Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Reklamaatio, osa 3

Joskus on aihetta reklamaatiolle, joskus taas...
Suurenna näkymä
Reklamaatio, osa 3

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +396 (422 ääntä)
   Maatio kuin maatio

   Lainaa

  2. Tulos: +107 (175 ääntä)
   Idaootti

   Lainaa

  3. Tulos: +603 (615 ääntä)
   Ja jos röökiaski oli ennen viis markkaa mutta aloin polttamaan vasta nyt, niin voinko valittaa ja saada ilmaisen kartsan vähintään?

   Lainaa

  4. Sopan hämmentäjä 19.12.2019 2:17
   Tulos: -30 (126 ääntä)
   Riittäneekö konfirmaatiokaan? Bar mitsva vähintään sekä parin sammakon uhraaminen jumalille.

   Lainaa

  5. Nyt kommentoin 19.12.2019 2:55
   Tulos: +617 (629 ääntä)
   Täytyy kyllä yhtyä Idaan ja sanoa että täysin PASKA oli tämä firma, mistä joululahjansa tilasi. Tuotteen tuli perille ja oli juurikin mitä tilattiin, maksoi juuri sen verran kun pitikin, postituskulutkin (joista oli mainittu) maksettiin sen aikaisen mukaisesti ja tuotteen vastasivat odotuksia. AIVAN kusista touhua tällanen! Rahat takas ja heti tai perästä kuuluu!! Kyllä kun Wishiltä tilaa niin aina saa samaan rahaan yllätyksen kaupan päälle kun tilaa ovimaton ja postilaatikosta putoaa 16 noitahattua! Sellasta sen palvelun olla pitää!!

   Lainaa

  6. Tulos: -18 (92 ääntä)
   En nyt hahmota tota toista kuvaa ollenkaan. Siis mikä siinä on, tai pitäis olla?

   Lainaa

  7. Kontaminaatio 19.12.2019 3:07
   Tulos: +224 (232 ääntä)
   Tiedän yhden äijän, joka oikeasti meni autokauppaan valittamaan jotta liikkeen pitää palauttaa kaksi tonnia uuden auton hinnasta kun myyvät sitä kampanjassa halvemmalla minkä hän maksoi kahta kuukautta aiemmin. Ei jostain syystä suostuneet...

   Lainaa

  8. Tulos: +213 (217 ääntä)
   Yyh: En nyt hahmota tota toista kuvaa ollenkaan. Siis mikä siinä on, tai pitäis olla?
   Nyxin kosmetiikkajoulukalenteri, josta on yksi luukku avattu. Ilmeisesti sisällä oleva muovialusta, jossa luukkujen sisällöt on, on tungettu väärin päin tuonne kalenterin sisälle... Ei osu luukkujen kohdalle sisällöt siis.

   Lainaa

  9. Tulos: -24 (126 ääntä)
   Satasen joulukalenteri, ok.

   Lainaa

  10. Tulos: +291 (293 ääntä)
   "Mut nyt ne mainostaa oikein mun sivulla", voi hyvä luoja sentään. Ihmisillä oo mitään ymmärrystä Facebookin toiminnasta. Eikä tarjousten. Yksikin kitisi Facessa, että just osti näitä nyt tarjouksessa olevia lankoja. Miksi myyjä ei kertonut että ovat kohta tulossa aleen?

   Lainaa

  11. Niinpäniin 19.12.2019 6:23
   Tulos: +321 (337 ääntä)
   Me ostettiin joitain vuosia sitten tv Gigantista ja vajaan tunnin päästä sieltä soitettiin perään, että tämä sama tv on tulossa huomenna tarjoukseen ja he hyvittäisivät meille erotuksen. Sanoisin että se oli hyvää asiakaspalvelua.

   Lainaa

  12. Tulos: +216 (224 ääntä)
   Anoppikin selitti Aliaksessa, että "Sellanen mopo on ainakin ja onkohan fillarikin" Sana oli Lucifer eikä Solifer

   Lainaa

  13. Tulos: +131 (139 ääntä)
   Kontaminaatio: Tiedän yhden äijän, joka oikeasti meni autokauppaan valittamaan jotta liikkeen pitää palauttaa kaksi tonnia uuden auton hinnasta kun myyvät sitä kampanjassa halvemmalla minkä hän maksoi kahta kuukautta aiemmin. Ei jostain syystä suostuneet…
   Tätä tapahtui kenkäkaupassa vähän väliä. Ymmärtäähän sen, kun kaksi viikkoa käytössä olleet popot onkin kampanjassa 20 euroa halvemmat. Ja kun asiakkaalle selitettiin ystävällisesti tämä kampanja-asia, niin kysymys kuului, miksei tulevasta kampanjasta kerrottu ostohetkellä. Aivan, se juuri olisikin kannattavaa liiketoimintaa, oli tuote mikä tahansa. :D

   Lainaa

  14. Tulos: +122 (128 ääntä)
   Suttura: Tätä tapahtui kenkäkaupassa vähän väliä. Ymmärtäähän sen, kun kaksi viikkoa käytössä olleet popot onkin kampanjassa 20 euroa halvemmat. Ja kun asiakkaalle selitettiin ystävällisesti tämä kampanja-asia, niin kysymys kuului, miksei tulevasta kampanjasta kerrottu ostohetkellä. Aivan, se juuri olisikin kannattavaa liiketoimintaa, oli tuote mikä tahansa.
   Niin - käsittääkseni se on jopa kiellettyä. Tai ainakin oli silloin, kun minä olin vaatekaupassa myyjänä.

   Lainaa

  15. Tulos: +28 (54 ääntä)
   Ottamatta noihin päivityksiin kantaa, mutta jos tilaat etämyynnistä tuotteen ja palautusajan aikana tuote tulee alennukseen, niin tyypillisesti firmat ovat valmiita maksamaan sen erotuksen välttääkseen ylimääräistä postitusta puolin ja toisin (kuluttaja huomaa tilaamansa tuotteen olevan alennuksessa - palauttaa sen - tilaa netistä samaan aikaan vastaavan alennuksella). Sama käytäntö on käsittääkseni myös jollain kivijalkakaupoilla.

   Lainaa

  16. Kokkipresidentti 19.12.2019 9:43
   Tulos: +109 (111 ääntä)
   utale: Niin – käsittääkseni se on jopa kiellettyä. Tai ainakin oli silloin, kun minä olin vaatekaupassa myyjänä.
   Meillä ainakin oli pikaruokaravintolassa kielletty kertomasta, mitkä kamppikset ja kanta-asiakastarjoukset oli seuraavaksi tulossa. Paljon niitä kyllä intettiin. Ja sielläkin näki niitä, että kun teillä oli viime kuussa kantiskortilla se hamppari tarjouksessa, niin kun mulla nyt on tää kortti, niin etkö vois vaan sieltä kassasta painaa sitä nappia, että saan sillä hinnalla.

   Lainaa

  17. Tulos: -37 (51 ääntä)
   Aikuisten naisten meikkijoulukalenteri

   Lainaa

  18. Tulos: +55 (67 ääntä)
   Itse kyllä tuon kalenterin kanssa ottaisin sen vaan ronskisti jostain saumasta auki ja kääntäisin muovin oikein päin. Muuten sisältö menee kokonaan hukkaan, kun tuota ei voi enää myydä.

   Lainaa

  19. Tulos: +103 (105 ääntä)
   "Ostin tämän tuotteen kampanja-ajan ulkopuolella enkä saanut kampanja-alennusta! Teen tästä vielä rikosilmoituksen!"

   Lainaa

  20. Arkkienkeli 19.12.2019 17:52
   Tulos: -77 (97 ääntä)
   Yyh: En nyt hahmota tota toista kuvaa ollenkaan. Siis mikä siinä on, tai pitäis olla?
   Se on jännää kun herran vuonna 2019 joku ei osaa googlata. Selvisi sekunnissa. Joskus mietityttää että miksi oikein internet pitikään saattaa kaikkien tavoitettavaksi.

   Lainaa

  21. Tulos: +144 (150 ääntä)
   Arkkienkeli: Se on jännää kun herran vuonna 2019 joku ei osaa googlata. Selvisi sekunnissa. Joskus mietityttää että miksi oikein internet pitikään saattaa kaikkien tavoitettavaksi.
   Mä taas monesti mietin, että mainitsemasi asian lisäksi ihmisten käytöstavat ovat myös hävineet internetin myötä.

   Lainaa

  22. Tulos: +142 (142 ääntä)
   Segaani: Ja jos röökiaski oli ennen viis markkaa mutta aloin polttamaan vasta nyt, niin voinko valittaa ja saada ilmaisen kartsan vähintään?
   Mä haluaisin Microsoftin osakkeita siihen hintaan mitä ne oli 90-luvun alussa.

   Lainaa

  23. Umppalumppa 19.12.2019 19:29
   Tulos: +107 (109 ääntä)
   Kaveri vastasi valtakunnallisessa yhteiskuntaopin kokeessa, että inflaation vastakohta on ovulaatio. Maatiot ja laatiot, ei oo niin justiinsa.

   Lainaa

  24. Tulos: +57 (75 ääntä)
   Arkkienkeli: Se on jännää kun herran vuonna 2019 joku ei osaa googlata. Selvisi sekunnissa. Joskus mietityttää että miksi oikein internet pitikään saattaa kaikkien tavoitettavaksi.
   Mitä googlaat jossei oo hajuakaan mitä kuva esittää? Ite tiesin että tuo on Nyxin kalenteri mutta tuskim semmonen tietää jossei tiiä mikä on Nyx ja ei saa kuvasta selvää.

   Lainaa

  25. Tulos: -9 (45 ääntä)
   Colour: Itse kyllä tuon kalenterin kanssa ottaisin sen vaan ronskisti jostain saumasta auki ja kääntäisin muovin oikein päin. Muuten sisältö menee kokonaan hukkaan, kun tuota ei voi enää myydä.
   Kuka ostaa joulukalenterin myydäkseen siitä saadut tuotteet?

   Lainaa

  26. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Umppalumppa: Kaveri vastasi valtakunnallisessa yhteiskuntaopin kokeessa, että inflaation vastakohta on ovulaatio. Maatiot ja laatiot, ei oo niin justiinsa.
   Hah! Meillä taas pelattiin aikanaan yhteiskuntaopin tunnilla aliasta alan termeillä, ja yksi ryhmästä selitti että vähän niin kuin orava muttei kuitenkaan. Sana oli akava. Onhan niissä vähän samaa sointia. :D Joku sen sitten arvasi oikein kuitenkin.

   Lainaa

  27. Tulos: -2 (56 ääntä)
   BonnieC: Mitä googlaat jossei oo hajuakaan mitä kuva esittää? Ite tiesin että tuo on Nyxin kalenteri mutta tuskim semmonen tietää jossei tiiä mikä on Nyx ja ei saa kuvasta selvää.
   Niin, onneksi tuossa postauksessa lukee, että Nyxin joulukalenteri. Vai onko niin, että herran vuonna 2019 ei sisäistetä luettua? (Itse asiassa kyllä.)

   Lainaa

  28. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Yhdysvalloissa on erittäin yleistä, että kaupat antaa erotuksen asiakkaalle takaisin, jos ostettu tuote tulee alennusmyyntiin lyhyen ajan sisään ostosta.

   Lainaa

  29. Tulos: -14 (32 ääntä)
   Itse asiassa Hanna on väärässä. Esim. Jyskissä tehdään, niin, kun on ostanut tavaran ja se tulee sen kuukauden aikana alennukseen, niin kuittia näyttämällä saa erotuksen takasin itselleen.

   Lainaa

  30. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Niinpäniin: Me ostettiin joitain vuosia sitten tv Gigantista ja vajaan tunnin päästä sieltä soitettiin perään, että tämä sama tv on tulossa huomenna tarjoukseen ja he hyvittäisivät meille erotuksen. Sanoisin että se oli hyvää asiakaspalvelua.
   Mä olin kerran ostamassa puhelinta, niin myyjä sanoi, että tuu huomenna jos haluat satasen halvemmalla, silloin alkaa tarjous. ❤️

   Lainaa

  31. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Yyh: En nyt hahmota tota toista kuvaa ollenkaan. Siis mikä siinä on, tai pitäis olla?
   Kalenterikuva liimattu poikittain sisällön päälle. Eli luukusta löytyy jotain poikittain, eikä 1 tuote per luukku
   jukkapalmu: Anoppikin selitti Aliaksessa, että “Sellanen mopo on ainakin ja onkohan fillarikin” Sana oli Lucifer eikä Solifer
   Lucifer-mopo alaikäisille Helvetin enkeleille ;D

   Lainaa

  32. Tulos: +42 (44 ääntä)
   foo: “Ostin tämän tuotteen kampanja-ajan ulkopuolella enkä saanut kampanja-alennusta! Teen tästä vielä rikosilmoituksen!”
   Ei tässä rikoilmoitukset auta. Pitää välittömästi tehdä konfirmaatio!

   Lainaa

  33. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Itsekin vajaa vuosikymmenen erikoisliikkeen aspana supsutin vakkariasiakkaille tai muutoin mukaville asiakkaille, että tuotetta ei kannata nyt ostaa, kun meillä alkaa x ajan päästä kampanja. Täysin kiellettyähän se oli, mutta itse näin asian siten, että ne kympit tai sataset mitä siinä kohtaa hävisi, voitti kuitenkin vuositasolla tuhansissa, kun asiakas koki saavansa hyvää ja välittävää palvelua ja palasi aina uudelleen. Sellaiset rinta rottingilla kaupan ovista itsensä sisään potkaisseet valittajat, jotka ensi töikseen kauhistelivat törkeitä hintoja, paskaa valikoimaa, heikkolaatuisia tuotteita ja kohtelivat myyjiämme ikään kuin olisimme näkymättömiä kotitonttuja, jotka eivät ansaitse tervehdyksiin vastauksia. Palvelusväkihän on täysin heidän alapuolellaan. Ei tietoakaan, että olisin vinkannut (silloin harvoin JOS jotain ostivat), että btw, tää 150 euron tuote olisi ylihuomenna puoleen hintaan. :) Ystävällisesti hymyillen kysyin vain rahastuksen jälkeen, että haluaako asiakas, että laitan lahjapakettiin. Moral of the story: kannattaa niille vähäisille asiakaspalvelijoille sekä muille alamaisille olla ystävällinen - hyvä karma voi iskeä takaisin vaikka siinä muodossa, että aspa heittääkin tiskin alta jotain kivaa kaupan päälle (itse tein kivoille asiakkaille aina näin, kun oli vaan mahdollisuus) tai vinkkaa niistä alennuksista. Ruokapaikassa voi taas säästyä siltä, että hamppariin ei ole ”vahingossa” tipahtanut sylkitippaa. (En siis ole ollut ravintola-alalla töissä, mutta ihmettelen sitä, miten jotkut kauhuasiakkaat uskaltavat kohdella ruoka-aspoja kuin saastaa. He kuitenkin käsittelevät tuotteita, jotka menevät ihmiskehon sisään..)

   Lainaa

  34. Tulos: +57 (57 ääntä)
   No hemmetti, sattuipa nyt hyvin omalle kohdalle. Kävin eilen uimahallissa ja maksoin kiltisti vaaditun pääsymaksun. Tänään näin ilmoituksen, että sinne pääsee huomenna ilmaiseksi. Jos ei konfirmaatiooni vastata ja hyvitetä eilistä rahanmenoani, en kyllä mene sinne p*skahalliiin huomenna! Enkä ikinä! Ja nostan syytteen ja ilmoitan Iltalehteen!

   Lainaa

  35. Markkinahenkilö 20.12.2019 21:58
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Yeppers: Mä haluaisin Microsoftin osakkeita siihen hintaan mitä ne oli 90-luvun alussa.
   Eihän se noin päin toimi, ootte myöhässä kun tarjous meni jo. Sen sijaan on (paskan) firman merkki, että uusinta iPhonea ei saa vielä alelaarihintaan, koska se on kuitenkin siihen hintaan tulevaisuudessa myynnissä.

   Lainaa

  36. Tulos: +51 (53 ääntä)
   Umppalumppa: Kaveri vastasi valtakunnallisessa yhteiskuntaopin kokeessa, että inflaation vastakohta on ovulaatio. Maatiot ja laatiot, ei oo niin justiinsa.
   Mun kaveri lukiossa kerto kuviksen opettajalle, että oli jo suihkuttanut laksatiivia hiilipiirustuksensa päälle, ettei suttaannu.

   Lainaa

  37. Tulos: -1 (25 ääntä)
   Markkinahenkilö: Eihän se noin päin toimi, ootte myöhässä kun tarjous meni jo. Sen sijaan on (paskan) firman merkki, että uusinta iPhonea ei saa vielä alelaarihintaan, koska se on kuitenkin siihen hintaan tulevaisuudessa myynnissä.
   Myykö apple muka joskus jotain halvalla? Tai edes järkevällä hinnalla?

   Lainaa

  38. Tulos: +16 (34 ääntä)
   no jopas: Kuka ostaa joulukalenterin myydäkseen siitä saadut tuotteet?
   Ääliö. Pointti oli, et jos hän palauttaa kalenterin, hän saa uuden, mutta tuo ei oo enää myyntikuntoinen kalenteri ja se menee hävikkiin.

   Lainaa

  39. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Colour: Itse kyllä tuon kalenterin kanssa ottaisin sen vaan ronskisti jostain saumasta auki ja kääntäisin muovin oikein päin. Muuten sisältö menee kokonaan hukkaan, kun tuota ei voi enää myydä.
   Samalla tiedät välittömästi joka ikisen yllätystuotteen. Eipä tartte enää jännittää. Saman tien voit sit vaan pitää kaiken niistä, turha enää takas tunkea.

   Lainaa

  40. Ramppa X Rämäpää 23.12.2019 14:49
   Tulos: +15 (25 ääntä)
   Tumppu: Niin, onneksi tuossa postauksessa lukee, että Nyxin joulukalenteri. Vai onko niin, että herran vuonna 2019 ei sisäistetä luettua? (Itse asiassa kyllä.)
   Ei siinä kyllä lue "Nyxin joulukalenteri" vaan "nyxin joulukalenteri". Oma eka ajatus oli, että mikä helkatin nyx? Oletin olevan jotain nuorisolaisten slangia, joka ei mulle avaudu. Tyyliin "" Toki, jos olisi lukenut Nyx, niin olisi hoksannut, että kyseessä on varmaan jokin tuotemerkki.

   Lainaa

  41. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Arkkienkeli: Se on jännää kun herran vuonna 2019 joku ei osaa googlata. Selvisi sekunnissa. Joskus mietityttää että miksi oikein internet pitikään saattaa kaikkien tavoitettavaksi.
   En minäkään hahmottanut mikä siinä pitäisi olla, eikä google olisi asiaa varmaan myöskään avannut sen enempää. Se että siellä on joku systeemi takana väärinpäin oli siis oikea vastaus, miten helvetissä sä googletat tollasen asian? Mun silmään toi näytti että joulukalenterissa on tyyliin kännykkä sisällä.

   Lainaa

  42. Saastasanomat 24.12.2019 17:13
   Tulos: -19 (29 ääntä)
   traumcity: miten helvetissä sä googletat tollasen asian?
   Niin no, jos luetun ymmärtäminen ei luonnistu niin en usko että sua täällä pystytään auttamaan.

   Lainaa

  43. Olohuoneen laama 26.12.2019 11:39
   Tulos: +5 (23 ääntä)
   Sprinkles: Itsekin vajaa vuosikymmenen erikoisliikkeen aspana supsutin vakkariasiakkaille tai muutoin mukaville asiakkaille, että tuotetta ei kannata nyt ostaa, kun meillä alkaa x ajan päästä kampanja. Täysin kiellettyähän se oli, mutta itse näin asian siten, että ne kympit tai sataset mitä siinä kohtaa hävisi, voitti kuitenkin [...]
   Mulla on pari kaveria, jotka olivat olleet pikaruokapaikassa töissä ja tosiaan myöntäneet räkäisseensä kusipäiden hamppareiden väliin tai pudottaneensa "vahingossa" pihvit lattialle jne. En varmaan ite uskaltaisi toimia näin, mut jossain mielessä oon myös sitä mieltä, et kohtelemalla muita paskasti annat samalla muille oikeuden kohdella sinua paskasti. Ärsyttää suunnattomasti kyllä sellanen asenne, et töissähän ne aspat vaan on ja täten saan kohdella heitä kuin jättimäistä kasaa ulostetta. Ihmisiähän tässä kaikki ollaan.

   Lainaa

  44. Jepulisjoo 3.1.2020 9:23
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Niinpäniin: Me ostettiin joitain vuosia sitten tv Gigantista ja vajaan tunnin päästä sieltä soitettiin perään, että tämä sama tv on tulossa huomenna tarjoukseen ja he hyvittäisivät meille erotuksen. Sanoisin että se oli hyvää asiakaspalvelua.
   Ja vielä Gigantista. Varmaan joku harjoittelija, jonka perehdytys oli pahasti kesken.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: reklamaatio, konfirmaatio, joulukalenteri, joulu, tilaus, toimitus, ilmainen, kuva