Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 87

Millä perusteella todennäköisyydet saada HIV on 0,10%
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 87

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +618 (658 ääntä)
   Kerrottakoon että Marjukan päivityksessä etsittiin nimeä koiralle.

   Lainaa

  2. Tulos: +823 (837 ääntä)
   Eli lotossakin on mahdollisuus saada 7 oikein 50%, joko saa tai sit ei, perusmatikkaa *iso peukku*

   Lainaa

  3. Tulos: +690 (694 ääntä)
   Onpas MarJUKKA keksinyt itselleen hankalan tehtävän.

   Lainaa

  4. Sijaiskärsijä 26.12.2019 1:26
   Tulos: -341 (451 ääntä)
   Voi Nenne, se on vaan sanonta. On perus biologiaa, ettei naaras, joka on jo tiineenä, vetoa uroksiin samalla tavalla kuin hedelmöitettävissä oleva lajitoverinsa.

   Lainaa

  5. Tulos: +375 (383 ääntä)
   Tietysti Marjukka antaa koiralleen nimeksi BarJukka

   Lainaa

  6. Tulos: +254 (334 ääntä)
   Sijaiskärsijä: Voi Nenne, se on vaan sanonta. On perus biologiaa, ettei naaras, joka on jo tiineenä, vetoa uroksiin samalla tavalla kuin hedelmöitettävissä oleva lajitoverinsa.
   No eipa nyt noinkaan. On myos perusbiologiaa etta jos uunissa kypsyy pulla, uuni toimii. "Tiineena" (naiset ovat kylla ihan raskaana, jos on biotruthereille liikaa etta naiset ovat ihmisia joihin patee ihmisterminologia niin katso vaikka silta kannalta etta kissat eivat saa vasikoita vaan pentuja) ei kuitenkaan olla koko hedelmallisyysajasta kovinkaan kauan joten saa sinne toisenkin pullan jos vahan odottaa. On myos perus ihmisbiologiaa etta ihmislapsen kasvattaminen on aivan hitonmoinen urakka, mihin kuluu resursseja enemman kuin yhdella ihmisapinalla luonnossa on tai voi olla. Niinpa ihmisnainen pysyy kumppanilleen haluttavana ja halukkaana myos raskauden ajan -parisuhde kestaa paremmin ja jalkelaiselle on enemman resursseja. Mies joka karkaisi etsimaan muita neitsyita heti kumppanin tultua raskaaksi saisi kylla (siis luonnontilassa) paljon jalkelaisia, mutta jalkelaisista selviytyisi lisaantymisikaan asti harva tai ei yhtaan.

   Lainaa

  7. Tulos: +305 (349 ääntä)
   Vaakku: Eli lotossakin on mahdollisuus saada 7 oikein 50%, joko saa tai sit ei, perusmatikkaa *iso peukku*
   Ei tietenkään ole, koska toisin kuin HIV:n, 7 oikein voi saada ”silleen vaan pikkasen” eli voi saada vähemmän oikein. Vaihtoehdot on nolla, yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi, kuusi tai seitsemän oikein, joten todennäköisyys saada seitsemän oikein on 12,5%.

   Lainaa

  8. Tulos: +291 (333 ääntä)
   Hölöpö: Kerrottakoon että Marjukan päivityksessä etsittiin nimeä koiralle.
   Mua häiritsee ihmiset, jotka puhuu omista eläimistään/lemmikeistään pelkästään ”poikana” tai ”tyttönä”. Etenkin jos nimiä etsitään, on se aika oleellista tietoa, mikä on kyseessä. Esim. jollekin gekolle voisin antaakin nimeksi Birkkabekka, mutta en nyt oikein omalle lapselle

   Lainaa

  9. Tulos: +161 (189 ääntä)
   Sijaiskärsijä: Voi Nenne, se on vaan sanonta. On perus biologiaa, ettei naaras, joka on jo tiineenä, vetoa uroksiin samalla tavalla kuin hedelmöitettävissä oleva lajitoverinsa.
   On myös perus biologiaa, että eliöt pyrkivät jatkamaan omaa sukuaan parhaan potenttiaalisen kumppanin kanssa. Valmiiksi raskaana olevalla naisella on hyvä potenttiaali sen takia, että hän selvästi on lisääntymiskykyinen, kaikki ei näet ole. Mutta eiköhän sanonta enemmän tule siitä, että sen lapsen isän, eli todennäköisesti kumppanin silmissä nainen tosiaan on kauneimmillaan raskaana. Kantaahan tämä jo valmiiksi kyseisen miehen jälkikasvua.

   Lainaa

  10. Tulos: +158 (164 ääntä)
   BatMan!

   Lainaa

  11. Tulos: +69 (81 ääntä)
   Robin: BatMan!
   BuperMAN

   Lainaa

  12. Sijaiskärsijä 26.12.2019 11:18
   Tulos: -105 (149 ääntä)
   Joo: No eipa nyt noinkaan. On myos perusbiologiaa etta jos uunissa kypsyy pulla, uuni toimii. “Tiineena” (naiset ovat kylla ihan raskaana, jos on biotruthereille liikaa etta naiset ovat ihmisia joihin patee ihmisterminologia niin katso vaikka silta kannalta etta kissat eivat saa vasikoita vaan pentuja) ei kuitenkaan olla [...]
   Toki on lajeja (kuten ihminen), joilla isäoletettu kokee jopa korostunutta vetoa (tai oikeastaan suojeluviettiä) omaa tulevaa jälkikasvuaan ja sen äitiä kohtaan. Yleisemmin katsottuna kuitenkin urokset etsivät naaraita, jotka ovat hedelmöitettävissä nyt eikä vasta esim. puolen vuoden päästä.

   Lainaa

  13. Tulos: -169 (205 ääntä)
   Joo: No eipa nyt noinkaan. On myos perusbiologiaa etta jos uunissa kypsyy pulla, uuni toimii. “Tiineena” (naiset ovat kylla ihan raskaana, jos on biotruthereille liikaa etta naiset ovat ihmisia joihin patee ihmisterminologia niin katso vaikka silta kannalta etta kissat eivat saa vasikoita vaan pentuja) ei kuitenkaan olla [...]
   Kai muistit taputtaa itseäsi olkapäähän tuon pätemisen jälkeen? Helpottaa kuulemma oloa kun löysää pipoa, ihan vaan vinkkinä.

   Lainaa

  14. Tulos: +125 (137 ääntä)
   Sijaiskärsijä: Toki on lajeja (kuten ihminen), joilla isäoletettu kokee jopa korostunutta vetoa (tai oikeastaan suojeluviettiä) omaa tulevaa jälkikasvuaan ja sen äitiä kohtaan. Yleisemmin katsottuna kuitenkin urokset etsivät naaraita, jotka ovat hedelmöitettävissä nyt eikä vasta esim. puolen vuoden päästä.
   Lähes kaikilla villieläimillä on kiima-aika kerran vuodessa. Eipä sitä parinvalintaa muulloin tehdä.

   Lainaa

  15. Tulos: -42 (46 ääntä)
   Marian päivityshän on siis vanha vitsi. 50-50, joko voittaa tai ei voita...

   Lainaa

  16. Tulos: -56 (96 ääntä)
   Joo: No eipa nyt noinkaan. On myos perusbiologiaa etta jos uunissa kypsyy pulla, uuni toimii. “Tiineena” (naiset ovat kylla ihan raskaana, jos on biotruthereille liikaa etta naiset ovat ihmisia joihin patee ihmisterminologia niin katso vaikka silta kannalta etta kissat eivat saa vasikoita vaan pentuja) ei kuitenkaan olla [...]
   Niin, miten se meni. Naiset on ihmisiä, joihin pätee ihmisterminologia, eli kohtu=uuni eikun

   Lainaa

  17. Tulos: +26 (42 ääntä)
   BarBRO

   Lainaa

  18. Tulos: +65 (75 ääntä)
   BrIAN BjARNE... BenEDictus ois kova koiran nimi. Tai BaRON, Paroni-Roni

   Lainaa

  19. Tulos: +94 (102 ääntä)
   waa: Marian päivityshän on siis vanha vitsi. 50-50, joko voittaa tai ei voita…
   Vanha vitsi joo, mutta jotkut ovat oikeastikin noin tyhmiä. Marian selitykset puoltaa sitä, että päivitystä ei oltu tarkoitettu vitsiksi.

   Lainaa

  20. Kallo Pää 26.12.2019 16:46
   Tulos: +107 (111 ääntä)
   Katju: Tietysti Marjukka antaa koiralleen nimeksi BarJukka
   Miten olisi BiskiJukka?

   Lainaa

  21. Tulos: -35 (41 ääntä)
   Toj Karin: BuperMAN
   Bebbumies

   Lainaa

  22. Tulos: +94 (124 ääntä)
   Sijaiskärsijä: Voi Nenne, se on vaan sanonta. On perus biologiaa, ettei naaras, joka on jo tiineenä, vetoa uroksiin samalla tavalla kuin hedelmöitettävissä oleva lajitoverinsa.
   Eikä noin tyhmä mies vetoa edes tiineeseen ja himokkaaseen naiseen.

   Lainaa

  23. Tulos: +41 (57 ääntä)
   Hämmennyin Marjukan julkaisusta, kun luulin että Benjamin sisältää nimet Ben ja Jami. Mutta hän laskikin Benjaminin mukaan niihin kahteen ja jätti Benin kokonaan huomiotta. Balsami, Baritoni ja Bruno sekoittivat vielä lisää, kun en tajunnut mikä se toinen nimi niissä on. Lopullisesti asia aukeni vasta kun selvisi että on koirasta kyse.

   Lainaa

  24. Tulos: +34 (50 ääntä)
   Eikös Pulkkinen oo kuitenkin ollu aina hehkeä :)

   Lainaa

  25. Tulos: -98 (112 ääntä)
   Joo: No eipa nyt noinkaan. On myos perusbiologiaa etta jos uunissa kypsyy pulla, uuni toimii. “Tiineena” (naiset ovat kylla ihan raskaana, jos on biotruthereille liikaa etta naiset ovat ihmisia joihin patee ihmisterminologia niin katso vaikka silta kannalta etta kissat eivat saa vasikoita vaan pentuja) ei kuitenkaan olla [...]
   Ei. Et selvästi ole lukenut evoluutiobiologiaa, etkä ymmärrä edes lisääntymiskäyrtäytymisen perusteista mitään..

   Lainaa

  26. ObiwanKenobi 27.12.2019 2:39
   Tulos: -70 (88 ääntä)
   Thunder: On myös perus biologiaa, että eliöt pyrkivät jatkamaan omaa sukuaan parhaan potenttiaalisen kumppanin kanssa. Valmiiksi raskaana olevalla naisella on hyvä potenttiaali sen takia, että hän selvästi on lisääntymiskykyinen, kaikki ei näet ole. Mutta eiköhän sanonta enemmän tule siitä, että sen lapsen isän, eli [...]
   Ei! Ei ole näin..

   Lainaa

  27. Tulos: -80 (96 ääntä)
   On se nyt perkele kun lapsesta pitää tehdä se "Special snowflake" jo ennen ristiäisiä saatana.

   Lainaa

  28. Ministeri Nieminen 27.12.2019 6:59
   Tulos: +101 (107 ääntä)
   Lisää todennäköisyysmatikkaa: maailmanloppu koittaa 50 % todennäköisyydellä lauantaina 28.12.2019. Se joko koittaa tai sitten ei. Kaksi vaihtoehtoa = 100 %/2 = 50 %. Ja turha suoltaa kakkaa sitten tästä siellä takarivillä, hei.

   Lainaa

  29. Isä neljän, joka olet töissä 27.12.2019 8:16
   Tulos: +23 (47 ääntä)
   Thunder: On myös perus biologiaa, että eliöt pyrkivät jatkamaan omaa sukuaan parhaan potenttiaalisen kumppanin kanssa. Valmiiksi raskaana olevalla naisella on hyvä potenttiaali sen takia, että hän selvästi on lisääntymiskykyinen, kaikki ei näet ole. Mutta eiköhän sanonta enemmän tule siitä, että sen lapsen isän, eli [...]
   Vahvasti mielipidekysymys tuo "kauneimmillaan olo". Itse olen todennut, että viehätys tippuu rajusti, kun vaimo on raskaana. Tunteet eivät katoa mihinkään, mutta halut ja tyytyväisyys kylläkin ja molemmilla. Tuo "perusbiologinen" lähtökohta on siinä mielessä hankala, että me ihmiset ollaan semmoinen luonnonoikku, joka tottelee sitä välillä ja säätää omiaan välillä.

   Lainaa

  30. Tulos: +11 (21 ääntä)
   : Hämmennyin Marjukan julkaisusta, kun luulin että Benjamin sisältää nimet Ben ja Jami. Mutta hän laskikin Benjaminin mukaan niihin kahteen ja jätti Benin kokonaan huomiotta. Balsami, Baritoni ja Bruno sekoittivat vielä lisää, kun en tajunnut mikä se toinen nimi niissä on. Lopullisesti asia aukeni vasta kun selvisi että on koirasta kyse.
   Hämmennyin myös, kun luulin ihmisten käsittäneen väärin tarjotessaan BariTONI, BrUNO jne.. Olin siinä uskossa, että haetaan nimeä, jossa siis kaksi nimeä, ei nimeä joka sisältää nimen. Tämä selvisi, kun joku harmitteli ettei ole tyttö ja ehdotti BalleRIINA. Aloittaja kertoi, sen olevan jo siskon nimi.

   Lainaa

  31. Tulos: -28 (46 ääntä)
   Nenne, sä nyt vaan näytät hyvältä. Nam.

   Lainaa

  32. Tylsä_realisti 27.12.2019 10:21
   Tulos: -67 (87 ääntä)
   "Jos se olisi 50% niin puolella väestöstä olisi HIV". Jaa niilläkin, jotka eivät ole koskaan edes seksiä harrastaneet? Ei ollut todennäköisyyksien ymmärrys tälläkään ihan kohillaa..

   Lainaa

  33. Tulos: +79 (91 ääntä)
   Sijaiskärsijä: Voi Nenne, se on vaan sanonta. On perus biologiaa, ettei naaras, joka on jo tiineenä, vetoa uroksiin samalla tavalla kuin hedelmöitettävissä oleva lajitoverinsa.
   Asia ei ole lainkaan noin yksinkertainen. Mies ei biologisesti(kaan) ole pelkkä siittiöiden levittäjä. Jos olisi, ihmisille ei olisi luontaista olla pitkissä parisuhteissa. Sen sijaan ihmisille on oleellista se, että kumppanin naamaa jaksaa katsoa todennäköisesti vuosia, sillä tuolloin on turvatumpaa, että lajimme hitaasti varttuvat jälkeläiset saavat tarvitsemansa vanhemmuuden. Mitä tulee toiseen mieheen, joka on tuon ensimmäisen lapsen siittänyt, niin biologisesti se ei ole suuri este; meillä on yhä metsästäjä-keräilijöiden geenit, ja siinä maailmassa ei ollut aina niin justiinsa kuka oli kenen oikea isä. Lapsia kasvatettiin yhteisössä kollektiivisemmin. (Ydinperheissä neljän seinän sisällä kasvattaminen on biologisessa mittakaavassa yleistynyt vasta äskettäin.) nainen, joka on raskaanakin terveen näköinen, on siis erittäin potentiaalinen suvunjatkaja seuraavallakin kerralla, ja se näkyy biologian kannalta viehättävyytenä.

   Lainaa

  34. Tulos: -47 (59 ääntä)
   Pulkkisella melkeinpä isommat tissit.

   Lainaa

  35. Tulos: -2 (22 ääntä)
   Joo, raskaana olevat naiset ovatkin tosi kuumia.

   Lainaa

  36. Tulos: +11 (39 ääntä)
   Benedict - löytyy Ned ja Ben ja melkein myös Dick. Bartolomeus - Arto siellä on jos ei h-kirjainta pistä väliin. Bumba - Umb on varmasti nimi jossain. Tai Ba. Vladimir näyttää siltä että alkaa b:llä kun kirjottaa kyrillisillä. Ei kylläkään nyt tuu sisältyviä nimiä mieleen. Pitäskö vielä vähän poiketa aiheesta?

   Lainaa

  37. Supermarket 27.12.2019 20:15
   Tulos: +71 (79 ääntä)
   Jukkis: Ei. Et selvästi ole lukenut evoluutiobiologiaa, etkä ymmärrä edes lisääntymiskäyrtäytymisen perusteista mitään..
   ObiwanKenobi: Ei! Ei ole näin..
   Loistavat argumentit teillä

   Lainaa

  38. Tulos: +63 (71 ääntä)
   Tylsä_realisti: “Jos se olisi 50% niin puolella väestöstä olisi HIV”. Jaa niilläkin, jotka eivät ole koskaan edes seksiä harrastaneet? Ei ollut todennäköisyyksien ymmärrys tälläkään ihan kohillaa..
   HIVin voi saada muutenkin kuin seksiä harrastamalla...

   Lainaa

  39. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Todennäköisyys sille, että maahan osuu asteroidi on 50%, se joko osuu tai ei osu.

   Lainaa

  40. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Thunder: On myös perus biologiaa, että eliöt pyrkivät jatkamaan omaa sukuaan parhaan potenttiaalisen kumppanin kanssa. Valmiiksi raskaana olevalla naisella on hyvä potenttiaali sen takia, että hän selvästi on lisääntymiskykyinen, kaikki ei näet ole. Mutta eiköhän sanonta enemmän tule siitä, että sen lapsen isän, eli [...]
   Sana jota haet on *potentiaalinen.

   Lainaa

  41. Epäpoliitikko 29.12.2019 10:24
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Älähdys: Lähes kaikilla villieläimillä on kiima-aika kerran vuodessa. Eipä sitä parinvalintaa muulloin tehdä.
   Pienet eläimet eivät voi odottaa noin kauan. Hiiret, kanit jne lisääntyvät aika tiheään tahtiin. Isoilla eläimillä on pidempi elämä ja lisääntyminen tapahtuu ympäristön aikataulun mukaan.

   Lainaa

  42. Tulos: -6 (18 ääntä)
   BastIAN? Eipä tuu muita suomalaiselle lapselle sopivia mieleen

   Lainaa

  43. King Arthur 30.12.2019 0:52
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Pirjo: Eikös Pulkkinen oo kuitenkin ollu aina hehkeä
   Tästä tuli mieleen kun katsoin kakarana Pulkkista isäni kanssa, ja kun tuli se sketsi missäJari Salmi esitti pianoa soittavaa äitiä, isä totesi että "on toi paremman näköinen naisena, oikeastaan jopa hyvännäköinen." Mitä siihen sitten enää sanomaan?

   Lainaa

  44. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Isä neljän, joka olet töissä: Vahvasti mielipidekysymys tuo “kauneimmillaan olo”. Itse olen todennut, että viehätys tippuu rajusti, kun vaimo on raskaana. Tunteet eivät katoa mihinkään, mutta halut ja tyytyväisyys kylläkin ja molemmilla.
   Näin juurikin, mielipide ja hormonaalisia juttuja. Meillä taasen meni niin, että pantiin kuin kanit koko raskauden ajan ja vaimon halut varsinkin olivat jotain semmosta, että piti välillä mennä töihin vaan keräämään voimia. Naisten haluille löytyy ihan (evoluutio)biologisia selityksiä, googlella löytää. Sinäkin päivänä kun lapset syntyi harrastettiin vaakamamboa. Miesten haluille ja oman puolison näkemiselle haluttavana raskauden aikana löytyy myös selitys.

   Lainaa

  45. Pekka Paska 2.1.2020 12:17
   Tulos: -18 (20 ääntä)
   Tylsä_realisti: “Jos se olisi 50% niin puolella väestöstä olisi HIV”. Jaa niilläkin, jotka eivät ole koskaan edes seksiä harrastaneet? Ei ollut todennäköisyyksien ymmärrys tälläkään ihan kohillaa..
   Ei näemmä täällä kommentoijillakaan, kun miinustavat tätä.

   Lainaa

  46. Nimiehdotus 2.1.2020 12:54
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Bille Beino

   Lainaa

  47. Jepulisjoo 3.1.2020 9:11
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Ilq: Onpas MarJUKKA keksinyt itselleen hankalan tehtävän.
   MaraJukka sopis pojalle

   Lainaa

  48. Jepulisjoo 3.1.2020 9:16
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Vaakku: Eli lotossakin on mahdollisuus saada 7 oikein 50%, joko saa tai sit ei, perusmatikkaa *iso peukku*
   Lotossa voittoon on 100% mahdollisuus. Veikkauksen mukaan suomalainen voittaa aina.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, Pulkkinen, raskaana, raskaus, todennäköisyys, matematiikka, tilastot, HIV, nimi