot tosiaan sisältää ainakin hyönteisiä jonkin verran, koska niiltä ei voi välttyä kun ruoka kasvatetaan ulkona. Jyrsijöistä en tiedä, ovatko jo niin isoja että niiden raadot saadaan pois ennen jauhamista.

   Lainaa

  41. Tulos: +1 (1 ääni)
   Segaani: Mitä on kasviperäinen sushi? Pelkkää merilevää ja riisiä?
   Sushiin käytetään myös avokadoa, kurkkua yms. :)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hampurilainen, McDonald's, vegaanit, kasvisruoka, leipä, hyönteiset, Maikkari, kebab, lastenannos, maahanmuutto, maahanmuuttajat, mamut