Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ruokaympyrä

Olenkohan tilannut lastenannoksen?
Ruokaympyrä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 41 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Jeesjepujee 10.12.2019 0:27
      Tulos: +228 (640 ääntä)
      Ahaa... joka kerta kun käyn kebabilla kannustan hallitsematonta maahanmuuttoa.

      Lainaa

    2. Tulos: +652 (678 ääntä)
      En haluais maistaa Arin tekemää leipää.

      Lainaa

    3. Tulos: -197 (315 ääntä)
      Jeesjepujee: Ahaa… joka kerta kun käyn kebabilla kannustan hallitsematonta maahanmuuttoa.
      Waaaau ihan itekö ymmärsit noin tahallaan väärin? Linkki turvallinen, sisältää harmittoman memen: https://i.imgur.com/9nohQh4.jpg

      Lainaa

    4. Tulos: -62 (198 ääntä)
      Arihan viittaa siihen argumentiin, jonka mukaan mm. viljatuotteiden valmistuksessa nää mainitut tuholaiseläimet pääsee hengestään --> syömällä leipää vegaanit tukee kys otusten tappamista. Ei vaan ois voinu yhtään klikkiotsikommin muotoilla asiaansa.

      Lainaa

    5. Tulos: +190 (240 ääntä)
      bleb: Waaaau ihan itekö ymmärsit noin tahallaan väärin? Linkki turvallinen, sisältää harmittoman memen: https://i.imgur.com/9nohQh4.jpg
      Mites meni noin niinkun omasta mielestä? Sarkasmi on vaikea laji, joten viittaan teidät ystävällisesti kurkkaamaan itsenne linkittämää kuvaa.

      Lainaa

    6. Kilokalori OG 10.12.2019 1:36
      Tulos: +103 (143 ääntä)
      bleb: Waaaau ihan itekö ymmärsit noin tahallaan väärin? Linkki turvallinen, sisältää harmittoman memen: https://i.imgur.com/9nohQh4.jpg
      Voi herran jestas sentään. Et tainnut itse tajuta missä se vitsi oli.

      Lainaa

    7. Tulos: +17 (189 ääntä)
      Joo. Sitten jos tosiaan se yksi pieni osa edes näennäisesti viitsii työskennellä, eikä olla pelkästään elätettävänä, kannatta varmasti boikotoida tätä toimintaa. Oppiipahan olemaan täysin yhteiskunnan varassa sitten jatkossa.

      Lainaa

    8. Tulos: +424 (438 ääntä)
      Miksi näistä feissarimokien kommenttiosioistakin on tullut näin aggressiivisia

      Lainaa

    9. Tulos: -54 (116 ääntä)
      Vieläkö Mantan grilli Kajaanissa toimii ja onko kotimaisessa omistuksessa? Sieltä joskus haettiin kebabia kun asuttiin siellä, mutta annos oli kyllä iso. Mistä tuosta jutusta näkee, että se on haettu ulkomaalaisten grillistä vai onko se tiedossa muuten?

      Lainaa

    10. Tulos: -76 (132 ääntä)
      Kilokalori OG: Voi herran jestas sentään. Et tainnut itse tajuta missä se vitsi oli.
      Ei näin. Kyllä se oli tuo ensimmäinen kommentoija sekä te kaksi, jotka ei asiaa tajunnut. FB kommenteissa ei viitata mitenkään kebabin olevan hallitsemattoman maahanmuuton puolesta, vaan eka moka-kommentoija tekee tyypillisen olkiukon, jossa alkuperäinen kommentti käännetään toisinpäin ja vedetään esimerkki äärimmilleen.

      Lainaa

    11. Tulos: +77 (189 ääntä)
      Kyllä: Miksi näistä feissarimokien kommenttiosioistakin on tullut näin aggressiivisia
      Koska suomalaiset haluaa persuja. Persut ovat kuin koulukiusaajat ja ne on nyt muotia.

      Lainaa

    12. Tulos: +223 (259 ääntä)
      Itsekin (valitettavasti) tunnen erään, joka öyhöttää somessa maahanmuuttajista. Aikanaan kirjoitti muun muassa, että kaikki islamin uskoiset pitäisi hävittää. Muutaman päivän päästä näin saman kaverin kebabrulla suussa turkkilaisessa pitseriassa. Että näin.

      Lainaa

    13. Tulos: -170 (232 ääntä)
      Kyllä: Miksi näistä feissarimokien kommenttiosioistakin on tullut näin aggressiivisia
      Koska feministit haluavat levittää miesvihan ilosanomaa. Eivät muunlaiseen kommentointiin pysty.

      Lainaa

    14. Tulos: +59 (65 ääntä)
      Minä toas: Vieläkö Mantan grilli Kajaanissa toimii ja onko kotimaisessa omistuksessa? Sieltä joskus haettiin kebabia kun asuttiin siellä, mutta annos oli kyllä iso. Mistä tuosta jutusta näkee, että se on haettu ulkomaalaisten grillistä vai onko se tiedossa muuten?
      Liekö viittaus myös ulkomaalaistaustaiseen ruokaan eli kebabiin? Toki vaihtoehtoinen hamppari ja pizza olisi ollut ihan erilailla kotimaista....

      Lainaa

    15. Tulos: -30 (58 ääntä)
      Kun tarpeels miettii, ni toisaalta Markolla ja Arilla on pointti

      Lainaa

    16. Kielipoliisi 10.12.2019 12:03
      Tulos: -75 (151 ääntä)
      Pasi: Koska suomalaiset haluaa persuja. Persut ovat kuin koulukiusaajat ja ne on nyt muotia.
      Niin. Mikähän kumma siinä on, että kun liberaalivasemmistovihreys on valloillaan, koservatiivipuolue kasvattaa kannatustaan koko ajan. Ovatko kaikki muut tosiaan niitä tyhmiä? Herra paratkoon, persuja? Voisiko olla niin, että ideologinen poseeraaminen ja muu huttu alkaa olla aika ohutta, kun haetaan oikeita ratkaisuja ongelmiin? Eikö se olekin erikoista, että hallituspuolueiden söhlätessä - laidasta laitaan - tulos sataa yhteen laariin? Ehkei kyse ole muodista, ehkä kyse onkin siitä, että yleisen vaikuttavuuden puutetta uhkuvan perseilyn jälkeen moni kaipaakin politiikkaan linjakkuutta, edes jonkinlaista. On hirveän omahyväinen oletus, että ne muut on niitä rasistipersuja ja niitä kannatetaan koska se on muotia. Siinä taitaa jopa piillä ajatusvirhe.

      Lainaa

    17. Tulos: +139 (153 ääntä)
      Kyllä: Miksi näistä feissarimokien kommenttiosioistakin on tullut näin aggressiivisia
      Ilta-sanomien artikkelien kommentoijat on vissiin siirtyny tänne.

      Lainaa

    18. Olohuoneen laama 10.12.2019 12:27
      Tulos: +134 (188 ääntä)
      Kielipoliisi: Niin. Mikähän kumma siinä on, että kun liberaalivasemmistovihreys on valloillaan, koservatiivipuolue kasvattaa kannatustaan koko ajan. Ovatko kaikki muut tosiaan niitä tyhmiä? Herra paratkoon, persuja? Voisiko olla niin, että ideologinen poseeraaminen ja muu huttu alkaa olla aika ohutta, kun haetaan oikeita ratkaisuja [...]
      Moni ei kaipaa linjakkuutta eikä persujen kannattaminen ole muotia, ihmisillä ei vaan riitä tieto monimutkaisten yhteiskunnallisten ilmiöiden ymmärrykseen, persut etunenässä tarjoavat helpon ratkaisun. Heidän populisminsa ja tapansa "argumentoida" myös puree, no, yksinkertaisempaan väestöön. Ihminen on äärimmäisen helposti vietävissä, ja persut käyttävät taitavasti hyväkseen kansan tunteita järjen edeltä sekä hallituksen kompurointia (mm. Raivokas mustamaalaus, parhaita esimerkkejä tämä pirun Tynkkynen, joka oikein kiusaa muita poliitikkoja idiootit ja/tai tunteettomat seuraavat sekä komppaavat).

      Lainaa

    19. Tulos: +83 (117 ääntä)
      Kielipoliisi: Niin. Mikähän kumma siinä on, että kun liberaalivasemmistovihreys on valloillaan, koservatiivipuolue kasvattaa kannatustaan koko ajan. Ovatko kaikki muut tosiaan niitä tyhmiä? Herra paratkoon, persuja? Voisiko olla niin, että ideologinen poseeraaminen ja muu huttu alkaa olla aika ohutta, kun haetaan oikeita ratkaisuja [...]
      Se on ihan sama, onko random äänestäjä rasisti vai ei, se kuitenkin on päättänyt että suoranaiset natsit puolueessa ei ole tarpeeksi hyvä syy olla äänestämättä niitä. Kertoo tarpeeksi ihmisestä. Toki voisi lukea esim. puolueohjelmia aikansa kuluksi niin niitä konkreettisia parannusehdotuksia alkaisi löytyä muiltakin kuin niiltä, jotka huutavat kovimmin "eliitistä".

      Lainaa

    20. Tulos: +15 (21 ääntä)
      Jos tilaa jonkun anoksen mukaan niin kannattaa pyytää näytille sitä rasiaa mihin ne sen laittaa. Tai tilata samantien kaksi annosta.

      Lainaa

    21. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Toj Karin: Ei näin. Kyllä se oli tuo ensimmäinen kommentoija sekä te kaksi, jotka ei asiaa tajunnut. FB kommenteissa ei viitata mitenkään kebabin olevan hallitsemattoman maahanmuuton puolesta, vaan eka moka-kommentoija tekee tyypillisen olkiukon, jossa alkuperäinen kommentti käännetään toisinpäin ja vedetään esimerkki äärimmilleen.
      Siinä sä olet väärässä. Esimerkin ihminen on ääripää teoissaan, mutta myös mielipiteissään.

      Lainaa

    22. Tulos: -37 (75 ääntä)
      Jepjoo: Itsekin (valitettavasti) tunnen erään, joka öyhöttää somessa maahanmuuttajista. Aikanaan kirjoitti muun muassa, että kaikki islamin uskoiset pitäisi hävittää. Muutaman päivän päästä näin saman kaverin kebabrulla suussa turkkilaisessa pitseriassa. Että näin.
      Mäkin tunnen ihmisiä jotka vouhottaa ilmastokriisistä ja käy lähes joka päivä sushilla. No näitä idiooteja on joka "ryhmittymissä".

      Lainaa

    23. Epäpoliitikko 10.12.2019 22:08
      Tulos: -40 (74 ääntä)
      Kyllä: Miksi näistä feissarimokien kommenttiosioistakin on tullut näin aggressiivisia
      Hmm... olet mielestäni oikeassa. Alun perin kommenteissa oli ihan helmiä juttuja, jotka saivat nauramaan ja ajattelemaan. Sitten tuli erittäin vahvoja kommentteja vegaaneilta, feministeiltä, sukupuolivähemmistöjen kannattajilta, huumemyönteisiltä ja eläinfanaatikoilta (lue: vihervasemmistolta). Ja se provosoi muita. Oulun syksyn -18 jälkeen alkoi persujen esiinmarssi. Ja se provosoi muita. Viimeisen vuoden aikana kommentteja peukuttavien perusteella voi todeta, että lukijoissa on erittäin paljon vihervasemmistoa. Erittäin paljon. Onko se syynä aggressiiviseen kirjoitteluun - mene ja tiedä. Samanlaista toisten mielipiteiden suvaitsemattomuutta tuntuu olevan siellä täällä netissä. Harmillista polarisaatiota. Mutta täällä, harmittomalla nettimokasivustolla, liika paasaaminen tuntuu irvokkaalta. Relatkaa ja hymyilkää.

      Lainaa

    24. Sanni Saastuttaja 11.12.2019 7:23
      Tulos: +44 (72 ääntä)
      Kukkuu: Mäkin tunnen ihmisiä jotka vouhottaa ilmastokriisistä ja käy lähes joka päivä sushilla. No näitä idiooteja on joka “ryhmittymissä”.
      Asun 15,5 neliöisessä yksiössä. Käytän vettä säästeliäästi. Säästän sähköä. En lämmitä tai viilennä kotia tarpeettomasti. Liikun yleensä joko jalan tai fillarilla, harvemmin julkisilla. Ostan tuotteen uutena vain jos en saa sellaista käytettynä ja kaikki tulee oikeaan tarpeeseen (= ainoat talvikengät eivät ole enää korjattavissa). Syön vain kasviperäistä ruokaa. Yleensä ruokani koostuu pääosin kotimaisista kasviksista. Ostan paljon hävikkiruokaa. Työskentelen alalla joka tähtää ekologisempaan elektroniikkaan. Jos käyn muutaman kerran viikossa sushilla, olen silti tehnyt enemmän ekologisuuden eteen kuin valtaosa muista. En tunne huonoa omatuntoa.

      Lainaa

    25. Tulos: +22 (36 ääntä)
      Mäkin tunnen monta ihmistä jotka ymmärtävät että on muutakin kuin musta ja valkoinen.

      Lainaa

    26. Isä neljän, joka olet töissä 11.12.2019 9:24
      Tulos: +51 (63 ääntä)
      Kielipoliisi: Niin. Mikähän kumma siinä on, että kun liberaalivasemmistovihreys on valloillaan, koservatiivipuolue kasvattaa kannatustaan koko ajan. Ovatko kaikki muut tosiaan niitä tyhmiä? Herra paratkoon, persuja? Voisiko olla niin, että ideologinen poseeraaminen ja muu huttu alkaa olla aika ohutta, kun haetaan oikeita ratkaisuja [...]
      Joo mene pois. Politiikka kuuluu tänne yhtä paljon kuin jalkapallo kirkkoon.

      Lainaa

    27. Tulos: +46 (56 ääntä)
      Huok. On tämäkin sivusto sitten pilattu politiikalla. Voisko joku vaikka kertoo niiden koiranpennun viime päivien toilailuista?

      Lainaa

    28. Tulos: -23 (51 ääntä)
      Pasi: Koska suomalaiset haluaa persuja. Persut ovat kuin koulukiusaajat ja ne on nyt muotia.
      Pasi. Parempi ihminen.

      Lainaa

    29. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Mikä v*tun "groisantti"?

      Lainaa

    30. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Björn: Mikä v*tun “groisantti”?
      Suomalaisilla on tunnetusti vaikeuksia erottaa kirjaimet c, g, k ja q toisistaan.

      Lainaa

    31. Tulos: -22 (30 ääntä)
      Sanni Saastuttaja: Asun 15,5 neliöisessä yksiössä. Käytän vettä säästeliäästi. Säästän sähköä. En lämmitä tai viilennä kotia tarpeettomasti. Liikun yleensä joko jalan tai fillarilla, harvemmin julkisilla. Ostan tuotteen uutena vain jos en saa sellaista käytettynä ja kaikki tulee oikeaan tarpeeseen (= ainoat talvikengät eivät ole enää [...]
      Kiitos uhrauksestasi, omasta ja niiden puolesta jotka ei sitä osaa arvostaa. Pointti kuitenkin oli että meistä jokainen hemmottelle itseään, mutta nää leipäpapit tuntuu olevan vaan internetissä nykyään se "järjenääni". Kaksinaismorislimiako?

      Lainaa

    32. Mustalaisnaamio 11.12.2019 22:00
      Tulos: -9 (23 ääntä)
      Kyllä: Miksi näistä feissarimokien kommenttiosioistakin on tullut näin aggressiivisia
      Ainahan tämä on ollut. Samaa hienovaraista argumentointia, mitä olis esim. Rasmuksen ja maahanmuuttokriittisten ryhmässä, jos ne yhdistettäisiin.

      Lainaa

    33. Mustalaisnaamio 11.12.2019 22:03
      Tulos: -29 (37 ääntä)
      Epäpoliitikko: Hmm… olet mielestäni oikeassa. Alun perin kommenteissa oli ihan helmiä juttuja, jotka saivat nauramaan ja ajattelemaan. Sitten tuli erittäin vahvoja kommentteja vegaaneilta, feministeiltä, sukupuolivähemmistöjen kannattajilta, huumemyönteisiltä ja eläinfanaatikoilta (lue: vihervasemmistolta). Ja se provosoi [...]
      Eikös tämä eräs politiikan toimittajakin, joka on kriittisesti suhtautunut tämän vas. hallituksen toimintaan ole ollut suorastaan järkyttynyt saamiensa tappouhkausten määrän takia. Vasenta laitaa ei kritisoida!

      Lainaa

    34. Mustalaisnaamio 11.12.2019 22:06
      Tulos: -25 (53 ääntä)
      Just: Se on ihan sama, onko random äänestäjä rasisti vai ei, se kuitenkin on päättänyt että suoranaiset natsit puolueessa ei ole tarpeeksi hyvä syy olla äänestämättä niitä. Kertoo tarpeeksi ihmisestä. Toki voisi lukea esim. puolueohjelmia aikansa kuluksi niin niitä konkreettisia parannusehdotuksia alkaisi löytyä muiltakin kuin niiltä, jotka huutavat kovimmin “eliitistä”.
      Kannattaa käydä lääkärissä, jos alkaa nähdä natseja joka paikassa.

      Lainaa

    35. Tulos: -34 (46 ääntä)
      Sanni Saastuttaja: Asun 15,5 neliöisessä yksiössä. Käytän vettä säästeliäästi. Säästän sähköä. En lämmitä tai viilennä kotia tarpeettomasti. Liikun yleensä joko jalan tai fillarilla, harvemmin julkisilla. Ostan tuotteen uutena vain jos en saa sellaista käytettynä ja kaikki tulee oikeaan tarpeeseen (= ainoat talvikengät eivät ole enää [...]
      Mitä on kasviperäinen sushi? Pelkkää merilevää ja riisiä?

      Lainaa

    36. Tulos: -4 (12 ääntä)
      https://kuluttaja.fi/artikkelit/velaksi-viljelty-basmatiriisi/ No mut joka tapauksessa jätän tän vaa tähä.

      Lainaa

    37. Tulos: -10 (14 ääntä)
      Lohi on 36 tunnissa merestä sushilautasella. Kykenemme viemään kalan Pohjois-Norjasta Japaniin nopeammin kuin jos se vietäisiin Osloon, tiivistää Finnair Cargon toimitusjohtaja Janne Tarvainen. https://yle.fi/uutiset/3-10239546 Ja tämän.

      Lainaa

    38. Tulos: +15 (21 ääntä)
      Ari taitaa viitata siihen, että jauhojen joukkoon joutuu usein hiiriä tai muita tuhoeläimiä. Kahvissa ja teessä on hävyttömästi murskattuja hyönteisiä.

      Lainaa

    39. Kasviperäinen sushi 13.12.2019 23:51
      Tulos: +27 (31 ääntä)
      Segaani: Mitä on kasviperäinen sushi? Pelkkää merilevää ja riisiä?
      Merilevän ja riisin lisäksi mm. Tofua, avokadoa, porkkanaa, bataattia, kurkkua, paprikaa.

      Lainaa

    40. Nimi löytyy 15.12.2019 8:00
      Tulos: +7 (13 ääntä)
      Jinx: Arihan viittaa siihen argumentiin, jonka mukaan mm. viljatuotteiden valmistuksessa nää mainitut tuholaiseläimet pääsee hengestään –> syömällä leipää vegaanit tukee kys otusten tappamista. Ei vaan ois voinu yhtään klikkiotsikommin muotoilla asiaansa.
      Ei, vaan siihen että jauhot tosiaan sisältää ainakin hyönteisiä jonkin verran, koska niiltä ei voi välttyä kun ruoka kasvatetaan ulkona. Jyrsijöistä en tiedä, ovatko jo niin isoja että niiden raadot saadaan pois ennen jauhamista.

      Lainaa

    41. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Segaani: Mitä on kasviperäinen sushi? Pelkkää merilevää ja riisiä?
      Sushiin käytetään myös avokadoa, kurkkua yms. :)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hampurilainen, McDonald's, vegaanit, kasvisruoka, leipä, hyönteiset, Maikkari, kebab, lastenannos, maahanmuutto, maahanmuuttajat, mamut