Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Luontoilta, osa 12

Hieman erilainen susikeskustelu.
Luontoilta, osa 12

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +619 (659 ääntä)
      Mielensäpahoittaminen taas ihan uskomattomalla levelillä.

      Lainaa

    2. Kaikkivaltias 8.10.2019 0:33
      Tulos: +295 (313 ääntä)
      Ei vittu. Älkää koetelko lopettamispäätöstäni näin rankasti.

      Lainaa

    3. Tulos: +366 (384 ääntä)
      Kaikkihan tietävät, että mittakaavaksi pitää käyttää banaania.

      Lainaa

    4. Vipuun menevä 8.10.2019 0:51
      Tulos: +383 (411 ääntä)
      Mikähän siinä muuten on, että mitä kovempi mielensäpahoittaja, niin sitä lujemmin väittää ettei mieltänsä pahoittanut

      Lainaa

    5. Tulos: +115 (143 ääntä)
      Mikäs sen selkeämpi 8cm mitta olisikaan ja vaikka kuka miten pahottaisi mielensä niin yllättävän monella edelleen taskussa.

      Lainaa

    6. Tulos: +170 (196 ääntä)
      Minusta aloittajan olisi pitänyt riisua toinen kenkä ja ottaa kuva sen kanssa, mainiten kengänkoko. Myös pikkuhousut kokoviitteellä ok.

      Lainaa

    7. Tulos: +66 (132 ääntä)
      Nyt on tuli vastustamaton halu aloittaa tupakan polttaminen.

      Lainaa

    8. Tulos: +179 (229 ääntä)
      Tupakka-aski takin taskussa tarkoittaa, että jos menet se takki päällä metsään, niin poltat tupakkaa siellä? Tarkoittaako tämä sitä, että minäkin menen sinne metsään poimimaan eläinten jätöksiä kun on koirankakkapusseja taskussa? Tai että taskussani oleva kynä on sitä varten, että voin piirrellä puihin metsässä? Onhan se mahdollista, muttei mielestäni oletettavaa.

      Lainaa

    9. Tulos: +53 (85 ääntä)
      Kaikkivaltias: Ei vⅰttu. Älkää koetelko lopettamispäätöstäni näin rankasti.
      Joo. Minäkin olen luulin päätökseni olla lopettamatta ihmisiä melko vakaa, mutta kyllä Maiju tyhmyydellään pistää tuon päätöksen koetukselle.

      Lainaa

    10. Tulos: +77 (91 ääntä)
      Koiran jälki. Suden jälki on soikea.

      Lainaa

    11. Tulos: +62 (74 ääntä)
      En edes pistänyt koko askia merkille ennen mainintaa kommenteissa

      Lainaa

    12. Tulos: +148 (154 ääntä)
      Luulin mokan olevan se, että Annika luulee koiran jälkeä suden jäljeksi, mutta täähän meni mielenkiintoseks

      Lainaa

    13. Tulos: -124 (170 ääntä)
      Taas vauhdissa universumin herkin olento eli valkoinen lihaa syövä tupakoiva heteromies. Kauhea itku ja valitus kun omaa lempiharrastusta kritisoidaan.

      Lainaa

    14. Tulos: -56 (118 ääntä)
      Dipoli: Tupakka-aski takin taskussa tarkoittaa, että jos menet se takki päällä metsään, niin poltat tupakkaa siellä? Tarkoittaako tämä sitä, että minäkin menen sinne metsään poimimaan eläinten jätöksiä kun on koirankakkapusseja taskussa? Tai että taskussani oleva kynä on sitä varten, että voin piirrellä puihin metsässä? Onhan se mahdollista, muttei mielestäni oletettavaa.
      Keräiletkö kakkoja myös käydessäsi kävellen lähikaupassa tai odotellessasi bussia pysäkillä? Kotona ollessasi laitat tunnin välein ns. kakkatakin päälle ja menet parvekkeelle tai pihalle keräämään yhden pökäleen.

      Lainaa

    15. Tulos: +80 (100 ääntä)
      lilleri: Taas vauhdissa universumin herkin olento eli valkoinen lihaa syövä tupakoiva heteromies. Kauhea itku ja valitus kun omaa lempiharrastusta kritisoidaan.
      Mistä sinä miehen tähän löysit,eukothan tuossa kättä taas vääntää.

      Lainaa

    16. Tulos: -63 (165 ääntä)
      Antaa alaäänien tulla, mutta onhan tupakointi nyt oikeasti iljettävää, ja itselläkin pisti silmään että tuossa taas joku elämänhallintaa osaamaton yksilö on savustamassa ja mikromuovittamassa ulkosalla.

      Lainaa

    17. jukkapalmu 8.10.2019 8:39
      Tulos: +134 (144 ääntä)
      Jorma: Kaikkihan tietävät, että mittakaavaksi pitää käyttää banaania.
      Banaani tai jalkapallokenttä, kumpi nyt taskusta ensin esiin tulee.

      Lainaa

    18. Tulos: +30 (56 ääntä)
      Anu, päin vastoin, juuri nyt ”suvaitsevuuden aikakautena” se paha mieli tulee helpommin kuin koskaan, ja poliittinen lenkki väärinpuhujien ympärillä kiristyy.

      Lainaa

    19. Tulos: -42 (72 ääntä)
      Dipoli: Tupakka-aski takin taskussa tarkoittaa, että jos menet se takki päällä metsään, niin poltat tupakkaa siellä? Tarkoittaako tämä sitä, että minäkin menen sinne metsään poimimaan eläinten jätöksiä kun on koirankakkapusseja taskussa? Tai että taskussani oleva kynä on sitä varten, että voin piirrellä puihin metsässä? Onhan se mahdollista, muttei mielestäni oletettavaa.
      Plussista päätellen ihmiset siis kantaa yllättävän paljon tavaraa mukanaan ilman aikomusta käyttää niitä. Itse kannan tupakka-askia ja koirankakkapussia silloin kun ajattelin niitä myös käyttää.

      Lainaa

    20. Tulos: +11 (41 ääntä)
      Kanerva: Koiran jälki. Suden jälki on soikea.
      Ei pidä paikkaansa. Yhden jäljen perusteella suden ja koiran erottaminen toisistaan on lähes mahdotonta. Yleensä jälkiä tulee seurata pidemmältä matkalta, suden takatassu on pienempi kuin etutassu, mikä on usein se varmin tunnistus keino. Tämän kuvan perusteella susi on todennäköisempi, koska keskivarpaat ovat kaukana keskianturasta.

      Lainaa

    21. Tulos: +49 (53 ääntä)
      Lykos: Ei pidä paikkaansa. Yhden jäljen perusteella suden ja koiran erottaminen toisistaan on lähes mahdotonta. Yleensä jälkiä tulee seurata pidemmältä matkalta, suden takatassu on pienempi kuin etutassu, mikä on usein se varmin tunnistus keino. Tämän kuvan perusteella susi on todennäköisempi, koska keskivarpaat ovat kaukana keskianturasta.
      Googlaamalla tosiaan selviää, että tuo on todennäköisemmin suden jälki. Koiran jälki on tiiviimpi ja sudella on tuollainen soikeampi ja tassun keskelle jää tuollainen isompi kolo "tyhjää".

      Lainaa

    22. Tulos: +31 (43 ääntä)
      Jorma: Kaikkihan tietävät, että mittakaavaksi pitää käyttää banaania.
      Perinteisesti tikkuaskia. Sehän voi olla asiallisenkin luontoretkeilijän taskussa.

      Lainaa

    23. Tulos: +21 (47 ääntä)
      Banaani: Anu, päin vastoin, juuri nyt ”suvaitsevuuden aikakautena” se paha mieli tulee helpommin kuin koskaan, ja poliittinen lenkki väärinpuhujien ympärillä kiristyy.
      Väärin puhuja polkee muiden laillisia oikeuksia. Muutenhan on mahdoton puhua "väärin". Myös saastuttaminen ja roskaaminen on väärin. Polttakaa, kunhan ette pakota muita hengittämään katkua ettekä heitteke niitä muovitumppeja maahan.

      Lainaa

    24. Onhansesemmosta 8.10.2019 11:38
      Tulos: +39 (55 ääntä)
      Oikeesti mitäääää, miks pitää tehdä elämästään yhtään sen hankalampaa, kun se jo luonnostaan on, kitisemällä ja natisemalla aivan kaikesta ja tekemällä kaikesta ongelman?? Röökiaski, kaiken pahan alku ja juuri. Aaaaaaa, en tajua, en pystyis elämään itteni kanssa, jos mun elämä ois noin helvetin hankalaks väännettyä.

      Lainaa

    25. Tulos: +40 (46 ääntä)
      Jorkku: Mistä sinä miehen tähän löysit,eukothan tuossa kättä taas vääntää.
      Tai valkoisen, lihaasyövän ja heteron..?

      Lainaa

    26. Aappo Bee Kuuppo 8.10.2019 12:34
      Tulos: +18 (28 ääntä)
      Mister: Nyt on tuli vastustamaton halu aloittaa tupakan polttaminen.
      Juuri näin. Ihan fasismia vastustaakseni aloittaisin heti mutta olen köyhä ja huonokeuhkoinen.

      Lainaa

    27. Tulos: +57 (61 ääntä)
      Jorma: Kaikkihan tietävät, että mittakaavaksi pitää käyttää banaania.
      Mutta MINÄ olen allerginen banaanille! Pitääkö minun turhaan kantaa banaania taskussa, se pilaantuukin ja menee hukkaan ja maailma tuhoutuu! Kyllä minä nyt mieleni pahoitin! >:(

      Lainaa

    28. Leipäressu 8.10.2019 14:44
      Tulos: +48 (52 ääntä)
      Onhansesemmosta: Oikeesti mitäääää, miks pitää tehdä elämästään yhtään sen hankalampaa, kun se jo luonnostaan on, kitisemällä ja natisemalla aivan kaikesta ja tekemällä kaikesta ongelman?? Röökiaski, kaiken pahan alku ja juuri. Aaaaaaa, en tajua, en pystyis elämään itteni kanssa, jos mun elämä ois noin helvetin hankalaks väännettyä.
      Katsos kun kannattaa aina, joka paikassa, käyttää pieninkin mahdollisuus muiden ihmisten dissaamiseen. Somessa tämä tarkoittaa: oli keskustelun aihe mikä vain, aina sitä voi aiheen vierestä löytää toisista virheitä. Silloin auringonsäde osuu itseen, oma erinomaisuus loistaa,ja jumalakin ymmärtää, kenelle se taivaspaikka kuuluu antaa.

      Lainaa

    29. yli opisto hörhö 8.10.2019 17:00
      Tulos: +36 (48 ääntä)
      Kyllä näillä ihmisillä on vaikea elämä kun kaikesta pitää loukkaantua tai mieli pahoittaa. Itse en kyllä jaksaisi. Tulee mieleen se kun se joku meni ulisemaan siitä jostain mainoksesta missä mainostettiin ruokaa tms "kaikille mahoille", että mitenkä sitä nyt ihmisiä haukutaan lehmiksi. Pitää oikeasti olla helvetin paha olla jos kaikesta loukkaantuu.

      Lainaa

    30. Porttiteoria 8.10.2019 17:32
      Tulos: +25 (35 ääntä)
      Tuon tupakkamainoksen vuoksi sitä alkaa ensin poltella puoliviattomasti poskisauhuja. Mutta kohta sitä ollaankin sytyttämässä metsäpaloja ja poltetaan neliökilometrettäin ikimetsää.

      Lainaa

    31. Neljän tuulen 8.10.2019 20:13
      Tulos: -22 (32 ääntä)
      Aappo Bee Kuuppo: Juuri näin. Ihan fasismia vastustaakseni aloittaisin heti mutta olen köyhä ja huonokeuhkoinen.
      Minä ryhtyisin mieluummin fasistiksi kuin tupakkaa polttamaan!

      Lainaa

    32. Tulos: +31 (37 ääntä)
      Muumi-o: Mutta MINÄ olen allerginen banaanille! Pitääkö minun turhaan kantaa banaania taskussa, se pilaantuukin ja menee hukkaan ja maailma tuhoutuu! Kyllä minä nyt mieleni pahoitin!
      Ja onko kukaan miettinyt banaanin hiilijalanjälkeä, kun se tuodaan saastuttavalla lentokoneelle toiselta puolelta maailmaa! Kotimainen irtomyynnistä ilman muovipussia ostettu porkkana sen olla pitää!

      Lainaa

    33. Tulos: +24 (32 ääntä)
      Maiju:lopeta se jankkaaminen, kaikki nykyaikuiset kyllä tietävät tupakka-askin koon. Enkä oleta että askia jätettiin tuohon kuvaamisen jälkeen.

      Lainaa

    34. Tulos: +60 (60 ääntä)
      Ja tässähän on pointti hukattu täysin. Jolkotteleva susi on pudottanut röökinsä (susi polttaa vihreää, koska luontoarvot, hyvä). Jossain korpien takana hukka kaivelee taskujaan, ja sitä ketuttaa koska lähin ABC on kolmenkymmenen kilometrin päässä.

      Lainaa

    35. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Nasu: Perinteisesti tikkuaskia. Sehän voi olla asiallisenkin luontoretkeilijän taskussa.
      No kyllä se vähintään sitä mettää on polttamassa sillä tikkuaskilla.

      Lainaa

    36. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Lykos: Yhden jäljen perusteella suden ja koiran erottaminen toisistaan on lähes mahdotonta. Tämän kuvan perusteella susi on todennäköisempi, koska keskivarpaat ovat kaukana keskianturasta.
      Varpaat ovat liian _lähellä_ anturaa ollakseen suden käpälä. Tämä on koiran jälki. Sudenkäpälän anturan ja varvasrivin väliin mahtuu sivullaan seisovan kolmion kuvio, tässä varpaat ovat aivan liian tiiviisti kiinni anturassa.

      Lainaa

    37. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Aasi: Ja tässähän on pointti hukattu täysin. Jolkotteleva susi on pudottanut röökinsä (susi polttaa vihreää, koska luontoarvot, hyvä). Jossain korpien takana hukka kaivelee taskujaan, ja sitä ketuttaa koska lähin ABC on kolmenkymmenen kilometrin päässä.
      Ihmissusi valloillaan!? :O

      Lainaa

    38. Mitävittuanyttaas 9.10.2019 15:04
      Tulos: -6 (14 ääntä)
      Haista vittu, Maiju.

      Lainaa

    39. Mammuttipähkinä 10.10.2019 9:18
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      En tiedä askin kokoa, mutta joku kommenteissa sanoi 8cm. Sillä perusteella sanoisin koiran jäljeksi, koska olen nähnyt suden jäljen (ammattilainen tiesi), ja se oli 12cm.

      Lainaa

    40. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Dipoli: Tupakka-aski takin taskussa tarkoittaa, että jos menet se takki päällä metsään, niin poltat tupakkaa siellä? Tarkoittaako tämä sitä, että minäkin menen sinne metsään poimimaan eläinten jätöksiä kun on koirankakkapusseja taskussa? Tai että taskussani oleva kynä on sitä varten, että voin piirrellä puihin metsässä? Onhan se mahdollista, muttei mielestäni oletettavaa.
      Kyllä. Ja jos menet kondomi lompakossa kauppaan, sinun on tarkoitus harrastaa seksiä siellä. Näin yksinkertaista se on.

      Lainaa

    41. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Millä logiikalla Anu päätteli että suvaitsevaisuus vähentää mielensäpahottamista? Tuntuu olevan päinvastainen ilmiö.

      Lainaa

    42. Joutilas lammas 24.10.2021 8:09
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Tää mielenpahoituskortti on niin väsyttävä, voitaisko siitä jo luopua? Yleensä ihmiset, joille sanotaan, että he ovat mielensäpahoittajia, eivät ole varsinaisesti pahoittaneet mieltään, joten siitä seuraa vaan tällasta jankkaamista, jossa mielensäpahoittajaksi sanottu jankkaa omaa kantaansa ja ettei ole mielensäpahoittaja ja kaikki muut jankkaa että se on mielensäpahoittaja. Todella väsyttävää ja tylsää!

      Lainaa

    43. Donald Trumpin konkurssipesä 16.4.2024 23:56
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Joutilas lammas: Tää mielenpahoituskortti on niin väsyttävä, voitaisko siitä jo luopua? Yleensä ihmiset, joille sanotaan, että he ovat mielensäpahoittajia, eivät ole varsinaisesti pahoittaneet mieltään, joten siitä seuraa vaan tällasta jankkaamista, jossa mielensäpahoittajaksi sanottu jankkaa omaa kantaansa [...]
      U mad?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, tupakka-aski, tupakka, susi, sudet, jälki, koirat, luonto, mielensäpahoittajat, tupakointi