Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 80

Kuinka paljon hammaslääkärit tienaavat hammasharjasuosituksilla?
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi, osa 80

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +348 (466 ääntä)
   Jennyltä löytyy aikaa turhanpäiväseen valittamiseen, mutta jumalauta mikään roskien kerääminen tuu kuuloonkaan kun ”ei oo mun duuni”. Hyi.

   Lainaa

  2. Tulos: +848 (852 ääntä)
   Tuota huomaa harmittavan useinkin, että ihmiset ei ymmärrä esimerkkitapausten kautta selitystä. Liekö tyhmyyttä vai haluttomuutta ymmärtää?

   Lainaa

  3. Tulos: -167 (317 ääntä)
   olisinpa: Jennyltä löytyy aikaa turhanpäiväseen valittamiseen, mutta jumalauta mikään roskien kerääminen tuu kuuloonkaan kun ”ei oo mun duuni”. Hyi.
   Ai itekkö oot valmis tekee töitä ilman palkkaa? Nyt Posti loppuu se trollaus netissä.

   Lainaa

  4. Tulos: +524 (542 ääntä)
   Jos tuo on kerrostalon ala-aula niin kuin näyttäisi, niin siellä todennäköisesti siivotaan kerran viikossa. Jos sen siivoojan käynnin jälkeen on roskattu, niin kertoo enemmän talon asukkaista, ettei kukaan ole viitsinyt nostaa roskia.

   Lainaa

  5. Tulos: -73 (107 ääntä)
   Pakkomielteiset aasinsillat sähköhammasharjoihin

   Lainaa

  6. Tulos: +75 (85 ääntä)
   FM, onko mulla yks ylimääräinen sormi vai laskutaidoissa vikaa kun saan vain neljä uutta mokaa tulokseksi? :o

   Lainaa

  7. Tulos: +141 (147 ääntä)
   Joopajoo: FM, onko mulla yks ylimääräinen sormi vai laskutaidoissa vikaa kun saan vain neljä uutta mokaa tulokseksi?
   Hyvä huomautus! Yksi oli jäänyt jumiin.

   Lainaa

  8. Tulos: +280 (282 ääntä)
   Teen töitä joukkoliikenteessä ja useammin olen kuullut narkin huutavan "Haista sinä h***a v***u!" kuin mitään kaunista. Ei ole Jessejä nuo, ei.

   Lainaa

  9. Tulos: -107 (157 ääntä)
   Tossa hammaaharjajutussa on kyllä vähän perää. Onko kukaan tajunnut että joskus 10v sitten kaikki hammaslääkärit suositteli pepsodentin harjoja ja tahnoja, nykyään kaikki vastaanotot on täynnä colgaten mainoksia ja sen tuotteita suositellaan, tuskin se pepsodent kuitenkaan mitenkään huono on nykyään. En tiiä onko kyse jostain sponsoritoiminnasta vai mistä, mutta onhan toi vähän kummallista.

   Lainaa

  10. Isä neljän, joka olet töissä 19.11.2019 7:17
   Tulos: +306 (312 ääntä)
   Aikanaan, kun olin vielä kerrostaloasukki, meillä oli naapurissa tyttö, jolta narkkari vei kyllä jalat alta. Nyrkillä kylläkin ja tyttöraukka oli jatkuvasti mustelmilla ja "jättämässä" sen hyypiön, mutta silti se näkyi taas ylihuomenna kun tyttö tullut takaisin sairaalasta, jonne se oli päätynyt tämän pieksemänä. Sitten kumppani vaihtui kun jätkä joutui linnaan, mutta ihan samanlainen tuli tilalle. Älkää oikeasti tunteko vetoa narkkareihin, jooko? Hirveä ajatuskin että oma lapsi olisi joskus vastaavassa tilanteessa kumpanakaan osapuolena.

   Lainaa

  11. Tulos: +53 (97 ääntä)
   Sabinalla on hyvä tulevaisuus edessä jonkun narkin patjana.

   Lainaa

  12. Tulos: +28 (56 ääntä)
   Sabina, onnea pahoinpitelevälle tulevaisuudellesi jos noin koet. Jennyllä on suuri tarve päteä. Milla ei näköjään ole penaalin terävin kynä. Tulikohan kaikki mainittua? Pitää yrittää päteä itsekkin täällä kun muuten ei osaa... eiku?

   Lainaa

  13. Tulos: +83 (89 ääntä)
   Muutaman entisen nistin kanssa baarissa työskennellyt ja jokin niissä iskee naisiin, hämmentävän paljon parikymppiset likat olivat etenkin erään nelikymppisen pitkän huiskean ex-nistin perään. Olihan se sellaisella karskilla maailman lyömällä tavalla komea ja itsevarma, mutta tuntui että oli siinä jotain muutakin. En välttämättä pelastusvietistä puhuisi joka yhdistetään usein naisiin jotka ihastuvat renttuihin, ehkä enemmänkin ihastusta kärsimyksiä nähneeseen persoonaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +118 (124 ääntä)
   Vaakku: Tossa hammaaharjajutussa on kyllä vähän perää. Onko kukaan tajunnut että joskus 10v sitten kaikki hammaslääkärit suositteli pepsodentin harjoja ja tahnoja, nykyään kaikki vastaanotot on täynnä colgaten mainoksia ja sen tuotteita suositellaan, tuskin se pepsodent kuitenkaan mitenkään huono on nykyään. En tiiä onko kyse jostain sponsoritoiminnasta vai mistä, mutta onhan toi vähän kummallista.
   Esimerkiksi hammastahnojen kohdalla ’Hammaslääkäriliitto suosittelee’ merkinnän saa kaikki tuotteet joissa on fluoria vähintään 1450ppm. Sähköhammasharjojen kohdalla taas yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on ns. kierrosnopeudet minuutissa.

   Lainaa

  15. Tulos: +61 (81 ääntä)
   Paljonko Saatana saa sähköhammasharjan suosimisesta?

   Lainaa

  16. Vastarannan kiiski 19.11.2019 9:07
   Tulos: +6 (98 ääntä)
   Uskomattomia kommentteja täällä. Että se, että joku heittää roskia yhteisiin tiloihin on ihan hyväksyttävää, mutta asiasta valittaminen tai toisten roskien poimimatta jättäminen on tuomittavaa. Jos hoidettais se alkuperäinen ongelma kuntoon, ei tarvitsisi riidellä seurauksista. Ja kyllä, poimin kyllä roskia, vaikka en olisi niitä itse jättänytkään.

   Lainaa

  17. Tulos: +62 (78 ääntä)
   Todella paljon hammashoitolassa on tuotteiden mainontaa ja ilmaisnäytteitä. Minullekin suuhygienisti kertoi suoraan minkä merkkisen ja mallisen sähköhammasharjan tarvin. Joku voi kutsua tuota ammattitaidoksi, mutta minusta se vaikuttaa enemmän siltä, että merkin edustaja on saanut pitää "koulutusta" henkilökunnalle. En usko, että henkilökunta hyötyy tästä mitenkään, mutta lobbarit ovat saaneet viestinsä läpi.

   Lainaa

  18. Tulos: -28 (90 ääntä)
   Minusta Jennyn pointti ei ole se että muutamaa roskaa ei ylipäänsä voisi kerätä, vaan se että tuon työn tekemisestä maksetaan asumiskulujen yhteydessä jollekin siivoustaholle, jonka siksi täytyy se hoitaa ajallaan. Jos kaikki siivoaisivat tuossa tilanteissa lattian siivoajan sijaan niin se voisi johtaa jatkossa siihen että siivousfirman työntekijä panostaisi vieläkin vähemmän. Ongelmana voi olla ihan yksittäinen työntekijä joka vähän kokeilee rajojaan. Ainakin minun nähdäkseni monia kohteita hoitaa pitkän aikaa sama tyyppi jolloin firman muu edustaja ei oma-aloitteisesti ole tarkistamassa jälkeä. Tilanne voidaan ajatella pidemmälle vieläpä siivoustyöntekijöidenkin eduksi. Nyt kun kiinteistöjen siivouspalvelutkin kilpailutetaan ankarasti, niin on siivoajienkin etu ettei työnantaja tarjousta miettiessään ole siinä käsityksessä että asukkaille kelpaa mikä vain, koska se mikä vain on ensimmäisenä pois siitä isosta kuluerästä eli työntekijöiden määrästä, jolloin jäljellä olevien työktekijöiden taakka kasvaa.

   Lainaa

  19. Tulos: +110 (118 ääntä)
   Oi että, minäkin suosittelin joskus erästä ravintolaa kaverille mutta en ostanut sitä hänelle. Olinpa tökerö! Onneksi sentään tarjosin hänelle siellä lounaan.

   Lainaa

  20. Tulos: -8 (60 ääntä)
   Tuo narkkeihin kohdistuva ihannointi on valitettavan tavallista nuorissa. Siis tietenkin suurin osa näkee narkkarit etovina, mutta suhteellisen merkittävä prosentti nuorista naisista tuntee heihin vetoa. Lienee tämä "bad boy" ilmiö, jolle varmasti löytyy jopa osittain biologinen perusta. Samaten osa teinipojista kokee narkkareiden olevan cooleja ja jopa tietynlaisia roolimalleja. Jos näkee omissa lapsissaan tätä ihannointia, kannattaa asiaan puuttua nopeasti, sillä se maailma vie mukanaan muutamassa kuukaudessa ja paluu on vaikeaa. Itse suosittelen, että vie lapsia paikkoihin joissa narkin elämän säälittävyys käy ilmi. Helsingissä on muutamia paikkoja joissa voi turvallisesti sivusta seurailla, kun narkkarit räpeltävät säälittäviä bisneksiään. Esimerkiksi Vaasanpuistikko ja Ympyrätalon ympäristö ovat paikkoja, joissa narkit hengailevat. Kunhan osaa kiinnittää lapsensa huomion pois siitä kingi-nististä ja enemmän niihin ympärillä pyöriviin alisteisessa asemassa oleviin, niin nistin elämän coolius häviää hyvin nopeasti.

   Lainaa

  21. Tulos: -3 (37 ääntä)
   Huilu: Ai itekkö oot valmis tekee töitä ilman palkkaa? Nyt Posti loppuu se trollaus netissä.
   Nii en mäkään enää kaupassa itse kerää ostoksiani, koska ei ole mun duuni. Enkä pese pyykejäkään, pesulat on keksitty.

   Lainaa

  22. Tulos: +96 (100 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Uskomattomia kommentteja täällä. Että se, että joku heittää roskia yhteisiin tiloihin on ihan hyväksyttävää, mutta asiasta valittaminen tai toisten roskien poimimatta jättäminen on tuomittavaa. Jos hoidettais se alkuperäinen ongelma kuntoon, ei tarvitsisi riidellä seurauksista. Ja kyllä, poimin kyllä roskia, vaikka en olisi niitä itse jättänytkään.
   No mutta eihän kukaan sitä ole sanonut, että roskaaminen olisi hyväksyttävää ja siitä valittaminen tuomittavaa. Eihän Jenny edes alkuperäisestä roskaajasta valita vaan siivoojista. Jos on kyse siitä, että siivooja käy kerran viikossa, niin Jennylle malttia. Siivooja tulee sinä päivänä, kun on sovittu. Joskus voi sitten olla niin ikävä tilanne, että joku roskaa heti samana päivänä, kun siivooja on käynyt ja nämä roskat siivotaan sitten vasta viikon päästä. Jos taas on kyse siitä, että siivooja ei ole käynyt, vaikka olisi pitänyt, niin palautetta suoraan siivousfirmaan eikä mihinkään Naistenhuoneelle. Ei se siitä muuten miksikään muutu. Tuskinpa siivousfirmojen pomot Naistenhuonetta asiakaspalautteen toivossa lueskelevat. Minusta tämä nyt näyttää kyllä siltä, että Jenny valittaa vain valittamisen ilosta. Ihan hyvin olisi voinut valittamiseen kanavoimansa energian käyttää vaikka sitten siihen roskien keräämiseen.

   Lainaa

  23. Hammaspeikko 19.11.2019 11:15
   Tulos: +99 (101 ääntä)
   Minulle sh suositteli parempia kenkiä. En edes tajunnut ajatella että kenkämafia maksaa sille ja sen olisi pitänyt antaa kengät minulle ilmaiseksi. Olinpa tyhmä!

   Lainaa

  24. totuuden_torvi 19.11.2019 11:29
   Tulos: +90 (100 ääntä)
   Mulle suosittelivat viimeksi katsastusasemalla parempaa autoa. Nyt ajelen sitten katsastusaseman lahjottamalla uudella AUDIT-kyselyn läpäisseellä Audilla - paras koskaan saamani suositus!

   Lainaa

  25. Tulos: -42 (86 ääntä)
   olisinpa: Jennyltä löytyy aikaa turhanpäiväseen valittamiseen, mutta jumalauta mikään roskien kerääminen tuu kuuloonkaan kun ”ei oo mun duuni”. Hyi.
   En ymmärrä sitä asennetta, että "samassa ajassa olisit siivonnut itse". Jos tekisin itse kaiken sen mitä muut eivät (joista heille maksetaan palkkaa), en ehtisi tekemään omia hommiani. Tämän asenteen takia nämä arjen sankarit eivät koskaa tule tekemään mitään muuta kuin matala-palkkahommia, koska delegointitaidot ovat 0 ja ajatusmaailma näinkin kommunistinen.

   Lainaa

  26. Tulos: -16 (52 ääntä)
   Pärttyli: No mutta eihän kukaan sitä ole sanonut, että roskaaminen olisi hyväksyttävää ja siitä valittaminen tuomittavaa. Eihän Jenny edes alkuperäisestä roskaajasta valita vaan siivoojista. Jos on kyse siitä, että siivooja käy kerran viikossa, niin Jennylle malttia. Siivooja tulee sinä päivänä, kun on sovittu. Joskus voi [...]
   Tämä moka tuskin oli täällä siksi, että Jenny valittaisi turhasta. _Saattaa_ olla mahdollista, että nuo sotkut ovat tulleet heti siivoojan lähdettyä, mutta _on_hyvinkin_mahdollista, että ne on ollut siinä pidemmän aikaa. Tiinan vastaus on joka tapauksessa huono. Ei todellakaan ole siivouksesta hoitovastikkeessa/vuokrassa maksavan velvollisuus alkaa siivoilla toisen sotkuja, vaikka siinä menisikin vähemmän aikaa kuin palautteen kirjoittamisessa.

   Lainaa

  27. Tulos: +93 (97 ääntä)
   FMteam: Hyvä huomautus! Yksi oli jäänyt jumiin.
   Postiin?

   Lainaa

  28. Tulos: +54 (58 ääntä)
   Sabina todisti sen, ettei ikinä kannata olla epävarma ulkonäöstään. Aina on joku joka haluu sua.

   Lainaa

  29. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Litton: Sabina todisti sen, ettei ikinä kannata olla epävarma ulkonäöstään. Aina on joku joka haluu sua.
   Tuli mieleen se yksi tyttö, joka halusi jonnen.

   Lainaa

  30. yli opisto hörhö 19.11.2019 15:30
   Tulos: +22 (48 ääntä)
   varpu: Tämä moka tuskin oli täällä siksi, että Jenny valittaisi turhasta. _Saattaa_ olla mahdollista, että nuo sotkut ovat tulleet heti siivoojan lähdettyä, mutta _on_hyvinkin_mahdollista, että ne on ollut siinä pidemmän aikaa. Tiinan vastaus on joka tapauksessa huono. Ei todellakaan ole siivouksesta [...]
   Tämä moka nimenomaan on täällä mokissa sen takia että on aivan naurettavaa itkeä ensin roskista rappukäytävässä ja sitten todeta että "no en todellakaan ala niitä siivoamaan".

   Lainaa

  31. yli opisto hörhö 19.11.2019 15:32
   Tulos: +48 (58 ääntä)
   varpu: Tämä moka tuskin oli täällä siksi, että Jenny valittaisi turhasta. _Saattaa_ olla mahdollista, että nuo sotkut ovat tulleet heti siivoojan lähdettyä, mutta _on_hyvinkin_mahdollista, että ne on ollut siinä pidemmän aikaa. Tiinan vastaus on joka tapauksessa huono. Ei todellakaan ole siivouksesta [...]
   Ja kerrottakoon sinullekin että palautetta tulee antaa siivouksesta vastaavalle henkilölle. Siitä ole mitään iloa että ulistaan suljetussa facebook-ryhmässä.

   Lainaa

  32. Tulos: -6 (38 ääntä)
   Minäkin sain paljon seksiä kauniilta naisilta, kun käytin piriä ja kukkaa. Kun siirryin subuun ja bentsoihin, loppui flaksi. Nyt pitää käydä vaan huorissa.

   Lainaa

  33. Entinen siivooja 19.11.2019 19:58
   Tulos: +75 (75 ääntä)
   Sitten muistutus kaikille sikailijoille - siivoojat eivät ole sitä varten että voisitte roskata tarkoituksella. Näitä on tullut nähtyä ja kuultua ihan tarpeeksi usein.

   Lainaa

  34. póg mo thóin 19.11.2019 20:46
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Ikinä en ole hampaitani pessy, en sähköllä, enkä ilman. T: Shane MacGowan

   Lainaa

  35. Tulos: +6 (42 ääntä)
   Tulee Sabinan kommentista oma teini-ikä mieleen ...ihmisillä tuntuu nimittäin olevan todella hämärä käsitys siitä mikä on narkkari. (Eli joko ihan tavallisen näköinen ihminen kuten kuka tahansa muukin, tai sitten pesemätön, likaisiin vaatteisiin pukeutunut, omituisia sopottava pelottava hörhö. Lähinnä edellistä -olen joskus ollut vapaaehtoisena palveluneuvojana, ne sopottajatkin saattavat toisella kertaa nukuttuaan ja peseydyttyään vaikuttaa suht' normaaleilta jonneilta). Mutta siis teini-iässä viehättivät juurikin laihat, ujot, hiukan hämärän oloiset alternativepojat, ja voi sitä kommenttien määrää: "miks sun suosikkibändin jäsen/ ihastus/ poikaystävä (ajassa edeten) on TOLLANEN NARKKARI!" Kaukoihastuksista tietysti vaikea sanoa, lähi-ihastuksista tiedän ettei kukaan ollut. Ja nykyinen laiha, pitkätukkainen pörröisen näköinen herkkätunteinen hörhö-aviomieheni on tohtoritutkija, ei narkkari... Ihmettelen miksi nämä kaksi tyyppiä tahdotaan sotkea toisiinsa, kaipa jossain on joku joka on molempia mutta en ole tavannut.

   Lainaa

  36. Tulos: -8 (8 ääntä)
   jepzz: Tuli mieleen se yksi tyttö, joka halusi jonnen.
   Mielestäni Sabina on juurikin sama henkilö, nimi vain on vaihtunut välissä.

   Lainaa

  37. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Pakko myöntää että pitkään nistien, pikkunilkkien ja heidän läheisten/puolisoiden kanssa hommaa tehneenä nyt kuulin ensimmäistä kertaa kun joku käyttää sanaa narkkari positiivisessa merkityksessä.

   Lainaa

  38. Tulos: -10 (28 ääntä)
   Huilu: Ai itekkö oot valmis tekee töitä ilman palkkaa?
   Eli esimerkiksi jos kohtaat vaikkapa juuri tämän postinkantajan rapussa oves kohdalla ja hän ojentaa postit sulle eikä tiputa luukusta, olet heti vaatimassa postipojan palkasta osaa sen muutaman sekuntin edestä? Hienoa.

   Lainaa

  39. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Aineki hammaslääkäriopiskelijat sai jollain alkuaikojen luennolla Oralin sähköhammasharjat. Jos ei sattunu tulemaan sille luennolle, niin nihkeä mäihä mutta ne sai ketkä siellä oli.

   Lainaa

  40. Olohuoneen laama 20.11.2019 4:27
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Banaani: Minusta Jennyn pointti ei ole se että muutamaa roskaa ei ylipäänsä voisi kerätä, vaan se että tuon työn tekemisestä maksetaan asumiskulujen yhteydessä jollekin siivoustaholle, jonka siksi täytyy se hoitaa ajallaan. Jos kaikki siivoaisivat tuossa tilanteissa lattian siivoajan sijaan niin se voisi johtaa jatkossa siihen [...]
   Meillä (firmassa, jossa olen töissä) tehdään siivoussopparit ainakin tarpeen mukaan. Jos jonkin talon huomataan olevan aina siistissä kunnossa, ei sitä ole järkeä käydä siivoamassa joka päivä. Näin asukkaatkin säästyvät turhilta kuluilta. Jos tällaiseen taloon sitten kerran vuodessa joku päättää pläjäyttää roskat keskelle käytävää siivouskertojen välissä, niin sitä varten ainakin pitäisi talon seinällä olla siivousfirman numero, johon asukkaatkin voivat soittaa ja pyytää lisäsiivousta. On todella kapeakatseista syyttää ketään yksittäistä siivoojaa tuollaisesta. Vain hyvin, hyvin harva siivooja on oikeasti niin laiska, että jättäisi vastaavat sotkut siivoamatta nähtyään ne. Sitä vastoin on todennäköisempää, että siivooja ei edes ehdi käymään ko. Kohteessa vaikka se olisi hänelle aikataulutettu, mutta sekään ei läheskään aina ole tämän yksittäisen siivoojan vika, vaan firman/työvoimapulan/etc.

   Lainaa

  41. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Naistenhuoneen ovi - onko ovi kiinni vai auki? Vai onko se vaan ovi?

   Lainaa

  42. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Huilu: Ai itekkö oot valmis tekee töitä ilman palkkaa? Nyt Posti loppuu se trollaus netissä.
   Olen eläkkeellä ja kerään usein roskia esim. kauppareissulla. Nautin siististä ympäristöstä eikä homma vaadi minulta mitään. Palkaksi saan hyvän mielen ja usein tyhjiä juomatölkkejä sen verran, että olen laskenut roskaajien maksavan yli 1% ruokamenoistani. Ihan kiva tulonsiirto tomppeleilta velattomalle eläkeläiselle.

   Lainaa

  43. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Nakke: En ymmärrä sitä asennetta, että “samassa ajassa olisit siivonnut itse”. Jos tekisin itse kaiken sen mitä muut eivät (joista heille maksetaan palkkaa), en ehtisi tekemään omia hommiani. Tämän asenteen takia nämä arjen sankarit eivät koskaa tule tekemään mitään muuta kuin matala-palkkahommia, koska delegointitaidot ovat 0 ja ajatusmaailma näinkin kommunistinen.
   Sanoisin että yhteisvastuu ja omasta ympäristöstä huolehtiminen kannattaa. Ja jos se on vasemmistolainen ajatus niin oikeistolaisuus on aika vastenmielistä. Mä en viitsisi rätkyttää mokomasta, jos voin sotkun sekunnissa itse siivota ja jos rätkyttäminen kuitenkin vie 30 sek. Olen lopen kyllästynyt ihmisiin, joilla riittää energia kaikesta valittamiseen sen sijaan, että toimisi omaksi ja ympäristönsä hyväksi.

   Lainaa

  44. Tulos: +14 (38 ääntä)
   Nakke: En ymmärrä sitä asennetta, että “samassa ajassa olisit siivonnut itse”. Jos tekisin itse kaiken sen mitä muut eivät (joista heille maksetaan palkkaa), en ehtisi tekemään omia hommiani. Tämän asenteen takia nämä arjen sankarit eivät koskaa tule tekemään mitään muuta kuin matala-palkkahommia, koska delegointitaidot ovat 0 ja ajatusmaailma näinkin kommunistinen.
   Ei, vaan sun kaltaisten kapitalististen oman navan tuijottajien takia tämä maailma on täysin vituillaan. Ei viitsitä tehdä mitään, ellei siitä saa jotain korvausta. Raha raha raha raha raha raha raha.

   Lainaa

  45. Tulos: -9 (19 ääntä)
   En tajuu: Jos tuo on kerrostalon ala-aula niin kuin näyttäisi, niin siellä todennäköisesti siivotaan kerran viikossa. Jos sen siivoojan käynnin jälkeen on roskattu, niin kertoo enemmän talon asukkaista, ettei kukaan ole viitsinyt nostaa roskia.
   Noh, vuokrakämpissä ihan normaalia. Kas kummaa kun sotkut ei näy omistusasuntojen käytävillä.

   Lainaa

  46. Kirjautuminen epäonnistui 21.11.2019 10:12
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Joo-o, kehenpä ei vetoaisi rikosten tekeminen...

   Lainaa

  47. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Vaakku: Tossa hammaaharjajutussa on kyllä vähän perää. Onko kukaan tajunnut että joskus 10v sitten kaikki hammaslääkärit suositteli pepsodentin harjoja ja tahnoja, nykyään kaikki vastaanotot on täynnä colgaten mainoksia ja sen tuotteita suositellaan, tuskin se pepsodent kuitenkaan mitenkään huono on nykyään. En tiiä onko kyse jostain sponsoritoiminnasta vai mistä, mutta onhan toi vähän kummallista.
   Vai olisko vaan sen sähköhammasharjan osalta vain siksi että se tosiaan on parempi kuin tavallinen. T. Sähköhammasharjaa käyttämään alkanut eikä enää edes hammaskiveä ollut vaikka joka vuosi ollut ennen

   Lainaa

  48. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Joopajoo: Esimerkiksi hammastahnojen kohdalla ’Hammaslääkäriliitto suosittelee’ merkinnän saa kaikki tuotteet joissa on fluoria vähintään 1450ppm. Sähköhammasharjojen kohdalla taas yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on ns. kierrosnopeudet minuutissa.
   Hammaslääkäriliiton suosituksen sai ostaa rahalla

   Lainaa

  49. aviopieru_banaani 21.11.2019 21:38
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Banaani: Minusta Jennyn pointti ei ole se että muutamaa roskaa ei ylipäänsä voisi kerätä, vaan se että tuon työn tekemisestä maksetaan asumiskulujen yhteydessä jollekin siivoustaholle, jonka siksi täytyy se hoitaa ajallaan. Jos kaikki siivoaisivat tuossa tilanteissa lattian siivoajan sijaan niin se voisi johtaa jatkossa siihen [...]
   Komentti menee metsään ja pahasti!!!! Taloyhtiö on varmaan tehnyt HALVAN sopimuksen siivouksesta ja sopimuksessa lukee että siivotaan kerran viikossa. Varsin yleistä tuo 1 krt/viiko. Banaanin mielestä kaikkien asukkaiden pitäisi yhteisenhyvän ja siivouskustannusten hyödyn saadakseen nakella aina kulkiessaan roskia portaikkon ja aulaan. Ei ole aivopieruilla rajaa!!!!

   Lainaa

  50. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Huilu: Ai itekkö oot valmis tekee töitä ilman palkkaa? Nyt Posti loppuu se trollaus netissä.
   Eiköhän se ole jokaisen välittävän kansalaisen velvollisuus muutama pikku roska napata roskiin. Tuossakaan niitä ei montaa ole. Eli hänelle pitäis maksaa alle puolesta minuutista palkka.

   Lainaa

  51. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Zekko: Tuo narkkeihin kohdistuva ihannointi on valitettavan tavallista nuorissa. Siis tietenkin suurin osa näkee narkkarit etovina, mutta suhteellisen merkittävä prosentti nuorista naisista tuntee heihin vetoa. Lienee tämä “bad boy” ilmiö, jolle varmasti löytyy jopa osittain biologinen perusta. Samaten osa teinipojista kokee [...]
   Siis miten säälittävä sinä olet kun puhut ihmisistä noin? Ja pitäis vielä mennä lapsen kaa siihen niitä toljottamaan ku jotain sirkuseläimiä? Huh huh..

   Lainaa

  52. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Ihme käsityksiä kuka on "nisti" ja "narkkari"... Ihan kun päälle päin noin vaan näkisi :D Siellä sitä yhtä lailla pukua käyttävät toimitusjohtajatkin vetelee amfetamiinia että jaksaa painaa..

   Lainaa

  53. Anarkismi on hyvä aate 23.11.2019 9:40
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Juujuu: Ihme käsityksiä kuka on “nisti” ja “narkkari”… Ihan kun päälle päin noin vaan näkisi Siellä sitä yhtä lailla pukua käyttävät toimitusjohtajatkin vetelee amfetamiinia että jaksaa painaa..
   Juu on kyllä huvittavaa, miten vammainen käsitys ihmisillä on päihderiippuvaisista. :D

   Lainaa

  54. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Zekko: Tuo narkkeihin kohdistuva ihannointi on valitettavan tavallista nuorissa. Siis tietenkin suurin osa näkee narkkarit etovina, mutta suhteellisen merkittävä prosentti nuorista naisista tuntee heihin vetoa. Lienee tämä “bad boy” ilmiö, jolle varmasti löytyy jopa osittain biologinen perusta. Samaten osa teinipojista kokee [...]
   Ei ole niin vaikeaa kirjoittaa suomeksi paha poika

   Lainaa

  55. Saa haukkua 28.11.2019 4:49
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Juujuu: Ihme käsityksiä kuka on “nisti” ja “narkkari”… Ihan kun päälle päin noin vaan näkisi Siellä sitä yhtä lailla pukua käyttävät toimitusjohtajatkin vetelee amfetamiinia että jaksaa painaa..
   Vähän samaa tässä mietin, että vaikka tuolla Sabrinallakaan, niin ei kyllä suurimmalla osalla muustakaan väestöstä ole mitään käsitystä siitä millaisia huumeriippuvaiset on. Ja nyt se jännittävä paljastus: Meissä on ihan samalla tapaa diversiteettiä kuin missä tahansa muussa ihmisryhmässä. Eli joo, moni varmaan kutsuisi mua narkkariksi, olen kuitenkin ikäväkyllä koukussa laittomaan päihteeseen. Sen lisäksi opiskelen, pidän yllä toimivaa parisuhdetta, olen säännöllisessä yhteydessä perheeseen ja ystäviin, ja väitän vielä että tuskin kukaan naapureista tai vaikka kadulla vastaantulijoista osaa mun tätä elämän osa-aluetta musta ulospäin nähdä. En silti voi kieltää, ettenkö tuntisi/tietäisi porukkaa, jotka ovat tosi syvällä "kuvioissa" ja varmaankin vastaavat aika hyvin näitä perinteisiä stereotypioita... Mut silti. Ei mun riippuvuus kyllä tee musta mitenkään paskaa ihmistä. Sitä kun monet ei tunnu käsittävän. Mä en riehu tai aiheuta minkäänlaista rauhattomuutta julkisilla paikoilla (enkä kotona), mulla on elämäntavoitteita (jotka ei liity päihteisiin mitenkään), mä seuraan yhteiskunnallisia asioita, luen kirjoja, siivoan ja teen ruokaa. Mä olen oikeasti ihan samanlainen kun kaikki muutkin, mulla vaan sattuu olemaan tää yks osa-alue mun elämässä, joka ilmeisesti tekee musta automaattisesti jotenkin halveksuttavan (monien mielestä ainakin.) Sitten toisaalta tälle Sabriinalle; toi yleisluontoinen kuvaus siitä millaisia "narkkarit" on, on ihan yhtä ankea. Mä en esimerkiksi ole ollenkaan itsevarma, en järin tempperamenttinenkaan, en tee rikoksia (joo ne ostaminen ja hallussapito, mutta en mä jumalauta pyöri tuolla ryöstelemässä ihmisiä, varastamassa kaupoista tai tee mitään muutakaan joka voisi vahingoittaa muita ihmisiä, heidän omaisuuttaan tai yleistä järjestystä, nimittäin päihderiippuvuus ei automaattisesti tee musta mitään täysmoraalitonta kusipäätä.) Ja aivan varmasti en ole mitenkään "yleisesti cool!" Oikeastaan tuo Sabrinan kuvitelma "narkkareista" on lähes sama kun niillä demonisoijillakin, Sabrinasta ne ominaisuudet vaan on ilmeisesti positiivisia. Niinkin paljon kun tää Sabrinan päivitys nauratti, niin jotenkin tuli tarve vaan sanoa, sekä niille, jotka nistejä demonisoi, että heille, jotka tolleen jotenkin ilmeisesti idolisoi, että kumpikaan leiri ei oikeasti tunnu tietävän tai ymmärtävän mitään siitä, mistä puhuvat. Fakta on, että päihderiippuvuus (oli kyse sitten laittomista tai siitä kuningasalkoholista) on asia joka saattaa kolahtaa oikeastaan kenen tahansa kohdalle, elämä kun silleen joskus ihmistä heittelee. Se ei tee siitä ihmisestä mitään bad-ass cool guyta, muttei todellakaan mitään automaattista ihmiskuonaakaan. Ehkä oli turha avautuminen, mut halusin vaan tuoda omaa näkökulmaa. Saa haukkua.

   Lainaa

  56. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Saa haukkua: Vähän samaa tässä mietin, että vaikka tuolla Sabrinallakaan, niin ei kyllä suurimmalla osalla muustakaan väestöstä ole mitään käsitystä siitä millaisia huumeriippuvaiset on. Ja nyt se jännittävä paljastus: Meissä on ihan samalla tapaa diversiteettiä kuin missä tahansa muussa ihmisryhmässä. Eli [...]
     No mikä se on se laiton päihde johon olet koukussa? Saanko arvata? Kannabis.
    Ei, sinä et ole huumeriippuvainen. Kannabis ei ole huume. Laiton kyllä, mutta huumeeksi en laskisi. Eli kun puhutaan narkkareista, tarkoitetaan subunistejä ja piripäitä ym. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: siivota, siivooja, narkkarit, Jesse Pinkman, sotku, roskat, hammaslääkäri, hammasharja, sähköhammasharja, suuhygienisti, Breaking Bad